Új privát üzeneted érkezett!

Vadvirágnak megszülettek az ikrei. 16-án, császármetszéssel. Jól vannak!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!
Adél nagyon kis ügyes,h igy átaludta a vihart + édi lehet,ahogy könyvezik :)

GRATULA Vadvirágnak az ikrekhez!!! Kép

Fannival voltunk Military napon-nagyon tetszett neki a helikopter,nekünk meg minden,habár a HM nap nekem jobban szokott tetszeni.Majdnem maradtunk koncerten is,de a leirással ellentétben nem 8-kor hanem 10-kor kezdődött volna.
Viszont mi este ellógtunk bulizni,Fannát 10-kor letettem aludni és 3-ig anyu volt itt vele-nem ébred éjszakánként ,úgyhogy nem buktunk le :D

Imádja a játszótereket és a gyerekeket,mikor lecsúszott a csúszdán,vissza is mászott :shock: na én ekkor igen meglepődtem,de valószinűleg aznap kezdőtött nála a FELMÁSZOK korszak,mert azóta a babakocsi tetejéig ill.az ágy tetejéig meg sem áll... :shock: 8)

Kép
Vendég

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Hű! Ez jó nagy lett! :)

Vadvirágnak gratulálunk a babákhoz! :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Gratulálok! Szép fiúcskád van!

Zsuzsa
fazsu

Kép Kép Kép

Adél baba mostanság!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok
Nagy gratula minden babának és Mamának!
Kép
Nagyon szép minden baba!
Zécském nagyon nagy fiu már nem használja a kompot sem és a járokát sem.Hol engem nyuz hol pedig tök jol elvan a játékaival.
Sokat megyünk imádja az összes jármüvet :lol:
Mi is járunk homokozóba(homokot enni :? ),csuszdázni,a hinta annyira nem jön be mert abba nyugton kell(lene) lenni
Kép

Ez van Anya nem ad enni :lol: :roll:

Pussssssz

viki28

Sziasztok!

Dolli: Valami HIHETETLEN,hogy szalad az idő! Épp a minap olvasgattam a mentett üziket,és ott volt a Te "Megszülettem!" sms-ed is-és tessék,már kész PASI-és milyen szép baba :!:

Viki: Ez a kép Zétiről 8) :lol: 8) Hogy telt a hétvége?

Adél is hogy nől :!: :D

Kép
Vendég

Pussssz mkinek!

Nem vagy mostanában msnen te csaj.
Jol jot csavarogtunk medvefarm szombaton Kép
Vasárnap állatkert
Na ezt a képet késöbb mert nagyon lassu nincs hozzá türelmem.
Az autósülést ti mennyiért vettétek?
Köszi
Puszi mkinek

viki28

Cia!
Vagyok én, csak néha kijelent a gép magától...Most is vok :)
Nagggyon ari kép! Onnan 5 percre laknak anyósék :) (Medvefarm) de oda még nem jutottunk el :D :lol:
Mi ezt 25 e körül vettük, már nem pontosan emlékszem, de marha jó ülés (Pierre Cardin), a Brumimaciban.
Az előzöt is ott,az elsőt meg használtan vaterán.
De pl.MiniManoban vannak jó akciók ,meg nagy választék,és az nincs olyan messze.
*
Vendég

Sziasztok!

Fazsu:
Nagyon édes Adél baba! Tündéri a mosolya!

Tekiroll:
Gratula a kis pasihoz! Nagyon édi bédi!Sok tejcsit,jó egészséget kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Viki28:
Nagyon ügyike Zéti!De azért elég szegényes a kosztja!!!! :D

Pusz Mindenkinek!
Kép Tegnap a Margitszigeten

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Fazsu! Ti tényleg sátoroztatok?? Nagyon vagányok vagytok :lol:

Viki! Akkor nálunk voltatok Veresen a medvefarmon. Én szeretem nagyon, édik a medvék! Zéti baba nagyon helyes! Látom van étvágya!

Terikoll! Gézuka nagy szép baba. Gratulálok!! Hihetetlen, hogy mi is voltunk ilyen kicsik valaha.

