Hu, mar megint negy napot kellett visszaolvasnom...
Green, szerintem ha lehet, gumikerekes es rugos kocsit valassz, mert olyan rosszak a jardak is, mint az utak, ugyhogy osszevissza razkodik szerencsetlen gyerek. Masreszt azon gondolkozz, fel akarsz-e majd szallni babakocsival tomegkozlekedesi jarmure, mert akkor konnyebb darab kell. En ABC Design Novus 3-at vettem (iden ez Sinus 3 neven fut), csak az a bajom, hogy nem bolygos a kereke, de ami bolygos es gumis+rugos is, az tenyleg 150
Oxigen, Green, a Nagyvarad teri Brendonban van egy csomo olcsobb darab (kifuto modellek), en is itt vettem tavasszal.
Babarozsa, a lanykamnak most jon az elso foga! Ma reggel ereztem a kis hegyeset alul, de megnezni meg nem sikerult. Hat, egyelore eleg nyugos (ha lerakom az agyaba vagy unatkozik a kezemben, sir), de ha sikerul lekotni a figyelmet, akkor semmi gond, ugyhogy remelem, akkor azert nem faj neki annyira es jol alszik majd ejjel. A gyerekdokim azt mondta, az unokajanak minden foganal ot napig magas laza volt, a barataink meg azt, hogy eszre sem vettek a sracaiknal, mikor jottek ki a fogacskak... Szerzek ilyem chamomillat, egyelore dentinox gel van (az ugy tunik, tetszik neki) meg hutom a ragoit, es panadol szirup, ha muszaj.
Monesz, gratulalunk
Marha nehez lehetett az egy honap, en mar az otodik napon utaltam ott lenni. Klassz a korhaz, de a parom nelkul nem birom sokaig. Egyebkent miert nem akarsz irni a csecsemosokrol? Legyszilegyszilegyszi.
Norka, kosz a leirast, kiprobalom a porszivos pozt. Cseppentesre mi a verziod?
Egyebkent a plusban megis sikerult utazoagyat venni a nagymamanak, de rogton visszavittuk kicserelni, mert az egyik oldalat a negybol nem sikerult rogziteni. ezzel a masodik peldannyal azonban nincsen gond.
PELUS tema: en eddig a pampersre eskudtem, de asszem megsem kotelezem el magam, mert egyik nap megvagta a gyereket a tepozar! Jo 2-3 centis a sebesules, nem volt veszes, mert nem mely, de en persze jol megijedtem, mikor tisztaba akartam tenni es latom, hogy verzett a csipojenel. Eloszor el nem tudtam talalni, hogy sebesult meg, kivulrol semmi nem latszott, aztan rajottem, hogy mivel allandoan a labfejeit gyomoszoli a szajaba, akkor sikerult megvagnia a pelus tepozarjanak also szelevel. Hat lefotoztam a sebesulest, szerintetek a procternek kuldjem el vagy a fogy.ved.fofelugy.nek? Persze lehet, hogy csak en tettem ra rosszul, hiszen mar feleve hasznalom es eddig nem volt gond, de lehet, hogy mivel most ujitottak rajta, erosebb lett a tepozaruk, mint eddig volt. Mit gondoltok?
Babarozsa, rajtam is vegig volt oxitocin, azert kaptam, mert kertem EDAt es az lelassitja a dolgot. Mivel eleve lassu voltam, plusz EDA, ezert kellett a gyorsito. De nem volt veszes. Viszont mikor mar be voltam csovezve, nem tudtam kimenni zuhanyozni, meg pisilni. Egyebkent legkozelebb mar nem fogok felni a szulestol, csak a szoptatastol.
Ancsi, nem leszel meztelen. A mellkasod akkor meg senkit sem erdekel
Na jo, ha kinn a gyerek, akkor ot
Szoval en korhazi haloinget kaptam, tok feleslegesen vittem oda sajatot, de mindegy. Eleg nagy es mivel megkotos, barmilyen testalkatra beallithato, ugyhogy boven betakarhatsz vele mindent. Lehet, hogy betelt a kvotad, mert mar irtal Ancsi neven felezer uzenetet? A parod meg egy cukorfalat, becsuld meg! Nekem ugy kellett reklamalni, hogy leglalabb havonta egyszer simogassa mar meg a pocimat.
Vollard, ugyes voltal, pihenj sokat. Raer az a beszamolo.
Jucus, nagyon helyes a srac mindketton
Boldog szuletesnapot! Tenyleg, mit kapott?