Új privát üzeneted érkezett!

Szia Sharon
Az én nővéremnek is 3 gyerkője van, és ahogy elhatározta, ki mikor szülessen, úgy is sikerült. Persze ez fájhat, de szerintem inkább jobb, mert azt mutatja, hogy ha mi tesók vagyunk, és neki lehetett 3, akkor nekem is lehet talán 1... És persze, azért nekem is jut egy kis gyerektapikázás belőlük.
És talán, ha minden kötél szakad, megszülheti helyettem az enyémet még.
Kalmanka
kalmanka

Mamm!!!
Sajnálom nagyon, ha így érzed!!!! :cry: :cry: :cry: De tényleg nem szabad feladni!!!!
A táblában beírlak spontán szerelemre( mihelyst megvan a hivatalos eredmény.).....Hátha követed Zuzmo példáját....

Numato!
Veled mi van?????

Mukucs!
Még a korod elárulod??És lakhelyet???És hogy mi is lesz jövőre??Lehet már írtad, de figyelmetlen voltam(lombik, inszem, hanyadik..)

Kalmanka!Sharon!Mrikovacs!

Ha gondoljátok, Ti is küldjétek el az adataitokat, és beírlak a táblába...

Estrella!!
Valóban jól írtad, remélem nem találkozunk ott!!!De az tuti, hogy VIP szobába kerülnél....Különleges gondom lenne rád!!!Mármint az ápolást illetően, mert ugye csak az az én dolgom... :wink: :lol:

Tvmaci!!
Te merre vagy???? Megvolt a transzfer????
Na, megvárom az adatokat, aztán teszek fel egy új táblát...
Vendég

Sharon, bocsi, Te már benne vagy!!!! :oops: :oops: :oops: Már beleírtalak....
Szóval, Kalmanka, Mrikovacs; Mukucs, Nikó.....Tőletek várok adatokat!!!
Vendég

Mamm:
Mi ez a Babymark vagy mi? Erről még nem hallottam, írj róla! Veszek ilyet is, nem számít... :D
Hol és mennyiért...stb. minden érdekel!
Köszi
Estrella
Vendég

Sziasztok,

Bonya,
Hát tényleg kemény mondatokat vágtak a fejedhez… :( Sajnálom. De tényleg nem szabad feladni, hiszen ők sem tudnak mindent, bármikor változhat ez, és egyébként is a hitedet és a reményeidet a saját gyerekkel kapcsolatosan SOHA ne add fel!! Hajrá, és meglátod, lesz nektek saját csemetétek!!!!!

Vicuska,
Nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze! :( :cry: Viszont már mindjárt itt a következő kezdés, és meglátod Neked (is) 2007 hoz majd babót! :D:D:D Gondolj arra, hogy most még ünnepelhetsz kedvedre, szilveszterkor ihatsz amennyit jól esik, és januártól megy a hajrá, tiszta lappal!!!! :D :lol:

Mamm drága
,
:( Mit is mondhatnék… tudod… sajnálom :cry: De én még mindig (megint :D) reménykedem, hiszen a barnázás még nem jelent bajt, tudod, csak ha piros a dolog… addig kérlek, ne add fel 100%-osan… oké?
Ha meg mégis… akkor hajrá spontán babó :D:D:D

Kriszti,
Nagyon jó utat kívánok Neked és vigyázz magadra! Puszillak! :D

Akinek nem írtam külön, természetesen millió puszi! :D

Kép

Kép
zsókuci

Mamm,még nincs veszve semmi!Nem kaptál még piros lapot! :lol: :lol:
Egyébként köszi a dícséretet!

Vicus, :cry: :cry: :cry: És hajrá 2007!

Kriszti,igazán nincs mit,és nagyon jó utat neked! :lol: :lol: Puszi.

Numato,hol vagy????

