Új privát üzeneted érkezett!

zsuzsa minden rendben van verával és a kis izával!ma a madarász korházba vannak meg holnap is mert kivizsgálják mitől lehetett a légzésleállás!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én egy 23. hétben járó kismama vagyok és azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek Séra doktorról? Esetleg van olyan köztetek, aki nála szült? Én szeretnék orvost választani ,de elég bizonytalan vagyok.
Előre is köszönöm:
Kriszti
giunta

sziasztok!!!
nekem is csupa jot mondott a dokim!!!!!
több mint 8 mm-es a nykh-m....azt mondta hogy it már meg tud tapadni a baba és a tüszőm ugyan 12...valahány milis de csütörtökön megnéz megint!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!
Mostmár majdcsak összejön a babátok!!! Csak kitartás!!! Máté már teljesen rendben jött?

Kriszti!
Én sajnos nem hallottam Séra doktorról.

Eszty!
Jobban vagy már?

Zsuzsa!
Nagyon ügyes már Bianka!

Lilla
Vendég

lilla mostmár én is bízom hogy nemsokára kopogtat máté tesója......
máté már egész jol van de még mindíg köhög néha és folyik az orra....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

giunta: a 9. oldalon agnesm dícséri Séra Pétert. Sajnos én nem ismerem sem a doktor urat sem agnesm-t, próbálj neki privit írni, vagy kereni a társalgóban, mert sok orvosról van külön topik :D
Jó egészséget nektek!
kisvitéz

Bocs, az a 96. oldal akart lenni, csak a gép nem bír követni, néha lemarad 1-1 betűvel (számmal). :(
Jó éjt mindenkinek :D
kisvitéz

Sziasztok!

Séra doktor szerintem rendes. Bár én nem nála szültem,de akkor ő volt az ügyeletes és mivel császáros lettem a vajúdás végénél már ő is ott volt és bíztatott,fogta a kezem és kedves volt velem nagyon. Pdig nem is ismert.A műtétnél is ott volt az én dokimmal együtt.De ott is nagyon kedves volt!

Kép

Kép
mannogab

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228672981.4499.jpg[/img] [/img]

Kép

Kép
mannogab

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228673214.6884.jpg[/img] Kép [/img]

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen a segítséget, már írtam is Áginak.
További szép estét!
giunta

Sziasztok!!!

Nagyon cukorfalatok ezek a manókák! Milán-Mikulás nagyon jófej kis pasi! :D

Szombatra sikerült elég jól rendbejönnöm, így elmentünk Bécsbe. Megnéztük a Schönbrunnt, és sétáltunk kicsit a belvárosban, bár az elég nyomorgós volt. Nagyon jó volt egész nap a levegőn lenni, nem is voltak rosszullétek addig. Vasárnapra sajnos betegségileg visszaestem, illetve felülfertőztem magam valamivel, mert alig kaptam levegőt az orromon, állandóan fújtam. Éjszakára sikerült rendbehoznom magam, hogy ne tátott szájjal aludjak, így ma reggelre sokkal jobban vagyok. ma már dolgozom.
Egyelőre a rosszullétek akkor a legerősebbek, ha üres a gyomrom, így sokszor esek keveseket. Illetve most a vöröshagyma, a zselatinos sütik, és a mű-levendula illatok zavarnak nagyon kilóméterekről is. Így a konyhaművészetem most eléggé háttérbe szorult, nincs kedvem főzni sem. Éelre csak azért gondolok, hogy ne legyen üres a gyomrom, és minél egyszerűbb legyen, hagyma nélkül. Egyébként menekülök ki a konyhából.
Remélem, hamar elmúlik majd ez a szagérzékenység. Viszont egyelőrenagyon jól tudom pszichésen kontrollálni, és sosem jutottam még el a hányásig. Jó lenne ezt kibírni végig.

Vigyázzatok nagyon magatokra!!!

Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Szia Eszty!

Már hányadik hétnél tartasz? Majd tegyél fel légyszi vonalzót, hogy lássuk.

Magzatvédőt nem szedsz? Én az Elevitet szedtem, és nem volt egyáltalán hányingerem.

Szia
Lilla
Vendég

Van, akinek pont a magzatvédő vitamintól van hányingere. (Egyik barátnőmnek csak akkor volt hányingere, amikor szedte a vitamint...) Nem tudom, Eszty, te hol tartasz, de nekem az első 12 hétben még sikerült hányás nélkül megúszni, de attól fogva szinte naponta hányok... Izgi... :)
Vendég

Szia Dóri!

Nekem a Granadától volt hányingerem, de az Elevittől nem. Úgyhogy ki kell kísérletezni, kinek mi jó.

Lilla
Vendég

sziasztok!!!!!
gyönyörű a kis milán!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én most kezdtem a 8-dik hetet. Az Elevitet szedem, Orsival is azt szedtem. Orsival a rosszullétek elmúltak a 12-dik héttől. Ebben reménykedem most is. :)

Viszont lehet, kipróbálom a Gravidát, ha elfogy az Elevit: az magyar és abban van jód is. Meglátjuk.

Húú, ezer éve nem csináltam vonalzót, mindjárt megpróbálkozom. :lol:

Puszi, és mindenkinek köszi az ötleteket!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

NNa, sikerült a vonalzó.
Azt írja, hat hetes vagyok. Akkor ő a valós heteket számolja.
8)

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

eszti szép a vonalzod..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Drukkolunk a babáért, Nitácska! :)

Én amúgy előzőleg sem szedtem semmit (van már 1 kisfiam), most sem, de holnap megyünk AFP-re és UH-ra, meg megmutatom a leleteimet, szóval, lehet, hogy majd már holnap kell vmit szedni. :)

A hányingerre meg jó nekem a B6 vitamin, de nem szedem, csak mikor nagyonfontos, hogy ne legyen kiteljesedése a rosszullétnek... :)

Üdv mindnekinek!
Vendég

zdori köszönöm!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi Nitacska! Neked is! :lol:
Nagyon drukkolok neked is!!!

Puszi Mindenkinek!!!
Jó egészséget, kerüljétek a bacikat és vírusokat!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Kisvitéz Judit!

Mi van veletek, hogy nem voltatok tornán? Remélem nem vagytok betegek.

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Lilla,Snápi,Kisvitéz Judit!
Tudnátok mesélni a babatornáról? Énekeltek,mozogtok,mondókáztok vagy ymilyen ez a torna? MEnnyien jártok egy csoportba?

Lehet mi is mennénk,mert igényli a gyerekem a sok mozgást:)

Köszi a válaszokat!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Szia Edina!

A tornán először énekelve megyünk körbe, ez kb. 5 perc. Aztán a matracra letéve átmozgatjuk a kezüket, lábukat hason és háton és itt mondókákat mondunk nekik közben. Utána Ili néni olyan gyakorlatokat mutat, hogy mivel lehet ösztönözni őket az át- és visszafordulásra, mászásra, stb. A babák közt kb. 1-2 hónap eltérés van, úgyhogy van, hogy mondja, hogy ezt mi még ne csináljuk, de a nagyobbak már csinálják. A végén az anyukáknak is van kb. 5 perc torna. Nemcsak a torna miatt jó, hanem a társaság miatt is, mert jókat beszélgetünk és persze tapasztalatot cserélünk. Teljesen családias a hangulat, etetéstől a pelenkázásig minden van. A végén a régi kismamás lányok elmegyünk babakocsis sétára, általában fél 2-ig szoktunk sétálni.

A csoportban kb. 18 vagyunk, de 10-nél többen soha nem szoktunk lenni, mindig hiányzik valaki. Ha akarsz jönni, akkor a Csili számán kell felhívni a Nyitrai Máriát, és ő mondja, hogy mikor tudtok jönni. Ha hívod, mondjad, hogy te jártál már kismama tornára is. Januárban 6-án lesz a kezdés. Ha meg tudod oldani, gyertek ti is!!!

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok!
Nitácska! Köszi az infót Veráékról.
Drukkolok, hogy ne csak Jézuska kopogtasson nálatok karácsonykor.

Jelentem Biusnak nem volt elég, hogy 1 hét alatt elsajátította a mászást, és megtanult szépen támaszkodás nélkül ülni. Most már teljesen körbejárja a lakást, a küszöbbel még azért vannak szerencsére problémák, ott megáll. Viszont állandóan vele kell legyek, mert ha nem lát, máris sír. Olyan "anya ne hagyj itt" korszakban élünk. A tegnapi nap folyamán pedig tovább ügyesedtünk: Bianka felállt teljesen egyedül. :D

Csütörtökön megyünk vissza ismét a kórházba a "korára" kontrollra. Kiváncsi vagyok mit mondanak majd. Főleg a súlya miatt leszek kiváncsi, mivel még mindig hiányzik pár dkg a 6 kg-hoz.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

zsusza köszönöm.nagyon jolesik!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nálunk minden rendben a vizsgálat alapján. Csak olyan fura, hogy ez a manó sokkal kevésbé mocorgós, mint Samu volt... Kicsit ijesztő. Bár nyilván nem azért van, mert baja van. Remélem... :)
Vendég

Sziasztok!
Dóri: nem mindegyik baba egyformán mocorgós! Biztosan nincs baj, már kiderült volna.
Eszty: jobbulást, bizzunk benne, hogy hamarosan elmarad a hányinger.
Az én híremaz, hogy az újunokám fiú lesz :-)))))
bábaildi