Képzeljétek nálunk felgyorsultak az események az elmúlt pár napban. Emilke egy hete ül, ennek örömére gyorsan megvettük az etetőszéket. Hát ez az etetőszék szupi jól bevált, ugyanis azóta dupla adag kajákat eszik. Két napja pedig már rendesen iszik.

Vettünk az újpesti biopiacon céklát. Jaj azt nagyon szereti krumplival. Örülök az ősznek, mert már van sütőtök cékla, rendes tök, cukkini, körte.

Minden baba nagyon szép. Olyan jó, hogy raktok fel sok képet, mert nem győzök bennük gyönyörködni.

Mikor lesz tali????

Sziasztok: Alin

Kép
alinkat

Sziasztok!

Nekünk még nincs babánk, de nagyon szeretnénk már. Lassan 2 éve lakunk Újpesten és szeretnék találni magamnak egy jó nőgyógyászt aki kedves , rendes és lelkiismeretes, hozzáértő (na azt hiszem leírtam mindenki álomdokiját :) ), mert sajnos az én dokim kiment külföldre. Fontos, hogy szimpatikus legyen és megértő, de az anyagiak sem mellékesek (nem szeretném a fél fizunkat odaadni egy vizsgálatért).
Ha van esetleg olyan doki aki ért a PCOS-hez az még jobb (mert sajnos PCOS-em van).
Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv
T
ticsuka

Sziasztok!

Ticsuka: Üdv Itt! Irtam privit!

Alin: Gratula Emilke ügyeskedéséhez és jó étvágyához!!!!

Fanninak kibújt a 11.foga, le tudja venni a babaollóról a védőkupakot,feléri a kilincset...Yeah! :shock: :lol: 8)

És imád fogat mosni! :) (segit is) :D

Kép
Vendég

Szia menyasszony!
Köszönöm a válaszod!

Majd beszámolok, hogy milyen volt a találkozóm. :wink:

Üdv:
ticsuka
ticsuka

Szia Ticsuka!
Nagyon szivesen,örülök,ha segithettem!!!
Várom a beszámolódat!!!
Ildikó
Vendég

Sziasztok mamák!
Értesítek mindenkit,hogy péntekenként újra lehet jönni zenebölcsizni a II. ker.be(Máriaremetei út ), 9.30 és 10.30-kor lesznek a foglalkozások. Illetve szerda délután zeneovi indul lelkes csemetékkel Várlak Titeket szeretettel. Ha kérdésetek van, írjatok bátran az info@sunizene.hu cimre.
Jó pocakosodást, szoptatást, beszéditanitast Mindenkinek! Es éljenek a gyermekdalok, mondókák!
üdv.
Norka
norkini

Sziasztok!

De szép időnk van.. :? :)
Mondjuk én nagyon szeretem az esőt, de ezzel gondolom nem mindenki van igy :( A hideget viszont ilyen hirtelen én sem :(

Fanna kapott tőlem egy nagyon imádnivaló retrós, 70'-es évek végi (még nekem meg az oviba is ilyen volt) játékbabakocsit, és első pillanattól tologatja :) És azóta nagyon sokat megy kapaszkodás nélkül is a szobába :D

Kép

Meg lett egy nemegyszerű videjónk is :)

http://www.freevlog.hu/play?v=u46dc29246d16d
A jelszó: kezdodik
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a gratukat! :)
Édesek a épek a babákról! :)

Alin! Néha már nekem is hihetetlen - amikor a kórházi képeket nézem - hogy volt olyan picurka is. :)

Menyasszon! Fú! Ez a babakocsi! Emlékem róla, mikor 5-6 éves voltam és háborúsat játszottunk (3 lány és egy fiú)... a 2 babakocsi volt a barrikád. :lol:
Persze ha nem volt pasi a társaságban, akkor rendeltetésszerűen is használtuk! :)

Én utálom ezt az időt. Nem tudunk kimozdulni. :( Mondjuk ma délután muszáj lesz, mert vár a dokinéni.

