Új privát üzeneted érkezett!

Unigue Kép
a hős kérdésedre szerintem nem fogsz választ kapni, mert ott ezzel nem nagyon foglalkoznak ill. sok orvos sem foglalkozik ezzel.
Nem hagytad korán abba, a 2 hó sem rossz. Több tüsződ lett tőle? vagy volt valami hatása?

Mi az, hogy nem volt olyan fájdalmas?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Unique,
Üdv a fedélezeten. Azt kell mondjam jó, hogy abbahagytad a Clostit, mert én is szedtem 5-6 hónapig, de semmi nem lett belőle, mellesleg a Kaáliban javasolt orvos (Szabolcs utca) aki azóta a dokim, azonnal megkérdezte, hogy kapok-e valami mást is mellé, mert attól függetlenül, hogy lesznek peték a méhnyálkahártyának nem nagyon tesz jót, szóval mihelyst átkerültem a mostani dokihoz, meg a Kaáliba azonnal abba kellett hagynom. Hál' Istennek, mert a Clostitól mindig puffancs volt a hasam, szexuális étvágy zéró - kész kínszenvedés volt, a peteéréskor tojást lehetett volna sütni a hasamon. Persze van akinek bejön, és teherbe is esik, de az tuti, hogy sokáig senki sem szedte. Tehát szerintem csak örülj hogy nem szeded.

Most jövünk a nőgyógyitól, és azt hiszem megnyugodtam. Szerinte nem kell pánikolni, hogy nem sikerült az 1. lombik, és szerinte nem kell csináltatnom hiszteroszkópiát, mivel márciusban rendesen megnézett bent mindent, és amit kellett helyretett. Sajnos a visszaültetés után a lombikos dokik is sötétben tapogatóznak, mert nincs kontroll alatt a benti folyamat, és szerinte ha minden előtte jól reagált a gyógyikra akkor esetleg azon kell elgondolkodni, hogy a beültetés után esetleg más támogatást is kellene kapnom mint Utrogestánt. Megbeszéltük, hogy mivel az egyik petevezeték valamennyire átjárható ezért most a lombikig irányítottan szexelünk, így most minden ciklus 8-10 napján megyek UH-ra és megnézzük érik-e valami. Most is volt UH, mert a 8.napon vagyunk, és mit ad isten nyálkahártya 8mm, 18mm tüsszencs, na hol na hol hát persze hogy a baloldalon amit végleg lezártak márciusban, de mondta, hogy hátha átmegy a jobb oldalra(na ez az a rész amit nem tudok aggyal felfogni, hogy a szarba megy át ha nincs összeköttetés a petefészkek között, szerintem erre ők sem tudják a választ), szóval van rá esély, azaz péntek-szombat-vasárnap vad farkasordítások a zirci havasokban (szülőlátogatás-esküvőzés). Ez legalább megnyugtat, hogy ők is látnak rá esélyt, én meg megyek szorgosan UH-ra hogy mielőbb becserkésszük a gyerekeket. Holnap a varráson megmondom, hogy erősítsék a vándorlási útvonalat, mert ennek a petikének át kell mennie.

Röviden szólva nyomulás ezerrel, Zsebikém fejeket beizzítani.

Fanni,
Mizujs veled.

Lara néni,
Gondolkodom a varráson. Mennyi elfoglaltság ez hétvégeken(hány óra, szombat és vasárnap is) most mondod mi hogy menjünk már fel a Burda oldalra mi!!! Nekem igazán szükségem lenne varró tudományra, mert 5-7-havonta kell egy új farmer, mert a lábam között kikopik, és amit ma elkérnek egy gatyaszár levágásért az kész agyrém, ja meg egy hetet kell várni.
Szóval tűt cérnát kivonni.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok!
Ez igazán jó hír. Irány a spontán (irányított) babó!!!!!!!
Annak is igazán örülök, hogy megnyugodtál lelkile ez is nagyon fontos!!!!!
Most mi is ezerrel rajta vagyunk a spontán babán! Mindjárt megyek fürdeni és indul az akció!!! Kép Hajrá kiskatonák!!! Kép Kép Kép Kép

Éden!
?????? Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Judit Kép
Szuper lenne, ha bejönne az írányított Kép Örülök, hogy a dokid megnyugtatott egy kicsit.
Jópofa, amit a varrásról írtál, maióta Niki és Lara ezen beszélgetnek én is azon gondolkozom, hogy jó lenne elmenni egy varrótanfolyamra. Jó lenne majd a kicsiknek megvarrni egy-két cuccot. Na meg nekem is ugyanaz a problémám a gatyákkal, mint neked, bár nekem a keresztanyám vagy apu egy pusziért felvarrja a szárát Kép

Zsebi Kép
Hajrá, érezzétek jól magatokat este Apával Kép
Fosok ám egy kicsit a varrástól, hogy mennyyre fog fájni, majd délben gondolj rám.

