Új privát üzeneted érkezett!

Kisbuddha: veled mi újság mikor volt a beülti?remélem rendeződött a hasfajas?????Hányan voltatok?
Miltus:????????
Zsuzsi?????
drukkolok!!!!!
mirrmurrka

Sziasztok!

Nekem pénteken punkció lesz! :))
A mai UHU-n legalább 7 tüszőcskét látott! De vannak még kisebbek is!
Úgyhogy remélem, hogy minden rendben lesz pénteken, és csodaszép számot fogok látni a tenyeremben! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Zsuzsi, minden rendben lesz.Csak így tovább!!! Pénteken szorítunk ezerrel, és szép nagy számmal várunk.
puszi

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zsuzsi ez nagyon jó hír!!! drukkolok!!!!!
mirrmurrka

Mirrmurka: 6 petesejtből 5 termékenyült meg. Hétfőre 3an maradtak. Két 6 sejtes és egy 8 sejtes, őt hatchingelték. Mindet visszakaptam:)))
Zsuzsi nem árulod el, hogy te melyik voltál? Igy nem ér:)))
Azért drukkolok neked:)+++
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbuddha: ez nagyon jó hír komolyan mondom nagyon jó a megtermékenyülési arány 6ból 5 szuper!csak így tovább
mirrmurrka

sziasztok!

Még új vagyok itt,és most kezdtem al a Dévai dokihoz járni.
A Kaáli intézetből mentem át hozzá,mert már 1 lombikom volt a Kaáliba sajna nem sikerült,és közölték hogy 1 évet kell várni a következőre.Azt hittem nem jól hallok.
Nekem van már az előző házasságomból 2 gyermekem spontán,a mostani párommal 5 éve próbálkozunk de nem jön össze a poronty:(Mind a ketten rendben vagyunk,habár én még most csináltatom majd a hormonokat,de azon kivül már mindenen túl estem!!!A bal petevezetékem van elzáródva,de ugye egy is elég a babához.Az inszemek sikertelenek lettek.
A Kaáliba 12 petesejtből 8 termékenyült meg,1-et raktak vissza,és állitólag a többit nem tudták lefagyasztani,mert nem fejlődtek rendesen!
Na ez meg miért van,kérdeztem én,de senki nem tudott választ mondani.
Dévai dokit megkérdeztem,azt mondta lehet hogy genetikailag nem stimmelünk egymáshoz:(((Nagyon elszomoritott:(((Neki futunk azért,jó lenne ha sikerülne!!!Azért is mert már nem vagyok olyan fiatal és az idő megy.37 éves leszek:(Hallottatok esetleg hasonló esetről?
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Amit most írok azért lehet, hogy lekaptok majd a két lábamról, de nem vagyok túl pozitív hangulatban.
Hétfőn volt a beültetés, ma péntek van, tehát a beágyazódásnak már elvileg meg kellett volna történnie (3naposakat kaptam vissza). Elvileg a hormonjaimnak most kéne megőrülnie. E helyett olyan érzésem van mintha totál kiürített volna a szervezetem minden hormont. Még a lesízvás előtti napon elkezdett fájni a mellem ami kb 1 hétig szokott fokozódni, aztán szépen elmúlik mielőtt megjön. Most sajnos ugyanez a helyzet:( Nem hogy elkezdene fájni, lassan már semmit sem érzek. Tegnapig még éreztem a haspuffadást, szurkálást, ami nyilván a stimu, a hormonok hatása volt. Ma reggelre már semmi. Megint deszka vagyok.
Olyan érzésem van, mintha a testem mindent kiürített volna:(
Elnézést a negatív hangulatért, csak olyan jó volt kiírni magamból.
Nagy drukk a többieknek, én feladtam, hogy tüneteket keressek, nehéz is lenne:(
Minden jót Mindenkinek!!++++
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbuddha! Ejnye-bejnye! Nem keresgélünk tünetet!!! Sajnálom, hogy így érzel, de lesz ez még másként! Nagyon korai lenne szerintem bármilyen végkövetkeztetést levonni! :) Tessék csak bízni tovább! Az, hogy milyen szokott lenni a melled a beültetés után, nem számít, hiszen minden terhesség más tünetet produkál! Pihenj, és ne stresszelj! Ahogy a Nagy Testvér szokta volt mondani: SZUUUUSZÁÁÁÁ!

