Új privát üzeneted érkezett!

Chesti, most láttam hogy írtál. Nem igazán értem, amit írtál. Mikor volt neked a punkció???????
lucia1

Sziasztok Csajok!

Megvagyunk, folyik a pocaknövesztés, jövő hónapban bevásárolunk!!!! :)

Kép
mot

Lucia hát ezaz hogy hétfőig lenne mérleg :) Szűcs doki azt mondta számoljak úgy mint egy normális terhes kismama, azaz az utolsó mensi első napjától. Na ehhez képest most a dokim azt mondta ET-től számoljuk, te meg a punkciót kérded :) Ez jóóóóó. Punkció jan 30, ET febr. 2. Megőrülök ettől a sok dátumtól, meg innen számoljak, aztán onnan. Na mindegy mert végül is tök mindegy honnan számolok úgy sem percre pontosan azon a napon születik. Most csak azt hallom, és látom hogy a doki bácsi szerint nem a napokban szülünk a méhszájból ki indulva, viszont ő is megdicsérte a méh tevékenységemet. Mikor elöször meglátta felderült hűűű ez már igen jó kis összehúzódások, aztán vizsgált és mondta nem szülünk.
Ja és a vizsgálat már fájdalmas, sőt véreztem is egy picit, amire azt mondta ez normális. :?
Örülök, hogy a babákkal minden rendben van :) Te amugy hol is fogsz szülni? Nevek vannak már? :)

Viki én is az aventes cuccot kaptam, meglátjuk bevállik e :)

Rozus remélem te is egyben még :) Neked honnan számolták a születési dátumot? :)

Na én egyenlőre hagyom ezt az okt.20-as dátumot aztán meglátjuk, lesz ami lesz :)

Kép
chesti

Chesti, ha január 30-án volt a punkció, akkor nekem október 23 jött ki. Kizárt, hogy november 9-ig kihúznád. :) :) Amúgy nem értem a dokidat, a terhesség 40 hét, úgy, hogy a fogantatáskor már 2 hetes terhes vagy. Spontán esetben és lombiknál is, csak lombiknál pontosan tudjuk a fogantatást. Ha a www.babanet.hu -n beírod, hogy január 16-án volt az utolsó menses, akkor kiadja, hogy január 30-án fogant (vagyis a punkciókor), és így jött ki az október 23. A Konc is így számolt nekem. Mindenesetre tényleg akkor jön, amikor akar, de sztem 1 héten belül megérkezik. :) :) Kitartás!!!

Mi a Jánosban fogunk szülni, hacsak a bébik nem akarnak nagyon korán jönni. :) :) Nevek alakulóban. :)
lucia1

De az utolsó menses is jó szerintem, az a 3 nap nem oszt, nem szoroz, ami a kettő közötti különbség. Csak sok lombikosnak nem volt utolsó menses, ezért találta Konc dr ezt ki, meg végülis ez a legpontosabb: punkció-2 hét mintha az utolsó menstruáció első napja lett volna, a többi innentől ugyanaz.

Kitartás!!! [b]BENN NEM MARAD![/b]
lucia1

Lucia te tündér :) Aranyos vagy :) Igen én is igy számoltam, de ma doki rám szólt, hogy ET-től számoljunk 285 napot és az a jó dátum. Belém rakja állandóan az ideget.
Jöjjön már Niki, nem félek, hogy bent marad, de már harapdálnám a kis husi lábacskáit :lol:
chesti

Sziasztok,

Mot,
Köszönöm szépen! :) Kedvesed hogy van? Gondolom rohamosan nő a pocak :) Babaszoba hogy áll? Kérünk néha helyzetjelentő képeket! :D

Rozus,
Leginkább a vegyes páros lenne a legjobb, de persze a lényeg, hogy egészségesek legyenek, mindegy, hogy milyen nem-formációban :D
Munka: hát én februárig-márciusig tervezem, de persze majd a Kicsik diktálnak. :D Ülő-, irodai munkáról van szó, így remélem, hogy sikerül addig dolgozni, eléggé fontos lenne...
Kitartás, már tényeg neked is csak pár nap van hátra, ne aggódj, most már elég érett szerintem a születésre Veronika :)

