Sziasztok Lányok!
a napokban nem jöttem, még a blogomat is hanyagoltam
az az igazság, hogy nem akarok panaszkodni, de szenvedek, mint a kutya
ez már TÉNYLEG terhesség...
már vannak jóslóim, és időnként komoly fájdalmat okoz a kisasszony, különösen, ha a méhszájamat fejelgeti
kicsit hisztis is kezdtem lenni, a legújabb hóbortom az volt: NEM akarok szülni!!!
félek a fájdalomtól, háromszor épp elég volt belőle, öreg vagyok már ehhez...de császárt sem akarok, mert az is fáj (csak utána),
és tudom, hogy megbánnám...szóval ez VOLT.
mert ma viszont megszállt valami nyugalom, igyekszem emelt fővel viselni a dolgokat...a legjobban az zavar, hogy fut körülöttem a lakás, és hegyekben a vasalnivaló, de tudomásul kellett vennem, hogy egyszerűen nincs erőm úgy csinálni a dolgokat, mint eddig, ez van...lejjebb adom az igényeimet...
igaz, holnap jön Anyu segíteni (2 hete volt utoljára), és talán besegít míg a kórházban leszek+ ha itthon leszünk már, esetleg kijön 1x-2x, aztán szépen elmaradozik, mint eddig, de örülnöm kell ennyinek is...
szerencsére minden babacucc kimosva-vasalva, kiságy-pelenkázó összerakva, azt hiszem Majának már semmit nem kell venni, az én kórházas táskám is rendben...ez nagyon megnyugtató.
Nika!
Üdv Neked mégegyszer is, a Te élettörténeted is nagyon szép, a kisfiad pedig tündéri!!!
szerintem nyugodtan gondolkodj kistesóban, én is már a 41. évemet taposom, és itt vagyok, szinte mindenórásan
szorítok, hogy Neked is mielőbb összejöjjön
olvastalak én is egy másik topicban, abban ahol elég nagy vihart kavart egy "nagymama", hát meg volt a véleményem
Fanny!
Kérlek szépen, ne tűnj el, én is nagyon szeretem az írásaidat, és a tanácsaid is nagyon hasznosak...ilyen emberek miatt, akik próbálnak Neked bosszúságot okozni, csak azért sem szabad eltűnni!!!
szégyellje magát a "kukkoló", mi szeretünk, és szükségünk van Rád!!!
Icus!
Ne aggódj a méhszáj miatt...ez még tényleg nem jelenti azt, hogy később baj lesz, ettől még akár túl is hordhatod a babát...
azt, hogy nekem miért zárt még mindig, nem értem, Melissánál már a 26. héten egy ujjnyira nyitva voltam, meg is ijedtem!!
ennek ellenére a 40. héten szültem
most talán a dilemmám miatt van zárva (nem akarok szülni
)
ill. annyira fókuszálok arra, hogy Maja mindenképp maradjon legalább 27.-ig...
Anna képek aranyosak, különösen a melltartós tetszik
Melcsi!
A Ti képeitek is nagyon jók, a két kisebbik gyerkőcöd nagyon hasonlít, csak Emese kifejezetten lányos, Luku pedig született pasi
Regina!
Én egy cseppet sem csodálkozom, hogy Évi első díjat kapott...fantasztikus a kép, tényleg a korát meghazudtolóan művészi...büszkék lehettek a kisasszonyra
Mandula!
Voltatok már orvosnál Mesével?
vagy csak a jövő héten aktuális?
Kitti szobája: Melissáé már most olyan, pedig hol van még a kamaszkor...
Judit!
Aranyos a kutyusotok, és Robika is nagyon édes...félt a Télapótól??
jövőre már bátrabb lesz...
légyszi nyugtass meg, hogy túl lehet élni a negyedik szülést is
ugye tud akkor is regenerálódni az ember odalent?
(én ezen is aggódom
)
Ágica!
Légyszi te se tűnj el, gyere és mi megvigasztalunk!!!
különben is, nemsokára babát vársz majd, fel a fejjel!!
Melinda!
Akkor Nálatok most nyugalom van ugye?? (nagyon Rád férne)
Bea!
Írtam Neked az iwiwre...
Marinnaud...imádom azt az üzletet, majd meglátogatlak, ha arra járok
a héten voltam először CTG-n, minden rendben volt, most már hetente kell járnom...legalább még gyorsabban telik az idő...
jó éjszakát Mindenkinek!!
www.melissaesmaya.blog.hu