Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gombocka:
Azért akartam számosat, mert ebben nincs olyan apró rész amit könnyen letudna nyelni! Azóta már sikerült venni a tescoban! :D
Pogi örült is neki!
A hétvége szarul telt mert Poginak fáj a pocija. Valami olyat ehettem ami nem jött be neki. Sajna 3 napja szenvedünk a pocijával!

Ildikó:
Nektek megint mozgalams volt a 7vége Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kimaradt a 2 kedvencem:

Kép

Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna
,
Nagyon jó az ABC-s habtapi, én is, én is! :D
Hasfájás :cry:

Gombócka
,
Lehet, hogy Mincsi is a foga miatt nyűgös éjjelente???
Mi ma kaptunk meg a 4 hós oltást, (úristen már 4 hónapos!), megint megnézte dokinéni az ínyét és már nagyon ott van a felszín közelében a rece, úgyhogy lehet nemsokára Melinda is fogas baba lesz :shock: Kaptunk valami receptet, állítólag hasonló az összetétele a Dentinox-hoz, csak jóval olcsóbb, mert a patikában keverik ki és még hatásosabb is.

Amúgy nem tudom mi van a gyerekemmel, remélem csak a fogzás teszi, de olyan dolgokat csinál, mint máskor soha. Tegnap etetni akartam, már 4 órája nem evett, erre ahelyett, hogy rákapott volna a cicire, mint az őrült elkezdett sírni, nyomta vagy 20 percig, aztán nagy nehezen elfogadta, és bealudt rajta :shock: Pedig nem szokott, főleg nem napközben, nem értem. Aztán a következő szopinál is bealudt rajta... Aztán meg tiszta nyűg volt egész nap...
Anyuéknál voltunk hétvégén, ott este fél 7-kor evett utoljára, hajnali 3-ig bírta vele, itthon meg 6-kor evett utoljára este, utána fél 11-kor már állt a bál... Talán mert anyuéknál jól kifárad, mert szórakoztatják folyamatosan???? Nem értem én ezt....

Ildikó
,
nagyon jó a megijedős kép, olyan aranyos Dávidka rajta!! Amúgy a húgod kisfia így képen olyan, mintha az ikertesója lenne Dávidnak. Ő mennyi idős? Életben is így hasonlítanak?

Én is csináltam még a múlt hét előtt ilyen babafalvás vonalzót, de az enyém legutóbb nem látszott, nem értem miért... Most sem látszik :cry:

Üdv mindenkinek:
Szilvi

Kép
szeee

Ildikó,
elfelejtettem kérdezni, hogy a BéBé Comfortnak milyen a súlya? Kellene nekünk is egy pehelykönnyű sport babakocsi, nemsokára úgyis ül, mert a mostanival, bár elvileg nem nehéz, "csak" 10 kg, de nekem az, szóval ezzel képtelen vagyok tömegközlekedni, pedig már úgy mennék mindenfelé a manóval.

Én a Mclarenekkel szemezek a Brendon katalógusban, jó könnyűek, jó lenne ha lenne rájuk kuponakció valamikor....

Képzeljétek, levágattam jó rövidre a hajam, mert már nem bírtam ezt az elképesztő hullást :cry: Nem tudom, mikor áll már le, így is elég kevés hajam van.... Szóval most úgy nézek ki, mintha a saját gyerekem 12 éves nővére lennék, azóta pláne mindenhol tegeznek, hiába látják, hogy babakocsival vagyok :lol: Vagy azt hiszik bébiszittelek, he-he... :)

Kép
szeee

Szeee: Én nagyon ajánlom neked a bánfi hajsampont és hajszeszt nekem szinte a felére csökkent a hullás mértéke! Qva jó, komolyan! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
Köszi, van mindkettő, nekem nem igazán jött be, igaz már csak a sampont használom, meguntam az állandó szeszezést, mert nem láttam hatását... :cry:
Te mostanában használtad?
Mert állítólag a szülés utáni hajhulláson nem nagyon segít szinte semmi, mert a hormonok visszarendeződése miatt van, ki kell várni a végét... De nem olyan egyszerű az! Bár úgy néz ki a hajvágás segített kicsit a dolgon, legalább a fésülködés egyszerűbb és nem tépek végig a fésűvel 40 centi hajat, csak 15-20-at... :)

Kép
szeee

Sziasztok,

bocsika,
hétfőn fodrásznál voltam, tegnap meg anyuéknál voltunk névnapozni, úgyhogy én is igazoltan vagyok távol.

Szeee,hasonló helyzetben vagyunk, nekem is jó rövid lett a hajam.
Ami a hajhullást illeti, nekem most kezd megállni...úgyhogy kitartás. :lol:
Egyébként nekem még anno a fodrász mondta, hogy ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. :roll:
Amikor hétfőn bementem a fodrászhoz, mindenki mondta, hogy egy anyukára számítottak, erre bemegy egy ugyan olyan csajszi, mint régen... :oops: (már kb. 10 éve oda járok)
Szóval, rólam se mondják meg, hogy anyuka vagyok... :roll:

Majd rákérdezek én is a dokinéninél, erre a kenőcsre. Ő is biztos ismeri.
Nem tudom miért nyügi, vannak napok, mikor semmi baja, de vannak amikor semmi se jó...

Képzeljétek, 2-től 6 hónapos koráig átaludta az éjszakát...most már 1 hónapja nem...szóval, a párom mondta, hogy mi lenne, ha nem szopizna éjszaka, mert hozzá szokik és mindig fel fog kelni.
(persze azt nem tudta megmondani, hogy mégis akkor mit csináljak helyette???)
Na a lényeg, hogy este mindig tejpép a vacsi, utána még szopi, hogy jobban bírja az éjszakát. De az egyik éjjel a szokásos 3 órakor bömbölés, felveszem, tépi le a pizsamámat...éhen akara halni...ráteszem a cicire és képzeljétek, ilyet még nem hallottam...korgott a pocakja :shock: :shock:
Na, mondom szegény gyerek...
Úgyhogy tegnap főzelék volt a vacsi...ma ugyanúgy felkelt fél 3 kor szopizni....
Ja és az sem működik, hogy este többet egyen, mert ha már nem kell neki becsukja a száját és meg nem lehet etetni. A tejcsi meg már kezd kevesebb lenni...úgyhogy én még mindig az mondom, ha szopizni akar akkor szopizzon.