Unique Kép
Szia itt is.

Lara Kép
Tegyél bele légyszi a táblába.
33 éves vagyok, és júniusban lesz a második.

Ez varrás most úgy látom központi téma az életemben, vajon burdáék ezt az akupunktúrás varrást is oktatják? Kép

Wish

wish

WishKép
Gondolok majd rád!
Gyere és mesélj, amit tudsz!
Stella

Kép
stella9

Unique Kép
szia ! A lányok már elmondtak mindent a clostiról. Én is szedtem, nekem sem jött be, ráadásul jó sokáig nagy cisztáim voltak tőle Kép
A Kaálit én is jó szívvel tudom ajánlani, K.doki tényleg egy tündér Kép
Teljesen elájultam a telkis árakon... ennyire jó az a doki ? (már bocsi, de nekem az jön le, hogy nem volt éppen a topon Kép )

Farkasok - Judit : szuper hír szerintem, hogy van tüszőérésed és esély a spontán babucira. Szerintem is húzzatok bele, farkasordítás akarunk hallani KépKépKép

Na, lányok, mit szóltok egy közös varrótanfolyamhoz ? Kép

mniki

Farkasok JuditjaKép
Hát, ezek a petikék nagyon tudnak vándorolni a pocakban! Úgyhogy simán eltalálhatnak a másik petevezetékig!
Erre már többször volt példa!
DRukkolok! Nagyon jól jönne már egy zebra!

FanniKép
Hogy vagy? Most már nem kell sokat kibírni!!!

ÉdenKép
Ti hogy vagytok? Nagyon drukkolok nektek is!
Stella

Kép
stella9

Wish,
a javított excellben már benne vagy, de képet csak akkor szeretnék csinálni belőle, ha megvan Fanni eredménye. Kicsit macerás átalakítani, a régit csak azért raktam fel, mert ezen a lapon még nem volt tábla. De ami késik, nem múlik, jövő héten már láthatod magad, oké? Kép

Varrótanfolyam: összesen 20 óra, van hétvégi és hétköznapi csoport. Hétvégén 2 héten keresztül szombat-vasárnap 14-19 óráig (ha jól emlékszem), hétközben 3,5 héten keresztül hétfő-szerda 18-21 óráig. Én júliusban a hétköznapira jelentkeztem. Előre be kell jelentkezni (a tel.szám: 318-9841) és ha van elég érdeklődő akkor indítják a csoportot. Júliusra én voltam az első, bár még csak május van Kép

Farkasok,
örülök, hogy egy kicsit megnyugodtatok Kép És persze hajrááááááááááááááááááááá!

Unique,
a clostit én 3 hónapig szedtem, eredmény nélkül. Bár mint később kiderült, nem is velem volt a baj, úgyhogy így teljesen felesleges is volt. Egyébként hormonvizsgálatot csináltak neked? Az én dokim Kovács dr, nagyon klassz doki és soha nem lehetek elég hálás neki Andorért, aki most éppen itt csuklik a pocimban Kép Bárkit választassz, jó kezekbe kerülsz Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsu! és akit még érdekelt a homeo a sprmára!
Szóval ma beszéltem a homeos dokinőmmel és direkt rákérdeztem hogy ezt az aurum metallicumot 15Ch-val lehet-e "csak úgy" beszedni, Azt mondta nyugodtan ártani nem fog senkinek. Szóval aki gondolja mostmár orvosi rábollintással is szedheti, de ezt mindenki maga dönti el én nem erőszakoskodok, nekünk bejött. Kép

Lehet hogy télen elmegyek egy ilyen tanfolyamra most egyenlőre se anyagilag se időben nem fér bele. Kép

Wish! Farkasok!
Ma megy a durkk a varráshoz! A pasik is kapnak vagy most elsőkörben csak ti?

Zsebi
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok!
Megvolt a leszívás kedden, 7 petesejtem lett (nem tudom honnan, mert szombaton még csak 2 volt). Nagyon összeszúrkálhattak, mert mire magamhoz tértem az örzőben, elég véres volt a lepedőm (az első lombiknál ilyet nem tapasztaltam), és kedd dél óta, ma bírtam kikászálódni az ágyból tartósan, úgy fájt a hasam. Ma már sokkal jobb, és a vérzés is elmúlt.
Hívtam a labort, és mondták, hogy két embriónk van, a többi még szunyókál... Az embriológus azt mondta, hogy egy egészen halvány esély még van arra, hogy a többi is beinduljon, de én ebben nem nagyon hiszek. Holnap délben kapom vissza őket.
Remélem, ők ketten most majd nagyon szeretnék, hogy a mamájuk legyek...
Üdv,
Éden
Éden

Éden!
Szorítok a két kicsinek hogy ügyi legyen, de azért a többi is beindulhat, nekünk is a negyedik napon ketten megindultak. De most erre a kettőre koncentrálj és remélem mostmár minden rendben lesz és megnyugszik a pocid is.
Megy az energia ezerrel!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
Te már biztos túl vagy a varráson! Biztos nem fájt, legalábbis szorítottam nagyon.

