Új privát üzeneted érkezett!

Forka: Sajnálom!

Mné
mné

Sajnálom Forka:( :cry: De jön a tavasz ,majd legközelebb sikerül!!!!!!!!

Mné!

Eddig viszonylag rendben volt, mert 1,75 volt éveken át csak most ugrott meg 2,56-re amit nem nagyon értek....

Teherbeeséskor mindenkinek felugrik,mert a baba csak a 16. héttõl kezdi termelni a hormonait, tehát akinek magas(pl én is )az endros dokihoz kell menjen.

Amúgy babaváráshoz a legjobb a 0,5 és 1 közötti érték.
Neked majd nem hogy tökéletes:))

Nem szedek rá gyógyszert,mert eddig úgy ahogy rendben volt....
Márc 22 megyek endos dokinõhöz,még az a szerencse 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Forka: nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Mné: ez tényleg dühítő. Remélem, délután sikerül időpontot kapnod.

Cicamica: nekem is magas volt a TSH-m. Bár legutóbb a lombik előtt nézettem utoljára és akkor volt valahol 2 alatt. Nekem is mondta az endós doki, hogy 1 alatt lenne az ideális. Kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki.

Kriszto: írtam neked tegnap privit, megkaptad? :oops:

Nálunk annyi a fejlemény, hogy tegnap megmutattam az IR vizsgálat eredményét az endokrinológusnak, aki szerint enyhe IR-em van és diétáznom kell. Szóval indul nálam is a számolgatás. :roll:
szélkisasszony

Szélkisasszony! IGEN! és írok is, küldöm is, még ma, délelőtt, ÍGÉREM csak úszom a melóban.... pusza csajok....

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Forka,

nagyon sajnálom! Szorítok a következőért!!

Mné,
majd gyere a vérvétel eredményével! Más nődokit nem próbáltál?

Kriszto,
köszönöm, megvagyok, vasárnap óta itthon gyűröm az ágyat - sajnos egyedül :oops: - talán holnap már be tudok menni dolgozni. Elkaptam én is a taknyolós-orrfájós-fejfájós- stb. nyavalyát.... :?

Puszi Nektek!!
leeda

Kriszto: jaj, nem sürgetni akartalak! Ráér! :wink: De köszi!

Leeda: Jobbulást.
Milyen volt az utazás? Kicsit le vagyok maradva, ne haragudj! :oops:
szélkisasszony

Nekem a TSH-m 0.911 volt. Erre azt mondta az endokrinológus, hogy ez jó.

Szélkisasszony, nálad mi volt az az IR eredmény, amire azt mondták, hogy enyhe, és diétáznod kell?
plonsk
Budapest

Plonsk:

Glukóz 5,3 mmol/L
60 perces glucose 6,1 mmol/L
120 perces glucose 3,3 mmol/L

Inzulin 5,8 mIU/L
Inzulin 60 perc 51,3 mIU/L
Inzulin 120 perc 8,8 mIU/L

A doktornő úgy magyarázta, hogy a cukrom szinte fel sem ugrik a lötty után, tehát kisöpri a véremből az inzulin. A 120 perces meg még kevesebb is, mint az éhgyomri és ez nem jó.
Mintha azt mondta volna, hogy az éhgyomri inzulinnak 3-4 körüli értéknek kellene lennie...
Egyéb tüneteim is vannak, amiknek most már tudom az okát. A rövidebb ciklus, az izzadékonyság, a hajhullás...
És egy kis diéta nem fog ártani, na meg a mozgás.. Bár fogynom nem szabad sokat a doktornő szerint...
szélkisasszony

Szélkisasszony,

ezeket a tüneteket a pajzsmirigyre is vissza lehet vezetni, nem?
Az utazás nagyon jó volt, köszönöm. Az oda-visszautat szívesen kihagytam volna, de maga az ottlét nagyon jó volt. Az első nap voltunk egy hatalmas, gyönyörű arborétumban, csak mi voltunk és becsültetkasszás volt a belépő. Rengeteg állat szabadon volt, tényleg úgy érezhette magát az ember, mintha simán az erdőben, mezőn sétálna, csak néha elzúgott mellettünk egy-egy szarvas-muflon, stb. -csorda... :D :D Két napot oktatáson volt a párom ott a szállodában, esténként meg a többi résztvevővel beszélgettünk, egyik este meg voltunk gokartozni :wink: Szóval jó volt :D
leeda

Leeda: örülök, hogy jól sikerült az utazás! Fantasztikusan hangzik az az arborétum! :lol: Imádom az ilyen helyeket.
A pajzsmirigyemre már kb. 2 éve szedek gyógyszert így szerinte nem attól van. De a franc se tudja. Majd meglátjuk, hogy a diéta mellett hogyan alakulnak az értékek. Addig meg nem árt egy kis életmód váltás.
szélkisasszony

Sziasztok!

