Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

De jó, hogy most van szó a cukorról a jövő héten nekem is kell mennem, és nekem löttyöt mondott a dokim... Kép De hát valamit valamiért Kép Egyszer talán kibírom, bár én sem szktam így terhelni a szervezetem cukorral Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

én nagyon tartottam a cukros vérvételtől, főleg mert éhgyomorra megy és nálam akkoriban a reggeli nagyon kellett, különben extra hisztis lettem (ha belegondolok, ez most is így van, csak még hirtelenebbül ébredek rá, mennyire éhes vagyok :-)). Meg aggódtam, nehogy kijöjjön az egész lötty és kezdhessem előlről az egészet...

Utólag már nem tűnik olyan vészesnek, ha most kéne újra mennem a Bártfaiba, akkor nem hétfőn mennék, (állítom, akkor vannak reggel a legtöbben) odamennék már negyed 8 körül (fél 8-ra iszonyú sor bír összejönni) és megkérném a laborablakos nőt, vegyen előre, mert 3 vérvételem lesz éhgyomorra, minél előbb túl szeretnék lenni rajta.

Móni
34+6
monci

Én a Kútvölgyiben voltam cukros vérvételen, azért mentem oda, mert a munkahelyemhez az van közel, ott eleve megbeszélnek veled egy napot, hogy mikor menj és soron kívül hívnak be.

r
ruzicsky

Ancsi!
Háziorvosodnak nincs olyan rendelési ideje mikor csak kismamákat fogad?Akkor megúszhatnád a banyákat+a betegeket.
Bártfaiba már sajna 1/4 8-kor is ezren vannak,de még keddenként is.Szerintem érdemes a hét második felében menni...
vera

KépKép
viranka

Ruzi, igy van a Kutvolgyiben?
hogyhogy?
es a sima laborba mentem, ugyanugy varni kellettKép

amugy az orvostol fugg, hogy zsomle+tejre kuld, vagy cukorsziruposra
de allitolag a zsomles meg nem er semmit, aztan ki tudja

Kép
babarozsa

en nem mertem szolariumozni
mar 10pertol is ugy felhevul az ember

napozni is ugy napoztam a 4. honapban, hogy keveset, es aztan be a vizbe, vagy arnyekba

tul forro vizben furdeni sem szabad

Kép
babarozsa

Engem mindenki riogatott, hogy ilyen sz.r lesz a cukorterheléses lötty, megy olyan sz.r, aztán nem is volt rosszabb, mint egy tömény limonádé... csak ne felejtsetek el citromot vinni! Kép

vera
kisün

Ja, attól viszont picinyt agresszív lettem, hogy utána két óráig egy falatot sem szabad enni Kép Meg még tűkkel is bökdöstek... de aztán mindannyian - beleértve az agresszivitásomnak kitett kórházi személyzetet - túléltük Kép [és elmentünk skandináv lottót játszani] BOCS
kisün

Babarózsa!

Ez érdekes, a 2. vagy 3. emeleten van a központi labor, ott egyébként sem szoktak túl sokan lenni. Na én oda bementem, vittem a beutalót, a nőci mondja, hogy hát ehhez külön időpontot kell kérni és ma már nem tudják megcsinálni, és jöjjek vissza holnap, mert akkora van időpont. (mondjuk én nagyon közelről mentem, meg hát nem is érdeklődtem előre, hogy megy ez, így nem akadtam ki azon, hogy csak másnap csinálják meg) Reggel fél 8-ra kellett mennem és mondta a nőci, hogy sorszámot ne is húzzak, csak kopogjak be, hogy itt vagyok. És így is lett, bekopogtam, és már csinálták is, vért vettek aztán hozták a lötyit, hogy igyam meg és aztán egy óra múlva és két óra múlva újra be kellett kopogni és vettek vért. Pénteken voltam és hétfőre volt eredmény. Kép

r
ruzicsky

Az, hogy két óráig se enni, se inni nem lehet, azon én is ki voltam borulva, főleg, hogy mondjuk nem volt annyira rossz a lötyi, de azért utána kicsit émelyegtem. Meg már annyira szomjas és éhes voltam, mert ugye előtte sem lehet enni. Hát mondtam utána, hogy ez tényleg elég terheléses volt. Kép

r
ruzicsky

Babarózsa!

