Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem kedden lesz a punkció, továbbra is ketten vannak. Köszönöm szépen a drukkokat. Nem izgatom már magam rajta ez van, szerencsére elég optimista alkat vagyok. Előre nézek :lol: és egy is elég ugye :lol: Viszont kicsit megfáztam. Kúrálom magam ezerrel és pihenni próbálok. Az ugye nem akadálya az altatásnak? Nincs semmi lázam, csak egy kicsit köhögök :cry:

Kugli drukk Neked továbbra is. Nekem is most adott először Merionalt-t. Múltkor nem adott csak supre-t és gonalt-t mégis hatan lettek. Nekem azt mondta a doki, hogy mindig kisebb stimuval kezdenek, ez mondjuk logikus és hogy egyik hónap ilyen a másik olyan, stimu nélkül is ilyen a helyzet egyébként. A múltkorihoz képest én is több gonalt-t kapok most. Múltkor 150 volt, most 225. Mesélt egy történetet is egy pácienséről, aki 41 évesen egyetlen petesejttel lett kismama.

Most ezek szerint Kuglica ketten leszünk? Skorpió gyerekünk lesz :lol:

Mindenkinek szép hétvégét és drukk mindenkinek amihez kell. Baba, Bols, Keny kismamik olyan jó, hogy visszajártok ide is, nagyon jó látni a kismamis vonalzókat :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Szia Irises!

Na.. van egy laptetőd! :wink: Nekem Keny adott egyet.. :wink:

Úgyhogy rendben vagyunk. :wink:

Az tök jó, ha skórpió-gyerekünk lesz.. én rák vagyok és egész jól elvagyok a skórpiókkal. :P Én még nem tudom, hogy mikor lesz punkció, de úgy csütörtökre saccolom. Majd kiderül.

Kúráld magad, meg kell gyógyulni!!! :!: :D
kuglica

Irises, Kuglica,
drukkhegyek mennek Nektek folyamatosan!
Nemsokára kismamik lesztek!Jajj de jó!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Jöttem Kugli és Irises petéit bátorítani++++++++++++++++++++ !!!
hajrá CSajok! :) :)

jó hétvégét mindenkinek!
nani72

hovnika:

Láttam a linket és köszi, amivel le lehet játszani fel kell rakni a gépre, csak még nem volt időm.

kuglica, irises:
drukkolok ezerrel!!!!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok!

Nati: köszönöm szépen! De kedvesen fogalmaztál! Nagyon jól esett a lelkemnek! :oops:
Kedden megyek dokihoz, utána okosabb leszek!

Bols: Neked is köszönöm a köszöntést!

Irises és Kugli: Kép

A hétvégénk nagyon-nagyon jól sikerült, kár lett volna kihagyni! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kugli, Irises: nagyon drukkolok nektek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: utolag is boldog szulinapot es orulok, hogy jol sikerult a hetvegetek!

cupp mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!

Hello Amina - de jó látni téged is. Hogy vagy?

Puszikám - én is boldog szülinapot kívánok neked utólag!

Irises - hogy vagy? holnap van punkció, ugye? gondolok ám rád! :wink:

Én ma megyek egy újabb uh-ra a Kaáliba, kb. 11.30-ra. Lesz ott valaki? Utána kb. du. 4 körül leszek gépközelben, majd írok.

szép napot mindenkinek!
kuglica

Sziasztok,
Amina, üdv újra itthon! Remélem, szuperül éreztétek magatokat :wink:

Kugli, drukk nektek :)

Én ma voltam MM-ben cukros löttyöt inni :? ezt sosem fogom megkedvelni. Doki csütörtökön.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Amina+Puszi: üdv újra itthon, hogy éreztétek magatokat?
Mindkettőtöknek BOLDOG SZÜLINAPOT (talán még benne a 8 napban :roll: )

Alle, gondoltam rád, gyors voltál (énis pénteken)
/meglepődtem az "új" bejárati ajtón és a vidám huzatokon, olyan + /

Kugica ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises, gyors jobbulást +++++++++++++++++++++++++++++

Nani, remélem tartod a diétát.... :wink: (én pénteken "bemákosréteseztem" - a terhelés után :oops: )

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kuglica, Irises!

Tüszőhypersebességre kapcsolót beindítottam Nektek!
Közeleg a tavasz, még ha nem is látszik, sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
keny

Sziasztok!

Amina, Kugli, Kalkata: köszönöm a köszöntést!!! :D

Alle: brrrr, cukros cucc!!! :twisted: Remélem jó lesz az eredményed!!!