Mné
mné

Kisbuddha: Elég korai lenne még feladni és elég korai lenne még bármit is érezned. Nekem az ET után 3 nappal kezdett el szurkálni a hasam. Utána semmi. A melleim 2-3 naponta fájtak csak. Haspuffadásom egyáltalán nem volt. Mégis 2 baba tapadt meg. Egy nagyon fontos dolog van, hogy a negatív gondolkodást felejtsd el. Azzal nagyon sokat árthatsz.

Mirrmurrka: Köszönöm jól vagyunk. Már kicsit nehezen mennek a dolgok. Pedig még szülés előtt lenne mit csinálni. Dokik 3 hete azt jósolták, hogy a 35. héten szülünk, a lányok gyorsan nőnek, de szerintem kihúzzuk mi tovább is. :lol: Múlt hét végén, amikor bejött a hidegfront nagyon olyan érzésem volt, hogy szülni fogok, de beszéltem a lányokkal, hogy még korai lenne és a doktor bácsi is külföldön van és ugye nélküle nem lehet megszületni. :lol:

Remélem senkit nem sértek meg vele, ha felteszek egy képet a mostani pocakállapotomról. Készüljetek, mert hamarosan nektek is ekkora pocakotok lesz. :lol:
Kép

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Kisbuddha, utoljára ilyen elkenődött tünetfigyelést Rencsitől hallottam (itt is), hirtelen lement puffadásról és hasonlókról, és aztán hamarosan szülni fog. :-)
tttnora001

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem,a Dévai doki bácsi hány embriót ültet vissza?Vagy hogy megy ez nála?
A Kaáliba nekem csak 1-et raktak vissza( mint már irtam),hiába kértük a 2-3-at,nem ment bele a doki.
Köszönöm!
Kisbuddha fel a fejjel!
moro75
Budapest IX. kerület

Zafir: MIt nem adnék egy ekkora babás pocakért!!! Minden jót nektek:)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbuddha: az a véleményem hogy a beülti után még szép hogy erős szurkálást érzel hiszen a méhszjájat egy picit tágítják amikor az embrikéket beültetik és a méhszájnak újra össze kell húzódnia, a gyógyszerek is puffasztanak meg ugye maradtak kis tüszők amik feszítenek szóval szerintem az elején ezeket a túlzó tüneteket hiszik terhességnek. A mell fájdalom meg az otrivelletől van az elején ami hcg hormon még jó hogy fáj a melled tőle!!!!
Nekem beülti után másnap már nagyon fájt a mellem és nagyon megnőtt de kb 10 nap után 2 éjszaka is nagyon görcsöltem és erre 4 napra megjött sokra mentem a mell tünetemmel....de valaki el is kezd menstruálni és még is kismama:DDDD de ismerem ezt a bizonytalanság érzést itt mindenki ismeri ezt de ez csak a türelmetlenségünk és már biztosat szeretnél tudni de az időt nem lehet hajtani:( pihi ponyvaregény és egy nagyon buta női újság vagy karácsonyi receptek olvasását tudom figyelmedbe ajánlani:DDDDD

Zafííííír: huha van pocak bírjátok ki még egy kicsit bár ikrekhez képest nagyon sokáig bent maradnak:Daranyos jó kislányok!

Moro75: elsőre is 2
mirrmurrka

Sziasztok!

Mirrmurka köszi a választ.Csodálkoztunk is a párommal a Kaális dokin!
Zafir nagyon nagy a pocakod:)))Bárcsak már én is itt tartanék!
Milyen gyógyszereket kell szedni a lombik előtt a Dévai doki bácsinál?
Soha nem gondoltam volna hogy egyszer majd itt fórumozok,hiszen nekem már van 2 gyermekem.Furcsa a sors,most meg nem jön össze a picuri:(

Zafír mikorra jönnek a porontyok?Hányadikra sikerültek?
Szép napot mindenkinek!
moro75
Budapest IX. kerület

Moro75: az előző oldalon leírtam kb hogy megy ez itt Dévainál
lehet hogy a többi emrike nem fejlődött azrt nem ültettk vissza???!!!!
mirrmurrka

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket, aranyosak vagytok. :D

Moro: Max 3-at ültet vissza, de ez lehet kevesebb is, ha mondjuk a transzfer napján víz van a pocakodban, vagy valami probléma volt a punkción.
Kiírva november 22-re vagyok, ez a 40. hét, de a dokik szerint a 35, hét környékén. Ahogy most érzem magam, szerintem tovább is kibírjuk mint a 35. hét. Nekünk a 3. lombikunk sikerült másfél év intézetjárás után. Volt ebben cisztaműtét és hormonleállítás is. Mennyi idősek a gyerekeid most? Sajnos egyre több olyan párról hallok, akiknél minden rendben van, de együtt nem sikerül. :cry:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Szép napot mindenkinek!

