Új privát üzeneted érkezett!

Igen Nyuszika, 14.-én megyünk. És végre apa is jön velünk :D :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Nyuszicica!!!
Szerintem jól döntöttél, vagyis a Te helyzetedben Én is így döntöttem volna, hogy egyet ültessen vissza!!Remélem jól érzi már magát odabent és minden rendben lesz, szépen megtapad és növekedni fog???Amúgy akkor 3 hét múlva kell menned, a tesztelés után???Sok drukkkk Nektek!!!!
Ma van a 12.napom és már örülök, hogy holnap megyünk UH-ra, mert mindig ott megnyugszok, soknak tűnik ez a hétvége, hogy nem néz meg...úgy izgulok, mert feszít a hasam, puffadt...aztán nehogy nálam is hyper valamelyik formája legyen!!mindig nézegetem a pocakom, nem e látom, hogy dagad meg ilyenek, de nem látok mást.... volt valami más tüneted is Nyuszicica???amiről tudnám, hogy veszélyes a dolog???
Esti 8 as szuritól nem vagyok rosszul, mármint nem vagyok allergiás, már kétszer volt olyan szuri...elég jó szuri, nem fáj, pedig nagyobb adagnak látszik mint a fostimon...Remélem holnap okés lesz minden....
Zafír!!
Csodajók az ultrahang képeid.....Milyen szépen ott pihennek...Gratulálok mégegyszer!!!! :D :lol: :lol:
tuncimunci
Szolnok

A jeleket igazából ő látja, és az bizony a sok tüsző volt. Jó neked, h jól viseled a cetrotide-t. Se hólyagosodás, se égető viszketés? Szerencsés vagy:) Biztosan rendben lesz minden holnap! Én az utsó két napban már elég nehezen mozogtam, ültem a sok tüsző miatt. A bajosabb petefészkemben volt a punkció előtt két nappal a legnagyobb tüsző 15x23-as.
Biztosan jó híreket kapsz holnap csak egyél sok húst és igyál sok folyadékot.

A 21. napon tesztelek aztán felhívom, és bemegyek. Egyébként ma már nagyon jól érzem magamat. Nem is tudom, h ez most jó vagy rossz, mert hát a hiperstimu a babától lesz csak igazán. Vagy lehet, h sikerült ilyen sok húst ennem? Remélem mindent jól csinálok.
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nekem is jól felpüffedt a hasam, most mentünk el a autóval a közelbe aztán elég húzós volt nem tudom mi lesz holnap...mondjuk reggel mindig jobb...a szurikig...nem tudom próbálta már Valaki azt, hogy a hátsó ülésen lefekszik??úgy milyen lehet, nem e jobb, ha a test vízszintesen van a fékezés, kátyúk, stb...lehet ha rossz lesz megpróbálom...
Neked voltak a Cetrotide injekciótól ezek a dolgok??Nekem piros lesz attól az alkoholos oldattól amivel át kell törölni a bőrt, de aztán elmúlik...
a mozgás nekem is gáz, legjobb ülni, feküdni, de a hirtelen felállás se megy más...folyadékot nyomatom, 3 liter megvan naponta, nem győzök állandóan a mosdóba járni :(
Azt a nagy tüszőt sikerült is megtartanod nem ment el idő előtt???Klassz lett volna ha megmarad!!!
Hústól már kivagyok :(
Örülök, hogy jobban vagy...lehet, hogy ennyit jelentett a sok hús, folyadék...nyomjad továbbra is befelé :D :D
De jó Neked, hogy már túl vagy az elején lévő "kis" nehézségeken...a hasad se puffad már???Könnyebben mozogsz??
Köszi, hogy írtál....További szép napokat Neked, illetve Nektek :D :D :D
tuncimunci
Szolnok

Nyuszicica!
Neked is a Tsh -val volt gondod korábban???Magas volt vagy alacsony? Most jó már? Melyik gyógyszert szeded??
tuncimunci
Szolnok

Nyuszicica, most tudok csak jönni, DE annál nagyobb szeretettel hozom a szerencsét hozó babaragacsot! Idén lettek tőle kismamik :lol: Kép

Tuncimunci, drukk holnapra!!!

Era, várunk majd holnap a sztárfotóval :lol:

Kagyló, ez tényleg nagyon szép! ♥

Nyuszi, nem semmi,h már 12 hetes vagy csodababával :lol: Megy az idő :lol:

Krisztokám, húúúú lassan kezdődik a visszaszámlálás :lol: :lol: :lol:

Pusza mindenkinek!!!

bari6

Nyuszicica, jól csinálod, csak így tovább. Ha jobban vagy, akkor tuti javult a helyzet.
Mi holnap megyünk be a munkahelyemre, bevisszük a gyerekeket. Eddig egyszer voltunk benn, tavaly júliusban, úgyhogy már időszerű volt. Sajnálom azt a kollégámat, aki nem láthatja, de neki most jobb otthon. :wink:

KépKép
momelcsi

Nyuszicica: Jó döntöttél és örülök, hogy már jobban vagy! Ne aggódj! Én 3-at kaptam vissza, amiből ugye 2 tapadt meg. Dévai ijesztgetett, hogy nagyon bátor vagyok, hogy 3-at visszakérek, mert már 2-nél is közepes hiperstimum lesz. Csak halkan mondom, hogy a transzfer után 2 héttel, már nem kívántam a húst és nem is nagyon tudtam enni és még enyhe hiperstimum sem lett. Paragi még pénteken is aggódva kérdezte, hogy nem láttak-e az UH-n hiperstimura utaló jelet, mert említettem neki, hogy néha feszít a hasam. A pihenés sokat számít és ha eszed a húst azzal csak jót tehetsz. Ezt csak azért írtam le, hogy megnyugodj, attól mert nincsen hiperstimura utaló jeled, attól még lehetsz terhes. :D

Tuncimunci: Gyere majd a hírekkel. Gyanítom szerdán lesz a punkciód. :D

Era: Gyere majd te is és kérek fotót is!!!!!