Farkasok!
Vagy már épp túlvagytok vagy most fogtok menni! Szóval szorítok értetek is aztán jöhetnek a zebrák.

Potykamanó!!!!!!!
Drága mi van veled? Annyira hiányzol itt nekem. Sokszor meg akarlak szólítani, de azt sem tudom olvasol-e és hogy egyáltalán mi lehet veled. Remélem szép úton haladsz a siker felé. Sokat gondolk rád és ha esetleg olvasod a soraimat örülnék ha megírnád hogy vagy!!!!!!

Woodi!
Lassan eljön a te időd! Ha tudsz gyere és mesélj magtokról.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép

Nem tudom, emlékszik-e még valaki rám, ősszel, az első lombikomnál elég sokat jártam ide, és sok támogatást is kaptam Tőletek.

Aztán visszavonulót fújtam, mert úgy éreztem, muszáj, hogy rákényszerítsem magam, hogy ne foglalkozzak nap, mint nap a meddőség témájával.

Most valahogy fel kellett jönnöm ide, erre az oldalra mégis...
Nagyon jól esik, hogy még mindig benne vagyok a táblázatban. Bár a lombikok száma már nem aktuális: a harmadikra megyünk augusztusban.

Minden jót kívánok Valamennyiőtöknek,
különösen Zsebinek KépKép valamint Annának Kép és Zsuzskának Kép és Larának Kép akikkel együtt indultunk szeptemberben. És persze Woodinak Kép is szép révbeérést kívánok, meg az összes többi idejárónak azt, hogy minél hamarabb már csak jó példájával bátorítani jöjjön ide! Kép

Milena
milena

Sziasztok!Kép

ZsebiKép
A feltöltőablakot behozza, csak utána, amikor beteszem a hivatkozást az ablakba, és klikk, hogy "feltöltés", na akkor nagy csönd. Semmi változás. Otthon sem megy, itt sem a munkahelyen, pedig ADSL van itt is és otthon is, meg jó gyors gép... De már kezdem unni, elküldöm valamelyikőtöknek a képet (miután szépen megkérem majd) és megkérem, hogy tegye fel nekem Kép Kép

Icsilya Kép
Köszi a reakciókat! Kép Az, hogy nem volt olyan fájdalmas, azt jelenti, hogy a Closti szedése előtt borzasztó kínokat éltem át a mensi alatt 2-3 napon át, a Closti közben és most, hogy nem szedem beállt egészen jóra a fájdalom mértéke.
Régebben Cataflam (!) kellett, hogy elmúljon, most egy Algo és már OK vagyok (nagyjából) Kép
Ami a furi, hogy a múlt hónapban, amikor 2x Clostit szedtem, nem akart megjönni (mert persze a 2. naptól szedette velem a dokim a gyogyót) csak barnáztam 1 hétig, majd mikor abbahagytam a Clostit 5 nap után, megjött a mensi is. Mire a dokim: nincs semmi köze a Clostinak a mensihez. A feje búbját nincs. Ilyen véletlenekben nem tudok már hinni... Kép
Ja, és csak 1db tüszőm lett mindkét esetben (1 Clostitól is és a 2-től is), de szerintem ez azért van, mert túl korán (2. nap) kezdette el szedetni velem Kép

WishKép
Szia, Te mindenhol ott vagy? Kép

MnikiKép
Szia! Köszi a kedves szavakat. Hát.... nem éppen van a topon a dokim egyébként... Az ára nem neki szól, sokkal inkább Telkinek. Bár a magánrendelésén is elkér 7.000 Ft/vizitet és akkor csak UH-zni tud, semmi mást. Kép

LaraKép
Igen, csináltak hormonvizsgálatot, volt ilyen 2,14,21 napos aztán volt kontroll.
Köszi a kedves, bátorító szavakat!
Kaaliban lehet szülni is (ha meg vagy elégedve a dokiddal, ott lehet szülni)?
Gratulálok a kisbabódhoz! Kép

FarkasokKép
Üdv! Köszi a jó szavakat! Kép Nekem szexi terén nem volt gondom a Clostival, hacsak annyi nem, hogy előtte mindig érzetem a repit, szedés közben meg nem. Kép Akkor csak az UH-n láttam, hogy történik bennem vmi.
Mindenesetre egyre biztosabb vagyok benne, hogy jól tettem, hogy abbahagytam a szedését. És jobban is érzem magam most! Főleg, hogy ennyi kedves ember között vagyok! Kép
És munka = 0. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique : sajnos a Kaáliban nem lehet szülni és nem is tudom olyan dokiról, aki közülük vállalna szülést (SAJNOS)

