Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok Lányok!

Alle, nagyon szorítok nektek!!! Reménykedjünk!

Kalkata, most hallottam Bakonycsernyéről elég aggasztó (környezeti) híreket. ha jól tudom vannak ott rokonok igaz?

Morzsa, szuper! és külön öröm ,hogy eltüntetted a hematómákat.

Meli, a mens jó hely! jó döntés.

Én nagyon jól vagyok, semmi "terhestünet", de jól is van így, és remélem így is marad.( icuri picuri mellnagyobbodás beindulva)
Jövő pénteken megyek a 8.heti uh-ra a kaaliba, és ha minden oké lesz továbbra is, mehetek a sima nőorvosomhoz.
Ahhoz szeretnék járni, aki 2 éve operált a szt.Imrében. A kórház is nagyon "top" volt, a dokinőről nem is beszélve.

Keny, Baba, Bols, puszi nektek!
és mindenki másnak is!
nani72

Sziasztok!

Alle: nagyon drukkolok, nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Morzsa: super jó hírek :lol:

Nani: minden rendben lesz, :lol: szerencsére nekem sincs tünetem, de ez olyan jó, sokszor olvasom ki mennyire szenved a hányástól, hányingertől stb. Ebből jó kimaradni :wink:
Vendég

Alle:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

mindenkinek puszi
szrityi

Nani!

Örülök, hogy jól vagy!
Ezek szerint nagyon megvagy elégedve a te dokinéniddel ;)!
Én is nőgyogyi keresésben vagyok éppen! Szerinted ő vállal még pácienseket?
A Szt. Imre nekem is nagyon szimpi!!!
Esetleg eltudnád küldeni (priviben) a doktornő elérhetőségeit és, hogy privát rendelése van-e, hogy működnek nála a dolgok!?

Velem semmi xtra, a diétát egyelőre nem igazán tudom tartani, na de majd a jövő héttől! Hétvégén még kirúgok a hámból egy egyetemi csoporttali keretében, aztán mindent bele!
Majd megpróbálom megint a Metet szedni felesével, hátha úgy nem okoz gondot!

Drukk mindenkinek!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++
gigibp

Alle +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nanikám, örülök, hogy ilyen jó VAGYTOK!!!!
(Igen szüleim+Nővéremék is ott laknak, hát van gond bőven... :cry: )

Sannah, mázlisták vagytok Nanival :wink:

Gigi, akkor mindent bele hétvégén (helyettem is) :D

Baba, Bols üdv.

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Alle: nagyon nagyon +++++++++++++++++++++++++++++
hogy egy stimu sem mehet "siman" :(, de meglátod, a sok izgalom után minden OK lesz!
hajrá

Nani: örömmel olvasom soraidat, nem baj az ha nem kell szenvedned a picurkától, látod milyen ügyes már most, vigyázz a mamira :)

Sannah: :) örülök, hogy nálad is hasonló a helyzet

Kalkata: sajnálom a problémákat :(. Legyen minden a legszebb a legszebb napon! És kivánom, hogy minden gond elszálljon!
Még 23 nap... :lol:

Kuglica, Puszi: különpuszi!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok,
köszönöm a drukkokat, hatásosak voltak, elindult lefelé aminek kellett. Ma éjfélkor repesztek, szombaton 11-kor punkció.
Remélem, innentől minden a legjobban alakul majd.

Kalkata, remélem, ez a bolond idő visszaszelídül és a nagy napotok tényleg gyönyörű lesz, nem fogja vihar, vagy eső vagy bármi negatívum terhelni.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok Csajok,

Kicsit el voltam tűnve, de most nálunk is felgyorsultak az események.... :lol:

Alle, én is szombaton megyek punkcióra, de én fél9 re. lehet hogy a lábadozóban majd telizunk pros zoknit húzok majd hogy felismerhető legyek :oops:

Próbálok visszaolvasni és akkor írok majd bővebben is.

Csóóóóók Judit
pbj12

Alle: drukk hegyek ma éjjelre és szombatra is!!!!

Pbj: kis eltűnős :D Szombatra Neked is++++++++

Ügyesen csajok, jó lenne újabb 2-3-4 kisbaba...

Bejelentkeztem én is június elejére konzira. Augusztusban remélem mi is folytathatjuk. Már alig várom a szurikat :lol:
roni34

JEEEEEEEEEEEEEEEEE!IGEN!IGEN!IGEN!
Alle, ez szuper!! Jó repit és még szuperebb punkciót és a továbbiakhoz ++++++++++++++++++++++++++++++++++!!Szurkolok nagyon! Igazán megérdemlitek a sikert már!