Jó éjt!
taptau

Kép
Kép
Kép
Vendég

Jajj, olyan édesek vagytok lányok, hogy még az utolsó pillanatban is bíztattok! Hatalmas virtuális ölelés minegyikőtöknek!!! A helyzet az, hogy Taptau szavaival élve: estére megkaptam azt a bizonyos piros lapot... :? Viszont apa tanácsára elkezdtem bízni a spontán babában!!!

Estrella, a Babymark egy tesztcsík, pontosan úgy néz ki mint egy terhességi teszt, és hasonló alapon is múködik, csak nem a HCG szintet mutatja ki, hanem az LH csúcsot. Valahogy úgy van, hogy a ciklus közepe felé hirtelen megnövekszik a szervezetben az LH hormon szintje, és ez váltja ki a tüszőrepedést. Mivel ez a teszt az LH csúcsot jelzi, alkalmas arra, hogy meghatározd vele, mikor kell együtt lenni. Rossmann-ban lehet kapni, egy csomagban 5 db van, kb. 2000 Ft-ba kerül. Ééééés lehet vele trükközni: mivel ez egy papírcsík, ha az ember lánya ügyes, és van egy jó éles kése, vagy ollója, akkor ketté lehet szépen vágni, és akkor nem 5, hanem 10 alkalommal lehet vele tesztelni... Próbáld ki, sztem jó dolog!
mamm

Mamm,nagyon sajnálom,akkor viszont hajrá spontán baba! :lol: :lol: :lol:
taptau

Mamm!
Sajnálom, hogy ez most nem sikerült. :( De szorítok a spontán babának!

Numato!
Hogy vagy? Mi van veled? Kérlek, jelentkezz!

Kriszti!
Kellemes disznótorozást!

Vicuska!
Ne keseredj el, a következőnek már össze kell jönnie!

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Ha még csak a 3. napon leszek, amikor megyek a vérvételre, vizelet-vizsgálatra és uh-ra a stimu előtt az nem gond? A helyzet az, hogy 28 napos cikusom van (volt), de most késett pár napot. Ettől még ugyanúgy elkezdődhet a stimuláció? És milyen egyáltalán a stimuláció? Nagyon fájni fog a pocak? És egy technikai kérdés. A szurikat magatoknak adtátok be, vagy a BMC-be jártatok. A decapeptyllel nincs gondom, de a másik szuri a merional lesz, amihely nincs se tűm, se fecskendőm. Ti ezt hogyan oldottátok meg? Gondolom az orvos majd elmondja, de én szeretnék egy kicsit kíváncsiskodni, ha már itt vagytok nekem. :)

Puszi mindenkinek
Gica
gica1

Sziasztok Lányok!
Már egy ideje olvasgatlak benneteket, Krisztivel együtt csináltuk végig a lombik programot, sajnos sikertelenül.
Már úgy érzem kicsit ismerlek benneteket, ezért írok magamról egy kicsit. 30 éves vagyok Esztergomban lakom, 11 éve élek boldog házasságban, és van egy 10 éves gyönyörű kislányunk, mikor elhatároztuk, hogy szeretnénk még gyereket elmentem orvoshoz kivizsgáltattam magam mindent rendben találtak, aztán csak nem jött a baba, hormonkezelések injekciók következtek kb:1évig, aztán lett egy cisztám a jobb petefészkemen, laparoszkópos mütéttel eltávolították közben kiderült endometriosisom van. Megint 1 év hormonkezelés következett Danovált szedtem.
Utánna azt mondták mind a kettőnknél minden rendben van tuti összejön a baba, megint évek teltek el semmi, 30 évesen úgy gondoltam adok még egy esélyt és így mentünk a BMC be 6 év sikertelenség után már nem sok reményt fűzök a dologhoz.
Nektek viszont sok kitartást kívánok, mert megéri csodás dolog egy gyerek, nemhiába szeretük volna mi is újra áttélni ezt a csodát.
ackermann detti

Mindenkinek szép Kép -ot!

Lányok!Nagyon csodálok mindenkit határtalan optimizmusáért!Amikor erőt vesz rajtam a rossz kedv mindíg rátok gondolok és erőt merítek belőletek!

