Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudok aludni !!!

Magnolia
Sajnálom hogy Te anyósod is ilyen.

Kép
vnbeni

Sziasztok!!

Szép hetet kívánok Mindenkinek.

Benikém, hogyhogy fent kukorékoltál hajnalok hajnalán??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Béku: igen, most sokkal nagyobb a pörgés a FB-n (tudod, a kéretlen látogatóktól mentes közeg előnye :wink: :wink: :wink:)....de ne izgulj, a lehető legnagyobb izgalommal fogjuk várni Maját is, ugyanúgy mint a többi kis porontyot... a tobzódás ugyanúgy meglesz, szem ugyanúgy nem marad szárazon... :wink: :wink: :wink: :wink: Aggodalomra semmi ok... :wink:

Dorka: Már biztos úton vagy, lehet már ott is? Nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy a vv kimutassa azt a hcg-t!!!!!! :wink:

Ancsi: Remélem jól telt a tegnap, nem volt bosszússág... :roll: :roll: :roll:

Nálunk megvolt Iza névnapja tartva családi körben még szombaton... Hát vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, sejthetitek ki miatt :shock: :shock: :shock: .... mindenesetre a sógornőmön 11 év alatt összesen nem láttunk annyi aktivitást, mint amit a mi kislányunk kihozott Belőle... és ennek kifejezetten örültünk Rajóval :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Beni,
remélem még sikerült szunyálnod egy jót !

Dorka,
csuriban !

Andi,
örülök áktív éktivitinek, a többivel meg ne foglalkozz, tudod b verziónak ott a skórpió :-)))))))))))))))))))))))))

Magnolia,
tegnap milyen volt ?

Ancsi, Eszter,
merre vagytok ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!...jelentem még egyben! :lol:
Bár hajnali 2:30kor azt hittem,hogy talán itt az idő?! :roll: Arra keltem(bár pisilni amúgy is kelek 2 óránként),hogy olyan szinten görcsölök mint még soha!Csak az volt a fura,hogy az Istenért nem akart elmúlni!Bár még sosem volt,de olyan volt mintha jobb oldalon elkapott volna a vesegörcs.Annyira fájt, hogy arra gondoltam,ha ez nekem még sokáig fájni fog akkor tuti iderókázok! :? Aztán egy idő után jobb lett....vártam, hátha újra jön majd vmi(mert gondoltam akkor ez mégis csak fájás lehetett...de aztán semmi)Dorka is mocorgott utána....hát nem tudom?! :roll:
Este megyünk nst-re meg dokihoz is,kíváncsi vagyok mit mondanak?!
Hétvége vegyes érzelmekkel telt....lecuccoltuk a konyhához a dolgokat,bár még apróságok vannak...de legalább már egy helyen van a hűtő,edények,újra be van már kötve a tűzhely,mosogatógép,mosogató stb....tegnap úgy kinyaltam a fürdőt,hogy meg sem ismertem a csempénket :? ...de végre már ott is tisztaság van!...Kezd a lelkem megnyugodni!.....anyósra rosszat most nem akarok mondani,mert segített...de azért hajtotta a kíváncsiskodás minden téren...a kiskanalaktól a mosószerig mindent lecsekkolt!Ááááá!

Ja,amúgy mintha a pocim is lejjebb lenne?!(de annyira nem mint Békué! :lol: :wink: ) :roll: Anyu is és párom is megjegyezte,anélkül,hogy felhívtam volna rá a figyelmüket...tehát vmi csak van?! :roll:
Bár anyós szerint elvan az a gyerek még odabent,úszkál a vízben még stb.....nem akartam neki mondani, hogy Dorka már nem ebihal méret...max. mocorog!

Dorka!Remélem csak ott az a babó!!! :arrow: :arrow: :arrow:
Én még akkor is reménykedtem amikor már megjött a mensim!Mindig az volt bennem,hogy van pár ismim,akiknek még első 1-2 hónapban megvolt...hátha én is közéjük tartozom?!