PBJ, neked is kívánom, hogy siker koronázza a szombati punkciót!

babaimádó
Kép
babaimado

Pbj, Alle +++++++++++++++++++++

Kata! Néhány nap és életed legjobb bulijában fogsz résztvenni!
Drukkolok, hogy szép idő legyen, no eső, no szél, no kánikula!!!

Nani, látod milyen figyelmes a picúr! Nem gyötri a mamit! A kis édes... :)

Doki bácsi azt mondta, hogy aug. elején kezdjem el szedni a fogigátlót! Szept második felére már be is írt a naptárába!
Szerintetek mikortól kell majd szúrni magam???
Nagyon kezdő vagyok még! :D
gigibp

Sziasztok!

Kata, Amina:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alle: super!!!!!!!!! megmaradt két doboz utrom, elfogadod?
Vendég

Alle++++++++++
Vendég

Köszönöm lányok :) annyira jól esik, hogy drukkoltok, meg szurkoltok nekem (tudom, kicsit közhelyes, de tényleg).
Sannah, ha neked már nem kell, megköszönöm :) Bár nem tudom még, ugye nálunk mindig kérdés, milyen lesz a megtermékenyülési arány....reménykedem.

Pbj, ok, figyellek majd. Én még nem tudom, mi lesz rajtam :wink:

allegrobarbaro

Alle,
nézz csak Nanira!
1mbrikéjük termékenyült meg, meg is tapadt szépen, és mostmár ott növöget a pocakjában!Tehát 1babához 1is bőven elég! :wink:

Pbj,
kis titkolózós. :D
Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Alle drága, így van ahogy Meli írja (Nani a tökéletes példa megnyugvásként most neked!)+++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(minden rendben van és lesz!!!!!!)

Pjb, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, Gigi, Alle köszönöm a ránk gondolást, már erősen kell a pozítiv időjárás hozzáállásom!!! :P

kalkata

Alle, veled vagyok++++++++++++! szombatra++++++++++++++!

Pbj, drukk neked is++++++++++++++++!

Ó lányok, én mint tökéletes példa? :shock: ez azért túlzás nem gondoljátok? :)
Inkább a szavak erejében erejében hiszek: egy legyen, de az jó legyen! ( nekem bejött, és várom, hogy így is maradjon!)

Sannah, ti mindjárt betöltitek a 12. hetet! De jóóóóóóóóó! Szeretnék már én is ott tartani.

Kalkat, még 3 hét és vége a csajszikorszakodnak! :lol:
nani72

Sziasztok !

hurráááá ! egy csomó jó hírre jövök ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mindenkinek nagyon nagyon szurkolok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kata
a mi esküvőnk tavaly október 24-én volt, a lapar műtétem miatt csúszott, szeptember 20-án szerettük volna ( akkor van mindkettőnk szülinapja ), aggódtam az időjárás miatt, csodás idő volt!
nektek is szép időtök lesz !!ez tuti !
:D :D :D :D :D :D :D

Baba
aztapaszta, már a 30.hétben vagy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
(zseniális megállapítás volt viki :lol: )
gyerkőc sokat ficánkol ?

Meli
látom ügyesen tartod a fogyókúrát!
én is nekikezdtem ma, mindennap torna, ha lehet, futás és no csoki, no süti :shock: :shock:
vvviki

Nani: igen, ma lefekszem, alszom egyet és mire felébredek már 12. hét!!!!! Nagyon vártam már!! Te is befogod nemsokára, ne aggódj!!!! Mikorra számolták a baba érkezését?

Alle: csak pozitívan!!!! Szerencsehozó utrom van ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ha priviben megírod a címed elküldöm!!!! Holnapra nagy-nagy drukk!!!!!!!!!

