Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kalkata nekem az első terhességemnél már alacsony volt, ami sajna szintén nem maradt meg.
Milánnál már élből tudta a doki, hogy az lesz szóval a visszaülti elött már kaptam és utána folyamatossan néztél vérvétellel.

A mostaninál nem éreztem, hogy alacsony nem véreztem semmi jele nem volt, csak a tapasztalat.
Be is igazolódott azóta nézik vérvétellel a Kaális dokim.

Kép

Kép
raniko

sziasztok!

gyorsan elmondom, h mi volt.

nagyon nehéz volt kibírni, h nem ihattam, nem ehettem, de ugye a célért mindent :D

nagyon szimpi volt mindenki, így az izgulásom is minimális volt.

16 petit szívtak le, szóval az nem semmi (az előző lombikomnál 5 volt), de ahogy hallottam, mindenki ilyen termékeny volt ma :lol:

Tímea azt mondta, h valszeg a fele lesz ICSI, bár ez még nem 100%. Ráadásul a férjem is megtáltosodott, mert 50 milliós állomány indul harcba :wink:
Holnap kell telóznom.

Megkaptam a gyogyikat, pihizek ezerrel, bár aludni nem biztos, h fogok, mert most keltem :oops: :roll:

Amúgy görcsölgetek, de nem akarok bevenni fájdalomcsillapítót, mert nem szeretek gyogyit szedni.

Holnap visszaolvasok, bocsi, h ma nem tettem :oops:
Szép estét nektek!!!

Kép
csengee32
Budapest

Szaisztok!

Bocsi, hogy nem nagyon jövök, de olvasgatni szoktalak benneteket, és mindenkinek nagyon drukkolok innen a háttérből!

Gigi,
drukk a diétához!Sajna tudom miről van szó, de ezzel vagyunk így itt egy páran!
Ti mikor kezdhettek majd újra?

Csenge,
nagyon drukkolok, hogy végre sikerrel járjatok!!!!!!!!Annyira megérdemelnétek már!
Randidrukkok mennek!

Kakukk,
teszteltél?Mesélj!!!!

Raniko,
tüneteid vannak?Mész mostanában dokihoz?

Nani,
Iza egyszerűen csodaszép!
Iwiw-en is meg szoktam lesni!Remélem jól vagytok!

KAta,
olvasgatni szoktalak!Nagyon drukkolok, hogy hozzátok is ellátogasson végre a gólya!

Mi jól vagyunk, Lelle szépen növöget, 3hét alatt 1kilót hízott!Egyszerűen imádnivaló!

Drukkjaim mennek mindenkinek!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Hoztam egy képet Lelléről! :wink:
Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, de drágák vagytok!!!! Puszi

Gigi, és lőn csoda! Olyan terhelést produkáltam mint még SOHA!!!! (minden határon belül) :D

Csenge, szép teljesítmény, csak így tovább

Rani, köszi, ha arra kerül a sor, akkor megkeresem énis a dokinénit :wink: (bizalommal)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

sziasztok!

meli!
imádni való a husis pofija :lol:

köszönöm a kedves szavakat.

beszéltem a biológussal és örömmel jelentem be, h 7 törpénk van!!!!!!
3-an maguktól, 4-en pedig ICSi-vel termékenyültek meg.

5. napi beültit szeretnének, így vasárnap 8:30-kor kell telefonálnom, és megbeszéljük, h mikor lesz a beülti.

Kép
csengee32
Budapest

Csenge hatalmas gratula a picikhez!!!
Mennek a drukkok vasárnapra.

Melinda Lelle nagyon cuki!!
Kicsit mindha meg lenne szeppenve!! :D

Kalkata ahogy hallotam a rádióba elszökött egy gólya mostanába, én biztos vagyok benne, hogy titeket keres!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Meli,
örülök, hogy jöttél!
Nagyon cuki Lelle és a neve is gyönyörű!!!

Kata,
szuper! Akkor most már minden jól fog alakulni és hamarosan anyuka lehetsz! :)
Megnéztem az eredményeit, hááááát gyönyörűséges! Nagyon ügyi-bügyi vagy!
Ezek szerint augusztus körül kezdtek??? Jujj de izgi!!!! :D

Csenge,
mondtam én, hogy petegyáros leszel és a 7 babóca is fantasztikus eredmény!
Nem sokára kismami leszel! :)

Megcsináltaaaam! Megvolt az első napom, mármint diéta szempontjából! Ügyes voltam, büszke vagyok magamra! :lol:

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!

gigibp

Nani
Nagyon aranyos Iza baba! Gyönyörű kék szeme van!:D
Hogy alakulnak a napjaitok?

Amina
Nagyon szerencsések vagytok, hogy nem kell éveket várnotok az örökbebabára! :wink:
Egyik barátnőmék a kezelések után még 3 évet vártak a kisfiúkra, de a második évben csoda történt náluk és természetes úton megérkezett hozzájuk a kislányuk, majd rá egy évre az örökbe kisfiúk!:)
Egyébként a várakozási idő függ valamitől? A Gólyahír Egyesületen keresztül megy az örökbefogadás?
Mi erről az egyesületről nagyon sokat hallottunk (hozzájuk is akartunk volna fordulni…) egyszer-egyszer amikor szerencsénk volt el is kaptuk a tévében a Gólyamese című filműket.
Remélem hamarosan a karjaitokban tarthatjátok majd az újabb kiscsaládtagot!:)

Ica79
Örülök, hogy jól vagytok!:) Bocsi, lemaradtam, kislányt vagy kisfiút vártok? Biztos lesz egyre több és több zebrás tesz, mindenkinek sikerülnie kell/ fog természetes úton vagy kezeléssel vagy örökbefogadással a várva várt babyke!:D
Tényleg akartam kérdezni már, hogy a programkor emlékszel együtt várakoztunk egy csajjal, akinek már akkor volt egy páréves kisfia és mondta, hogy magneB6-ot szed + valamilyen teát is iszik, csak nem tudom milyet? Talán cickafark tea volt az, amit aztán Te is ittál?! A konziról majd lejjebb írok! :)

