Új privát üzeneted érkezett!

Süni 76

Én nem tudok másik számot:(
Tudom én is, milyen nehézkes felhívni őket, és ez bosszantó, de én azt tudom tanácsolni, hogy kb 14 óra körül próbálkozz, nekem akkor mindig sikerült.
Remélem sikerül:)
mrikovacs

Sziasztok!

Süni, a 355-2736-ot próbáltad már?

Csajok, bocs, most nem írok senkinek külön, csak jöttem kiönteni a szívem... Úgy néz ki, hogy a 3. inszem sem jött össze. Igaz, ma még csak a beavatkozás utáni 11. napon vagyok, de teszteltem egy negatívat, és egy ici-pici foltot is felfedeztem már... Most valahogy sokkal rosszabbul érint mint az előzőeknél... Ráadásul egy negyed óra múlva indulnom kell, vizsgázom. Hurrá!

:cry: :cry: :cry:

Mamm
mamm

Sziasztok!!!

Én is eltüntem egy kicsit! De oka van!
Volt egy iszonyat nagy veszekedésem a mikulással....Ugyanis mindenáron el akarta vinni az ajándékokat nektek, és én nem engedtem....(Persze ez csak a teszt előtt állókra vonatkozik, és a spontánban bízókra....)Mondtam neki, hogy most semmi féleképpen nem mehet hozzátok! Nagy nehézségek árán meggyőztem, hogy az idén nem megy látogatni..... :lol: :lol:

Mamm,
neked nagyon drukkolok, hogy csak vaklárma legyen a negatív teszt!Nem volt még korai megcsinálni????A vizsgádhoz pedig szurkolok...Már sztem túl is vagy rajta....

Süni!
BMC-t elérni????Hááát, nem könnyűfeladat!Az tuti! Én is olyan 2 fele értem el öket mindig....Talán addigra elmegy a nagy tömeg....

Na, frissítek egy táblát, és teszek föl!
Vendég

sziasztok!

Mamm, én is nagyon szorítok. Remélem én is, hogy csak vaklárma! A vizsga biztos sikerül/sikerült!
Sikerült elérnem a BMC-t!!! Január 3-án megyünk konzultációra a Szűcs dokihoz :D Akkor pont a 19. napon leszek. Lehet, hogy már fel is ír pár gyógyszert és kezdődhet a buuuliii??
Addigra remélem itt is gyarapodnak a babás lányok számai!!!

Jajj lányzók, én nagyon szorítok értetek!!!!
süni76

Hello Lányok!

Mamm!
Azért még ne add fel! Mennek a babatapik!!!++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Numato!
Csak nyugi! Tudom hogy ilyenkor a legnehezebb, de akkor se stresszeld magad! Babatapi hegyek, mert szerintem igéretesek a jeleid+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szaglásodon nem veszel észre semmi furát?Nekem ott jelentkezett először.

lanett

Süni!!
Még nem is gratuláltam a csodaszép eredményért!!!!!!Ügyes volt nagyona férjed, hogy mindezt megcsinálta!!!!!Csak így tovább!!!!!

Mukucs!
1-2 óra az még nem is nagy idő!!!!!Én volt úgy hogy 4-5 órát vártam....De ilyenkor nem számít az idő...Azt a napot rá kell szánni, sajnos.

Tv maci!!!
merre vagy????Te mikor mész a fagyibabákért????Elvileg december volt.....

Még várok a tábla feltéttel....

Mukucs, Nikó, ha van kedvetek, 2 oldallal arrébb van egy tábla, és az alapján elküldhetitek az adataitokat, és már veszlek is fel benneteket a táblába... :wink: :lol:
Vendég

Mamm

Szerintem az a biztos,ha meg is jön!Ne add fel!A vizsgád biztos sikerülni fog,ügyes lány vagy te :lol:

Numato
Veled minden rendben?Puffadás,egyéb tünetek?

Mukucs
Üdv nálunk!Mindíg sokat kell várni,első alkalommal 12-re mentünk és 4 is elmúlt már mire bejutottunk.Én 7-re szoktam menni és 10-11 között szoktam végezni.általában hétfőn és pénteken vannak a legtöbben.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
gabicsibe

Süni!
Tök jó, hogy végre sikerült elcsípned a BMC-t és megvan az időpont is. Biztosan gyorsan neki is fogtok látni a lombiknak, addig is légy türelmes, bár én is alig vártam már, hogy nekikezdjünk.

Lányok!
Nektek a decapeptyl alatt rendesen meg is jött a mensi? Én kicsit most izgulok, mert ma kellett volna, hogy megjöjjön, de semmi, viszont a hasam napok óta fájdogál. Nem nagyon csak időnként, Ez természetes? És az, hogy késik? REmélem nem borítja fel a lombikozást ez a dolog.. Kicsit aggódom.

