Sziasztok!
Itt a new feleség
Köszönjük a sok előzetes gratulációt. 17 fős pocakos kis családi esküvőnk éppen úgy sikerült, ahogy előtte elképzeltem.
Apum véleménye, hogy minden elegáns és nagyvonalú volt
Az esküvő Erzsébeten volt, mert csak ők adtak időpontot 11-re. (igaz a férjem ott született, így volt is kötődés)
Előtte a MÜPÁ-nál fényképezkedtünk. A nap is kisütött délre, így bár nem volt melegem, de kibírtam. Az vicces volt, hogy minden lépésünket követte egy biztonsági őr, mert állítólag ott nem lehet fotózni. Jelzem közterület! Így egy csomószor szólni kellett, hogy álljon már odébb, mert minden kép hátterében mégsem szeretnék egy idegen fickót látni
Az egymásra nézős képeken olyan arckifejezése volt az uramnak, mint amikor megismerkedtünk! Igazi hős szerelmes arcot vágott, amit a nővérem és a fotós csajszi is észrevett. Biztos néz így rám 7közben is, de ott valahogy jobban észrevettem. Remélem majd a fotókon is átjön ez.
A szertartás után egy templom kertben fotóztunk még, ahol bokáig jártunk az őszi levelekben. A keresztgyerekeim dobálták elénk a leveleket, így is készült néhány igazi őszi fotó.
A vacsi a trófeában volt, ahová előtte vittünk virágot+kis ajándékot a családnak+dekor gyöngyöket az asztalra. Nagyon meg voltam elégedve, mert szuper szépen díszítették fel az asztalunkat. Megkockáztatom, hogy a miénk volt a legszebb. (volt még 1 esküvő és onnét is átkacsingattak a vendégek, hogy nálunk milyen szép a díszítés)
12-ig bírtam a rucimban, de akkor már Egyszemke sem bánta, hogy levettem
Másnap reggel irány Sopron, meg Bécs egy rövid nászútra... most meg már ismét dolgozom
de szerencsére már csak november végéig!!
Fotókat küldök majd, csak 1 hét türelmet kért tőlünk a fotós...
Katám: reméljük a Főnök végre teszi már a dolgát!!!
Meli: már 7 hónap... lassan tesókán kezdhettek gondolkozni
Tényleg úgy "eltűnt" innét mindenki, pedig anno olyan jó kis közösség volt itt!!