Mirrmurrka:el fogom olvasni amit erről írtál.
A 4.napon kaptam az 1 embrit,akkor azt mondták mindegyik fejlődik,abból 2 erősebb volt és az 1-iket rakta vissza.Utána amikor telefonáltam hogy hogy állnak a fagyasztással akkor már mondták hohy nem tudtak egyet sem fagyasztani,mert nem fejlődtek rendesen.Még az sem amelyik ugye a 2 erősből maradt.Nem értem!!Ezek szerint amit vissza raktak a pocimba talán már Ő sem fejlődött tovább??!!

Zafír:Köszi a választ:)
A pocakodról itélve,hát nem tudom:)!Mondjuk nekem minden rendbe volt a transzfernél eddig.Miomáim vannak,de azt mondták ez nem akadályozza a babát.Novemberre vagytok kiirva?Én szerintem akkor kezdem el a lombikot,legalábbis remélem:)Azt mondod a Dévai doki akkor ügyes?
A gyermekeim már nagyok,a fiam 18,a lányom 16.Kicsit korán kezdtem:)))
Csak tudod az a rossz hogy senki nem tud magyarázatot adni a miértre,és talán ez a legrosszabb! :cry:
moro75
Budapest IX. kerület

Mirrmurrka:ja azt kifelejtettem hogy összesen 12 petesejtet szivtak le,ebből 8 termékenyült meg.
moro75
Budapest IX. kerület

Szia moro: nem voltál hyperstimus? 4 naposan az már blasztobaby nem? nalunk 3 vagy 5 naposan tszik vissza nem lányok????

Annyira érdekes én amikor gondolkodom magamról meg arról hogy mi lett volna ha 20 as évimben jutott volna eszembe a gyermekvállals akkor mindig arra az eredmnyre jutok hogy bár voltak udvarlóim de életemben két férfinél éreztem csak azt hogy gyereket szülnék nekik!!! Az egyik itt alszik mellettem:) a másik meg egy diák szerelem volt de hát akkor a tanulás volt ez első...szóval nagyon érdekes mindenki szokott azon gondolkodni hogy miért meg miért nem és én magamban arra jutottam hogy ezt végigcsinálom így van jól ez az én utam kitartok. De legalább most tudunk mit tenni 30 vvel ezelőtt...
De örülj neki hogy vannak gyerekeid én soha életemben nem voltam terhes(igaz nagyon komolyan védekeztem is)szóval amióta szeretném majdnem 5 éve nem esek teherbe...a párodnak vannak gyermekei? Nálam sem találják az okát....ahogy Zafír mondja egyre több az ilyen eset....
Dévainál kicsit más lesz, biztos sikerülni is fog:D
kicsit lelkiztem elnézést lányok

Zsuzsi mi újság???????????
mirrmurrka

Szia Mirrmurrka!
Nem mondták hogy hyperstimus lettem volna.De mondjuk nagyon nem is foglalkoztak velünk,csak elvégezte a doki a dolgát azt jóvan.

Igen tudod én is azt hittem hogy a volt férjem az igazi anno,és szerettem volna egy normális családi életet élni azért is vállaltam a gyerekeket,de aztán rá kellett jönnöm hogy nem tudok egy ilyen emberrel élni.(iszik,és bántott többször)Nem bántam meg a gyerekeket hiszen 37 éves leszek novemberbe,és a fiam már legalább egy fejjel magasabb tőlem,csak 5 éve találkoztam végre az ideális férfival aki megérdemelné hogy megajándékozzam egy vagy két babával :lol: Imádom a gyerekeket,és mivel eléggé családcentrikus vagyok,hiányzik a törődés,az öröm amit tud adni egy gyermek :) A gyermekeim már le se tojnak, buli a fontos :)
Erre irtam hogy milyen a sors :cry: Én többször voltam terhes az életembe,utóljára 2006-ban volt egy méhenkivülim,akkor záródott el a bal petevezetékem.Ezért sem értem azóta mi történhetett?Még csak a terhesség gyanúja sem merült fel azóta :cry:
A páromnak nincs gyermeke, házas volt,ott a volt felesége terhes lett,de nem tartották meg.Elvileg ő is rendben van.Úgy tűnik egy cipőben járunk!
moro75
Budapest IX. kerület