Mindenkinek szorítok!

Gica
gica1

Sziasztok Lányok!

Csak egy kicsit kukkantotam be. Látom, mindenki ezerrel rajta van a babatémán. Hajrá Mindenkinek!!

Én nálam minden érzés elmúlt, egyátalán semmit se érzek! Egy belső hang azt súgja, hogy nem sikerült. Gondolom ismeritek ezt a megérzést. :?

Annyi a bíztató, hogy nincsenek pattanásaim. Ennyi.

Mamm, tudom mit érzel..Nagyon sok puszit küldök Neked! Annyira cuki Lány vagy!!
aranyosné

Sziasztok!

Gica,
Ne aggódj, nekem is néhány nappal később jött meg amikor a Decapeptylt szúrtam és nekem is fájdogált elég gyakran a hasam.

Mamm,
Sajnos tudom mit érzel. :( De hátha mégis...

Kismoni
kismoni

Kismoni!
Akkor megpróbálok nyugodt maradni és türelmesen várom a 21-ét, akkor megyek majd egy vérvételre meg a többi ellenőrző vizsgálatra és megbeszéljük, hogyan tovább...

Mamm!
Próbálj nem aggódni, bár gondolom nem könnyű. Biztosan mindenki így van ilyenkor...

Gica
gica1

Sziasztok!

Ma csatlakozom a fórumhoz először, örülök, hogy megtaláltalak Titeket!
Én 2006. májusa óta járok a BMC-be. 3 év sikertelen próbálkozás után kötöttünk itt ki. Semmi komoly gondot nem találtak, csak annyit, hogy kicsi a méhem (HSG). Augusztusban volt az 1. inszem., ami sikerült. De a 7. héten elhalt a terhesség, akkor derült ki, hogy komolyabb gondok is vannak. Nem tudták a küretet rendesen megcsinálni, mert találtak egy septumot (hártya) a méhemben. Másnap újra műtöttek. És azóta még egyszer. Ez egy elég ritka fejlődési rendellenesség. Sokat sírtam, hogy mért pont én... De a nőgyógyászaton az utolsó műtét után azt mondták, hogy szebb a méhem, mint új korában. Nem tudom... félek. Három méhműtét után... Azt mondta a dokim (dr. Szűcs) elég három hónapot várni az utolsó műtét után. Ti mit gondoltok? Volt valaki már hasonló helyzetben?

Kismoni, Lukrécia nagyon sajnálom, ami történt. Ti mennyit fogtok várni?

Lukrécia csodálom az optimizmusodat, én hetekig magam alatt voltam, már eltelt 3 hónap és csak most tudok róla könnyek nélkül írni.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok és nagyon jó híreket az eredményhirdetésre váróknak!
sharon

Sziasztok!

Ma reggelt elkezdtem barnázni :cry: :cry: :cry: :cry: nem tudom, abba kell hagynom ilyenkor az utro-t?eléggé kivagyok.Bocs,h nem írok többet.
numato

Numato!

Új vagyok itt a fórumon, nem is szeretnék okoskodni. Csak elmesélem velem mi volt. Amikor én az inszemináció után a 7. héten elkezdtem vérezni és kórházba kerültem, nekem csökkenteték az utro-t 3*3-ról 3*1-re. Szerintem várj még, lehet, hogy nem lesz semmi komoly gond. Próbálj meg pihenni, aludni, kikapcsolódni, bár ilyenkor ez a legnehezebb. Szorítok neked!
sharon

Numato

Kérlek még ne add fel,jó?

Mamm,Vicuska

Nagyon drukkolok,még nem dőlt el semmi nálatok sem,NEM FELADNI LÁNYOK!

Annyira szorítok nektek!!!

Bibike

Mikor mész megint UH-ra?Tudod hogy én nagyon követem az eseményeket nálad.... :D

Sharon

Üdv köztünk,szerintem jót fog tenni lelkileg,hogy csatlakoztál.
Hát neked is szép a történeted.... :(

