Új privát üzeneted érkezett!

Dorka, én álmomban nem gondoltam volna, hogy terhes lehetek (semmi tünet nem volt) ... meg is küldtem a kis Izát egy alapos borfesztiválozással.... 2 napra rá meg pozitívat teszteltem... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: A tünetek bőven utána jöttek csak :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Na ez a laptető teljes egészében a POZITÍV TESZTEDÉ!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Dorka: ne aggódj,a következő 8 hónapban bőven lesz ideje a tüneteknek erősödni! :)

Nagyon drukkolok a reggeli teszthez,jövök is majd figyelni ;) :D :D :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

hát nektek legyen igazatok! ez életem leghosszabb napja!és persze még csak fáradt se vagyok, hogy esetleg aludjak egy-két órát....még egyik lombiknál sem drukkoltam ennyire hogy sikerüljön :oops:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: valóban ezek a legnehezebb napok,de utána kárpótol,mikor a doki közli Veled,hogy gratulál!!! :D :D :D
Vendég

Vicky
Barbus annyira szép, nem tudok vele betelni…

Béku
Hűha, neked is jó nagy lett a pocakod!

Kubu
Olvastam a sztorit, hát nem tudom, most mihez drukkoljak!

A gyerekorvos az oltásról beszél le?
Az a 6 kiló már semmi, pikk-pakk leadod! Nekem is vissza kéne térnem a diétához, de annyira kívánom az édességet a nagy megvonás után…
Igen, a kézfejéből vettek szegénynek vért, jó vastag tűvel :(
Hasmars alakul, még fura a cucc…
Én iszom sokat…

Dorka
Nekem sem volt tünetem, ahogy Andinak, nyugi, csak pozitívan!!!

Lányok, ti mikor vittétek először gyerkőcöt bevásárolni? Ma egyedül nagybevásároltam és olyan rossz volt :(
De még gondolom nem alkalmas rá az immunrendszere...

Kép Kép
estrella22

Dorka!Ne aggódj!Én sem éreztem,hogy babás vagyok! :wink:
Drukk reggelre!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
missancsi

Nnna, ma se jutottam géphez :? :? :? Csőtörés volt az alagsorban, még jó, hogy még látható helyen (a lenti wc beömlőjénél), csak hát ugye arra megy le az összes cső, így se mosni, se mosogatni, stb...amíg nem lettünk készen vele :roll:

Dorka,
innen is megy millió drukk a reggeli zebra érkezéséhez :arrow: :arrow: :arrow:
Tünetek nálam is inkább csak az enyhe túlstimut jelezték, de tudtam valahonnan hogy ez most sikerült! Ahogy neked is!!!!

Kép
judit0713

Hogy doki mit mond hétfőn? ....akkor most elmesélem mi volt legutóbb februárban: akkor is teszteltem, mert anélkül én nem bírom ki, persze egyik teszt sem mutatott semmit sem, írtó szar volt így BMC-be menni és órákat várni egy eredményre amit már úgy is tudtam. Ki is menekültem és a büfében vártam, képtelen voltam elviselni a falon a fotókat, meg látni, mikor biológus csaj is bent van és hívják be a boldog lányokat... :cry: :cry: :cry: végül én is sorra kerültem, persze biológus csaj sehol, erre Sz ügynök:
- Gratulálok, maga terhes!
- Énnnn?!?!? (úgy kérdeztem vissza, mintha szórakozna velem... egy percig sem hittem el neki) és mennyi a HCG? - kérdeztem. Azt mondja, 11 :( na, ebből sajnos tudtam, hogy csak további pár nap reménytelen várakozás vár ránk, de itt már nincs semmi :cry: :cry: :cry: és persze nem is volt....
... de képzeljétek, életemben nem voltam még ilyen boldog, mert legalább tudtam, hogy képes vagyok megfoganni, még ha az a baba nem tudott erősen megtapadni, de legalább egy picit, kismama voltam! :oops: :) :P :P