Kép
Kép
missancsi

vagyok mostmár én is ,csak mióta hazajöttünk újra háznézésben vagyunk, meg sógornőmék is már túlhordásban vannak 13 óta, náluk voltunk tegnap.
csajok ki dolgozik OTP-ben? emlékeim szerint mintha vki írta volna, érdekelne hogy milyen feltételekkel lehetne otp-nél hitelhez jutni...
vagy ha más banknál tud vki az is jó nekem, anno a lakásvásárlásnál végigjártam összes létező bankot és akkor FHB volt a legjobb, most erre nincs energiám, férjem elment ma 2-be meg már volt is vagy 2be.
ha vkinek van okos gondolata szívesen venném akár priviben is.
köszi.

jól telt előző hét sokat pihentem meg sokat aludtam mikor Hanna is aludt végre....
Filip segített apjáéknak építkezni, ha megtudnánk venni ezt a házat, akkor itt is lesz mit csinálni, de festés után költözhető lenne és ez a lényeg az átalakítás majd akkor ha lesz rávaló...

Dorka
én azért még reménykedek bennetek.

mindenkinek szoritok, főként most a két soros kismaminak így szülés előtt, gondolok rátok.

kubu
jelentkezz majd és megbeszéljük.

andi
ment válasz priviben.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: köszi a drukkot! :)

Ancsi: hát nekem is hasonlóak a fájásaim,csak már több hete kínoznak minden nap,ezért várom csak a megváltó szülést....

Nekem is szokott a vesém tájéka fájni olyankor,de nekem baloldalt.

Maja nekem is inkább csak mocorog,de egy erősebb mozgása már brutálisan tud fájni,főleg mivel oldalt tudok csak feküdni...

Nekem hajnalban magzatvíz-gyanúm volt,de a betétes teszt szerint nem az volt.
Engem már éjjel-nappal kísérnek a jósló-fájások...
Vendég

Hú csajok, ez olyan izgi.... kíváncsi leszek hogy a hamarosan szülő párosunkból kinél mi és hogy fog alakulni..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Én is kíváncsi vagyok nagyon...valamiért Békura voksolok, hogy ő majd jól beelőzi Ancsit... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

De hol van mááááááááá Dorka?????????

eszter82
Budapest

Sajnos lányok nem sikerült :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 2 alatt volt a HCG.
Októberben mehetek újra vizsgálatokra és ha lesz anonim petesejt adományozó, akkor majd valamikor kezdhetünk újra....Idén nálunk már nem lesz babásodás :cry: :cry: :cry: :cry:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Jaj Istenem,de sajnálom....!!!!! Annnnnnyira drukkoltam,hogy megvalósuljon az álmod!!!

((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))
Vendég

Dorka!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon nagyon sajnálom!!!!
.... nem is tudom, mit mondjak....

eszter82
Budapest

Eszter: megmondom őszintén,csak remélni merem,hogy én leszek,de nem önzésből,csupán kezd a fájdalom elviselhetetlen méreteket ölteni, miközben ez "csupán" jósló...

irigylem azokat,akik ilyet nem tapasztaltak,én meg már hetek óta szívok vele...
Sajnos most már szó szerint üldögélés van a szülés beindulásáig,mert pár métert tudok csak megtenni,a pocak azonnal megálljt parancsol,és így azért nehéz még heteket eltölteni :?

De annak se vagyok ellenére,ha Ancsival egyszerre menetelünk a szülőszobába! :)

Nagyon sok defektje van még a babaszobának,de hozok nemsoká pár fotót a jelenlegi állásról,a többit sajnos majd csak később tudjuk befejezni,nagyobb falat,mint gondoltuk. :)
Vendég

Dorka, őszintén sajnálom!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ha úgy hozná a sors, bárcsak tudnék segíteni!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Dorka,nagyon sajnálom!!!! Hatalmas ölelés nektek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Dorka, annyira bíztam és reméltem ,hogy a tesztelés volt korai,hajajjjj de nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
magnolia77
Gyöngyös

Dorka
Nagyon sajnálom, ölelések mennek :(

Kép Kép
estrella22

Dorka
nagyon sajnálom, pedig végig bizakodtunk hogy hátha.
remélem lesz anonim nektek, mikor mi mentünk Hannáért akkor is volt egy lány aki minden hónapban ment és csajok saját költségére, hát azt hittem rosszul hallom.... ki bírja ezt anyagilag?
de minden elismerésem az övé hogy segíteni akart másoknak.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kubu:
a kerti főzés jól telt, mamitól távol maradtam, a gyerekekkel voltam, a pázsit locsolót bekapcsoltuk nekik és a vízsugárrral bohóckodtak űldözték, átugrálták :D Sógornőm érdeklődött,hogy,hogy érzem magamat stbstb... Nagymamám is hívott ma, keresztanyám is,hogy mizújs,hogy vagyok.