Lara : és melyik hétköznapira jelentkeztél ? Elvileg nekem is bejönne a július Kép

Woodi : tényleg, hogy vagy, mi a helyzet ? Kép

Húha, várjuk a "bevarrt" lányok jelentkezését !!

mniki

Niki,
hétfőn és szerdán van a tanfolyás este, tehát mindkét nap. És azt mondtam nekik, hogy július lenne jó. Gondolom június végéig gyűjtögetik a népeket, és ha megvan a min. létszám, indulhat a csoport. Jó lenne, ha együtt mennénk Kép

Zsebi,
neked nem fér bele a július? Tényleg tök szupi lenne egy csoportos varrótanfolyam Kép

Milena,
jó hogy látni téged! Nagyon sokat hiányoltunk ám, azért van az a nagy piros kérdőjel is a neved mellett a táblában. De ugye már nem fogsz eltűnni? Szoktunk ám találkozni is, a legközelebb egy júniusi pikniket tervezünk. Nincs kedved eljönni?

Unigue,
Niki már írta, hogy sajna nem lehet ott szülni. Én sem tudok olyan dokit, aki priviben vállalna szülést, de szerintem ezt nekik nem is szabad, mármint az intézet nem engedi. Gondolom.

Éden,
nagyon szurkolok a két lurkónak!!!!

Szerintem Woodinak még mindig nincs nete, de írok majd neki sms-t és utána beszámolok. Sajnos a mi gépünk is betojt otthon és holnap szabin leszek, úgyhogy csak hétfőn tudok majd újra jönni. Mi lesz velem addig? Már totál függő lettem!

Lara

Lara

KépKép
lara77

WishKép
Jelentkezz ha tudsz!
Ugye nagyon ügyes voltál és nem sírtál Kép?

MilenaKép
Ha tudnád hányszor gondoltunk Rád és hányszor emlegettünk!!!
Örülök, hogy jelentkeztél!
Remélem ez a nyár eredményes lesz nálatok is!!!
STella

Kép
stella9

Sziasztok Kép

Túl vagyok rajta 30 tűszúrással. Kibírható volt, volt amit egyáltalán nem is éreztem, volt amit jobban és volt, ami fájt Kép. Szerencsére olyan gyorsan történt mindig a szúrás, hogy mire megéreztem, hogy fáj, már készen is volt Kép
Szúrtak mindenhova hasba, hátba, karba, lábba, fejbe. Egy pont van ami most is még fáj, egy-kettő, ami izom közelében van, akkor ha megfeszítem az izmom, a többi egyáltalán nem.
Azt mondták ügyesen csináltam Kép Szegény Laci kevésbé bírta. Kaptam egy mentholos kencét, hogy azzal reggel este kenjem be a hasamat és a hátamat. Laci meg kapott a bőrére bogyeszokat meg teát. Persze a kiskatonákra is szúrtak neki Kép
Három hét múlva megyünk ismétlésre, bár emlékszem, hogy közben arra gondoltam, hogy én mekkora marha vagyok, hogy így szúrkáltatom magam, ilyet soha többet, de most már utólag nem tűnik vészesnek a dolog.
A néni mondta, hogy idén már heten babásak lettek, akik előtte hiába próbálkoztak évekig. Hát reméljük a legjobbakat Kép

Stella Kép
Egyáltalán nem sírtam, csak háromszor sziszegtem Kép

Zsebikém Kép
Köszönöm a szorítást, biztos azért ment ilyen jól, mert jöttek az energiák Kép

Judit Kép
Kíváncsi vagyok Neked milyen volt. Este majd talizzunk, kíváncsi vagyok, hogy ugyanoda kaptuk-e a cérnákat.

Éden Kép
Mostmár cérnával megerősítve drukkolok a piciknek Kép

Wish

wish

Wish,
azért ez nem lehetett egyszerű. Ahogy olvastalak a tetoválás jutott eszembe. Mikor én csináltattam, a barátnőmmel végigröhögtük az egészet, utólag csodálkozom is, hogy a srác nem varrta tele firkákkal a hátamat. Amikor a páromé készült (azért az övé jóval nagyobb Kép), majdnem lefordult a székről, úgy fájt neki.
Örülök, hogy túléltétek és nagyon szurkolok, hogy használjon!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish és párja, Laci Kép Nagyon ügyesek és bátrak vagytok !!! Most már befűzve várhatjátok a babucit KépKépKép Hajrá, hajrá !!!