mirrmurrka: nem találkoztunk mi véletlenül a nyári stimun, amit Neked is Paragi csinált végig, ugye? ;)

kisbuddha: szerintem az a lány voltál, aki telefonált, mikor én bent voltam a kórteremben szurin! úgyhogy lehet, hogy te nem láttál engem, mert bár direkt szöszmötöltem, hogy hátha lerakod, de csak beszéltél :)))
Kisbuddha, légyszíves ne keress semmilyen tünetet! Semmilyen törvényszerűség, vagy előírás nincsen arra, hogy egy terhesség milyen. Minden nőnek más és más, sőt még gyermekenként is mások a terhességek! Úgyhogy légyszíves bízz magadban, és az embrikéidben, és bírd még ezt a 2 hetet! :)))

Nekem pénteken 5 petesejtet szívtak le. Ebből szombatra 4 szabályosan megtermékenyült :) Most izgulunk még, hogy holnapra mennyi marad! :)) Hétfőn reggel 1/2 9-kor kell telefonálnom.

Zafir: még mindig csodaszép pocid van! :D

moro75: szerintem ezt eléggé el baltázták, bár nem szeretnék itélkezni semmilyen orvos felett! De ha hibásak lettek volna, akkor azt már szerintem a megtermékenyülésnél kellett volna látni! Azt sem értem, hogy miért nem rakták vissza mind a kettőt. Annál jobb helyen nem lehetnek, mint az anyaméhben! :) Na de reméljük, hogy Dévai meghozza neked a várva várt sikert! :)
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok

kvzsuzsi. igen tudod az volt a furi hogy rákérdeztem miért nem fejlődnek,de a biológus sem tudott rá valaszt adni.Ez azért meredek nem?
A párommal pedig kértük hogy rakja vissza mind a kettő embrit,de mivel fájdogált a hasam,(de előtte megvizsgált,és nem volt viz a hasamba)azt mondta csak 1 és kész!Papiron meg 2-3 embrit iratott alá velem.
Szóval ennyi.
El vagyok már keseredve,ráadásul egy csomó vizsgálatot most szereztem be amit ott nem is kértek.Még a hormont kell elintéznem,meg az Apti-t.
Őszintén már nagyon rám-ránk férne a SIKER :)
Drukkolok neked hétfőre :) Hányadik lombikod lesz?
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Zsuzsi
Itt is szorítok holnapra! :wink: :D
Mirrmurrka
Mély levegőt. :lol: Dévai majd össze hozza a babát! :wink:
moro75
Üdv!
Ez a kaáli intézet! :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Moro75: alá kellett írnod hogy tömb embrit kapsz???????na ne már....nem értem hogy miért nem ültették vissza hiszen ahogy Zsuzsi írta a mamánál van a legjobb helyen!!!!!!De ne nézz hátra!
exférjről: hát jól tetted h nem maradtál vele

Zsuzsi lehet hogy találkoztunk 8) nagyon ügyes voltál a sejtecskékkel, minden jót holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!most gyorsulnak be az események :lol:

Kagyló: Veled mi újság? Nemsokára megyek D.hez rakszűrésre meg clamydiára:D ha még Intézet nézőben vagy akkor érdekes lehes
sógornőm elment a Cirisbe nemsokára lesznek onnan infóim majd megírok mindent. Még csak most fognak neki átjárhatóságit csinálni nagyon magabiztos(mint mindenki aki nem tudja mi előtt áll) de nem akarom elvenni a kedvét szóval hallgatok az én hycosy -s élményeimről :)
mirrmurrka

mirrmurrka: beszélgettünk is az ajtó előtt! ugye? 8)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Mirrmurrka