Kérdésedre válaszolva én úgy gondolom a 3 hónapot várom meg és utána megyek vissza,még nem döntöttem.Valahogy úgy van nálam,hogy mindig feltűnően hamar összekaparom magam ezek után az események után,viszont amikor menni kell a következőre,akkor előtörnek az iszonyatos félelmek és para,máris nem érzem magam olyan erősnek.
Szerintem ha Te még most 3 hónap után tudsz először könnyek nélkül beszélni róla,egy cseppet még várj.Nem kell túlzásba vinni,de egy kicsit össze kéne szedned magad,az egy dolog,hogy a tested 3 hónap után kész a bevetésre.
Természetesen csak tanács,meg végülis Te kérdezted,szerintem a jövő év elejétől figyelgesd magad,mikor mit érzel,aztán egyszer csak ott leszel a BMC-ben megint. :D
Mindenesetre nagyon szorítok neked! :D
Még az is lehet,hogy a végén egyszerre megyünk.... :D

Sok-sok puszi minden topiklakónak!
lukrécia

Lukrécia

Én is úgy gondoltam, hogy február-március körül újra elkezdem. Most úgy érzem, hogy nagyon lassan megy az idő és már szeretném újra, de ha ott leszek én is biztosan halálra fogom aggódni magam.
Jó érzés végre beszélni róla és jó érzés köztetek lenni.
sharon

Sharon

Hát akkor tényleg lehet,együtt megyünk... :D
Majd aggódunk együtt,oksa? :D :D
Puszi
lukrécia

Lukrécia!

Már is jobb kedvem van, hogy írtál nekem!
Nem tudom honnan van ennyi optimizmusod és jókedved, de örülök neki! Remélem rám is átragad! Én megint inszem-mel kezdek, mert az előző elsőre összejött. Elméletileg ennyi műtét után lombikot javasolnak, de azt mondta a doki, hogy még megpróbálhatom az inszem-et, de csak 2x, ha nem jön össze, akkor marad a lombik. Nekem igazából nem is a teherbeeséssel van gondom ( bár eddig az sem jött össsze spontán) inkább a kihordással. Ezért is volt ilyen hosszú a rosszkedvem, mert nem örülhetek annak, ha összejön, attól kell rettegnem, hogy tud-e tágulni a méhem és ki tudom-e hordani ? Bár hülyeség előre aggódni, mégis ilyen buta gondolataim vannak.
Te mikorra tervezed a következő lombikot? Ugye az volt?
Remélem fogunk találkozni!
sharon

Sziasztok lányok!!

Numato, próbálj meg nem idegeskedni!!!! Tudom, könnyen beszélek...

Sharon, üdv köztünk. Bár én is csak nemrég csatlakoztam, de tanusíthatom, fantasztikusak a lányok!!!
süni76

Süni76!

Szia, aranyosak vagytok, köszi az üdvözlést. Én is a Szűcs dokihoz járok. Csak jót tudok mondani róla. Velem nagyon rendes, még a műtéteimre is átjött a nőgyógyászatra, megvárta míg felébredek, átjött látogatni...Nagyon lelkiismeretes. Szerintem jó kezekben leszel nála.
Remélem veled is találkozom jövőre!
sharon

Sziasztok!

Sharon,

Még nem tudom mikor folytatom a lombikot, kb. február-márciusra tervezem én is de ez még sok mindentől függ. Igazából először munkát kellene találnom mert a régi munkahelyem nyáron megszűnt és ha találnék valami normális munkát akkor egy időre fel függeszteném a baba projektet. Új munkahelyet nem kezdhetek rögtön táppénzel. :wink: Persze ha nem sikerül az új munka akkor jövőre folyt-köv a lombik.

Kismoni
kismoni

Sharon

Nekem lombik volt,most a legutóbbi "balesetem " előtt volt egy spontán méhen kívülim (spontán csak erre futotta :D ),meg egy normál terhesség,ami aztán mégsem volt annyira normál,mert elvetéltem...

Aztán nyáron egy sikertelen lombik,most pedig októberben hát sikerült,de aztán mégse....

Ugyhogy a teherbe esés utáni fázis nekem is eléggé sresszes,bár azért teherbe esni sem olyan könnyű... :)

Szuper,hogy az inszem neked bevált,reméljük megint hamar összejön,aztán csak nem hiába volt az a sok műtét,most már csak történik valami jó.... :shock:
lukrécia

Sziasztok !

Volt-e valamelyikőtöknek olyan, hogy nem termékenyült meg a pete? Arra lennék kíváncsi, ez milyen gyakori lehet.
( épp elfogadható, vagy rossz spermaeredmény mellett )

köszi.
mukucs

Lukrécia!

Hát, neked sem volt valami könnyű idáig. De 2007 a mi évünk lesz!!!
(és még remélem sok mindenkié)

Kismoni!

Nem is tudom mi lenne jobb, ha találnál valami szuper munkát, vagy lenne egy szuper terhességed és a végén 1,2,3... gyönyörű babád???
Jövőre találkozunk, vsz. együtt kezdünk. Neked mi lesz?
sharon

Na, mivel a 2 új lányka nem írt adatot, így nélkülük teszek fel egy táblát!!!!!