Ildikó,
tényleg nagyon jók a képek és tényleg hasonlítanak egymásra a gyerkőcök. :lol:

Kicsilány,
nekem az a kép tetszik legjobban, ahol megfogja az arcodat. Az olyan jó érzés nem?
Egyébként szóltam a Mincsinek, hogy jó lenne, ha összeszedné magát, mert a csajok leelőzik mindenben.
Nem különösebben érdekelte.
Viszont most már egyre többet ül egyedül, úgy, hogy fogja a bokályát, írtó helyes és mióta át tud fordulni a hasára, állandóan ide.oda pörög, most már minden irányba...

Ja, Szeee, a szopira még azt akaratam mondani, hogy nekem Mincsi is csinálta ezt, amikor megjött a mensim. Ugyanis nkem már 4 hónapos kora óta újra megjött :cry:
Akkkor a mélyhűtőből kapott tejcsit, és mikor az egy kicsit telített a pociját, akkor kínáltam újra a cicive és akkor már elfogadta.
Megváltoziák olyankor az íze állítólag.

Na, megyek, mert reklamál.

Puszi

Kép
gombocka

jajajjjjj
a leglényegesebb dolgot elfelejtettem.

tegnap anyuéknál voltunk, ott voltak a tesómék is....
apunál volt a Mincsi, amikor apukám egy laza mozdulattal mondta a tesóm nőjének, hogy fogja meg egy kicsit.
de tudjátok úgy, mint amikor odaadod valakinek, hogy egy kicsit fogja már meg amíg te csinálsz valamit. Azt a döbbent fejet...
érdemes lett volna látni.
De egész jól fogta, és a Mincsi se sírt nála.
pedig apuval nem is beszéltem meg... :lol:
utána meg elkezdett érdeklődni...mi történt vele???
puszi

Kép
gombocka

Gombócka,
mensi????? Jaj, csak azt ne!!! :lol: :lol: :lol:
Amúgy nekem még nem jött meg, nem is bánom, de lehet, hogy akkor meg fog mostanában :shock:
Én meg arra is gondoltam, hogy terhes vagyok :shock: Állítólag akkor is megváltozik a tej íze és nem szeretik a babák... Na, azért remélem, hogy nem, asszem kiugranék a harmadikról :lol: Pedig valahogy mintha nőtt volna a hasam mostanában, pedig már elég jól visszament. A második állítólag hamarabb látszik :shock:

Szegény korgó gyomrú Mincsi :) Hát én sem örülnék neki, hogy újra kel éjjel, de ez van. Nálunk ez a veszély nem fenyeget, mert kezdetek óta eszik éjjel... Bár most 3 napja csak egyszer, nem kétszer :shock: Nem tudom, mi van vele, a kedve sem olyan jó, pedig egy nagyon vidám gyerek volt mindig is. Állandóan dumált, 3 napja meg megkukult. Kicsit aggódok... Remélem, csak a fogzás, mert állandóan az ínyét piszkálja a nyelvével és hát így tényleg nem lehet beszélni :)

Nicsak, barátkozik a leányzó :lol: Ez azért jó!
Kérünk ülős képet!!!! Tök ari lehet!

Kép
szeee

Megjavult a vonalzóm, király :D

Kép
szeee

Szeee,
nem akarlak elkeseríteni, de nekem pont hasonló érzéseim voltak, mielőtt megjött.
Már majdnem tesztet is vettem, mert nőtt a pocakom, meg nem is éreztem valami jól magam.
Aztán egyik nap :shock: kb. így néztem, hogy "ez meg mi"?
Tök jó volt nélküle... :lol: :lol:
A házunkban a lány, aki mellesleg szintén a doktor úrnál szült, csak nincs náluk net, így nem tud csatlakozni hozzánk, neki egyáltalán nem maradt ki...pedig szoptat ő is.
Egyébként azt hallottam, hogy 6 óránál több idő ne maradjon ki 2 szopi között, akkor elvileg elég jól ki lehet húzni.
A b.nőmnek 10 hónapos volt a kisfia amikor újra megjött neki.
Írigylem...na, mindegy ez van.
Megpróbálom lefotózni, de lehet, hogy ha csak itt van apa is akkor fog sikerülni, mert olyan hírtelen el tud dőli.
Azért megpróbálom.

Visszaaludt.
Pedig ilyenkor szoktuk menni játszótérre hintázni. Na, mindegy megyünk később...

Nem tudom írtam e de mi ott lakunk ahol régen a Hunyadi mozi volt, csak a túloldalon.
Csak azért írom, mert a múltkor Te is írtad.
Szerintem csak pár villamos megálló váaszt el bennünket. :lol: :lol:

Kép
gombocka

tök jó a vonalzód!!!!!!!!

Kép
gombocka

Gombócka,
Hú, akkor tényleg lehet, hogy meg fog jönni...
Ott dolgozik apósom az orvosi rendelőben, amerre laktok! Csak nem hozzá jártok véletlenül? Dr. Molnár Attila. Tényleg közel vagyunk egymáshoz :)

Kép
szeee

Sziasztok!

Mi ez a traccsparty? Hát itt senkinek semmi dolga? :lol: :twisted: :lol:

Szeee:
Látom te is olvstad a babát itthonhagyni topikot a nlc! Szép kis vitakör alakult ki ott! Hát sztem tényleg nehéz úgy beszélni hogy közben masszigálja az ínyét! :lol:

Gombocka: Igen tényleg jó érzés! Na haladás van a csajszi ügyben ez tényleg jól hangzik!

A mensitől én is tartok, hogy visszaté, de hát ez van!

Na pussz
Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,
Jó, hogy több helyen összefutunk, én is kiakadtam azon a topicon. Minek szül az ilyen, ha pár hónap múlva már menne a világba a kölykei nélkül???? :evil:

Tudom, hogy Ti Pampers-t használtok, most kaptam az infot, hogy folytatódik a Fishers Price akció, már az ápr. 1 után született babák körében is!!!

Szilvi

Kép
szeee

hello,

pár kép.direkt nem mosolygott a kis huncut...

Kép
Kép
Kép
Kép

Megkeresem én is azt a topikot...hát nem hangzik valami jól.
Otthonhagyni...én pár órára mentem el a fodrászhoz, apával volt itthon, de 1-szer muszáj volt telefonálnom... :lol:

Na, ez jó...méghogy semmi dolgunk...én pihenni ülök le ide... :lol: :lol:

Tudom, nem nekünk szól a pelus dolog,
de nekem meg van egy csomó liberos figurám, ha kaptok ilyen ajánlatot, hogy küldjétek be, és küldenek teknőst (játékot :lol: ) akkor én szívesen adok nektek!
Igaz, több mint 1 hónap múlva küldték.