Gratulálunk a kisfiúhoz! :)

Nekem sajnos változatlanul egyre rosszabba hányinger-hányás ügy... De azért nincs nagy baj. :)

Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!
Lilla: sajnos lepukkantam, kijött rajtam vmi allergia és fájt a hátam (szürcsögött a tüdőm), gondoltam attól, de hétfőn már köhögtem is éjszaka, találtam itthon homeogene9-et, gyorsan szedek be belőle, azt torokfájásra írja, végül is az is mintha fájna :roll: de mindjárt összeszedem magam és leesek a gyógyszertárba vmiért. A mérgesítő az,hogy tegnap sem voltam jól, de mikor lent voltunk annyira jól éreztem magam, hogy gondoltam mára pikk-pakk kicsattanok az egészségtől. Hát mégsem. De egy anya nem lehet beteg, úgyhogy tartom a frontot és jövő hétre összeszedem magam!
Szép napot mindenkinek!
kisvitéz

Sziasztok!

Bábaildi: nagy gratula a fiú uncsihoz!!!!! Jó egészséget nekik!!!
Én egész jól kezdek lenni. A rosszullétek nem fokozódnak, és elég jól tudom uralni egyelőre. A betegségek is javulnak: alig másztam ki az egyikből. vasárnap sikerült valamivel felülfertőznöm, és most azt próbálom legyőzni. Az orrom elég erősen folyik, de a közérzetem már kezd jó lenni.

Tegnap voltan egy barátnőmmel az Operában, megnéztük a Turandot-ot. Nagyon szuper volt! Csodaszép egy opera!

Minden betegnek jobbulást kívánok!!!

Vigyázzatok magatokra!!!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Bábaildi! Gratulálok a kisfiú unokához. Eszter várja a kistesót?

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Bábaildi: Én is gratulálok a kisfiú unokához. Gondolom kislány után kisfiút is szerettek volna.

Judit!
Jobbulást neked, egy anyuka tényleg nem lehet ám beteg! :wink:

Eszty!
Nem kellene inkább kifeküdnöd, nehogy tényleg jól felülfertőzd magad. Vigyázz magatokra!!!

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Lilla, szerintem most már jobb, ha nem hagyom el magam.
Közérzetileg már sokkal jobban vagyok, lázam sincs, a tünetek is enyhülnek, úgyhogy próbálok talpon maradni. Meg a munkahelyen sem túl jó, ha sokáig nem vagyok. Múlt héten végig nem voltam.
De nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz! :wink:

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

ildi gratula a fiu unokához!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!!

Zsuzsa: Biankának, hatalmas gratula, nagyon erős kis vasgyúró leánykád van :lol:

Ildi: én is szeretnék gratulálni, a fú uncsihoz :wink: Nagyon jó egészséget kívánok Nekik :wink: És persze nagyon kellemes pocakosodást :wink:

Eszti: gyógyulj meg nagyon gyorsan, vigyázz a "Legkissebbre" :wink:

Minden babának és mamának további kellemes szép estét kívánok :wink:

Ma kaptuk meg a 3. Pneumo elleni oltást :wink:
Hízott Másfél hét alatt Kristóf 170 g-ot, pedig hasmenése volt szegénykémnek 1 hétig :wink: Már 8270 g :wink: Ő is elég ügyes, csak nagyon lusti a lelkem :wink: Mindjárt dobok 1-2 képet, hogy nézünk ki most :wink:
bluebox

Kép

Tudom, hogy ciki hogy rózsaszín szívecskés harisnyája van, de megzabálom annyira édes :wink:

Kép
bluebox

bluebox mért lene ciki a szivecskés harisnya????????!
tényleg nagyon helyes...bizti szerelmes és a harisnyáján jönnek ki a szivek........ :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Márti!

Isteni pofa Kristóf, tényleg az jut az ember eszébe hogy megzabálná. Jó kis pasi az biztos!

És nem semmi a súlya! Gondolom jó étvágyú.
Gina most érte el a 7 kg-t és elmúlt 8 hónapos. Ő is szeret enni, de főleg gyümölcsöt. (vigyáz az alakjára!) Bár a kedvence a vajas zsele párizsival, de csak reggel. Utána lemozogja.

Már mászik mint a gép alig érem utol. Egy percre sem lehet szem elől téveszteni.

Üdv, Judit

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!