A Ti babáitok hogy viselik ezt az időt, Géza nagyon sokat alszik két napja. Furi, mert eddig inkább csak délután aludt nagyot, most pedig délelőtt is simán durmol 2-2 és fél órát. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Mindenkinek!

Hát ami az időjárást illeti :cry: én személy szerint utálom,ha ilyen idő van.Korlátozva vagy ,semmihez nincs kedved......................... :roll: Még szerencse ,hgy itt van Petrus! :P
Na mindegy!
Hétfőn voltunk védőnéninél méreckedni.Az eredmény a kövi: 8500 g és 72 cm. :shock: :shock: :shock: Jó nagyot nőttél a nyáron!-mondta a védőnéni.Hát ja !Ha már ott voltunk elpanaszoltam,hogy nem akar Petra éjszaka aludni.Azt mondta a vnéni,hogy ilyenkor már nincs más módszer,mint a drasztikusság.Úgyhogy el is kezdtük az egyedül megtanulok elaludni című fejezetet.Nagyon ügyike,csak tegnap reggel sírt fél órát utánna elaludt.Utánna már csak 10 perceket.Nem könnyű,de se nappalunk se éjszakánk nincs.Tegnap éjszaka már nem aludt köztünk,többször fennt volt éjszaka,de nem mentem be hozzá és visszaaludt pár perc múlva.Reggel negyed hétkor kelt.Remélem sikerül neki ! Szurkolok neki! :lol:

Kép Ma reggeli kép.Éppen pislogott.

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Dolli: Klassz,eseménydús gyermekkorod lehetett!!!:) örülök,h ilyan jó emlékek vannak ezzel a tipusu babakocsival :)

Heldzs: Szépséges Petra Lili blogját nyomon követve GRATULA az újabb funkciókhoz!!!

Mi épp betegek vagyunk.Zoli kezdte 4 napja, én tegnap előtt este,Fanni tegnap reggel.

Yeah!!!:)

A doki azt mondta, öszi virus van,úgyhogy vigyázzatok Ti is!!!!

Amúgy Fanni már egyedül járogat szépen, és újra sokat dumál (mig a járásfejlődéssel volt elfoglalva,addig a beszédrészleg pihizik,igy szokott lenni babáéknál) :) 1-2 héten belül pedig kezdödik az angolja :)

Kép
Vendég

Sziasztok!
Szép nagyok már a babák! És ügyesek!

Baba Adél is 72 cm és 7800g. Teljesen elégedett vagyok azzal, ahogy és amit eszik. Kiváltottuk már a tízórait, az ebédet, az uzsit. Csak a "lustaságom miatt nem kezdtük még el a vacsit kiváltását, meg úgy látom, hogy ereje sem lenne ülni fürdés után. A tápszert is félálomban eszi (hét órakor).
Van egy foga! :D Ma először koccant a kanál. Ezt azért tartom fontosnak, mert minden 'régi' anyuka ezt kérdezgette.
Ül, bár jobban szeret feküdni (néha el is dől). Kúszik és 1-2 'lépést' már mászott is! :) Ha kitartóan hívom, akkor már a szobából kikúszik a konyhába. Járókánk nincs, szabadon garázdálkodhat, bár igyekeztem mindent elrakni!
Nappal alig-alig alszik, de az éjszakáink egyelőre nyugodtak. általában hatkor kelünk. :? De legalább nem korábban.
Szerintem elég sokat játszik egyedül. Bár sokat is van kézben. Ez még eddig nem zavar.

Helga! Én csodálom azokat az anyukákat, akik éjszaka többször ébredő gyermekük mellett nappal fent tudnak lenni. Én így is, hogy 6-7 órát alszom, bármikor el tudnék aludni, nemhogy úgy. :)

Ildikó!
Megnéztem a videót. Aranyos a Fanni nagylány (már nem baba). Eszembe jutott, hogy körülbelül fél éves volt, mikor először találkoztunk! Akkor még csak ült. És most... Csak csodálkoztam, milyen ügyes!