Jó lenne már ez a tali.................

Na, megyek, mert Anna még a végén rámszól..van egy csomó vasalnivalóm.. :wink:

Kép
gombocka

megkerestem...no comment...
most már tényleg megyek vasalni

Kép
gombocka

Sziasztok!

Hát lányok nagyon elvagyok keseredve tegnap este és ma is megmértem Pogit és a mérleg 150g-mal kevesebbet mutat mint a múlt héten. Még este is megmérem, de ha akkor is ez lesz az eredmény "felkötöm" magam! Szorítsatok, hogy csak én parázzam túl a dolgot és ne Pogi fogyjon! :(

Gombocka: Bizony jól látod rád szólok, hogy menj vasalni, hogy az én kis Artúrkám csini legyen mikor talizik velünk! ;) :wink: :twisted:
Habár ő így is csini és olyan édes a hintában!

Szeee: Köszi hogy szóltál. Most így jártam voltam olyan kedves másokkal és elosztogattam a kódjaimat! :cry:

Hát igen az a tali már tényleg kéne, mert én most megyek kettőre is, de igazából én már RÁTOK vagyok kiváncsi, de nagyon

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jaj én kis hüly elfelejtettem!
Boldog hófordulót Melindának! :lol: :lol:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Ildikó, Szabus:
Kép

Melinda, boldog hófordulót:
Kép

Anna,
Kép
köszönjük a bókot !

Ne aggódj, bizti minden oké lesz, de feltétlen írj, hogy mi van!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Anna,
Köszi a köszöntést, milyen kis figyelmes vagy :) Azonkívül, hogy Melinda ma négy hónapos, apával ma van a 6. évfordulónk :) Azt mondanom sem kell, hogy eddig egy évben sem emlékezett rá. Csak a hónapot tudja belőni :lol: Idén sem fog, de már megszoktam, nem is várok semmit, férfiak :cry:

Ami Pogi súlyát illeti, gyakran méregesd. Legjobb meztelenül közvetlenül kaja előtt. Meg mérd azt is, hogy mennyiket eszik. Ha tényleg súlyveszteség van, sajnos irány az orvos. Legjobb esetben az lehet, hogy nem elég neki a tej, ill. nem tudom pontosan mit kap még. Reméljük, ennél komolyabb gond nincs.

Kár, hogy elosztogattad a kódjaidat, de azt hiszem jövő évig tart az akció, úgyhogy van idő gyűjtögetni. Mi is használunk Pamperst is, de ami nagyon jó - ki hinné - az a Lidl-ben kapható Cien pelus, ezt használjuk a Pamperssel felváltva. Gumírozott a dereka, tépőzáras, valahogy vastagabb és van tartása, van rajta pisijelző csík, szóval szerintem nagyon jó. Lányok, ha van a közeletekben Lidl, érdemes kipróbálni. A midi 36,-/db-ra jön ki.

Gombócka
,
Tündéri Artúrka a hintás képeken! Az a kis satyi a fején :D Zabálnivaló :D Nálunk olyan hülye hinták vannak itt a lakóparkban a játszótéren, nem tartom őket biztonságosnak :evil: Nem tudom mikor fog Melinda így hintázni... Bár anyuék azt ígérték, hogy karácsonyra hintát kap :)

Ildikó, Szabus????

Üdv:
Szilvi

Kép
szeee

Gombócka,
Egyszerre írtunk. Köszi Neked is :D

Kép
szeee

Sziasztok!

Itt vagyok.........................,csak akkora elmaradásban,hogy fél nap nem lenne elég,hogy mindenkinek mindenre reagáljak.... :oops: így nem is írtam,de úgy látom,hogy ez még rosszabb "taktika" :oops: :oops: (arra várjak,hogy mikor lesz annyi időm egyben) :oops: :oops: .........még jobban lemaradok Kép ,és mostanába nem futja az időmből,hogy mindent alaposan mégegyszer átrágjak.....( mert megint angol.....,tücsökzene,vizsgálatok,és egy örökké anyát igénylő mindjárt 2 éves csemete,csakhogy egy párat felsoroljak a bokros teendőim közül) pedig szívesen jövök veletek dumálni és talizni is remélem eljutunk egyszer már végre.....

Olyan aranyosak vagytok,hogy hiányoltok,igazán jólesik...
ma ez a legjobb dolog ami történt velem....ma tiszta gáz napom van....tiszta ideg vagyok......már sírtam is dühömben....
Dávid is későn aludt el,(olyan ari volt,én meg olyan mérges,nem tudta mi van,miért vagyok ilyen "hűlye".....) romokban a lakás,hiába pakolok,nincs látszata.....
Kész vagyok teljesen,tiszta depi!!!!

Én is boldog hófordulót kívánok Melindának,olyan klassz,hogy raktatatok fel vonalzókat,így egyből látszik,ha valakit ünnepelni kell.......
Kép
hú nagyon megy az idő......épp Artúrka vonalzóján akadt meg a szemem nemrég,hát lehidaltam teljesen......

Ja és nektek is sok boldogságot kívánok Szilvi évfordulótok alkalmából....és még legalább 10x ennyi időt töltsetek együtt boldogságban és szeretetben....
Kép

(A kocsi meg tényleg pehelykönnyű a (Graco-hoz képest is) mindössze 8 kg ,dönthető 3 pozicióba.....asszem te kérdezted,igaz?csak a másik oldalon maradt.... :oops:

És a hintás Mincsike sorozat is annyira cuki,és Gombocka ne várd,hogy mosolyogjanak :D ,mert direkt nem fognak.......fú én is olyanokat hagytam ki......olyan kis gézengúzok......... :P

Anna!Te pedig ne keseredj el,mert nem mindig jót mutat a mérleg......ha vidám,jó kedélyű Pogi baba,akkor nem lehet gond hidd el...és ez a mérleg,sokszor csak az anyukák ijesztgetésére szolgál. Ha úgy érzed,hogy eleget evett,akkor ne hidj a mérlegnek! :x
Megértelek különben..néha engem is átvert az a dög....akkor jöttem rá,mikor többet mutatott előtte,mint utána,na ezért ez durva volt fél óra 20 perc szopi után.....
De ha megnyugtat vidd el a dokihoz,de nem hiszem hogy nagy a baj.... :wink:

