Sziasztok,
Mot,
Köszönöm szépen!
Kedvesed hogy van? Gondolom rohamosan nő a pocak
Babaszoba hogy áll? Kérünk néha helyzetjelentő képeket!
Rozus,
Leginkább a vegyes páros lenne a legjobb, de persze a lényeg, hogy egészségesek legyenek, mindegy, hogy milyen nem-formációban
Munka: hát én februárig-márciusig tervezem, de persze majd a Kicsik diktálnak.
Ülő-, irodai munkáról van szó, így remélem, hogy sikerül addig dolgozni, eléggé fontos lenne...
Kitartás, már tényeg neked is csak pár nap van hátra, ne aggódj, most már elég érett szerintem a születésre Veronika
Viki,
Köszönöm!
Nagyon furcsa még a tudat, főleg, hogy két kis manó lakik odabent
Tényleg neked mikor kezdett el rohamosan nőni a pocak? Tehát mikor lehetett már sejteni, hogy ott baba van egy kívülálló számára? Merthogy láttam képeket a neten, és brutál hasméretek vannak a végére, remélem azért kibírjuk valahogy
:D
A szopis módszer aranyos, amúgy egy könyvben láttam ilyet
Szerintem idővel összelehet őket úgy szoktatni, hogy tényleg így is legyenek éhesek
Lucia,
A pocakot tőled is kérdezem. Te meg már láttál is, szerinted nekem (a sok hájacska miatt) mikor fog látszani, hogy pocilakók vannak?
Így, hogy ikrek? Amúgy Neked is köszi a gratulációt!
:D:D
Share,
Sajnálom, hogy ilyen dokival hozott össze a sors… Ez engem is úgy ki tud ábrándítani, de szerencsére mostanában nagyon sok kellemes csalódás is ért az egészségügyben (kedves nővérkék, dokik, mind a BMC-ben, mind a János nőgyógyászatán).
Ej, ilyen kis szégyenlős babát, tuti kiscsaj szerintem is
Lanett,
Üdv itt is kismami-pajtás!
:D:D:D
Chesti drága,
Kitartás… Tudom már nagyon várod, hogy a karjaidban tartsd a kicsilányt, de kitartás, amíg Ő jól érzi magát bent, nincs baj
De én is sokallom a nov.9-et, addig már tuti rég ki fog bújni
Persze már én is nagyon kiváncsi vagyok Rá, húúúú izgi
:D:D
Én és a Kicsibogyók jól vagyunk, ma sokszor volt hányingerem, de hát ez ezzel jár
Imádom ezt az állapotot!
Holnap lépünk a 6.hétbe
:D
Puszika!