Új privát üzeneted érkezett!

Rencsike: nagyon drukkolok Neked is!!!!!!!!! Ölelés!
Apudnak jobbulást kívánok!
katapetra

Csak egy gyorsra!

Kretty!!! Borasztóan drukkolok,h ne legyen bajod! Remélem rendesen ellátnak az Uzsokiban!

Melcsike, holnap írok majd!!!

Rencsi, szent ééééééééég! Remélem tényleg nem agyhártya lesz!!! Domi kapott ellene oltást? Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Puszi mindenkinek!
Bari

bari6

Kretty: Remélem, hogy az Uzsokiban kaptál fehérje infúziót és jobban vagy! Kérlek ha tudsz jelentkezz, mert aggódunk nagyon!

Rencsi: Jesszusom! Ez borzasztó! Jobbulást kívánok az édesapádnak, és drukkolok, hogy Titeket ne kelljen kezelni!

Mné
mné

Kretty, ha albumin kell (emberi fehérje) nekunk maradt egy doboz infuzio, mert csak egyet kellett kapnom (nálam is volt hiperstimu, a beágyazodás után). Tehát ha Neked kellene beszerezni, nem adnak bent és nem tudsz szerezni szoljál légyszives!! Megmérték hogy mennyi folyadék van? hány mm?
Rencsi, nagyon drukkolok hogy ne fertőző legyen, és hogy Apukád is minél előbb legyen jobban!!!
Vendég

Kretty: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Baszsus! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy jobban legyél! Szegénykém!

Rencsi: egyik sokkból esem a másikba. Persze, hogy mennek a drukkok! És Apudnak is jobbulást!

Nem kezdődik valami jól ez a reggel. De nagyon remélem, hogy a folytatás már sokkal-sokkal jobb lesz a megnyugtató hírek után...
szélkisasszony

Sziasztok!

Csak egy gyors szóra. Kretty az Uzsokiban van, sajnos az intenzíven. remélem nem fog haragudni, hogy írtam nektek, csak tudom Ti is aggódtok érte. Megműtötték éjszaka, sajnos az egyik petefészke bevérzett, a pocakja óriásira nőtt, fújódott. ébren van, nincs jól, de nagyon remélem, reméljük, hogy hamarosan jobban lesz! köszönöm a férjének, hogy felhívott, mert már tényleg nagyon aggódtam érte!
Óriási gyógyító ölelést küldök neki, és mielőbbi jobbulást!!!!

Rencsi! jobbulást apukádnak! remélem jobban van/ lesz hamarosan!!!

Később jövök még... puszi Nektek

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,
köszönjük, nagyon aggódtam már! Nagyon sajnálom, és jobbulást kívánok neki!

Rencsi,
Apukádnak is jobbulást kívánok! Majd gyere, ha van új híred.
leeda

Kretty: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! sokat gondolok Rád!

Rencsi: Jobbulást apukádnak! Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz! Mikor fognak tudni biztosat mondani az állapotával kapcsolatban?

Nagytesó: köszi :wink:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kriszto: nagyon köszi az infót!

Kretty: sokat gondolok rád én is! Jobbulást!!!!!!!!!
szélkisasszony

Kretty, sokat gondolunk rád! Örülök,h jó kezekben vagy! Várunk,h jelentkezz, mert az már at jelenti majd,h jól vagy!!!

Rencsi, nektek is további drukk!

Nálunk is káosz volt a tegnapi nap, remélem a mai jobb lesz! Süt a nap , így nemsokára megyünk ki.

Mindenkinek hatalmas ölelés és drukk!

Zugolóknak is nagyon drukkolok :wink:

Puszi

bari6

Kretty: Nagyon izgultam érted......könnyebb napokat kívánok!
Kriszto:köszi, hogy írtál!

Mné: veled mi újság?
katapetra

Kretty: nagyon-nagyon szorítok érted!!!!!!! Vigyázz magadra, millió puszi és ölelés!

Rencsi: Jobbulást apukádnak!

npgy
Budapest I. kerület

Kretty: nagyon drukkolok, jobbulást!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mné, veled mi a helyzet? nem ma kell menned? vagy összekevertem valamit?

