Szép jó estét mindenkinek!
Hát, úgy tűnik, hogy ez a december nem az én hónapom volt. Erősödik a barnázásom, és ismerem már annyira a szervezetemet, hogy tudjam, ez mit jelent. Már hétvégén is sejtettem, de most már biztos a dolog: nem sikerült a 3. inszem. Szerencsére hétvége óta már összekaptam magam, és sokkal pozitívabban látom a jövőt! Elkezdtem munkát keresni, és ha sikerül váltanom, akkor tuti biztosan az első hónapban teherbe esem majd.
Ez az én formám, úgyhogy most erre gyúrok. Egész eddig azért nem kezdtem el komolyan keresgélni, mert hátha jön a baba, és akkor mi lesz. Hát most döntöttem! Kiváncsi vagyok mi sül ki a dologból! Amúgy az ünnepek miatt most spontán hónapunk lesz, Kriszti, ezt akár be is lehetne vezetni a mi kis táblicskunkba!
Kismoni, köszönöm neked a bíztatást, és nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült nektek sem. Ilyenkor tudja az ember igazán átérezni a másik helyzetét, nem? Bízzunk együtt a 2007-ben!
Estrella, azzal a páfrányos-mikroszkópos bigyóval én is próbálkoztam, de nekem nem igazán vált be. Mutatott ugyan páfrányt, de eléggé össze-vissza. Egyik nap volt, utána nem, aztán meg újra... Szóval nem igazán értettem. Viszont van egy másik ovuláció meghatározásra alkalmas dolog, a Babymark, nem tudom hallottál -e róla? Nekem az sokkal jobban bejött!
Lanett, aranyos vagy, hogy küldted nekem a tapikat, köszönöm szépen! Azt mondtam már, hogy van egy közös ismerősünk a családineten (Tanczy)? Azt hiszem majdnem egyidős babások vagytok! Tanczy babácskájának nagyon-nagyon örülök, hiszem az unokaöcsim/unokahugim lesz!!!!!
Taptau, neked is köszi a sok-sok drukkot! Át szoktam ám kacsintgatni a másik topikra is, és láttam a képeket a nagyfiúról! Olyan édes! Kész kis legény már!
Zsókuci,
Share, figyellek ám benneteket a másik topikon is! Jó látni, hogy már itt tartotok!
Bibike, neked még nem is gratuláltam az UH képhez! Szuper, hogy minden rendben van, és most már Te is egész nyugodtan átmehetsz a babások közé! Jó pocinövesztést!
Süni, a párod tényleg egy hős! Olyan fantasztikus, hogy a férfiak is mennyi mindenre képesek annak érdekében, hogy apák lehessenek! Ezermillió drukk nektek a lombikhoz, és azt kívánom, hogy olyan jól folytatódjon nálatok minden, ahogy Nvikiéknél! Két babával te is kiegyeznél, igaz?
Gabicsibe, neked is köszönöm a bíztató szavakat! Ja, és a vizsgám: annyit puskáztam, amennyit csak tudtam, úgyhogy remélem az legalább sikerül...
Gica,
Nikó,
Sharon,
Mukucs,
Sviszter,
Kalmanka,
Mrikovacs, azt hiszem Benneteket még nem is üdvözöltelek itt nálunk, örülök, hogy jöttetek!
Lukrécia,
Kriszti, olyan jól esett az a sok-sok tapi, és pozitív energia, amit felém küldtetek! Így sokkal könnyebb ám átvészelni mindent!
Bonya drága, sajnálom, amit az otthoni dokid mondott. Amikor olvastam soraidat, rögtön Vicus esete jutott eszembe, és nagyon örülök, hogy le is írta neked. Hidd el, hogy amíg a leghalványabb reménysugár is van, addig nem szabad feladni. Ne veszítsd el kérlek azt a harártalan optimizmust, amit minden alkalommal éreztem, amikor találkoztunk! Lesz nektek saját babátok, én biztos vagyok benne! (Megyek szenteste éjféli misére, majd elbeszélgetek a Nagyfőnökkel ezekről a dolgokról, elvileg jóban vagyunk...
)
Vicuska, látod, úgy tűnik, ez nem a mi évünk volt, hiába voltunk "aktív babagyártók". Viszont aki nem érkezett meg 2006-ban, majd megérkezik 2007-ben! Tuti! Most már mi jövünk! Csak pozitívan, oké?
Numato,
Brigii, remélem, hogy Ti csupa-csupa jó hírrel jöttök, és gyarapodik még idén is az a babás topik! Mennek a drukkok ezerrel!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jucicuki,
Bibar,
Edua,
Málna,
Gomba, régen jelentkeztetek! Veletek mi újság van?
Na, alkottam nektek egy kisregényt... Igyekeztem mindenkinek írni, és remélem senkit sem felejtettem ki!
Pusszantás!
Mamm