Sziasztok!
Én is a Szabolcsba szültem...........és a bajokat leszámitva senkire semmi roszat nem tudok mondani.Pedig elég sokat bent feküdtem sajnos/toxémia,terheségi cukor/ stb:
Mano neked üzenem igen volt szerencsém Balázsy dokihoz is ,volt szobatársam aki nála szült és igen dicsérte.
Nekem is volt fogadott orvosom aki sajna épp akkor nem volt mikor kellet volna ,Ctg-én leesett a baba szivhangja és hála az égnek nagyon jo dokik voltak akkor ügyeletbe
Ők is tőkéletesen értették a dolgukat,és mindent megtettek annak érdekében hogy minden rendben legyen4 Ez uton is szeretnék Köszönetett mondani Kanizsai doktornőnek és csapatának
Orvosilag a korházba dolgozok igen magas szinvonalat képviselnek.
és senki nem várt el semmilyen anyagi ellenszolgáltatást a "munkájáért"! Nagyon fontosnak tartom a hálapénzről valo megjegyzésemet.Mi betegek rontjuk el a dokikat.
Van aki tud adni és nem kevés ősszeget és van aki nem.Sőt akinek nincs annyi még az érzi magát kellemetlen helyzetbe! Istenem elsem hiszitek micsoda ősszegeket mondanak némely betgek mit adtak!
Egy biztos egy orvossal sem találkoztam aki megmondta volna mennyi a tarifája!
És megint oda lyukadok visza..........hogy ha a betegek nem strofolnák fel az árakat akkor talán nem lenne ennyire szem előtt a hálapénz kérdés!
Tudjátok ott a baj minden orvost egy kalapba vesszünk,pedig nem kellene.
Pedig nagyon sokan vannak akik lelkiismeretből dolgoznak és nem az anyagi vonzalomért.
A koraszülőtt osztály dolgozoinak pedig minden elismerésem
Nagyon köszönök nekik mindent és főleg Dr Mészáros főorvos urnak.
Mára ennyi volt, ha valakinek tudok valamiben segiteni bátran kérdezzen .
Sziasztok