Numato,
kitartás!!!Még ne add fel....Ha jól emlékszem Bibike is barnázott, és most tessék!!! :wink: :lol:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Üdv, Sharon,kívánom hogy mielőbb légy te is a szomszéd topic lakója! :lol:

Numato,nem feladni megy a rengeteg babatapi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brigii,Mamm,Vicus nektek is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti,Te pedig remélem pihizhetsz egy kicsit az ünnepek alatt,nehogy túlhajszold magad.Puszi!

Szép hétvégét mindenkinek!

:lol:
taptau

sziasztok!

Lányok, köszönöm a bíztatást, barnázás majdnem teljesen abbamaradt, a biztonság kedvéért azért (én hülye, pedig megfogadtam,h nem fogok), csináltam egy tesztet, és "természetesen" negatív. Nem tudom, ezek után bízhatok-e a holnapi pozitív eredményben???????

Ne haragudjatok,h most ennyire csak magammal vagyok elfoglalva, a 2.próbálkozás már biztosan "rutinosabban",nyugodtabban fog menni,de annyira bizakodtam meg minden..és még most is bízo egy halvány reményben...

numato
numato

Numato!

Szerintem még ne add fel! Én is nagyon remélem, hogy holnap nagyon jó hírt fogsz velünk közölni! Bár gondolom tisztára ideges lehetsz... Valószínüleg mindegyikünk így érezne a helyedben. Én már amiatt is parázok, hogy a decapeptyl szurik alatt már 3. napja késik a mensim és nem tudom, ha meg sem jön, vagy akkor lesz meg, amikor 21-én ellenőrzésre megyek, mennyire fogja befolyásolni az egész lombikot. Szóval teljesen megértelek, és szívből kívánom, hogy minden oké legyen! Nagyon drukkolok Neked, és azt hiszem ezt mindannyiunk nevében mondhatom!Kitartás!

Gica
gica1

Kriszti!

Látom felkerült az új táblázat! Milyen sokan vagyunk már... Remélem 2007-ben mindannyiunk csemetékkel büszkélkedhet majd! :)
Gica
gica1

Sziasztok Lányok!

Bocsika, hogy nem írtam eddig, de 2.-óta újra dolgozom 5 hónap szünet után ( veszélyeztetett munkaköröm van) a műtét és utána a stimu kezdés miatt, meg a vizsgálatok miatt kiírtak.

Hetente 2-szer kb. olvaslak benneteket , de nincs erőm írni.
Sajnos a nagy pozitív energiám elfogyott egy kicsit.

Végre először a régi dokim az itthoni a szemembe mondta ,hogy mire számíthatok a baba ügyben!!!
Volt egy orvos konferencián és megkérdezte az összetett problémáimmal mekkora az esélyünk lombikkal?!

A választ szerintem sejtitek.
Azt üzenték nekem a professzorok, hogy lehetőleg mérlegeljük, hogy mennyi pénzt fektetünk a további lombikos kezelésekbe, mert sajnos nem látnak esélyt.

Kezdjünk inkább el gondolkozni az örökbefogadáson.

Tudjátok már felmerült végső megoldásnak ez a verzió is, de most, hogy közölték ne ringassuk magunkat hiú reményekbe ez nagyon keményen érintett.

Már napok óta csak bőgök, mert nem akarom elhinni, hogy lemondanak nagy professzorok rólam.

Családom azzal nyugtat, hogy nem én vagyok az első akiről lemondanak ,és örökbe fogadás után pedig spontán születik babucikájuk.

Milyen érdekes a sors fintora!
Mi akik valóban imádnánk a babánkat és normális körülmények között tudnánk nevelni, nekünk nehezen jön össze, és aki nem akar annak bezzeg sikerül és csak simán eldobja magától.

Az egyik kolleganőm pont most volt abortuszon.
Próbált megetetni vele, hogy azért kell mennie , mert méhen kívüli, de közben dicsekedett vele, hogy majd 30 ezer FT-ba került.
Ez vicc, azt hitte megetethet ezzel. Ha méhen kívüli az sűrgősségi műtét és ne kell érte fizetni.
Másokat megetetet, de engem nem lebuktattam és most nem igen beszélünk , de nekem nem is hiányzik!!!

Bocsika , hogy most ennyire negatív vagyok, nem jellemző rám , de ígérem össze szedem magam.

