Boglárka
Na igen minket is felkészítettek, hogy most még nem az állatok fogják érdekelni, hanem inkább a gyerekek, stb. Erre készültünk és közbe úgy lenyűgöték az állatok, hogy csak bámultunk mi is!
Nekem az volt élmény, ahogy Kori élvezte. Már ő kérte, hogy tegyük be a babakocsiba fáradt volt. Odamentünk a zebrákhoz, babakocsistul felemeltük, majd' kiugrott, szóval fél pillanat alatt kipattant a csipája! Mi sajnos fóka "sót" nem láttunk, de a jegesmaci így is jó fej volt!
Érdekes, hogy Győző nem ment, pedig amikor anno megbeszéltük, hogy babatali állatkertbe, ti is lemondtátok, mert először apával mentek... Bár nem volt olyan élmény ezek szerint még Fannival, vagyis lehet, hogy nem maradt le semmiről!
Laga
Azt tudom, hogy Sára nem akart kicsinek se sokat aludni, meg Teusra emlékeztem.... ezek szerint rosszul.
Te ennyire, de ennyire ott vagy a homeós szakértelembe? Könyvek vagy mi alapján? Antibiotikum helyett 100%, hogy jobb egy természetes dologgal gyógyítani bárkit is
Ja is he-he!
Cas
Nekem is ez jött le: Nikcsi Szilvi hóna alá, aztán be a paliba a szokásos túrókrém helyett!
Elég rágós lennék, de akkor inkább javasolnám a hortobágyi húsos palacsintát! Nyam-nyam.