Barikám: Ez a ragacsos kisfiú nagyon ijesztő, de úgy tűnik működik. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Voltam Ultrahangon, minden renben, szerdán lesz a punkció :D :D Kicsit sok van a balban, ráadásul nagyok is és vékony a faluk, így ne nagyon ugrándozzak, mert kipukkadhatnak...az utazás se tesz neki túl jót, de óvatosan okés..a jobb oldalon csak 3 van, ami jó méretű, a többi kicsi, a balban pedig 6 nagy, a többi kicsi...a legnagyobb 20x20mm, 19x20, 19x19, 19x13, a többit már nem tudom...a hús adagom fel lett emelve 500gramm-ra, aminek nagyon örülök, gondolhatjátok :D , a folyadék 2.5-3 literre...ma este 8 kor a szokásos, este 11 kor pedig ovitrale injekció, nemtom hogy kell leírni, na meg a kúp...szerdán lesz és altatást is kértem...ja és ma voltam megint vérvételen, pedig pénteken is voltam, ma az ösztraidolt nézték, mondjuk pénteken is nézték azt, de el is felejtettem megkérdezni, hogy nem lett jó az az eredmény, vagy miért kell megint menni. Ti is kétszer voltatok punkció előtt???
Mondjuk a jobb oldalam szúrkált ma nem is a bal, ami tömve van...azt mondja, hogy punkció után tudja megmondani, hogy van e stimulációnak valamelyik fajtája nálam...addig nem tudja...szerdán nem leszek egyedül, lesz még valaki a szobában velem, azt azért megkérdeztem...ma is teli volt a szoba...ma csak fél adagot kaptam a szokásos reggeli adagokból...aztán már az nem is kell...
Így állunk...
Köszi a bíztatást!!!!!
tuncimunci
Szolnok

Tuncimunci: Szép nagy tüszőket növesztettél. :D Nagyon vigyázz reájuk. Igen, 2x kell vérvételre menni a punkció előtt.

Era: ????? Mi volt ma?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Megjöttünk az Istenhegyiről.

Az eredmények:
down 1:5272
edwards 1:82779
patau: 1:194866

a szűrés eredménye:NEGATÍV :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

a biometriai adatok alapján a grv.s.: 12hét+5nap

szerdán megyek a saját dokimhoz

később még hozok képeket

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

2012.május 11.
Kép
2012.május 14.
Kép

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Nagyon édes! Annyira örülök a gyönyörű eredményeiteknek is. :D
Nem mondták, hogy milyen nemű?

Zafír
zafir100

De jóóóó, Era!!!!! Már ezerszer voltam kukkolni,mi van Veletek! Nagyon szépséges a kisember! :) Nálatok nem kérdezték meg, akarjátok-e hogy tippeljenek nemre? Kinél voltál UH-n?
Szuper, most már akkor megnyugodtál Te is, ugye? 12. hetet átlépted, babó makk egészséges :)

Ha már tünet, én egy hete haldoklok a fáradtságtól... Nem lehet azt mondani, hogy Dóri fáraszt le, egyszerűen délután 3-tól csak keringek, alig várom, hogy vízszintesbe kerüljek......... Ez volt Dórival is, na de akkor az első 3 hónapban, nem utána?! Remélem hamar elmúlik, esküszöm, ez most így, hogy közben Dórival is lenni kell, igényli a társaságom, nehezebb, mint anno Dórival a pocakban, a munkahelyen, ahol üres tekintettel bámultam a monitort és túléltem....

Én legközelebb június 6-án megyek dokihoz, addig pocakot növesztek, ami vészesen nő.... :) De hála ég, a súlyom nem. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Lányok, köszönjük.
Báthori József-nél voltunk. Nem ismertünk ott senkit, úgyhogy mindegy volt. Meg így, hogy utólag változtatni kellett az időponton, ölültem hogy fogadtak.
A nemét nem mondták, mi nem kérdeztük. Igazából nekünk teljesen mindegy, úgyhogy ez nem is nagyon téma--egyenlőre :wink:

Mondjuk szegény babica aludt, nem is akarózott neki felébredni, úgyhogy a doki megküzdött, mire le tudta mérni. Pont nem jól feküdt, és az istennek sem akart megfordulni. :lol: Lusta a kicsike. A szívhangja szép, szabályos.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era :)

Hatalmas gratula, nagyon drukkolok nektek:))))

Többieknek is megy a drukk!:)Mindenki vegye el a saját részét akinek szüksége van rá.

8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era, mi is nála voltunk, már anno Dórival is, én nagyon csipáztam. Akkor gyanta, hogy vagy nálunk nagyon adott volt a fiús jelenség, ezért ajánlotta fel a tippelést, de ha Nálatok fel sem merült, lehet, hogy csajszi lapul ott??? :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Era, nagy gratula a babóhoz, csuda édes.

KépKép
momelcsi

Cica,Melcsi-köszönöm. Annyira jó volt látni Őt. :D
Meg hallani hogy minden rendben va vele.....

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era
Jajjj nagyon szép babód van neked is és szuper eredmények lettek!
Zafír szintúgy! Akkor ezek szerint napra egy idősek vagytok!
Gratulálok!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kisbagoly
Lilypie Pregnancy tickers
kisbagoly00
Budapest

Nyuszika: Nekem is néhány napja jött vissza a folyamatos álmosság. Szerintem az időjárás miatt lehet. Nem irigyellek! Én még csak csak lefekszem délután 1 órácskára aludni, de neked Dóritól ez nehezen megy. :cry: Lassan jön a jó idő, talán az álomkórunk is elmúlik.

Nálunk az új móka, a "keltsük fel anyát hajnalban enni". :D Mókás amikor félálomban kiflit majszolgatva fekszem az ágyban. :lol:

Zafír
zafir100

A napokban azon gondolkodtam, hogy nagyon megváltozott a fórum.
Régen, ha valaki indult, biztattuk, vele örültünk. Ha valakinek gondja volt segítettünk. Ha jó hír érte vele örültünk.
Most olyan üres minden. Még a facebookra sem foghatom, mert ott sincsen túl nagy pörgés, bár ott többen megfordulnak a függők közük, mint itt.
Sokan hetek, sőt hónapok óta nem jelentkeztetek.
Krisztó régi táblázatában 37 név szerepel. Azóta vannak újak. Mégis kevesen vagyunk, akik hírt adnak magukról.

Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de nekem hiányzik a régi fórum és a régi csapat. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zafír
zafir100

Zafír, a szívemből szóltál. Bár igaz, hogy én sem írok túl sokszor, mert nem túl kényelmes a gép előtt ülni, de azért próbálom követni, hogy kivel mi történik.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Tegnap este mentek a szurik, a 8 órás, aztán 11 kor a 1,5 ampulla ovitrale (nem biztos, hogy helyesen van írva)..szóval alig csinálok valamit, annyira vigyázok rájuk, hogy szét ne pukkanjanak...felhívtam ma D, hogy ma is kell e az esti 8 órás szuri, nem e csak előre beírták és ma már nem kell, de mondta, hogy kell, menjen...már alig bírom összefogni a hasam annyira feszül...gondoltam hátha megúszom a ma estét, de nem...holnap utazás megint...csak túl éljük valahogy...remélem lesz elegendő és jól viselkednek...majd szúrják őket, ICSI lesz...akkor majd jelentkezek, ha tudok, a számítógép az emeleten van, mondom csak felmászok ma is, de már délután biztosan nem, mert kicsit kifáradtam tőle...meg csak leszídnak itthon is :D amint tudok jövök!!!
Akkor Sziasztok és köszi az eddigi infókat, bíztatásokat!!!!!
Szerintem tök jó, hogy van ez a fórum, aktuális, nem hetekkel ezelőttiek az írások, nekem segített sokat...meghogy beszélgettek Velem...tanácsokkal teli vagytok, mert hiába voltam máshol már lombikom, itt minden más volt és kellett a bíztatás segítés közben tapasztaltabbaktól, pláne ez a sok jó hír, akinek terhessége is lett, többes terhességek...mind pozitívan hatott Rám...úgy érzem..amúgy tegnap ahogy várakoztunk cserélték ki a terhesség számlálóját 2119-re, úgyhogy szuper!!!!amikor 2.-án mentünk még 2117 volt...remélem én is felkerülök a számlálóra és Te is Nyuszicica :D

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!!!

Amúgy Zafír engem is érdekelne a régiek közül kivel mi történt azóta, bár nem ismerem őket, de jó lenne tudni róla...róluk...
tuncimunci
Szolnok

Era: Nekem megkönnyíti a dolgom a tablet PC, azt fekve is tudom használni és a nagy gép mellett is van egy polcunk, amire fel tudom tenni a lábam és ilyenkor félig fekszem. :D Ülni egyébként nekem sem könnyű, nem is igazán tudom, hogy fogok visszamenni a jövő héten dolgozni. :(

Tuncimunci: Pihenj nagyon sokat! Nem baj ha nem tudsz holnap estig jönni, de akkor ha jól vagy mindenképpen gyere, hogy hány szívecske volt a tenyeredben. Nagyon drukkolok!!!!!

Zafír
zafir100

Üdvözöllek Tuncimuci!

Rólam röviden: több mint 5 éve vártunk a bébire.Endometriózis, egy eltávolított és egy elzáródott petevezető. 2 komplett stimuláció, 5 beültetés- Bp.Kaáli.
Egy konzultáció Dévainál tavaly szeptemberben, leletek gyűjtögetése. Menet közben kiderülő katasztrofális sperma eredmény (mint kiderült, lázas betegség miatt).
Tanácstalanság, hitem elhagyása,megbeszélés,álmaink feladása.
Közben azért saját kútfőből endokrinológus meglátogatása.(olyan eredményekkel, amikre a meddőségi orvosok legyintettek)
Inzulinrezisztencia-gyógyszer-szigorú diéta-mozgás.

Most úton van a CSODABÉBINK :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
MA 12HETES+6NAPOS

ÉS NAGY-NAGY-KIMONDHATATLAN BOLDOGSÁG

Tehát Dévaiból nem tudok sokat segíteni, de engem itt befogadtak, nagyon sokat segítettek.
Neked akkor holnap punkció?
Nagyon SZORÍÍÍÍÍTOK!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok

Era
Nagyon szépek! :wink: Szeretem amikor sok képet hoztok nekem. :D
Tuncimunci
Holnap érted fogunk nagyon izgulni!!! :wink: Alszol egy nagyot és mire felébredsz a tenyeredbe látni fogod milyen sokat leszívtak.Kis mama leszel!!! :wink:
Barikám
Hogy csinálod ezt a kis szívecskét?Úgy szeretném én is. :oops: Hogy vagytok?
Kriszto
Merre vagy?Olyan keveset jössz mostanában. Elég legyen abból a munkából, pihenjél otthon.
:wink:
Zafir
Sajnos én sem tudom miért jönnek a többiek ennyire keveset,vagy nem is jönnek. :( Én nem vagyok fent a fészen, és nem is leszek.Nem történik semmi, ezért én sem tudom mit írhatnék.Itt vagyok minden nap meg nézem kivel mi történt, és szorítok mindenkinek. Szeretem olvasni a kis mamákat, és az anyukákat mit írnak.Jövő hónapban én is indulok, és nekem egy kicsit sok amikor panaszt hallok apánkra, vagy ilyesmi.Muszáj,hogy bízzak benne,hogy nekem is össze hozza végre a kisbabát, és nem a negatív dolgokat olvasom mindig. Nagyon hiányzik kretty is nekem. Sokat gondolok rá, és szeretném ha valamilyen módon de lenne neki is végre egy kis csöppsége.Olvasom a blogját is,pedig a párom nem engedi,mert tele van olyannal amivel apánkról nem éppen jókat ír.De látni akarom,nem adja fel!
Emerencről is régen hallottam,pedig jó lenne róla is tudni valamit.Mné is elszokott már tőlünk, pedig jó lenne vele is egy jót beszélgetni.Remélem ha jön,már kis mamaként fog.
Írhatnák mindenkinek külön külön,de szinte alig néz be valaki is ide. Ha éppen olvassa valaki csak a számláló pörög kint, és talán olyanok nézik,akik csak kíváncsiak és ennyi.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, igen, sokat elszoktak innen. Facebook-on van némi mozgás. Én is fent vagyok, mindig nézem, hogy kivel mi történt. De igazából én sem szeretem a face-t.