Gigi
Látom ismét elkezdtél sportolni! Gratulálok!!!:D :wink:
Két hónapja én is elkezdtem ismét tornázni, minden másnap szobabicikliztem + tornáztam. Most egy másfél hete nem tornázok, mert attól tartok, hogy hogyha esetleg most természet úton sikerült a babyke, akkor nehogy a túlzott mozgással ártsak a sikernek. :oops: Mondjuk az elmúlt kéthétben elég hamar el is fáradtam, itthon ahogy hazaértünk már be is aludtam, pedig nem voltak olyan kimerítőek a napjaim…. Lehet, hogy ez az időjárás is közrejátszott. :roll:
IR-m + PCO-m van. Eddig Merckforminból 1000 mg-sat szedtem 2x1-et, de most két hete a dokim visszavette az adagomat, mert a folyamatos mozgás mellett kezdtem rosszul lenni, állandóan ment a hasam (még akkor is, amikor három napig nem bicikliztem+tornáztam), marta a gyomrom, alig volt erőm. :( Kiderült, hogy már sok ez az adag, így most 500 mg-osból szedek 2x1-et és most jobban érzem magamat. :D
Ez az Adimetet is IR-re szokták felírni? Hogy bírod eddig a háromszor felet?
Laparra azért mész mert panaszod van vagy mert a kaális doki elküldött erre a vizsgálatra?
Nemsokára túl leszel rajta! Hol műtenek?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Csenge
Gratulálok a 16 leszívott petikéhez és a 7 kis törpéhez:!: :D :wink:
Nagyon szép számmal lettek! Hány picúrt akartok visszakapni?

Melinda
Nagyon drága Lelle! Látom jó étvágya van!:D

Vvviki
Hogy vagytok?
Sajnálom, hogy most várakozó állásponton vagytok.Kép Mi mind a ketten dolgozunk (eddig még, mert ugye a mai világban soha nem lehet tudni meddig), de anyagilag mi sem állunk valami fényesen. :( A programra is menet közben szedjük össze a pénzt.

Kalkata
Ti, hogy vagytok? Drukk a spontán babához!:)

Babszika, sajnálom, hogy elmész, remélem azért be-benézel majd, jelt adsz magatokról, hogy hogy vagytok, mi újság van nálatok?!:(

Raniko
Hogy érzed magadat/magatokat?

Köszi Lányok a drukkolást, érdeklődést! :D
Szerdán reggel megcsináltam a tesztet, negatív lett. :( Szerintem lehet, hogy túl korán csináltam meg vagy ki tudja!? :roll: Ha 28 nappal számolok, akkor szombaton leszek a 28-kon, ha meg 30-al, akkor meg hétfőn leszek a 30-dik napon. A napokban újabb tesztet nem végeztem el, kedd reggelig várok vele. Remélem semmi nem lesz, barizás nincs, pedig előtte egy, két nappal már szokott lenni!
Szerdán viszont voltunk a dokinál. Elvittem az év eleji laparos leletemet (amiben le van írva, hogy endot találtak, amit aztán szépen el is távolítottak + a jobb oldali pet.-kemet átjárhatóvá tették) + a belgyógyászom által az IR problémám miatt 3 hete elvégzett vv + labor vizsgálat eredményét. A sima cukor eredményem nagyon jó lett, jól lement, de az éhgyomri értékemre a belgyógyász dokim azt mondta, hogy azt most nem kérte le. :D :shock: Mondjuk ezt nem értem, mert a nővér, aki levette a vért, azt mondta, hogy minden eredményem megvan párnapon belül, kivéve az éhgyomrit, mert az két hét múlva, tehát most lesz majd meg. Na, majd erre rákérdezek most a jövő héten a dokimtól, úgyis a szív uh leletemmel vissza kell hozzá mennem. :?
A kaális doki írt fel fogamzásgátlót, átnézte a leleteinket és az mondta, hogy jó, hogy ez a laparos műtét megtörtént, az endot eltávolították és szabaddá tették a jobb oldali pet.-kemet (ami a lombik szempontjából nem, de a spontán próbálkozásnál ez mindenképpen nagyon pozitívat jelent). Írt fel egy havi fogigátlót (amit remélem nem kell elkezdenem szedni) és megkérdezte, hogy eszkimóbabás vagy friss embrió beültetést szeretnék-e, mert a novemberi beültikor két babykénket lefagyasztották. Mi a friss embrió beültetés mellett döntöttünk.
Az endo visszatérése miatt sürget minket az idő, így a doki júniusban vagy júliusban el is kezdené a programot, de előtte még méhtükrözésre mindenképpen el kell mennem, mert azt mondta, hogy ez a leletem már elég régi. :( Evvel eddig nem is lenne gond. De mivel mostanában túl sokszor műtöttek (tavaly szeptemberben epekővel, novemberben lombik és most év elején laparom volt), csak olyan méhtükrözéses beavatkozás jöhet szóba, amikor is nem altatnak, mert a lombikkor is altatni fognak. Én őszintén szólva nem is tudtam ilyen altatás nélküli beavatkozásról, pedig van. Magándokihoz kell mennem és a beavatkozás után haza is mehetek. Ha ez a leletem megvan, akkor indulhatunk. :D
A doki mondta, hogy jó lenne még Ion-indukciós terápiára is elmennem, mert ez jót tesz az endonak. Valaki közületek volt ilyen kezelésen? Csak azért kérdezem, mert én tavaly a lombikunk előtt voltam ilyen kezelésen. A doki mondta, hogy elmehetnék párhónapig minden héten 2-szer, mert ez jót tesz és akkor akár így is összejöhetne a babyke, de én úgy érzem, hogy most, hogy az endot eltávolították, tiszta vagyok kívül-belül sokkal nagyobb most az esélyünk a lombikbabákra is, mint eddig :!:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Gyors bekukk és mászom is az ágyba.