Bonya
Nagyon sajnálom!Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!És veled is történjék meg a csoda amiben már másnak is volt része!(pl.:Várknyi Andi)

Mamm fel a fejjel!Reméljük ez volt az utolsó piroslap és 2007-ben neked is teljesül az álmod!

Gica
Tűt és fecskendőt a pataikában tudsz venni,gondolom ha felírják még olcsóbb is.Én a körzetihez jártam beadatni,de a következőt már szertném saját magamnak adni.Én is szeretnék tanácsokat kérni,hogyan is csináljam.

Detti
Kitartás!Itt a Bmc-ben majd megoldják a problémátokat!Csak pozitívan hozzá állni!!Látod a lányoknak milyen akarta ereje van pedig ők is átmentek egys máson!

Vicuska
Sajnálom,de 2007-ben biztos sikerülni fog :lol:

Numato :?: :?: :?:

És tényleg gyorsan elment ez a hónap,igazatok volt!Ma veszem be az utolsó szem Regulont és mehetek kétünnep között a BMC-be!
gabicsibe

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönöm a sok érdeklődést, és természetesen a rengeteg drukkot, de sajnos nem sikerült, ahogyan azt éreztem is. Drága Szűcs doki szerint nem kell elkeseredni, dehát tudjátok hogyan van ez...
a fagyibabáinkból kb.februárban lesz beültetés, addig regenerálódni szeretnék egy kicsit, mert elég rossz idegállapotban voltam,vagyok,sztem ez is nagyon befolyásolt a sikertelenségben...

KÖSZÖNÖM még egyszer a drukkokat,

puszilok mindenkit, és sok sikert, kitartást és erőt kívánok!!!

numato
numato

Numato drága,

:cry: :cry: :cry: nagyon sajánlom... De örülök, hogy nem adod fel, hiszen Neked is, Vicuskának is és Mammnak is (és persze mindenki másnak is!!!!!!!! :D:D:D) 2007 lesz az idő, amikor sikerülni fog!!!! Sírd ki magad, és februárban újult erővel tudtok majd nekilátni!

Milliószor puszillak!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!
Jajj, pedig annyira szorítottam. Sajnálom lányok, hogy nem sikerült :(
Próbáljatok megnyugodni, és nagyon bízni és pozitívan hozzáállni az új évhez. Új év, új lehetőségek, új babák.
Nagyon-nagyon szorítok mindenkinek!!! ... és magamnak.
süni76

Gabicsibe, Gica és Többiek!

Ha a stimu a 3. napon kezdődik akkor hüvelyi ultrahang lesz, mindig a mensiből indul a stimu, szóval nem egy kellemes dolog. Annak igazából nincs jelentősége, hogy hány napos a ciklusod, mert mindig az 1. naptól kell számolni, és a 3-4. napon menni UH-ra.
A Merional-t én beadattam az ügyeleten minden este munka után odamentem. De ha van ismerősöd akkor beadhatja ő is. Egyébig fenékbe kaptam a szurit, de lehet hasba is kérni. Amelyik szimpi. :D
Vendég

Kalmanka!

Remélem azért odáig nem jutunk el, hogy másnak kelljen kihordania a gyekekünket! Én nagyon bízom abban, hogy a méh nagyon jól tud regenerálódni és tágulni is, elvégre erre van kitalálva!!! Ha jól emlékszem még nem írtad, hogy Neked mi lesz a folytatás? És mikor? Neked mit tanácsoltak a dokik?

Mamm, Numato!

Rettenetesen sajnálom! Nem tudok mit mondani, én vígasztalhatatlan voltam egy darabig, de aztán talpra kell állni és folytatni. Szivemből kívánom, hogy sikerüljön!

Ackermann Detti!

Üdv köztünk! Jó helyre kerültél. Meglátod valamelyik doktor bácsi összehoz Nektek egy kistesót! Kitartás! Ki az orvosod?

Kriszti!

