sziasztok!
kívánok én is szép ünnepet, jó pihenést nektek!
gigi!
igazából a legtöbb szövődménye, mellékhatása az életnek van, szóval nem szabad ezt komolyan venni. Sajnos, történhet, bármi, de azért a legtöbb dolog olyan, amit csak muszáj elmondaniuk, de esély nem sok van rá - szerencsére.
anyukád nagyon édes!!!!!
rólam:
ma voltunk ugye UH-n
Szóval az Uh-n rákérdeztem és kiderült, h már most 10mm-es a mnyh-m, ami szuper, dokinéni is megdicsért. Persze, kérte, h igyak azért még mindig minél többet. Rajtam nem fog múlni, bár már néha gyűlölöm az ásványvizes palackomat (ennek örömére iszok is).
Nézte a jobb petefészkemet és elkezdett mérni.
12x11mm, 13x11, 15x13 és 14x12 ... (én közben lélegzetvisszafojtva hallgattam és egyre boldogabb voltam, ahogy hallottam, h már 4 szép van - BMC-ben összesen 5-öt szívtak le) a többi nem mérhető, mert még kicsik.
A bal oldalt nem igazán találta, majd mire sikerült látótérbe hoznia, egyrészt a szemem majd kiugrott, másrészt pedig beíratta a dokinéni, h nem tudja mérni őket, mert csak 2 keze van, de még legalább 1 kéne neki, h lássa őket. Sajnos, a bal oldalam mindig bujkál, de ez van. A lényeg, h tudjuk, h ott is vannak szépek már.
Aztán jött a megbeszélés az irodában, és kiderült, h bonyolódik a szitu... na nem annyira, csak nem lesz egyszerű dolgom, mert most már napi 2-3 injekcióm lesz.
Szóval, ma még szúrok 150 Gonal-F-et, majd holnap már csak 75-öt, de mellé 1 Merionalt is.
Hétfőn 75 Gonal, 1 Merional és 1 Cetrotide.
Kedden pedig UH és VV újra. (dokinéni mondta, h előző vv is rendben van, de szeretné tovább is nézni)
kezdek izgulni, vagy hogy stílszerű legyek: tűkön ülni