Csajok köszönöm a drukkokat, sajnos nincs változás folyamatosan vizsgálják, ma délután nézik meg az agyát eeg-vel hogy van-e agytevékenység.....

puszi

Kép
rencsi79

Kretty :cry: Nagyon sajnállak,még szerencse, hogy bementettek a kórházba,bele sem akarok gondolni mi lett volna,ha nem veszik észre.

Majd a kisfiammal imádkozunk érted,az õ imát a Jó Isten jobban szereti ,mint a miénket(Ezt õ mondta):)))

Teljesen kész vagyok, annyira tutin indult neki minden, remélem hamarosan jól lesz.Ha tudtok valamit írjatok feltétlenül!!!!!!!

Köszi Kriszto az információt, minden terhes és terhesedõ könyörgöm vigyázzon magára.Mindenkiért szorítok!!!!!

Rencsi!Remélem megmondják, hogy Apukádnak mi a baja,és nem agyhártyagyulladás, szorítok, hogy javuljon.
Nincs baj a cukrával?(Egy ismerõsöm is kómába volt, nem tudták,hogy cukorbeteg)

Írj majd mi van, értettek is imádkozunk!!!!!

puszi
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok! Jobban vagyok, csak még mindenféle csövek lógnak ki a pocimból. Ugyan nem így szerettem volna, de megismertem Csapó dokit, ugyanis ő műtött. Az altatás során kOmplikàció lépett fel, tüdő ödémát kaptam, ezért lélegeztetni kellett. Krisztó, köszönöm, hogy értesítetted a lányokat. Sajnos egy embriónk sincs. Itt ért véget a lombikos pályafutásunk.
Vendég

Kretty: Sajnálom! Remélem, hogy hamarosan még jobban leszel. Lehet, hogy hülye kérdés, de a Kaálival beszéltetek? Nem kértétek számon a tegnapi dokit, aki megvizsgált, és utána hazaküldött? Ez hihetetlen!

Rencsi: Drukkolok, hogy jó eredmények szülessenek az eeg-n.

Hogy velünk mi újság... Semmi jó. A tegnapi vv eredménye annyira rossz lett, hogy azt modta a dokim, hogy várjuk egy hetet... Ugyan nem igazán tudom, hogy miért. Szinte semmit nem emelkedett 2 nap alatt a HCG.
Én nagyon remélem, hogy csak a tegnapi hülye idő vagy negatív hullám miatt lett csak 881, és nem azért, mert ő sem akar velünk maradni. Lehet, hogy hülyének néztek, de egyenlőre muszáj kapaszkodnom valamibe. Holnap ismét vérvétel, bár a dokim azt mondta, hogy csak hétfőn menjek, és kiderül, hogy fejlődik tovább, vagy elveszítem...
tudom, mindenkinek megvan a maga baja, így ne haragudjatok, hogy leírtam.

Puszi

Mné
mné

Kretty, jobbulást kívánok, mielőbbi felépülést!!!!

Rencsi, neked is drukkok délutánra, hogy apudról kiderüljön valami, hogy tudják kezelni.

Mné???????

Krisztó, köszi az infót, már tök ideg volt a tudatlanságban én is Kretty miatt.

KépKép
momelcsi

Mné, nagyon sajnálom az erdményt, de ne add fel, tényleg lehet, hogy ez a hülye idő már a babót is kikészíti. Én nagyon drukkolok továbbra is, hogy veletek maradjon!!!

KépKép
momelcsi

Kretty: nagyon sajnálom, hogy így alakult! Annak örülök, hogy Te jobban vagy, de végül is mit műtöttek? Ne haragudj, ha hülye kérdés, de nem értem, hogy miért kellett felvágniuk!
Én is csak azt tudom kérdezni, amit Mné, hogy a kálit hívtátok, hogy ez hogy történhetett??? Hogyhogy nincsen egy embriótok sem? Nem indultak meg? Vagy mi történt? Mennek a drukkok tovább!