Üdv mindenkinek!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!
Én is itt vagyok!
Mi a múlthéten voltunk doktornéninél. Mi 68 cm és 8050g-ok vagyunk.
Sajnos Emilkém nemhogy nem kúszik, de a forgással is problémái vannak. :cry: Viszont gyönyörűen ül és nem dől el ( de mindenki a lelkemre kötötte, hogy ne ültessem)
A doktornő szerint semmi kolyom, csak én türelmetlen vagyok, de az anyai szívem nem nyugodott és hívtam egy dévényes terapeutát. Szombaton volt először, és ma másodszor. Szörnyűű az egész, Emilkém végig üvölti az egy óra masszírozást, az én szívem pedig majd meg hasad :cry: :cry: Könyörögve néz rám, hogy mentsem meg. De a dévényes azt mondta, hogy nem szabadott volna tovább várni, mert most sokat lehet rajta segíteni. Hát kíváncsi vagyok. Szerinte enyhe oxigén hiányt kapott szülés közben.
Ja és nekünk egyszerre 4 fogunk jön, ezért éjszakánként 4-5 kelés van. De már álmomban is tudok szoptatni, úgyhogy ezzel most nincs nagy bajom.

Fazsu! Akkor Emlikém egy álomszuszék, mert mi 3-at alszunk nappal! Kaja meg úgy van, hogy 4X adok neki hamit, mert nem hajlandó 80-100g-nál többet enni egyszerre. (igaz mit várok a 6 szopi mellett mi??)

Ja és spenót gondom is megoldódott, mert az újpesti bio piacon vettem spenótot meg sóskát és azt lefagyasztottam. Néha előveszek belőle 3-4 levelet (megpárolom)és belekeverem a főziébe és meg sem érzi, hogy benne van :lol:

Ildikó! Fanni írtó édes, jókat kacagok a videókon!

Heldzs! Drukkolok Petrának az önálló alváshoz. A párom szerint én nem vagyok normális, mert nem akarom, hogy Emilke még önállóan aludjon el. De ha annyira jó őt elaltatni!!!!

Minden babának és mamának minden jót kívánok! Alin

Kép
alinkat

SZiasztok!

De ügyik a babák! :)

Alin! Ez tök jó ötlet a spenóttal! Megjegyzem magamnak, ha odakerülünk. :)
Remélem, jót tesz Emilkének a masszázs! :)

Ildikó! Nem panaszkodhatom a gyermekkoromra. :) Tényleg! Hol vetted a babakocsit? Nem mintha Gézának akarnám a kezébe nyomni, de hátha a következő kislány lesz (Kedden megkérdeztem a Halászt, hogy mikor jöhet a következő baba! Szerintem meglepődött! :lol: ) ! :)
Két napja néztem az iwiw-es postámat, és láttam, hogy még anno aug elején küldtem neked egy levelet, de sikertelen továbbítás volt. :( Most már tudom, hogy ezt is nyomon kell követnem...

Heldzs! Nem lehet könnyű dolgod! Kitartást hozzá! :)

Nagymamám mondta hétvégén, hogy túlságosan hozzászoktattam ahhoz, hogy felveszem. Merthogy úgy ebédeltem, hogy a karomban volt a kicsi. De mit csináljak, ha épp társaságigénye volt, és tudtam, ha leteszem, akkor üvöltés van (azt megnem bírom hallgatni). Egyébként meg egész délután nem volt ölben, olyan jól elvolt a körülötte lévő emberekkel. :)

Puszi mindenkinek! Szép napot ezen a napsütéses reggelen! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Fazsu: Hát igen hivatalosan 1 éves kor felett nem baba hanem kisded a meghatározás de nekem azért még baba :) Ugyan úgy eszik, alszik,bújik- csak hozzá jött az Önálló Akarat és egy pár inyencség a képhez :)
Gratula a fogacskához és a kúszáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Cia Alin!
Biztosan jót fog tenni a masszirozás, és az jó hir,h az orvosa nem aggódik.Már irtam sokszor szerintem ide is, h Fanninak eszébe nem volt mászni, előbb ment mint mászott, a forgás se nagyon érdekelte, a kúszás is csak hátra :)
Úgyhogy ez lehet ám alkati dolog is (én egyáltalán nem másztam anno,én is mentem), de a masszir jól oldja az izmokat,igy sokkal könnyebb lesz !De szörnyű lehet nézni,ahogy nem szereti :( Kitartást Nektek !!!!!