Gyalogkakukk nagyon jók ezek a hírek amiket kaptatok!
Júni/Júli már itt van.(mi is arra kaptunk annó időpontot! :lol: )
Én nem voltam ilyen beavatkozáson endó után, így nem tudok véleményt mondani, de egy biztos az esélyeitek igy nagyba nőtek, hogy túl vagy a műtéten!! :wink:
A tesztel meg légy türelmes a 28 nap még így lehet, hogy korai.

Gigi nagyon ügyi vagy a diétával! :wink:

Köszi a kérdést szoszo megvagyok.
Néha nagyon fel van fordulva a gyomrom, és most a hátam is fáj! :roll:
Ez a hányainger katasztrófa!!!!!
Ja és néha szédülök is, de azért jól vagyok.

Kép

Kép
raniko

Kakukk,
drukk a szerdai teszthez! Jó lenne még egy spontán baba!!! :)
Az Adimet is metformin tartalmú gyógyszer és a Kaális dokim írta fel. A lapart is ő kérte, persze dönthettem, hogy megcsináltatom-e vagy sem. Nincs semmilyen panaszom, nem is volt... Ezért is fura nekem, hogy vágjunk egy lyukat a hasamon és kukucskáljunk bele! :shock:
A Bajcsyba megyek! Téged hol műtöttek???
Minek kell a méhtükrözés, ha most voltál laparon? Ott mindent megnéztek, nem?!
Szerintem nem ártanál a babának a mozgással! Nekem mindig azt tanácsolja a dokim, hogy mozogjak, mozogjak! :) Meg, tudod, ha már így indul meg a pici, hogy sportolsz, akkor nyugodtan folytathatod, csak a durvább részeket kell kihagyni!
Én még nem hallottam erről az Ion-indukcióról, talán csak te említetted itt. Mi ez?

gigibp

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, amúgy bármilyen fórumon. :?
Én a BMC-be járok, volt egy lombikom már, de nagyon gondolkozom, hogy átmenjünk-e a Kaáliba ezért is írok most itt.
Nagyon jó kedvű itt a társaság, annak ellenére, ahogy olvastam, sok rossz is történt már, amit nagyon sajnálok és együtt érzek, de mégis olyan jó olvasni, hogy mennyi derűlátás van Bennetek. Ez az alaphangulatotok vagy a Kaálinak is köszönhető?:)
Tudtok esetleg tanácsot adni, hogy kihez menjen az ember a Kaáliban és hogy érdemes-e átmenni (van-e köztetek olyan aki a BMC-ből jött?)?

Köszi és szép napot!

Gingi
gingi79
Budapest IX. kerület

Gigi79 üdv itt!
Én csak jókat tudok mondani a Kaáliról.
Jó a hangulat nagyon segítőkész mindenki!!!
Azt neked kell eldönteni át jöttök, e én nem ismerem a másik helyet, de én abszolút meg voltam elégedve a Kaálival.
Most is oda járok és felügyel a dokim, pedig spontán babát várok.
Az én orvosom Dr.Bernárd Artúr, de ha egy igazán laza jófej dokit akarsz akkor a Kriszadokit mondanám.
(néha ő helyetesítette az én dokimat)
Sok sikert kívánok nektek a babaához!!!
Ha maradsz ha át jössz itt is szívessen látunk! :wink:

Kép

Kép
raniko

Kakukk,

Szoktalak még olvasgatni titeket hátha jutok új infóhoz. Nekem márciusban volt a beülti ami nem sikerült. Elötte jártam ilyen kezelésre a Fájdalom Ambulanciára. Nekem is a doki ajánlotta, azt mondta akik ilyenen voltak azoknak majdnem mindnek sikerült a beültetés. Sajnos én kivétel voltam. 5, 6 kúrát javasolt. 1 kúra 5 alkalom, 3x10 perc hasra. A bérlet olcsóbb 45 ezer ft. 2 kúrán voltam. Majd még kellene mennem nekem is háromra a következő beülti elött. A háziorvosom aszisztense is lombikon volt és ő is megcsinálta ezt, de a 3.sikerült neki is. Legyintet rá egyet, hogy mindent kipróbált ő is.
Ki az orvosod?

Raniko,
Gratulálok a picihez.

Drukkolok mindenkinek.
jennko

Kakukk,

Szoktalak még olvasgatni titeket hátha jutok új infóhoz. Nekem márciusban volt a beülti ami nem sikerült. Elötte jártam ilyen kezelésre a Fájdalom Ambulanciára. Nekem is a doki ajánlotta, azt mondta akik ilyenen voltak azoknak majdnem mindnek sikerült a beültetés. Sajnos én kivétel voltam. 5, 6 kúrát javasolt. 1 kúra 5 alkalom, 3x10 perc hasra. A bérlet olcsóbb 45 ezer ft. 2 kúrán voltam. Majd még kellene mennem nekem is háromra a következő beülti elött. A háziorvosom aszisztense is lombikon volt és ő is megcsinálta ezt, de a 3.sikerült neki is. Legyintet rá egyet, hogy mindent kipróbált ő is.
Ki az orvosod?

Raniko,
Gratulálok a picihez.

Drukkolok mindenkinek.
jennko

Gingi, üdv itt közöttünk!
Szerintem is jó a hangulat az Intézetben! Én szeretek oda járni (bárcsak ne kellene)! Korrektek mindenben és nincs sok órás várakozás!
Én Krizsa dokihoz járok, csak azért nem ajánlanám őt, mert nagyon sokan vagyunk nála! A többi orvos is szuper! Nekem a Kovács doktornő is nagyon szimpatikus!
Ha nem ragaszkodsz egy konkrét dokihoz, hamarabb kapsz időpontot!
Nálatok mi a gubanc???

Csenge,
mikor lesz a beülti???

gigibp

Gigi, Kakukk a laparoszkópia=hastükrőzés és a hiszteroszkópia=méhtükrözés. Tehát nem ugyanaz. Egyik nem helyettesíti a másikat.

