Andi, nagyon jó a kép rólatok, szépek vagytok mindketten A 36-os ruhaméretért most kicsit utállak!
(Csak viccelek ám, te teszel is érte, nem úgy mint én...
)
Lilla babának gyógypuszi!!!
Ildi, rajtam 6 pluszkiló van, és 6 centivel lett vastagabb a derekam és a csípőm. Sőt, tegnap felfedeztem némi narancsbőrt a KAROMON, na ez már kiütött. Kinéztem magamnak egy Pilates-tanfolyamot a közelben, jövő héttől szeretném kezdeni, ha apa is áldását adja rá, mert hát este 7-től van. Én is 38-as méret voltam régen, újabban meg nem merek ruhát venni....
Hú, Eperke, ez olyan izgalmas!!! Mindjárt szülsz!!! Lesz majd segítséged az első pár hétben?
Egy másik topikon is vagyok, ott egy lánynak most 9 hónapos a babája, és a lány ismét várandós!
Nálunk semmi izgi, éjjel keltünk 2x orbitális üvöltésre, reggel Lujzika már fél 6-kor úgy gondolta, reggel van, de tüntetően nem mentünk be hozzá, 3/4 órát kuruttyolt, és visszaaludt 3/4 8-ig. Szóval nem éhes, nem azért ébred. Már 3 órát kibír ébren, úgyhogy nemsokára már csak egyszer fog aludni nappal, remélem, így éjjel is jobban fog aludni, lehet, hogy sok neki nappal 3-4 óra csicsi. Amúgy jó fej volt délelőtt, üldögélt a szőnyegen, játszott, pakolt, én meg takarítotttam.