Hello Lányok!
Na.. itt vagyok. Hát sajnos a helyzet nem a legjobb. Az 5 tüszőből egyelőre 2 van már csak meg.
Múlt héten még 3 tüsző volt a jobb oldalon és 2 tüsző a baloldalon, összesen volt 5. Mára 2 tüsző volt használhatónak mondható a jobb oldalon (a harmadik abbahagyta a növekedést), a baloldali tüszők sajnos eltűntek: vagy elpukkantak, vagy a belek által takarásban vannak - nem tudjuk.
Másik probléma, hogy a mióma nagyon felütötte a fejét. Kb. egy éve, amikor szervi uh-on voltam, a doki mondta, hogy van némi megvastagodás, ami miómára utal.. de nem volt jelentős, nem törődtünk vele. A mai uh viszont kétséget kizáróan kimutatta, hogy a mióma több helyen nagyobb gócokban megjelent.
A doki azt javasolta, hogy ezt a lombikot most már csináljuk végig - azt mondta, hogy "mindent megtesz, hogy petéket találjunk".. még reménykedünk, hogy a baloldalon is előbújnak a rejtekhelyükről.. és ha negatívat tesztelnék (tehát ha nem sikerülne a lombik - ezt már a doki mondta így), akkor viszont a miómáról beszélnünk kell, és lehet, hogy műtét lesz a vége.
Természetesen el voltam / el vagyok keseredve, mert 5 tüszőre és 5 petesejtre számítottam.. naívan..
.. most pedig azért imádkozom, hogy legyen legalább egy petesejt. (Tavaly a "három gyönyörű tüszőből" csak egy darab petesejt sikerült, úgyhogy most nem tudom, hogy mi lesz a két tüszőben.. és a miómák miatt, nem tudom, hogy meg tudnak-e tapadni..) A doki azt mondta, hogy komplikációkat okozhat a mióma sajnos a terhesség alatt.
A doki egyébként azt mondta, hogy ".. tudom, hogy Ön már negyven éves.. " de meg van lepve, hogy duplaadag hormonra így reagált a testem, sokkal több tüszőre számított. Az alaphormon vizsgálataim - a doki elmondása szerint - egyáltalán nem mutatták azt, hogy ilyen hormonadagra is ilyen sz-arul fogok reagálni. (Megjegyzem: tehát hiába csesztem el tavaly egy kicsit a gonalt, már akkor is gyanús volt a dokinak, hogy csak egy petesejt lett a végeredmény). A doki azt mondta, hogy több hormonnal nem akart / nem mert már bombázni, mert sok ez a hormon, duplája a szokásosnak.
Na.. szóval ma éjszaka ovitrellt kell beadni magamnak és szerdán délben punkció.
Kérek majd egy kis drukkot lányok, hogy valami csoda történjen.
Hát.. ennyit tudok csak sajnos mondani.
pusszantalak benneteket