Kriszta, megint kiküldetésben vagy ? Kép

mniki

Lara Kép
És nem fájt a tetoválás? Nem is láttam, hogy van rajtad valami, vagy nem látszó helyen van?

Wish

wish

Halló,
MEgjöttünk, csak még elugrottunk a Tescoba, hogy vegyünk nekem egy Scholl papucsot (van ott valami bolt), naná hogy csak óriás méret volt, a cipőben meg lerohad a lábam.

Szóval megvolt a varrás, a vietnámi dokinő csinálta, nekem elég jó a tűrőkém, kissé mahzohista vagyok. Nekem nincs 30 cérnám, ja és tényleg van egy a buksimban is, ezen egy kicsit meglepődtem, ezt még mindig érzem, olyan mintha valaki enyhén húzogatná a hajam. Van hátban is na ott egy ami a vegetatív idegrendszert nyomizza az nagyon fájt, na de nem sokáig, azt hiszem ez olyan amit nem kell az embernek nézni amikor csinálják. Egyet láttam valami vastag tűbe felszippantják a cérnát, beszívom a levegőt és kifújáskor benyomják. Kaptam 4-et hasba (minden égtájba), jobb kar 1, buksi 1, jobb láb 3, bal láb 5 ( egy lábfej plussz, 1 boka plussz)nyakszirt 1, hátközép 1, bal lapocka 1, 1 hát, 4 keresztcsont. Na ennyi. Nagyon jól tűrtem. Szóval beneveztem június 15. 15:40-re a következő kanyarra. Sajna Zsebikém azt nem kérdeztem meg, hogy lombik előtt mennyivel kell csináltatni, de nekem megkérdezték, hogy mikor lesz a következő lombik, és ők is mi is arra szavaztunk, hogy 2-4 varrászkodás belefér.

Ja először lerajzolja a doki a nyelved, mert hogy abból mindenre lehet következtetni, így kaptam én a szerinte is megállapított lábfájásra több varrást. Kaptam én is vérbőséget okozó igazi vietnámi balzsamot, nekem eddig is bejött a szimata, és kaptam articsóka bogyókat a belső szervek stimujára, napi 2x 15 bogyó, nagyon kicsi gyogyók.
Kellemes környezet, ja pont ott volt dr Hegyi Gabriella is. Jó dumás csajszi.
Szóval szerintem bármire érdemes kipróbálni, előttünk egy korábban alig járni bíró pasi volt, aki most nagyon fürge, de még jár, aztán egy túlzott étvággyal bíró nőci.

Ami a burdás varrást illeti, szerintem fel is hívom őket és akkor választom a júliusi hétköznapot, akkor amikor Lara. Gyerünk jelentkezzetek, hogy kitegyünk egy csapatot.

Éden,
Nyugi, pihi, eszem-iszom -borovicska. a két szépség bacilus biztos ügyi lesz, küldjük az energiát, a többiek még meglephetnek, ha már a punkció is ilyen klasszul sikerült.

Fanni,
Hol is tartasz?

Wish,
Bocs, de most akkor Lacinak hova varrtak és mennyit?

ui. nyílnak a saját magról növesztett búzavirágaim, az első lila színű. lila=kielégítetlen nemi vágyak színe, most Krisztiánra néztem aki szerint most tartja karitenciát, hogy péntek-szombat-vasárnap elég fickós legyen.
Zsebikém remélem tegnap rendesen odatettétek magatokat!!!!

Woodi,
Húha már alig 4 hét és itt a kistörpe.
Remélem jól vagytok, Sörözés?!

Farkasok J

Kép
farkasok

Milena!
Ez aztán a meglepetés!!!! Csudi jó!!! Jó lenne itt is olvasni rólad!!!! Kép Kép

Unique!
Ha gondolod a profilomban a freemailcímem ha átküldöd akkor felteszem!

Wish!
Ez elég fájdalmasan hangzik mit mondjak nem jött meg a kedvem. Azt hittem vagy három öltés és kész, de harminc??? Fú az kemény! És még egyszer kell menni???? Fú ez még keményebb!!! Nagyon látszik a helye? Kérdezgetnek előtte minden félét? A lombik időpontjától függetlenül kell menni három hét múlva?

Innetől már reméljük a babók is úgy gondolják jöhetnek! Szorítok nagyon!!!