Forka,
Ez biztos? Megjött, vagy tesztet csináltál? nincs még túl korán a biztos eredményhez?

LÁnyok,
Én is szeretnék segítséget kérni. Én elvileg egészséges vagyok, de azért Dévisz szerint mérséktelten PCO-s. Korábban ezt persze egy nőgyógyász sem mondta, és Dévisz sem foglalkozik vele. Emellett ez az IR is érdekelne. Most, hogy ráhajtunk a spontán babára, szeretném tudni, hogy a részemről egyáltalán minden rendben van-e.
Milyen dokikhoz kell ezekkel menni? Tudtok ajánlani? milyen vizsgálatokra lehet számítani?

előre is köszönöm a segítséget!
vjulcsi

Jé, pedig ezek tök jó értékeke, már amennyire én ezt meg tudom ítélni...
És ez is enyhe IR???
Hát akkor már mindenki IR-es ebben az országban, szerintem...

Tényleg, erős a gyanúm, hogy ezt egy kicsit túldimenzionálják...

De persze a diéta, mozgás valóban nem árt, de én ettől sokkal rosszabb IR eredményre sem kaptam gyógyszert, csak mozgás+diéta....

Terheléses vércukor vizsgálatot milyen időközönként érdemes ismételni szerintetek?
plonsk
Budapest

Szélkisasszony!

Hát én megmondtam,hogy rosszul reagál a cukrod,meg az éhgyomri inzulin 0 kell legyen az a normális.

Szerintem is elég kell legyen a diéta,fõleg ha fogynod sem kell tarthatod a felsõ kajcsi határt,és azt meg sem fogod érezni.

Hát nekem olyan farkasétvágyam van,hogy még az íróasztalt is bezabálnám mióta 2 db vasat szedek naponta :oops:
Pedig így sem megy le az a fránya plusz 5 kiló..... :x

plonsk

4 havonta érdemes ismételni ha gyógyis vagy, hanem akkor elég félévente :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szélkisasszony: Én is enyhe IR-es vagyok. :-) Csak nekem fogynom is kell. :-) Kitartást és egy kalappal a diétához.

Plonsk: Rencz Rita dokinőt ajánlanám neked a Cirisban. Ő endokrinologus. Jó sokan voltunk már nála. :-) Így már leellenőrzött. Igaz, nem túl olcsó... Nekem miután kitűzte a diétát azt mondta, hogy 2-3 hónap múlva menjek kontroll vérvételre.

Babola: Gyere kérlek, bújj elő! Voltál ma Dévainál? Nagyon várom már a beszámolódat! Hogy vannak a babucik?

Mné
mné

Mné: voltál ma vv-n?

npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok,most jutottam a gephez. Voltunk ma ultrahangon, minden rendben ket szivhangunk van,kozel egyforma meretuek:))) majdnem 10millisek:))fenykepet most nem kaptunk,de ugysem felejtkuk el amit lattunk:)) remelem ez a jo hir erot ad akinek sziksege van ra,en nagyon drukkolok mindenkinek hogy szepen haladjon elore az uton:)
Vendég

Sziasztok,most jutottam a gephez. Voltunk ma ultrahangon, minden rendben ket szivhangunk van,kozel egyforma meretuek:))) majdnem 10millisek:))fenykepet most nem kaptunk,de ugysem felejtkuk el amit lattunk:)) remelem ez a jo hir erot ad akinek sziksege van ra,en nagyon drukkolok mindenkinek hogy szepen haladjon elore az uton:)
Vendég

Babola: Szuper! Nagyon gratulálok! És nem csak hogy a látványt nem fogjátok soha elfelejteni, hanem a szívecskék dobbanását sem.

Npgy: Igen, voltam reggel vv-en, de még nincs eredmény... De most valahogy nyugodtabb vagyok mint az eddigieknél. Sajnos nincs már veszteni valóm. Te voltál már az ismerősödnél UH-on? Vagy csak még majd mész?