Én már max. gondterhes vagyok és már kádban is szabad fürödnöm. :-)) Kérdeztem a védőnőt, de ő nem lelekesedett az ötletért. Valamit hablatyolt a melegről meg a tejről. Arc szolit egy egységgel talán kipróbálom.
Andrea

KépKép
Áron

jah, bocsiKép
ugy nem tudom

Kép
babarozsa

Ruzi, ez mikor volt?

en siman odamentem nem mondtak, hogy idopont kell

Kép
babarozsa

sziasztok!

újra köztetek! köszi mindenkinek a gratulációkat és a jókívánságokat!! itthon vagyunk végre, jól mindketten, az apa is nagyon boldog, csak még próbálunk belerázódni a mindennapokba. karomban a kiskrakpek, most kezd elaludni, nagyon édes, jó hosszú baba lett, a súlya még hagyján, vannak nagyobb babák is, de ez a hosszúság... .-))

élménybeszámolót írok hamarosan! csak még nem nagyon kényelmes itt ülni, feküdnöm kellene sokat...minden jót addig is, majd lassan "vissza informálom" magam belőletek, mert nagyon lemaradtam!

üdvi vollard
vollard

Babarózsa!

Hát kb. másfél hónappal ezelőtt lehetett.

r
ruzicsky

Ruzi, en regebben voltam, akkor ezek szerint valtozott..

Kép
babarozsa

Votiv,Isti!

Tettem fel a profilomba 3éves szülinapos,nagy fiús képet Somáról,de ha nem bánjátok akkor ide is teszek fel egyet,mert imádom:
Kép
Zenét hallgat.

Jucus
20170114224602

Hu, mar megint negy napot kellett visszaolvasnom...

Green, szerintem ha lehet, gumikerekes es rugos kocsit valassz, mert olyan rosszak a jardak is, mint az utak, ugyhogy osszevissza razkodik szerencsetlen gyerek. Masreszt azon gondolkozz, fel akarsz-e majd szallni babakocsival tomegkozlekedesi jarmure, mert akkor konnyebb darab kell. En ABC Design Novus 3-at vettem (iden ez Sinus 3 neven fut), csak az a bajom, hogy nem bolygos a kereke, de ami bolygos es gumis+rugos is, az tenyleg 150 Kép
Oxigen, Green, a Nagyvarad teri Brendonban van egy csomo olcsobb darab (kifuto modellek), en is itt vettem tavasszal.

Babarozsa, a lanykamnak most jon az elso foga! Ma reggel ereztem a kis hegyeset alul, de megnezni meg nem sikerult. Hat, egyelore eleg nyugos (ha lerakom az agyaba vagy unatkozik a kezemben, sir), de ha sikerul lekotni a figyelmet, akkor semmi gond, ugyhogy remelem, akkor azert nem faj neki annyira es jol alszik majd ejjel. A gyerekdokim azt mondta, az unokajanak minden foganal ot napig magas laza volt, a barataink meg azt, hogy eszre sem vettek a sracaiknal, mikor jottek ki a fogacskak... Szerzek ilyem chamomillat, egyelore dentinox gel van (az ugy tunik, tetszik neki) meg hutom a ragoit, es panadol szirup, ha muszaj.

Monesz, gratulalunk Kép Marha nehez lehetett az egy honap, en mar az otodik napon utaltam ott lenni. Klassz a korhaz, de a parom nelkul nem birom sokaig. Egyebkent miert nem akarsz irni a csecsemosokrol? Legyszilegyszilegyszi.

Norka, kosz a leirast, kiprobalom a porszivos pozt. Cseppentesre mi a verziod?

Egyebkent a plusban megis sikerult utazoagyat venni a nagymamanak, de rogton visszavittuk kicserelni, mert az egyik oldalat a negybol nem sikerult rogziteni. ezzel a masodik peldannyal azonban nincsen gond.

