Új privát üzeneted érkezett!

Na ismét gondban vagyok , szülséznő ügyben .
Újvári Borit akartam megkérni , de nem túl jó neki az az időpont amikorra ki vagyok irva .
Akiket idáig sikerült megismernem és szimpi is volt : Nyulas Jolán és Kondor Katalin . Esetleg irnátok róluk vmit ?
Votiv ! ha jól emlékszem neked Nyulas Jolán volt ugye ?
Persze a dokimat is meg kell kérdeznem újra .

Kép
Kép
greenolive

Pipocska!

Spinálnál tényleg feküdni kell utána egy napig és ha a fejedet sem emelgeted akkor nem fog fájni!Már próbáltamKép

Ancsi!

Dehogyisnem kérnek új beutalót csak szerncsém volt,hogy a cukrosnéni azt is adott amikor elpanaszoltam neki!
nekem azt mondta a doki,hogy a hüvelyemet kenjem be Canestennel vagy Candibene krémmel ha úsziba,strandra megyek.De én nem mentemKép

Jucus
20170114224602

Pipocska, elvileg febr. 10.
de azt sem bannam, ha bevarnank a papat aztan uccu nekiKép
jovheten mar

Kép
babarozsa

Babarozsa !
Ez már elég izgin hangzik Kép

Kép
Kép
greenolive

Baba!

Ezt a "részt" mindíg nagyon szeretem.
Ha lehet, akkor napi jelentést kérünk addig is.
Nst, méhszáj, jókedv, rosszkedv, érzések, stb.KépKép
Tudod mint Votivék, akik mindennap leírták, hogy épp mi volt jó-rossz-semleges.Kép
Ha február 10, akkor lehet, hogy Valentin napra már haza is engednek.Kép

Ancsi
Mindegy mit adnak, én nem kockáztatnék.
Minimum a 12. hetet várd meg, amíg kialakul a méhlepény, és az védi a picurkát mindentől.Kép

Kép
Kép
pipocska

hogyne várnám!!! persze! Canestent úgyse lehet elméletileg az első hónapokban kenekedni. utána meg lehet, hogy lesz rá szükség, ha lesz bacim. meglátjuk!
majd március környékén akarok menni fürcsizni. addig jó otthon a zuhany :DD

különben több darabban, de végre sikerült egy egész Snoopys bugyikollekciót összeszednem, ami nem hétköznapi. széles bugyi, de nem száras, tehát nem ér le a combra, hanem fenékben is felvágottabb, mint a többi száras Kép), és nincs a derekán külön egy vastag erős gumi, és ahogy nő a hasam, érzem, hogy jól fogja tartani. a C&A-ban 1590,- Ft darabja, és sötétkék. vettem belőle tangát is, de nem kényelmes már nekem az, öreglány vagyok Kép

azért írtam le, mert ahogy terhes lettem, elkezdtek szorítani a korábban kényelmes streccses cuccok, többek közt a klafa bugyijaim is.
mamapoc

csak aztan ki is akarjon jonniKép

Kép
babarozsa

Ancsi!
Én is félidőtájt voltam usziban, aztán már csak a Balcsiban, de semmi baj nem lett. Mondjuk én sokkal jobban bízom a természetes tiszta Balatonban, mint a klóros, mindenfélés, belepisilt uszikban. (Na, összejött a szín?)
Upsz, tel. abba kell hagynom, pedig írnék sokat.
Moose
köszi a kiemelést, lám, már színekkel is élhetsz, bár tiszta macera.
Köszi az áradozást, neet vagyok, budapesti fiatal, engem érdekel a babám, és téged? Kép
Csípőszűrésre a H is küldött meg a dokibá is, és mivel nekem volt, még UH ra is kell majd 10 hetesen kb.
Folyt köv.
neet
neet

Szisztok!

Jucus!
1. A scagnel ellenagnyag szűrés azt jelenti, hogy ha negatív a v. csoportod (mint nekem), és mondjuk volt egy előző terhességed, emelyből származó gyerek pozitív lett (vagy lett volna, bocs), a szervezeted nem termel ellenanyagot a "betolakodó" ellen. Nem tudom, hogy ezt mérik-e mindenkinek, vagy nem. Velem ugyanis ez volt a helyzet. Én nega, gyerek pozitiv, ezért szülés után kaptam anti-D szurit, hogy a szervezetem ne termeljen a következő ellen (sem) anyagot. Bocs, ha bonyolultan hangzik, lehet, hogy a a dokid jobban el tudná mondani.
2. A fiadra egy pillanatig azt hittem, hogy az enyém. Majd teszek fel képet, de asszem már van is, csak azon sebesült állapotban látható.

Lányok, tudom, nagyjából már túlhaladtatok az oxitocin témán, de azért még leírom, hogy nem akartam senkit megijeszteni, csak én, mint a természetes szülés nagy híve, morogtam, amikor kaptam. És egyetértek Votivval abban, hogy ahogy minden ember más, minden anyára és gyerekre is máshogy hat a szer, az tuti. Örülök, hogy sokaknak pozitív tapasztalatai vannak vele.
lakibori

Na, itt a kép.

Amúgy le a Pamperssel! Brutális ez a vágós tépőzár-sztori. Én még mindig a Liberót vagy a Babylove-ot reklámozom. (csak itt). Nekünk nagyon bejöttek. Ha kifolyik belőlük a lé, eggyel nagyobbat kell venni.
Bori, 29

Ja, jár valaki közületek a kórházba intimtornára? Hétfőnként van asszem 5-kor. Én már erősen gondolok rá Kép.Kép
lakibori

Pipocska igenisKép
a parom szerint valentin napon jon, de nem ertem honnet veszi, Ő nem is nagy Valentin napos, merthogy amcsi talalmany stb.
de Ő tudja csak mikor jon
majd meglatjuk

a CTG gep majdnem szetesett Emiliatol, le kellett halkitani, de semmi extra, jol elvan odabentKép

az orvosom elmeselte, hogy honnet tudom, hogy mikor indul be a szules, nem mintha nem tudnam
aztan elo akartam adni a "nagy" terveimet a szulessel kapcsolatban
erre Ő, a szulesrol mit akarok beszelni?Kép
de aztan nem is jutottunk semmire, mert a mutobe kellett mennie
de allitolag majd jovoheten beszelgetunk
de Ő elegge oxitocin "hivo", mert miert szuljunk 8 ora alatt, ha lehet 6 ora alatt....hat az a 2 ora

Kép
babarozsa

Baba,
Öööööö. Jajj!
lakibori

Édes kép !

Járok intimtornára , de nem a kórházba , csak későn értesültem róla hogy ott is van ....

Kép
Kép
greenolive

Babarózsa,
EZ SZUPER, ÉLJEN, már látszanak a leszállópálya fényei Kép

Eszti bűbáj, Nít-a-budapesti-fiatal Kép. És a két srác tényleg hasonlít egymásra.

Ancsi, alapvető tipp minden mozgáshoz: várd meg a 12. hetet, utána sokkal kisebb a rizikó. Kiváncsi vagyok, szüleitek mit szólnak hozzá! Első unoka? És szerintem se izgulj a gyermekágyi vérzésen, ráérsz arra még, annyi izgalmas izgulnivaló van előtte is Kép

vera
kisün

Kisun,
egyelore eleg halovany fenyek, ugyhogy megyek malnalevel teat vedelniKép
a korhazi taskat meg veglegesitem

Kép
babarozsa

Mamapoc!
Nem tom, mikortól ad puszit, de lehányás (bukás) már nagyon megy. Meg olyan böfiket nyom, h lebeg a hajam is. Kép

Moose!
A fogyvéd-et esetleg érdemes... hátha. Én mindenesetre a pampers-zel vagyok kibékülve, a libero gagyi nálunk.
Nem csak neked kell, sőt, senkinek, ha nem akar kiemelni, de te találtad ki. Viseld a következményeit a találmánynak. Kép

Johanna!
Köszi! Kép Egyébként nekem nem ment ez a pocakhoz beszélés, ugye a nemét sem tudtam, és valahogy nem is jött a számra. De gondolatban rengeteget "dumáltam" neki. Kép