Gigi, űzöd a diétát és a mozgást!? Hát erről tudnék mesélni... :lol:
(Nekem a Szt. Imrében végezték a fentieket 2 éve)

Kakukk, igen, az adimet is IR gyógyszer! Énrajtam már sokmindent "kipróbált" (adimet, merkforin, merkforminXR, Meforal stb.) előző orvosom, mire végre 2 év után Tűű "rátalált Nekem az igazira-Eurcreas. A mozgás és a diéta neked is meghozta a gyógyszer mellett a javulást, azért csökkentették. Csak így tovább. Kitartást.

Raniko, köszi. Most már akkor kiteszek 1 táblát... :wink: "Hahóóóó, anyává szeretnék válni!!" - felirattal. :)
(remélem mindketten jól vagytok, még mindig olyan hihetetlen ami történt, nemigaz?)

kalkata

Sziasztok!

Kalkata a tábla jó ötlet!! :wink: :lol:
Köszi mi jól vagyunk.(néh hányinger és társai)
Kedden voltunk dokinál, remélem minden rendbe odabenn, sajnos csak pénteken megyünk megint UH-ra! :roll:
Igen nagyon hihetetlen, bevallom még most sem fogtam fel, és nem is tudom mikor fogom. :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Most csak gyorsan bekukkantok, mert melózok.
Sajnos megjött, így egyértelmű, hogy jövö héten mennem kell a méhtükrözésre majd a kövi lombikra. :(
Nekem 2009-ben az első lombikunk előtt volt méhtükrözésem, majd most januárban laparoszkópiám, ahol endot találtak. Mivel a méhtükrözésem leletének érvényességi ideje lejárt, újból meg kell csináltatnom.
A laparaszkópiát és a méhtükrözést azért nem csinálta egybe a dokim, mert eleve csak laparoszkópiáról volt szó a panaszaim miatt.
Nem vagyok szomorú......na, jó azért persze bánt, de most minden erőmmel azon leszek, hogy felkészüljek a lombikra!:)

Gigi
Engem a Sote I. sz. műtöttek.
Igazad van, tudom, hogy a mozgás nagyon jót tesz a dokim, aki a lapart csinálta, Ő is ezt mondta, de gondoltam kipróbálom most azt, hogy nem tornázok esténként, hátha így lesz szerencsém. Egy évvel ezelőtt nagyon elkezdtem tornászi, akkor leadtam kb. 22 kilót és a természetes úton való próbálkozás mellett egyfolytában tornásztam, persze nem annyira megterhelően, de akkor sem sikerült a baby. Így gondoltam, hogy most kipróbálom ezt a variációt.
Most, hogy kiderült, hogy spontán nem sikerült, mától gőzerővel neki állok ismét tornászni...............őszintén szólva már eléggé hiányzott is a mozgás. :D

Jennko
Végre valaki, aki szintén járt erre a terápiára!:) Örülök, hogy ilyen sikeresnek mondják ezt a kezelést!!! Nagyon jó lenne most is eljárni majd rá, de most azért nem vagyunk az anyagi dolgok magaslatán. :oops: Lehet, hogy eltudok menni, lehet, hogy nem. Kicsit váratlanul érintett ez az altatás nélküli tükrözés, így még nem tudom, hogy tudok-e menni vagy sem. :roll: Nekem Szmatona a dokim és Neked?

Gingi
Üdv. itt!:) Én a Sote-ról jöttem át, és életem egyik legjobb döntése volt!:) Minden nagyon jól, szervezetten megy itt, nem kell fél napokat várni és mindenki nagyon kedves, aranyos, segítőkész!:)

Kalkata
Nahát, nem erről a gyógyszerről sem hallottam még (Eurcreas), mondjuk annyi fajta van. :roll: Remélem ugyanott tudom majd folytatni a tornát, ahol másfél hete abbahagytam. Először nehéz lesz, de nagyon megéri a torna + diéta, hogy egészségesebb legyek és kisebb adagú gyógyit szedjek. :D :wink:
Te mit tornászol?

Raniko
Talán akkor fogod fel a spontán babykédet, amikor majd a karjaidban tarthatod vagy ki tudja én akkor is tudom, hogy állandóan csípkedni fogom magamat, hogy ez tényleg igaz, nem álom?! :lol:
Hányingerre nincs valami praktika, a keksz nem jó?

Tényleg lányok, valaki megtudná nekem mondani, hogy itt tényleg úgy van, hogy hogyha a második lombik van, akkor az ember kérheti 3 embrió beültetését is? Nekem az elsőnél itt azt mondták, hogy csak a másodiknál lehet kérni.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Gyalogkakukk sajnálom a pirit! :(
Bíztem benne, hogy ha eddig nem jött meg akkor már nem is fog.
Szupi, hogy ílyen jól állsz a dolgokhoz, ez az ha más nem irány a lombik és az sikerülni fog és kész.
Ezt így kell csinálni!!!!!
Nagyo drukkolok a lombiknak és ha jól emlékszem úgy is júni/júli az időpont, az meg már itt van.

Hányingerre sok praktika van és van, hogy segítenek is.
Ma leszúrást kaptam, hogy mennyire lefogytam, így gondoltam csinálok egy jó paprikáskrumplit, mosta azt kívántam és végre eszem egy jól.
Nos kb 5 kanállal ettem meg és utána ezt el is mondtam a nagy fehérnek. :(
Ez van csak túl leszek rajta! :roll:

Kép

Kép
raniko

Kalkata: akció múlt héten elmaradt mert még "kicsik" voltak a petik 14mm, de most...
Ha úgy alakul, ahogy szeretnénk, hogy Nálatok is végre alakuljon a helyzet, akkor javaslom majd beszélj Tűű-vel. Nekem a vetélés után azt mondta, hogy amint megint esélyes a dolog (lombik, v spontán) azonnal hívjam és segít, hogy most megtartsuk!!!!

Viszont most én kérnék Tőletek sok Ránk gondolást, meg szorítást és rengeteg pozitív energiát, hogy holnap végre hazahozhassuk a kis fagyigombócokat :)
roni34

Kakukk,

Nekem is Szmatona a dokim. Megvagyok vele elégedve.
Nekem kromoszóma problémám van így PGD-t kell csinálni. A 9 embrióból 3 volt egészséges de kettőt kértem. Mikor a beülti volt és jött a doki a hármat akarta, mert valamiért úgy emlékezett. Nem mondta, hogy csak kettő legyen mert elvileg 95% esélyem van rá, hogy sikerül. Én egyből terhes leszek ha rám néznek. Csak kár hogy mindig elvetélek. :( A lényeg, hogy első lombikom volt és lehetett volna a három. Legközelebb kérni is fogom, csak annyira bíztam benne hogy sikeres lesz így is.
jennko

sziasztok!

na, jól lemaradtam...

gigi!
ha ez segít, én is büszke vagyok rád a diéta miatt :wink:
Kép
képzeld! az én nődokim is a Bajcsyban dolgoz... valszeg, ott fogok szülni :)

bipbip!
3 babát szeretnénk hazahozni, de válaszolok a később feltett kérdésedre is, mert azt mondták, h csak 2-t kapok vissza.
1. mert nem vagyok 30 ; 2. h csak(!!) 2. lombik; és mert 5 napos babákat kapok vissza - de remélem, h még beszélünk róla dokinénivel.
ja és piri monnnyon le!!!!!!!!!!

gingi!
üdv itt!!!!!!
igazából, sztem senkire ne hallgass, csak magadra, ha intézményt akarsz váltani, mert mindenkinek más jön be.
én nagyon meg vagyok elégedve a Tímea dokinénivel, szóval, én nem cserélném le és csakis őt ajánlanám. de ahogy látom, itt mindenki elégedett.
alapjában véve sztem mindegyikünk jó kedélyű. persze, vannak rosszabb napok, de azért (is) vagyunk, h kihúzzuk egymást a trutyiból.

raniko!
segíthetnél, h milyen praktikák vannak hányinger ellen, mert ma reggel iszonyú sz@rul voltam, és jól jött volna :wink:

roni!
azon ne múljék!!!!!!!!!!!!
fagyigombócokra fel!!!!! :wink:

nálunk meg az van, h tegnap megtudtuk, h már 9 gyermekünk vár ránk!!!!!!!!!
persze, ma vmi igen bunkó biológust kaptam el, így semmit nem tudunk róluk, de holnap du. 1/2 3-ra megyünk és remélem, h már 4-en vagy 5-en jövünk haza!!!!!!!!!!!!!

Kép
csengee32
Budapest

Roni34, Csengee
Nagyon, nagyon Kép Kép Kép és Kép Kép Kép :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!!

Csenge nagyon megy a drukk!!!
Nekem se akartan annó 3-at vissza adni.(de végül sikerült a rábeszélés).
Nekünk sose lett fagyi baba sajnos nem alakult ki fagyaszthatóra (ehez valami spéci + kell) hiába volt sok szép 5 napos babónk.
Emlékszem a bilógus is tiltakozott Milánnál, hogy olyan szépek nem meri a 3-at, de milyen jó hogy 3-at kaptam vissza, mert lehet, hogy pont ő Milán!
Lányok én bevallom nem birom bevenni a Merkformin XR-t.
Nagyon rosszul vagyok tőle.
Remélem nem lesz baj e miatt, fel fogom hívni Tűű-t. :roll:

Hányingerre ha hiszitek hanem a Cola nagyon jó!
Persze ha valami egészségeset akarok akkor inkább MagneB6-ot szed :roll: jetek, és mindíg azt egyétek amit épp megkívántok!!!

Kép

Kép
raniko

Raniko
Köszi!:)
Sajnálom, hogy becsapós volt a paprikáskrumpli!:( Először bekívántad, majd aztán ki. :(
Remélem nem tart sokáig ez az egész! Kép

Jennko
Én is megvagyok Szmatonával elégedve!:)
Megkérdezhetem, hogy Te elmúltál már 30 éves? Én még nem, de már az első lombiknál nagyon szerettem volna, hogy hármat ültessen be. Nekem egy friss és egy eszkimós embrió beültetésem volt a soten, majd tavaly nov-ben egy friss itt a kaáliba. Olvastam a kaáli tájékoztatójába, hogy lehet kérni három embrió beültetését is és ezt mondtam is a beülti napján, de azt mondta a doki, hogy mivel ezt itt az első lombikunk és fiatal vagyok csak kettőt lehet. Most mindenképpen hármat szeretnénk!!!
Tényleg lehet kérni, hogy ne 3 nap után, hanem mondjuk az 5. napon ültessék vissza a piciket?
Nálunk minden eredmény jó, és most, hogy az endo műtéten is túl vagyok már minden szuper jó, mégsem tudok évek óta se kezeléssel, sem pedig spontán teherbeesni.:( Na, de majd most, most tényleg semmi akadálya nem lehet!
Mi is voltunk kromoszóma és genetikai vizsgálaton, de ott nem találtak semmit, nekem több folsavat kell szednem.....ennyi.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Gyalogkakukk én is remélem gyorasn túl leszek már ezen az időszakon.
Annyi energiát nem érzek magamba, hogy néha felemeljem Milánt! :(
Nem tudom lehet e azt kérned, hogy mikor tegyék vissza a piciket, ha jól tudom ezt a biológus határozza meg a fejlődés alapján.
Ha szépen minden rendbe megy 5. nap kapod vissza, de ha úgy látja a biológus jobb a piciknek már anyánál akkor a 3.napon, én így tudom.
A 3-om babával nagyon szoktak vigyázni.
Nekem annó alá is kellet írnom egy papírt, hogy ha 3-om lesz a saját és a kicsik érdekébe 2-őt tarthatok meg.
Nem kívánom amúgy ezt senkinek, hogy alá keljen írni, de ha jobban belegondol az ember tök jogos.
Én se voltam akkor még 30 és alíg 55kg a 164cm-mel.
Az orvosom nagyon féltett, és meg is értem.

Nagyon remélem, hogy itt a jó idő beindul a babaeső!!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

sziasztok csajok,

köszi az Iza-dícséreteket! :wink:

Meli, Lelle nagyon aranyos, és igazán "hízékony". :lol:
Hogy álltok az "etetéssel"?