Dorka: neked ez a stimu short protokoll volt?

lukácsné: háznézés jóóó !
magnolia77
Gyöngyös

Dorka,
:cry: :cry: :cry: nincsenek szavak..bár ne volnék már ilyen vén csoroszlya, máris adnám szíves-örömest!!!!

Kép
judit0713

Lukácsné,
házhoz drukkok :arrow: :arrow: :arrow:
Nem tudom, most hol jó a hitel, mi kb. 3 éve kerestünk, akkor nekünk az Aegon jött be.
Egy biztos: lakáskasszával kombináltat NEEE!!!

Breki,
nagyon durva amit írsz a fájásokról :shock: :shock: :shock:
Pedig jó lenne még Majácskának vagy 2 hét, csak már anya szegény alig bírja...Fájdaloműzők itten :arrow: :arrow: :arrow:

Ancsi,
szóval alakul az a kecó, gyönyörű lesz mire megérkezik a kis királylány :wink:
Az meg, hogy anyós végre bedobta magát melóügyileg is, vedd úgy hogy bónusz volt 8)

Csajok,
képzeljétek, Mócikánk már fél kilót hízott :D (pontosabban nőtt, mert ugyanolyan kis vékony, csak a rövidebb lábú 56-os rugik már kicsik neki)

Kép
judit0713

Judit: gratula a gyarapodáshoz!! :)

hogy érted,hogy durva,amiket írok? ez a normális,nem?
persze amint rám rakják azt a kütyüt holnap,minden szépen elcsendesül, csak utána kezd majd rá...

ilyen durva csak ezekben a napokban,korábban sima alhasi fájdalmaim voltak,azokkal még elmászkáltam.

tudom,hogy Maja maradhatna még bent,de mivel eleve 1-2 héttel fejlettebbnek mondták,nem esne semmi baja már idekint sem,és engem is megkímélne a sors a még 3-4 hetes fájdalmaktól :?

(átírva azért nincs csak a dátum,mert a banya a pocakot elmérte,és "átlagolt"...,de a többi adat szerint 1 ill. 2 héttel "idősebb")
Vendég

Béku!
Szerintem ha mostanság születne, akkor sem lenne semmi gond :) Még a nőgyógyászok sem akadnának fent rajta :)

DE!!!! Tudod, hogy most nem szülhetsz péntekig?????????
Akkor leszek csak kórház, Pest, és gép közelben!!!!!!!
Nem ér ám addig sutyiban leMajázni, míg el vagyunk utazva!!!! :D

eszter82
Budapest

Breki,
persze, normális, csak nekem Móci nagyon ritkán adott elő ilyet, inkább tényleg csak a szülés előtti pár napban, azért vagyok ennyire megrökönyödve rajta.
Aztán lehet, hogy már Te is a szülés előtti pár napban vagy :wink:
Szerintem se lenne már idekint semmi baja, főleg hogy nagyobbnak tűnik a koránál...és hát ugye az se mindegy, mekkora babát kell világrahozni!
Én folyamatosan szugeráltam Mócit, hogy 3,5 kg alatt álljon meg! Bejött :lol: :lol: :lol:

Kép
judit0713

Eszter: húúú,ezt nem merem ígérni,szerintem épp addig jön majd,de a számodat tudom ;)
Nekem nagyon olyan érzésem van,hogy ezek már az utolsó utáni pillanatok,legalábbis nem szép a sorstól,ha ezt mutatja,és még megkínoz kicsit :D :D :D :D :D :D

Ha addig szülnék is,4X24 órát bent kell tölteni a kórházban,így szombaton be tudsz jönni :D

Judit: tényleg olyan érzésem van,hogy készülődik "valami" :)
Persze hogy nem lesz baja,azon már bőven túl vagyunk :D Dokim is mondta,hogy ne akarjak ezzel az alkattal nagyobb babát,és hát egy hete saccolta 2800-nak :)

Kíváncsi vagyok,holnap mit "jósol",aztán ha még bent lesz Maja,1 hét múlva UH-on talán pontosabbat mondanak (remélem nem ugyanaz az asszisztens csinálja,aki a múltkorit elmérte...).
Vendég

Még van esélyem bevonzani,hogy holnap azt mondja a doki,hogy milyen előrehaladott a dolog,és lassan indulhatok is be a kórházba :D

Eszterkém,pont úgy fogok járni,mint a barátnőd,akiről meséltél!
Annyira jönnek ezek a jóslók,de totál összevissza,és órákig is eltartanak, én már kezdek nem annyira figyelni az időtartamokra,mert meguntam :)

tudom,hogy mindenki utál bent lenni a kórházban,de engem megnyugtatna,ha mindezt már ott élném át,és egyből tudná mondani valami hozzáértő,hogy jó/nem jó, normális/nem normális...
ott úgy érezném,MINTHA haladna az ügy... így meg itthon egyedül olyan rossz...
Vendég

Breki,
nekem S az utolsó vizsgálatnál simán megmondta, hogy 1 max 2 nap van hátra szülésig...ez volt kedd délelőtt, és Móci csüt. kora reggel kibújt :wink:
Kívánom neked, hogy holnap valami hasonlót jósoljon a dokid!!! Akkor még Eszterünk is simán látogathat :D

Kép
judit0713

Béku!
Oké! eldöntötted ezzel az utolsó utáni pillanatos résszel...laptoppal wellnesselek :D
nem gondoljátok, hogy kibírom x kilométerrel odébb gép és net nélkül, míg szülsz...és a daru, meg az élő egyenes adás??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csütörtök este már itthon leszünk :D Ha akkor jön Maja, az már tök szuper :D

[quote]n írta:em szép a sorstól,ha ezt mutatja,és még megkínoz kicsit

Háát, erről a részről csak az jutott eszembe, hogy Andi hány hétig könyörgött, hogy jöjjön már ki Iza, és még ráhúzott 10 napot bónuszként a kisasszony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bocs :roll: :oops: 8) :roll: :oops: 8)
de komolyan drukkolok, hogy ne szenvedtessen sokáig a sors már, és hamar megérkezzen Maja :) mondjuk csütörtökön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Judit: ez jól hangzik :D
nem mintha a szülést annyira várnám,inkább ami utána jön! :D

Tényleg,akartam kérdezni már. Tudtatok valamit kezdeni a dúlától hallott dolgokkal? úgy értem pózok,vagy bármi?
Vendég

Hát Móci jött mint a gyorsvonat, így túl sok idő nem volt vajúdni 8) 8) 8)
De labdán ülős - ringatózós pózt próbáltunk, apa velem szemben széken, úgy hogy a támlája felém nézett, így rá tudtam támaszkodni, a buksinkat meg összedugtuk, jó volt :D
Meg maszírozgatta a derekamat, ezt még akkor is tudta csinálni amikor már ágybaparancsolt a szülésznő. Oldalt feküdtem, ő meg maszírozott. Itatás, simogatás, legyezés ment a végéig.
Szóval szerintem hasznos volt a dúlás találkozás!
Ja és mi ugye kb. a 35. héttől csináltuk hetente 3 alkalommal a gátmasszázst, én esküszöm rá hogy besegített az is hogy sikerült gátvédelemmel megszülni!

Kép
judit0713

Judit: köszi,ez jól hangzik :)
irigylem azt a gyorsvonati sebességet :D

én most a gyógyszeres kezelés miatt picit hanyagolom a gátmasszázst,de az az idő,míg csináltam (3-4 nap egymás után) már segített,úgy vettem észre!

Holnaptól remélem folytathatom,vagy Maja beelőzi... :D :D :D

Gátvédelemben nem is merek reménykedni,de nagyon szeretném,ha általa kisebb lenne a vágás,jobban fel lenne rá készülve a testem :)
No meg a repedések se hiányoznak,de hát már ez is eltörpül a fejemben a szülés gondolata mellett... :D :D :D

mivel ilyen sok fájdalmam van,a masszírozást már egy ideje bevetettük, nekem a talpmasszázs is segít,ill. a deréktáji :) Párom rendületlenül segít mindenben :D
Vendég

Eszter: jujj,nehogy már miattam vigyél laptopot!! :D :D :D
ígérem írok sms-t!! :D

akár élőben is közvetítjük a szülőszobai eseményeket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tudom,hogy Andikám is mit lekönyörgött,hogy legyen már valami.. Nagyon remélem,hogy nem űz tréfát velem a sors,mert nagyon csúnyán bemutatok neki!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ha mégis marad végig,annak az egész család a csodájára jár majd :D :D ilyen még nem volt felénk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha meg még túl is hordanám (na ez már tényleg csúnya vicc lenne),akkor szerintem még cikkeznének is rólam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann
Ne haragudj rám, nem akartalak felzaklatni, de néha belőlem is kijön.

