Sziasztok!
Zsebi
A feltöltőablakot behozza, csak utána, amikor beteszem a hivatkozást az ablakba, és klikk, hogy "feltöltés", na akkor nagy csönd. Semmi változás. Otthon sem megy, itt sem a munkahelyen, pedig ADSL van itt is és otthon is, meg jó gyors gép... De már kezdem unni, elküldöm valamelyikőtöknek a képet (miután szépen megkérem majd) és megkérem, hogy tegye fel nekem
Icsilya
Köszi a reakciókat!
Az, hogy nem volt olyan fájdalmas, azt jelenti, hogy a Closti szedése előtt borzasztó kínokat éltem át a mensi alatt 2-3 napon át, a Closti közben és most, hogy nem szedem beállt egészen jóra a fájdalom mértéke.
Régebben Cataflam (!) kellett, hogy elmúljon, most egy Algo és már OK vagyok (nagyjából)
Ami a furi, hogy a múlt hónapban, amikor 2x Clostit szedtem, nem akart megjönni (mert persze a 2. naptól szedette velem a dokim a gyogyót) csak barnáztam 1 hétig, majd mikor abbahagytam a Clostit 5 nap után, megjött a mensi is. Mire a dokim: nincs semmi köze a Clostinak a mensihez. A feje búbját nincs. Ilyen véletlenekben nem tudok már hinni...
Ja, és csak 1db tüszőm lett mindkét esetben (1 Clostitól is és a 2-től is), de szerintem ez azért van, mert túl korán (2. nap) kezdette el szedetni velem
Wish
Szia, Te mindenhol ott vagy?
Mniki
Szia! Köszi a kedves szavakat. Hát.... nem éppen van a topon a dokim egyébként... Az ára nem neki szól, sokkal inkább Telkinek. Bár a magánrendelésén is elkér 7.000 Ft/vizitet és akkor csak UH-zni tud, semmi mást.
Lara
Igen, csináltak hormonvizsgálatot, volt ilyen 2,14,21 napos aztán volt kontroll.
Köszi a kedves, bátorító szavakat!
Kaaliban lehet szülni is (ha meg vagy elégedve a dokiddal, ott lehet szülni)?
Gratulálok a kisbabódhoz!
Farkasok
Üdv! Köszi a jó szavakat!
Nekem szexi terén nem volt gondom a Clostival, hacsak annyi nem, hogy előtte mindig érzetem a repit, szedés közben meg nem.
Akkor csak az UH-n láttam, hogy történik bennem vmi.
Mindenesetre egyre biztosabb vagyok benne, hogy jól tettem, hogy abbahagytam a szedését. És jobban is érzem magam most! Főleg, hogy ennyi kedves ember között vagyok!
És munka = 0.
Pusza
Unique