Kata, de jó neked... esküvő, az olyan jóóóóóóóó.
Vendég

Sziasztok,

8 petesejtem lettem, nagyon boldog vagyok :lol: , holnap 11 kor kell csörögnöm hogy hogy is sikerült a randi :oops: . Remélem élvezik egymás társaságát :oops:
én már 11 kor eljöttem és nem láttam Alle hol van... :shock: , pedíg virítottam a piros zokniban :lol:
alle ugye Te is jól vagy sokat gondoltam rád ám. Igazobó én most keltem fel több mint 3 órát aludtam, de úgy érzem ki vagyok ütve, kicsit a hasm is fáj... de nem érdekel csak a randin jár az agyam :roll:

Nani, de igen Te vagy a példa :!: Volt ott egy lány akinek csak 2 lett és pont elmeséltem a szitudat és akkor kicsit megnyugodott :D

Nekem most nem utrot írtak fel hanem valami zselégolyót amit a férjem próbál a déli gyógyszertárban beszerezni, remélem lesz nekik....
Jaj lányok nagyon izgi lesz a köv 2 hét...
pbj12

Sziasztok,
én is felébredtem :) 12 petesejtünk lett, úgyhogy a hiperstimus tünetekhez képest nem rengeteg, de egyéni csúcs :) Nem vagyok elégedetlen, Szmatona is azt mondta, rendben vannak.
Remélem, a randi-felkérésnek sem állnak ellen.
Nekünk is 11kor kell telefonálni holnap.
Ja és hogy letegyem a névjegyem, a fotelből felkeléskor, most sem tudom, hogyan csináltam, de felborult a kisasztal, teáskancsó szép ívű repülés után millió darabra törött :oops: nagyon ciki volt.

Pbj, néztelek, valamivel 11 előtt értem be a műtőbe, de nem láttalak. Bár ennek oka lehet az is, hogy nem volt rajtam a szemüvegem, anélkül meg elég vaksi vagyok. :oops:

Sannah :D privit küldök.

allegrobarbaro

Alle 12 az nagyon szuper jó szám, gratulálok.
11 tól már ült ott egy csajszi az wc vel szemben és várt vállig érő szőkés haja volt, nem az voltál Te?
pbj12

Alle, Pbj, nagyon ügyesek voltatok, szép számú petesejtet "termeltetek". Drukkolok a sikeres randikhoz és a továbbiakhoz is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Gratul petesejteknek és nagyon erős drukkok a randihoz, remélem holnap mindketten jó hírrel jöttök!!!!!! Nekem ennyi sosem volt...

Alle: megy!!!!! :wink: Ez jó jel is lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Alle, nagyon ügyes voltál -petesejtet illetően. Kancsótörésben is nagy vagy! :lol:

Pbj, szép teljesítmény!

Kívánok jó híreket 11-re mindkettőtöknek, ez mindig nagy izgalommal jár!
nani72

Alle, Pbj, nagyon ügyesek voltatok! Drukk 11-re!!!!! Már csak egy óra!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Alle,
:D :D szééép!
randihívásnak meg nem lehet ellnállni! :wink:

Pbj,
gratu a 8-hoz, drukk! :)

nézem épp 11óra, úgyhogy pillanatokon belül eredmény!!

angel37

Sziasztok Lányok!

Nem tudom jó helyen járok-e, a Bp-i Kaáli Intézetbe jártok itt mindannyian?
Vendég

Alle?

Pbj?

várlak benneteket.

Röpcsi, igen, eltaláltad.
nani72

Sziasztok,

5 termékenyült meg és indult osztódásnak :) Kedden 9 kor kell csörögnöm mikor kapom vissza öket. vagy még aznap, vagy csütörtökön. Hát nagyon kíváncsi vagyok.... én most a keddet érzem, de hogy miért az ne kérdezzétek :oops:
pbj12

Alle, hírek????????
Vendég

Alle, Pbj +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah, ti hogy vagytok? Minden oké?

Nani???
gigibp

Nani72
Köszi, akkor jó :!: :D

Mi most akarunk időpontot kérni és ott a lombikprogramot folytatni! :D

Alle, Pbj
Ismeretlenül is nagyon szurkolok Nektek! :D

Sannah
Látom Neked sikerült a picike, szívből Gratulálok!!! :D
Vendég

Sziasztok,
nem voltunk gép előtt :) Nálunk 3 kicsi indult meg mára, holnap délután kell telefonálni, mikor kapom vissza őket. Az előzmények ismeretében én nagyon örülök nekik :)
Harcikának pedig itt is külön is nagyon-nagyon köszönöm!!!!

Pbj, de szerintem én voltam az.

allegrobarbaro

Alle, Pbj, sikeres életben maradást a csöppöknek++++++++++++++++!
Szép volt lányok!
nani72

Alle, Pbj, drukk a további sikeres osztódáshoz!!!

Alle, ha mind a három szép lesz, kérd vissza az összeset!!!!

skrisz72

Skrisz, naná! Eleve azt írtuk be, hogy 3-t kérünk vissza, de nem hagynék ott egyet, az biztos.

allegrobarbaro

VVViki, igen, és köszi.Magamról ide szándékosan nem írok ám, de figyellek titeket és drukkolok!!!!
Igen, Fannikám nagyon aktív baba!