Kubu
Azért az nem semmi amit írtál, de ne hagyd magad az ügyvéd segít majd - ha kell.

Béku
Én nem akarlak sem sürgetni, sem visszatartani, mármint Majácskát, de én 8-tól nem leszek Pesten.

Próbáltam az éjszakai alvást pótolni, de nem sok sikerrel jártam. Már napok óta nem alszom, szerintem a meleg miatt van és ráadásul bedugul az orrom.
Egyébként is kivagyok, mert szedem a fogigátlót és péntektől vérzek egyébként épp középidőben lennék. Volt ilyen valakinek.

A facés zárt fórumra kérek egy meghívót.

Kép
vnbeni

Vnbeni: háááát,már annyi az extra kérés,nem is tudom,hova illesszem a naptárban a szülést :D :D :D

nővérem csütörtöktől nincs,anyum dettó,azaz kocsi nélkül leszünk teljesen (a taxi azért még játszik),apum sincs még 6 napig...
Eszterét olvashattátok :D

Szerintem ez júliusi szülés lesz,nem hinném,hogy kiváratja velem az augusztust :)
Vendég

Vnbeni: vérzel középidőben??
nekem anno azt mondta a doki,hogy "indokolatlan" vérzés esetén azonnal orvoshoz kell menni,mert csak akkor megvizsgálva tudja megmondani,mitől van,utólag már nem...

FB-on ismerősöm vagy már? Ha igen,én meghívlak!
Vendég

Beni!
írtad, hogy jártál reflexológiára...
mennyi ideig?
hová?
segített bármiben?
szeretted?
mit mondtak az állapotfelmérésen?

eszter82
Budapest

Béku
Szerintem mr ismerősöd vagyok.
Tényleg alaposan meg kell szervezned Maja érkezését.

Eszter
kb 20 alkalommal voltam a Vargha Intézetben. Szerintem nem segített semmiben. A kezelések nekem fájtak és nem is estek jól.
Az állapot felmérésen se találtak igazán semmit és főleg lelki eredetűnek mondták. A kezeléseknél a szem pontjai fájtak nagyon. Aztán, hogy ettől vagy nem, de kb azóta romlott a szemem.

Kép
vnbeni

Kakukkkk! :lol:
Én is itt vagyok, kicsit eltűntem de hát egy kis terminátor mellett nincs is időm. (ma pl. egyedül felmászott a lépcsőn a felső szintre fl perc alatt, persze ott voltam mellette, de akkor is nagyon durva)
De még az is benne volt, hogy ismét hosszúhétvégéztünk. :D A júliusunk erről szól, ha el tudunk szabadulni (férjem) akkor irány valahova. Imádok utazni és hát lánykám is élvezi a sok érdekes új helyet.

Dorka, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon-nagyon sajnálom. Nagy ölelés neked és párodnak!

Ancsi, örülök hogy haladtok a felújítással. Dorka szoba készen? (még nem is láttam képeket)

Béku, nagyon gyanús vagy te nekem… Lehet tényleg nem lesz augusztusi Maja. :wink:

Magnolia, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hány babó van a pocidban.
Nacikat én eleonoránál vettem (amit Kubu már írt). Nagyon jók és nem drága. Család

Judit, gratula Móci növéséhez! :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Most már ismerősöm vagy,és a zárt csoportba is beraktalak!! ;) :D :D
Vendég

Judit
Móci is szépen növekszik :)
Nálam ma mérte a védőnő, 4 cm-t nőtt…

Kubu
Sírás oka pocakfájás…
Nem fogyás-diétázás kéne nekem, hanem IR diéta, de annyira kívánom most az édességet ennyi megvonás után, csak tömöm magamba, még jó, hogy nem hízom tőle…
Nagybevásárlást Auchanban szoktuk megejteni, szóval nem hiszem, hogy jó még Zsombornak…
Emilért mindenki odavan, Pestről is kijárnak, engem nem nyűgöz le, nem rossz, de nem is vagyok elájulva tőle, mondjuk cukrászdában elég válogatós vagyok…

Béku
Én dúlánál nem voltam, csak szülésfelkészítőn, a lélegzések közül nem sok jutott eszembe, mondjuk a tisztító légzés igen és az nekem bevált, meg tudtam, hogy mikor még nem szabad nyomni, lihegni kell, mert amúgy nem nagyon mondták, hogy lélegezzek…