Tudom,hogy ezer másik dolog kimaradt,de egyszer már összeszedem magam,és akkor bepótolok mindent.......(remélem nem voltam felelőtlen :D )

A hajhullás idő kérdése.... :D semmi se jó rá.........nekem aztán még korpásodott is mellette,amit semmivel nem tudtam eltűntetni,kipróbáltam a patikában fellelhető összes csoda szert...és semmi,akkor döntöttem,hogy levágatom a derékig érő hosszú hajam,ami most katasztrófálisan néz ki ,mert most növesztem és iszonyú gáz,lehet,hogy nem is megyek a talira,mert a babák rosszat fognak álmodni,ha meglátnak...... :cry:

Na nem síránkozom tovább,de megyek mert még ezer a dolgom.....

puszika,remélem azért valamit törlesztettem :wink: :wink: :wink:

Ezt Mindenkinek!!!
Kép

Ildikó,aki ma tiszta dilis
ilgya1

Ja és véletlenül maradt le,de Alíz baba is valami tűnemény a képeken,mint mindig.....
És hova utazik? :D

Nekünk is van habtapink, és nagyon szerettük...és Annának adok igazat,mert először amit vettem,az ilyen kis dinós volt és pici darabjait meg olyan nehéz összeszedni,arról nem is beszélve,hogy bekapják a babák.,jól mutat meg minden de néha ki is kell takarítani alatta,akkor meg elég nehézkes összerakosgatni,ha széthullik.....vagyis takarítás közben kinek van hozzá kedve :roll: (nekem nem volt)
aztán egy ABC-et vettem a piacon,elég jó árban,ezt meg nemrég szedtem össze,olyan jól kihasználtuk....,sokat játszott rajta,később is jó lesz rakosgatni a betűket.....
Igaz nem voltak olyan élénk színei,mint a másiknak,de a célnak megfelelt.
Íme:
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó: Jaj de örülök hogy jól vagytok! Ne beszélj hülyeségeket azzal kapcsolatban,hogy nem is jössz talizni, mert mérges leszek! :twisted: Méghogy rossz álmai lesznek a babáknak! Te igenis jól nézel ki higgy nekem! :lol: :lol:
Pogi nem utazik csak az apa sajna! Pont oktoberben ami lehet hogy egybe esik a keresztelővel! De remélem nem!

Szeee: Grat a 6. évhez! Mi januárban töltjük ezt fordulót :)

Igazándiból én nem aggodnék annyira a fogyás miatt ha nem lenne ez a hülye pocifájása is! De majd holnap talán jó lesz, mert 5 nap után végre sikerült kakilnia is! :D
Voltunk új albit nézni! Ugyanennyiért 2,5 szobás lakás most azon filozunk váltsunk-e!

Szabus: Hogy vagytok?

Na most ennyi, Pussz

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ildikó,
de jó, hogy jelentkeztél.
Arról pedig én se akarok hallani, hogy nem jössz a talira! Irgum-burgum!
Néha rám is rámtör a depi, főleg, ha házimunkát kellene csinálnom, és Artúr baba ezt nem nagyon engedi és úgy érzem megesz a kosz és a rendetlenség,pedig állítólag csak én látom így...

Most pár napja nagyon happy vagyok, nem tudom miért, de örülök neki.
Biztos azért is, mert Mincsi pár napja nem nyűglődik és neki is jó kedve van.
Nagyokat alszik napközben is újra, így tudok mellette ezt-azt csinálni.

Már én is megbántam ezt a habtapit, úgyhogy fogok venni másmilyet. (apától mit fogok ezért hallgatni.no nem az összeg miatt, hanem úgy be voltam sózva, hogy vegyük már meg, erre "szart" vettem...)

Ha már az évfordulókról esett szó, mi már 10 éve ismerjük egymást... :shock:
3 éve vagyunk házasok, már csak azt szoktuk ünnepelni...

Anna,hogy döntöttetek albérlet ügyben?
Pogi pocival mi a helyzet?
Emlékszem a Mincsinek is volt ilyen időszaka, hogy 4-5 napig nem kakilt. Már engem a frász kerülgetett, de ő nagyon jól elvolt ezzel, szerencsére nem puffadt a hasa.
Most,hogy mindenfélét eszik, szinte minden nap kakil, általában dél körül, kaja után. :shock:

Szeee,
hát nálunk is nehéz normális hintát találni, mert mindet szétbarmolják.
anyuéknél van egy tök jó nagy játszó, aminek az egyik fele a piciknek van.
pici hinta,pici csúzda, pici lovacska...majd hozok arról is képet, csak mindig itthon marad ez a hülye gép...
Ott másféle hinta van, direkt bébiknek. nagyon jó!
(pedig 8.ker..)

puszi.
Megyek takarítani.
(Anna rabszolgája lettem. :D :D )

Kép
gombocka

Gomboka:
Hát nagy a dilemma az albi csere! Ez most ahol vagyunk király környék, jó ház nagy lift, kicsi lakás a fürdő egybe a wc-vel, de van f.kád! Zuglói panel 46nm!
A másik kőbányán van, innen 10 perc séta, kicsit rosszabb környék, mini lift. Alig fér be a kocsi+én :lol: Viszont hatalmas lakás65-68nm, külön fürdő és wc! Jó elrendezés, de nincs fürdőkád csak zuhanyzó! Na nekem ez a gond, ugyanis hol fogom pogit fürdetni? Amúgy tényleg jó a lakás és nagyon jutányos a havidíja!

Pocak ügy: Még mindig fáj, görvsöl neki! De a tegnapi kaki kúp után jött és kevés volt és túl híg! Ráadásulez a hülye fogyás is! Beszéltem a védőnénivel és ha nem változik semmi a 7végén akkorhétfön megnézzük mit lehet tenni!
Egy ismerös azt ajánlotta kérjek vizelet vitzsgálatot, mert így derült ki hogy az ő babójának vesegyulladása van!

Az én rabszolgám? Háááát nem is hangzik rosszul, de inkább a fiadé légy mert én szadista vagyok! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ti olyan rendesek vagytok!!!!!!! Kép
(de majd átgondoljátok ti mégegyszer,ha talizunk :D )

Kicsilány!
Megértem,hogy dilemmáztok albi ügyben,majd ird azért meg,hogy mire jutottatok....