PELUS tema: en eddig a pampersre eskudtem, de asszem megsem kotelezem el magam, mert egyik nap megvagta a gyereket a tepozar! Jo 2-3 centis a sebesules, nem volt veszes, mert nem mely, de en persze jol megijedtem, mikor tisztaba akartam tenni es latom, hogy verzett a csipojenel. Eloszor el nem tudtam talalni, hogy sebesult meg, kivulrol semmi nem latszott, aztan rajottem, hogy mivel allandoan a labfejeit gyomoszoli a szajaba, akkor sikerult megvagnia a pelus tepozarjanak also szelevel. Hat lefotoztam a sebesulest, szerintetek a procternek kuldjem el vagy a fogy.ved.fofelugy.nek? Persze lehet, hogy csak en tettem ra rosszul, hiszen mar feleve hasznalom es eddig nem volt gond, de lehet, hogy mivel most ujitottak rajta, erosebb lett a tepozaruk, mint eddig volt. Mit gondoltok?

Babarozsa, rajtam is vegig volt oxitocin, azert kaptam, mert kertem EDAt es az lelassitja a dolgot. Mivel eleve lassu voltam, plusz EDA, ezert kellett a gyorsito. De nem volt veszes. Viszont mikor mar be voltam csovezve, nem tudtam kimenni zuhanyozni, meg pisilni. Egyebkent legkozelebb mar nem fogok felni a szulestol, csak a szoptatastol.

Ancsi, nem leszel meztelen. A mellkasod akkor meg senkit sem erdekel Kép Na jo, ha kinn a gyerek, akkor ot Kép Szoval en korhazi haloinget kaptam, tok feleslegesen vittem oda sajatot, de mindegy. Eleg nagy es mivel megkotos, barmilyen testalkatra beallithato, ugyhogy boven betakarhatsz vele mindent. Lehet, hogy betelt a kvotad, mert mar irtal Ancsi neven felezer uzenetet? A parod meg egy cukorfalat, becsuld meg! Nekem ugy kellett reklamalni, hogy leglalabb havonta egyszer simogassa mar meg a pocimat.

Vollard, ugyes voltal, pihenj sokat. Raer az a beszamolo.

Jucus, nagyon helyes a srac mindketton Kép Boldog szuletesnapot! Tenyleg, mit kapott?
moosejaw

Jucus!
én is imádom Somát! Kép

votiv 8)
votiv

Moosejaw!
Nem emeltél ki semmit, de gondolom, az ijedtség miatt. Mit csinálsz-tál a sebbel? Szegény picur, sírt is?
Én nem küldenék képeket sehova, Magyarországon vagyunk, itt a vevő nem ember, csak amíg a lóvét adja. (Sajna NAGYON rossz tapasztalataim vannak Kép )csak felidegesítenek a reakciókkal a gyártók vgy le se ..nak.- szóval én kihagynám.

Micsoda cukormizériák! Dejó, h nálam ez kimaradt, és a doki adott mindenhová beutalót, és minden rendben ment. Áldom a nevét nap mint nap! Éljen Mr Falkai! Kép
neet
neet

Moosejaw,Votiv!

Annyira kedvesek vagytok.Mit kapott?természetesen kapott autót,mert egy kicsit autisztikus vonásokat mutat autóügyilegKépDe komolyan,egész nap gurígatja az autóit és evvel lehet a legnagyobb örömet szerezni neki,de kapott IKEAs rajztáblát,Vizipókos videokazettát,Playdooh gyurmát amihez van elemes fúrógép stb...

EDA-ról bővebb infot kérek szépen!Mikor és hova adják ill. ki,mert én úgy tudom,hogy a Szt.Imrében csak az a doki adja aki erre külön ki van okosítva és az enyém nem ilyenKép

Jucus
20170114224602

Jucus!
A tortán (profil) marcipán van, vagy igazi játékok?? Soma ott nagyon huncutul néz ki! Mintha egy rosszcsont szép fehér ingbe lenne öltöztetve, h kisfiam, mutasd meg, jó is tudsz lenni... eltaláltam? Kép
A másik kép meg egyszerűen ééédes, értem, miért akarsz ebből az "eresztésből" még. Hányat is? Hugi jön, ugye? Bocs, erre nem emlékszem.
neet
neet

Jucus! Soma már megint édi!!!

