Sziasztok!
Itt vagyok.........................,csak akkora elmaradásban,hogy fél nap nem lenne elég,hogy mindenkinek mindenre reagáljak....
így nem is írtam,de úgy látom,hogy ez még rosszabb "taktika"
(arra várjak,hogy mikor lesz annyi időm egyben)
.........még jobban lemaradok
,és mostanába nem futja az időmből,hogy mindent alaposan mégegyszer átrágjak.....( mert megint angol.....,tücsökzene,vizsgálatok,és egy örökké anyát igénylő mindjárt 2 éves csemete,csakhogy egy párat felsoroljak a bokros teendőim közül) pedig szívesen jövök veletek dumálni és talizni is remélem eljutunk egyszer már végre.....
Olyan aranyosak vagytok,hogy hiányoltok,igazán jólesik...
ma ez a legjobb dolog ami történt velem....ma tiszta gáz napom van....tiszta ideg vagyok......már sírtam is dühömben....
Dávid is későn aludt el,(olyan ari volt,én meg olyan mérges,nem tudta mi van,miért vagyok ilyen "hűlye".....) romokban a lakás,hiába pakolok,nincs látszata.....
Kész vagyok teljesen,tiszta depi!!!!
Én is boldog hófordulót kívánok
Melindának,olyan klassz,hogy raktatatok fel vonalzókat,így egyből látszik,ha valakit ünnepelni kell.......
hú nagyon megy az idő......épp
Artúrka vonalzóján akadt meg a szemem nemrég,hát lehidaltam teljesen......
Ja és nektek is sok boldogságot kívánok
Szilvi évfordulótok alkalmából....és még legalább 10x ennyi időt töltsetek együtt boldogságban és szeretetben....
(A kocsi meg tényleg pehelykönnyű a (Graco-hoz képest is) mindössze 8 kg ,dönthető 3 pozicióba.....asszem te kérdezted,igaz?csak a másik oldalon maradt....
És a hintás
Mincsike sorozat is annyira cuki,és
Gombocka ne várd,hogy mosolyogjanak
,mert direkt nem fognak.......fú én is olyanokat hagytam ki......olyan kis gézengúzok.........
Anna!Te pedig ne keseredj el,mert nem mindig jót mutat a mérleg......ha vidám,jó kedélyű
Pogi baba,akkor nem lehet gond hidd el...és ez a mérleg,sokszor csak az anyukák ijesztgetésére szolgál. Ha úgy érzed,hogy eleget evett,akkor ne hidj a mérlegnek!
Megértelek különben..néha engem is átvert az a dög....akkor jöttem rá,mikor többet mutatott előtte,mint utána,na ezért ez durva volt fél óra 20 perc szopi után.....
De ha megnyugtat vidd el a dokihoz,de nem hiszem hogy nagy a baj....
Tudom,hogy ezer másik dolog kimaradt,de egyszer már összeszedem magam,és akkor bepótolok mindent.......(remélem nem voltam felelőtlen
)
A hajhullás idő kérdése....
semmi se jó rá.........nekem aztán még korpásodott is mellette,amit semmivel nem tudtam eltűntetni,kipróbáltam a patikában fellelhető összes csoda szert...és semmi,akkor döntöttem,hogy levágatom a derékig érő hosszú hajam,ami most katasztrófálisan néz ki ,mert most növesztem és iszonyú gáz,lehet,hogy nem is megyek a talira,mert a babák rosszat fognak álmodni,ha meglátnak......
Na nem síránkozom tovább,de megyek mert még ezer a dolgom.....
puszika,remélem azért valamit törlesztettem
Ezt Mindenkinek!!!
Ildikó,aki ma tiszta dilis