Hogy mit írnak a Dévairól, azzal nem kell foglalkozni, csak a jövő havi indulásra kell koncentrálni!!

Csináltam új vonalzót. Hogy tetszik lányok? Kicsit pozitívabb mint eddig, nem?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Nekem nagyon tetszik az új vonalzód. Ha nem sértelek meg ezzel, sokkal jobban mint az előző. Éééééssssss! Újra egyidősek vagyunk!!!!! :lol: :lol::lol::lol::lol:

Én is újraszerkesztettem az enyémet. Kisbagoly mondta, hogy be kell írni a várható szülés időpontját. Igaza volt, így már jól mutatja, hogy mennyi is van hátra. :D

Zafír
zafir100

Zafír, dehogy sértesz meg,nekem is jobban tetszik. Igen-igen, újra egyidősek :lol: :lol:
Ez így jó, gondolom a dokim is rábólint holnap erre az időre. Én már megelőlegeztem neki.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

muszáj jönnöm nekem is....

Tuncimunci! Holnapra az összes drukkom a Tiéd!

A pocakosodóknak hatalmas kismami-pusszantás és pocisimi!!!

Mindenkinek kitartás és türelem, kinek mihez kell.....
Hamarosan újabb pocaklakók költöznek be!!!

Nekem is sokan hiányoznak a régebbi csapatból, de nem is akarnak előbújni, sajna.....

Kagyló! főleg neked, de persze mindenkinek, aki nem veszi rossz néven: tegnap készült kép a kisasszonyról.... igazi sztárként viselkedett az egész uhu alatt.... cukiságos nagyon... és elértük az 1 kg-ot!!!!! úúúúúúgy szeretem már most :D :D

Kép

lassan megyek haza elég volt a munkából. puszi mindenkinek!!!!! és drukkhegyek!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, de jó hogy jöttél! Nagyon cuki a kishölgy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pocisimit köszönjük, és vissza is küldöm.

Most mennem kell a faluba, elkészült a lakcímkártyám.Este felé még benézek.
Pusszantás mindenkinek

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Krisztó: Egyszerűen nem tudok betelni vele. :lol: Annyira aranyos!!!!! :lol:

Zafír
zafir100

Most muszaj irnom...Elhiszem, hogy nagyon sok embernek van jo tapasztalata a Devai intezettel kapcsolatban. DE talan segithetek masoknak, hogy a masok karabol (es nem a sajatjukbol) tanuljanak. En sajnos a sajat karomon tanulok, mert igy 29 evesen el lett cseszve az eletem, az egeszsegem es Devai a nemtorodomsegevel, feluletes konzultacioival elerte, hogy kerdeses meg az is, hogy egyaltalan gyerekem legyen!!!!!! Mikor kidobta a 8 petesejtet es 2 het mulva rastimulalt a petefeszekre, olyan merteku karosodast okozott, hogy jelenleg lombikkal SEM lehet kozos gyerekunk a ferjemmel...Mert nincs petesejt a tuszokben. Persze lehet azt mondani, hogy alairtuk a papirokat es mi akartuk a beavatkozast, de O az orvos, neki KELL tudnia, hogy ket stimulacio kozott mennyi telhet el....Neki kellett volna reszletesen felvilagositani minket!!!! A kovetkezo dolog a cukor-inzulin tema. SAjat indittatasbol megcsinaltam tavaly a terheleses vizsgalatot. Hacsak egy kicsit ODAFIGYEL a kórtörténetre (alkalmanként egy 10-esért), vagy ha megnézi a tavalyi cukorértékeimet és nem söpri le az asztalról, hogy felesleges volt megcsináltatni, akkor lenne esély arra, hogy KÖZÖS babánk legyen!!! Mert Dévai meddőségi szakember és tudnia KELL a meddőség összes okát!!!!! Es tudnia kellett volna, hogy inzulinrezisztens vagyok...

Lehet aztan azt mondani, hogy: na bezzeg a Kaali, ott meg intenziven kotottem ki, DE errol felvilagositottak, hogy igenis benne van a leszivas kockazataiban a verzes...Sajna nekem akkor azt dobta a gep...De a Kaaliba legalabb ODAFIGYELNEK az emberre, atolvassak az aktajat, nem ugy, mint Devai, akinek az 5. stimulacio utan sem tudta ki is vagyok....

Es jelenleg ott tartok, hogy a nyugati orvostudomany nem tud segiteni rajtam....Minden leletem, eredmenyem, hormonertek, UH-k kituno eredment mutatnak. Igy probalok regeneralodni cernabeultetessel, hogy eselyem legyen arra, hogy egyszer kismama legyek.

Es ezek utan lehet engem utalni, szidni, vagy barmi mast! Ugy erzem, ea negativ kritikat is hozzatartoznak a forumhoz, plane ugy, hogy MINDEN EGYES SZO IGAZ.