Mné: még ne add fel!! Próbálj meg ne idegeskedni! +++++++++

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kretty: nagyon sok erőt kívánok, és mielőbbi felépülést! Imádkozom érted!

npgy
Budapest I. kerület

Mné!!

IR bezavarhat,nekem is így volt csak akkor még nem tudtam róla.
Az elsõ vv eredményem 600 volt,majd 800, és stagnált majd,2200!!
A sajnos mivel nem tudtam az IR-rõl elveszítettem az ikreket,de TE tudod tartani a diétát és kicsit sétálgatsz is mellé, szerintem nem lesz gond!!!!!

Nyugodj meg légy szí!

Nem akarok több rossz hírt elég volt.

Kretty!!!Nagyon szorítok, hogy rendbe jöjjél lelkileg és testileg is.

Én bizti feljelenteném azt a felelõtlen dokit ,mert ez mûhiba!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerencse ,hogy bementettek,és tudtak segíteni.
És még egy, soha nem szabad feladni.Lehet,ha túl leszel a dolgokon spontán összejön , vagy egy inszemmel,ha Apát sikerül feljavítani.

Rengeteget fejlõdik a tudomány, szóval kitudja,mi lesz itt még.
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kretty: Rettenetesen sajnálom, tudom ezzel nem vagy kisegítve, de nehéz ilyenkor vígasztaló szavakat mondani, pedig annyira szeretnénk!

Ami a legfontosabb, hogy rendben vagy....borzasztó, amin keresztül mentél...én sem értem! Hallottunk már hiperstimuról, de ez nem normális, ami veled történt! Mindenképpen járjatok majd utána! Tudom te az egészségügyben is jártas vagy.....
Nagyon drukkolunk, hogy minél előbb felépülj, testileg-lelkileg egyaránt!
A reményt pedig tudod te is, hogy feladni nem lehet!!!!!
Ölellek!

Mné: nagyon izgulok érted is!!!!! :shock:
Amit cica mondott abban van ráció, nagyon vigyázz erre a fránya IR-re, ez is okozhatja, hogy most stagnál a hcg-d. Tartsd a diétát :!: Nagyon szorítok Neked! Puszi
katapetra

Mne ne add fel,ez csak atmeneti stagnalas lehet!!nagyon drukkolok hogy a holnapi vervetel mar azt mutassa amit kelll,eddig is szepen emelkedett,a nyolcszaz mar jelentos szam!!!
Kretty kitartas es ne add fel,lesz kisbabad!!!amikor remenytelennek tunik olyankor szokott beutni a nagy orom!! Babola
Vendég

Kretty, Rencsi, Mné nagyon nagyon szorítok Nektek!!!!
Remélem minden jóra fordul hamarosan!
forka
Budapest XI. kerület

Kretty,
én is nagy ölelést küldök, és szerintem is járjatok majd utána, mi történt...én nem is értem, hogy mondhatja egy doktornő, hogy minden rendben, ha tudja hogy rosszul vagy, meg hogy elájultál. Ilyenkor főleg komolyan kell venni minden panaszt!

Mné,
szorítok nagyon!!+++++

Rencsi,
remélem, jó híreket kapsz! Drukkolok!!!
leeda

Mné: valóban, nekem mondta a diabetológus néni, hogy terhesség alatt kell a legszigorúbban csinálni a CH diétát, mert a magzat nem szereti, ha az inzulin szint ugra bugrál!
Igaza van cicamicának, tartsd a diétát, és mozogj, sétálj minden nap! És ne add fel! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szia Kretty!
Szörnyű ami veled történt, alig akartam elhinni és nekem is az jutott eszembe, hogy hogy engedhetett haza ez a doktornő, ha rosszul voltál és még el is ájultál???Nem értem ezt az egészet, annyira biztatóan alakultak a dolgok.
Nagyon szorítok neked, és nem szabad feladni!! Én is sokszor éreztem így, de utána túljutottam a nehéz ponton és harcolok tovább!!!
Most az a lényeg, hogy te jobban legyél!!! Ölellek!
Szil
szil81
Budapest

