Sziasztok!
Tücsi:
Boldog születésnapot kívánunk Gábornak!!!
Bocsi csajok, hogy eltünedezem napokra, de mindig van valami. Már nem tudom, hogy hol, kinek meséltem, de lerobbant a kocsink, amit el is adtunk. Még csoda, hogy kaptunk érte valamennyi lóvét
Csütörtökön vittük méretni Nikit, mert hét és nyolc hós kora között kemény 40 g-ot "hízott", és két hét után újabb mérést szeretett volna a védőnő. Most még ezt a 40 g-ot is elveszítette, ugyanakkora, mint héthósan volt, ill. nőtt egy cm-t. Helyettesítő dokinéni volt, aki azt mondta, hogy könnyen lehet, hogy a fogzás miatt van ez a stagnálás, megnézte a száját és látta, hogy készülődnek sorban a fogak, de azért kért egy vizeletvizsgálatot is. Pénteken leadtam, hétfőn lesz eredmény. Tiszta ideg vagyok.
Ráadásul most azon agyalok, hogy én hülye lehet, hogy "éheztettem"
Eddig azt láttam, hogy amikor elég neki a kaja, akkor elkezdi eltolni a kezével a kanalat, ill. abszolút szájzár, de vigyorogva
Nagyon édes
És én itt egy-két kanál próbálkozás után abbahagytam, mondván, hogy egyértelműen jelezte, hogy neki elég. De csütörtök óta várok néhány percet, és újra megkínálom kajával. És szinte mindig eszik még!!!! Az első falatot vonakodva eszi meg, de aztán belejön. Ma pl. vacsira 140 ml vízből csináltunk tejpépet. Hagyott egy keveset. Pár perc után újra kínáltam, és nemhogy megette, de még bevágott utána egy doboz Frutapurát is
Szóval most nem elég, hogy idegeskedek, hogy milyen lesz a laboreredmény, de még ostorozom is magam, hogy éheztettem a gyerekemet
De ugyanúgy jól aludt, vidám volt, vigyorgós, szóval nem látszott, hogy éhes lenne....
Na szóval hétfőn talán okosabbak leszünk. Amint kicsit helyrerázódom lelkileg, újra teljes erőbedobással jövök
És erre akár mérget is vehettek
:D:D (Részlet az Ölve vagy halva c. filmbből, többesszámba téve
:D:D)