Köszi, hogy felraktál a táblára. Jó disznóvágást!
sharon

Numato!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtál jó hírekkel szolgálni nekünk. :(
Próbáld valahogyan feldolgozni, bár gondolom ez nem egyszerű... A következő alkalommal biztosan összejön a bébi. addig is pihizzél és lelkileg készülgess rá!

Estrella, Gabicsibe!
Köszönöm az infókat. az elsőt biztosan beadatom magamnak, a többit majd meglátom. A végére tiszta profi leszek szuriból. Ahhoz képest, hogy első alkalommal remegő kézzel indultam neki, mára már rutinos vén róka vagyok... :)

Gica
gica1

Numato,nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: Sokat gondoltam rád!De tudod 2007!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi!
taptau

Numato!

:( Tudod,mottó:2007!

Gica

Nem gond,ha a 3-ik napon mész,nekem nyáron a 4-ik napon kezdtük,mert úgy jött ki.
A merionalhoz a patikában kapsz tűt meg fecskendőt,de nekem mindig adtak a BMC-ben is,amikor az elsőt ott helyben beadattam,mindenesetre megmutatják milyen fajtát vegyél.
Én mindig hasba adtam,van aki izomba,te döntheted el,állítólag jobban hat izomba,de szerintem tök mindegy,nekem így is hatott,ha nem lenne elég bőr alá,akkor nem lehetne oda is beadni.Ahogy akarod.Szerintem egyszerűbb beadni magadnak,először remeg a kezed,aztán tök egyértelmű lesz és nem kell berohangálni sehova beadatni.
Másik kérdésedre válaszolva,nekem nyilalgatott a petefészkem már amikor jó sok tüsző volt,de nem gáz,fájdalomnak nem nevezném.
DRUKKOLOK,ügyesen! :D

Mindenkinek puszi,megyek szunyálni,mert most értem haza a melóból,kicsit hulla vagyok...
lukrécia

Numato, Vicuska, Mamm!

Jaj pdig úgy szorítottam Nektek! Nagyon sajnálom!!!!! :( :( :( :( Fel a fejjel és előre!

Bonya!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz híreket kaptál. De soha nem szabad feladni, mert csodák pedig vannak!

lanett

Mamm!

Akkor gratulálok a leendő nagynéninek! :lol: Tanczyval már nagyon régi motorosok vagyunk a családineten, és most ő két nappal idősebb terhes mint én. Majd az a babó meghozza a Tiédet is, meglátod!

lanett

Sziasztok Lányok !
Én is nagyon sajnálom akinek nem sikerült, minden nap gondoltam rátok. Ilyenkor nem nagyon lehet mit mondani, mindenkinek magának kell rendberakni a lelkét, és újúlt erővel nekivágni a következőnek. Kinek van endometriosisa? Mütöttek-e már valakit vele? Szűcs doki az orvosom, azt mondta lehet hogy meg kell műteni, úgy volt hogy novemberben visszamegyek, de erőt kell gyüjtenem, mint az EÜ dolgozók álltalában én is nagyon betoji vagyok.
ackermann detti

Szép jó napot mindenkinek!!! :D

HCG:94!! Sikerült!!Jövő hét szerdán megyünk ultrahangra!!
Nagyon gyorsan kész lettünk, és nagyon- de nagyon BOLDOG vagyok!! :lol:
Ennél szebb ajándékot nem is kaphattunk volna!! :lol:
Kívánom mindenkinek ezt a boldogságot!!!! :D

Mégegyszer meg kell jegyeznem, hogy le a kalappal a BMC-s dolgozók előtt, nagyszerűen végzik a munkájukat!! :lol: :lol:

Üdv .Brigi :D
brigii

Brigii,

NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:

HURRÁ, HURRÁ, HURRÁ!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Millió puszi a legfrissebb Kismaminak! :D

Kép

Kép
zsókuci

Brigii,nagyon -nagyon gratulálok!Vigyázz magatokra!

Puszi!