Na, most úgy tervezem, ez az állapot 9 hónapig fog tartani... :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: vagy tovább..... esetleg Te is rányomsz még napokban egy 10-est??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy 12-t... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Dorka,
nekem ugyanígy volt!!!!! hajrá, hajrá!!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ollá,

Béku,
kisasszony biztos nem jön előbb mint kezelés befejeződne :-)
hát doki megnyugtatás okés, mindenesetre legjobb barinőm múlt héten szült és ott volt antibigyó 36. hét után meg szülés után babának és hááááááááát azt a parát és lehetséges bajokat...... háááááááááát nem kívánom senkinek.
hasmars: szülés előjele.....
fejfájás hess.
meló: 12 éve nekem is így volt, 31-én döntöttem hogy offolok előző helyről 1-én volt új munkahelyem........
jaaaaaa és van 3 hónap álláskeresési időszak, úgyhogy szánsájn van :-)))))
pocak szép és szerintem nem nagy.
dinnye semmikor nem korai, én most eszem éppen :-)

Magnolia,
úúúú ikres ismi biztos kellemes volt neki az elmúlt napok kánikulája.
"jaja azt nem írtam,hogy ikreket vár." - de :-)

Dorka,
naon naon naon drukkolok !
és nyugi kérlek ! nekem sem volt tünetem, sőt én voltam a legjobban meglepődve hogy dupla csík volt a teszten...... ami jóval később jelent csak meg.
gonikubu kívánja hogy túlhordásos terhességed legyen !!!! :-)))))

Estrella,
sírástól kifáradás: háááát anyuka hamarabb dől ki szerintem, kitartás ! mi lehet az ok ? pocakfájás ? meleg ?
migrént sajnálom, algo ill paracetamol tartalmú is mehet.
férj remélem gyorsan tehermentesített.
tv jó :-) ha lehet akkor babacsatornákat (minimax elég baráti vagy bebe tv).
sztori: elhiheted én sem tudom mi a tököm legyen :-)
gyerekorvos vs. oltás: a kötelezők megvannak illetve kullancs, de volt olyan hogy kérdeztem véleményét 1-2 addicionális oltásról és szépen elmagyarázta hogy mi a véleménye erről vagy arról. Igazából nagyon szeretem, kezdetektől hallgatok rá, háttérinfórmációnak pedig Ancsival egy településen élő gyerekorvos barinőm ott van segítségnek, támogatásnak :-)
nehogy diétázz most, meleg is van, szopi is, mások a körülményeink :-) és hát a szülés utáni képeidet elnézve nem is tudom miről beszélsz :-)
kézfejes vv: Lizának is volt, és persze előtte 8 órában nem evett, gondolhatod, cseppenként merték ki a 3 fiolát, ez a kis p.na meg ült az ölemben és gügyögött a néniknek, azt hittem megzabálom.
szupi hogy hasmars alakul, lehet hogy valami olyat ettél ?
helyes sok folyadék ! azért ha dokker közelébe kerülsz..... szóval mindenképpen elmondani !
nagybevásárlás milyen helyen ?

Andi,
jeeeeeeee tvshop.

Ancsi,
hát igen kipucegálás már utolsó stádium :-)
szólj Izának tutira rendel egy ütvefúrót :-)
éljen két zár !

Vicky,
szupi hogy minden okés volt ! képek isteniek.

Judit,
csőtörés: még jó hogy párod otthon volt, szegények jó kis progitok volt akkor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

dorka: várlak!
magnolia77
Gyöngyös

Kubu: tényleg írtam,hogy ikreket vár :lol: Agyamra ment máá a meleg.
magnolia77
Gyöngyös

Kubu: hát tegnap volt a 3. hasmenős napom... nem tudom,mit hoz a mai,nem egész napos,és nem is vagyok rosszul tőle,csak jön és megy :D

szerencsére nem vagyok parázós,és a dokim is nagyon megnyugtató :)

Lányok,a mai mozi-ügyön még dolgozom,de olyan hülye ez a foglalásos rendszer,csomó teremben van még 3 szabad hely egymás mellett,de 1 db nem maradhat üresen,mi meg csak ketten mennénk....
most lefoglaltam 3-at,aztán majd a kasszánál megmondjuk,hogy ebből 2-t szeretnénk....

csak nem kötelezhetnek mind3 megvételére?!
Tehát inkább akkor 3 megy nekik veszendőbe,mint 1... Nem tudom,ki volt az az okos,aki ezt kitalálta...