Lara!
Nekem nem hiszem hogy jó a július, de még agyalok rajta. Hány napot is érintene? Jó lenne együtt menni. Kép

Farkasok!
Ti hogy vagytok? Hogy bírtátok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Milena drágaKépKép De jó hogy itt vagy!!! NEkünk is a harmadik jön, de lehet, hgoy csak ősszel, mert Dévai szabin lesz augusztusban. Látod, mi végig csináltuk, mégis ugyanott tartunk. Mi volt a másodiknál???
AZtán most már el ne menj!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Kép
Összehasonlítottuk Judittal harci sebeinket. Megnyugtató, hogy vannak ugyanott szúrások, de mivel nem csak termékenységre stimulálnak, hanem másra is, vannak eltérőek is.
Ja, vicces, hogy ezt is beültetésnek hívják, csak itt utánna van a stimulálás Kép

Zsebi Kép
Ne aggódj, teljesen ki lehet bírni, amit a hasba adtak, azt meg sem éreztem, nemhiába edzettük a stimu alatt Kép

Laci is ugyanazokba a testrészekbe kapott, mint én, bár próbált azzal kábítani, hogy ő a herébe is kapott, mert neki azt kell serkenteni, de azért azt a visítást megnéztem volna, ha tényleg oda kap Kép

Milena Kép
Mi nem találkoztunk még itt, de olvastam a történeted a weboldaladon. Remélem a harmadik már sikert hoza majd Nektek.

Közben én eldöntöttem, hogy majd ősszel megyek varrótanfolyamra, a július az nekem semmikép nem jó.

Wish

wish

Sziasztok csajok,

Zsebi,
Nem tudom mit kellett volna a homeo gyogyi után érezni, szerintem inkább a folytatás miatt kellene felhívnom.

Wish, Farkasok,
Ti hősök vagytok ezzel a varrással Kép De ha tényleg bejön nektek, semmi sem tarthat majd vissza minket Kép

Niki,
Nem utazom sehova, de jol kihasználom hogy itthon vagyok, és mindig van valami esti program Kép Ma is színházban voltam, bár láttam már jobbat is.
Nóri,
Azt hiszem ez helyes döntés volt, fiatalok vagytok, pár évig csak élvezzétek egymás társaságát, engedjétek el a görcsöt és biztos vagyok benne, hogy hamarosan jelentkezni fogsz nálunk a jó hírekkel Kép Addig is minden jót kívánok nekedKép

Unique,
Üdv a csapatban. Én végig mentem szeptember-március között a 6 inszemen, minden alkalommal clostit szedettek velem 3. naptól öt napig napi kettőt. Volt hogy 4 tüsző is nőtt, volt hogy csak egy, de sajnos egyikből sem lett baba. Ha jól emlékszem Evike viszont a sima clostis ciklusokból lett terhes, nem tudom mennyi idő után. De másfél év után nem árt elindulni a Kaáli felé, attól függ mennyire sürget az idő Kép
Minden doki szuper jó, persze a Mágus (Krizsa doki) mindenki kedvence, szerintem főleg a közvetlen stílusa miatt. Szakmailag nem valószínű, hogy van köztük különbség. Sok sikert és ne maradj sokáig(babátlanul legalábbis)

Milena,
Olyan jó hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltunk !! Nincsenek a történetednek újabb fejezetei ? Szívesen elolvasnám !

Woodi,
Remélem minden rendben, már a finishben vagy és mi nagyon szorítunk, várjuk a csapat első babáját... Vigyázz magatokra Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara,
Klassz hogy nálatok is minden rendben, Andor is jól viseli magát, jövő héten várjuk a profi fotókat KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Akkor kíváncsi vagyok mit fog adni neked most a h omeos ha visszamész. Kép Remélem aztán most fel leszel tuningolva.
Ezzel a vietnámi dologgal én is úgy vagyok nem valami kellemes, ha nekik bejön akkor megyek én is addig maradok a homeonál. Megyek a dokihoz és ad nekem is valamit ami segíti itt a dolgokat. Egy kis erősítés.
Na meg tornázom meg szedem a vitaminokat.

Wish!
Hogy vannak a szúráshelyek? Látszakak ezek egyáltalán???? Hasad?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Rémülettel olvasom, hogy miket csináltok :-))
Hát kicsit én is úgy vagyok,mint Nóri, hogy tele a hócipő. Olvasgatlak benneteket, de nem nagyon írogatok. Augusztusba lenne a következő beültetés, de igazából semmi kedvem 4x-re is neki állni bökdösni magam. Szóval lehet, hogy halasztom még ezt a dolgot novemberig.
Zsebi
Te augusztusba neki állsz? Te is mész kínozni magad a vietnámiakhoz?
byby

Byby!
Pont akartam írni ha elhiszed ha nem hogy mi van veled! Azt mondom akkor menjél legközelebb ha már lelkileg teljesen rá vagy hangolva. Az fontos hogy lelkileg ott legyél és bízzál a sikerben.
Én biztos nem kezdek augusztusban majd szeptemberben. Pont most számoltam ki (mert most fogigátóls módszer lesz) hogy a nyaralás miatt úgy jön meg hogy a kontrollra nem tudok bejönni, így csúszik egy hónapot amit nem bánok. ezen a vietnámi dolgon gondolkodom, majd júliusban megyek a homeosomhoz azt mondta ad bogyót ami ezeket a részeket stimulálja, de ha a vietnámis lányok mind terhesek lesznek akkor nem gondolkodom megyek.
Azt mondom pihend ki magad töltödjetek fel egy közös nyaraláson és utána biztos simábban bevállalod a dolgot, bár remélem már nem lesz rá szükség mert jön magától. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