Carla
Durva, hogy csak ennyit híztál, a fiúk elveszik úgyis maguknak, ami kell :)

Magnolia
Én kismamanacit Vaterán vettem + C&A-ban.
Ja, meg a Hello Baby Outletben..
http://shop.hellobabycollection.com/boltok/

Andi
Na akkor anyós előadta a meghatódós műsort, szép lehetett…

Ancsi
Mit mondott a doki??? Kíváncsi leszek, ki lesz a befutó, te, vagy Béku…

Nekem nincs szerencsém a dokim szabijaival, a 6 hetes kontrollom idején szabin lesz. Akkor kezd, mikor mi megyünk Balcsira, előtte viszont még rám kéne néznie. Nagyon gáz 5. héten menni 6 hetes kontrollra??? Vagy mit csináljak?

Kép Kép
estrella22

Lányok,mikor lehet babát először kivinni sétálni?

Estrella: nekem fogalmam sincs ezekről a lélegzés-dolgokról,de bízom benne,hogy majd mondja a szülésznő....

Nem vagyok benne biztos,hogy hamarabb szülnék,mint Ancsi,hisz már neki is vannak jóslói... :)
Vendég

Benkiém: amikor a fogigátlót szedtem a félidőtől kezdve én végig vérezgettem... nem igazi mensi erősség, inkább amolyan pecsételős volt, de egész addig míg szedtem ez volt, utána jött a megvonásos vérzés (ami ugye nem igazi mensi, de majdnem olyan erős). Úgyhogy ne parázz ezen, inkább csak kellemetlen és kényelmetlen hogy közel 3 hétig "menstruál" az ember... :shock: :shock: :shock:

Béku: Mi egy hetesen vittük ki először Izát, csóri gyereket úgy beöltöztettük, mintha az északi-sarkra mennénk, pedig már június volt :)))))))) szenvedett is! Másnap már lengébbre vettük... 1 hét múlva meg már normáis emberek voltunk és normáisan is öltöztettük fel... Nálunk mivel nagyobb baba viszonylag hamar elmaradt a sapka is, és Iza már volt lent mezétlábas lábbal is 2 hete kb. :P :P :P :P

andrea-1

Andi: köszi :)
ennek örülök,hogy nem kell 1-1,5 hónapot kivárni,mint rég,anyum mondta,hogy akkor nem volt szabad hamar kivinni a babát,én meg nem értettem,mert majd' mindegyik tornasoros babát láttam kinti képen jóóóóóval hamarabb :D
Vendég

Az öltözködésnél én tartom magam ahhoz, hogy egy réteggel több, mint rám. Eddig bevált, Barbus nem szereti a meleget. Mi egy hónaposan vittük ki először, de akkor télen -10 fokok voltak. Nyáron ha nincs 40 fok vagy vihar, akkor egy hét után mehet szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

gutten morgen !!!!!!!!!!!!

húúú annyi energiám van, tökre úgy érzem hogy kialudtam magam és a világot meg tudnám váltani :-) mondom mindezt 02.45-kor...

na közben volt egy dupla etetés :-) azóta szunya így folytatom itt, fb-n, tanyán :-)

Ancsi,
hihi kezd izgisedni, kivi vagyok este mi volt dokkernál.
szupi hogy alakul a kecó :-) még a végén időben elkészül .-)))))))))))
kitartás még van 2 + 1 heted :-)

Lukácsné,
sóginő hol fog szülni ? nála meddig várnak ?
hitelekben szerencsére nem vagyok jó :-)
mostani ház eladó ?
falvédő: amire én gondoltam közel ágyhosszúságú, nem túl magas (50-60 cm ?) nem túl színes, vidám de mégis vonatos (?) formátum, szerinted ?
tényleg nem semmi az a csaj akiről írsz hogy rendszeresen járt a bmc-be.

Béku,
milyen az a betétes teszt ?
emlékszem nekem volt olyan hogy a kis pinky úgy ráült valamimre hogy az ágytól a wc-ig (felkeléstől a klozetra lezuttyanásig) 40 perc telt el, megsúgom hogy kb. 5 méterről beszélünk....... belegondoltam hogyha hasmarsom lett volna akkor annyi, ja és mindezt derékszögben tettem meg, ajaj és mennyiszer volt ilyen :-)
kitartás ! szerintem még nem szülsz :-)
masszírozás jó !
autót nem tudják otthagyni anyudék nálatok ?
kivitel: Marci 1 hónaposan (január) már nagyszülőknél aludt, Lizával 2 hetesen sétáltunk először (megmondom őszintén hulla voltam, meg a melegben aztán utálok bárhova is menni).