Reméljük Poginál nem lesz semmi baj,ne is gondolj ilyen hűlyeségekre!!!! :(

Gombocka!
Úgy örülök,hogy jó kedved van,és tök jó,hogy Mincsike ilyen aranyos,jó kisfiú.....
nálam is átmeneti ez az állapot,remélem nem tart már sokáig.....

Évforduló :D
akkor én is leírom,hogy 11 éve ismerjük egymást és 5 éve vagyunk házasok a párocskámmal :D és mi az ismerkedésünket ünnepeljük,ami juniús 10-re esik :D (tavaly a 10 éveset a Tortugába ünnepeltük Erzsébeten. :roll: )

Ugyanez volt a helyzet habtapi ügyben nálunk is :( hallgattam is érte :lol: :lol: :lol: én is rögtön akartam,és persze,hogy nem tudtam még,hogy mire figyeljek........aztán meg vehettem újat....még jó,hogy olcsón találtam,legalábbis az előzőhöz képest :D

Mi vasárnap Veresegyházon voltunk a Medvefarmon,nagyon jó volt.....
volt 43 db maci ,különböző fajták,de a legtöbb sima barnamedve...3 hektáron be vannak kerítve,saját természetes élőhelyükhöz hasonlóan kialakított területen,barlangokkal,fenyőfákkal és van egy jó kis fürcsihelyük is...olyan édik voltak...és lehetett őket etetni mézzel,fakanállal...

Voltak még farkasok is.
De lehetett még állatokat simogatni,(na nem a medvéket) és lovagolni illetve játszóterezni is.

Itt vannak a képek:(Remélem még nem untok minket teljesen :oops: )
így lehetett őket etetni a rácson keresztül,nagyon barátságosak voltak:
Kép
Nem lehetett bemenni,ne tévesszen meg a kép,csak bedugtam a gépet:
Kép
A kerítésbe belül áram van,így nem nyúlnak ki rajta a macik,de utólag,olyan természet ellenesenk találom ezt a képet :( itt inkább Szeee figyelmébe ajánlom a babakocsit:)
Kép
Egy fürcsizős:
Kép
És már csak egy farkast,jó? :oops:
Kép

Sokszor puszilok mindenkit:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Na ma megvolt a nagy dokis nap! Bár ne mentem volna! Úgy tünik, hülye vagyok és nem tudom megkülönböztetni a hasfájást az éhségtől. Legalábbis a dokinő szerint! Ugyanis ő azt mondja, hogy mivel nem tünik betegnek Pogi tuti nem a hasija fáj, hanem éhes és ezért is fogy. Tápot kéne neki adnom minden szopi után és a jövőhéten újra megnéznénk!
Hát én nem tudom, még mindig úgy gondolom a pocija fáj, és nem is szeretném tápozni, úgyhogy a hozzátápin gondolkodom.
Azt hiszem holnap felhívok egy szoptatási tanácsadót, mert nem értek egyet a dokival. Szerintetek?
Tegnap voltunk babatalin a NLC áprilisi babásaival. Kicsit később értünk oda, de Poginak nagyon tetszett. Egyfolytában barátkozott, egy angyal volt!

Ildikó: Ne beszélj hülyeségeket, imádok rólatok olvasni és képeket nézni, ugyanúgy ahogy a többiekről is! :D
Dávid annyira édi, és már alig várom, hogy a kicsilányod első képeit is láthassam! :lol:
Nagyon jók a képek. Egyszer mikor terhes voltam mi is majdnem elmentünk ide, de sajna csak terv maradt.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,
és mérted, hogy mennyiket eszik? Tudom, hogy ez nem nagyon számít, mert van aki 80 grammoktól is hízik annyikat, mint más 180-tól, de azért mégis. Nem eszik kevesebbet mint korábban? A pocifájás miben nyilvánul meg? Húzogatja a lábát, pukizik sokat? Kicsit furi, hogy napokig fáj a hasa, mert szerintem ha attól van, hogy Te ettél valamit, amit nem bír, az 1-2 nap alatt lecseng...
Mindenképp hívd fel a szoptatási tanácsadót, én az nlc-set szoktam olvasgatni, néha azért ők is mondanak marhaságokat szerintem...
Izgulok értetek!

Üdv:
Szeee

Ja, majd elfelejtettem. Ami a talit illeti, azon törpöltem, hogy mi lenne, ha eljönnétek hozzánk? Szívesen látnálak benneteket, mégiscsak kényelmesebb, mint vhol a szabad ég alatt. Elég nagy a nappalink, elférünk. És akkor nem kell bajlódni a pelenkázással, szoptatással, nyüglődéssel, stb. Azt tudom, hogy Ildikónak és Gombóckának viszonylag közel van. Anna, Szabus???? Anna, merre laktok Zuglóban? Mert ha az Örs közelében, akkor viszonylag egyszerű ide jutnod, ha BKV-zol. Szabus, egyedül Ti vagytok kissé neccesek Ürömről, vagy nem....???

Kép
szeee

:cry: Sziasztok! :cry:

Beteg az én kis drágám. Úgy néz ki megfázott vagy benyalt valami vírust.
Voltunk reggel dokinéninél, mert nagyon nyügi volt 2 napja és lázas is lett éjszaka. :cry:
Kaptunk gyógyszert, most sikerült 3 óra sírás után elaludnia.
Úgyhogy a happy-ségnek vége...

Szeee,
Nekem jó a talihely!
Szívesen meglátogatunk benneteket otthonotokban!

Ildikó,
nagyon jók a képek, gyűjtöm a helyeket, hogy hová tudunk menni jövőre! Úgyhogy tessék csak továbbra is beszámolni mindenről!
:lol: :lol:

Kicsilány,
Artúr baba 5 és fél hónapos volt amikor elkezdtem neki adni a gyümölcsöket, szerintem te is megpróbálhatod. De akkor sincs gond, ha tápszert is kap mellé. Mindig szopi után add neki és akkor nem megy a szopi kárára.
Nálunk most az a helyzet, hogy nem akar se szopizni se kajcsizni.
Szombaton ki is borultam amikor az esti szopi helyett a cumiját követelte és azzal aludt el.
Sírtam...a párom meg nézett bambán, hogy miért kell ezért sírni.Én meg mondtam, hogy aki soha nem szoptatott nem tudja milyen érzés, főleg, hogy a gyermek elfordul tőle és nem kéri. Szóval Szombat óta immel-ámmal szopizik és ezt csinálja a rendes kajával is.
Mondtam a doki néninek és mondta, hogy ez a megfázással együtt járhat, nem kell túlaggódni. Pár nap alatt a gyogyóktól rendbe kell jönnie.