Sziasztok

Rencsi
Jobbulást kívánok apukádnak,remélem nem kell kezelni senkit!Ölellek!
Kretty
Te jó isten! :shock: Annyira sajnálom!Nem is tudom mit mondjak,de igazából nem is értem.Mikor a Kaáliba voltál ezt nem vették észre?Miért nem maradt meg egy embrió sem?
Remélem nem haragszol meg érte,de mindig meg volt a véleményem a Kaáliról.De abban bíztam végre valahára kismama leszel! :(
Mné
Olyan nincs,hogy nem marad veled!!!Erre ne is gondoljál,majd szépen el kezd emelkedni az érték!!!Ne is gondoljál rosszra,bízzál és hidd el lesz majd szép nagy pocid.
Forka?
Kriszto,npgy
Hogy vagy?Szép nagy már a pocakotok?Jöhet nekem tengernyi kép,persze ha nem baj. :oops:
Barikám
Tőled is várom a képeket,de nagyon! :wink: Nem vagytok nálam fent a fészen.
Gigibp
Hogy állsz a stimuval?

Sajnos én sem vagyok jól!Tegnap óta folyamatosan fáj a hasam,meg is van puffadva.Ezért sokat alszok,amikor csak tehetem,legalább addig sem érzem.Nem értem mitől van ez,hiszen még csak a 4. napon vagyok hétfő óta.Olyan mintha meg akarna jönni.Lehet a sok szuri hatása még?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Mostanában zugban olvastam, talán emlékeztek még rám, régen írtam ide én is, Rencsivel majdnem egy időben szültünk, nekem egy kislányom van (2 éves).

Most azért írok, mert egyrészt nagyon drukkolok Krettynek, szörnyű ami történt, remélem nagyon gyorsan helyre jössz, és akkor majd újra beleveted magad a babásodásba!

Rencsi, nagyon sajnálom ami apukáddal történt, irj, ha bármiben tudok segíteni!!!

Forka,
Mi találkoztunk többször az intézetben, velem beszélgettél, nekem van Szonjám:) Örömmel olvastam hogy tovább tudták tenyészteni az embriókat, és visszakaptad az ikreket. Neked szeretném írni, hogy a hasmegnövekedés az szuper jó jel!!! Amúgy is volt neked is enyhe hipestimud, nem? Ha beágyazódnak a baba(k), és elkezdenek termelődni a hormonok, akkor ez fokozódik, megnövekszik a hasad, és már nem is nagyon megy le. Én annak idején ebből sejtettem, hogy Szonja velünk marad. Szóval nehogy feladd, simán lehet h a végén még ikreid lesznek!

Babola,
Ne haragudj a hülye kérdésért, de nem te vagy az a szőke hosszú hajú lány, akinek hiperstimuja volt, és bent volt az intézetben infúzión? Mert akkor veled is beszélgettem:)

Mnének is nagyon drukkolok, bizonyos szempontból talán nem jó, hogy ilyen gyakran nézitek a hcg-t, mert csak idegeskedsz rajta... aztán lehet h pár nap múéva meg már az egekben lenne....

Na elnézést hogy okoskodtam, sziasztok!
vjulcsi

Julcsi! Én nagyon emlékszem rád!! Akkor kezdtem írogatni, amikor még pocakos voltál, aztán együtt örültem a többiekkel, amikor Szonja született, még váltottunk is néhány üzit Dévai terhesgondozásával kapcsolatban.
Hogy vagytok? Kistesó-projekt kezdődött? lehet nektek is szorítani?

Kagyló! Npgy jön pocakfotóval! Mivel ő még nem is mutatott egyet sem! :wink: :roll: :roll:

Mi holnap megyünk a doktornőhöz, várom már, hiszen már egy hónapja találkoztunk utoljára. Lehet, hogy meglesz az AFP eredmény is holnapra!jó lenne...

Drága Kretty! itt is sokszor ölellek és óriási erőt nektek és mielőbbi jobbulást! Kívánom, hogy az élet mielőbb lepjen meg benneteket egy kis csodával. Hiszen úgy kell lennie!! majd Bikácson.... tudod... puszillak

Mné! szorítok nagyon-nagyon tovább!!