Dorka,
ölellek, és nagyon drukkolok ! hátha az segítség lehet amiről fb-n beszéltünk.

Magnolia,
örülök a békés vasárnap délutánnak :-)

Judit,
"Egy biztos: lakáskasszával kombináltat NEEE!!!" - mesélj erről lécci.
hajrá fél kg :-) kis tündér, hogy bírjátok a meleget ?
labdánülés hú de sokat segített hogy Liza eltalálja az irányt és közelítsen a kijárathoz :-) széktámla ismerős :-)

Eszter,
jó elutazást Nektek !
Vargha intézetbe én is jártam, a migrén miatt, akkor segített, kemény volt a kezelés, majd kiugrottam a gatyámból, de sajnos csak egy ideig engedhettem meg a kezeléseket, nagyon drága volt összességében.

Vnbeni,
köszi, nem hagyom magam :-)
nemalvásokat sajnálom.
vérzés passz.
húúú szemromlás, nem semmi.

Woody,
hihi lépcsőmászás :-) Liza 3 napja megy, nincs megállás :-) bébitaxival, járássegítővel meg rohan, szerencsére hogy sokszor ütközik küszöbbe :-)
merre voltatok ?

Estrella,
hihi 4 cm :-) nagyon ügyi !
hogy vagytok ? sírások ? pocifájások ugye nincsenek már !
édesség :-) szerintem totál érthető hiszen szoptatsz is, kell az utánpótlás.
Auchan nem a legjobb, de mondjuk hétköznap, napközbeni proginak azért okés lehet. zsúfolt, esti, hétvégi időszakban nem.
láttam Emil van Óbudán is.
6 hetes kontroll: hááát kérdezd meg hogy nem gond e ha 1 héttel hamarabb mész, gondolom azért akkora kérik mert addigra regenerálódik a szervezet, hagyódik abba a tisztulás...... már nem is emlékszem valamelyik gyerkőccel talán ha 10 hetesen jutottam el, de gondolom neked fontos hogy nyaralás előtt meglegyen a vizsgálat.

Andi,
az olyan jó amikor az ember magától rájön hogy mennyire túlöltözteti a gyereket :-)

Vicky,
a +1 réteg most is megvan ?

hugimék tegnap költöztek át az új kecóba, már felajánlottam hogy ma is szívesen kimegyek és Barnizok és Lizázok amíg ők pakolgatnak, de holnap tutkóra megyek, 8.21-kor megy Déliből vonat, legalább hurrikán vonatozás is pipa, kiviszem mindkét gyereket magammal, aztán tőlem a három gyerek úgy rombol körülöttem egész nap a teraszon ahogy akarnak, közben hugi tud pakolászni, na persze én is segítek, vasalok, hajtogatok stb. stb. és este ha már rommájátszották magukat a szarosok akkor irány vonattal vissza :-) de lehet hogy az új vendéggyerekszobában alszunk :-)
azért hová fejlődik a világ :-) én aki soha nem tömegközlekedtem azelőtt, vonatot is csak látásból ismerek, és most hogy kicsi fiam vonatfanatizmusának hódoljak..... :-) vállalom a málhás szerepét, a kismotorozó fiamat és remélhetőleg nyugodt lányom ily módon történő szállítását :-))))))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu,
borárosról jön busz a mom parkhoz (212), onnan villamos a délibe.
csak azért írom hátha érdekel a tömegközlekedés miatt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu: Hát picinél talán annyiban lenne meg, hogy ugyanaz lenne rajta, mint rajtam, csak mondjuk tennék rá egy textil pelust. Vagy hogy amikor én már levennék mindent, akkor őt sem öltöztetem halálra, de mondjuk egy napozót adok rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku, nálunk Lili 10 naposan volt kint először a teraszon, utána rendszeresen kint aludt babakocsiban. Sétálni 14 naposan voltunk először, meg akartam várni vele férjemet, mivel akkor volt aug. 20. és így itthon volt 3 napig. :wink:
Viszont boltban elég késő voltunk 1 hónapos volt már amikor elmentünk együtt és az OBIba mentünk. És 3,5 hónaposan már Ausztriában a hegyekben voltunk. Tehát lehet menni a babával mindenhova. :wink: :lol:
És nálunk nincs agyonöltöztetve még télen sem, néztek is rám mindig, hogy én nem adok rá állandóan harisnyát és bundazsákot. De ha jó idő van szerintem felesleges, én nem azt néztem, hogy tél van, hanem hogy hány milyen idő. :)