Greenolive!
Érd? Én majdnem Diósd. Kép Volán? Felférsz babakocsival??? Én még nem próbáltam, de elnéztem már, hogy szenvednek mások. Legfeljebb hátul tud felférni a kocsi, akkor hogy mész előre jegyet venni??? Szóval ez egy nagy ??? az életemben. De a BKV se lesz kutya, előre várom az izgalmakat. Jogsi nincs, kocsit apu vezeti, de nélküle se szeretnék majd itthon ülni mindig. CSajok, ti ezt hogy oldjátok meg? Mert kell pelus, itóka, meg minden, az nem fér a tagyóba, ha pl kenguruban vinnéd a lurkót, nem??? A kocsi aljában meg vígan elfér még némi bevásárolt cucc is, nem? De ha nem férsz fel? A mi kocsinkra az van írva, ha gyerek van benne, ne emeld. Köszi. Esetleg akkor súlyzózni itthon jó, meg mire is még? GYereket kiteszem a megállóba, felpakolom a kocsit, vissza a gyerekért, vissza a buszra? És a 1/4órás menetidő másfélórás lesz? Mert lefele is megy a macera, csak visszafelé....
Jajj. Bocs, ha hosszú voltam, korai is még, de már régóta ezen agyalok. Tip??
neet
neet

Babarózsa!
Ha ennyire készülsz, lehet, h babuci úgy tesz, mint pl Isti, azt várhatsz még hetekig. Ha eljő a Nagy Nap (mármint a kiírás szerint), bújj össze papával, az a tuti. Kép
neet
neet

Neet,
ez mar elobb is meglesz, 1 het mulva jon, es 1 honapja nem lattuk egymastKép
szoval mindent beleadunk

Kép
babarozsa

Bori!

Én pozítív vagyok(minden térenKép).Akkor is jó a negatív ellenanyag?
A pasijaink tényleg hasonló karakterek!Szuper!

Budapesti fiatal!

Megnevettetél!
Jucus
20170114224602

Green, nem az a lenyeg, hogy nagy legyen a BABAKOCSI kereke, hanem hogy tomlos gumis (amit idonkent fel kell fujkalnod, mint a bringad), meg rugos a vaz a kerekek felett. Ettol lesz jo a lengescsillapitasa. Ha kemeny muanyag a kereke, akkor tokmindegy, hogy milyen nagy.

Votiv, meg toprengek hol REKLAMALjak, de majd tudositok, mi tortent. Ha megsem irnek, a fotot azert atkuldom neked, hatha tudsz vele valamit kezdeni, jo?

Fura, hogy ilyen koran kuldtek titeket CSIPOSZURESre. Persze mi is oltas elott voltunk, de a harom honapos elott, nem a kethonapos elott.

Ancsi, te nem birsz magaddal? Egyiptom, uszoda, legkozelebb meg a Velencei-tora mesz korcsolyazni vagy bandzsidzsamping vagy utcai gyorsulasi verseny vagy mi a csuda? Vigyazza' ma' magatokra Te! Az is epp eleg VESZELYES, ha csak vasarolni mesz...

Jucus, a srac milyen ZENEt hallgat? Mi mostanaban kezdtunk babazenet, meg vettem olyan cedet, ami country babaknak. Irto klassz, csak zene, meg neha kicsit belegugyognek. Az egyiket felismertem es elkeztem enekelni a lanykanak, nagyon figyel es mindig ugyanazoknal a soroknal mosolyog meg nevet. Masik dallal is probalkoztam, irtora tetszik neki.
moosejaw

nekem is azt mondta a dokineni, hogy 6 hetesen van a csiposzures, mikor mondtam, hogy hamarabb elmegyunk

Kép
babarozsa

Jucus,

gondolom, akkor is jó a negatív ellenanyag, ha te pozitív vagy, bár érdekes, hogy nézték, mert ez a negáknál szokott fontos lenni. De mondom, kérdezd meg inkább a dokidat, tutira jobban tudja.
Na megyek, ledőlök, mert sajtkukac-Ábel ma nagyon kipurcantott, hasam, mint egy kőlabda.
Jó éjszakát!
Bori, 29
lakibori

Bori!