Rencsi! Remélem jobb híreket kaptok ma!!!

többiek pusszantás, nagyon sok munkám van, szerencsére...
:D

kriszto

kriszto82

Hát nekem sem ez a szerencse napon, csak eddig nem akartam leírni.
Egyik bölcsességfogam,ami nem bújt elõ(nem is bírt nem volt helye)nyomja a rágóidegemet,és úgy néz ki be van gyulladva.

Eltávolítani meg nem nagyon lehet,mert a fél arcom lebénulhat,ha sérül az ideg :evil:

Szóval ki vagyok és még csak most megyek a kardiológushoz,hát tuti a magas vérnyomás .......

Bocsi,de én is kivagyok

Csajok,legszívesebben kizárnám márc. 1.-jét a naptárból :P
Mindenkinek javulást, ha van híretek gyertek és mondjátok el:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto,
Igen, én is emlékszem rád!:)
Gratulálok, olvastam hogy spontán babád lett, ez szuper:) Örülök nektek!

Hááát, most mi is leginkább egy spontán babára gyúrunk:) Tavaly novemberben volt egy fagyasztott embriós beültetésem, 3 picit kaptunk visszsa, de sajnos Dévai szavaival élve 'oda se szagoltak', el sem indult semmi. Most pedig pont Rencsivel egy időben voltunk, csak nekem 2 hete hétfőn volt a punkcióm, és 27 napra megjött... 2 naposan kaptunk vissza 3 babát, nagyon picurkák voltak, de állítólag jó minőségűek. Itt már elindult valami, rengeteg nagy sárgatestem volt, de nem lett belőle baba.
Most picit pihenünk, próbálom kicsit rendbe szedni a dolgaimat, hogy semmin ne kelljen izgulnom a következő lombiknál, mert most azért sokminden stresszelt, és igy nem akarok még egyszer belevágni.
Dévai csodálkozott, h nem sikerült, mert Szonja elsőre összejött, és én végülis egészséges vagyok, volt is 3 szép embrió... szóval azt hiszem inkább lelki okai voltak a sikertelenségnek.
Na de majd a spontán baba igy tavasszal! :)
vjulcsi

Szia Julcsi!
El sem hiszed, mennyire örülök Neked! Tök sokszor eszembe jutott, hogy vajon mi lehet Veled... Sajnálom, hogy nem jött ez most össze.
De majd nemsokára :D
Hát igen, nekem is volt anno gondom a hiperstimuval, 3-4 napig kórházban voltam amikor a Máté megfogant grapefruit nagyságú petefészekkel.
Most már egyébként sokkal jobb a kedvem, mert megbeszéltem a párommal, hogy ha ez nem sikeredne akkor a próbálkozások mellett elindítjuk az örökbefogadást is.
Rencsi, kiderült mi újság?
Kretty, remélem már jobban vagy!
forka
Budapest XI. kerület

Kretty, szörnyűség ami veled történt.....annyira sajnálom......

Mné,
nagyon drukkolok a babának hogy kapaszkodjon erősen és szépen növekedjen jövő hétre!

Az eeg-t nem tudták megcsinálni.....nem volt már bent a kezelőorvosa amikor anyu visszament a többi doki meg nővér meg sajna alig tud valamit....szóval állítólag holnap megint megprobálják megcsinálni.....tökre nem értem mi volt a baj miért nem ment, de remélem holnap reggel mondanak már valamit.....
azt mondják nagyon rejtélyes a dolog mert nem tudnak rájönni mi a baj.....csak annyira idegesít hogy telik az idő és semmi......ha tudnák mi a baj akkor lenne esély hogy megszűntetik és jobban lesz de így....

Kép
rencsi79

Rencsi, szörnyű ami édesapáddal történt. Remélhetőleg hamarosan rájönnek hogy mi baja, és akkor elkezdhetik ellene a kezelést. Jobbulást kívánok.

Kretty, nem találok szavakat............ Tudom, ebben a helyzetben úgysem tudnék vigasztalót mondani. Nem is értem hogy a doktornő hogy engedhetett el ilyen állapotban?! Miért nem küldött rögtön kórházba??!
jobbulást kívánok

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kretty: Hogy vagy? Mit mondanak a dokik?