Kubu, most Debrecenben voltunk. Egy napig volt akció 57%-os kedvezménnyel 5* hotel, kedden foglaltunk és csütörtökön mentünk. Pont néztünk már szállásokat, de így szuperebb volt. :D
Nálunk is a babataxit használja járássegítőnek, és a lenti részen nincs küszöb, viszont a bútoroknak szépen nekimegy.
Hova költöztek hugidék? Sikerült a Dévényest találni nekik?

Estrella, nálam nem lehetett előbb menni kontrollra. Azt mondta nem véletlenül van akkor, addig állnak vissza a dolgok odalent.
Azért kérdez rá, szerintem ha később mész az még mindig jobb, mint előbb.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

ÁÁÁÁ...kisf@szom!!!Csomót írtam...gép lecsat a netről...erre nem eltűnt minden??! :evil:

Dorka!Nee mááá!Nem hiszem el!Annyira sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Tegnap este voltunk dokinál,uh-ozott,így nst nem kellett!!Vizsgálatról meg gyors "lebeszéltem"!Abban maradtunk,hogy akkor majd csütörtökön megturiz!Húudejóó!
Dorka van vagy 3500g...és uh-on nem láttuk,hogy "kopogott"volna,hogy ki akar jönni!...doki szerint lehet ,hogy mégis kihúzzuk augusztusig?! :roll: ...mondom neki,legalább egy hasznunk lenne belőle...addigra legalább tutira ki tudnám takarítani az egész lakást!(Pedig eddig ő is azt mondta,hogy tutira előbb szülünk...Dorka is előrébb van kb.3 héttel méretügyileg!)
Görcs valszeg azért volt mert vagy én nyomtam el valamit,vagy a művésznő alkotott bentről...de nem jósló volt,mert ahhoz kissé sokáig eltartott...illetve nem vesegörcs volt....megnézte őket uh-gal! :lol: Vicces volt ahogy ott fetrengtem az ágyon,már nyakig gélesen...mondom neki ha már itt tartunk mást nem nézünk meg:szívet epét stb...??! :lol:
Beszélgettünk a szülésekről is...de megmondom őszíntén...annyi variáció van...az ember meg úgysem tudja,hogy hogy fog elindulni-alakulni az egész.......így nincs is kedvem agyalni ezen az egészen,mert csak zsong a fejem tőle!....majd lesz ami lesz!!!

Kép
Kép
missancsi

Köszi a válaszokat lányok!! :)

Woody: hasonló "életmódot" szeretnék,mint a Tiétek,apával nagyon sokat szeretnénk még jönni-menni,és mivel a szüleim is ezt tették velünk,először 1,2 majd 3 gyerekkel,mindenképp követendő példának tekintem,így alig várom,hogy mehessünk :D

Kubu: itt tudja hagyni anyum a kocsit,de nekünk (páromnak) csak motorra van jogsija... ;)
szóval sajnos nem sokat érek vele sofőr nélkül :D :D :D

ez a derékszögben meghajlós-40-45 perces téma ismerős... Maja se kellett hozzá,hogy meg annyiszor átéljem...
A nyamvadt endóm miatt ha nem is minden hónapban,de majd' mindig megjátszottam ezt,sőőőőt... A munkahelyemen összeestem a pultnál a fájdalomtól,onnantól meg már csak négykézláb... raktárban ücsörgés a hideg kövön 2 órán keresztül,várva a gyógyszer hatását...(odáig jutottam...)

Amint hatott,és jól bekábított,felpattantam,mintha mi sem történt volna,és melóztam tovább...

A betétes tesztet arra mondta Lajis dr.-nő,ha nem 100% a magzatvíz,akkor be kell rakni egy betétet,és fél óra múlva megtekinteni az eredményt :D
Ha ezalatt átázik,akkor bizony az szivárog-állítólag :)

Belőlem egyelőre max. a kúp,de az is csak kb. 1 órát vesz igénybe éjjel,így a maradék 23 órában még tapasztalhatok magzatvizet is :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?