Jaaaaaj, de cukor Kristóf baba!!! Mekkora nagy már!!!
Hihetetlen, hogy pillanatok alatt felnőnek! Nagyon helyes fickó!!!!!
És nagyon jól áll neki a szívecskés harisnya!
:)
Tegnap voltam dokinál, egyelőre csak sima nőgyógyis betapintásos vizsgálatra, de minden rendben, szépen fel van puhulva a méhem, úgyhogy a terhesség tutira megállapítva! :wink:
Hétfőn megyek az első laborra, EKG-ra és UH-ra.
A betegségem szépen lassan múlik, a közérzetem már egész jó, csak az orrom folyik.
A rosszullétek most elég jól háttérbe szorultak, csak maradjanak is ott. Persze a kritikus szagokat próbálom kerülni, és a fzési kedvem is jelentősen lankadt, de majd csak helyreáll. :)

Puszi mindenkinek, és kerüljétek a nyavalyákat!
Minden babó nagyon szép és ügyes!!!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

eszti örülök hogy jó híreket kaptál....csak íg tovább!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most rosszullétileg kicsit rosszabb, de még kontroll alatt tudom tartani. Ha elfáradok, sokkal rosszabbak a rosszullétek.
Nem tudom, hogy fogom titokban tartani még majdnem 2 hétig, mert eléggé kezd látszani a pocakom, pedig nem híztam semmit. Jó lazák már a szalagok, hamar látszik.
Mama rá is kérdezett valamelyik nap, mekkora a hasam, de elcsaptam annyival, hogy az csak a hájam. :lol:
Nitacska: tőled is várom a jó híreket! Drukkolok ezerrel!!!

Remélem, mindenki jól van! 8)

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Márti, a fiadnak igenis jól áll a szivecskés harisnya! :D Emlékezzetek azokra az időkre, amikor divatba jöttek a boxeralsók, milyen menő volt a szivecskés minta...? ;)))

Eszty, Neked jobbulást és főleg kitartást! Már nem sok van hátra, pár nap és jöhet a coming out, ráadásul a rosszullétek is biztosan alábbhagynak! :)
Istenem, én annyira mázlista voltam, hogy egyszer sem volt hányingerem... pont vmelyik nap ezen morfondíroztam, mikor az uram megpendítette, hogy tulajdonképpen akkár lehetne Dórinak tesója is...majd...egyszer...nemsokára....de...és fiú legyen.... :D :D

Tegnap voltam a 6 hetes kontrollon. Minden rendben van odabent, leszámítva egy cisztát - doki azt mondta, ha zavar, kiszedheti, de nem okoz gondot egyébként - és hogy még mindig vérezgetek. Ami menzesz is lehet. Januárban megyek vissza rákszűrésre, addigra csak kiderül, ill. abbamarad.

Bábaildi, mikor csörrenthetek Rád?

Morca, bocsi a lassú reakciók miatt, de Dóri egyre több időt van ébren nappal, szóval megint kicsit sűrű az élet - pláne, hogy közeleg a karácsony. Ti hogy álltok? Csináltak a fiúk valami szépet? :)

Kép
anhel

sziasztok!
ma voltam uh-on ildi is ott volt!!!!szóval a nykh-m 9.9 mmes!!!!
volt tüszőrepedésem is!!!!!!mstmár csak várni kell kis csodára!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tényleg régen jártam erre, majd próbálok kicsit gyakrabban, persze csak ha nem bánjátok!:) Köszönjük szépen a gratulációkat a kis csukafejest-ugrós Máté babához! Bábaildinek külön köszönet az óvatos ''kézfogásért'' valamint katéter és infúzióbekötésért. Amikor megláttalak egyből ismerős voltál, de úgy bepánikoltam a sürgősségi császár miatt, hogy utána már egy hang nem jött ki a torkomon. Szerencsére végül minden rendben volt. Most még szokjuk egymást a nemisolyanpici fiúval, aki nagyon ügyes és jó baba csak a szülei bénák még kicsit:)
Viszont ma nagyon megijesztett minket a dokinéni, mert a köldökcsonk alatt vadhús nőtt ami erősen váladékozik és büdi is. Most felírt rá egy piros színű fertőtlenítőt, azzal kell kezelni, de nem mondott semmit, hogy mikorra kéne rendbejönnie. Remélem Ildi meg tudsz nyugtatni, hogy nem lesz baja szegénykémnek!!!

Kép
szaboka76

Hajrá! Nem egész két hét, és kiderül... :)
Vendég

Nitácskának írtam... Csak beelőztek... :)

Én is ismeretlenül is gratulálok a babához, remélem, hogy hamar megoldódnak a kezdeti nehézségek!
Vendég

zdori köszike!!!!!!
szabóka gratula a babóhoz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!
Mindjárt itt a Karácsony, és ilyenkor a Jézuska teljesíti amit nagyon szeretnénk!!! :wink:

Lilla
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?