Sziasztok!
Mindenkinek köszi, aki aggódott a családi életünkért!
A tegnapi nagy betegápolás miatt totál lemeradtam a Mártiért való izgulásról!!!!
Sebaj, a lényeg, hgoy jól vannak!
NAGYO-NOGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK KAMILLÁHOZ + MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!!!! A nevet természetesen nem találtam el, de nagyon tetszik.
Dytke - Köszi, a tegnapi együtt töltött nap a betegség ellenére is sokat dobott rajtunk. Volt időnk egymásra. Ha rendesen kiheveri ezt a gethát és én sem kapok el tőle semmit, akkor akár a jövő héten bepótolhatnánk a tegnapot, ha nektek is jó.
Kincsesi - Én is igyekszem ám, csak néha tör rám a világvére hangulat. Ilyenkor apát is másképp látom. Alapjáraton meg egy szavam se lehet rá.
Adél súlya miatt szerintem ne aggódj, bár nem értek hozzá. De hát ugye nincs két egyforma gyerek, ha fejlődik és kiegyensúlyozott, akkor nem lehet semmi baj. Nem lesz díjbirkozó, na és?!
Kriszta - Jobbulást a fiúknak!
Mzsperx, Gabi79, Ugabesz - Nekem totál nem volt szimptaikus az a pasi szerdán. Nem is értem a kórházat, hogy, ha ennek az előadásnak az a célja, hogy tájékoztasson és megnyugtasson, akkor miért egy ilyen flegma, negatív fickót küldenek oda, aki inkább megijeszt, mint megnyugtat. Nem túl jó marketing fogás!!!! Én első első babásként először tök hülyének éreztem magam, hogy nekem ezeket már tudnom kéne? Majd végigpörgött az agyamon, hogy de hát basszus pont azért jöttem ide, hogy elmeséljék mi vár a gyerekemre miután kibújik a pocakból. Ehelyett csapongtunk ide-oda és az volt az érzésem, hogy belém akarja "nevelni", hogy rosszat akarok a gyerekemnek, mert merek kérdezni és miért nem természetes, hgoy tudom a korrekt köldökápolást. Honnan tudnám? Radásul a köv. mondatával agyon is csapta az egészet, mondván, hogy, nincs annyi csecsemős, hogy mindenkinek mindent a szájába rágjanak. Na most akkor mi van? A vége felé bennem már kezdett annyira felmenni a pumpa, hogy a közelében jártam egy beszólásnak. De hál'isten Mzsperx ott ült mellettem és az ürge is azt mondta, hogy itt a vége.
Panndi - Utólag is isten éltesse Zsófit!!!!!
Ugabesz - Édi a kis tökös! Hogy csúfolkodik már most!