Most nem írok külön mindenkinek!
Az újonnan csatlakozókat üdvözlöm ebben a jó kis csapatban!
Akinek kell küldöm a babatapikat!
Kép
Kinek energia kell az folytatáshoz azt küldök és magamnak is!!!
Kép

Pusszantás és Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Bonya,nem is tudom mit írjak neked.Ilyenkor nehéz bármilyen tanácsot is adni.
Sajnos ez így van,aki nagyon szeretné ,hogy legyen gyereke annak nem megy könnyen,akinek esze ágában sincs ,az pedig elveteti.Sajnos nem egy ilyen embert ismerek én is!

De olyanokat is ismerek(nem is egy család),hogy örökbefogadás után lett spontán babájuk.

Sőt lombik után szült a lány 2 spontán bébit.

Itt a szomszédságban van két fiatal pár akiknek,daganatos betegség miatt,egyáltalán nem lehet gyerekük,mindkettőjüknek van azóta 2 illetve 1 örökbefogadott babájuk.
És ők így boldogok.

Dönteni persze nektek kell,de azt hiszem megtaláljátok a megoldást!
Nagyon sok erőt,kitartást kívánok nektek.

Puszi! :lol:
taptau

Sziasztok!

Kriszti78!

Küldöm az adataimat, bocsi de elfelejtettem először illően bemutatkozni.
Sorrendben: Sharon/29/Balatonlelle/dr. Szűcs Zoltán/ 2.inszem. jövőre valamikor február, március körül.
Remélem nem hagytam ki semmit, képet még nem tudok küldeni, de hamarosan az is menni fog.
Jó munkát Neked! Te eü-ben dolgozol? Csak azért kiváncsiskodom, mert én diplomás ápoló vagyok, de hűtlen, nem dolgozom a szakmában.

Numato!

Ne add még fel, kérlek! Mellettem egy olyan lány feküdt a kórházban, akinek u.ez volt a gondja és most telefonált, hogy minden ok, kislánya lesz!

Bonya!

Nem találok szavakat, rettenetesen sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál! Kitartás! Hátha mégis... Sok olyan embernek van már babája, akikről az orvosok lemondtak. Tudom, hogy ilyenkor vigasztalhatatlan az ember, rengeteg erőt kívánok Neked a következő időszakra.

Taptau!

Láttam a táblán, hogy ua. az orvosunk és nekem is a 2. inszem következik, egy hasonló eredménnyel kiegyeznék, mint Neked van.

Sziasztok, mindenkinek jó hétvégét!
sharon

Bonya!

A barátnőmnek is azt mondták nem lehet gyereke és most van kettő,akkor is próbálkozni kell!!!!!Jaj nagyon rossz volt olvasni amit írtál.
Nagyon szorítok neked is,mindenkinek.Hát az élet nem igazságos,ez nem új....
lukrécia

Sziasztok,

már csak egy gyors bekukkra van itt időm.

Numato,
a barnázástól még minden rendben lehet, amíg rendesen meg nem jön, nincs baj!!! NYUGII!

Mindenkinek mennek a tapik/növesztők akiknek kell:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!
Megjött a hűtlen topik táblafelelős...... :oops: :oops:
De ma is dolgoztam, holnap is megyek! És nem fáradtság!!Imádom!!!!

Bonya!!
Én is azt mondom, mint az előttem szólók, hogy nem szabad feladni...Igenis lehetnek csodák...Volt olya ismerősöm, aki elindította a z öribabát, és mikor már majdnem megkapták, akkor lett terhes....Lelkileg teljesen lemondott róla, és összejött...Így közel 10 hónap volt a 2 gyerek között!!!!Ne addjátok fel, bár most nagyon sok erőre lesz szükésgetek!!!!!Kitartást nektek!!!!!

Taptau!
Sajnos az ünnepeket nem töltöm itthon, természetesen dolgozm, amit nem is bánok...NIncs családom, így azt vallom, karácsonykor a gyerekes anyák legyenek otthon, de a szilvesztert, és az 1-ét én kérem szabadra...Szerencsére ez könnyen megoldható!! :wink: :wink:

Gica!
Úgy legyen!!!!A próféta szóljon belőled!!! :wink: :lol:

Sharon!
Én nem vagyok hűtlen, imádok dolgozni...Betegesen... :lol: :lol: Én is D.Á. vagyok....Jelelleg a sűrgősségi osztályon dolgozom! Eddig csak hülyéskedtem az eü-ben(chr. bel, szocik, rehab, ), ugyanis rájöttem, ez az életem...A sűrgősségi! :roll: :lol: Remélem még nagyon sokáíg csinálhatom!!!!
A következő táblában benne leszel Te is!!!!!

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam külön annak is!!!!! :lol:
Vendég

Szia Bonya!