Moos! Én, mikor a párom nem akar valamit megtenni (pl. hátsimi Kép ), elkezdek kajánul nézni, és megsimizni a pocimat. Akkor mindig mondja, hogy "ne zsarolj!!" :D

tegnap voltam UH-n, gyerekek!!!! Kép a kisbaba először alukált, aztán egyszercsak felébredt és elkezdett úgy ficánkolni, rúgni, boxolni, hogy hol itt volt a feje, hol ott. 10+4 voltam tegnap,a méretei alapján 10+6-nak mondták. (mondjuk ezt nem értem, mert az elmaradt mensi időpontját fixre tudom, mindegy) mikor kiléptem a rendelő ajtaján, belémhasított a fájdalom, hogy te jó ég, meg se hallgatták a baba szívhangját!!! aztán rájöttem, hogy bizonyára jó lehet, ha így ugrafickándozott Kép). van videofelvétel is!!!

az UH-s hölgy (nem tudom orvos volt-e) mondta, hogy kissé korai lenne nyaki redőre, mert jövőhéten kellene, de azért megméri, meg hogy igazából ez már nem sokat fog változni a jövőhétig. jó mi? a doki megnézte az eredményt (látszik a képen is), és azt mondta, hogy teljesen jó, legközelebb csak 18-20 hetesen kell genetikai UH-ra mennem. addig meg megyek terhesgondozásra, meg utána AFP-re. háááát. kissé furcsa volt, hogy a mostani csupán 5 perc beszélgetésből állt, és már perkálhattam is a lóvét. meg se mért, meg semmi. lehet, hogy legközelebb fog.
az eredményeimre azt mondta, hogy ó mily csodálatosak, és hogy ne őrüljek meg a 150 gr-os cukordiétával, hanem inkább 220 gr-ot egyek. adott hozzá komplett leírást is. még megtudtam, hogy a hasmenés nagyon árt a kőcnek, tehát azt hiszem Egyiptomot kilőjük, nem merek kockáztatni.

na és itt a fotó. sajnos nem a legjobb pillanatban kapta el a hölgy szerintem:
Kép

Ancsipancsi
10+5 (vagy 7 Kép )
mamapoc

Ja, mi így pusziszkodunk kaja után. Kép
Kép
neet

Ancsi!
Ugye milyen édes az UH kukkolás?? Kép
neet
neet

nagyon édi, és milyen divatos csíkos felső a kicsin!!! Kép a babó mikortól ad puszit?
mamapoc

Neet! hogy őszinte legyek, bementem, és köszölték, hogy hüvelyi uh lesz. betojtam. a következő kép az volt (nem fájt persze semmi!!!), hogy ott a gyerek a hasamban. te! persze könnybe lábadt a szemem, főleg, mikor ugrálni kezdett. aztán folyt le a képemen oldalt :D. a barátnőm is bejött, aztán neki is tetszett. tulképpen ekkor fogtam ám fel, hogy van egy kisgyerekem!!!! elmondahtatlan!!! majd lassan dumálni is kezdek neki, de már nagyon óvom.
mamapoc

Votiv, Neet, ti mit maszkaltok most ortopediara, mikor csak harom honaposan kell CSIPOSZURESre vinni?

Jucus, Urban doktorno ad EDAt. Egyebkent az a lenyeg, hogy idoben kerje az ember (pl. ketujjnyinal), mert aztan lemarad. Gerincvelobe kapod, ha benn van, mar nincs maszkalas. De csaszarnal nem tudom, hogy van. Illetve a spinal ugyanilyen, csak erosebb, nem?