A császár miatt nézték!

Jucus
20170114224602

Lakibori! Ránéztem a fiadra, és azt hittem Jucusé Kép

Vera! szüleim majd biztos elájulnak, meg a párom szülei is. én minden nap megnézem az UH videot és nagyokat mosolygok rajta. várom, hogy bedigitalizálja valahogy a párom, mert rongyos lesz, ha így haladunk Kép . az UH képet pedig tegnap kb. 15-20-szor vettem elő és néztem meg titokban, ilyen olyan helyeken Kép

Jucus! a negatív azt jelenti, hogy a szervezeted nem termel ellenanyagot, vagyis az eredmény negatív, semmi vész! Kép . (nekem ez volt az első vizsgálat, amit megcsináltak.) szóval neked ezzel már semmi teendőd, csak a negatív mamáknak, ha pozitív az eredményük Kép .

Moos! Nem megyek Egyiptomba, ledumált a doki. Korábban írtam, hogy nagyon előre tervezős vagyok Kép Az uszodát azért kérdeztem, mert akkor valami frankó wellness hétvégében gondolkodunk, ahol ugye a fő, hogy lubickoljunk, miegymás. Dehogy 12 hét előtt, sőt, 20. hét környékén. De még meglátjuk, mert Mo-ra nyáron is simán eljutok, hacsak nem kinyílik a méhszájam. Lehet azt tudni előre, hogy majd ilyen gondom lesz?

OLYAN FÁRADT VAGYOK MINDIG!!! Kép folyton álmos vagyok, alig tudok felkelni, ma még a lépcsőn is alig tudtam járni, ráadásul a buszsofőrök általában állatok, gáz-fék-gáz-fék, én meg nem győzök kapaszkodni. általában találok ülőhelyet, de már a felszállás is katasztrófa, hogy indítják el idióta módon a buszt. Úgyhogy Neetet se, meg senkit nem irigylek, aki ennyire rá lesz kényszerítve a buszokra. Én nem mondom, hogy közel vannak hozzánk a helyek, de sok minden elérhető 3 villingermegállóból. Azt meg simán lesétáljuk majd babakocsival.

Ti hogy mentetek táppénzre?. Szóval mikortól? Aug. közepén fogok szülni, szerintetek reális, ha azt mondom a cégnél (ha kérdik), hogy júniustól már számíthatnak táppénzre? Vagy korai még?

Ancsipancsi
10+6
mamapoc

ide vigyázzatok! milyen néven tudok újra írni? Kép

ancsipancsi

mi tortent?Kép

ma leptunk a 38. hetbeKép

Kép
babarozsa

sajnos ezt a mehszajkinyilast nem lehet elore tudni, kiveve, ha mar volt, vagy a mehszaj sokszor lett terhelve, vagy ikrek eseten
de normal esetben nem

Kép
babarozsa

Ma FELEVES a lanykam Kép Kép
moosejaw

Esik a hóóóóóóóóó! Kép
ruzicsky

oké, kövér vagyok, mint az állat. ez terhelő a méhszályra nézve???

mikor jöttem, arra gondoltam, hogy 2006-ban majd milyen jót fogunk játszani a kőcömmel a hóban ;-))

kellene pár info, hol találom meg ezeket?? ilyen táblázatszerű is jó nekem, ha tudtok, mégpedig ilyen adatokkal:

- mikor emeli fel a fejét
- mikor kezd mászni
- mikor ül, áll fel
- mikor kezd beszélni
- mikor lehet kezdeni szobatisztaságra nevelni
- mikor kezd járni

meg ilyenek. csak hogy hogy tervezzem a programunkat Kép

amúgy azért tudok a régi néven írni, mert a hölgy megcsinálta nekem. nem tudtam róla, hogy ő ezt szabadidejében csinálja, úgyhogy írtam vagy 3 mélet --> az agyára mentem Kép

ancsipancsi

Moos! boldog 6 hónapot a kiscsajnak!

ancsipancsi

Moosejaw,
boldog félévet a leányodnak!

