Lakibori! Ránéztem a fiadra, és azt hittem Jucusé
Vera! szüleim majd biztos elájulnak, meg a párom szülei is. én minden nap megnézem az UH videot és nagyokat mosolygok rajta. várom, hogy bedigitalizálja valahogy a párom, mert rongyos lesz, ha így haladunk
. az UH képet pedig tegnap kb. 15-20-szor vettem elő és néztem meg titokban, ilyen olyan helyeken
Jucus! a negatív azt jelenti, hogy a szervezeted nem termel ellenanyagot, vagyis az eredmény negatív, semmi vész!
. (nekem ez volt az első vizsgálat, amit megcsináltak.) szóval neked ezzel már semmi teendőd, csak a negatív mamáknak, ha pozitív az eredményük
.
Moos! Nem megyek Egyiptomba, ledumált a doki. Korábban írtam, hogy nagyon előre tervezős vagyok
Az uszodát azért kérdeztem, mert akkor valami frankó wellness hétvégében gondolkodunk, ahol ugye a fő, hogy lubickoljunk, miegymás. Dehogy 12 hét előtt, sőt, 20. hét környékén. De még meglátjuk, mert Mo-ra nyáron is simán eljutok, hacsak nem kinyílik a méhszájam. Lehet azt tudni előre, hogy majd ilyen gondom lesz?
OLYAN FÁRADT VAGYOK MINDIG!!! folyton álmos vagyok, alig tudok felkelni, ma még a lépcsőn is alig tudtam járni, ráadásul a buszsofőrök általában állatok, gáz-fék-gáz-fék, én meg nem győzök kapaszkodni. általában találok ülőhelyet, de már a felszállás is katasztrófa, hogy indítják el idióta módon a buszt. Úgyhogy Neetet se, meg senkit nem irigylek, aki ennyire rá lesz kényszerítve a buszokra. Én nem mondom, hogy közel vannak hozzánk a helyek, de sok minden elérhető 3 villingermegállóból. Azt meg simán lesétáljuk majd babakocsival.
Ti hogy mentetek
táppénzre?. Szóval mikortól? Aug. közepén fogok szülni, szerintetek reális, ha azt mondom a cégnél (ha kérdik), hogy júniustól már számíthatnak táppénzre? Vagy korai még?
Ancsipancsi
10+6