timi! nagy pasikad van mar
ani! koszi
hat en sem tudom hogy mi van
michelle szinte egesz evben hasfajos volt, mikor szorulasos mikor nem, de ejszaka sokat pukizik es erre felsir es nehezen lehet meg vigasztalni, mar ehez hozza is szoktunk, altalaba ejjel mikor nem lehetet simivel visza altatni mellem tettem es valahogy ki pihentuk magunkat, nappal max 1 orat aludt, de a nehezeb dio most az hogy mattia aki egyedul el aludt, vagyis tejcsivel, ejjel ugy itta a vizet hogy meg se halottam, szoval 1 tunder volt, mert most este masfel orat is kinlodunk el aludni, se tejcsivel, se olben, se simi semmi nem jo, + 4korul fel ebred es szinte 6ig vergodik kozben michellet is fel ebreszti es nappal is mar volt hogy egyaltalan nem aludt, vagy nagyon nehezen...
fogzanak, de azert ez tobb mint fogzas, lehet a tavolatem is bele szol a dolgokba, mert ugye 4nap egesz delutan suliban vagyok
en anyira nem adtam eddig nekik semmi kulonost, michellenek probalok 1 hete adni valami homeos cuccot a pocijara, de eddig nincs javulas, remelem legalab mattia visza valt a regi alvasokra es az nekem mar maga a paradicsom lesz
sajnalom hogy nalatok sem rozsaszin a dolog, most mit adsz nekik? en olvastam a netten valami itteni cuccot amit aszt is ido utan abba kel hagyni, de nem jut eszembe a neve