Viki,
Köszönöm! :)
Nagyon furcsa még a tudat, főleg, hogy két kis manó lakik odabent :D Tényleg neked mikor kezdett el rohamosan nőni a pocak? Tehát mikor lehetett már sejteni, hogy ott baba van egy kívülálló számára? Merthogy láttam képeket a neten, és brutál hasméretek vannak a végére, remélem azért kibírjuk valahogy :D:D
A szopis módszer aranyos, amúgy egy könyvben láttam ilyet :D Szerintem idővel összelehet őket úgy szoktatni, hogy tényleg így is legyenek éhesek :D

Lucia,
A pocakot tőled is kérdezem. Te meg már láttál is, szerinted nekem (a sok hájacska miatt) mikor fog látszani, hogy pocilakók vannak? :D Így, hogy ikrek? Amúgy Neked is köszi a gratulációt! :D:D:D

Share,
Sajnálom, hogy ilyen dokival hozott össze a sors… Ez engem is úgy ki tud ábrándítani, de szerencsére mostanában nagyon sok kellemes csalódás is ért az egészségügyben (kedves nővérkék, dokik, mind a BMC-ben, mind a János nőgyógyászatán).
Ej, ilyen kis szégyenlős babát, tuti kiscsaj szerintem is :D

Lanett,
Üdv itt is kismami-pajtás! :D:D:D:D

Chesti drága,
Kitartás… Tudom már nagyon várod, hogy a karjaidban tartsd a kicsilányt, de kitartás, amíg Ő jól érzi magát bent, nincs baj :D
De én is sokallom a nov.9-et, addig már tuti rég ki fog bújni :D
Persze már én is nagyon kiváncsi vagyok Rá, húúúú izgi :D:D:D

Én és a Kicsibogyók jól vagyunk, ma sokszor volt hányingerem, de hát ez ezzel jár :D Imádom ezt az állapotot! :D Holnap lépünk a 6.hétbe :D:D

Puszika! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lucia :lol:
Rozi típusú ágyakat vettünk, megtalálod az elefani.hu oldalon. :lol:
Ja, nevek: eddig a Boglárka és a Barbara vezet. :lol:
Ez jó duma: "Csak a lombikosoknak nem volt utolsó menzesze..." megsúgom, hogy nekem pont napra úgy jön ki, hogy punkció
mínusz 2 hét. :lol: Nálatok nevek?

Zsókuci :lol:
Arra emlékszem, hogy 10.hetes voltam a nővérem esküvőjén és akkor már kismama nadrágot vettem, hogy kényelmes legyen. Igazán látványosan kb. a 16.héttől indult be meg mostanában napról-napra nőnek.
Igen, nekem is kellett egy kis idő, hogy megszokjam ketten laknak odabent. :lol:

ui: ma fejezzük be a babaszoba tapétázását és kezdjük a mi hálószobánkat. :lol: Csuda szép lesz :lol: :lol: :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Csajok! :)

Hát érdekes ez a számolósdi, de majd "ODAFENT" döntik el úgyis!!! :)

Kellemes napokat!!!

:)
mot

Jó reggelt!

Ma megyek csavarogni, Niki meg jön amikor jönni szeretne, de súgom neki, ha lehet akkor minnél hamarabb :)
Sokat alszom megint, szerintem ez is egy jel nem?

Zsókuci ikreskismami :) sajna msn-en nem tudjuk elkapni egymást :( De látom jól vagytok, nagyon helyes.

Tegnap ikres barátnőmék voltak itt :) Másfélévesek, fiú-lány kész voltam tőlük :) Rohangáltak össze-vissza sikongattak öröm volt nézni őket, igaz Nikinek nem tetszett a sikongatás :)
chesti

Sziasztok,

ha nem gond, ismét megosztom Veletek, hogy tartanak Kicsibogyók a fejlődésben :D

6. hét

Az embrió kb. 6 mm.

- Megkezdődik az embrió szerveinek fejlődése:

- Megjelennek az emésztőrendszer kezdeményei: a száj és az állkapocs.

- 4 apró végtagrügy alakul ki.

- Egyszerű agya, gerince és központi idegrendszere van.

- Alakul a vérérrendszere.

- Létrejönnek a hangszalagjai.

- Működni kezd a szíve.

Ügyeljen a helyes életmódra, ne fogyasszon alkoholt, kerülje a gyógyszerszedést, hagyja abba dohányzást! A szervek kifejlődésének időszakában az embrió rendkívül érzékeny a kedvezőtlen külső hatásokra. :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Drága :)

Mikor mentek UH-ra???? :)
Millió puszi!!! :)
mot

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.Nem tudtam visszaolvasni,csak belenéztem:
Zsókuciikreskismami,Lanett gratulálok!

Chesti,remélem jól vagytok és minél előbb kibújik Niki(na és könnyen)!Nagyon szorítok!

Üdvözlünk mindenkit(a másik topickon is)!
Mi jól vagyunk,pihizünk jövő héten már net közelben leszek.
Puszi nektek Pocisok és babák,és leendő pocisok nektek is!

Üdv:Andi és Máté
taptau

Sziasztok!

Hát, jó ez a számolgatás! Nekem ha úgy nézzük, hogy megtermékenyítés, mínusz két hét, akkor október 30. Ha utolsó mensi, akkor okt. 27. (így számolt a doki). Ha 27-e után egy héttel még nem születik meg, akkor be kell majd feküdni. Ma voltunk CTG-n, meg vizsgálaton, hazaértünk, és elkezdtem vérezni. De csak kicsit, úgyhogy nem kellett visszamenni, csak akkor kell, ha jobban elindul, mert ez lehetett a vizsgálattól is. Most úgy görcsöl a hasam, hogy csak na, viszont nem rendszeres, szóval nem tudom. Azt mondták, csak akkor menjünk be, ha rendszeres időközönként, egyre erősödő görcsök vannak. Kíváncsi leszek az éjszakára!
Drukkoljatok! (vagy, hogy kezdődjön már rendesen, vagy hogy hagyja abba, mert ez így rossz)!

Bocs, hogy nem írtam személyesen senkinek, de megyek lefekszem, úgy talán kicsit jobb!

Puszi
Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Gyors helyzet jelentés...Niki 3 óta iszonyat mit művel..már nagyon lent érzem amúgy, hasonló néha mensis nagyon durva görcsökhöz, zsibbad a csipőm stb. Az egész pocak hullámzik, de lányok ez nagyon durva komolyan...ülni nem nagyon megy, inkább az oldalamon fekszem, olyankor is "teker" de akkor alul nem érzem azt az "iszonyatos" fájdalmat. Most olyan fél órája azt hiszem kifáradt, pihen ő is, meglátjuk mi lesz még az este :)
Én örülnék ha jönne :)
NIKI GYERE!!! :lol:
chesti

Sziasztok!

A másik topikról szoktam ide "átkontárkodni" és olvasgatni titeket.Csak most nem bírom szó nélkül,amit Chesti írt,NAGYON-NAGYON SZORÍTOK!!De jó lenne megszületne a babó az éjjel,én mindenesetre gondolok rád-rátok az éjszaka!!Aztán helyzetjelentést kérünk!! :D Puszi

Kép
lukrécia

Sziasztok :D

Köszönöm a fogadtatást! Mindenki nagyon aranyos!

Szerintem maradok még a ritkább írásnál, de olvasni sűrűbben próbállak benneteket!

Chesti
Hát remélem itt az idő és hamar kezedben foghatod Nikit!
Gondolok rátok sokat és drukkolok nagyon én is!!!!!!!!!!!!!!!!

Velünk semmi különös nincs. Dolgozgatunk és én próbálom leadni a tavalyi stimu után felszedett plusz kilóimat. Igazából azokat már leadtam kb.10-13 kg-ot, de még 3- 4 kg jó lenne. Nádszál ugysem leszek, de a férjem nem is örülne neki! :lol:
Kedvem az nagyon jó!!!
Ha úgy alakul, talán jövőre újból próbálkozunk lombikkal kb. tavasz vége, nyár elején, de csak a zárás után (könyv.vagyok én is :D ).

Puszi Mindenkinek és további boldog pocakosodást!!!!!!!!!!!
Andi
manda

Sziasztok,

Chesti,
Húúúú, ez nagyon izgi! :D:D:D Bárhogy is alakul a mai estétek, nagyon szorítok, és kívánok a lehetőségekhez képest könnyű szülést!!! :D
Várom az sms-t! :D

Mot,
Jövő csütin megyünk UH-ra, aznap lépek a 7. hétbe, így nagyon remélem, hogy hallhatunk már szívhangot :D Olyan jóóó lenne! :D

Taptau,
Remélem Ti is jól vagytok! :D Mostanában keveset írsz, de remélem minden rendben! :D Puszillak!

Rozus,
Na a végén még tényleg egyszerre szültök Chestivel :D De mindenesetre a finisben vagy már Te is! :D
Persze Neked is könnyű szülést kívánok! :D

Manda,
Dejódejó! :D ÖRÜLÖK tiszta szívből, hogy jó a kedved! :D

Mindenkinek szép álmokat kívánok! Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt :)

Na jóó még egyben :) Niki még sem akart jönni annyira, de jól csinálta :) Aranyosak vagytok, hogy szurkoltatok, Lukrécia és Manda meg pláne :)
Most nyugi van, de az a vérzés még meg van..vagyis nem friss vér ez hanem alvadt, Lucia ez tényleg normális?

Na majd még jövünk, puszi mindenkinek :)
chesti

Ja igen majd akkor szoritsatok igazándiból ha azt irom 5 perces fájások, indulunka kórházba, vagy elfolyt magzatviz :)
Úgy látszik ezek még csak szárny próbálgatások részéről :)
chesti

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Húúú Chesti , ez nagyon durva már!!! Úgy izgulunk!!!! :)

Sajna jövő héten nem leszek net közelben, de azért megpróbálok benézni és remélem már Niki fotóit fogom nézegetni!!!!!!

Mindenkinek Millió puszi!!!

mot

Jó reggelt!

Chestikém ,az a helyzet, hogy nem tudom, mi normális és mi nem. Nem lehet, hogy a nyákdugót érzed, az jön ki ilyen alvadékos formában? Nagyon izgulok!!! Majd jelentkezz még, mi van veletek, ma netközelben leszek.

Zsókuci, rajtam 9 hetesen is látszott. :) :) :) De 3 hónaposan már biztosan látszódik rajtad is!

Viki, köszi. :) :) Barbara és Boglárka szép nevek. Ti már lassan a kritikus időn is túlvagytok. :) :) Nálunk nevek alakulóban, egyelőre még több van versenyben, aztán meglátjuk, mi marad a végén.

Szép napot mindenkinek!

Lucia
lucia1

Drágáim!

Eltűnök egy hétre!!! Mindenkinek kellemes napokat!!!! :)

Puszi

motpapa

mot

Chesti!

Pont ugyan az volt/van nekünk mint Nektek! És nekünk is abbahagyta. Vérzel még? Én még egy kicsit. Hát várunk. :lol:
Akkor most verseny :lol: :lol: Niki vagy Vera lesz az első? Na jó, legyen Niki, hiszen Te előbbre voltál kiírva! Már nagyon várom, hogy történjen valami! Elkezdtem intenzíven takarítani, hátha úgy jobban történik valami... :wink:

Puszi
Rozus

KépKép
rozus

Rozus :)

Finishelünk :) Igen még vérezgetek, de inkább alvadt vér, nem tudom mi lehet ez. Ma még annyira nem volt intenziv Niki, azt hiszem gyűjti az erőt estére, hátha ma sikerül "ki szabadulnia" :)
Én sütőttem ma vaniliás kiflit, tegnap a csajokkal csavarogtam a volt munkahelyemen, totál le voltak döbbenve tőlem, meg hogy milyen bátor vagyok :) Nem értem, ha elfolyik a magzatviz nem tök mindegy hol történik ?:) Azért pikkpakkra csaknem szülünk meg :)

Akkor ezekszerint már nem fekszel, megteszel mindent hogy jöjjön Vera :)
chesti

Szia Manda :lol:
Örülök, hogy jól vagy és hogy tavasszal nekivágtok újra!
Hajrá!!!!! :lol: :lol:
Én most vagyok 90 kg. A terhesség alatt híztam 13 kg-t eddig, ja és +ugye rajtam van a lombikok alatt felszedett 12 kg. :lol: :lol: :lol:
Háááát, asszem' a partra vetett bálna kutyaf@sza hozzám képest. :lol:

Lucia :lol:
"Kritikus idő" ??

Chesti,Rozus :lol:
Egy kolléganőm a szüléshez közeledve elkezdett csípős kaját enni, hogy attól beindul, de semmi, aztán azt mondták neki, hogy szexelni kellene, azt mondta azt is próbálták még mindig semmi.
Aztán egyszer csak..... :lol:

Drukkolok a versenyben lévő mindkét csajszinak! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti:

Mennek a drukkok! Aztán ha már látod Nikit küldj füstjeleket nekünk is! Várjuk a fejleményeket ám! Puszi! :D
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Helyzet jelentés!
Tegnap 6-tól jöttek a fájások..de ez mááás. Niki szinten nem is mozgott, olyan volt mint a mensi görcsök. Fájt az egész méhem, csípőm..és ezek időközönként.Volt, hogy félórán keresztül 5 percesek voltak. 8 körül asszem a nyákdugó volt az ami láttam wc-n... Szóvaé 11 körül beültem kádba, akkor teljesen ellazultam és a fájások is csillapodtak. Elmentünk aludni, de egész éjjel mentek ezek a mensiszerű görcsök,szóval nem sokat aludtam...és nem tudom ez most akkor mi volt. Felhívom ma szülésznőmet ezt mire véljem,mi lehet ez.
Most nyugi van fél óránként óránként jön ez a görcs csak.
Jajj ezek az "ijesztegetések" olyan rosszak, mert én esküszöm kivirulok mikor kezdem azt hinni na itt az idő....

Estrella aranyos vagy, köszi a drukkokat :)

Viki én a csípős dolgot drasztikusnak tartom, szegény Nikimnek nnneeeeee :) A szexet hagyjuk, hűűű hát kirázott a hideg is a gondolatra, pedig én is hallottam az beindíthatja.
chesti

Chesti,
nagyon szorítunk!!!Szerintem már jobban várjuk Nikit, mint Ti! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Élek ám, csak kicsit besűrűsödtek a hétre a programok :D Jöttünk -mentünk mindenfelé. Holnap apósom családjához megyünk Füzesabonyba :)

Nálunk minden oké amúgy, Jázmin épp most kezdett tornázni :D
NAgyon kis ficánkolós.

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de lassan leesik a fejem olyan álmos vagyok, de azért akartam életjelt adni magamról.
Azért minden pocisnak és leendő pocisnak üdv és puszi.

Chesti! 8) Téged azért nem hagylak szó nélkül. Mostmár tényleg húúúzzatok bele. Vagy bírjátok ki keddig. A barátnőm szerint nem valami jó ünnepnapon szülni, mert alig van valaki aki figyelne az emberre, persze ha Niki jönni akar, nem szabad visszatartani!
Kitartás :!: Puszka

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Chesti-hírek:

Kb. éjfél óta a kórházban van, vajúdik, de nehezen tágul, úgyhogy mega-drukkokat kell küldeni Chestinek és Nikinek, hogy minél haramabb túl legyenek a szülésen-születésen, és hogy persze minél fájdalom mentesebb-legyen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Később még írok!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!
No, igen, már az is furcsa, hogy miért én teszem fel a táblázatot!???
Nos, lássuk!Ki veszi észre rajta, hogy mi a változás????Bocsi, ha valakinek nincs benne az aktuális vizsgálat, de most nem sok időm volt...
Kép

Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!!!!!!
Vendég

Hajrá Chesti és Niki!
Remélem, mostanra már látjátok egymást!

Rozus

KépKép
rozus

CHESTI!!! Hurrá!!![size=18]NAGYON-nAGYON boldog vagyok!!Gratulálok!!!![/size] :lol: :lol:

JÓ PIHENÉST AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!!! :D

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!

Üdv.Brigi :D
brigii

DRÁGA CHESTI!

EZER MILLIÓ GRATULA!!! VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!
PUSZI
ESTRELLA

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

tegnap este nem engedett fel a babanetre...:( De szerencsére Kriszti volt olyan aranyos, hogy feltette a jó hírt Chestiről és Nikiről! :D

Chesti drága,

Kép
Természetesen majd várjuk a képeket a kisasszonyról, na meg szüléstörténetet, ami az időpontból ítélve nem lehetett egyszerű...
Ügyes voltál!!! Millió puszi Nektek! :D

Később jelentkezem, puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Eszter a lelkemre kötötte, hogy ma reggel írjak a fórumra.
Szóval tegnap este 9:02kor megszületett a mi pici Nikink 3350g és 55 cm. Mindenen a helyén, hosszú fekete haja van (ahogy az anyukája is született :) és nagyon gyönyörű :D:D:D:D
Képek majd lesznek, de most rohanok vissza hozzájuk a kórházba!

Sziasztok és Eszter küld nektek millió puszit :)

Egy boldog apuka .)
chesti

Sziasztok! :)

GRATULÁLOK a boldog anyukának és apukának!!! KépKép

Vigyázzatok nagyon a kis Hercegnőre! :D

Sok-Sok puszi! :D

Kismoni
kismoni

Chesti!

Teljes szívemből gratulálok nektek!!!!!!!!Vigyázzatok egymásra.Sok puszi babának-mamának! :D :D :D :D

Kép
lukrécia

Chesti!
Hatalmas gratula! Nem semmi ideig tartott! Remélem, nem szenvedtél nagyon! Várjuk a képeket, meg a történetet!

Rozus

KépKép
rozus

Chestikém, gratulálok nektek!!! Majd várjuk a képeket!!

Puszi
lucia1

Chesti :lol:
Gratulálunk mi is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rozus :lol:
Te hogy vagy???

Viki
nviki
Budapest III. kerület

CHESTI!!! ŐSZINTÉN GRATULÁLOK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK-SOK TEJECSKÉT! NAGYON VÁROM A BESZÁMOLÓDAT. PUSZI! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
share

Chesti :D

Nagyon ügyesek voltatok!!! Szívből gratulálunk és jó egészséget kívánunk a Mamának és a Babának!!!
És kitartást az Apukának is!

Köszönjük szépen az sms-t!

Puszi:
Andi és Karcsi
manda

Chesti!

Hatalmas gratula az egész kis családnak!!!!!
Csodálatos érzés lehet!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mamm
mamm

Sziasztok!

Még mindig a papa. A képeket ezen a linken nézhetitetek meg:
http://www.mozgo.hu/niki/
A kis videok nagy része csak holnap reggelre ér fel a szerverre.
Eszter jól van. Végre tud pihenni. Niki már szopizik :)
Eszti kérte, h pár gondolatot írjak le a szülésről az én szemszögemből. Annyi minden forog még bennem, h mindet leírni lehetetlenség. Tényleg csak pár gondolat:
Először is: HŐSÖK vagytok. Minden nő az. De Eszter különösen. 48 órás ébrenlét és 24 órás vajjúdás útán még maradt ereje a szülésre. Hihetetlen kitartás és erő van ebbe a csöpp lányban. Ezentúl is csak apás szülést tudok elképzelni. Amelyik apa kihagyja ezt az rengeteg mindent elveszít: egy életre szóló élményt, még szorosabb köteléket a párjával és az első torokszorító pillanatokat mikor a gyermeke felsír! Soha nem fogom elfelejteni, mikor először Eszti mellére rakták a Nikit. Be is fejezem itt, mert még mindig túlfűtött érzelmi állapotban vagyok és csak a könnyeimet nyeldeklem. Még pár dolog:
Szülésznőt mindenképpen fogadjatok! Eszteré nagyon jó volt. Nagyon nagy segítség.
Alternatív szülőszoba egy remek találmány, de a végét még mindig csak hagyományos szülőszéken tudom elképzelni. Ahogy elnéztem Eszter is osztja a véleményemet.
A kórház szülészeti osztálya is nagyon remek volt.
Mindenamellett, hogy szakmailag nagyon felkészültek, folyamatosan odafigyeltek a családi intimitás fenntartására is.
Nikiről nem tudok csak könnyezve írni ... gyönyörű kislány. Szegénykém, ő is nagyon elfáradt a szülésben, de mai napon már nagyon élénk volt :)
Legyetek jók és mindenkinek sok-sok babát.

Üdv,

Zoli
chesti

Kedves ijfú szülők!
Nagyon-nagyon-nagyon szép a kislányotok, és mégegyszer csak gratulálni tudok!!!!!!!! :D :D :D
mamm

Zoli!

Gyönyörű családod van,csodaszép a babátok,nagyon gratulálok! :D

Kép
lukrécia

Chesit, Zoli! Fantasztikusak a fotók!!!! Teljesen odavagyok! Nagyon várom a mozgókat is. Remélem, gyorsan feltöltődnek. :)
share

Chesti, És kis családja!Egyszerűen Gyönyörűek vagytok!

JÓ pihenést!!

Brigi
brigii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?