gutten morgen !!!!!!!!!!!!
húúú annyi energiám van, tökre úgy érzem hogy kialudtam magam és a világot meg tudnám váltani
mondom mindezt 02.45-kor...
na közben volt egy dupla etetés
azóta szunya így folytatom itt, fb-n, tanyán
Ancsi,
hihi kezd izgisedni, kivi vagyok este mi volt dokkernál.
szupi hogy alakul a kecó
még a végén időben elkészül .-)))))))))))
kitartás még van 2 + 1 heted
Lukácsné,
sóginő hol fog szülni ? nála meddig várnak ?
hitelekben szerencsére nem vagyok jó
mostani ház eladó ?
falvédő: amire én gondoltam közel ágyhosszúságú, nem túl magas (50-60 cm ?) nem túl színes, vidám de mégis vonatos (?) formátum, szerinted ?
tényleg nem semmi az a csaj akiről írsz hogy rendszeresen járt a bmc-be.
Béku,
milyen az a betétes teszt ?
emlékszem nekem volt olyan hogy a kis pinky úgy ráült valamimre hogy az ágytól a wc-ig (felkeléstől a klozetra lezuttyanásig) 40 perc telt el, megsúgom hogy kb. 5 méterről beszélünk....... belegondoltam hogyha hasmarsom lett volna akkor annyi, ja és mindezt derékszögben tettem meg, ajaj és mennyiszer volt ilyen
kitartás ! szerintem még nem szülsz
masszírozás jó !
autót nem tudják otthagyni anyudék nálatok ?
kivitel: Marci 1 hónaposan (január) már nagyszülőknél aludt, Lizával 2 hetesen sétáltunk először (megmondom őszintén hulla voltam, meg a melegben aztán utálok bárhova is menni).
Dorka,
ölellek, és nagyon drukkolok ! hátha az segítség lehet amiről fb-n beszéltünk.
Magnolia,
örülök a békés vasárnap délutánnak
Judit,
"Egy biztos: lakáskasszával kombináltat NEEE!!!" - mesélj erről lécci.
hajrá fél kg
kis tündér, hogy bírjátok a meleget ?
labdánülés hú de sokat segített hogy Liza eltalálja az irányt és közelítsen a kijárathoz
széktámla ismerős
Eszter,
jó elutazást Nektek !
Vargha intézetbe én is jártam, a migrén miatt, akkor segített, kemény volt a kezelés, majd kiugrottam a gatyámból, de sajnos csak egy ideig engedhettem meg a kezeléseket, nagyon drága volt összességében.
Vnbeni,
köszi, nem hagyom magam
nemalvásokat sajnálom.
vérzés passz.
húúú szemromlás, nem semmi.
Woody,
hihi lépcsőmászás
Liza 3 napja megy, nincs megállás
bébitaxival, járássegítővel meg rohan, szerencsére hogy sokszor ütközik küszöbbe
merre voltatok ?
Estrella,
hihi 4 cm
nagyon ügyi !
hogy vagytok ? sírások ? pocifájások ugye nincsenek már !
édesség
szerintem totál érthető hiszen szoptatsz is, kell az utánpótlás.
Auchan nem a legjobb, de mondjuk hétköznap, napközbeni proginak azért okés lehet. zsúfolt, esti, hétvégi időszakban nem.
láttam Emil van Óbudán is.
6 hetes kontroll: hááát kérdezd meg hogy nem gond e ha 1 héttel hamarabb mész, gondolom azért akkora kérik mert addigra regenerálódik a szervezet, hagyódik abba a tisztulás...... már nem is emlékszem valamelyik gyerkőccel talán ha 10 hetesen jutottam el, de gondolom neked fontos hogy nyaralás előtt meglegyen a vizsgálat.
Andi,
az olyan jó amikor az ember magától rájön hogy mennyire túlöltözteti a gyereket
Vicky,
a +1 réteg most is megvan ?
hugimék tegnap költöztek át az új kecóba, már felajánlottam hogy ma is szívesen kimegyek és Barnizok és Lizázok amíg ők pakolgatnak, de holnap tutkóra megyek, 8.21-kor megy Déliből vonat, legalább hurrikán vonatozás is pipa, kiviszem mindkét gyereket magammal, aztán tőlem a három gyerek úgy rombol körülöttem egész nap a teraszon ahogy akarnak, közben hugi tud pakolászni, na persze én is segítek, vasalok, hajtogatok stb. stb. és este ha már rommájátszották magukat a szarosok akkor irány vonattal vissza
de lehet hogy az új vendéggyerekszobában alszunk
azért hová fejlődik a világ
én aki soha nem tömegközlekedtem azelőtt, vonatot is csak látásból ismerek, és most hogy kicsi fiam vonatfanatizmusának hódoljak.....
vállalom a málhás szerepét, a kismotorozó fiamat és remélhetőleg nyugodt lányom ily módon történő szállítását
)))))))))