Ne haragudjatok, de most mennem kell, mert csatatér van és rendet rakok egy kicsit.

Puszi
Gombócka

Kép
gombocka

Gombócka,
Jobbulást Mincsinek! Szegényke...
Nálunk apa beteg, remélem nem ragasztja ránk.
Amúgy normális, ha nem eszik, mivel beteg, ilyenkor nekünk se nagyon van étvágyunk. De tényleg rossz lehet...

Ildikó
,
tényleg aranyosak a képek, nem únjuk!

Nekem ma baromi rossz kedvem van, gyerek egész délelőtt hisztizett, már megint kaki gond volt. Most körtét adtam neki 3 kiskanállal 2 napja, úgy néz ki, az is megfogta a hasát. Megint hőmérőznöm kellett...

Kép
szeee

Sziasztok!

Szeee:
Nem mértem minden etetést, de amikor igen nem tünt úgy hogy kevesebbet enne! A hasfájás a lábhuzogatásban, puki elötti keserves sírásban, szopi kzben ívben megfeszülésben nyilvánul meg! És a pocija is kőkemény ilyenkor!

Gombocka: Mincsinek sok gyógypuszit küldünk, remélem hamar meggyógyul

A tali hely nekem tutko! Én bárhová elmegyek, hogy talizhassunk! :D Amúgy az Örsnél lakok most a Kerepesi út Zuglói oldalán ahova meg költözünk a Kerepesi úz Kőbányai oldala. Nem túl messze a két hely egymástól! :shock:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jó reggelt!

Köszönjük a gyógypuszikat és a jókívánságokat, úgy tűnik jobban van Mincske.
Szerencsére a fülészeten nem találtak semmit, kitisztították a fülét, csak fülzsír volt benne, de nem volt begyulladva.
Az orrára kapott orrcseppet, de nem csepegtettem, mert tegnap este már egyáltalán nem tudtam kiszívni belőle semmit és nem is volt neki eldugulva. :lol:
Nurofent még adom neki, ez egy kicsit kiüti, jókat alszik.
Bár én éjjel nem aludtam valami sokat, sokszor nyöszörgött álmában, viszont a szopi kedve kezd visszatérni, éjjel 3-szor cicizett!!!! :lol: :shock:

Anna,
hát igen, ezek tényleg pocakfájásra utaló jelek.
mi is küldünk gyógypuszikat a pocijára.
masszázst nem próbáltál neki?
Ezek szerint mégis költöztök?És mi lesz a fürcsivel?

Tényleg ti nagy kádban fürdettek már?
Nekünk olyan hamar kinőtte Mincsi a kiskádat.

Szeee,
Artúr babának is fáj a hasa a körtétől, úgyhogy egyenlőre ezt hanyagoljuk, sőt én azt vettem észre, hogy a bébikaját sokkal könnyebben megemészti (és szivesebben is eszi - ami nem egy olcsó mulatság, de mindegy), mint amikor én csinálok neki.
Még a gyümölcsnél is ez van.
Úgyhogy legtöbbször üveges kajcsit kap, de próbálkozom "házi koszttal" is.

puszi

Szép napot ebben a csúnya időben. holnaptól már jobb lesz, kitartás lányok!

Kép
gombocka

Sziasztok,

Gombóc,
Örülök, hogy jobban van Mincsi :) És, hogy újra eszik :)
Én nem értem a dokinőnket. Ő javasolta a körtét az alma helyett, erre kiderül, hogy a körte puffaszt. Nem értem, ő ezt nem tudja? Miért adjak egy 4 hónaposnak puffasztó kaját??? :evil: Na jó, mondjuk én is közrejátszottam egy kis kelkáposztafőzelékkel azt hiszem... Bár engem egyáltalán nem fújt fel, de Rotyinak talán nem tett jót... :)

Anna,
Akkor tényleg költöztök?
Valóban akkor a hasa fájhat Poginak, de vajon mitől???? :roll:
Jó, hogy közel vagytok az Örshöz, mert akkor úgy kell jönni hozzánk BKV-val, hogy az Örsről a 85-össel (alacsonypadlós :) ) a KöKi-ig, onnan pedig rengeteg busz van hozzánk a Szarvas csárda térre, de leggyorsabb a 93 vagy piros 193.
Mivel ha jól tudom BKV-zol általában, nézd ezt meg, egy kis segítség, az alacsony padlós buszok vannak feltűntetve.
http://www.bkv.hu/mozgaskorlatozott/index.html
Én is nézegettem, hogy legalább az Europarkig be tudjak jutni egyedül a gyerekkel, de a közelünkben sajna nem jár egy sem... Illetve ami igen, ahhoz fél órát kellene gyalogolnunk, az alatt meg már majdnem a Határ útra érnénk...:evil: Nagyon gáz ez így, hogy nem nagyon tudok kimozdulni Lőrincről egyedül... :cry: Sajnos a kenguruban egy idő után nem érzi jól magát, úgy tűnik, pedig az nem lenne rossz megoldás. Erről jut eszembe, képzeljétek, a párom észrevette, hogy jól megizmosodott a hátam meg a vállam is az utóbbi időben. Megnéztem a tükörben, és tényleg.... Na, vajon mitől???? :lol:

Még várom Szabus nyilatkozatát, hogy jó-e neki, ha nálunk talizunk. (Ildikónak gondolom igen.)

Ildikó, hogy vagytok, merre vagy?

Üdv:
Szilvi

Kép
szeee

Sziasztok!

Most csak azért jöttem,hogy beadjam a gyógypuszikat és a gyógytündéreket elküldjem a betegeskedőknek,(igaz nekünk is hagyok egy párat belőle,mert Dávidnak is folyik az orra....étvágya semmi :? Van valami a levegőben :( .......)
és,
Szeee!
Nekem is nagyon tetszik az ötlet,hogy nálatok talizzunk. Ha nem zavarunk,akkor szívesen elmegyünk hozzátok.És köszike,hogy felajánlottad...