Mné
mné

Szia Julcsi!
Hát sajnos eléggé biztosnak tűnik.
Szombaton még volt egy halvány második csíkom, ami hétfőre még halványabb lett, keddre meg totál eltűnt. Most meg már a hasam is jelzi a nemvártat.
Én is pont azon gondolkodom amin Te. A Mensmentisben csinálnak meg a prolaborban, ahogy ma utánanéztem ilyen vizsgálatokat. Nekem még a Máté előtt volt IR vizsgálatom, de meg szeretném én is ismételteni. Asszem endokrinológus foglalkozik utána a dologgal.
forka
Budapest XI. kerület

Sajnos akár mennyire ígérték, ma már nem kapom meg a vv. eredményt. Már a telefont sem veszik fel! Úgyhogy majd csak holnap hívom a dokimat is.

Bocsánat egy kijavítást tennék: Plonsknak írtam Rencz dokinőt, de Julcsinak akartam. Bocsánat!

Mindenkinek szépe estét kívánok!

Puszi

Mné
mné

Forka: :(

Mné: :(

Kretty: ölellek

Krisztó: sajnálom a sok melót...pocaksimi a kis "mangónak" :D

Babola: EZ CSODÁSSSSS!!!!!szívből gratulálok!!!!!

Szélkisasszony: Kívánom, hogy mielőbb rendeződjön az érték! gyorsan rendbe tehető! Sok sikert! Mné-vel, és Zsuzsival már nyakig benne vagyunk a diétába....gyere, ha kérdésed van, DE Krisztó is tud jó tanáccsal szolgálni :wink:

Leeda: Gyógyulj meg!!!!! örülök, hogy jól telt a németországi kiruccanás! Az arborétum biztos csodás lehetett, nem beszélve a gokartozásról :)

Zsuzsi: remélem jól vagy!

Rencsike: Aggódom érted!

Era? Hogy vagy?

Barika: Remélem ti is jól vagytok, ebben a zimankós időben, fiúk hogy viselik?

Kagyló: Hogy vagy?????

Mindeenkit üdvözlök, akit név szerint nem említettem!
Zugolókat pusszantom
katapetra

Sziasztok!

Mné, nagyon sajnálom ;( és remélem mihamarabb eljutsz a dokidhoz és piri jelentkezni fog!

Forka, sajnálom, de így tuti legközelebb már maradni is fog a csíkod ;)

Rencsike merre vagy? Hogy vagy? Apud?

Babola, nem csinálsz vonalzót? Most hány hetes vagy? Vannak tüneteid?

Melcsike,hogy vagytok?

Szélkisasszony, remélem a diéta meghozza nálatok is a csodababót ;)

Leeda, jobbulást!

Zsuzsi, megy a diéta?

Kagyló, merre vagy?

Krisztokám, pusszantalak!

Katapetra, köszi a kérdést, jól vannak a fiúk. Most épp Zalán a szodájukban Matula bácsit nézi apával (apa kedvence :lol: ) Benedek meg itt van velem a nappaliban, hintázik :) Tegnap megkapták a 2 hós oltásokat. Olyan büszkék vagyunk rájuk, mert alig sírdogáltak :) nagyon ügyik voltak. A mellékelt kép szuri után készült :lol: Kép

Bocsi,h nem írtam mindenkinek, de puszilok és drukkolok mindenkinek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

bari6

Babola: Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mné: már voltam az ismerősömnél, de képem az nincs. Nemsokára megyünk 4D-re, azt mindenképpen hozom. Tegnap voltam védőnőnél, nagyon megdícsért, mert nem híztam semmit. :lol: Amúgy minden rendben van velünk, már róka is egyre ritkábban jelentkezik.
Sokat gondolok Rád, és nagyon sok erőt kívánokok a folytatáshoz! Ölellek!

Barika: tündériek a fiúk!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rencsi: mi van Veletek? Domi? Apukád? És Te hogy vagy? Voltál D-nél?

Kagyló: hogy vagy? Még mindig fáj a hasad?

Kriszto: pussszka Bogyónak és Anyukájának :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Lányok!

Kész, én ezt mér végképp nem értem. Mi a franc történik velem/bennem. tegnapi vv eredménye ismételt növekedést mutat, és 1039 U/L. Nem értem, és egyre jobban félek! Szombat óta nem szedek semmilyen gyógyszert. Légyszi, aki hallott már ilyet, írjon, és mondjon valami biztatót, mert lassan beleőrülök ebbe.