Kép
taptau

Ackerman Detti,
szióka, nekem is van endometriozisom is és júliusban megműtöttek. Kivették a baloldali petevezetőmet.
Én is eü.-s vagyok és megértem az aggodalmaidat.
Nekem a Szűcs doktor segített ott a Szent Jánosban orvos keresni, laparoskópiának indult , de laparatómia lett belőle.

Sajnos most a petefészkem is annyira endós, hogy pont intézem az injekciós kezlést, hogy 100%-os térítéssel kapjam.

3 hónap Decapeptyles kúra ( havonta 1 szurika) utána kiveszik a baloldali petefészkemet is , és megint 3 hónap szuri.

Talán nyáron elkezdhetjük a lombikot.

Nagyon aranyosak vagytok, csak nagyjából tudtalak olvasni benneteket, de ígérem összaeszedem magam és felzárózom és mindenkinek írok pár sort,.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!
Brigii, GRATULÁLOK!!!!! Vigyázz nagyon magadra!

Férjem ma volt varratszedésen. Már szinte hazajár a János kh-ba :)
Kiváncsisából bement a BMC-be, megkérdezte, mennyi spermát tudtak lefagyasztani. Azt mondta a Kanyó dr-nő, hogy 3 lombikra valót találtak. Vajon lombikonként mennyivel számoltak? 2-vel, 3-mal??? Ennek azért ugye örülni kell??? Végülis jobb, mint a semmi...
De ne legyek telhetetlen.
Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és készüljetek az ünnepekre!!
süni76

Sziasztok!

Brigii
Végre valaki akinek sikerült a karácsonyi ajándék!Ennél szebbet már nem is kaphatsz!!! Kép

[b]Süni[/
Minden jó eredménynek örülni kell!És ez az! :lol:

Bonya
Nagyon sok kitartást kívánok neked!
gabicsibe

Köszönöm lányok a Gratulációkat aranyosak vagytok nagyon! :D
Igenis pihizzek sokat, mert fáradt is vagyok. :D
De ez nagyon jó fáradság! :lol:

Süni!Ügyes a párod, lesz ott is baba eső hamarosan!! :D
Puszi mindenkinek!! :lol:

Brigi :D :D
brigii

Sziasztok!
Brigii, tiszta szívből gratulálok, én ezt Nálad valahogy sejtettem, amikor írtad milyen volt a méhnyálkahártyád. Ez aztán tényleg a legszebb ajándék! És végre valaki akinek a fagyi sikerült. Én rajtad kívül nem ismerek mást.

Süni, ezek szerintem jó hírek. Szuper!

Ackermann Detti, nekem is endom van sajnos. Volt már egy nagy műtétem és egy laparoszkópiám. Csúnya egy betegség de sok lányt ismerek aki e mellett terhes lett.

Puszilok Mindenkit!
aranyosné

Sziaszok!!!

SZUSZI HÍREK:

Megszületett Olivér!!!! 3870 gramm és 56 cm! Mindketten jól vannak!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Drága Szuszi,
ez úton is szeretnék még egyszer gratulálni, és nagyon jó egészséget kívánni! Várjuk a képeket meg a szüléstörit :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Brigii!

HURRÁ,HURRÁ, HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok! Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is lehetne kapni! Vigyázz nagyon magadra, pihenj sokat!

Detti!

Az egyik barátnőmnek is endometriosisa van, elég komoly, sok gondja van vele, DE van egy gyönyörű kislánya, aki most lesz két éves! Ez a betegség nem kizáró ok, persze jobb lenne, ha nem lenne, de kicsit sem reménytelen. A kezelés függ a beteg korától, a folyamat kiterjedésétől és persze a gyerekvállalástól, ezért egyénenként változó. Ált. műtét, gyógyszerek és megint műtét, de sajnos kiújulásra hajlamos. Nem akarok okoska lenni csak D.Á. vagyok, dolgoztam nőgyógyászaton. De a legfontosabb, hogy nagyon sokan szültek már gyönyörű és egészséges babákat ezzel a betegséggel.
sharon

BRIGI!!! :D :D :D

Gratulazione tu sei brava. A te riposare dovere(avere) :?
Poco italiana sapienza, ma spero capisi.
Abbi cura di te! :)
Estrella
Kép
Vendég

Helló lányok!