Dorka??
Vendég

Dorka, merre vagy??
ann74

Itt is vagyok, de nincs két csíkom :( :( :( pedig sokat vártam, még most a kukából is kihalásztam újra, hogy megnézzem :) de nincs rajta csak egy csík:(((( hát még hétfőig reménykedek. Nektek mikor volt elöszőr két csík? és aztáén mekkora volt a HCG?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: írom itt is,hogy nekem tavaly nagyon alacsony volt a HCG-m,amit az otthoni teszt a BMC napján nem mutatott ki,bent viszont pozitív lett...!!

Nem egyformák a tesztek,én legérzékenyebbel se tudtam akkor kimutatni...
Várd ki a hétfőt,tartogathat csodát számodra!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

sajnos elkezdődtek a mensi előtti érzések és ez sokkal jobban aggaszt mint a negatív teszt :( :( :( :(

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

tudjátok,mit szeretnék nagyon bevonzani?
(álom-álom....)

kihúzni még a vizsgálatig (következő,vagy utána),és ha akkor mondaná a doki,hogy no indulás a kórházba,mert már beindult valami :D
mondjuk valamennyire nyitott méhszáj,vagy ilyesmi.

Ezzel a gondolattal rá is jöttem,hogy csupán azért aggasztó számomra, ha mondjuk most beindulna,mert annyira magam vagyok csak...
egyedül érzem magam,akkor meg akár párom is ott lenne,meg a doki, aki mellett mégis csak biztonságban érzem magam :D

tudom,nagy hülyeség....
Vendég

Dorka,nekem akkor is,és utána minden hónapban mensis érzéseim voltak,holott a baba ott volt a pocakban,ahogy most is! :)

Ne gondolj most erre,várd ki a hétfőt!!! :)
simán ott lehet az a 2csíkoska!!!! :D :D :D
drukkolok!

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

hajrá béku, úgy legyen ahogy kívánod!!!! :D

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok!

Magnolia aranyos vagy, hogy gondolsz rám :D Nehezen bírom a meleget, pocakom brutál méreteket kezd ölteni...most 126 cm...és még 2 hónapunk lenne...hahahah :roll:
Mondtam az uramnak szólítson csak elefántbálnának kiskacsa helyett (így szokott hívni) :D :D :D A fiúknak most az a játékuk, hogy mindig kidugják popókát vagy fejecskét, és teljesen elformálódik a pocak. Te hogy vagy?

Dorka: hátha...még bármi lehet, nekem is voltak mensis görcseim (viszont semmi terhességi tünet) az elején. :arrow: :arrow: :arrow:

Béku, nekem is lent van kezdettől fogva nagyon a pocim (annyira, hogy nemsokkal nuni fölött szinte látszik, ahogy ül a popóján Koppány), és nekem a terhesség kb felétől hasmars típusú a dolog...
drukk, hogy Majácska maradjon még, tudod sok olyan szerv van, ami a szülés pillanatáig fejlődik a babucikban, szerintem nagyon fontos ez az utolsó időszak is, bár sokan azt hiszik, ilyenkor már csak híznak a babák.

Kép
carla1227

Ja azt nem írtam, hogy most tartok 10 kilónál a terhesség eleje óta :roll: :roll: :roll: nem is értem csajok, annyit eszek, hogy csuda...reggelizni például sokszor fél 6 kor szoktam...addig bírom kaja nélkül :D

Kép
carla1227

no vagyok,még egyben :D
mozi megvolt,előtte 15 perccel jó kis fájásokkal,akkor majdnem visszaküldtem páromat a jeggyel visszaváltani...

eltartott pár percig,de utána nem volt ismétlés a mozi alatt sem, úgyhogy még mindig jósló,de ez elég erős volt...