Én mindent meg hallgatok,de attól még nem biztos,hogy azt választom. :D Egy másikkal szemezgetek. :D Van még 1-1,5 hónapom mire ki választom. :wink: Szóval attól jöhet a sztori. :D
Dögös ez a ez a mirrmurr kép,a gyerek koromra emlékeztet,meg a kb 80-as évekre. :lol: :lol: :wink:

kagyló

Lányok! Köszönöm a bíztatást. Igazából ha akarnék se találnék semmilyen tünetet, és éppen ez aggaszt.:( Nem hagytam abba az utrót, adok azért esélyt a dolognak. Nagyon szeretném de egyszerűen semmit nem érzek. Úgyhogy inkább elfoglalom magam. MIvel már nem a munkahelyemen dolgozom, hanem a még tavasszal elindított, de eddig elhanyagolt vállalkozásomat ügyintézem. Nem unatkozom Weboldald csinálok, forgalmazókat keresek
kisbuddha
Budapest III. kerület

PCOS-es vagy? Ismersz olyat aki PCOS-es, esetleg még nem tud róla, de rá illenek az alábbiakban felsorolt tünetek? Oszd meg ezt a képet, hogy minél többekhez jusson el az idei PCOS Közönségtalálkozó híre.

A közönségtalálkozót a PCOS Alapítvány azért szervezi, hogy itt mindazok, akik tanácstalanul, egyedül küszködnek tüneteikkel, orvostól orvosig jártak és nem kaptak megfelelő válaszokat itt együttesen, sorstársakkal és a PCOS elismert hazai szakérőivel találkozva minél többe
t megtudjanak a PCOS-ről és főként arról, hogy mit lehet ellene tenni. Az idei találkozó legfontosabb üzenete, hogy IGENIS LEHET TENNI A PCOS ELLEN, életmódváltással, egészséges táplálkozással, rendszeres mozgással sikerrel küzdhetünk ellene.

Segíts Te is abban, hogy minél többen tudjanak erről a lehetőségről!
További információk itt: http://www.facebook.com/events/257394167712913/
kiscsiga123
csiga

Zsuzsi: Hányan maradtak? Nagy drukk a mai naphoz!
kisbuddha
Budapest III. kerület

Zsuzsi:nekem is gyanus a dolog:D,nagyon drukkoltam!!! Nagyon kivancsi vagyok!
Kagylo: orulok hogy tetszik a kep,nagyon retro
Cirisrol okt. Elejen tudok majd tobbet, melyik Intézet johet szóba?

Kisbuddha: ne izgulj van egy lany kb3 oldallal ezelott( ha visszaolvasod) aki meg menstrualt is! Nincs szabály!!! De látom ezt nem hiszed el nekunk :roll: 8)

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok!

Kagyló:Üdv.Igen ez a Kaáli intézet,pedig nagyon ajánlották,de irtózatos nagyot csalódtunk benne :cry: Tényleg mint a FUTÓSZALAG úgy mennek ott a dolgok.
Te hol tartassz a lombikkal?

Mirrmurrka:Igen alá kellett irnom,hogy mennyi embrit rakhat vissza!Igy utólag már én is azt mondom,hogy röhej!!!Mi sem értettük miért 1és nem több,de ahogy mondtad nem nézek már hátra :) Legalábbis megpróbálok :)

kvzsuzsi:Mi újság veled-veletek? :) Hányan maradtak?

Remélem igazatok lesz és Dévai doki hoz nekünk egy kis szerencsét :wink:
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok

Tegnap 3 gyönyörűséges és óriási embriót kaptam vissza! :) 7-8-9 sejtesek voltak.

Kagyló: feltennéd azt a lombikos 10 parancsolatot kisbuddhának? ;)

kisbuddha: az a legjobb, ha elfoglalod magad valamivel! :) az utrot ne hagyd abba, amig a doki nem látott! és bízz!!!!!! :)

moro: ki volt az orvosod a Káliban?

Lányok! Mindenkinek más hozza meg a szerencsét! Van akinek Dévai, van akinek a Káli! Sajnos végig kell járni az utat! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok

Zsuzsi gratula :lol: Vigyázz rájuk :)
A Kaáliba a Szmatona Gábor volt az orvosom.
Ismered?
Azt mondták Krizsán doki ott a jó, nála mindig sokan is voltak,de mi a Szmatonát kaptuk ahol mint később feltünt,mindig kevesen vártak.