Nagyon rég nem jelentkeztem, de ennek az az oka, hogy baromi sokat dolgoztam így az év végén. Sokszor gondoltam rátok, néha be is kukkantottam!

Nagyon gratulálok Brigi!!!!! Az élet legszebb ajándékát kaptad meg!!!!!!!!!!!!! Hipp hipp Hurrá!!!!!!!!!!:P

Hogy vagy Gabicsibe?

Numato kitartás!!!!!!!!!!! Mindenkinek szép napot!!
málna79

Brigi, nagyon-nagyon örülök nektek!!! :lol: :lol: Csodálatos karácsonyi ajándék! Pihenj sokat!

Kép
Kép
share

Málna
Küldtem neked privit!
gabicsibe

Brigi!
Szívből gratulálok! Mostantól aztán tessék vigyázni magadra/magatokra!

Lukrécia!
Köszi a felvilágosítást- Tényleg kaptam fecskendőket és tűt is a szurikhoz.

Ma voltam ellenőrzésen Szűcs dokinál, mert Wiegandt doki már szabizott. A merionál kúrát végülis nem most a 15. decapeptyles napon), hanem dec,25-én (ez a menses 7.napja lesz) kell kezdenem. Gondolom az ünnepek miatt tolódott el a dolog és így dec.29-én kell mennem kontrollra. Kicsit megijesztett, a doki mert a vékonyságom miatt vacilált a napi adag mennyiségén, végül napi 2 adagot javasolt. Napi két adaggal viszont nem lesz elég a felírt mennyiség. Ilyenkor ugye írnak fel további adagokat. Vagy előfordul, hogy nem 13+3 nap az stimulációs idő, hanem rövidebb? Bocs, hogy Titeket nyaggatlak ezekkel a kérdésekkel, de amikor ott vagyok az orvosnál, soha nem jutnak eszembe ilyenek. Mindig csak azt figyelem, amit mond és próbálom azokat memorizálni.

Gica
gica1

Brigi

Azt a mindenit!!!!!!Végre valami jó hír!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gica

Amikor mész 29-én a dokihoz,szólj,hogy kéne még felírni merionalt.Vagy addig sem tart ki?Nem igazán értettem amit írtál.
Nekem amúgy a Zeke mindig megkérdezi van-e elég gyogyóm,de úgyis eszedbe fog jutni.
Amúgy én is mindig utólag vagyok okos,hogy mit kellett volna kérdeznem... :wink: :D
lukrécia

Lukrécia

Lehet, hogy kicsit tényleg összevissza sikerült leírnom... :) A lényeg, hogy összesen 20 db merionalom van, abból ugye 2 kell naponta vagyis 10 napig kitart, úgyhogy 29-éig megvan (merthogy csak 25-étől kell adagolni), sőt még utánna is, csak azon gondolkodtam, hogyha 13 vagy még plusz három napig tart a stimu akkor nem lesz elég. De ez még odébb van, addig még találkozom a dokibácsival. Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszodat. Annyira jó, hogy tudsz/tudtok segíteni, nem is tudom mi lenne velem nélkületek...

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok lányok!!!!

Megérkeztem!!!Igaz most melóból estem haza, ,és megyek holnap is, de gondoltam beleolvasok a topikba!!!
A disznóvágást túléltük, de hulla vagyok!

Brigii!!!!!
Nagyon gratulálok!!!Csodás karácsonyi ajándék!!!!!!
De nekem is csodálatos ajándékot hozott a jézuska!!! A 10 éve nem látott nővérem egyszercsak telefonál, hogy ott áll akapu előtt, és jött disznótorost enni! Termnészetesen nem hittük el, hisz Chicagóban él...De ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy igenis ott van, engedjük be...Kimentünk, és tényleg ott állt, családostól!!!!! Sírva, visítva szaladtunk a hugommal, és zokogva összeborultunk!!!!
Szóval a z éltem legszebb karácsonyi ajándéka volt, hogy több ezer km-ről hazalátogatott, hogy lásson minket!