Most sétáltam egy nagyot, igencsak teccik ez az idő... de most mindjárt mehetek is lapátolni

vera
kisün

Ancsi, ez pontosan mit takar?
nem hiszem, hogy annyira kover vagyKép
az nem a mehszajra nezve terhelo, ha tenyleg igy lenne, hanem a babara, meg rad nezve!

Kép
babarozsa

Ancsi!
Vannak "táblázatok" szinte minden kismamás-babás könyvben, de el ne olvasd! Minden gyerek egyéniség, úúúúgyis máshogy lesz, mint a nagykönyvben. Tudod, a gyerkőcök nem olvassák a szakirodalmat. Amiket kérdezel, azokra vannak átlagos életkorok, de tök eltérő is lehet, pl van akinek 4 hónaposan már van foga, van, aki az egyéves tortáját is pürésítve eszi. Kép
Na, erről ennyit. Nézegess gyerekeket a környéken, próbáld belőni, mekkora lehet, majd kérdezd meg a mamát. És csodálkozz a sokszínűségen. (Megy: 1 év, fejtartás: háát Eszti már tartja néha. Kép De ő csodagyerek)
Ja, és 91 napos magzatnak já a havi 3000-es adókedv. akkor érdemes szólni, előtte nem.

Éljenek a félévesek! Kép

Éljen a hó!

Éljen a hólapát! (Hol van????)

Éljenek a kövérek és a soványok!

neet
neet

Sziasztok !

Ez az ellenanyag nekem is negatív , de a vércsoportom poz. , gondolom mondták volna , ha van vele vmi teendő .

Neet ! Nem akarok majd Volánnal közlekedni , BKV-val sem . Én vezetek , úgyhogy inkább a kocsiba kell majd hogy beférjen a babakocsi .

Moosejaw! Szóval tömlős , de azoknak meg mindnek túl nagy a kereke , meg mintha a kocsi is nagyobb lenne . Majd megnézem , köszi !
Boldog féléves szülinapot ! Kép

Ancsi ! Az álmosság elmúlik , eljön az idő amikor már 9-ig is húzod majd este Kép Én az elején már 8kor aludtam Kép

29+1

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok,

Bori: én jártam intimtornára a kórházba. Tényleg nagyon jó és hétfőnként van 5-től. Most lett vége az egyik tanfolyamnak, úgyhogy szerintem mostanság indul a következő. A kórházihoz nem kell más csak egy beutaló és akkor ingyenes.... A lány is nagyon kedves aki tartja, úgyhogy hajrá...
Kisfiad tényleg gyönyörű.....

Moos: minden jót a kislánykádnak, nem is gondoltam, hogy már ekkora...:-))

Tegnap voltam UH-n és mindent rendben találtak egy normál 19+X napos bébicskének megfelelőek az állapotok. Sajnos azt nem néztük meg, hogy milyen nemű is ZSebi, de nem baj... Teljesen mindegy... Hiszen mint tudjuk: "csak egészség legyen és térerő"--Emil Rulez....
Méhem is zárt, ami nagyon jó, mert kicsit féltem hogy esetleg kinyilik és én is ágyhoz leszek kötve mint sok társam.... Viszont, ami nem jó, hogy a lábam egyre gyulladtabb, úgyhogy holnap kis műtét este.. Lécccccccccccci léccccccccci szorítsatok, mert parázok tőle. Nem is magam miatt, de hát gyerkőccel a pocimba még nem bozeráltak rajtam semmit... :-))

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna! bekakálok!!! Kép pont a Térerőt hallgatom ;-)

Baba! De! és a doki azt mondta, hogy nem ártalmas a kőcre, mert minden értékem faja, na meg a ciklusom is rendben volt.

ancsipancsi

Ancsi...Hát igen, jó zenét nyomnak ők...

Kép
Kép
johanna1975

Asszem, visszaadhatjuk a kölcsönmérőt. Kép Eszti 10 perc alatt benyakalt 100at, akkor ha 20-30 percig csócsál, ha nem is a többszörösét, de biztos eleget eszik. Ugye?
Kép

Johanna!
Drukk-drukk!
neet
neet

Johanna!

Milyen típusú a lábgyuszid?

Jucus
20170114224602

köszi, köszi....