Dolli: Én a Vaterán vettem a kocsit :) Halász doki arcát megnéztem volna, amikor kérdezted a kistesót !!! :D
Szerintem ilyen pici babát még nem lehet elkényeztetni jogos és életösztön szerü igénye az ölben levés, és babasirástól égnek álló hajjal nehéz ám ebédelni,úgyhogy szerintem nem rontod el Öt !

Mi még mindig betegek vagyunk, Fanninak tegnap már csak 2-4 -szer kellett porszivó,ma még csak 1*,most épp kint van levegőzni állig beöltöztetve :) Jót tesz a kis arcának a meleg napocska szerintem. Én arcüreggyuszival és a tüdögyuszira hajlamosságommal viszem a lakást,úgyhogy minden teljesen klassz :lol: 8)

Kép Betegen,beöltözve napozás a Dédivel és a kutyussal :)
Vendég

Sziasztok!
Alin! Szerintem nagyon ügyi vagy, és tájékozott, hogy tudtad, kit kell keresni és hívni! AZ is szimpatikus, hogy nem hagytad magad rábeszélni, hogy nincs semmi gond (lehet, hogy nincs ám!!!!). Inkább most kell tenni, mint később a fejedet fogva őrjöngeni, hogy miért nem tetted azt, amit gondoltál. A maszírozás mellett továbbra se felejtsd el a forgatást és a ringatást. Ha tudzs énekelni, énekelj neki. Pl.: Zsipp, zsupp... Sétálunk, sétálunk.... Ezek mind fejlesztik az egyensúlyérzéket, ami számos képesség alapja.
Miért nem szabad ülnie? Ezt nem igazán értem.
Az oxigénhiányra meg csak annyit mondanék, hogy szerintem számos felnőtt ember szaladgál enyhe oxigénhiányos születésű tünetekkel, csak azokat az ő gyerekkorukban nem nevezték így. Mivel ügyes és lelkiismeretes vagy, sokat fogsz segíteni a babácskádnak. Meg ott lesznek a kiemelkedő képességek, amelyekkel kompenzálni fog. ÉS természetesen az is lehet, hogy EGYÁLTALÁN NEM IS VOLT OXIGÉNHIÁNYOS ÁLLAPOT!!!! Gondolok rád!

Mindenki! Nekem az az elvem, hogy most kell ölelgetni a gyereket, ha szüksége van rá, hiszen most tehetem meg. Vki azt mondta, hogy ha most nem én ölelgetem, majd kamaszkorban más ölelgeti helyettem. Persze én sem tudom mindig ölelgetni, cipelni. Ilyenkor hagyom ordítani. Énekelgetéssel próbálom megnyugtatni, néha beválik. Egyet nem igazán szoktam hagyni (bár előfordul), hogy úgy ordítso, hogy nem lát. Ritkán hagyom 2-3 percnél tovább az ágyában sírni, de ilyen is van.
Azt olvastam valahol, hogy úgy kell az éjszakai sírásról leszoktatni a kicsit, hogy fokozatosan egyre hosszabb időt kell egyedül hagyni. Amikor sír, éjjel, meg kell itatni, pelust megnézni, nincs-e valamilyen szükséglete, de egyébként nem szabad macerálni, csak határozott, ám kedves hangon értésére adni, hogy most az alvásnak van itt az ideje. Ha ezt megtettem, otthagyom. Ha sír 5 perc múlva megyek be hozzá. Utána ott hagyom. Majd 10 perc múlva megyek be, ha sír. Majd 20, majd 30-40. Eddig, hála Istennek, nekem még nem kellett ezt kipróbálnom! Sír Adél. Megyek, adok neki enni!
Jó éjt!
:lol:

Zsuzsa
fazsu

Fazsu!