Numato!
Sajnálom, de ne add fel, majd 2007 sikeres lesz!!!!

Detti!!!
Tök jó, hogy végre benyitottál hozzánk!!!!!Örülök neki!!!
Majd beleteszlelk a táblába is!!!De csak ha akarod!

Most nem írok mindenkinek, ne haragudjatok, de még vasalnom kell holnapra, mert már nincs ruhám....
Puszi mindenkinek, ígérem holnap este többet írok!!!
Vendég

Gica

Ja,hát akkor semmi gond!Úgyis még fognak az adagodon is változtatni attól függően,hogy reagálsz.Minden szupi,majd közben felírják ami még kell,ne aggódj!Nagyon drukkolok neked! :D

Brigi!

Bibar nevében írok,üzeni hogy nagyon örül és nagyon-nagy gratula neked!

Mindenkinek írom,hogy Bibar puszit küld,meg folyamatosan értesítem mi van veletek,csak most költöznek és amíg kikupálják a házat,addig anyukájánál laknak és onnan nem tud netközelbe jutni.Az év elejétől újra jelentkezik.

PUSZI,JÓ ÉJT!
lukrécia

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, babás új évet kívánok:)
Gratulálok, akinek eddig sikerült és akinek még nem, hát neki 2007-ben biztosan fog, többek közt remélem nekem is.
mrikovacs

Sziasztok lányok!! :D

Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!!
Kép

Brigi :lol: És a kis pocaklakó!! :lol: :lol:
brigii

Sziasztok!

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK. Kép

Brigi gratulálok!! :lol:

Lukrécia
Hogy vagy?
bibike27

Brigii nagy nagy gratula!

Numato, Vicuska, Mamm, nagyon sajnálom! 2007!!!!!!!!!!

Január 8-án megyünk mi is a szurikért, az lesz a 21. napom.
Már alig várom :-) Furcsa ilyesmit mondani egy doboz injekcióra

:lol:

Lányok, nagyon kellemes készülődést, békés, szeretetteli karácsonyt kívánok Nektek!

Puszi!

Judit
jucicuki

Bibike

Fura hogy pont most érdeklődsz utánam,pont ma du gondoltam rád,számolgattam mikor is mész UH-ra. :D

Köszönöm szépen,elvagyok,most visszamentem hétfő óta dolgozom megint.Lehet,hogy a karácsony most egy kicsit még korai( :D ) és kicsit jobban meg fog hatni,mint egyébként de megbeszéltük a párommal,hogy csakazértis tök jó karink lesz és akkora fát vettünk,mint még soha..... :wink:

Aztán a jövő év kellemes meglepetéseit várom.... 8)

Nálad mi van,hányinger,ilyenek?Most már január elején Te is eléred a 12-ik hetet,aztán kicsit nyugodtabb leszel ugye? :D

Sok puszi

Jucicuki

De jó,beindulnak nálad is a dolgok...Ez olyan izgi!

PUSZI MINDENKINEK!KELLEMES KARIT!!!!! :D
lukrécia

Sziasztok!

Kívánok mindenkinek békés, boldog, szeretetteljes ünnepeket!!!! És mégboldogabb új évet!
süni76

Kívánom mindenkinek,hogy
Szeretetben és békességben teljenek az ünnepek! Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Lukrécia

:lol: Mostmár csak elöre nézz,a jövö év biztos
szerencsésebb lesz!!!
Mi jol vagyunk hányinger már nincs csak 1 hétig tarott,
igaz akkor éjjel nappal az volt.
Voltam védönönél van már kiskönyvem ,nagyon örülök neki!
Jan 3 -án megyek ultrahangra,akkor még a zekéhez,mondtam neki hogy a 12-heti ultrahangot még ö nézze meg.Már nagyon várom!
26 -án elutazunk és 2-án jövünk haza igy majd gyorsan elrepül
az idö :lol: .
Puszi
bibike27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?