Kép
Kép
johanna1975

Koszonjuk a jokivansagokat Kép

Ancsi, szerintem se nagyon foglalkozz ilyen MIKORMITTUDizekkel. Ugyis szuper lesz es mindent tok hamar fog tudni, csak csodalkozol majd Kép Vagy foldlusta, de akkor is tudni fogja, csak nem fogja csinalni Kép A, ilyen gyerek nincs is.

Green, tenyleg nem kis darabok ezek a masszivabb kocsik, de ha nem akarsz buszozni vele, akkor tokjo. Altalaban rendesek: ha odaallsz a bolt ele a verdaval, akkor beprobalhatod a csomagtartoba, mielott megveszed. En akkor is ugy gondoltam, meg most is ugy gondolom, nem fogok TOMEGKOZLEKEDNI babakocsival, kepes vagyok ket-harom orat setalni (na jo, ilyen idoben mar nem), de nem szallok fel semmire. Persze lehet, hogy nem is sikerulne. Talan ha elindul a lanyka, es majd akar is sokat trappolni es csak azert viszunk kocsit, hatha megis elfarad utkozben, akkor veszek olyan kis esernyore osszecsukhato kocsit, na, azzal felszallok majd.

Neet, szerintem egyelore ne BUSZozz sehova. Talan tavasszal, akkor mar nagyobbak is lesztek, meg a virusok is elvonulnak. Es olyan idopontban utazz, amikor nincs nagy tomeg.

Votiv, vegul nem irtam a procternek, mert megneztem a honlapjukat es az alapjan, meg az allatkiserletek alapjan, meg az alabbi ket link alapjan ugy dontottem, rogton a fogyvednek irok. PANASZrol mailt kaptal.

VESZELYES GYERKOCCUCCOK
Lanyok, ezeket olvassatok el Kép
http://www.index.hu/gazdasag/vilag/baba0614/?print
http://www.fvf.hu/newweb/main.php?par=cfd7d1e4d9d0ab93999191d4c4ddd4d1e0a0e3d1da cfc4d4d0d699cccad8d7af97a3a9a4a3

Johanna, DRUKKolunk Kép
moosejaw

Moosejaw!

Az én babám hasán is piros csíkokat okozott a pampers mini pelus (3-6 kg). Tegnap fürdésnél vettük észre.

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Van rá tippetek, mit csináljak ha nagyon fáj a fejem? Gyógyszert ugye nem vehetek be, az alvás meg ami segítene sajna melóhelyen nem megoldható :-)

anycsus
anycsus

Algopyrin.

ancsipancsi

inkabb valami paracetamol, az algopyrin kicsit durva, de ha durvan faj, en is azt vettem beKép
de ritkan

Kép
babarozsa

Anycsus,

Algopyrint neee! Csatlakozom Babarózsához, vagy ha nagyon durva, bekaphatsz egy Quarelint is. 1 db-tól semmi baja nem lesz. Nekem Ábellel az első 4 hónapban hetente 3-4 napot fájt a fejem. Panadol Extrát szedtem rá, vagy ha elviselhetetlen volt, Quarelint. Amúgy hány hetes vagy?
Bori
lakibori

Andrea, nem lehet, hogy csak szorosan volt rajta a pelus? A nagymama olyan szorosan szokta becsomagolni, hogy mar raszoltam. Mindig egy bo ujjnyi helyet hagyok a poci es a pelus kozott a derekanal, hiszen allandoan mozog. Meg ha kicsit szorosan fogom valahol, attol is rogton piros lesz. Nalunk eddig semmi gond nem volt a pamperssel, csak most ez a tepozar sztori.
moosejaw

engem a gyogyszertarban mindentol tiltottak, max. fel algopirin, es panadolbol is a sima (semmit nem er)
esetleg rubophen, en azt szedtem az utobbi idoben, ha kellett

meg Neo citrant sem adtak, amikor jol meg voltam fazva
mosdjuk arra szedtem homeopatias cuccokat, az is jo volt

de a fejfajasra nincs tuneti szer igazan, hideg borogatas

Kép
babarozsa

én úgy tudom, hogy paracetamol tartalmú cuccokat nem igen szabad. valahol itt is leírták.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?