Neet, es a FOGY.VED.felugy? Ott bepaszolhatnam oket. Ugyis rajta volt a procter a multkori allatkiserletes listan, amit belinkeltel Kép

Egyebkent gyerekdoki azt mondta, ha a SEBESULES nem verzik meg nem tunik sulyosnak, akkor betadines oldattal lemoshatom (persze csak ket cseppet tettem ket deci vizbe, mert az eleg eros ize) es kenjem be a popsikremmel. Abbol mondjuk nem a dokibacsi-felet hasznalom, hanem Sudocrem-et, ami szinten tokjo, ilyesmire is, de aztan inkabb koromvirag kremmel kentem be (annyit homeoztok itt, en is elkaptam). Harom napja volt, mar alig latszik.

Szerencsere jol aludt a FOGACSKAbujtatom. Csak egyszer ebredt fel, igaz, akkor masfel orat fenn volt, de nem volt semmi gond, elvigyorgott meg nezelodott. Hoje sincs, remelem nem lesz gond.

Neet, miert csak nekem kell KIEMELoznom? Ez nem igazsag!
moosejaw

Ancsi,

Nagyon édi a babád, hogy felzárkóztál közénk... Érekes, hogy a háziorvosodhoz küldött a doki beutalóért, ilyet még nem is hallottam, ha viszont ott leszel, akkor használd ki az alkalmat és irass be a kiskönyvedbe, mert nem árt, ha a háziorvos is beir. Remélem van már kiskönyed:-))Beszélj sokat a bébihez és simogasd és mindig nagy nagy szeretettel gondolj rá.

Én ma megyek UH-ra, meg vizsgálatokra. Jaj, már alig várom, hogy lássam Zsebikét... Ma vagyunk 19+2 naposak igy már mehet a genetikai UH. Remélem minden rendben lesz és a méhem is okés.

Milyen sokan vagyunk itt Kútvölgyisek, ez tök jó...:-) Az az oldal valahogy nagyon inaktív.

Neet: nagyon édesek vagytok így együtt.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna, kívánok minden jót az UH-n!! csak első alkalommal küldött a doki a háziorvoshoz, majd még elmegyek, de nem mostanában Kép
mamapoc

ize, bepanaszolhatnam (fenn elirtam)

Neet, vigyazz a sok puszival. A mienk kethosan mar cuppogott, negyhosan a nyitott szajat nyomta vadul az arcunkba es kozben orrhangon aaaaaa-zott, ugyhogy mostanra ra is unhatott a puszikra, mert inkabb lerantja a szem,uvegunket, az orrunkat csavargatja es a hajunkat tepi, ami brutalis, mert megragadja a kezevel, a karjat kozben fel-le rangatja, en sokszor sikitok is. Bar nemsokara nem lesz hajam es akkor le van a gond. Azert talan elobb kinovi, mintsem ez bekovetkezzen... Esetleg mar most vegyek neki hajasbabat? Vagy kerjem meg a macskat, hogy neha helyettesitsen? Kép

Ancsi, es akkor mit fogsz gondolni, amikor megszuletik Kép En azt hittem (mint a parod), hogy sirni fogok, de nem, csak megdobbentem, hogy ez tenyleg egy igazi ...
moosejaw

Jucus!

Somának Boldog 3. szülinapot.
Mindkét kép nagyon jó. Én is csatlakozom a "Soma rajongók"
táborához.Kép

Neet!

Esztikéről a véleményem mit sem változott. Egy kis tündér.Kép

Ancsika!

Titokban már vártam, hogy mikor látunk tőled is képet. Óriási érzés igaz, amikor látod először mocorogniKép Az ember nem is gondolná, hogy ekkora energia van bennük ilyenkor, hiszen még olyan kis falatkák.
Ha lesz egy kis időd felteszed azt a diéta leírást amit kaptál?

Moos!

Nektek, pedig sok kitartást a fogacskák bújkálásához.Kép

Kép
Kép
pipocska

Pipocs! neked meg hova lett az UH képed a profilból??? a tiéd jobb volt emlékeim szerint, mint az enyém. több látszott belőle!
mamapoc

és hogy a frászban tudsz színekkel írni? csak nem használhatók itt a html kódok?
mamapoc

Ancsika!