Mné
mné

mné: terhes vagy, és kész! :D :D :D

UH-n még nem látszana semmi? Orvossal nem tudnál beszélni, legalább telefonon?
plonsk
Budapest

Mné: :shock: Nem tudok mit írni! A dokit sikerült elérned? Annyira, de annyira szorítok, hogy innen már csak emelkedjen!!!!

Bari: csodaszépek a fiúk! És egy-egy hős! :lol:

Katapetra: köszi, aranyos vagy. Biztos lesz majd kérdésem. És nagyon bízom benne, hogy hoz majd változást az értékek javulása. :wink: Párod itthon van most vagy megint egyedül?

Forka: :cry: De ha kiderül, hogy az IR kavart be, akkor lehet rajta változtatni. Sajnálom, hogy most nem sikerült, de legközelebb fog!!!

Babola: :lol: :lol: :lol: :lol: Hurráááá! Mikor kell legközelebb mennetek?

Rencsi???????? Gyere ha tudsz egy picit, mi van veled?

Kagyló????? És Te? Hogy vagy????

Npgy: már nagyon várjuk a képeket!!! :D

Cicamica: igen, te mondtad, hogy a cukrom nem jó. :roll: Köszönöm!!! Én eddig egyáltalán nem értettem a ritmusát ennek a cukor dolognak. Nagyon eltökélt vagyok és bízom a sikerben...

Na, dolgozom egy kicsit... :?
szélkisasszony

Mné: Aztaaaa...ez hihetetlen, ez a baba nagyon akar benneteket!
S.O.S. doki!!!!!-t javasolnék!
Puszillak, és nagyon drukkolok!
katapetra

Szélkisasszony: Köszönöm kérdésed, most olyan állapot van január óta, hogy hétköznap egyedül, de hétvégén kettecskén :)jó lenne, ha ez sokáig maradna , de tudom, hogy hamarosan elmarja a munka megint tőlem, vagy 2 hónapra :(DE ez lesz az utolsó!!!! nem éljük tovább külön az életünket.....(remélem) :roll:
Puszi, és sok sikert! :wink:
katapetra

Sziasztok!

Mné, nem lehet, hogy az előzőt rosszul számolták? és akkor is emelkedett? Menj el minél előbb orvoshoz, akár másikhoz vagy menj be a kórházba, ott is megnézik ambulánsan. Jaj, úgy drukkolok neked!!!!!Remélem, jó helyen van és jól érzi magát.

Leeda, de jó, gokartozni én is voltam az első leállított stimu után, aztán a következőnél terhes lettem. Ezt kívánom neked is. De nekem egy életre szóló élmény volt (persze én voltam a legbénább)

Nagyon édesek a fiúk, Barikám. És tényleg nagy hősök.

Babola, nagyon boldog vagyok, hogy mind a két manó rendben van, és nagyon drukkolok a továbbiakhoz is. Végre ismét van ikerterhesünk is!!!! Nekem mindig Ők a szívem csücskei, hiába az emlékek.......

Mi sajnos tegnap óta megint betegek vagyunk. Matyinak 38,5 körüli a láza, elég rossz éjszakánk volt vele. Sári reggel elkezdett köhögni, ráadásul én is náthás lettem. Délután tud csak jönni a doktornéni, addig lázcsillapítás ezerrel. De legalább esznek....

KépKép
momelcsi

Mné: menj minél előbb orvoshoz! Ha a sajátodhoz most nem tudsz, akkor valaki máshoz vagy a kórházba! Szorítok nagyon!!!!!!! És várunk az újabb hírekkel!

npgy
Budapest I. kerület

Köszi csajok!

Mné, jó lenne minél hamarabb dokihoz menni!!! Írj majd mindenképpen!

Melcsike, jobbulást!!!

Ja, nem is írtam. Piri 25 napra beköszöntött........

Mennem kell,mert hívnak a rabszolgatartóim :lol:

bari6

sziasztok, köszönöm a kedves szavakat Mindenkinek :)
Mné, menjél el egy orvoshoz, meg kéne nézni ultrahangon hogy mi a helyzet, de minél előbb, lehetőleg még ma! :?
Bari, nem tudom hogyan kell vonalzot készíteni, egyébként ma vagyunk 7w1d-ak, ma indult el a hetedik hét. Nem nagyon van tunetem, szerencsére, azon kivul hogy álmos vagyok és érzékenyek a melleim. A hasam kicsit fel van fujodva, de az még a viztol van, mert még nem mult el teljesen a hiperstimulácio. Nagyon édes a két kisfiu, Te akkor tudod mi vár remélhetőleg Ránk :) Te D-nél voltál terhesgondozáson, vagy ők nem nála születtek?
Szélkisasszony, legközelebb majd 2 hét mulva megyunk D-hez, megnézni a növkedést :)Addig nincs teendő, nincs vizsgálat semmi.
Momelcsi, Te esetleg D-nél voltál terhesgondozáson? Bábola
Vendég

Melcsike: Jobbulást a gyerkőcöknek, és Neked is!

