Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatlak Titeket, és most szeretnék csatlakozni.
Történetemet nagyon dióhéjban: 7 bév próbálkozás, az összes (szerintem legalábbis) alternatív módszer (nem boszorkányságok:), szinte mindegyik orvos által végzett) kipróbálása, mivel évekig állítólag "tökéletes" voltam ebbõl a szempontból. Aztán inszemek a BMC -ben, majd CIRIS ben egy halom pénzért újra kivizsgálás, és végül Gyõr Kaáli, ott is a legjobb Kõrösi dr:) 6 év után egy lombikból terhesség, ami úgy hittük vetéléssel végzõdött, mert én még életemben nem véreztem úgy, mint akkor, mikor azt hittük, elment a baba...de van rosszabb, az a méhen kívüli terhesség. Tulajdonképpen ezt már faarccal viseltem, ha jól emlékszem sírni sem tudtam, mert annyira elegem volt. Ezek után kényszerszünet, majd a második lombik spontán ciklusban, aminek az eredménye, hogy most 7 hetes 1 napos terhes vagyok:)
Hát a részleteket nem írnám le, esetleg ha szükség lesz rá, és persze ha érdekel Titeket.
Ennyit bemutatkozásul, bocs, ha hosszúra sikeredett...nekem is az volt az elmúlt 7 év:)
Ica!
Én egyáltalán nem mondanám, h biztos ikrek. Nekem még magasabb volt a HCG-m, mint neked,szintén blastocytákból, ráadásul a rossz anamnézisem okán még egyszer voltam, pár nappal az elsõ után, akkor is hihetetlen volt, így nekem is azt mondták,h ikrek, de nem az lett...A HCG bõl következtetést levonni nem kell, a lényeg, hogy magas, tehát minimum 1 baba van, na az a biztos:)
Kedves tesztelõk!
Türelem, tudom, nehéz, de feleslegesen idegeli magát az ember egy koraival. Én elég hamar meguntam annak idején, h egyedül tartom el a terhesteszt gyártókat
Dike!
Téged külön figyelemmel olvastalak, mert csak pár nappal jársz elõttem. Bár én sem vagyok nyugis típus, ledöbbentem, hogy ennyiszer voltál UH-on. én csak ma voltam...elõször. És be kell valljam, volt minimális barnázás, most is van reggelenként, és mivel olyan a szakmám, és munkahelyem, hogy bármikor UH-hoz juthatok, mégis kibírtam. Egyébként összesen 4 kellene a 9 hónap alatt (az elsõt nem számítva, amikor megállapítják, hogy jó helyen van). A tudomány mai állása szerint nem ártalmas az UH, szerintem csak teljesen felesleges, ha minden rendben van...Én tudom, hogy megnyugtat, én is megnyugodtam ma, h láttam a szívverését, és azt hiszem még jobban csak az fog megnyugtatni, ha a 12. heti UH is OK lesz, de addig nem szeretnék menni, inkább megpróbálom elhinni, hogy babát várok, és minden rendben lesz végre!