Szóval további gyógyulgatást mindenkinek,akit elkapott valami kor.Este remélem tudok jönni,most megyek egy kis agytágításra.....(angol)

Kép
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó,
köszi a gyógytündéreket, nekünk nagyon kell.
mégis kell orcseppezni, nagyon szorcsog szegény Mincsi, alig tud alukálni... :cry: :cry: :cry: :cry:

amúgy egész jól viselkedett ma, visszatért a jókedve és az étvágya! :shock: :D
sokszor szopizott ma! I'm happy!!!!!!!!!

Most nézem, Szeee lerövidített...Gombóc...hm nem is rossz!! :lol: :lol:

Majd én is kérek részletes leírást, én valszeg kocsival megyek, de meg tudom nézni térképen is.
Erre a sz...r 50-es villamosra nem lehet felszállni a babakocsival.
Gondolom ez jár felétek is??

Máshol is olvastam, hogy annak babák akik könnyebben és előszeretettel eszik a bolti kaját... :twisted:

Én is tök dilemmába voltam, meg vagyok sokszor, hogy mit adjak neki.
Borsó-fáj tőle a hasa,
répa-utálja,
körte-pocakfájás,
banán-megfogja a hasát..
krumpli-lásd:répa... :twisted:

Szóval, nem könnyű...

pusszantás

Kép
gombocka

annak= vannak akart lenni :oops: :oops: :oops:

Kép
gombocka

Gombócka,
Remélem, nem vetted rossz néven, hogy lerövidítettelek... :oops:
Majd mindenkinek leírom privátban a pontos címet, meg hogy hogyan juttok ide. .. Remélem előbb-utóbb találunk megfelelő időpontot is.
Amúgy egyik ismerősöm ugyanígy van az etetéssel, 1 éves múlt a kisfia, azt állítólag nem eszi, amit ő főz neki, bezzeg a bolti üveges kaját azt igen ... Nem túl pénztárcakímélő... :evil: Viszont ezek a bébipapigyártók lehet, hogy tudnak valami titkot... :)

Kép
szeee

Ja, az 50-es villamos. Mi is ennek a vonalán lakunk, de a mi kocsinkat is csak apa képes oda fel-le rakni, ő se könnyen, mert annyi eszük sem volt, hogy olyan ajtót is csináljanak, ahol nincs középen korlát. Ezen a sz@ron minden ajtónál van :evil:

Kép
szeee

Sziasztok,

Szeee,
úgy látom az 50-es villamosról egyezik a véleményünk...
Dehogy vettem rossz néven! :lol: :lol: Hisz a Gombóc Artúrból ered.
én vagyok a Gombóc,Mincsi pedig az Artúr... :lol: :lol:

Sajna elég szortyogós a Mincsi, eddig tök jól tűrte az orrszívást, de az utóbbi kettőnél nagyon tiltakozott,úgyhogy apának le kellett fognia. :cry: :cry: Úgy sajnáltam, de muszáj. Most is hallom a kis noziát, hogy nem tiszta.
Az orrcseppet meg végkép nem tudom neki egyedül beadni. :roll:

Képzeljétek, kaptunk a párom munkatársnőjétől hintát (a gyerekeié volt) és ma vettünk hozzá akasztót amire fel kell akasztani.Apa fel is fúrta amíg fürdött.
Olyan édin meglepődött amikor meglátta.Azt hittem megzabálom.
Persze bele is tettük, annyira tetszett neki.Majd holnap lefotózom.

Jó éjt mindenkinek, remélem mindenhol nyugalom van már.
Nálunk durmol a két pasi én meg most végeztem a felmosással... :roll:

Gombóc(ka) :D

Kép
gombocka

Hello csajok!

Két napja bolyongok a gyedet intézni végre sikerült. Fárasztó volt mert mindig kimaradt valami! Tuk furi dolog történt velem. Még szerencse, hogy nyugodt voltam különben gáz lett volna! Jöttünk haza Pogival az oepből, vártuk a buszt! Egy nő tőlem 200-300m-re elkezd ordítani ne rázzam, tologassam a gyereket (altatni próbáltam a kocsiban egy kis tili-tolival). Nem vettem fel a beszólást, közelebb jön folytatja ne tologassan a gyereket, aztán már indokolja is ne tologassam mert idegbeteg és agykárosult lesz! :shock: :shock:
Már az egász árpád híd minket nézett, de a nő nem hagyta abba majdnem teljesen mellém állt és úgy kiabált tovább, hogy süket vagyok ne tologassam a gyereket mert elveszi. :evil: :evil: :evil:
Normális kérdem én, (lehet hogy őt is tologatták? :twisted: :oops: :twisted: ) Érdekes emberek vannak!

Jobbulást Mincsinek és Dávidnak is reptetjük a gygypuszikat nekeik!

Szóval igen költözünk, a fürdést pedig vagy egy nagyobb méretű lavorral, vagy a tusoló tálca betömésével oldjuk meg! És lehet hogy jövőre, ha tetszik a lakás meg is vesszük! :D

Adagolok egy kis Pogácsa képsorozatot! :D
Kép Két pasival a babatalin

Kép Csókollak titeket

Kép fogacskák

Kép szerelem

Kép csajoztam is

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

És hogy unalmasak legyünk még egy két kép!

Kép így iszok én!

Kép ezt eszem én ;)

Kép főzés elötti meozás

Kép fülcsi

Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Anna,
tegnap egyszerre írtunk. :lol:
Hát, szerintem az a nő volt idegbeteg, nem pedig Pogi lesz az!
Semmi baja nem lesz tőle, sőt Mincsi a rázós utakon sokkal jobbakat alszik, már ha hajlandó elaludni a babakocsiban. :P

A képekkel meg egyáltalán nem untatsz, nagon jók.
Hol volt a tali? Sokan voltatok? jól sikerült? Mesélj róla egy kicsit.

Egyébként le a kalappal előtted, hogy így nekiindulsz babakocsival bárhová.Én beszaribb vagyok... :oops: :oops: :roll:
Szerencsére nekem a melóhelyem elintézi az ilyen dolgokat.

A zsömlés kép nagyon jó!
Egyébként tényleg beszari vagyok, mert pl. én nem merek neki még kiflit se adni a kezébe. Igaz nekünk még fogacskánk sincs és azt mondta a dokinő, hogy nem is úgy néz ki, mintha jönni akarna.