Barika: nagyon tetszett :lol: -rabszolgatartóim :lol:

Babola: vonalzót több netes oldalon is tudsz csinálni:
www.anyuci.hu
www.nagyonbaba.hu
www.picibaba.hu
www.lilypie.com

Kiválasztod a neked szimpatikus vonalzót..kapsz egy kódot ami egy HTML, vagy BBCode lesz. Ezt a kapott kódot be kell másolnod a Profil menü, aláírások részbe(itt a babneten).
Ha nem jelenik meg a vonlzód itt, mikor üziket írsz, akkor nézd meg a beállításoknál, hogy a HTML, illetve a BBCode BELEGYEN kapcsolva!

Kicsit bonyolultnak tűnik, de nem vészes, SOK SIKERT!
katapetra

MNÉ!!!

Azonnal kórház ultrahang,mert ez nagyon nem stimmel.
Nem tudom merre élsz,de a Jánosba fogadnak orvos nélkül is , vagy menj el máshoz privibe még ma!!!!!!!
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Mné: annyira izgulok érted, remélem jó híreket kapsz!!!
katapetra

Sziasztok!

Beszéltem a rendelővel. Ma 6-ra mehetek a dokihoz. Bár sokat kell majd várni, mert rengetegen vannak mára, de megvizsgál.
Köszönöm, hogy aggódtok értem! Megmondom őszintén, én is nagyon félek! Ilyet még nem hallottam / olvastam, de sajnos túl sok jóra nem számítok...
Ha tudok majd valamit, és emberi időben érek haza (ha egyáltalán elenged), akkor majd jövők este!

Puszi,

Mné
mné

Mné,
nagyon szorítok, hogy jó hírt kapjál!!! Várunk!!

Bari,
köszönöm, ma bementem dolgozni, de délben már fordultam is vissza, nagyon nem voltam jól. Na majd csak összeszedem magam...
Nagyon cuki a két kis jegesmacid... :lol: :lol: Majd kapunk egy hintázós képet is???? :lol:

Kata,
köszönöm! Igen, szuper volt minden múlt héten, nem úgy mint most, de mindegy...mikor csinálsz megint fincsi tortát??

Melcsi,
jobbulást Nektek! Remélem, hamarosan túl lesztek rajta. Ez most tényleg olyan taknyolós időszak, nem sok mindenki marad ki a szórásból, sajnos.. :?

Szép napot Nektek!!!
leeda

Sziasztok!

Mné,
Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen, és csak az derül ki, hogy valamiképpen mégis hullámzik ez a hcg, azért volt kevesebb a múltkor. Remélem az uh-n ma már látnak egy szép kis petezsákot!!!

Forka,
Oh, sajnálom, akkor ez tényleg biztosnak tűnik:( Nálunk is elindult valami, oriási sáratestek voltak (mutatta Dévisz a monitoron), de aztán mégsem tudott megmaradni:( Ennek sok oka lehet ám, nem csak az IR, lehet h egyszerűen nem voltak annyira életképesek az embriók.

Mné köszönöm a tippet, közben mástól is hallottam, és már be is jelentkeztem a Cirisbe, 28-án megyek. Addig is elkezdem próbálgatni a diétát (enyhe IR-nál hány grammos CH diéta kell?), abból baj nem lehet, amúgy sem akar mozdulni az az 5kg felesleg. Sportolni tényleg mindennap kéne? mert azt lehetetlen most megoldanom Szonja mellett:(

Forka, esetleg te is jelentkezz be a Cirisbe, még van 21-ére is 2 hely!!!
Tudod már, h mikor mentek újra? Ha esetleg május vége felé, akkor találkozhatnánk újra:)

Babola,
Gratulálok, szuper, hogy jól vannak az ikrek! Épp most születtek meg a héten egy ismerősöm ikrei a 37. hétre, egyik kisfiú 3300, másik majdnem 2600gr:) és gyönyörűek:)
vjulcsi

Leeda: Jobbulást kívánok! örülök, hogy jól éreztétek magatokat a múlt héten. Kellenek az ilyen együtt törtött hetek/napok, hogy kicsit összehozza ismét a párokat.