Sajnálom, vagy nem is tudom mit mondjak, hogy ilyen rossz híreket mondtak neked. De ne add fel valahogy biztos összejön, sok-sok energiát hozzá.

Majd e-mailben írok, most nincs sok időm.

csibe
csibe31

Bonya:
Tényleg ne add fel! A remény hal meg utoljára!

Kriszti:
Olyan jó olvasni, hogy így szereted a munkádat...remélem nem lesz rá szükség, de ha mégis odakerülnék én vagy bárki ismerősöm, tudom, hogy jó kezekben lennék.

Ja, ma megint láttam páfrányokat...én ezt már nem értem. Eddig soha nem láttam, most meg már 2-szer is??? :?
Vendég

Numato!

Már biztosan ott vagy a BMC-ben. Nagyon szorítok Neked! Remélem jó híreket hozol! HAJRÁ!
sharon

Sziasztok,

Numato, Vicuska,

EXTRA DRUKKOK mennek ma nektek, vájuk, hogy jó hírekkel gyertek! Amint tudtok, írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Bonya, én sem tudom, mit is mondhatnék. Sok-sok kitartást és reményt kívánok. Valóban furcsa ez az élet... Valaki csak úgy "potyogtatja" őket, másnak meg nagyon meg kell szenvedni értük. Őszintén kívánom, hogy nektek is sikerüljön! Én mindig azzal biztattam/biztatom magam, hogy napról napra fejlődik az orvostudomány. Ha nem most, akkor talán pár hónap múlva ismét előrukkolnak valami okossággal. Amiken mi most keresztül megyünk, Anyáink el sem tudták képzelni, hogy így is tudnak az orvosok segíteni.

Numato, Vicuska megy a drukk ezeeeeerreeel!!
süni76

Numato, Vicuska!
Miattatok néztem be, de még látom nem írtatok.
Egész délelőtt gondoltam Rátok és mentek a mega hiper drukk hegyek!!!!!
Remélem jó hírekkel jöttök!

Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!

Sharon,akkor kívánom neked ezt az "eredményt" :lol: :lol: :lol:

Numato,Vicus??????????????????????????
taptau

Szia Sharon!
Szoktam nézegetni ezt a fórumot, és már nekem is segítettek sokat a lányok, amikor kérdéseket írok. Most én is tudok neked irni egy pár sort, mert hasonló helyzetben vagyok, mit te.
Nekem is idén májusban az első inszem. sikerült 2 év spontán probálkozás után. A vége vetélés lett, és júniusban küret. Nekem sem ment simán a műtét, de tovább altatva megoldották. Valami öblösödést találtak a méhemben, és később azt mondták, hogy az eltűnt. Akkor az egyik orvos azt mondta, hogy 2-3 hó szünet (aki felfedezte az elhalást), a másik azt mondta, hogy 3 hó szünet (aki a műtétet végezte), és a sajátom meg azt mondta, hogy az első mensi után neki lehet futni. (azért voltak ennyien, mert épp nyári szabadságok voltak). Itt a fórumon minimum! 3 hó szünet mellett tettem le a voksomat, így oktober és november még két inszemmel telt, de semmi. Én is féltem, hogy ha összejön,már soha sem lehet olyan felszabadultan örülni majd, és az első 3 hónap zri lesz, hogy még terhes vagyok-e vagy talán elhalt. Ez a lelki dolog a legnehezebb, és szerintem ezért jobb várni. Viszont az is nehéz, hogy még a terhességért is meg kell küzdeni, és utána még az első hónapokban izgulni is. Egy barátnőm azt mondta, hogy ha már terhes leszek, akkor vannak jelek, amik mindennap vannak, és majd azt figyelhetem, a következő ultrahangig. Egy másik lány meg azt mondta, hogy sokszor még ajánlják is a méhküretet, mert akkor utána sokszor jobban meg tud tapadni. (van akinél ez a probléma.)

Hát ha tudtam segíteni, örülök

Szia
Kalmanka
kalmanka

Sziasztok!
Én megérkeztem, sajnos nem sikerült.
Zeke doki nagyon aranyos volt most, férjem is bejött velem hozzá.
Azt mondta, hogy mivel az Utro mellett nem jött meg, így biztos nem sárgatest elégtelenség okozza. Mondta, hogy mivel most nem volt stimu, így akár a januári ciklusban kezdhetjük is a köv. lombikot.
Így sajnos nem lesz olyan szép karácsonyunk, de egyátalán nem adjuk fel, nagyon bízunk a dokibában és remélem sikerül a következő.