A pusziküldős...hát ha ezt Mincsi meglátja....
Kép

Ja, remélem nem lesz gond belőle, de nem reklámnak szánom tényleg, szóval a DM-ben most 199 Ft-ért van Hippes kajcsi. gyümölcsök.

pusszantás és jó reggelt mindenkinek

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,
Remélem mostmár tényleg hamar rendbe jön Mincsi! Irigyellek a hinta miatt, de állítólag karácsonyra mi is kapunk :)

Anna,
De jó, hogy mondod a gyedet, lassan nekünk is intézni kell...
azért ez a nő ijesztő volt...."Szeretem" az ilyesmit... Velem is többször előfordult már hasonló. Egyszer nyáron az utcán mentünk (van napernyő a babakocsin, de ugye ha süt a nap, akkor ahány irányba tolom, annyiszor kell állítgatni, hogy takarja). Szóval mentünk kb. 10 métert egy bizonyos irányba a piacnál, ami 10 méterre nem akartam elállítani már az ernyőt, erre egy nyanya lecsesz, hogy nem látom, hogy süti a nap a gyereket, mért nem teszem felé az ernyőt, megég a lába, meg ilyeneket :shock: Egyszer meg a közértben hozzányúlt! egy ott dolgozó és kitakarta, mert hogy ott milyen meleg van :evil: :evil: :evil: Na, azt jól elküldtem az anyjába. Jött ott nekem, hogy ő felnevelt 3 kölköt blabla, mondtam, hogy nem érdekel, letöröm a kezét, ha mégegyszer a gyerek felé közelít vele :evil: Azóta is szoktam látni a közértben, kerül minket messziről, he-he...

Nagyon aranyosak a képek, főleg a csókollak titeket, ott nagyon kis bájus huncut Pogi :)

Ildikó,
Dávidnak is jobbulást!

Remélem, mi megússzuk ezt a vírus, apa már meggyógyult.

Puszi:
Szeee

Kép
szeee

Szia Gombóc :wink: ,
Mi is egyszerre írtunk most. :)
He-he, akkor én vagyok a legbesz@ribb, még soha nem mentem tömegközlekedéssel a babakocsival, asszem nem is fogok. 50 kiló vagyok, a kocsi gyerekestől mindenestül kb. 18. Segítséggel nem számolok, amilyen taplók az emberek. Volt hogy 8 hónapos terhesen sem adták át a helyet, képes volt végignézni a sok fiatal férfi (bár nem nevezném őket annak), hogy végigállok 20 percet. Azt se tudták zavarukban hová nézzenek, de nem adták volna át a helyet :evil:

A DM-ről jut eszembe, a Rossmannban meg 129,- a Kecskeméti babakaja.

Na, lelövöm magam, pá,
Szilvi

Kép
szeee

Szeee,
úgy látszik sok mindenben hasonlítunk.
Minap mértem én is 50 kg vagyok...
53 voltam, de mivel lementek a cickóim :cry: :cry: ....kisebb,mint a várandósság előtt volt, pedig akkor is gyerekmérettel rendelkeztem...szóval tényleg nem mérettől függ a tejcsi, csodálkozom is, hogy Mincsi még mindig ki tudja sajtolni belőle a magáét. :shock:

Az Europarkban néztük tegnap, 1800 Ft-ért van hinta a felső emeleten a játékboltban, de kampót nem adnak hozzá, azt az OBI-ban vettük.
Ugyan olyan, mint a miénk, csak kék.
Amit kaptunk az zöld, írtó csúnya szine van, de ajándék lónak...

na én is lövök egyet magamra,...

GOMBÓC (hát ez komolyan tök jó, tetszik...) :wink:

Kép
gombocka

Sziasztok jányok!

Köszönjük a bókokat!
Hát én muszályos vagyok bkv-ni, ez nem beszariság és bátorság kérdése! De én is csak akkor indulok utnak Pogival ha nincs más lehetőség. Leginkább azért mert ugyebár nincs olyan ember aki segítene, meg engem mindig megtalált egy két ilyen hülye ember, és ha ott velem a gyerek nem akarom felhúzni magam mert az nem vezet jóra! Pedig a vén csajt szívem szerint pofába..tam volna!
De sajna már azért is szóltak a bkv-n hogy sír a gyerek csináljak vele valamit.

Gombocka: sztem ezt a nevet lecserélheted 50kg hát én még gyereknek sem voltam ennyi! :cry: :cry: Én már a mérlegre sem merek ráállni, mert kiakad. A szülés után lementem 60kg-ra tök örültem. Most meg megint visszajött min. 10 kg mert kívánosabb vagyok mint terhesen. Lassan nem férek ki a bejárati ajtón! :lol: :lol:
A zsömi igazából csak 1 másodpill-ig volt a kezébe, féltem hogy baj lesz, úgyhogy ilyentéren én is beszari vagyok. :oops:
Kiváncsia várom a hintáról a képeket.
Sajna én munkanlküliről mentem szülni, így ott kell intézni és oda be kell járni. Az volt a jó hogy tegnap nem kellett sorban állni, hogy foglalkozzanak velünk. Bezzeg mikor 2 hetesen vittem Pogit 2-3 órát várattak a babóval, mert hogy nem tudnak előre venni! Mondanom sem kell gondolom nem mertek, mert a 8. kerületi munkaügyi központ tele van "kedves fehér emberekkel"

Szeee:
sztem jó is ha nem tömegközlekedsz, mert nagyon gáz. Nem soká lesz jogsim, csak még elkell kezdeni :lol: És veszünk kocsit is. Ha meg lesz a köv. baba is már én sem fogok bkv-ni.

Na a babataliról: A Nlc áprilisi babásaival volt, a millenárisban múlt vasárnap. Nagyon jó volt sok-sok babával! A babók is nagyon élvezték, ki voltak terítve plédek és azon "buliztak". Pogi nagyon élénken barátkozott mindenkivel, vigyorgott mint a tejbetök és kalinpált ezerrel! Nekem is tetszett sok mindenre jó volt.
Jövő vasárnap is megyek innen a babanetről a 2006 tavaszi babásokkal! Ott még többen leszünk. Szerintem ez jót tesz a babóknak. Majd ha végre újra felrakjuk a gépre az officet akkor frissitem Pogi oldalát és ott lesznek képek a taliról, de addig is ha érdekelnek a képek itt vannak:http://www.babaszoba.hu/services/albums/admin/list?alid=20307

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

:lol: :lol:
Kép helló lányok, még pizsiben nyomom!
Kép vagi vagyok elengedett kézzel
Kép azért sem mosolygok!

Kép
gombocka

Gombocka: jók a képek kátom a Mincsi élvezi a dolgot! Még akkor is ha nem mindig mosolyog!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?