Vjulcsi: Nekem 160gr CH diétát kell tartanom enyhe IR-rel... Sok erőt kívánok hozzá. A mozgást azt modnják, hogy minden nap kellene, én gyalogosan járok dolgozni és haza, és ezzel letudom a mozgást. Lehet, hogy rosszul teszem, de sokszor pont elég ennyi is.

Tényleg mindenkinek köszönöma kedves és bíztató szavakat illetve a tanácsokat. Jó tudni, hogy itt vagytok, és számíthatok rátok. :oops:

Mné
mné

Mné: Nagyon-nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!! Szívből kívánom, hogy jó híreket kapj! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szeretném, hogy Te is boldog légy!

npgy
Budapest I. kerület

MNé!
Mennyi kellene legyen most a hcg?
Mennyi idõs terhes vagy?

Ir csinált nálam ilyet , nekem így ismerték fel ,hogy az a bajom,csak nálam késõ volt már,de te diétáztál elõtte ,hátha csak rád ijesztett a pici:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica: Foggalmam sincs, hogy menniynek kellene lennie, de ennél szerintem jóval többnek.
Ha az utolsó mensi első napjától számolom, akkor 7 hetes+3 napos vagyok. De erre is csak azt tudnám mondani, hogy nem tudom. Én már nem tudok semmit.

Mné
mné

Szia Bábola,

igen, én Dévaihoz jártam terhesgondozásra, Barika Parragihoz.
Ha van kérdésed, nyugodtan.

KépKép
momelcsi

Katapetra köszönöm a leírást, azt hiszem sikerult a vonalzo. :)
Momelcsi foglak keresni, köszönöm a lehetőséget.
Mné, eszemben vagy, hogy most lehetsz a korházban, remélem minden jól alakul..
Vendég

Tök jó a vonalzód babola:))))

Mné!!!!
Szorítok, ahogy tudtsz jelentkezz!!!!

8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Haza is értem.
Nos van egy irinyó-pirinyó petezsák jó helyen, és még lüktetett is. :cry: Kis csillagom pontosan ugyanazt csinálja végig, mint tavaly a testvére... Annyira apróka az embrió, hogy többszörös nagyításban sem látszik, de a kis szíve az már ver.
Természetesen semmi jóval nem kecsegtetett vagy hitegetett a doki. Hétfőn be akart fektetni a kórházba, de kibuliztam nála, hogy inkább várjunk még. Ő is azt mondta, hogy az lenne a legjobb, ha magától menne el, mert belőle szintén nem fog gyermekünk születni. Úgyhogy várunk, hogy magától elmenjen, vagy (de csak csöndben jegyzem meg) növekedjen. Bár azt mondta a doki, hogy ő lenne a legjobban meglepve ha megmaradna. Ugyanakkor arra sem tudott semmi épkézláb választ adni, hogy miért csökkent és utána növekedett a HCG, úgyhogy csodák léteznek, és bízom benne, hogy ismét megtörténik velünk a csoda, és velünk marad a csemeténk.
Tudom, mindenkinek megvan a gondja, baja, de kérlek drukkoljatok, hogy épen és egészségesen fejlődjön tovább.

Köszönöm, hogy szorítottatok!

Puszi,

Mné
mné

Mné,
nagyon - nagyon - nagyon szorítok Nektek!! Én is bízom benne hogy vannak csodák - már láttunk rá jó pár példát... :wink:
leeda

Mne,nagyon-nagyon drukkolok Nekedhogy ez az eros es elszant pici baba Veletek maradjon!!!!!!
Vendég

Mné drága MINden-összes-egyetlen-óriási DRUKKOM a TIÉD!hogy növekedjen a kis pirinyó!!!!!!!!
katapetra

Nekem is volt ilyen,ugyan ez volt a szitu,mondták,hogy nem fog fejlõdni nekem szépen fejlõdött a 10. hétig ,de egy barom doki elcseszte a terhességemet,és elvesztettem.

Ha pozitívan gondolkozol és utasítod az agyadat,hogy létezzen és növekedjen szerintem sikerülhet:))))

8) 8) 8) 8) 8)

Ezerrel megy a drukk, ha ver a szíve akkor küzd, te meg támogasd kérlek:))))
SZORÍTOK!!!!!!
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?