A szúrás nyomok alig látszanak, olyanok mintha szúnyogcsípés lett volna, nekem mostanra szűntek meg a nyomások, tehát most már egyik varratot sem érzem.
Szóval szurka-piszka előre.
Puszi.
Majd vasárnap jelentkezünk, mert megyünk délután Zircre.

Kellemes hétvégét.
Farkasok J

Kép
farkasok

Zsebi Kép
Tényleg olyan, mint a szúnyogcsípés.
Lacinak mondták is ma a munkahelyén, hogy jól összecsípkedték a szúnyogok.
Nekem az egyik varrat fáj amit az fejemre kaptam, a többit nem érzem. De asszem még terhes sem vagyok Kép

wish

Wish! Farkasok!
Most biztos nem megyek, nem vagyok rákattanva talán majd augusztus elején.

Wish!
Ami késik az nem múlik szóval lesz babód, hogy a vietnámiaknak lesz e köze hozzá azt nem tudom de a lényeg az hogy sikerülni fog!!!!

Fanni!
Nagyon nagyon izgulok érted!!!!!

Úgy látom már mindenki pihen! Jó hétvégét!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Akinek van National geographic-ja most nézzeKép
Baba a méhen belül és fejlődése!

Sziasztok
kavicska

Éden!
Szépen ott lapulnak a babák a pocakodban. Remélem minden rendben volt a transzferrel és két gyönyörű embriót kaptál vissza. Kép
Pihenjél sokat és tessék kimenni a levegőre!!! Sok fehérjét ne felejtsd és a sok sok sok és még több vizet!!!!!

Renoca!
Hogy vagytok? Már megvolt az oviban a ballagás. Nálunk lévő oviban most volt gondoltam is rád! Mikor mentek intézni a dolgokat?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Bocsi, de nincs időm visszaolvasni, csak berohantunk a párom melóhelyére, hogy tudjak írni nektek.

Woodi írt ma délután sms-t:
"MA 9:35-KOR, 4 HÉTTEL KORÁBBAN MEGSZÜLETETT DANIKA, 3030 GRAMM, HOSSZAT NEM TUDOM MÉG, DE NEM SOVÁNYKA A KORÁHOZ KÉPEST."

Hétfőn jövök.

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

WOODI!!!
Szívből gratulálunk és minden szépet és jót kívánunk!!! Kép

Zsebike!
Köszönöm kérdésed remekül vagyunk! Aranyos vagy, hogy gondoltál rám. Ti is sokat jártok a fejemben, gyakran benézek, de most eléggé elmaradtam az olvasással.
Vidámak és felszabadultak vagyunk.
Hétfőn megyek megismételni a rákszűrést és időpontot kérni a Gyermekvédelmi Szakszolgálathoz. Jó lenne ha már erre a hétre sikerülne időpontot szerezni, hogy elkezdhessük számolni a napokat, heteket, hónapokat. Férjem kollegájának a tesója, szóval egy hasonló cipőben járó pár múlt hétvégén vihette haza kicsi fiát 3 és fél év várakozási idő után. Igaz ők csak a TEGYESZ-nél jelentkeztek. Mi minden követ megmozgatunk, minden ismerettséget előszedünk és ahova csak lehet jelentkezünk.

A cicók hozzánk költöztek, rosszak mint az ördög: Kép

Ma a szomszéd községben gyereknap volt, meghívtak arcotfesteni. Nagyon sokan voltak, olyan vagyok mint akit kifacsartak.

Mindenkinek szép szombat estét és mégszebb vasárnapot kívánok. Kép
süni_renóca

Kép

ISTEN HOZOTT DANIKA!
süni_renóca

Woodi!
Micsoda híreket kell itt olvasni. Nagy nagy gratula ügyes vagy!!! Végre megvan a topik első babája!!! Kép
Tiszta szívemből kívánok sok boldogságot és egészséget az élethez és természetesen rengeteg örömöt a kissráccal!!! Várjuk a képeket és a beszámolót a szülséről.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kármen!, Lujzika!, Dóri!, Orsi! és a legkisebb Woodi gyerekeinek!