Ez így van ahogy írod mindenkinek más hozza meg a szerencsét!
Biztam a Káliban-csalódtam a Káliba.Van akinek ott sikerül,de volt olyan lány is aki már a 6.lombikon volt ott,ami ugye már saját költség,de mégis maradt a Kaáli mellett és nem váltott intézetet.
Most bízom a Dévai doki bácsiban és remélem nem kell azt írnom hogy csalódtam :)
Vigyázz magatokra :D
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Mirrmurrka
Majd várom a beszámolót.Még csak nézegetésnél tartok,tudod sok a pozitív és a negatív vélemény az összes meddőségi intézetről.Nehéz választani,de majd kénytelen leszek meg tenni. :D Amelyikről tudsz véleményt,az összeset meg írhatod. :D Mondjuk nem értem,hogy miből gondolod a Ciris felé szeretnék elindulni?
Moro75
Én is csalódtam a kaáiban,ezért nem is lepődtem meg. :) Én már nagyon messze vagyok,túl messze.
A legtöbb esetben egyet tesznek vissza,de volt már példa nem is egyszer,hogy többet.Nem is értem őket,mi a céljuk.
:roll: Szmatona doki,állítólag nem annyira jó mint a Krizsa.Neki ha minden igaz abból amit mondanak akkor mindenkinek csinál gyereket!
Zsuzsi
Itt is megy a drukkom,nagyon nagyon! :wink:
Már teszem is ide kisbuddhának. :D
Kisbudhha
A "lombikosok" 10 parancsolata:

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat", semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a több ezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hány sejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha keresel, találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a statisztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!

Remélem sikerül be tartanod,mert nekem nem igazán jött össze! :D
Hiába keresel tüneteket,mert nem mindig van,vagy éppen nem mindig olyan mint egy másik lombikosnál.Szorítok!

kagyló

Zsuzsi ez szupeeeer!!! Jaj de izgalmas!!!!Hatalmas embrikék 8-9 sejt nem semmi!!!!
Kagyló: csak mondtad h keresgélsz és gondoltam jól jön az infó minden-féle intézetről :) jó ez a 10 parancsolat!!!!minden szava igaz!!!!

Kisbuddha: nyugi és csak akkor tesztelj ha már itt az ideje vagyha tesztelsz akkor vérvizsgálatra menjél mert az objektívebb!!! Használnod kellett otrivellet a beülti után?

Mirrmurrka
mirrmurrka

Lányok! Nagyon szépen köszönöm a bíztatást. Tudom nem illik negatívkodni meg ilyesmi de valami olyan szinten nem érzek semmit és nincs tünetem, hogy az már hihetetlen. A mellem ugyanúgy működött mint egy normál ciklusban. Peteéréstől számítva kb 1 hétig fájt, aztán mire megjött már semmi fájdalom, semmi duzzadtság, csak üres tejeszacskó:( Eddig akárhányszor terhes voltam mindig onnan tudtam, hogy a mellem tovább dúzzadt és nem múlt el a fájás. Ja, és reggel kacsazsíros kenyeret ettem!:) Most semmi. Olyan érzésem van mintha minden hormon kiürült volna belőlem. Gondolkodtam, hogy veszek egy tesztet, negatív és akkor megnyugszom. De szerintem már a teszt is felesleges, úgyhogy le is beszéltem magam róla. Amilyen hülye vagyok még a negatív tesztnek sem hinnék és csak tovább idegesíteném magam a hátha korai, hátha ....stb. Igen, a vérvétel objektívebb, de valahogy már annak sem érzem szükségét.
Tudom nagyon negatív ez így leírva, meg nem szép dolog, de azért mindenki érzi valahol belül hogy sikerült e vagy sem. Még akkor is ha látszólag reménykedünk. Nekem ez a kettősség nem megy. Ráadásul egyedül vagyok a héten, a párom vidéken van, ép ésszel biztos nem bírnék ki egy negatív tesztet egyedül, úgyhogy várom hogy megjöjjön.
Mirrmurka: beülti után nekem csak az utró és a folsav maradt. semmi más.
Majd talán legközelebb sikerül. Addig is Zsuzsinak meg a többieknek nagy drukk
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok

Kagyló:Na igen ez a Káli.Tényleg több pár jött ki a Krizsától örömmel!
Mindegy,remélem jól döntöttünk a párommal hogy intézetet váltottunk :) Azt mire érted hogy te már túl messze vagy?