Na ilyen sem volt még, hogy én tudok végre valamiben segíteni neked.Kép

Színek: - Alt Gr+Q ( ez fordított per jel)
- Utána a szín megnevezés
- Majd a kis baloldali összekapcsoló jel
- Utána amit színesen akarsz
- Végül jobb oldali összekapcsoló jel
Mindez szóköz nélkül
Tehát:\ green { Ancsika }
Ez szóköz nélkül: Ancsika
Színek: red, orange, yellow, green, cyan, blue, purple, gray, white

A profilomban nem volt kép, mert ahhoz meg én vagyok kuka. De majd Laca segít, és akkor betesszük.Kép
Itt volt a beírások között.

Kép
Kép
pipocska

Pipocskám!

ja, akkor szóljál már Lacának kérlek Kép). a profilba is tök könnyű betenni!

köszi a kódokat, gondoltam, hogy ilyesmi lehet a szintaktikája, azok után, hogy a képet is valami hasonló kódokkal teszi be a gép.
mamapoc

Sziasztok !

Ancsi ! Gratula az első UH-hoz . Nekem is könybelábadt a szemem mikor először megláttam . Kép

Jucusmanus ! Már igazi nagyfiú ! Várja már a tesót ?

Vollard ! Nagyon várom a beszámolót !

Neet ! Még mindig nagyon édi ! Kép

Moosejaw ! Köszi az ifokat ! Buszra biztosan nem akarok felszállni vele , de fontos , hogy könnyen össze lehessen csukni és hogy beférjen a kocsiba Kép
Az utak biztosan nálunk a legrosszabbak ( Érd ) , főleg földút , de ha véletlenül le van betonozva abban sincs köszönet Kép, szóval a nagy kerék sem hátrány.

Kép
Kép
greenolive

én is gondolkodtam, hogy néha kell buszoznom, és ide oda mennem, ahova babakocsival kényelmetlen, lehet, hogy veszek egy hordszíjat. persze legjobb lenne begyaxiznom a vezetést.

a hétvégén mondjuk meg a szülőknek a nagy hírt Kép
mamapoc

Ancsika!

Akkor majd kérünk arról is beszámolót, hogy miként sikerült.Kép

Kép
Kép
pipocska

Hát nekem ez a színezés nem jön össze. No sebaj...

Köszi a drukkolást. Most meg mintha hőemelkedésem lenne, lehet, hogy megfáztam a nagy hidegben... Jaj, jaja........

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna&Zsebi!

amit Pipocska leírt, hogy \ green { Ancsika }
tök így csináld, csak ne legyen egyetlen szóköz se a visszaper, se szöveg, se a zárójel és a szöveg között. azért írjuk most szóközzel, hogy a gép nehogy azt higgye, hogy színezni akarunk Kép

amúgy a színezésről jut eszembe, hogy szülés után 6 hét vérzést írtak Kép ujujuj! igaz, hogy a végén már csak savószerű...node, ajjaj!
mamapoc

Sziasztok lanyok!
azt mondta a doki, hogy kezdek nyiladozni...Kép
hat epp ideje

Kép
babarozsa

hellósztok csajszók
MOOSEJAW kedvéért KIEMELÉSSEL!
Ancsi, na nehogy mááá
max. 6 hét
de ha sokat szoptatsz, hamarabb is összehúzódik a méhed, és villámgyorsan ELMÚLIK A VÉRZÉS!
nekem 3 hét volt, ill 2,5 és utána egy második TEJBELÖVELLÉS - ekkor élénkpirosan vérzik 1-2 napig
mit vérzik, ezek a pöttyöcskék aztán nem vészesek

a szülés utáni 3-4 nap, az VÉRZIK, de azt a kórházban is hagyja az ember Kép
OTTHON már sokkal jobb (minden Kép)

klassz,hogy te is MAMA leszel, vigyázz nagyon kettőtökre
látod, sokan drukkoltunk/drukkolunk nektek, szóval ha eddig minden OKÉ volt, semmi baj nem jöhet Kép

híreink: Isti ma (a 3. napon) VÉGRE kakilt!
van tejem, VÉGRE, bőven, kopkop
este, szopi után 180ml-t fejtem még ki!!!
a BAL ciciből is csak úgy spriccelt
nem tudom milyen csoda történt
talán a csalánbogyó? VÉGRE kicsit megnyugodhatok Kép
Isti pár napja veszettül beszélget, GÁGOG és rikkantgat, folyton nyitva a szeme és az ágyában is magában VARTYOG, biztos az ágytakarón lévő egerekkel Kép
iszonyatosan tetszik, hogy kezdi fefedezni a világot! maholnap felveszi a papa PAPUCSát és borotválkozni kezd Kép