Azóta egész jól,de menni elég nehéz,anyum hétfő óta nem látott,de nagyot nézett a pocaknövekedésen,előtte 2 napig együtt voltunk. :)

nagyon érzem a növekedést,feszíti szét a pocakot Maja :)
Vendég

Carla: én van,hogy a hajnali 4-es keléssel legurítok egy kakaót,aztán ha megy akkor csicsis vissza,ha meg nem,akkor net bekapcs,hátha elálmosít :D
Vendég

Ez jó hír béku és milyen volt a mozi? Pocakot kened valamivel a nagy növekedés közben?

Carla,két babával az a 10 kg tök kevés nem? A maradék időre hogy tervezik,mennyit nő még a hasad mwg a súlyod?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: hát bevallom,nem vagyok egy kenegetős típus,de van itthon aventes kencém,azt a minap egyszer már használtam :D :D :D

hát ha a csíkok meg akarnak jelenni valamikor,akkor az most lesz :D

A mozi jó volt végül is,picit másra számítottam,de nem volt rossz, párszor még megnézzük,persze azt már valószínűleg nem moziban :)

de örülök,hogy nem hátráltattam ezzel páromat,és elmehetett megnézni,nekem simán ráért volna,most egyéb dolgok is foglalkoztatnak :)

Ma is vasaltam egy pár holmit,de iszonyatosan bekeményedett a pocak,nem bírtam folytatni.
Maja meg egész film alatt olyan mozgásokat végzett,hogy nehezen tudtam odafigyelni tőle :) de nem volt fájdalmas,inkább aranyos, ahogy dugdossa felfelé a lábát :)
Vendég

mék fürdőzni :D :D :D
Vendég

sziasztok
mi is hazaértünk éjfélre, hát nem semmi termést kellett visszaolvasnom...
holnap majd reagálok mindenkinek csak gondoltam bejelentkezek hogy mi is élünk ...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

hajnalt csajok !

Magnolia,
"Agyamra ment máá a meleg." - áááá dehogy ! :-)

Béku,
hasmars ?
jó hogy nem vagy parázós :-)
jéééé ilyen a foglalási rendszer, jó hogy mondod, biztos meglepődnék a helyszínen ha köteleznének még egy jegy megvételére.
tényleg fura hiszen azért közel azonos esély van arra hogy 1 vagy 2 ember megy moziba.......
hajrá bevonzás, drukkolunk !
szupi hogy mozi jól sikerült, mekkora lett volna már hogy mondjuk jegypénztárban afférkodtok aztán film végén visszamész hogy bocsi de pöti málör hagytam egy kis emléket a széken, mert elfojt a magzatvíz :-))))))))
csíkok: nekem 37 körül jelentek meg, (húúúú mekkora pofáraesés volt) addig semmi és pikk-pakk egyik napról a másikra úgy szétrepedt a bőröm.

Dorka,
nagyon remélem hogy csak korai és nem elég érzékeny teszted hozta a tegnapi eredményt.

Carla,
kitartás, húúúúúú szép pocak méretek !
készen vagytok mindennel ?
bizony bizony az a lényeg hogy bébi minél tovább bent legyen !
10 kg ? nem hiszem :-)
Csucsu hogy van ?

Lukácsné,
üdv a fedélzeten.
vonatos falvédőn naon gondolkozom :-)

kubuspace

sziasztok!

megkell hogy osszak veletek egy nagyon nagy bánatomat,

anyósom:
először is amikor telefonon mondtuk neki a hírt vv után, közben apósom kérdezte,hogy mivan, mondja anyósom apósnak,hogy .. .terhes. Már itt megütötte a fülemet a hangsúly is. Biztos,hogy ikrek? mondom, nem nem biztos lehet egy is, lehetnek ketten is lehetnek hárman is. Erre nem volt válasz.