Kisbuddha:Tudom mi járhat a fejedben az 1 lombik után ugyanigy éreztem,és én is próbáltam keresgélni a " jeleket".Nekem is mondták hogy nem kéne ennyire rágörcsölni,csak ez nem olyan egyszerű!Az ember napról napra azt nézi történik-e változás,vagy ez már annak a jele-e,stb.
Szóval nem könnyű,de én is csak azt tudom neked mondani próbálj lazulni egy kicsit és valahogy elterelni a figyelmedet. :)
Mondom én,aztán majd figyelj ha meglesz az én beültim :P

Nagy drukk mindenkinek!!!! :P
moro75
Budapest IX. kerület

kisbuddha: mit mondott D, mikor kell tesztelni?
addig se az utrot, se a folsavat ne hagyd abba!
Ja és amúgy tesztelni mindig kell!!!!!!
Ki kell úgyanis zárni a méhenkivülit! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok, ma elmentem egy hcg vérvételre. A hcg kevesebb mint 2 azaz kettő volt. Nem sikerült:(
Többieknek minden jót kívánok és sokkal nagyobb hcg-t!
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbuddha!Látom online vagy!Már régen írtam a fórumra,de ha tehettem,akkor olvastam a hozzászólásokat.Olyan jó volt látni,hogy Te mindenkinek erőt adsz,jó tanácsokat és segítőkész,kedves vagy!Hidd el,hogy legközelebb már sikerülni fog!!!!Sikerülnie kell!!!!!!!Remélem innen legalább ugyan annyi erőt merítesz,mint amennyit Te adtál eddig.
Sajnálom,hogy így alakult a mai napod.Tesztet is csináltál,vagy csak vérvétel volt???
Mi tegnap voltunk Dévainál,köv ciklussal indul az első lombikunk!Annyira izgatott vagyok!Volt valaki tegnap ott közületek???
sheil
Budapest I. kerület

Kisbuddha: itt sajnos már majdnem mindenki átélte azt amit Te...nagyon sajnálom nekem még elég friss az élmény de meglátod hogy ma a szomorkodás napja van de holnap felkelsz és úgy fogod érezni hogy ha lehetne rögvest újra kezdened! Nézd pozitívan, valakinek nincs pete a tüszőjében vagy nincs sperma vagy nem olvadnak össze a sejtek, ez nektek simán ment, sok sejtet tudtak leszívni ez mind mind siker, sokan örülnének!!!!! Sikeres volt és végig tudtad csinálni!!!!!!!!
nagyon nagyon sajnálom de holnap új remény ébred, és sokan lesznek terhesek 2 lombik között is :lol:

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok! Ez ma érkezett emailben:

Tisztelt Pácienseink!

Sajnálattal értesítjük Önöket,hogy 2012. szeptember 30-al a Ciris Budapest Reprodukciós Intézet egészségügyi szolgáltató tevékenysége megszűnt.

Ügyfeleinket, partnereinket levélben értesítettük.
A működésünk során kezelt pácienseink egészségügyi dokumentációjáról és az intézményünkben letétbe helyezett minták tárolásáról a hatályos egészségügyi és adatvédelmi szabályozások értelmében gondoskodtunk.

Ezúton tájékoztatunk minden érintettet, hogy az Intézetben tárolt,saját rendelkezésű egészségügyi dokumentációról másolatot kérhet a nyomtatvány árának térítése ellenében.

A CIRIS BUDAPEST Egészségügyi Szolgáltató Kft. felszámolással történő jogutód nélküli megszűnésének időpontjában a dokumentáció törvényi előírásnak megfelelően hatályos jogszabályban meghatározott állami szerv részére kerül átadásra.

Tisztelettel tájékoztatom, hogy orvosaink további elérhetőségéről, valamint egyéb pácienseket érintő kérdésekről a hotline vonalon értesülhet: +36 1 2662348, vagy írásban az info@ciris.hu email címen kérhet felvilágosítást.

Ciris Budapest

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok

Kisbuddha:Sajnálom :( Ne add fel,ez a legfontosabb!Ahogy Mirrmurrka írta,alig fogod várni hogy újra kezdődjön!Sikerülni fog :)

Sheil:Most lesz az 1 lombikod?Dévaihoz jártál inszeminációra is?
moro75
Budapest IX. kerület

Era33: nem semmi a sógornőmék kb egy hete járhatott ott erről szó nem volt.....döbbenetes egy a gazdasági válság mindnet bedönt...meg ha talán egy kicsit olcsóbb lett volna...de ehhez én nem értek

Kagyló: infóm Era33 hírből adódóan nem lesz a Cirisről:( de a sógornőm felhívta a dokiját aki az I.női klinikán dolgozik meg persze magánrendel így most majd onnan hallunk híreket....

