Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Első beírásom után sikeresen kitiltattam magamat:) De most már itt vagyok. Köszönöm a válaszokat.

Gigi, nálunk velem van a gond:( Mindkét petevezetőmet kivették, mert mire észrevették, hogy elzáródtak (pedig panaszkodtam én ezerrel, hogy ez fáj), annyira begyulladtak valamitől, hogy mire műtétre jutottam ki is vették mindkettőt. Így egyenes utam volt a lombikra. Amikor műtöttek, akkor ez csöppet sem zavart, de most már azért kezd bosszantani. Főleg, hogy a rokonságom 4 női tagjából 1 most szült januárban a másik 3 meg szinte egyidős terhes, mind októberre vannak kiírva...ez egy érdekes fricska az élettől.

Már voltunk egy lombikon a BMC-ben és ott sikeres volt a terhesség, de sajna csak nagyon kevés ideig kapaszkodtak:( Eleve csak 2-t ültettek vissza, a másik 3 már nem volt alkalmas fagyasztásra így nincs fagyibébi.
Már mennék az újabb lombikra, de 4 hónapot ki kell várni, mert állambácsi csak így támogatja, vagy mi, de ha csak arra gondolok, hogy megint alkalmanként akár 4 órát kell ott várnom kiver a veríték. Ezért is inkább bejelentkezünk a Kaáliba, akihez épp sikerül, azt meglátjuk melyik szimpatikus. Papírjaim nagy része már ki van kérve, így nem kell újra kezdeni mindent.

Jennko, 5.napon genetikai vizsgálatra vitték az embriót? hova, hogy lehet ilyet kérni? vagy szükséges volt?

Raniko, nagyon jó a fotó amit feltettél. Ilyen tiszta UH felvételt még nem láttam:)
Üdv, Gingi
gingi79
Budapest IX. kerület

Gingi,
Nem csinálnak ilyet csak ha szükséges. Nálam kromoszóma probléma (Patau szindróma) van ezért kell vizsgálni. 30% esélyem van az egészségesre.
jennko

Gingi örülök, hogy itt vagy!
Szupi, hogy a papírok meg vannak csak arra kell figyelni, hogy valamit csak 6 hónapig fogadnak el.
A Kaáliba én soha nem vártam 4 órát max felet de az is nagyon ritka.(a doki max a műtőbe van)
Örülök, hogy akkor át jöttetek és van egy szinpatikus dokid is.
Sok sikert, tuti a következő sikerülni fog!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Gingi: akkor most már sínen vagytok Ti is. Szerencsére valóban alig van várakozási idő, amikor már a programban vagy. De azt kivárni itt is elég nehéz, mert sajnos az új hülye TB kvóta rendszer miatt 1-1 lombik között nem 4 hónap telik el általában! Erre azért itt is számíts!

Csenge: mai babaragacsok+++++++++++++

Többieknek is pusszantás és jó munkát, én ma lightosan kertészkedek itthon:wink:
roni34

Roni, +++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csenge++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

sziasztok!

gondoltam, helyzetet jelentek.
nagyon szép az idő ma, szívem szerint nagyot kirándulnék.... na jó, végülis itthon a béjjjbikkel sem rossz :wink:
apró görcsök jönnek-mennek, amúgy tök jól vagyok.
(milyen jó érzés nem túlstimuzva várni a lombik végét - apró örömök)
szurkokat köszi!!!!!

roni!
babaragacsok neked is mennek ám!!!!!!!!!!!! :wink:
teszt mikor lesz??

gingi!
igen,a várakozás a legrosszabb ebben, de próbálom én is úgy felfogni, h olyan birkatürelmem lesz mire megszületnek, h ihajj :lol:

Kép
csengee32
Budapest

Tegnap "akcióztam" kicsit a melóhelyem. Azt hiszem a bennt ragadt stressz, bánat, miminden kikéreckedett. Látásromlás, beszédzavar. Egyszer már volt ilyen, még az első lombik előtt. Akkor teljesen kivizsgáltak, nem találtak semmit, így csak a pszichés dolog marad.
Én nem vagyok egy sírós fajta, nem is szoktam, csak azóta, mióta lombikolunk. A doki viszont addig dumált tegnap, míg eltörött a mécses, aztán még háromszor. Szegény kollégáim csak néztek, de megható volt a kedvességük!

Csenge, Roni ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gingi,
akkor most már tényleg üdv közöttünk! Teljes jogú tag lettél! ;)

Borzalmas ez a hosszú várakozás! Mindig kiakadok, hogy folyamatosan veszik vissza a támogatást a lombikosoktól, de közben meg azt papolják, hogy szüljél három gyereket! De hogy a fenébe vazzzzze???? Ha minden megszűntettek!!!!????

Pussz mindenkinek!

gigibp

Gigi én tök megértelek!
Tényleg felháborító, hogy mindent elvesznek.
Most még a veszélyeztetett kismamiktól azt a 15 napot is amit a cég fizet első körbe és valamennyivel magasabb pénzt adna.
Hietetlen.
Én se tudom ugye mit fogok most kapni Milán elött betegácsiba voltam 9 hónapig aztán meg ugye jöttek az ellétások.
Azt se tudommost miből mit fognak számolni!
Lehet kelle keresnem egy TB szakértőt! :roll:

Kép

Kép
raniko

sziasztok!

gigi!
akár magamat hallanám!
ugyanezen szoktam a vérnyomásomat 220-ra feltornázni.
én szülnék még 5-öt is, hanem azon kéne agyalnom, h hol és mikor osztják az ingyen kaját, hogy fizetem be a lakáshitelt és honnan nem kértem még segélyt.... mert valszeg ez lenne a napi programom.

ráadásul ugye már kevesebbet keresek idén alapból, mert nincs gyerekem.... iszonyúan bánt.

és persze, ez senkit nem érdekel.... mármint ott, abban a nagy szép épületben...

síráshoz meg annyit, h jó az. sok feszültség és méreganyag távozik.
érdekes, h lombik alatt én is sírósabb vagyok, de 2 napja tök nyugis vagyok, és röhögök. izgulok ugyan, de vmi miatt iszonyú nyugis vagyok.

raniko!
én csak azt tudom, h most májustól már szívás van....
és te hogy vagy? jobban?
vagy vuknak küldjek Tást, hátha el lenne vele egy darabig és téged békén hagy??

én meg írtam dokinéninek ugye, h nem tart ki 2 hétig már ugye a Crinone, és ma írt vissza, h utolsó napon menjek vv-re és még ír fel.... na de az utsó nap jövőhét péntek..... áááááááá, nagyon izgulok! (nem számítottam rá, h már ilyen korán visszamegyek és kiderül minden)

Kép
csengee32
Budapest

Csenge köszi jó lenne ha küldenéd Tást ár nem panaszkodom tegnap nem hánytam!(azt hiszem :roll: )
Hányinger az van és keveset tudok csak enni inni meg alíg.
Férjecském szállítja haza az epret és a gumi görögdinnyét a zöldséges röhög már.
Tudják, hogy baba lesz mert mondták hogy ne vegye meg mert nem jók de mondta a drága férjecském neki most ez a küldetéses és muszály, így rögtön tudták.
Tényleg nem jók a dinnyék (persze mit lehet várni ilyenkor) de nekem polyadékpótlásra nagyon jó.

Csenge mi az hogy hamar kiderül jövő pénteken?
Én a visszaülti után 6 nappal már teszteltem!(na jó ez nem követendő példa és be vagyok kattanva :lol: )
Nagyon mennek a drukkok!!!!!!!++++++++++++++++

Kép

Kép
raniko

hát ez az.
én nem mernék tesztelni :lol: :lol: :lol:
én igazi antitesztelő vagyok :oops:
de így péntek reggel kénytelen leszek egy tesztet lőni, h ne ot derüljön ki :roll:

édes lehetett a férjed - elképzeltem :lol: :lol:

Kép
csengee32
Budapest

Csenge: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
most én is kivárom a 14 napot, mert férjecském ezt kérte! Így nálunk csak 17-én lesz tesztelés :( De Te már pénteken látod majd a babák jelét. És ez tök jó lesz!!!
kis görcsök nálam is vannak. Tegnap kisebb, ma nagyobb, de megpróbálok nem odafigyelni, nehogy pszichésen legyenek tűnetek. Jöjjön aminek jönnie kell...

Gigi: a keddi transzfer előtti 7végét végig sírtam én is. Semmi nem akart összejönni, meg talán az elmúlt hónapok kudarca és a mostani lehetőség öröme így jött ki belőlem. De aztán kedd reggel olyan jól éreztem magam, mintha kicseréltek volna. Szóval sírj amikor jólesik és gyengülj el nyugodtan! Aztán megnyugszol és minden megy tovább!
roni34

Csenge,Roni mocsoda lelkierő!
Én sose bírtam ki.
Milánnal annó egy egész sor tesztet csináltam, úgy nézett ki mint egy asztalteríő!! :lol:
Mutatók egy régi képet!
A számot a beülti utáni napot jelentik.

Kép

Kép

Kép
raniko

látod, most még inkább meggyőztél, h ne teszteljek, mert 6. napig neked is elég halovány volt :lol:

Kép
csengee32
Budapest

Csenge én semmi képp nem vagyok követendő példa!!!!! :D

Kép

Kép
raniko

Jó látni ezt a sok pozi tesztet!
Nekünk is ilyen lesz hamarosan Csajok! Ugye, hogy ugye?!

Azt hiszem kivagyok borulva. Mindenen sírok, tök gáz vagyok.
Ma megjött Piri is, lehet az is közrejátszik.
Lehet, hogy kéne szednem valami gyógynövényes nyugtatót? Hááát...

Csenge, Roni
nagyon ügyik vagytok! Ez a nyugalom... Csak így tovább!!!
Ragacsok mennek!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

gigibp

Hogy-hogy ilyen hamar kimutatja a teszt? Sokmindenki mondja hogy a 12.napon vérvétel mert a teszt még nem mutatja ki csak a 14.napon. Egyéntől változó vagy attól függ mikor ágyazódik be?
jennko

Sziasztok!

Gigi bizti a piri miatt ia vagy ilyen sírós!
nyugi ez mindenkivel előfordul!!

Jennko a tesztől is függ!
Nekem nagyon érzékny tesztem volt annó.
Persze függ a beágyazódástól is.

Kép

Kép
raniko

jennko!
leginkább a teszttől függ.
a 10-es teszt a legérzékenyebb, bár az szokott szellemeskedni is leginkább.
a 25-ös teszt igaz, h később mutatja ki, de pontosabb is.
persze, az sem mindegy ugye, h hány bébi van a pociban és mikor ágazódtak be.

nekem pl. a méhen kívülinél egy megveszekedett 2. csíkom sem volt.... béta HCG-m meg 1650 volt!!!

gigi!
naná, h mindenki beáll most a sorba!!!
muszáj!!!!!!!
sírás pedig továbbra is azt mondom, h jöjjön, ha jönni akar!!!!!
én amúgy nagyon nem vagyok nyugodt, tegnap mondtam is férjnek, h egyre inkább hatalmába kerít az aggodalom.
mérem a hőmet és az szép is, de egyből az jut eszembe, h biztos csak a progitól... aztán jön egy másik gondolat és megnyugszom, h babák jól vannak..... lökött vagyok.

Kép
csengee32
Budapest

Csengee ényleg lökött vagy!!
Tuti minden rendbe van ne aggódj!!!
Nemsokára úgy is minden kiderül!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Csenge,
ne parázz!!! Ott vannak a babócák! Drukkolok!!!!!!

Roni,
veled mizujs? Hogy telnek a napjaid?

Én már nem hiszek a terhességi teszteknek. A genya akkor se volt pozitív, amikor annak kellett volna lennie, aztán 3 hét múlva kiderült, hogy volt valami. Én már csak a vv-ben bízom!
Azért, ha majd a nyár végén babás leszek, mert az leszek, ez nem kérdés, akkor csinálok egyet-kettőt és elrakom emlékbe! :D

gigibp

Sziasztok!

Nagyon el voltam mindennel havazva, hétvége fele, meg ma is, de majd írok.

Csenge, Roni nagyon-nagyon szurkolok, drukkolok!!!:):):)

Gigi
Kép

Ma félnapot lomtalanítással töltöttünk, de úgy, hogy az úton lévő konténer és a ház között meredek 40 lépcsőfok volt és akinél csináltuk nagyon nagy bűz és kosz volt:(

Már lefertőtlenítettem magamat, ettem, de ma már csak fekszek. Nincs erőm szobabringázni, tornázni. Azthiszem mára megvolt a mozgás.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Raniko: jó ez a teszfolyam fotó! Főleg, hogy Milán babával lett is eredménye!
(Ősszel én is így csináltam, minden nap nézegettem, hittem benne, de aztán amikor az 50 napon reggel 1mp alatt tuti pozitívat produkáltam és du kiderült, nem élnek a babáink, na akkor elvesztettem a hitem a tesztelés gyönyörében. Ma már inkább hiszek az eleve elrendeltetésben, jöjjön amit ránk mértek ott fent... )
Egyébként ilyen nagyon érzékeny tesztet hol lehet beszerezni?

Csenge: +++++++++++++++
Ne izgulj, pihenj, foglald el magad! Tuti ott vannak a babáitok a pocakban!

Gigi: köszi jól vagyok, teljes lelki nyugalommal. Sokat beszélgetek Egyszemkével, simogatom minden nap elmondjuk Neki, hogy most érezze jól magát 9 hónapig... De ET másnapjától már dolgozom, így talán gyorsabban telik az idő.

Ja és képzeljétek holnap 2 napos céges csapatépítésre kell mennem :cry: És a legszebb, hogy kaladparkba megyünk! Még nem tudom mit mondjak/hazudjak, hogy ne kelljen fizikai feladatot csinálnom, mert nagyon nem szeretném, ha bármi rossz történne emiatt Egyszemkével!!!!
roni34

Roni én is sajnos jártam így!
Teszteltem és + at és a vérvétel is jó volt aztán sajna az ultrahang szé foszlatta a reményeket, nem volt szívhang.

ÚÚÚÚÚ kalandpark? :shock:
Normál esetbe én is élvezném de tök megértelek, hogy aggódsz.
Mond hogy előző nap este hánytál mert valamit ettél és most semmi erőd nincs.
(na pesze ebédre ne egyél meg egy csülköt :wink: )

Kép

Kép
raniko

Ronikám, egyfolytában ++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Egyszemkéért!!!!!
(Rani ötlete jónak tűnik :wink: )

kalkata

Sziasztok!

Na ma délelőtt elintéztem mindent vizsgálatot, ami a laparhoz szükséges. Vv, EKG, tüdő röntgen. Nem volt rövid, de viszonylag hamar végeztünk.

Roni,
sztem is jó Rani ötlete! Így legalább nem kérdezgetnének feleslegesen és megúsznád a rázós feladatokat! Mond, hogy bújkál benned a fosós-hányós vírus! :) Akkor még a közeledbe se mennek! :lol: :lol:

Úgy döntöttem, ha a laparnál minden rendben lesz (márpedig így
lesz) a 6 hét leteltével visszakérem az egyik sítáboros csapatunkat!
Szerintetek?

gigibp

Gigi én a 6 hetet korainak tartom.
Csak azért írom le mert te kérdezted, amúgy a te/ti döntésetek.
Nekem Novemberbe volt annó laparom és a februári lombikom nem sikerült.
Pedig az első is sikerült (ott nem fejlődött ugyan sajna sokáig) és a 3. ból lett Milán.
Szerintem várjatok még egy picit!

Kép

Kép
raniko

Gigi: én is kevésnek tartom a 6 hetet, de persze ez a Ti döntésetek. Bár a lapar ma már elég kíméletes és ha semmi probléma nincsen odabent, akkor sztem hamar regenerálódik minden. Drukk, hogy minden símán menjen.

Kata: Egyszemke nevében is köszönöm a bíztatást!

Most megyek "kúszni-mászni" pedig olyan carul vagyok :wink: :wink:
roni34

Roni csak vigyázz magatokra.
Szerintem ami jól esik csak azt csináld!

Kép

Kép
raniko

Köszi csajok!
Még nem tudom mi lesz, majd meglátjuk.
A 6 hét utáni spontán ciklust a dokim mondta, de majd még átbeszéljük!

Roni,
reméljük azért vagy ramatyul, mert Egyszemke fészkelődik! :)

gigibp

sziasztok csajok!

én ma egész nap a kis kertemben voltam, élveztem a napot.
néha érzem, h görcsöl a pocim, most épp feszül. szinte ki akar durranni.

gigi!
én nem tudom, h mi a jó, de ha doki mondja, akkor szurkolni fogok és kész!!!!! :wink:

roni!
na milyen volt??! :)

bipbip!
hát, egy lomtalanítás sztem legalább annyi kalóriát éget, mint egy bringázás :roll: szóval, naná, h megvolt a sportolás!

Kép
csengee32
Budapest

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan benéztem, de már lépek is a dokihoz. Ma megyek az altatás nélküli méhtükrözésre. A kaális dokim ajánlotta a dokit, remélem minden rendben lesz!:)
Otthonról majd bővebben írok!:)

Addig is mindenki vigyázzon magára ebben a melegben, mert sok embertől hallottam, hogy megviseli ez a hirtelen jött meleg!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ma én se vagyok túl jól!
Milán sajna köhög nekem meg megint a légcsövem gyulladhatott be.
Ma szinte fel se tudtam kelni!
Fáj a fejem is nem vagyok 100-as.
Milán nagyon édes volt nem volt hiszti érezte, hogy nem vagyok jól.
Ma meghallgattam a pici szivecskéjét, van szívhanghallgatóm és olyan jó volt hallani elösször!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok nagyon!!!!!++++++++++++++

Kép

Kép
raniko

Kakukk,
megkérdezhetem, hogy kihez mentél? Nekem is a Kaális dokim ajánlotta a laparos profot. Jöhet priviben is!

Rani,
nem jó ez a köhögés és torokfájás! Kúráld magad mézes teával! :) Az legalább fincsi is!

Csajok!
Szerintetek miért van az, hogy a éh.cukrom 6 lett? Eddig mindig a határérték alatt volt. Kb 3-4 hete szedem az Adimetet!
Valakinek valami ötlet????

Csenge,
az jó, ha feszül és pukkanni készül a pocid! :D
Neked is és Roninak is mennek a drukkjaim!

gigibp

bipbip!
na???
remélem, nem volt ennyire rossz, h nem jöttél....

raniko!
légcső??
tejóég!
az meg hogy?? :shock:

gigi!
nem lehet, h az adimet elrontott egy kicsit?
nekem anno a met kezdetekor mondta Tűű doki, h most pár hónapig ne akarjak cukrot és inzulint nézni, mert tuti, h a gyogyi miatt fellángol a betegségem.
és tudom, h így is volt, mert ő végül mégis nézett.
aztán meg hirtelen beindult a dolog javulása

Kép
csengee32
Budapest

Gigi, furfangos ám ez a cukor-inzulin dolog. Nagyon sok mindennel összefügg. LEgfőképpen a pajzsmirigy gondoktól is. Először a pajzsm. "rendbe kell" hozni és utána javul hozzá majd a többi (ez hónapokba telik)... Sajnos ez így van, mint ahogy Csenge is írja. (HIdd el én tudom, megjártam az utat jónéhányszor sajnos.)

Ronikám+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Sziasztok!

Írni nem nagyon jövök, de olvaslak benneteket rendületlenül, és nagyon drukkolok mindenkinek!

Ronikám,
rengeteget jársz a fejemben!Az én drukkjaimon nem fog múlni a siker! :wink:

Kata,
annyira örülök, hogy javulnak az eredményeid!
Apukád jól van?Felépült már teljesen?

Gigi,
jól mondják a Lányok!A met megzavarja kezdetben a dolgokat!
Ezért is szokták mondani, hogy az első 3hónapban sokszor nem javulás van, hanem inkább romlás!
Diétát hogy bírod?Tényleg, túlsúlyod van?Mert a vékony IR-eseknek sajnos sokkal nehezebb eredményt elérniük.

Bipbip,
hogy sikerült a tükrözés?Gyere, mesélj!

Raniko,
gyors felépülést!Nagyon rossz ez a betegség, főleg kismamaként!Én a télen 10 hétig voltam beteg.........

Csenge,
mindig olvaslak, mi van Veletek!
Küldöm a drukkokat!Babácskák, kapaszkodjatok erősen!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nanikám,
mindig meglesem a képeket Izáról iwiw-en! :wink: NAgyon tündéri kislány!
Jól vagytok egyébként?

Lelle nagyon szépen növöget, imádjuk.El sem hiszem, hogy már lassan 8hete született!
'éve ilyenkor tisztára depis voltam, hogy nem sikerült a lombik.Nem hittem volna, hogy 1évvel később itt fog szuszogni mellettem a kis csodánk!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Na én is megjöttem a sport túráról.
Raniko köszi az ötletet, panaszkodtam a hasamra, meg vmi vírusra, így senki nem firtatta, miért vagyok ennyire negatív. Viszont voltunk borkóstolón is, ahol sztem megittam az egész heti vörösbor adagomat. Gondoltam is jó sokat Egyszemkére, vajon hogy bírja iszákos anyját :lol:

Csenge: holnap tesztelsz végül???? Végül is a 10 napon már lehet jele a babáknak! Ha feszít a hasad és puffadsz, az tök jó jel! Drukk továbbra is.

Ranikó: Jobbulást. Édes lehetett Milánod!
10.hetesen már lehet otthoni körülmények között is hallgatni a szívverést? Van ilyen szupi jó kis ketyere?!

Meli: jó, hogy (néha) jössz még közénk, nagyon elkél itt a csodababás anyukák inspirációja! Gyere sűrűbben, persze ha Lelle baba engedi!
roni34

Sziasztok!

Csak gyor bekukk!

Köszönöm ma már jobban vagyok.
Sőőőt a tegnapihoz képest 1000%-al.

Mindenkinek mennek a drukkok és már nagyon vrom a + teszteket!!

Roni a ketyere 12. héttől írja de mi már tegnap hallotuk.
Igaz a vonalzóm elvileg 5 nappal fiatalabb babót mutat ha a menzeszt nézzük, de azért hagyom így mert a peteérésem 5 napp úgy is késöbb volt.

Kép

Kép
raniko

Meli,
de jó, hogy jöttél! Már 8 hét telt el... Hogy megy az idő! :)
Reméljük, hogy mindannyiunkkal így fog történni, ahogy veled, hogy jövő ilyenkor már a karjainkban szuszog egy csöppség! :)

Köszi csajok! Akkor jól emlékeztem, hogy ilyesmit írtatok régebben, hogy az első pár hónapban akár romolhatnak is az eredmények!

Katám,
nekem nincs pajzsmirigy problémám! Hála az égnek! :)

Roni,
legalább Egyszemke bulizott odabennt egyet! Ennyi neki is kijár! :lol:

Drukkjaim mennek!!!!

gigibp

CSenge,
mára ezer-millió drukk!+++++++++++++++++++++++++++

Gigi,
az IR mellett neked túlsúlyod is van?Diétát hogy bírod?Mozgás megy?

Roni,
szégyenlem is magam, hogy csak néha írok, pedig olvasni szoktalak benneteket! :oops: :D
Nálatok mikor lesz eredmény hirdetés?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: az uram kérésére most kivárjuk a 14. napot, így majd kedden reggel tesztelünk... már alig bírom, de most erős leszek és várok. Meg aztán olyan jó érzés, hogy most még mindenki kismamiként kezel a családban. Mindenki a "hogy vagytok" kérdést teszi fel nekem és ezt még jó sokáig élvezni szeretném :)
roni34

Sziasztok!

Gyertek lányok hamar az eredményekkel mert már szét izgulom magam! :roll: :lol:
Roni nem semmi kitartás le a kalapom elöted!

Én ma kisköny tulajdonos lettem végre!
Jippííííííííííííííííííííííííííííí!
Olyan furi, hogy megint van ilyenem, ilyen hamar! :roll:

Kép

Kép
raniko

Meli,
elég jól bírom a diétát, bár néha kimarad a 10 órai vagy az uzsi időhiány miatt. Hogy túlsúly van-e? Több is, mint kéne! Nem mertem ráállni a mérlegre, amikor elkezdtem, de van egy sejtésem mennyi lehetett. Most tartok a második hétnél, pont ma két hete, hogy elkezdtem. Majdnem 3 egész kiló lement! Az jó, nem? Persze az elején könnyebben megy, mert kitisztul az ember, tudom, de így legalább kaptam egy jókora lökést! :)

Roni,
akkor én honnan fogom megtudni a keddi eredményt??? :( Nekem aznap reggel 7-re kell menni a kórházba és csak csütörtökön jövök haza. Ohhhh...
Szokj hozzá a többesszámhoz, mert most majd' kilenc hónapig így lesz! :lol: :lol:

Rani,
hajrá kiskönyv! Én is akarok!!! :D

gigibp

Rani,
gratula a kiskönyvhöz!!!!!

Gigi,
a 3kiló nagyon jó!
Hidd el, szerencsésebb vagy, hogy túlsúlyos vagy, éy így van IR-ed!A vékonyak sokkal nehezebben érnek el eredményt!
Nekem is volt jócskán túlsúlyom, 1éve eldöntöttem, hogy nekiállok rendesen a diétának, lement 10kiló, és utána nem sokkal spontán sikerült Lelle!
Úgyhogy hajrá 3as kezelés!Mert ugye nem csak a met és a diéta a fontos, hanem a mozgás is! :wink:
Drukkok a műtéthez!++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Roni,
bizony, szokj csak hozzá a többesszámhoz! :wink:
Babatapik mennek feléd ezerrel!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok!

nekünk nem sikerült...
már meg is jött tegnap, úgyhogy egyértelmű volt.

dokinénivel megbeszéltük, h júl. végén megyünk a fagyikért és valszeg nem tb alapon, mert nem szívesen használnék el egy lehetőséget.

amúgy újabb stimura novemberben mehetnénk.... :shock:

elszomorodtunk, de megyünk tovább.

igazából vv után hazaküldtek, és csak telefonon hívott Tímea, és úgy mondta el az eredményt, úgyhogy sok mindent nem tudtam megkérdezni, amit akartam. Annyiban állapodtunk meg, h elküldi postán a closty receptjét, aztán mehetünk júl. végén (előtte elmegy szabira)....

roni!
remélem, nálad minden ok!!!!!!

Kép
csengee32
Budapest

Sziasztok !

most csak gyors bekukk, holnap jövök még

voltam Debrecenben a dokinál, aki az endómat műtötte felülvizsgálaton, sajnos kiújult az endóm...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Csenge nagyon sajnálom, hogy most nem sikerül! :(
Nagyon bíztam benne!
Ne aggódj addíg simán spontán baba is jöhet!(mi is júlira voltunk lombikra előjegyezve! :wink: )

Vvviki nagyon sajnálom az endót!
Mikor műtöttek?
Elmondom, hogy nekem is kiújult Milán lombikja elött, csak akkor nem vettük még észre csak amikor már pocakba volt akkor meg azt mondta a doki ne foglalkozzak vele, és látod itt van Milán!!!
Mit javasolt a doki?

Kép

Kép
raniko

Csenge,
sajnálom és nagy ölelést küldök!
Remélem mi is júliusban megyünk majd a sítáborosokért! :) Együtt leszünk kismamik! :lol: :lol:

Vvvviki,
mit mondott a doki? Meg kell műteni vagy így is kezdhettek???

Meli,
igen a hármas kezelés nagtyon hatásos. Amúgy is hiányzott már nagyon a mozgás. Régen rendszeresen jártam tornára, csak elköltöztem, itt meg nincs a közelben konditerem, de már erőt vettem magamon és visszatértem. Igaz kicsit messze van, de ennyit megérek magamnak! :D

Szerintetek mennyire gáz, hogy így műtét előtt megfájdult a torkom??? Az orrom nem folyik.

Rani,
te hogy vagy? Vuk elköltözött már???

gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?