sziasztok lányok! a változatosság kedvéért, most mi vagyunk fasírtban apával nem kicsit, ezért is a távolmaradásom, a kedvem a béka segge alatt meg olyan semmihez sincs kedvem depim van, úgyhogy jobban jártok, ha nem jövök ide kedvet apasztani:-)))
egyedüli vigaszom, mert van ám nekem őrangyalom, akinek van kiscsengője, hogy mikor kell megsegíteni,
Persela, megint pont jókor, kaptam tőle egy csomagot, House soundtrack, juhéééé:-))) ezermillió puszedli érte, köszi-köszi!
Sominak meg másoltattam ghymest, hát valami szuper, nagyon tetszik nekünk:-)))
sajna ilyenkor engem elkap a vásárolhatnék, és elég szépen fogy a számlán a dugipénzem, ehm..
PERSELA, KUTYÁKNAK JOBBULÁST!!! DRÁGA NÉGYLÁBÚAK, GYÓGYULJATOK MEEEG! nekünk a cicáinkat kapta el a parvo, azt mondták, nem sok esély, 20 %, hogy túlélik (picik voltak), és mindkettő megmaradt, megnőtt, hála Istennek.
Mindenki, aki háziállatokat mérgez, vesszen!!!!!!!!!!!!!!
Szülinaposnak heppibörszdéj, hú, nagyon nőnek a gyerekeink!! torta is szuper!!!
Rómaipartot akkor megszervezzük mindenképp!!!!!!!!!!!!!! annyira jó lesz, meglátjátok!
babakocsi: hosszú tépelődés után úgy döntöttünk, eleget szívtunk a mostani kocsival, ELADJUK szóval így sokkal több pénz jut új, könnyű kocsira, és hamár homár,akkor vennénk egy tényleg strapabíró, könnyed, kényelmes kocsit, úgyhogy előről kezdtük a vadászatot...és két perc múlva szerelem első látásra egy kocsival, Peg Perego Aria, gyönyörűűűű (meg az ára is, hogy az a nokedliszaggató:-))), nagyon szeretnék egy ilyet, ha Sominak is kényelmes, megfelel. Kb. 35 e pénzt gyűjtöttem össze így, hogy a mostani kocsit eladjuk (enélkül fele:-))), szerencsére van érdeklődő, még vicceltünk is, hogy bevállalós legyek-e vagy sem, elviszik a kocsit, nanduval el Somival a boltba, új kocsival vissza, de inkább a komótos módszert követem. Öregszem:-))))
Kajapróba: én is amondó vagyok, hogy mindenki mondd mindent, különben is minden gyerek más, én is magamtól próbálkozom, Somin tesztelgetem. persze csirkepörköltet nem adok neki azért:-)))
Adri, egyik ismerősünknél láttam, hogy a gyerek a babakocsiban folyton azt a pufit (mi ennek a neve??? kb. 5 centis könnyű, súly nélkül hernyók) nyammogta:-))
Olyan jó fotók!!! Barni nagyon vagesz pasi, Elsijud, Te meg jobb, ha figyelsz, mert irtó gyorsan nőcisedik ez a kiscsaj:-))))))))) kész a csajszi tekintet:-)))