Gyereknap alkalmából minden jót, jó egészséget, örömet, és boldogságot szeretnék kívánni az apróságoknak és természetesen a szülőknek! Kép

KépKép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Mindenkinek! Kép

Gratulálok Woodinak és Danikának is az érkezéséhez! Kép Kép Kép Kép Kép

Kedves Lara Kép, Stella Kép, Anna Kép, Wish Kép, Kriszta Kép és Zsebi Kép Kép,

köszönöm, hogy gondoltatok Rám!
A történetet mindenképp befejezem majd, de

most Byby-hoz és Nórihoz hasonlóan visszatérek abba a másik világba, ahol minden más izgalmas dolog van, csak az az Egy nincs - igyekszem beérni a Világgal, amíg meg nem kapom az én Kisbabámat!

Még egyszer minden jót kívánok Mindannyiótoknak,

Milena
milena

Renóca Kép
A minden kőhöz... minden kórháznak van nem hivatalos "listája", ehhez kapcsolat kell, de tudtommal jól működik a rendszer.
Szóval sok olyan baba van, akikről lemond a mamájuk a kórházban, és a kórházból egyből az örökbefogadó szülőkhöz kerülnek ki mindenféle gyámügy/alapítvány/stb. nélkül. Állítólag ez a leggyorsabb, ha van kórházi kapcsolat.
Konkrétumokat nem tudok én sem, de ezt több örökbefogadótól hallottam.

Woodinak és a babónak gratulálunk!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Woodi
Ez óriási meglepetés, gratuálok ! Remélem te is és Dani is jól vagytok és nem viselt meg túlságosan egyikőtöket sem a korai születés KépKépKépKép Remélem hamarosan otthon lesztek és megkezdődik életed egyik legszebb időszaka.KépKép

Milena,
Megértem döntésedet és sok boldogságot az életben addig is amíg megérkezik ÕKép

Csajok,
Ma megint jót bringáztunk, bár dög meleg volt, tegnap meg úsztam, és próbáltam keveset is enni, remélem végre sikerül visszafogynom a ruháimba....

Mindenkinek szép vasárnap estét,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Szevasztok,
Nem rég jöttünk haza.

Woodi-anya,
Pont mikor jöttünk haza gondoltam rád, hogy hogy bírjátok a meleget. Erre ....

Óriási gratula!!! Danika üdv ebben a szép világban!Remélem mindketten jól vagytok. Sok örömet, boldogságot és tejcsit kívánunk.

Lara,
Sikerült beszerelni pénteken a légkondit?

Farkasok J

Kép
farkasok

WoodiKép
Gratulálok, nagyon ügyes voltál!!! Isten hozott, Danika!!

FanniKép
Hogy vagy? Szorítok, nagyon a teszthez!!!

RenócaKép
Úgy izgulok értetek is! Majd jelentkezz, hogy hogyan alakulnak a dolgok!!!

MilenaKép
Érthető, hogy élni szeretnél és nem végigstressszelni az utat a babáig!
Drukkolok, hogy mielőbb elérkezzen hozzátok a Csoda!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!
Sajnos az 1. inszeminációm nem járt sikerrel. Már pénteken megjött, a 24. cn-on. Vasárnap megyek UH-ra, s jön a 2. Nem volt időm még kiborulni sem, mert a munkahelyemen most van a munkacsúcs, így kb. 3 ember helyett dolgozom...
Ez van. Köszönöm, hogy gondoltatok rám Kép
Fanni
u.i.: Woodi! Szívből gratulálok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Kép
Sajnálom..... Próbálj meg a következőre koncentrálni sikerülnie kell!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni
Sajnálom, de próbálj meg nem kiborulni! nem rajtad múlott. Erre nincs semmi magyarázat.
Próbálj előre nézni és bízni a következőben!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Szóval szombat este még beszéltem Woodival telefonon. Hajnalban 3 körül érezte, hogy másképp fáj a hasa, mint korábban, de még nem riasztott senkit. Aztán 5 körül mentek be a kórházba és szép, gyors szülése volt. Mivel Dani korábban jött, így csak 5 percig lehettek együtt a szülőszobán, utána a picit elvitték az újszülött intenzívre. Remélem azért vasárnap már együtt lehettek, mert semmi sem indokolta, hogy tovább tartsák ott az intenzíven. Szóval remélem, hogy most már együtt vannak és szeretgetik egymást Kép Este majd írok neki. Ja és még valami, mindenkit puszil és Zsebike, téged külön is.

Farkasok,
ügyik vagytok! Jelentem a légkondi beszerelve, működik, végre KépKépKép Tök jó lenne, ha tényleg együtt mennénk varrni!

Wish,
a tetkó a lapockámon van, csak topban látszik. De ha ilyen meleg lesz, júniusban már biztos ki fog látszani Kép

Zsebi,
jó lenne, ha te is jönnél. Kép 3 és fél hétig hétfőn és szerdán van a tanfolyam, tehát összesen 7 alkalom.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Fanni KépKépKép

Lara

KépKép
lara77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?