Tegnap üldögélünk náluk a teraszon, ketten maradtunk és na akkor elkezdte, hogy ő nem engedte volna ,hogy 3-at ültessenek be, és, hogy föl is kell őket nevelni tudod te milyen nehéz ezt? Mondom neki, mami te ennek a tudatában vállaltad be annak idején a két fiadat,hogy majd húúú de nheéz lesz fölnevelni őket. Erre már nem válaszolt csak fújtatott. Otthagytam , összeszedtem a kicsit és hazajöttünk,
Úgyhogy mostantól semmit sem fogok mondani neki, csak annyit, azt is csak ha netalán megkérdezi, hogy igen minden rendben, és semmi többet ,úgysem érdekli. Könnyes smile.
Nagyon rosszúl esik, hogy a közvetlen családom nem örűl a mi örömünknek. Mondtam neki,még ezek előtt,hogy néha úgy meg-meg szédülök, és hogy nagyon fáj a cicim de úgy,hogy olykor lépni alig bírok(nem panasz,csak a elsődleges tüneteim), de mint aki megsem hallja, elfordúlt és mást beszélt,ja de annyit mondott,biztos a melegtől.

Anyácskám és a hugom nagyon örülnek,anyós pedig,hogy lehet ilyen gyökér.

Bocsi lányok. :cry: :cry: kicsit zavaros lett.
Próbálok nyugodt maradni,de mindíg ez jár a fejembe.
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: no,Te is meg vagy áldva párod családjával....
nekünk anno az esküvő előtt játszotta ezt el anyósom,hogy mégis mit képzelünk,stb.-stb....

Aztán rájött,hogy felnőttek vagyunk,csodásan megszerveztük minden külső segítség és PÉNZ nélkül...,akkor még egy kikötése volt,hogy baba még ne legyen...

Aztán jött a betegségem,és erre is rájött,hogy talán önzőség kitolni a gyerekvállalást (én az esküvőig se vártam a próbálkozással,ez nem az Ő élete...),azóta már "csak" amiatt megy a sértődés,hogy nem engedtem őt is készülődni a születésre...

az előzmények fényében már a fene tudja,hogy mire hogy reagált volna, lényeg,hogy az emberek hozzáállása változik!
Ha meg nem,akkor ki kell zárnod az életedből,mert csak kárt tesz a lelkedben!

Neked most csak pozitív gondolatokra van szükséged,nem kioktatásra!
Vendég

próbálok nem foglalkozni vele,majd túllépek rajta csak még most őrlődöm a történteken, de mondtam azuramnak,.hogy próbáljuk már meg nélkülözni ezeket a látogatásokat, neki sincs sok kedve menni hozzájuk,mert teljesen leszívják, csupa negatív, állandó politizálás, hogy mennyire szar a helyzet, mennyi lakás épül és nem kell senkinek stbstb.... megkeseredett nagyon anyósom, semmiben sem lát semmi jót.
magnolia77
Gyöngyös

csütörtököt már nagyon várom ,hogy megkusihassuk,hogy hanyan költöztek hozzánk, és nem fogom neki megmondani, majd mi párommal örömködünk és elmondjuk a nővérüknek:)
magnolia77
Gyöngyös

Jól teszitek! :) Tartsátok meg innentől az örömötöket,ha nekik ez ennyire nem számít! :)
Vendég

megkuksizhassuk
magnolia77
Gyöngyös

ma a sógoromékhoz megyünk kertipartyra,ott lesznek anyósék is. 8)
magnolia77
Gyöngyös

kismamik: ti hol vettétek a kismami rucikat, teganp voltunk pesten a szurikért és betértünk baba boltba, csak úgy nézelődni, de el voltam ájulva az árakon, egy kismama farmer 15ezer? :shock: :shock: :shock: rövidnadrás 7900 :shock: :shock: Ez rablás
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia,
Ne foglalkozz velük, szomorú az ilyen, nálunk az utca embere jobban örült mint a saját anyám, Marcinál talán nagyobb esemény lett volna ha a bejelentés helyett azt mondom hogy elmegyek bevásárolni, mit hozzak…. Liza esetében pedig mély hallgatás volt amikor felhívtam hogy lány lesz (nem is tudom minek hívtam, magamtól évente max 3x hívom, mondjuk ő sem többször….) sőt elmondta Liza után hogy vannak módszerek amivel megoldható hogy ne legyen több gyerek, vazze nem arról vagyok híres hogy prüttyintek és abból gyerek lesz, kb. úgy kezelt ezután.
Szar dolog ez, amikor a várandósság lehetne igazán felhőtlen stb. stb. nem tudom a facért tudnak így megkeseredni hogy így tudják az észt osztani.
„juppé” kertiparti, biztos remek nap lesz.
Rucik: én itt http://www.tothgyorgyne.hu/ és itt http://elenorkismamaruha.gportal.hu/ illetve teszvesz.

Béku,
Anyósodat jól kezelted.

kubuspace

1x akartam, de Liza két gombnyomással duplikálta a hszt.

kubuspace

Lányok: ti viszkedtetek a crinone géltől ott lent? Mert én nagyon nem egész nap, de többször előjön, és pici hólygjaim is lettek.
Szerintetek? Abbahagyni nem merem, lehet honap betelefonálok és megkérdem,hogy abbahagyhatom vagy mit csináljak? Intim mosakodó gél segíthet?
magnolia77
Gyöngyös

jaj magnóli, annyira, de annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: viszont az meg annyira jó, hogy végre ott vannak a picurkák a pocidban!!!Te csak ezzel foglalkozz!!!!
Kismama ruci nem tudom, hogy jók-e, csak emlékszem, hogy C&A-ban is vannak és az a bolt nem olyan drága úgy egyébként.
Doki biztos mond majd neked másikat a Crinone helyett.

Béku, túl vagy a teliholdon... :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Magnólia: sajnálom hogy gáz a Te anyósod is... :shock: :shock: :shock: Ezek ha ilyenek (enyémről sajna ódákat tudnék zengeni.... nem jó értelemben), akkor a fejed tetejére állhatsz se lesz jobb.... Én is a minimális infóáramlás (Rajó sajna néha ezt elfelejti) és a ritkább találkozáskor önmérsékletre szavazok....
Nálunk tegnap itt voltak... ne tudd meg még örömkönnyeket is produkált az anyós az unokája láttán!!!!!! Persze baszik eljárni hozzánk, szigorúan csak vendégségbe jön, egy keresztbe szalmaszál segítséget nem kaptam tőle se a lombikokkor, se a terhesség alatt, se a gyermekágyas időszakban..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Terhesruha: igen, ahogy Dorka is írja céundááááááá, érdemes figyelni hogy ott mikor vannak leértékelt napok (hétvégék), mert akkor még jobb árban ki lehet fogni őket... Illetve pl. farmer esetében, de más ruhát illetően is meg lehet nézni a vaterán is. :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Magnólia: Mondjuk a hangsúlyt nem tudom hozzá, de nem lehet hogy aggódik hogy 3 picúr lesz és erre esetleg rámehet az egészséged, vagy nagyon nehéz lesz kihordani? Persze gondolom a pénz miatt is mondja, de szerintem ha már mind a 3 megfoganna úgyis megoldanátok valahogy. Meg mond neki, hogy sok barátnőd van jó kis babás cuccokkal, majd összedobjuk a kelengyét. :) Ne idegesítsd magad, különben is 3-as ikreknél úgy tudom kap az ember támogatást és segítőt az önkormányzattól.

Azért ezek a nagyik olyan izék tudnak lenni. Nálunk szerencsére egyik sem dilis és jó messze is vannak. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Terhes ruhák: a dagi blúzaimmal kihúztam végig, farmert meg teszveszen vettem 3000 alatt.
vicky79
Budapest III. kerület

Nagyon kihalt a fórum...
Ki fogja olvasni,ha megírjuk a nagy hírt?? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én read only-ban vagyok, nincs időm írni :(

Kép Kép
estrella22

csak hétvége van...holnap biztos nagyobb nyüzsgés lesz :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Magnolia,
viszketés: mindenképpen beszélj dokiddal.
igaza van Vickynek 3-nál már van önkormányzati segítség :-)

Béku,
hírt mindenki olvasni fogja, hiszen FB-n eléggé pörgés van :-)

Estrella,
Emil cuki milyen ?

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?