Ennek ellenere nagyon sok emberrel tartom a kapcsolatot, olyanokkal is, akik nincsenek a forumon DE Devais baba van a pocijukban, es orulok minden egyes terhessegnek, sikernek es kivanok minden jot a tovabbiakban is.
kretty
Budapest XIV. kerület

Kriszto
Köszönöm!!!!! :lol: Tényleg nagyon jól sikerült,gyönyörű!
Era
Erre gondoltam én is!
Kretty
Nagyon örülök,hogy végre jöttél újra.Igaz nem egészen erre számítottam.Azt a k-------- életet mit robbantottam ki! :shock:
Sajnos nem értem azt a részét,hogy kidobta a petesejteket és 2 hét múlva újra stimulált. :shock: Minden egyes lombik alatt 3 hónapnak kell eltelni, inszemnél havonta lehet csináltatni.Neked lőtte rá a másik beavatkozást, és nem várt? Jól értem?Tudod,hogy a kaáliról én nem mondok semmit,pedig néha nem állok messze attól,hogy meg írjam.De tiszteletbe tartom azokat akik,annyira oda vannak azért az intézetért.
Én nem utállak,soha nem is gondoltam rólad rosszat.Több mint 10 éve csinálom, és elhiheted ha valaki hát én tudom mi az amikor teljesen a padlóra kerülsz.
Mit írjak neked,hogy ne érezd azt,hogy bántani szeretnélek?

kagyló

alatt-között

kagyló

Kretty:
Először is: Merre vagy, hogy ékezet nélkül írogatsz? :D
Másodszor: Senki nem utál téged!!!!! Neked ez a véleményed és ezzel nincsen semmi baj. Látod, hogy többen jöttek át más intézetből ide és többen mentek át innen máshová. Mindenkinek más a jó.
Harmadszor: Ne merj eltűnni!!!!! :lol:
Negyedszer: Az a cérnabeültetés nem fáj?

Zafír
zafir100

Kretty
Minden egyes leírt szavadból a Dévai iránt érzett tehetetlen dühöd és gyűlöleted érezni.
Egyrészről megértelek, hiszen mindig kell egy bűnbak, mi emberek ilyen gyarlók vagyunk.
Másrészről pedig nem tudom kinek van ebben igaza, de ez talán mindegy is.
Szerintem dühöngd ki magad jól, minél előbb majd engedd el és aztán gyorsan lépj tovább. Sokáig ne gyűlölködj és ne gondolkozz azon, hogy mi lett volna ha...stb
Mert igen tovább kell tudni lépni és előre haladni a célért.
Hidd el hogy neked, nektek is lesz egyszer kisbabátok. Akkor mikor eljön az ideje, előbb nem. (sajnos)
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek és szívből kívánom, hogy ez az áldás Benneteket is elérjen minél előbb!

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Kagyló: Csak a transzferrel záródó lombik számít "teljes" lombiknak. Ha nem volt transzfer, akkor nem számít és nem kell 3 hónapot várni.

Zafír
zafir100

Tüncimünci
Óriás drukkokat küldök, holnap ügyesek lesztek, ne izgulj sokat :)

Era
Nagyon jó az új vonalzód :)

Kagyló
Neked is drukkolok már most, hogy a jövő hónapban minden flottul menjen. Készülj mert hamarosan kismama leszel akkor te is :)

Kriszto
Gyönyörű kép ez a kis Liliről. Hol készült ez amúgy?
Pocisimit viszont küldöm én is :)

Szép napot mindenkinek!
:shock:

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Zafir
Nekem kétszer volt 4. lombikom,és pár hónap el telt közötte.De apánk sem mondta,hogy menjünk tovább,hanem rám bízta mikor állok készen.Pedig nem az anyagiak miatt vártam pár hónapot a beavatkozások között,hanem mert lelkileg kikészültem tőle.A sok kudarc,és a tehetetlenség miatt,amit akkor én éreztem. :(

kagyló

Kagylo, itt a kidobott petesejtes sztori.

3-4. stimulacio.

3 hónapot kellett várni, mire elkezdhettük a következő kísérletet. Kellett is ennyi idő, hogy összeszedjem magam lelkileg, és újra bizakodással telve és pozitívan várjam a stimuláció kezdetét. Mikor konzultációra mentünk, hogy megbeszéljük a következő indulás időpontját, felvetettem a főorvos úrnak, hogy az addig rendben van, hogy engem stimulálnak, de mi van akkor, ha a férjemet behívják transzplantációra (vesetranszplantációra vár, ugyanis autoimmun betegsége van, amit nem vettek észre és azt hitték csak allergia, és így leállt a veséje-azt hiszem ez is megérne egy blogot). Mondta a főorvos úr, hogy nagyon jó, hogy felvetettem ezt, mert így még időben tudunk lépni. 4 mintát fagyasztottak le és tároltak az intézetben, így már tényleg semmi akadálya nem volt az újabb stimuláció kezdetének.

Tanulva az előbbi stimulációból, most már be tudtuk állítani a gyógyszereket úgy, hogy minden jó legyen. Az ultrahangok során minden rendben zajlott. El sem hittem, hogy így is végig lehet csinálni a stimulációt, idegesség és stressz nélkül, csak a pozitív dolgokra koncentrálva!

Eljött a műtét napja. 8 petesejtet szívtak le, az örömöm határtalan volt! Aztán délután bementünk a főorvos úrhoz. Kérdeztem, milyen a petesejtek minősége. A válasz ez volt: "Vegyes".

Másnap, alig vártam már a reggel fél 9-et, ekkor kellett telefonálni az embriók miatt. Azt hittem kiesik a telefon a kezemből, amikor meghallottam mi történt! Az előző nap leszívott petesejtjeim éretlenek voltak és csak másnapra értek be. Viszont ez előző nap leadott spermium mintában másnapra már nem volt élő spermium. Tehát a petesejtjeimet megsemmisítették, mert nem tudtak mit kezdeni velük spermium nélkül. De nem kell elkeseredni, két hét múlva, amikor megjön a menstruációm, már kezdhetünk is!-Mondta D.

Szóhoz sem jutottam a döbbenettől és csalódottságtól. Arra, hogy az intézetben lévő, lefagyasztott spermiumokat miért nem használták fel, a mai napig nem kaptunk választ! Most először megingott az orvosomba és az intézetbe vetett hitem.

Két hét múlva megjött a menstruációm. Vegyes érzelmekkel vágtunk bele a következő stimulációba. Addigra már annyira stresszeltem, hogy minden egyes UH előtt hasmenésem volt az idegességtől. Szégyeltem és hibáztattam magam, hogy ennyire problémás beteg vagyok.

Az első UH-nál megintcsak nagyon sok tüszőm lett. A hormonokat minimál adagban kaptam. Ennek ellenére nem akart csökkenni a számuk, úgyhogy a második UH-nál már a puregont is elhagytuk, csak 1/4 merionalt szúrtam. Erre viszont megálltak a tüszök a növekedésben. Mivel egy hét után sem nőttek, visszakaptam a puregont, 75 egységet. No ez meg annyira "megdobta" a tüszők számát, hogy lett vagy 30! 2 hét szurkálás, és 6 UH után (minden egyes UH napján fél napot töltöttem az intézetben, annyit kellett várni) azt mondta a főorvos úr: LEÁLLUNK. Szomorúan konstatáltam, hogy megint feleslegesen szúrkáltam magam a hormonokkal. Megbeszéltük, hogy 2 nap mulva visszamegyek egy kontroll UH-ra, hogy megnézzük minden rendben van-e.

A kontroll UH-n (amikor már abszolult nem szúrtam semmit), közölte a főorvos úr, hogy mégiscsak megműt, mert nagyon szép tüszőim vannak! Remek, újabb fordulat-újabb idegeskedés.

A műtét egy pénteki napra esett. 9 petesejtet tudtak leszívni és aznap még 7-et meg is tudtak szúrni (ICSI). Másnapra 2 embriónk lett, akiket 7 és 8 sejtesen hétfőn kaptam vissza. Sajnos az embriótranszfer utáni héten meg is jött. Meglepő módon nem borultam ki, mint az elsőnél.
kretty
Budapest XIV. kerület

Kretty!

Végre itt vagy.Nagyon sokat gondoltam rád,hidd el,és nagyon nagyon durkkolok neked,hogy megtaláld az álmaidat,ha ehhez intézetet is kell váltanod.

Megnéztem a blogodon az Ir eredményt.
Nem akarok okoskodni,mert általában le leszek cseszve,hogy túl dimenziónálom az Ir kérdést, de nekem eléggé egyértelműek voltak az eredményeid,nem értem D miért nem vette figyelembe.
(Még szerencse,hogy nem estél teherbe ilyen eredmények mellett ,mert tuti elvetéltél volna(én kb 10 vételtem így el ))

Elég sokat kísérletezgetek,és nekem a gyógyszer és a diéta + sport is kevés volt az Ir ellen , de lehet hogy rájöttem valamire.

Szerintem magnézium hiányba szenvedek, és mióta szedem drámaian javultak az Ir eredményeim!(A magnézium hiánya Ir-t eredményez ,mint kiderült egy orvosi cikkből.)
69-ről 18-ra ment le az inzulinom!!!

Szerintem próbáld ki te is veszteni vele nem fogsz semmit sem.

29 évesen még előtettek az élet,ha sajnos ezt többen megnehezítik is :evil:
még van bő 10 éved,és ha lelkileg rendbe jössz (tudom könnyű ezt mondani) akkor sikerülni fog.

Hiszek benned, és hiszem hogy el jön az amikor Te is kismama leszel! 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto:)))

El olvadtam a pici Lilikétől:)))Gyönyörű 8)

Még kérünk fotókat és ne dolgozzál most már elég volt :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Drága Kretty, senki sem fog kiutálni,meg haragudni. Jól mondtad, a negatív kritika is hozzátartozik. Abszolút megértem az indulataidat Dévai felé, de a történtek ellenére remélem és szívből kívánom, hogy Titeket is mielőbb látogasson meg a gólya.
Ennek ellenére én szeretném azt hozzátenni, hogy más intézeteknél sem jobb a helyzet. Nem vitatkozni akarok, vagy ilyesmi. Csak azért szeretném leírni a velünk történteket, hogy az újonnan csatlakozók lássák, máshol is van negatívum.
Kaáli-Bp.
Első lombik-próbálkozás:
-Konzultáción (13000ft) megbeszéltük, hogy ők megcsinálják a vérvételeket, ami kell (női hormon-sor 16000ft, és az asszisztens tőlem kérdezi, hogy most mire kell vért venni)
-mivel a leletek 2 évvel később kerültek a kezembe, akkor derült ki, hogy a TSH-m 4mIU / L (!!!!) felett volt.Most már tudom hogy 2mIU /L felett nincs terhesség.És így kezdtünk neki az első lombiknak.Progeszteron pótlásnak crinone gélt kaptam (nem tudom ismeritek-e, hát nálam helyi reakciókat okozott-konkrétan szétmarta a hüvelyemet).Sajnos nem maradt meg baba.
Következő alkalommal kértem, hogy adjanak más progeszteron készítményt, azt a választ kaptam hogy "NEHOGY MÁR AZT HIGYJEM, HOGY ATTÓL TERHES MARADOK" :shock: :shock: :shock:

Ezután saját szakállamra csináltattam inzulin vizsgálatot, a Kaális orvos szerint nem volt gond az eredménnyel.

Ezek után még 4 (!!!) beültetést csináltunk végig--sikertelenül.Menet közben csináltattam új inzulin vizsgálatot-rosszabb eredménnyel, de a meddőségi orvosnak még mindig megfelelt az eredmény. Azt mondta, nekem nincs PCOS-em, úgyhogy ne foglalkozzak az inzulinnal, nekem nem ez a bajom.

Intézetváltás-
3 konzultáción voltam Dévainál, az elsőn mindenféle papír átnézése előtt közölte, hogy gondolkozzunk a donor-spermában
Az inzulinos eredményeimre Ő is rábólintott.
Aztán a férjemtől lázas betegen vettek mintát.Kérdeztem hogy nem lesz ebből gond? Válasz: mióta lázas? 2napja? akkor nem gond
Mondanom sem kell, hogy katasztrofális volt a spermakép. Utána elmentünk egy andrólógushoz ( nem a Kopához), aki megnyugtatott,hogy semmi gond,még csak vitamint sem kell szednie a férjemnek.

Aztán találtam egy nagyon korrekt és alapos nőgyógyászt, aki az elején megmondta, hogy a meddőséghez nem sokat tud hozzászólni, de neki nem tetszett az inzulin eredmény.Azt mondta, fogjam a 2kilós paksamétámat, és mutassam meg egy endokrinológusnak.
Így kerültem Rencz Rita doktornőhöz. Hogy is írta Kretty, a csodatévő Rencz dr-nőhöz.
A pajzsmirigy időközben rendeződött, de inzulinrezisztenciám van.
Meforal-160gr.CH diéta-testmozgás-fogyás

Talán még emlékeztek, év elején nagyon el voltam keseredve, megbeszéltük a férjemmel, hogy nem erőltetjük tovább a lombikot.A diétát is csak saját egészségem rendbehozása miatt kezdtem ( a dokinő rámijesztett,hogy ebből később cukorbetegség lesz)
És a diéta elkezdése után egy hónappal (legnagyobb meglepetésemre) pozit teszteltem.
Több mint 5 év szenvedés után állapotos vagyok csodabébikénkkel!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kretty

Ez már akkor is magas volt nekünk amikor itt leírtad,meg történt.Így utólag sem leszünk okosabbak.Nem kérdeztél rá D-nél, akkor ezekre a dolgokra amikor a kis doki nincs bent? Lehet,hogy csak az én meg látásom,de ha egyedül van jobban el tudsz vele beszélgetni.Ilyenkor szoktam én is mindent ami gyorsan eszembe jut rá kérdezni.Nekem is volt olyan,hogy üres volt.Ez benne van a pakliban.Az 5. lombik alatt tele voltam tüszővel, még meg is mutatta milyen sok van.Le szívás után meg 3 volt a tenyerembe írva.Amikor meg kérdeztem mi történt azt mondta, nem tudja.Kérdeztem üresek voltak ,nem tudja.Viszont ahol bent feküdtünk ott amikor felébredtem ,azt mondták hallották mikor mondta bent elpattant.Volt olyan,hogy egyet sem kaptam vissza. Pl:Kaáliba mindig 1 volt amit vissza tettek.Itt mindig 2 db.
Te még fiatal vagy!Az is lehet csak a szervezetednek kell vissza rázódni és nem lesz gond.De nem szabad feladni!Pár lehetőség még akkor is van,ha éppen még sem jönne minden rendbe. Van petesejt donor, és sperma donor is.Tudom nagyon nehéz el fogadni!!!Láthattad, én is hogy fogadtam, szóval ez már csak akkor ha minden kötél szakad, de még addig bármi történhet.Az is lehet nem kell erre felé elmennetek. Nem vagytok könnyű helyzetben, de szerintem lesz kis babátok. Ezt már régebben is így gondoltam!Nekem kb 3 évem van amíg megyek tovább, neked van 10 éved.Úgy gondolom, felesleges már azon gondolkozni mi történt, vagy miért történt.Nem olyannak ismertelek meg aki ne tudna harcolni és tovább menni.Igen is látni akarom, mint a többiek is,hogy hozod majd a sok képet és itt fogod nekünk mutatni.Nézzél előre és szedd össze magad!!!
Nem lesz egyszerű,de meg tudod csinálni!
Meg tudnád nekem magyarázni,hogy a kaáliba az utolsó alkalommal:
Azt mondták nem maradt egy sem amit vissza tesznek.Utána meg igen egy darab???Igaz,hogy a doktor nő el ment a kaáliból?
Azt olvastam kértetek dán donort.Miért ha gond van a petesejtekkel?
Bocsi,de valahogy nem értem. :oops:

kagyló

Gyors reagálás: Zafír, borzasztó a cérnabeültetés! :shock: Kb olyan vastag tüvel csinálják, mint amivel fel szokták szívni a szurit.

Era, igen, igazad van, a Kaáli futószalag, főleg most, hogy a dokinő nincs.

Kagyló, egy embriót le tudtak fagyasztani az utolsó lombikból, azt transzferálták márciusban. Mivel az inszemnél nem használnak hormon szurit (csak clostit kapok), így nem terhelik annyira a petefészket. Sajnos lombik nem jön szóba, jópár évet várni kell, hogy regenerálódjanak a petefészkeim, ezért nálam csak az inszem jön szóba. Mivel apának nincs hozzá katonája, hát vettünk egy adagot.

Üdv: kretty
kretty
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!
Mindig olvaslak titeket, de nem írok, mert egyszerűen nincs miről. Nincsenek jó híreim, se rosszak. Egyelőre várakozó állásponton vagyunk.
A régi fórum tényleg nagyon jó volt és hiányzik nekem is.

Szerintem minden meddőségi intézet futószalag. Sajnos annyian vagyunk problémás párok, hogy mindenhol telt ház van.
Nekem szerencsém van, mert olyan dokim van, akinél nem érzem ezt a lobmikbébi gyártást (futószalagot). Amikor nála vagyok úgy érzem, hogy tényleg figyel rám és próbálja a számunkra legjobb megoldást megtalálni. Így, hogy túl vagyok jó pár beültetésen sem akarok váltani. Megbízom benne, ez a kulcsszó!

Kretty elvesztette a bizalmát a régi dokiban és nagyon remélem, hogy egy újban majd visszanyeri! És azt kívánom, hogy mielőbb babás legyen! :)

Kagyló,
legutóbb nekem is úgy volt, hogy egy embrióm lett, de másnapra beindult még egy, sőt harmadnapra a harmadik is. Ez nem Kaáli csoda, ilyen máshol is előfordul...
Nagyon titkolod a váltásod okát, pedig engem érdekelne! Tudom, hogy nem fogod megosztani velünk, de majd egyszer talán évek múlva mégis...

gigibp

Kretty
Így már értem!
Gigibp
Na végre te is itt vagy! :lol:
Évek múlva sem fogom el mondani.Nem vagyok szemét, és jobb a hallgatás.Mindenki saját maga tudja, melyik intézetben tudd meg bízni.Melyik orvos szimpatikus neki, stb.
Mikor kezdesz?Jön a jó idő,majd lehet kirándulni,nyaralni.El fog repülni az idő. :wink:

kagyló

Csajok!

tök jó, hogy megint van egy kis mozgolódás itt a fórumon, de sajnálom, hogy nem picurkát vidámabb témában....

azért gondoltam, hogy írok, mert én most egy picit távolabb kerültem a dühtől, csalódottságtól, elkeseredettségtől, és jelenleg a padló felett lebegek....

DE!!!! tudom mit éreztek. Amikor a 8 inszem után elmentünk Dévaihoz, és közölte, hogy mi a ......-nak inszemeztünk, kerek egy éven át (itt jegyzem meg, hogy ez is futószalag volt a javából, hiszen, MINDEN hónapban stimulálva voltam, a hosszú ciklusaim pont úgy hozták a 8 inszemet, hogy januártól novemberig ki is tartott...)
... szóval akkor elmondhatatlan dühöt, haragot, beletudnék rúgni stb.... stb...-t éreztem a doki irányt akihez jártam inszemre, és ő állítólag meddőségis dokker.... ja persze... és tényleg senki se vegye rossz néven, de én azóta nem tudok hinni az inszemben... tudom mennyi és mennyi pénzünk ment el akkor, arra.... mennyi remény... a nagy büdös semmiért....
Azután megérkeztünk Dévaihoz... azt nem mondom, hogy tele reményekkel, hiszen soha életemben nem hittem, hogy lombikozni fogunk valaha..... azt hiszem ezzel más is volt így.... de ez jutott...
aztán a rengeteg kivizsgálás, a még több papír, amit betűről-betűre végigolvasva, nem egyszer, ezerszer, csak azt erősítette, hogy ez egy egyirányú utca... kérdés van-e és ha igen mi a végén?
Lényeg, hogy első lombik 2 hónap múlva és terhes lettem....de a baba nem akart velünk maradni, a terhesség elhalt... és a vége a telki kórház lett (le sem írom mennyiért...), mivel a drága magyar egészségügy nem tartotta indokoltnak, hogy megcsinálják tb-s alapon azonnal a művi befejezést, hiszen "nincs semmi bajom", azt mondták, 3 hét várólista vagy ha vérzek, görcsölök, akkor sürgősségi, indokolt alapon megcsinálják... szuper...
De túl voltunk rajta és augusztusban már ment a következő lombik.... és újra, és újra.... közben nekem is volt olyan hónapom, egymás után 3, hogy stimulálva voltam, az első kettőnél sok-sok-sok-sok, majd leálló tüszők miatt stop(megjegyzem könyörögtem D-nek, hogy nézze meg a korábbi lapjaim és ne csináljunk mindent ugyanúgy....mert nem lesz jóóóó... de így jártunk...) majd a harmadikban nagy nehezen 4 tüszőm megmaradt... noha brutál mennyiségű tüszőcske állna rendelkezésre... semmi.... és jött a 6. stimu (4.lombik) ahol pedig egyszerűen kidurrantak.... szintén könyörgés és harc közepedte ment a stimu, szinte már szarul éreztem magam, hogy én mondom meg mit szeretnék....
Nem sikerült Dévaival.... úgy gondolom részben az ő, részben a mi hibánk is.... elmentünk máshová....
ott rögtön a lapart mondták, hogy nézzük meg mi van odabent és a papírjaim mélyén lévő terheléses eredményeket...szó szerint az hangzott el a doktornő szájából : "Mivel a férje eredményei mára szuperek, az ön stimulálhatóságával és a petesejtek minőségével nincs gond, volt már terhes... jelenleg ez az utolsó dolog, amibe belekapaszkodhatunk!" és jött Rencz doktornő... és azt mondta okt. 27.-én, hogy januárban menjek vissza, ha nem vagyok terhes... én meg kinevettem... egyáltalán miért mondta??? ... nem is ismer.... csak egy adatsort látott.... gyógyszer, fogyókúra (ez már akkor tartott egy ideje) és december 2.-án pozitív teszt!!! (igen, ugyanabban az évben!!!) gyakorlatilag nem is próbálkoztunk.... azóta is azzal poénkodunk, hogy az általunk annyira utált megjegyzés, hogy "becsúszott" a baba, nálunk is igaz lett....
baromi hosszan de eljutottam oda, hogy mit is szeretnék... nekem most Rencz doktornő az "Isten".... akinek Apánk segít "babához jutni" annak Apánk, akinek más annak más... ezt tudjuk....
De tény, hogy sajnos hiába fizetsz, akkor sem tekintenek igazán partnernek az orvosok, túl sokan vagyunk nekik.... vagy ők kevesen nekünk... és ez szívás... az is, hgy az orvostudomány is véges... csak remélni tudjuk, hogy az orvosunk képezi magát, képben van az újabb és újabb lehetőségekről, esetlegese megoldásokról.... de ha nem akkor valóban jön az egy helyben topogás...

és drága Krettym, ahogy már rengetegszer írtam neked és fogom is még.... én tudooooooooooom, hogy nálatok is csodababa fog a pocakba költözni hamarosan!!!! én annyira, de annyira szorítok és készítem neked a cuccokat, amik a kismamisághoz "kellenek", amiket én is kaptam, hiszen nekem Te leszel az utódom! és kész!

Gigi! mindig olvaslak, csak keveset írsz valóban mostanság...teljes mértékben osztom a minden intézet futószalagszerű megállapításodat, ez így van. sajnos.... és hiszem, hogy a bizalom meghozza ennek az egész hosszú-hosszú és baromi, minden tekintetben megterhelő útnak a gyümölcsét. Puszillak és nagyon szoríííítok, te is igazi küzdő vagy és hidd el Ők nyernek! Ölellek

Remélem senki sem veszi okoskodásnak és rossz néven, hogy írtam... de azt hiszem halványul ugyan de ezek olyan évek voltak amiket nem lehet elfelejteni... de mindig van remény! vannak csodák és mindig kisüthet a nap! :D

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?