Bonya, figyu! Tudod nekem miket mondott Zeke doki nyáron amikor nem ment a stimuláció és egy tüszőm sem lett. Hogy keressek petesejt donort! De én nem adtam fel és látod azért csak kicsiholt az egy petefészkemből 5 petesejtet. Főleg azért nem keseredj el, mert ezt a dokik úgy mondták, hogy nem is láttak soha, csak a dokikád elmondása alapján ítélkeztek ami nekem eleve nem szimpatikus. Ilyen véleményt zárójelentések és egyé leleteid nélkül mondani, szerintem nem túl szép dolog.De ez csak az én véleményem!! Szóval amíg a BMC-ben ilyet nem mondanak, addig azért kérlek, ne keseredj el! Amúgy mi is elindítjuk 2007-ben az örökbefogadást. Álllítólag 2 év amíg kisbabához lehet jutni, ez pont annyi idő,amit én még a lombikra szánok. Ha ez alatt nem leszek terhes, akkor szerintem már nem is leszek az endós dolgaimmal.
Amúgy pl. a donorpetesejt is egy lehetőség, annak én nem látnám akadályát Nálad sem. Na jó, szóval nem akarom itt az észt osztani de ismeretlen dokik véleményét meg lehet hallgatni de nem kell mindenáron elfogadnod! Sok puszikát küldök neked és ugye elmész a BMC-be?

Numato, remélem Te jobb híreket kaptál.
aranyosné

kriszti78,

Mi márciusban megyünk Dr. Wiegandt dokihoz, hát addig ugye nincs történés.
mukucs

Vicuska

Olyan szépeket írtál Bonyának,aranyos vagy(nem csak aranyosné). :wink:
Látom ügyesen állsz hozzá a mai eredményhez is,a végén úgyis győzni fogunk,ugye? :D

Numato

Nálad mik a hírek?Nagyon szorítok.
lukrécia

Kalmanka!

Szia. Köszönöm, hogy írtál. Valóban az a legrosszabb, hogy lelkileg nehéz ezt feldolgozni, hogy a teherbeesésért is meg kell küzdeni kőkeményen és ha az sikerült, akkor jön az igazi rettegés. Nekem minden doki azt mondta, hogy nem lehet tudni, hogy hogyan reagál a méhem a terhességre. Számíthatok több vetélésre is. Én ezért álltam nagyon nehezen talpra, mert hiába sikerül, nem biztos, hogy végig tudom csinálni. Sokáig magamat okoltam, hogy alkalmatlan vagyok rá. Hónapokig úgy keltem és feküdtem, hogy csak erre tudtam gondolni. Minden barátnőm terhes vagy már szült, csak én nem. A nővéremnek 3 gyereke van, ha csak ránéz a férjére teherbe esik. Igazságtalan ez az egész... De talpra kell állni, előre kell nézni és hajrá. Remélem 2007 jó év lesz! Erőt merítek ezekből a beszélgetésekből és nem adom fel! Szerintem jövőre veled is találkozom, én kb: február-március magasságában kezdem el.

Aranyosné!

Nagyon sajnálom! Nem tudok mit tanácsolni én bőgnék.
sharon

Sharon!

Az én tesómnak 4 gyereke van!A legidősebb most lesz 6 éves!Mint az orgonasípok.... :D Hát ez ilyen... :wink:
Ne legyél rosszkedvű,jó?
Most már MI JÖVÜNK!!!!!!

Puszi
lukrécia

Szép jó estét mindenkinek!

Hát, úgy tűnik, hogy ez a december nem az én hónapom volt. Erősödik a barnázásom, és ismerem már annyira a szervezetemet, hogy tudjam, ez mit jelent. Már hétvégén is sejtettem, de most már biztos a dolog: nem sikerült a 3. inszem. Szerencsére hétvége óta már összekaptam magam, és sokkal pozitívabban látom a jövőt! Elkezdtem munkát keresni, és ha sikerül váltanom, akkor tuti biztosan az első hónapban teherbe esem majd. :D Ez az én formám, úgyhogy most erre gyúrok. Egész eddig azért nem kezdtem el komolyan keresgélni, mert hátha jön a baba, és akkor mi lesz. Hát most döntöttem! Kiváncsi vagyok mi sül ki a dologból! Amúgy az ünnepek miatt most spontán hónapunk lesz, Kriszti, ezt akár be is lehetne vezetni a mi kis táblicskunkba! :D

Kismoni, köszönöm neked a bíztatást, és nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült nektek sem. Ilyenkor tudja az ember igazán átérezni a másik helyzetét, nem? Bízzunk együtt a 2007-ben! :D