Drukk a stimu/punkciósoknak!

Új leányzónak! Üdv itt! Dokiválasztáshoz azt ajánlom, nézd meg a kaali honlapját, vannak fotók az orvosokról, és aki szimpi, ahhoz menj. ( legtöbbünknél Krizsa a favorit, jómagam a dr-nőhöz jártam. De egyik barátnőm Sajgó-s, nagyon kedveli)

Mi jól vagyunk, Izácska elkezdett kacarászni, nagyon cuki. Szokásai nem változtak, szépen eszik és végigalussza az éjszakákat. Most 3 és fél hónapos, rohan az idő....már nem az a kis gombóc, aki világra jött, lassan 70 cm ! ( mondjuk mi is 'óriások' vagyunk) :)

Valaki kérdezett az adimetről......én is azt szedtem/szedem, ez egy régi metformin cucc. Nálam bevált. (kezdetben sokszor hasmarsoltatott)

Kitartás csajok!!!!!
nani72

Jó Reggelit!

Csenge, hajrááááááá, csak határozottan!!!!!

Ronikám, csuriban a kezem értetek!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon várom h. írj!!!!
(Tűű ajánlásával várunk még ezt 3 hónapot és persze figyelem a tüsziérésemet....ezerrel :wink: . Nem tanácsolta még a hormonházt. felborítást. Most már itt a cél előtt nem adom fel!)

Rani, nem bírod a XR? Azzal nekem is az volt a bajom, hogy túl sokáig szívódott fel (mert ennek ez a célja) és állandóan hányingerem volt, szédültem és ment a hasam. Mindenképpen hívd a dokit sztem. (nálam is hasonló zajlott le a hétvégi megkívánt krumplis tésztától... pedig alig ettem)

Bipbip, erőt és kitartást neked is!!!
Én vékony vagyok (ezért nehéz az IR-rel nálam), heti 3-4x futni járok, és már a jó idő beköszöntével heti 2-3x bringával járok dolgozni (kb.45 be+45 perc haza)

kalkata

Rani,
vukk mondjon le! :lol:

Roni és Csenge,
nagyon-nagyon drukkolok nektek! Mindjárt viszitek haza a babákat!

Kata,
nagyon örülök, hogy már aktívan itt vagy közöttünk! Gratula a futáshoz, bringázáshoz!!!

Én nem mernék bevállalni 3 embrit, mert a redukció nagyon borzalmas lehet! Nem is hallottam, hogy aláiratnak egy papírt ezzel kapcsolatban.

Kakukk,
Raninak igaza van, akkor kapsz vissza 5 napos babákat, ha szépen fejlődtek és eltudták vinni őket addig, no meg, ha több van, mint 3, mert azokat nem kockáztatják, inkább vissza hamar az Anyuci pocijába! :D

Metes lányok!
Amikor laparra vagy valamilyen műtétre mentetek, tényleg abba kellett hagyni a met szedését már előtte két nappal???

gigibp

Kakukk,
Éppen betöltöttem a 30-at mikor voltam, de abszoltún nem volt szó semmiről sem, csak írjam be a számot mennyit szeretnék a 3-ból. Pedig nekem volt méhszájseb műtétem régen és ahogy hallottam még 1 gyerekkel is kéthetente kell járni ellenőrzésre nemhogy kettő vagy hárommal. Nem is tudom mi lenne. Nekem a 6. napon ültették vissza, de azért mert a 4.-en viszik kromoszóma vizsgálatra, és a 5. napon van meg az eredmény és gondolom várnak még egy napot, hogy fejlődik-e tovább. Nekem is több folsavat kell szednem mert a genetikai vizsgálat kimutatta, hogy nem marad meg a szervezetemben. Háromszorosan több kell, és amúgy is szednem kell ha nem akarnék gyereket. Amúgy a biológus dönti el mikor kapod vissza őket, de általában a 3.napon szokták.
jennko

Nani
Nemrég még a leszívásról, beültiről aztán Iza megszületéséről olvastam, most meg már azt látom, hogy 3 hónapos a kisasszony!:) Hogy repülnek a napok!
Olyan jó lenne, ha a babáravárók felgyorsíthatnák, míg Ti babások lelassíthatnátok az időt!!! :D
Köszi a tapasztalatot az Adimetről! :wink:

Kalkata
Köszi!:) Azt a mindenit, nem semmi, hogy Te mennyit sportolsz! :shock: Nagyon jó kondiba lehetsz!:)
Én nem vagyok sajna vékony, a combomon és a hasamnál van mit leadnom!:( Reggel lusti vagyok felkelni, hogy elmennyek futni, pedig már én is gondoltam rá. Este meg 8 fele érek haza és akkor már csak a környékünk miatt is jobban szeretek otthon a szobabringán tekerni, tornázni.
Érdekes küldönben ez az Ir porbléma, mert sokan azthiszik, hogy csak annak van ilyen problémája aki egy kicsi v. több súlyfelesleggel bajlódik. :?

Gigi
Januárban az endo műtétem csütörtöki napon volt, szerdán kellett befeküdnöm és kedden este vehettem be a gyógyszert.

A babák beültetésével kapcsolatban nekem ha jól emlékszem kedden volt a punkcióm és pénteken a beültetésem.
Én most úgy döntöttem, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy hárman kerüljenek be a pocakomba. Tudom, hogy nagyon rossz dönteni a babák sorsáról, hogy veszélyeztettség miatt a három közül melyik kettő legyen az akik maradnak, de nem tudhatom, hogy így van-e esélyem a megmaradásukra, a terhességre ha meg sem próbálom ezt a módszert. :roll: Persze a szívem úgy érzem ennek a programnak most sikerülnie kell és sikerülni is fog!!!:)

Tegnap este nagyon nehezen szántam rá magamat, de végül sikerült egy kicsit tornáznom és szobabringáznom (elégetett cal 365 :))!
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Na, elírtam a kalóriát 695 :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Jennko
Én decemberben leszek 30!:) Nem lehetne most megelőlegezni a beültetett babák számát? :D
Én nem emlékszem, hogy valahova is be kellett írnunk a beültetni kívánt embriók számát. :roll: Neked ez hányadik lombikprogramod volt?
Sajnálom a PGD problémádat!:(
Nálam is a genetikai vizsgálat mutatta ki, hogy több folsav bevitelre van szükségem. Én reggel és este a 3mg-osból 2x1-et szedek.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Csenge
NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK MÁRA!!!!!!!!!:):):):)
Küldöm a ++++++++++++++++++++++++++++ energiát!
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Bipbip, nem mindegy hogy 365 v. 695 :lol: Hajrá!!!
(vékony IR sokkal rosszabb mint a duci, nehezebben "kezelhető", mint kiderült nálam az izomszövetek közé épül be, amit nem lehet lefogyni :lol: , ezért tartott ott ahol)

Roni :?: :?: :?: :?:

Nani, ide is "visszahúz" a szíved??? Pusszantás

Gigi, igen, sőt az én dokim javasolta (amit be is tartottam), hogy 2 napig előtte csak szűrt italokon "éltem", ez volt az étel+ital is, így megkíméltem magam a beöntéstől :oops: (mivel nem volt mi bent legyen)

kalkata

Kakukk,
Nekem ez volt az első lombik. Majd jövő januárban akarok menni a következőre,mert sajnos a PGD-t nem támogatják így ki kell fizetni a teljes összeget. 10ezer/embrio+40ezer :(
Valaki mondta, hogy hogyan kell szedni a folsavat vagy csak te magad csinálod így? Nekem senki csak annyit mondtak hogy olyan vitaminnal együtt szedjem amiben benne van a jód,b6,b12 mert csak így hatásos. Nézettem homocisztein szintet és az aránylag jó volt. Csak lombik elött 2hónappal fogom szedni a napi kettőt, amúgy csak egyet szedek és centrum tablettával, de abban is van folsav meg ami kell. Ez az egyetlen meg az elevit, de az dupla annyiba kerül. Nekem a kórházban ajánlották a Czeizelt hogy menjek el hozzá mert el tud olyan helyre küldeni ahol beállítják a gyógyszert meg tán összeállítják,de mikor felhívtuk azt mondta ez jó eredmény és csináljam így tovább.
jennko

Sziasztok!

Látom már mindenki megjárta a hadak útját, és most ujjult erővel vágtok bele.
Nagyon szupi, ezt így kell csinálni.

Gigi én is ezt szeretném vukk monjon leeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Magne B6 azért sokat segít!

Ma voltam a Kaáliba megint mert fel kellet iratni a progit, hogy mire elfogy itt legyen.
Mivel már ott voltunk gondoltam mondom a dokinak csináljon egy UH-t és akkor pénteken nem kell menni.
Minden rendbe van hála drágaság mocorgott mint egy kis sajtkukac! :lol:
Szegény nővérem jött el velünk + unokahugi 11 hónapos, csináltak ám felfordulást!! :lol:

Itt a mai UH.(remélem senkinek nem esik rosszul hogy felteszem) :roll:

Kép

Kép

Kép
raniko

örömmel jelentem be, h hazahoztunk 2 csodaszép babócát.
Egyikük nagyobbacska volt, de mindkettő szépséges !!!!!!!!

dokinéni azt mondta, h nagyon szépen fejlődtek, 5-en jutottak el oda, h akár fagyaszthatók is.
mikor elmondtam, h 3at szeretnék, azt mondta, h áh, azt semmiképp, mert ő amúgy is az egyet javasolta volna - csak lestünk, h ugye nem komoly!
azt mondta, h így valójában az ikres terhességnek nagyobb az esélye, és nem a megmaradásnak.... de gondolkodás nélkül rávágtuk, h akkor 2 baba jön haza.
megnéztük őket, kitöltöttük a fagyi papírt, és megtörtént a beülti.

dokinéni megdicsért, mert nagyon szép a mnyh-m és azt kérte, h egy babára koncentráljak, mert jobb egyszerre egy

jót mosolyogtunk, aztán kis pihi után hazajöttünk.
fotóm is van, de nem a legjobb, az uh gép monitorán sokkal szebben látszódtak.

a drukkokat köszi, most már babaragacsokat kérünk ezerrel
apával nagyon boldogok vagyunk és bocsánat, ha mostanában nem jövök annyit, de nekem pc-m van és így meg nem kényelmes ülni.

Kép
csengee32
Budapest

Csenge nagyon nagy gratula a két picikéhez!
Vigyázz nagyon magadra, hogy ők tudjanak kapaszkodni!
Igyál nagyon nagyon sokat! (3L minimum)
Mennek a babaragacsok és remélem hamar hozol egy szép zebrás tesztet!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Csenge! Babaragacs szállítmány indítva! Hidd el jó döntés volt a 2 baba! Bár tudom, hogy legszívesebben minden hoztátok volna. (Tavaly nekünk 16 db 3 napos kicsink volt, én is hoztam volna mindet:-)

Ma végre mi is hazahoztuk egyszemkét! Ő blasztó baba, így K doki nekem is azt mondta, hogy jó, hogy egyedül van! Hát reméljük igaza lesz!

Katám, tiszta fitness lady lettél :wink: Tuti meglesz a spontán eredménye!!!!

Gigi: a múltkor kérdezted a fagyi +UH árat. Nem kellett külön UH-ot fizetni, pedig már teljesen felkészültem rá, hogy ezzel is legombolnak minket. De végül a transzfer +gyógyszer 2 hétre 50eFt +20eFt
roni34

Csenge,
szupppppi a két babóca! Gondolom nem bánnád, ha ketten lennének!! :)
Én az elsőnél nagyon egyre koncentráltam, de most a másodiknál teljes szívemből kettőt szerettem volna. Hát nem sikerült, na de majd a kövtkező! Annak sikerülnie kell!!!! :D

Roni,
tök jó, hogy blaszto egykét visszakaptátok! Vigyázz nagyon magadra, de azért ne punnyadj be! Tudod az nem jó! :)

Csajok drukkolok nektek ezerrel! Meg kell hoznotok végre a babaesőt!

Katám
tényleg egy fitness lady vagy! Le a kalappal a kitartásod és erőd előtt!!!

Kakukk,
te is Adimetet szedsz?

Rani,
gyönyörű a kép és egyáltalán nem baj, hogy felteszed! Sőőőt! Mire mi is idáig jutunk, legalább tudni fogjuk, mit kell nézni! Mit is?? :lol: :lol: :lol:

Jennko,
nem könnyű az életünk. Nem elég, hogy természetes úton nem lehet gyerekünk (viszont ez azt jelenti, h nem vagyunk hülyék, mert ugye a szólás-mondás úgy tartja, hogy gyereket csinálni a hülye is tud :lol: ), de kemény összegeket hagyunk ott egy-egy dokinál az ügy érdekében! Azt hiszem, aki hasonló ciőben jár, mind megérdemel egy vagy két, esetleg több babát is!

Szóval még egyszer! HAJRÁ CSAJOK, JÖJJENEK A BABÓCÁK!!!! :D

gigibp

Roni nagyon vigyázz magatokra mennek a abbaragacsok ++++++++++++++++++++++++!!!
Te is igyál nagyon sokat.
Én nekem még azt is súgták hogy szedjek 100-as Aspirint mert vérhigító hatása van.(én szedtem most is és Milánnál is)

Gigi igen néha én is így vagyok vele, hogy mit is??? :lol:
Jobbra a feje van balra meg a kis teste.
Ami picit fehérebb folt az az egyik kezecske és lejebb meg a ködökzsinór!

Kép

Kép
raniko

Roni, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(emlékszel Naninál is bevált....) :wink: Csak + gondolatokat LÉCCI!!!!

Csenge, szintúgy+++++++++++++++++++

Rani, mesés fotó. :)

Gigi, sportba fektetnem a munka által felgyülemlett feszkót... (utána sokkal jobb). És amúgy sem árt.

kalkata

sziasztok!

Roni, drukk Egyszemkéhez !
( KAta jól tudja, nekem is Egyszemke lett, Ő most itt szutyorog a kiságyban! :wink: )
(nekünk sose volt ,aki a sítáborba ment volna)

Csenge, dokinéninek ez a szavajárása, hogy "egyre koncentráljunk". :)

Rani, itt is gyönyörű ez a kicsike! :)

Kata, ha sportból csak a negyedét végezném a te hozzáállásodból, már elégedett volnék. :lol: (még mindig carakszik a derekam, meg a baba emelgetése miatt inhüvelygyulám is van, így semmit se csinálok, pihenek, ha lehet) :?
nani72

Gigi, Raniko, Kata, Nani köszönöm a sok pozit gondoltatot és drukkolást!

Tudjátok lányok nekem is az iker baba a fétisem, de most bármit megadnék azért, ha 9 hónap múlva Egyszemke miatt lenne nekem is inhüvelygyulám :)
Nani jobbulást!

Rani: nyugodtan hozd ezeket a képeket, mert 1, Veled örülünk, h minden oké kis csodáddal, 2, az én is - én is ilyet akarok érzés, tudat alatt is nagyon motiváló!

Gigi: no punnyadás, már ma dolgozom, igaz itthonról, de 9 óta nyomom már.

Csenge: helyzet?? ++++++++++++++++++++

még egy kérdés: most csak Crinone-t kapok és duphastont/utrót nem. Sztetek ez nem kevés progi pótlásnak?? Mondjuk a Crinone-t én kértem, mert kényelmesebb, de mellé duphastont nem kéne szedni?
roni34

sziasztok!

köszönöm a sok babaragacsot, meg drukkot!!!!!!!!!!!
(gyorsan le is cserélem az avataromat) :lol:

roni!
én is crinone-t kapok csak.
ráadásul ugye punkció másnapja óta adom és most meg nem kaptam semmi receptet.... szóval a 15 db crinone nagoyn nem lesz elég erre a 2 hétre.
agyalok, h mit csináljak.
kicsit én is kevésnek tartom, és végülis van itthon utrom is.... dokinénit meg nem értem már el du.... :roll:
Egyszemkének üzenem, h kapaszkodjon ezerrel, mint kismajom az anyukájára :wink:

nani!
tényleg ezt szokta mondani?? :lol:
én olyan jót nevettem rajta - de persze képtelen vagyok egyre koncentrálni, hisz az diszkrimináció lenne :D

raniko!
tényleg, előző lombiknál én is szedtem aspirint... most eszembe sem jutott.
bébikéd édibogyó!!!!!!

gigi!
igazából, én nagyon nem bánnám, bár a férjem parázik az ikrektől :lol: de tegnap ő is azt mondta, h szerinte 2 lesz és nem is baj végülis (szóval, könnyen meg fog békülni) :lol:

tök fura amúgy, én nem is tudtam, h kapunk UH képet. nagyon jó érzés, már a hűtőn figyelnek a kis pötyik, de álmomban sem hittem.
másik intézményben ez nem "divat

Kép
csengee32
Budapest

Roni, Csenge
én a mostaninál csak azért kaptam Duphastont, mert rákérdeztem. Erre a dokim: ha szeretné akkor adok. :shock: Szerettem volna... kaptam.
Lehet, hogy most ez újabb módi, hogy már az sem kell? Elég a Crinone?!

Babaragacs szállítmányaim úton vannak!!!!!

Már csak két hét és lapar, utána meg remélem a 6 hét letelte után indulunk valahogy és nem kell hónapokat várni!!!!

gigibp

Köszi lányok, örülök, hogy akkor nem baj, ha teszek fel képeket és tényleg szívből kívánom, hogy idén mindenkinek legyen egy hasonlóóóóóó!!!!!

Csenge én Milánnál még nem kaptam UH képet a bogyokról. :(
Sajnáltam is mert tudtam, hogy külföldön ez már szokás.
Nagyon jó, hogy ez már itt is van!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?