Kisbuddha: nekem az egyik lány azt mondta hogy ugye egészséges baba a cél???? Hát persze akkor aki egészséges lombik terhesség ide lombik terhesség oda aki erős életre való megtapad és fejlődik!!! Meg azt is mondják hogy az első az mindig kicsit kísérlet mert még nem tudjuk hogy reagál a szervezet....hidd el pillanatok itt az újabb lehetőség!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Moro75: Igen,első lombik,az inszemek nem itt voltak.Több inszem nem lesz,mert endometriózissal műtöttek februárban.Neked inszem lesz????

Lányok,jön valaki október 9-én szóbeli lombikos tájékoztatóra a Dévaiba???
sheil
Budapest I. kerület

Sheil:Milyen technikával műtöttek? Hol volt a góc?

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok

Sheil:Nekem nem itt voltak az inszemek a Káliba,meg 1 lombikom is volt már szintén a Káliba.
Most jöttem át a Dévai dokihoz,és itt lesz a lombik ha végre sikerül a vizsgálatokat lerendeznem amit a Dévai doki bácsi kért.Elvileg már csak a hormon van amit most fogok csináltatni,és ha minden jól megy akkor november elején kezdődik a lombikom.
Remélem jók lesznek a hormonjaim :)
Hol voltak az inszemek?Hogy derült ki az endometriózisod?

Kisbuddha:Hogy vagy?Remélem már nem keseregsz? :wink:
moro75
Budapest IX. kerület

Zafir:Szia

Egy kérdés hozzád!Hányadik lombikod lett sikeres?Jól viseled ezt a nagy pocit? :)
moro75
Budapest IX. kerület

Kedves Sheil, Moro és a Többiek!
Köszönöm szépen a bíztatásokat, aztán meg a lélek melengítő, vígasztaló szavakat. Azt hiszem már minden könnyem elsírtam és kezdek túljutni a mélyponton. Felhívtam az egyik gyerekkori barátnőmet, aki egy vidéki nagyvárosban nőgyógyászati klinikát vezet, üzemeltet, amolyan családi örökségként és kitűnő nőgyógyász. Elmeséltem neki búmat, bánatomat és megkérdeztem a véleményét. Szerinte is, mint ahogyan én is selytettem valószínűleg a missed ab után kaptam valamilyen fertőzést, gyulladást aminek következménye az elzáródott petevezetékem és zsugorodó, leálló petefészkem. A rossz hír, hogy orvosilag nem lehet vele semmit kezdeni, csak a hit marad. (és ezt egy orvos mondta) és az elővigyázatosság a másik petefészkemmel kapcsolatban. Az Ő javaslata, hogy beszéljem meg az orvosommal, hogy a köztes hónapokban is stimuláljon és fagyasszunk le petesejteket, amíg még termel a jó petefészkem, mert ha esetleg még azelőtt utólérné a fertőzés mielőtt sikerülne a lombik, akkor nem sok reményt lát a babára.
Ma reggel egyébként özönvíz szerűen megjött, úgyhogy holnap hívom D-t.
Kagyló! A nőgyógyász ismerősőm azt mondta, hogy ő és kollágái a győri káliba járnak babáért. Onnan van a legnagyobb és legjobb tapasztalatuk, mint orvosoknak, egymást közt. (ismerősöm egyébként az ország tök ellentétes csücskében lakik és lett volna közelebb is meddőségi központ mégsem oda járnak)
Én egyelőre meg vagyok elégedve Doki bácsinkkal a sikertelenség ellenére, de valószínűleg kérek időpontot Győrbe is, úgyis sok a várakozási idő. Arra az esetre ha a következő sem sikerülne. Nőgyógyász ismerősöm egyébként azt mondta azért érdemes több helyet kipróbálni mert az egész hormonokkal való játék és mindenhol egy kicsit máshogy játszanak és sosem tudni, hogy kinek melyik játék lesz a sikeres.
Moronak és a többieknek minden jót és nagy nagy drukk!!!!
kisbuddha
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?