Lehet , hogy nincs semmi baja, de ártani nem ártok a maszival, viszont lehet, hogy használok. Csak ez a sírás ne lenne közben... Egyébként az a nagy hír,hogy a második maszi után, vasárnap elkezdett kúszni a drágám.
Pluszban pedig bejelentkeztem korai fejlesztőkhöz, akik megvizsgálják Emilkét és mindenféle játékos feladatokkal tudom majd ügyesíteni őt.

Ülés: Nekem mindenki azt mondta, doki, védőnő, dévényes, hogy amíg nem tud magától felülni (azaz mászik és onnan felül), addig nem szabad ültetni, mert még nem olyan erős a háta és a gerincének nem tesz jót. Persze az etetőszékben, meg az ölünkben ülhet, de nem rakom le ülve játszani.

Ölelgetés: a párommal mindig azt mondjuk, hogy most kell sok-sok puszit és ölelgetést kapnia Emilkének , mert nemsokára már mi leszünk a cikis szülők. (pl suli előtt puszit adni) :lol: :lol:

Sírás: én nem hagyom Emilkét sírni max, ha halaszthatatlan dolgom van :lol: :lol: , viszont nem kell őt sokat hurcibálnom sem. Mindig kitalálok valamit, amitől abbahagyja a sírást. Éjszaka meg pláne nem hagyom sírni, mert akkor mi sem, és a gyerek sem alszik. Ráadásul tök sokat eszik éjszaka is, és lelkifurim lenne, ha nem etetném meg őt.

Üdv: Alin

Kép
alinkat

Szia Alin!

Szuper!!!! Figyeld meg, hogy ha sokat hagyod kúszni, sokkal hamarabb kezd el mászni, és még kevesebb idő kell ahhoz, hogy felálljon! Adél most legújabban fel-fel áll. Nem hagyom túl sokat állni, mert még eléggé suták a lábfejei.
Szerintem mi sosem leszünk cikis szülők. A mi gyermekeink szeretni fogják az iskola előtti puszizkodást! Vagy nem? :lol: :lol:
A korai fejlesztő központban dolgozik egy barátnőm, ha esetleg kellene segítség a bejutáshoz, talán tudok segíteni.

Berna!! Zsófinak boldog névnapot kívánok!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Alin: Nagyon örülök,hogy ilyen jó hatása van a masszirnak! Puszilgassátok is sokat,én is azt teszem Fannival,ha épp utolérem :)

Adél is nagyon ügyi-és nagyon szééép !!! :)

Most csak bemásolom a blogját,majd jövök még ám! (igen ,igen,ez fenyegetés volt :D )

*

http://fannihermina.blog.babaszoba.hu
Vendég

Vendég

Ildikó! Csatlakoztam... Nagyon jó az ötlet 8) , nem is tudtam, hogy vannak városok, ahol ez működik!
És Happy Birthday! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Szia Ildikó!

Én is kerestelek ma! Boldog születésnapot!
Nekem 5 körül általában jók a séták!

Adél ügyesen, hálózsákban is feláll már, csak leülni nem tud, ilyenkor kiabál. Már van két fogacskája. Elkezdődött a 'csak az ányánál vagyok el' korszak!
:lol: Nem mindig vagyok tőle ilyen vidám! De nagyon jó érzés! Egy negyed almát is adtam már a kezébe. Ügyesen rágcsálta. Hallani lehetett, ahogy hersegtette.

Valaki tudja mi a helyzet Bernával és Zsófival?

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Dolli, Zsuzsa: Köszönöm szépen !!!! :oops: :lol:

Adél baba nagyon ügyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berna és Zsófi jól vannak,amennyire én tudom!

Fanni megen bekapott valami bacit (angolra egy taknyanyálaegybe gyereket hozott el anyukája egy 6 fös csoportba................................), remélem vasárnapra jól lesz, mert akkora lesz a

http://www.futanet.hu/verseny/2007/plus/fr_plus.html

,amire szeretnék menni nagyon :)

Kép Fanni eszik
Vendég

Szia Ildikó!

Ez a nem semmi! Jól látom, hogy késsel és villával eszik Fanni? :lol: Egyébként ilyennek még nem láttam őt. Teljesen rád hasonlít. :wink:

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Szia Zsuzsa!
Neeem,csak kanálla eszik és pohárból iszik :)
Igen, kezd tényleg egyre jobban rám hasonlitani szegény gyerek :shock: :lol: 8)
Eddig keverék volt, de most valóban ebbe az irányba indult a dolog Nála.
Kép Zétivel az Állatkertben
Vendég

Sziasztok!
Már írtam valamelyik nap egy csomót de eltüntette ez a kis mocsok.

Naggyon növekszik mindenki ,gyönyörüek a babák:)

Zécslém ma éjjel lázas volt de reggelre semmi nyoma nem volt,érdekes ez a babatest.
Most meg rossz mint az átok.
Rakok fel pár képet az én büszkeségemröl:)

Kép Szupi csajszim van mi?

Kép ilyet is tudok.....

Kép Anyával.....:)))))

Hááát ilyenek vagyunk mi:) Kép A verdám:)

viki28

Szia Viki!
Nagyon fickós lett ez a mindjárt egy éves fiúcska! Igazi kópé lehet! :lol:
Jó lehetett az állatkertben!

Mindenki! Hogy vagytok?
Adél még mindig bukik! Nála ez nem múlt el fél év után! Már megszoktam. :? Ha ezt egyáltalán meg lehet szokni! :)
Kialakult egy stabil napirendünk! Ez egyben felüdítő és unalmas is. De legalább ki tudom számítani, hogy valamire van még időm a következő evés előtt vagy nincs. Aludni összevissza alszik, de ez nem probléma. Szerintem viszonylag sokat alszik. Hála Istennek este hétkor már alszik! 8)

Helga! Ildikóban meg bennünk is felmerült az igény, hogy szeretnénk a lánykáknak fülbevalót. Mi volt ennek a módja nálatok? Milyen volt az első fülbevaló? Egyáltalán kellett -e speciális az elején? Kellett-e kezelgetni? ... Köszi az infót!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok Mindenki!

Fazsu,Ildi:
Nekünk még a kórházban átszurták a fülét a Petrusomnak,mielőtt hazamentünk volna.Az ő fülbevalója a Gabikáé volt még.Nekem azt mondta a csecsemősnővér a kórházban,hogy az a fülcsi jobb amit már valaki hordott,merthogy nem okoz olyan nagy irritációt!Kezelgetni persze,hogy kell,mert begyullad nekik.Azt hiszem mi kb.1,5-2 hónapig kenegettük neki a fülcsijét.Olyat érdemes venni,amit nem tud könnyen kikapcsolni a gyerkőc.

Egyébként jól vagyunk.Teljesen 24 órás lett a Petrus.Igényli a társaságot,mindig vele kell(enne) lenni.Imádja ,ha dédelgetjük.
Kép A mi kis családunk

Kép Petrusom

Puszi Mindenkinek! :D

[Kép
heldzs

Sziasztok!
Zém... Kép

Belsös infó: Adél már kész nö ám!!!!!:) Levente pedig naaagyon helyes pici pasika! :)

Heldzs: Nagyon csini Petrus ebben a poncsóban (is) ! :)

Fanni tizóraizás közben:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Adél is eléggé igényli a társaság(omat)ot! Szinte tegnapról mára változott meg ennyire! Egyébként azt hiszi, hogy tud már állni, így sok baleset éri! :?

Köszi az infokat, Helga! Mivel kenegettétek a fülét?