Moose, ez a rohadt új PAMPERS engem is megtréfál
valamit változtattak, és a gyerek rendszeresen lerúgja magáról a pelust, és a térdekalácsánál LÓG neki
baleset még nem volt, de nagyon fogok figyelni
szerintem küldd el nekik a fényképet, SŐT, a fogyasztóvédőknek is, aztán majd megírom, mi történt
van 1 új rovatunk, a címe: fel vagyok háborodva!
ide épp jó lenne

CSÍPŐszűrésre holnap megyünk
a dokibá szerint most KELL
mert aztán beadják a SZURIt a lábába és akkor már nem lenne olyan vidám, ha ott csavargatnák a CSÜLKÖCSKÉIT

pusziljuk ESZTIT, SOMÁT és a többi BÉBIT!
most megyünk a HATHETES KONTROLLra Kép Kép

votiv 8)
votiv

majdnem elfelejtettem, Esztit is imádom!
még mindig milyen édes kis elektromos haja van Kép
Istinek össze kell kapnia magát.. Kép

votiv 8)
votiv

Kép

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Köszönöm Soma nevében is a dícséreteket!Igen,ő egy huncut fiú,azt mondták rá még egészen pici korában,hogy kikönyököl az ördög a szemén.

Moosejaw!

Császárnál rögtön hátbaszúr az anesztes,nem tudom,hogy mennyi a különbség az EDA és a spinál között,de szerintem, jól gondolod hogy az erőssége és talán az időtartama.

Mai élményeim dióhéjban:
1.labor nem csinálta meg egyszerűen a teljes vérképet .Azt írták oda,hogy ismétlést kérnek.Kérdezem miért?Mondja néni:biztosan találtak valamit de azért ne ijedjek meg!Szerintem attól még a papíron szerepelnie kellett volna valaminek csak elkavarták a véremet.Még szerencse,hogy a diabetikusdokinő adott egy új beutalót a vérképre is nem kell külön elmennem a szülészemhez.
2.A cukoreredményemre magasabb értéket hoztak ki,mint amit tegnap, ott helyben összemértünk a gépemmel.Gépet elvittem ma beméretni,tökéletes.Doki és a diatetikus nővér is értetlenül áll az eset előtt.
3.Persze ezek után mértek egy 148-s vérnyomást a diabéteszen,de megértették,hogy mitől lehet.

Szóval az összes fa...om tele van a laborral!
Ja és még CTG-n is voltam,ott nem volt semmi izgi kivételesen.

Kérdésem:a vércsoportos papíron van egy SCANGEL ellenanyagszűrés ami negatív.Az most jó vagy nem?

Eldugultam!
Ja nem:NEET!
Édesek vagytok és nem lesz több ded Panna után!
Jucus
20170114224602

bocsi, csak probalgatom

Kép
babarozsa

Előzetes értesüléseim:
A spinálnál állítólag 24 órát kell feküdni utána, és jöhet egy őrjítő fejfájáás is. /Nem minden esetben/

Kép
Kép
pipocska

Babarózsa

Elvileg mikor....????Kép

Kép
Kép
pipocska

Jucus, hát igen gyanús, szerintem is elkevertek vmit. Még szép, hogy nem kértek új beutalót, ha ők írták rá, hogy ismétlést kérnek. Vagy kértek? Mert akkor menjenek a francba.

Akartam már kérdezni, hogy terhesség alatt még hányszor fognak vérképet nézni?

Szerintetek ha usziba megyek, tegyek valami óvintézkedést? Vagy a bacik, ha akarnak, úgyis bemennek? Mit tegyek?
mamapoc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?