Na csajok most már nincs türelmem, mindenkinek megírtam a kis mondókámat, erre megnyomtam egy gombot és eltünt az egész, most kezdhetem újra.
Timi, Szia, örülök,hogy nálatok minden rendben, és megoldódik a csomóproblémád is, lehet, hogy nekem is az van, mert a hónom alatt van egy dió nagyságú és ezt nem tudom kimaszírozni, de én azt hittem, hogy ez nem az, vagy igen?
Még jó, hogy írtad, hogy nehéz parkolni, akkor holnam mi is korábban indulunk. Már múlt hét csütörtökön haza jöttünk, én eddig csak anyatejet, hétfő óta + tápszert is kap, semmi mást, ma pedig nem hajlandó elfogadni semmit ami cumisüvegben van, pedig a pár csepp kifejt anyatejemet is oda akartam neki adni. A cicimet bezzeg szopná, de sajnos az hamar kifogy, félek, nehogy kiszáradjon szegény baba.
Claire-nak megadom az e-mail címemet, írd már meg oda a tiedet, hogy többet tudjunk egymással konzultálni, ne csak akkor ha ráérünk feljönni a topic-ra.
Claire, köszönöm szépen az e-mail címem
berkeshajni@petrich.hu. Sajnos azt mondták az orvosok (sebész) ha ezt balesetben szereztem volna akkor kórházba kéne vele lennem. Az ortopéd felírt egy fűzőt, hogy azt használjam (egyébként a kórházban is ezt mondták, és használtam is mert volt nálam egy igaz a hasamra vittem de végül a csípőmön hordtam) de állandóan felcsúszik a mellemig, leülni nem tudok benne, ebben a hőségben pedig elviselhetetlen, néha azért hordom.
Egyébként az, hogy a hegyen lakunk az azt jelenti, hogy (a Hrabtimi azért tudja mert mi együtt feküdtünk, a kórházban és sokat beszélgettünk)3 hétre felköltöztünk a férjem főnökének a házába mert ő elutazott nyaralni, és mi vigyáztunk, hogy be ne törjenek (szintén II. ker. Törökvész út), de már haza jöttünk.
Na csajok, mennem kell mert megéhezett a pici fiam.
Üdv.: Hajni