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok lányok!
A Branto bababolt ( Káposztásmegyer I. Dunakeszi u.16, van iwiw oldala) gyermekszerető, talpraesett részmunkaidős kolléganőt keres heti 20-25 órában. A munkaidő 10-14, 14-18 esetleg 10-18 ig lenne előzetes megbeszélés szerint. Ha tudtok vkit aki szívesen jönne hívjon a 20-997-3799 számon.
Köszi Flocika

Kép
flocika

Sziasztok!
Fanni és a fülcsije : Kép

Barinöm (kozmetikus) lötte be tegnap:)
Nekem is Ö lötte a fülpiercingemet anno-nagyon ügyes,mondjuk már föiskolai szinten müveli a szépségipart,már tanulói is vannak :)
5 perc volt az egész,berajzolni még lefogás nélkül engedte, lefogni is csak azért kellett,h ne mozduljon be:)
2 füli közt alig sirt, a végén meg kapott egy banánt,és mire az elfogyott se a füle se a szeme nem volt piros :)
Azóta sem piszkálja,ugyan úgy aludt vele oldalt.

Fazsu: Úgy kell kezelni,ahogy én is emlitettem Neked múltkor:
forgatni és cseppenteni a szérumból amit adnak mellé (mindezt 4-6 hétig). (ugyan úgy tehát mint nekem a fülcsimet,a piercingemet és a fülpiercingemet kellett anno).

Ha még nem tudod hová vidd, én szivböl ajánlom az Ágit!(mint kozmetikust is) -mindenkinek! Itt dolgozik: www.gedeonbacsi.hu
Iwiw: Tóth Ágnes Klaudia

(boccs a reklámért, de tényleg nagyon lelkiismerestes és jó szakember-pl.kezelés után nem néz úgy ki az ember,mintha egy kismacska megtámadta volna,nekem mondjuk ez fontos)
Vendég

Szia!

Hát ez gyors volt, Ildikó! AZt a szérumot nem tudtam. Ha adnak hozzá, az jó. Mennyibe került? (pü.ben is jöhet az info)

Zsuzsa
fazsu

Hát egen,gyors :)

Nagyságrendileg 2000+az oldat (450), de fülcsitöl függ az ár.Van bent egy képes árlista,ki tudod választani.
Fülcsit vinni nem lehet,mert ez belövös,de semmi hangja nincs,csak egy steril kapcsulából lövi be egyből a fülcsit igy olyan kell ami abba belefér (van sok-sok fajta ,és késöbb kiveheted majd ,cserélheted akkor már akármilyenre!

Fülcsije azóta se piros,azóta se piszkálja,azóta is nézegeti,csillogtatja a tükörben :D
Vendég

Köszi az infót, Ildikó!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Nem tűntünk ám el, csak ezer dolgunk van. Ha minden igaz, másfél hónap múlva költözünk Érdre. :D Felgyorsultak az eseményyek. Manócskám egész jól bírja, csak a dugóban szokott nyekergőzni kicsit. Úgy sajnálom ilyenkor. Ahelyett, hogy itthon folytatnánk a nyugis kis életünket, állandóan hurcolásszuk ügyvédhez, építkezésre, bankokba... De büszke vagyok rá, egy igazi kis hős. :)
Remélem, hogy nem nagyon szúrom el ezzel a kalamajkával a nevelését...

Szerdán jártam a Szülőotthon felé. Tök gáz, hogy olyan kihalt. :? Tudja valamelyikőtök, hogy mi lesz az épülettel???

Fazsu! Jó az új vonalzód! :)

Menyasszon! Édi lehet Fanni, amikor a tükör előtt illegeti magát. :)

Helga! Nagyon vagány csajszi a Petra is! :)

Viki! Nagyon helyes fiúcska Zéti! És mivel jövő héten nem vagyunk itthon, most kívánok nektek boldog szülinapot! :)

DOlli

Kép
Kép
tekiroll

A képet mindig elfelejtem csatolni... ezeket hétfőn készítette az exem.

Kép

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Kép BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ZÉTÉNY !!!! :D :D :D

Dolli: Fotón is gyönyörü Levi !!! :) Remélem bevált a hordozó!!!
Vendég

Szióka

Köszönjük szépen
Fannikának :)Kép

Apa ajija

Kép
Szülinapi torta:)))) Kép

viki28

Na ez jól elcsuszott :lol: :lol:
Apa ajija a csacsi Fanninak a szivesnyuszi:)

Puszika mkinek

viki28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?