PBJ és Alle, gratu a petes.khez és szorítok ezerrel!!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle, helyes, legyen 3! Erősítsék csak egymást! SIKERÜLNI FOG!!ÉRZEM!!Szorítok és csak poan állj hozzá!! Oksi? Pusza

PBJ:szupi, drukk!!Nem baj, ha kedd, a végkifejlet, a poz.teszt, a terhesség, a szülés a lényeg!!++++++++++++++++++

Röpcsikém, ez nagyon jó döntés!!!!Hajrá Kaáli, hajrá lombik, hajrá baba!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle: huuu de sokat gondoltam Rad a hetvegen-mivel nem irtal, mar majdnem radcsorogtem, hogy mizujs :oops: :lol:
Szuper hirek, hajra picurkak! Ez eddig a legjobb randi eredmeny, ugye?

Pbj: neked is extra drukkok!

Pussz mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Alle drága, ezek a csodás hírek, hajrá 3 Kicsike!!!!!! :D :D :D
(énis nagyon vártam már a fejleményeket, tűkön ültem hétvégén)

Pbj, nektek is hasonló extra drukk!

kalkata

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy ki tudna segíteni vagyis bővebb felvilágosítást adni Szmatona dr.-ról :?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok!

Alle: nagyon jó hírek, küldöm a szerencsehozó utrot és tuti befutó lesz egy kislány, tudom, érzem, szóval hajrááááááááá!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Röpcsi: köszönjük szépen, spontán baba, drukk nektek is hozzá!!!!!!!

Gigi: köszi, jól vagyunk, már boldogan, felszabadultan!!! Kívánom, hogy te is gyorsan csatlakozz ehhez a táborhoz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Röpcsi!
Te a Budaiba jártál?
Mesélj, mi van veletek!

Alle, Pbj küldöm továbbra is +++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek!
gigibp

Szia gigibp!
Nem, én a SOTE-ra jártam.
Mi több, mint hat éve várunk a csodára! :D
Jártunk a MÁV-ba, a Szent Imre rendelőintézetébe és magánrendelős orvoshoz is, végül a sote 1-nél kezdtük el a meddőségi vizsgálatokat és kezeléseket.
A sote-n először kivizsgáltak minket (nem találtak semmit, csak a prolaktinomra írtak fel hormonbogyót), végig csináltunk 5 alapkezelést utána én egy hsg vizsgálatot, 6 inszeminációt, én egy méhtükrözést majd két lombikprogramot, amiből az egyiknél friss embriókat ültettek be, a másiknál (aminek az eredményét múlthéten tudtam meg) meg eszkimóbabákat és sajnos egyik kezelésünk sem sikerült.
Most úgy döntöttünk más intézetet, orvost és kezelési módszert választunk.
Hát röviden ennyi!
Vendég

Szia Röpcsi!

Sajnálom, hogy ennyi mindenen mentetek már keresztül és még nem jött össze a kis csoda! Na de most!!!!!! :) Most aztán készüljetek, mert hamarosan titeket is meglátogat majd a gólya, ahogy az itt fórumozó minden társamat és persze engem is!!!! :D
Szóval sok szerencsét kívánok a Kaálihoz! Sajnos Szmatona dokiról nem tudok semmilyen infót, mi Krizsához járunk, de a lányok majd biztos segítenek!
Amúgy meg szeretettel üdvözöllek a csapatban!
gigibp

Szia gigibp!

Köszönöm a kedves fogadtatást :!: :D
Reméljük mi is, hogy itt hamarosan meglátogat már minket is a gólya! :D
Óóó, Gratulálok, ha jól értettem, akkor Te már gólya tulajdonos vagy, nem igaz?
Vendég

Jó reggelt,
Már vagy egy órája felébredtem, nem bírok audni, és olyan messze van még a 9 óra hogy megtudjam hogy vannak a bogyók :oops:
Én eddig minden lombiknál Utrot kaptam, de most KP írt fel Crinone nevű kúpot, hasznélt valaki már iyet, tényleg jobb, mert én azt vettem ki a szavaiból?
Alle neked mikor kell csörögnöd?
pbj12

Már csak 1 óra 43 perc PBJ++++++++++++++++++

Alle?

babaimádó
Kép
babaimado

Alle drága és Pbj ++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak