Pipocska!
Örülök, bár nem tudom, melyik tetszett a sok közül.
Jucus!
Valamit kaptam, szuri volt az is, az összehúzódásokra, de azt se kapja mindenki. Viszont attól rendesen vérzik az ember, de ennyi belefér. Azért sem ajánlják, h első nap magadhoz vedd a picit, mert szédülni fogsz. Én nem vagyok az a gyengülős fajta, de az az este... juj, alig bírtam eltámolyogni a picit megnézni meg vissza. (Mondjuk a legmesszebbi szobában voltam a csecsemőktől.)
Babarózsa!
Fájásgyengeség? Én sem tudom, mi az, nekem nagyon is hogy volt. De tény, h sok nőcinek nincs elég fájása, és ezér erősítik. Nekem az oxit (azt mondták) azért adták, mert fájni ugyan fájtam, de egy idő után nem volt tágulás. Sóginőnek meg nem fájt, neki azért adtak erősítőt. (Az is oxi? Nem tom.)
De mindenkit megnyugtathatok, h ott és akkor úgysem fogsz semmin agyalni, csak hogy kinyomd a kis csomagot.
Tőlem pl. kérdezgettek, hogy ezt azt akarok-e, fogalmam sem volt, azt mondtam, ők a profik, ők tudják, nekem az első szülésem. De midnent csak a te beleegyezéseddel csinálnak, ezért kérdezgetnek. És ezért rábólintottam olyanra is, amit nem nagyon tudtam, mi lesz (pl. burokrepesz), de nem is bántam meg. Most, h ennyit beszélünk róla, azért tényleg sok volt a 20 óra! De sebaj, a legközelebbinél már fogom tudni, h ennél csak rövidebb lehet.
(Ugye??)
neet