Rencsi: Én azért bízom benne, hogy holnap meg tudják majd csinálni az eeg-t, és elkezdik kezelni apudat, és hamarosan jobban lesz!

Lányok! Köszönöm, hogy biztattok, jól esik. Igyekszem pozitívan gondolkodni, és arra koncentrálni, hogy holnap szép eredményt kapjak. Lehet, hogy sűrűn megyek a vérvételre, de a hétfőit és szerdait a dokim mondta, a holnapi saját szakállra megy, de nem bírnám ki hétfőig a várakozást.

Puszi

Mné
mné

Mné:Maximálisan megértelek.....
Sok sikert holnapra! Délután kapod meg az eredményt?
katapetra

Mné,

annyira megértelek ez a várakozás a legrosszabb, én is már mindenen gondolkodtam hogy mit csináljak hogy legalább azt megtudjam hogy a baba még él....amikor bementem a kórházba és beengedtek apuhoz hát egy rémálom volt nem akarom részletezni de összeestem úgy vitt ki a nővér.....aztán brutál hasgörcsöm volt és félek h a baba sincs már.....előtte volt hányingerem hányás de azóta semmi nem feszül a cici stb.........minden elmúlt csak gyomorideg van.....már én is arra gondoltam elmegyek vérvételre....csak azt sem tudom mi érnék az eredménnyel ha kapok egy értéket nem tudom hogy ez most csökkent vagy nőtt a skála meg amin belül kell lenni meg túl széles :cry:
igazából az eeg eredménye nem utal arra mi a baja csak hogy müködik-e az agya.....annyira túlterheltek az orvosok hogy olyan lassan történnek a dolgok abszolút nem érzem azt mintha éreznék hogy gáz van és ra kéne jönni mi abaj mert visszafordíthatatlan lesz a dolog. bocsi hogy sok lettem....ha nagyon ideges vagy vegyél be magneb6-t én azt szedem nekem egy leheletnyit segít.....

Kép
rencsi79

köszönöm mindnekinek az együttérző szavakat!!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok, voltam már jobban is! :wink:
Köszönöm a sok drukkot.

Először is a doktornő nem hibás. Amikor visszamentem délután, még csak kis mennyiségű víz volt a pocidban. Én is láttam ezt ultrahangon, mert megmutatta a doktornő. És ha emlékeztek D előadására, akkor ő is elmondta, hogy a vérzéses szövődmény este alakul ki, mert a pezefészek csak vérezget, és mikor csak bizonyos mennyiségű vér gyűlik össze a hasüregben, akkor okoz tüneteket. Nálam is így volt, estére lettem rosszul. 10-kor értem a nőgyógyászatra, fél óra múlva már műtöttek. És hogy a tüdőödéma kialakult, az a mély altatás miatt van. Reggel a doktornő hívta az intenzívet, beszélt a nőgyógyászokkal és velem is. Nagyon aggódott.

A szerencse, hogy nem kellett eltávolítani a petefészkem, mert Csapó doki megoldotta. Lelkileg nehezebb lesz feldolgozni ezt az egészet.
Vendég

Domi lázas......Istenem mit adsz még????

Kép
rencsi79

Kretty,
Hú, de jó, hogy jobban vagy.Én nem is tudtam, hogy ilyen állapotba is lehet kerülni a stimu után, illetve nekem az intézetben nem mondták soha.
Jobbulást kívánok, most már pihenjél és próbálj megnyugodni.
Szil
szil81
Budapest

Örülök,hogy jobban vagy Kretty:))))))

Csak így tovább,minden rendben lesz.

Rencsi,nálunk is ez ment tavaly,egyik rosszból a másikba.
Remélem nálatok a lázzal vége lesz a negatív szériának...
Drukk ,hogy a babával minden rendben legyen.
Lehet,hogy túl feszült vagy,hogy bármit is érez....

Mné megy a drukk, jelentkezz,ha tudtsz valamit,amúgy én sem bírnék hétfõig várni,totál megértelek.

