ollá,
Béku,
kisasszony biztos nem jön előbb mint kezelés befejeződne
hát doki megnyugtatás okés, mindenesetre legjobb barinőm múlt héten szült és ott volt antibigyó 36. hét után meg szülés után babának és hááááááááát azt a parát és lehetséges bajokat...... háááááááááát nem kívánom senkinek.
hasmars: szülés előjele.....
fejfájás hess.
meló: 12 éve nekem is így volt, 31-én döntöttem hogy offolok előző helyről 1-én volt új munkahelyem........
jaaaaaa és van 3 hónap álláskeresési időszak, úgyhogy szánsájn van
))))
pocak szép és szerintem nem nagy.
dinnye semmikor nem korai, én most eszem éppen
Magnolia,
úúúú ikres ismi biztos kellemes volt neki az elmúlt napok kánikulája.
"jaja azt nem írtam,hogy ikreket vár." - de
Dorka,
naon naon naon drukkolok !
és nyugi kérlek ! nekem sem volt tünetem, sőt én voltam a legjobban meglepődve hogy dupla csík volt a teszten...... ami jóval később jelent csak meg.
gonikubu kívánja hogy túlhordásos terhességed legyen !!!!
))))
Estrella,
sírástól kifáradás: háááát anyuka hamarabb dől ki szerintem, kitartás ! mi lehet az ok ? pocakfájás ? meleg ?
migrént sajnálom, algo ill paracetamol tartalmú is mehet.
férj remélem gyorsan tehermentesített.
tv jó
ha lehet akkor babacsatornákat (minimax elég baráti vagy bebe tv).
sztori: elhiheted én sem tudom mi a tököm legyen
gyerekorvos vs. oltás: a kötelezők megvannak illetve kullancs, de volt olyan hogy kérdeztem véleményét 1-2 addicionális oltásról és szépen elmagyarázta hogy mi a véleménye erről vagy arról. Igazából nagyon szeretem, kezdetektől hallgatok rá, háttérinfórmációnak pedig Ancsival egy településen élő gyerekorvos barinőm ott van segítségnek, támogatásnak
nehogy diétázz most, meleg is van, szopi is, mások a körülményeink
és hát a szülés utáni képeidet elnézve nem is tudom miről beszélsz
kézfejes vv: Lizának is volt, és persze előtte 8 órában nem evett, gondolhatod, cseppenként merték ki a 3 fiolát, ez a kis p.na meg ült az ölemben és gügyögött a néniknek, azt hittem megzabálom.
szupi hogy hasmars alakul, lehet hogy valami olyat ettél ?
helyes sok folyadék ! azért ha dokker közelébe kerülsz..... szóval mindenképpen elmondani !
nagybevásárlás milyen helyen ?
Andi,
jeeeeeeee tvshop.
Ancsi,
hát igen kipucegálás már utolsó stádium
szólj Izának tutira rendel egy ütvefúrót
éljen két zár !
Vicky,
szupi hogy minden okés volt ! képek isteniek.
Judit,
csőtörés: még jó hogy párod otthon volt, szegények jó kis progitok volt akkor.