Csenge
Gratulálok a 16 leszívott petikéhez és a 7 kis törpéhez:!:
Nagyon szép számmal lettek! Hány picúrt akartok visszakapni?
Melinda
Nagyon drága Lelle! Látom jó étvágya van!:D
Vvviki
Hogy vagytok?
Sajnálom, hogy most várakozó állásponton vagytok.
Mi mind a ketten dolgozunk (eddig még, mert ugye a mai világban soha nem lehet tudni meddig), de anyagilag mi sem állunk valami fényesen.
A programra is menet közben szedjük össze a pénzt.
Kalkata
Ti, hogy vagytok? Drukk a spontán babához!:)
Babszika, sajnálom, hogy elmész, remélem azért be-benézel majd, jelt adsz magatokról, hogy hogy vagytok, mi újság van nálatok?!:(
Raniko
Hogy érzed magadat/magatokat?
Köszi Lányok a drukkolást, érdeklődést!
Szerdán reggel megcsináltam a tesztet, negatív lett.
Szerintem lehet, hogy túl korán csináltam meg vagy ki tudja!?
Ha 28 nappal számolok, akkor szombaton leszek a 28-kon, ha meg 30-al, akkor meg hétfőn leszek a 30-dik napon. A napokban újabb tesztet nem végeztem el, kedd reggelig várok vele. Remélem semmi nem lesz, barizás nincs, pedig előtte egy, két nappal már szokott lenni!
Szerdán viszont voltunk a dokinál. Elvittem az év eleji laparos leletemet (amiben le van írva, hogy endot találtak, amit aztán szépen el is távolítottak + a jobb oldali pet.-kemet átjárhatóvá tették) + a belgyógyászom által az IR problémám miatt 3 hete elvégzett vv + labor vizsgálat eredményét. A sima cukor eredményem nagyon jó lett, jól lement, de az éhgyomri értékemre a belgyógyász dokim azt mondta, hogy azt most nem kérte le.
Mondjuk ezt nem értem, mert a nővér, aki levette a vért, azt mondta, hogy minden eredményem megvan párnapon belül, kivéve az éhgyomrit, mert az két hét múlva, tehát most lesz majd meg. Na, majd erre rákérdezek most a jövő héten a dokimtól, úgyis a szív uh leletemmel vissza kell hozzá mennem.
A kaális doki írt fel fogamzásgátlót, átnézte a leleteinket és az mondta, hogy jó, hogy ez a laparos műtét megtörtént, az endot eltávolították és szabaddá tették a jobb oldali pet.-kemet (ami a lombik szempontjából nem, de a spontán próbálkozásnál ez mindenképpen nagyon pozitívat jelent). Írt fel egy havi fogigátlót (amit remélem nem kell elkezdenem szedni) és megkérdezte, hogy eszkimóbabás vagy friss embrió beültetést szeretnék-e, mert a novemberi beültikor két babykénket lefagyasztották. Mi a friss embrió beültetés mellett döntöttünk.
Az endo visszatérése miatt sürget minket az idő, így a doki júniusban vagy júliusban el is kezdené a programot, de előtte még méhtükrözésre mindenképpen el kell mennem, mert azt mondta, hogy ez a leletem már elég régi.
Evvel eddig nem is lenne gond. De mivel mostanában túl sokszor műtöttek (tavaly szeptemberben epekővel, novemberben lombik és most év elején laparom volt), csak olyan méhtükrözéses beavatkozás jöhet szóba, amikor is nem altatnak, mert a lombikkor is altatni fognak. Én őszintén szólva nem is tudtam ilyen altatás nélküli beavatkozásról, pedig van. Magándokihoz kell mennem és a beavatkozás után haza is mehetek. Ha ez a leletem megvan, akkor indulhatunk.
A doki mondta, hogy jó lenne még Ion-indukciós terápiára is elmennem, mert ez jót tesz az endonak. Valaki közületek volt ilyen kezelésen? Csak azért kérdezem, mert én tavaly a lombikunk előtt voltam ilyen kezelésen. A doki mondta, hogy elmehetnék párhónapig minden héten 2-szer, mert ez jót tesz és akkor akár így is összejöhetne a babyke, de én úgy érzem, hogy most, hogy az endot eltávolították, tiszta vagyok kívül-belül sokkal nagyobb most az esélyünk a lombikbabákra is, mint eddig