Tegnap voltam kardiológusnál, és kiderült lábon kihordtam egy szívgyulladást :?
Ja meg a vérnyomásom is magas volt megint,de április elejéig nem adnak rá semmit....
Hát mondom szupi, de meg is .....
Szóval inkább hagyjuk.

Puszi nektek és fel a fejjel.... 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Rencsike: Jobbulást az EGÉSZ családodnak! Kívánom, hogy a legjobb híreket kapd! Puszi

Cica: Jesszus!!!Ez nem semmi...és nem fájt semmid?
A gyógyszert miért csak áprilistól szedheted, emiatt a gyulladás miatt?

Kretty: A testünk sokkal gorsabban képes regenerálódni, mint a lelkünk...nekem is minden veszteség után van egy zombihónap...sírógörccsel együtt. Túlleszel rajta idővel, ez biztos....mindannyian, itt a fórumon átéltünk már kisebb, nagyobb tragédiákat! Rohadt nehéz az az időszak, DE utána mindig kissütött a nap! Hidd el veletek is így lesz, lesz babátok!!!!!!
Ölellek!

Mné: DRUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Babola: Veletek mizujs? Jövőhéten lesz az UH?

Emerenc: Ölellek!

Zugolókat puszilom!
katapetra

Mi úgy néz ki, hogy májusban indulunk, persze függ ez a májusi cukorterhelés eredményétől.... :?
katapetra

Katapetra:)

Végre jó hírek.

Április elején kapok 24 órás vérnyomás mérõt.....

Addig meg ki kell húznom valahogy.....
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

A gyulladás már korábban lezajlott, nem tudni mikor valamelyik betegség hozományaként .

Szóval azzal nem foglalkoznak,csak annyit,hogy billentyû problémák azóta vannak nálam.
Nem tudtam róla amúgy...
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Jujjj, akkor jobbulást kívánok Cica!
katapetra

Sziasztok!

Mné! Iszonyúan, nagyon-nagyon, megagiga ndrukkjaim mennek feléd!

Rencsi! Jaj, szegény Domi! remélem, gyorsan meggyógyul és apudról is kaptok jó híreket ma már!! Hidd el a kisbabával is minden rendben lesz! erős babóca ő!!! ölelés!

Kretty annyit írt, hogy lehet, hogy holnap hazaengedik. Gyenge még nagyon. de majd biztosan jön....

Cica! basszus, nem vagy semmi, hogy ebből szinte semmit sem éreztél, pedig nem játék egy ilyen betegség... remélem ezt a fránya vérnyomást is kibogozzák és megoldódik, mert nagyon nem jó, ha magas vagy ha ki-kiugrik.

Kata!!! Az nagyon szupi lenne, ha májusban kezdenétek és naná, hogy addigra a terheléses és minden egyéb is rendben lesz! vagy ki tudj addigra milyen meglepi történik...

Kisalag! Merre vagy???? Voltatok tájékoztatón? Mi a további menet??? majd gyere kérlek!

Drága zugolvasók drukkolok, szorítok, ölellek titeket!

Kagyló! Hogy vagy???

Npgy! Puszillak, igyekszem ma írni, csak végre van sok munkám.

Szil! veletek mi a helyzet most?

Babola! Hogy vagy?

Mi ma megjártuk a doktornőt. Láttuk Bogyónkat. Csodaszéééép! :D és mit mondott-mit sejtett az anyukája???
ma azt mondta a doktornő, hogy ő 100%-ra azt mondja kislány! a drága úgy szétdobta a lábát, hogy nem lehetett nem látni, hogy nincs közte "semmi"... az apuja rögtön közölte, hogy ha tényleg kislány vigyázni kell vele, ha ilyen könnyen szétdobja.... :lol: :lol: :lol: :lol: boldogság van megint. Nem a neme miatt, hanem mert jól van, nő és szééééép. Persze azóta állandóan bőgök ha rágondolok, hogy láttuk....

kriszto

kriszto82

Kriszto: Tudtam....tudtam :lol: megértem, hogy sírdogálsz, puszillak :lol:
katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?