Estrella, azzal a páfrányos-mikroszkópos bigyóval én is próbálkoztam, de nekem nem igazán vált be. Mutatott ugyan páfrányt, de eléggé össze-vissza. Egyik nap volt, utána nem, aztán meg újra... Szóval nem igazán értettem. Viszont van egy másik ovuláció meghatározásra alkalmas dolog, a Babymark, nem tudom hallottál -e róla? Nekem az sokkal jobban bejött! :D

Lanett, aranyos vagy, hogy küldted nekem a tapikat, köszönöm szépen! Azt mondtam már, hogy van egy közös ismerősünk a családineten (Tanczy)? Azt hiszem majdnem egyidős babások vagytok! Tanczy babácskájának nagyon-nagyon örülök, hiszem az unokaöcsim/unokahugim lesz!!!!! :D :D :D :D :D

Taptau, neked is köszi a sok-sok drukkot! Át szoktam ám kacsintgatni a másik topikra is, és láttam a képeket a nagyfiúról! Olyan édes! Kész kis legény már! :D

Zsókuci, Share, figyellek ám benneteket a másik topikon is! Jó látni, hogy már itt tartotok!

Bibike, neked még nem is gratuláltam az UH képhez! Szuper, hogy minden rendben van, és most már Te is egész nyugodtan átmehetsz a babások közé! Jó pocinövesztést! :D

Süni
, a párod tényleg egy hős! Olyan fantasztikus, hogy a férfiak is mennyi mindenre képesek annak érdekében, hogy apák lehessenek! Ezermillió drukk nektek a lombikhoz, és azt kívánom, hogy olyan jól folytatódjon nálatok minden, ahogy Nvikiéknél! Két babával te is kiegyeznél, igaz? :D

Gabicsibe, neked is köszönöm a bíztató szavakat! Ja, és a vizsgám: annyit puskáztam, amennyit csak tudtam, úgyhogy remélem az legalább sikerül...
:lol:

Gica, Nikó, Sharon, Mukucs, Sviszter, Kalmanka, Mrikovacs, azt hiszem Benneteket még nem is üdvözöltelek itt nálunk, örülök, hogy jöttetek! :D

Lukrécia, Kriszti, olyan jól esett az a sok-sok tapi, és pozitív energia, amit felém küldtetek! Így sokkal könnyebb ám átvészelni mindent! :D

Bonya drága, sajnálom, amit az otthoni dokid mondott. Amikor olvastam soraidat, rögtön Vicus esete jutott eszembe, és nagyon örülök, hogy le is írta neked. Hidd el, hogy amíg a leghalványabb reménysugár is van, addig nem szabad feladni. Ne veszítsd el kérlek azt a harártalan optimizmust, amit minden alkalommal éreztem, amikor találkoztunk! Lesz nektek saját babátok, én biztos vagyok benne! (Megyek szenteste éjféli misére, majd elbeszélgetek a Nagyfőnökkel ezekről a dolgokról, elvileg jóban vagyunk... :oops: )

Vicuska, látod, úgy tűnik, ez nem a mi évünk volt, hiába voltunk "aktív babagyártók". Viszont aki nem érkezett meg 2006-ban, majd megérkezik 2007-ben! Tuti! Most már mi jövünk! Csak pozitívan, oké? :D

Numato, Brigii, remélem, hogy Ti csupa-csupa jó hírrel jöttök, és gyarapodik még idén is az a babás topik! Mennek a drukkok ezerrel!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jucicuki, Bibar, Edua, Málna, Gomba, régen jelentkeztetek! Veletek mi újság van?

Na, alkottam nektek egy kisregényt... Igyekeztem mindenkinek írni, és remélem senkit sem felejtettem ki!

Pusszantás!
Mamm :D
mamm

Szép estét mindenkinek!

Vicuska!
Sajnálom, hogy nem sikerült, de majd legközelebb!!!!!Fel a fejjel!!!A 2007-es év, sokmindenkinek meghozza a sikert.

Mukucs!
A következő táblában már TE is benne leszel!!És meglátod, nagyon hamar el fog telni, az a pár hónap!!

Taptau!
Köszönöm a lapot, megkaptam!Édes vagy!!!

Bocsika, de most nem írok külön mindenkinek....Kissé fáradt vagyok!És most nem leszek 2 napíg, ugyanis a kedven c időtöltésem lesz, disznóvágás...és vidékre utazom reggel korán haza....
Elképesztő, hogy milyen messze lakom!Ilyenkor érzem meg!Reggel 6.20-kor elindulok, és 13.50-re érek haza....és ebben csak 30 perc várakozási idő van össz-vissz!Jó nagy Magyarország!!!!! :lol: :lol:

Szép éjszakát mindenkinek!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?