Kugli: gyere majd doki után!++++++++++++++++++++++++

Irises: te holnap mész? Én is! :wink: Én "csak" konzira.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Kalkata,
én is a múltkor, 3 hónapja. Sokkal barátságosabb így a váró, és azok az ikeás fotelek külön jók, a reggeli mélázáshoz, bóbiskoláshoz :wink:

Puszi, igen, grrrr....eredmény holnap érkezik emailen, meglátjuk. Én pesszimista vagyok.

Viszont ma reggel rengetegen voltunk, meg is lepődtem, nem jutott mindenkinek ülőhely :shock: Lassan tényleg azt hiszem, ez már népbetegség.

allegrobarbaro

Alle múlt héten is annyian voltunk, hogy nem volt elég ülőhely.

babaimádó
Kép
babaimado

Igen Puszi holnap megyek. Köhögök egy kicsit és elment a hangom... Azt mondta az anesztes, hogy nem gond megcsinálják. Remélem, hogy tényleg megcsinálják holnap. Nem érzem magam egyébként különösebben betegnek, szerintem erre a hétre meggyógyulok :lol: bár már egy hete tart, hol jobb-hol rosszabb...

Puszikám én is utólag, sok boldog szülinapot Neked! Vízöntő vagy :lol:

Amina Neked is utólag :lol: :lol:

Kugli gyere a hírekkel!

Kalkata látom a vonalzód, ez aztán nagy hír, jó szervezkedést Nektek a nagy naphoz.

Keny, Baba, hú mindjárt félidőnél vagytok, hogy szalad az idő :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises,Kugli++++++++++++++++++++++ !

Kalkata és Amina, remélem javultok "cukorügyileg" !

pocisimi a babátváróknak!
nani72

Hello Lányok!

Na.. itt vagyok. Hát sajnos a helyzet nem a legjobb. Az 5 tüszőből egyelőre 2 van már csak meg. :cry:

Múlt héten még 3 tüsző volt a jobb oldalon és 2 tüsző a baloldalon, összesen volt 5. Mára 2 tüsző volt használhatónak mondható a jobb oldalon (a harmadik abbahagyta a növekedést), a baloldali tüszők sajnos eltűntek: vagy elpukkantak, vagy a belek által takarásban vannak - nem tudjuk.

Másik probléma, hogy a mióma nagyon felütötte a fejét. Kb. egy éve, amikor szervi uh-on voltam, a doki mondta, hogy van némi megvastagodás, ami miómára utal.. de nem volt jelentős, nem törődtünk vele. A mai uh viszont kétséget kizáróan kimutatta, hogy a mióma több helyen nagyobb gócokban megjelent.

A doki azt javasolta, hogy ezt a lombikot most már csináljuk végig - azt mondta, hogy "mindent megtesz, hogy petéket találjunk".. még reménykedünk, hogy a baloldalon is előbújnak a rejtekhelyükről.. és ha negatívat tesztelnék (tehát ha nem sikerülne a lombik - ezt már a doki mondta így), akkor viszont a miómáról beszélnünk kell, és lehet, hogy műtét lesz a vége.

Természetesen el voltam / el vagyok keseredve, mert 5 tüszőre és 5 petesejtre számítottam.. naívan.. :roll: .. most pedig azért imádkozom, hogy legyen legalább egy petesejt. (Tavaly a "három gyönyörű tüszőből" csak egy darab petesejt sikerült, úgyhogy most nem tudom, hogy mi lesz a két tüszőben.. és a miómák miatt, nem tudom, hogy meg tudnak-e tapadni..) A doki azt mondta, hogy komplikációkat okozhat a mióma sajnos a terhesség alatt.

A doki egyébként azt mondta, hogy ".. tudom, hogy Ön már negyven éves.. " de meg van lepve, hogy duplaadag hormonra így reagált a testem, sokkal több tüszőre számított. Az alaphormon vizsgálataim - a doki elmondása szerint - egyáltalán nem mutatták azt, hogy ilyen hormonadagra is ilyen sz-arul fogok reagálni. (Megjegyzem: tehát hiába csesztem el tavaly egy kicsit a gonalt, már akkor is gyanús volt a dokinak, hogy csak egy petesejt lett a végeredmény). A doki azt mondta, hogy több hormonnal nem akart / nem mert már bombázni, mert sok ez a hormon, duplája a szokásosnak.

Na.. szóval ma éjszaka ovitrellt kell beadni magamnak és szerdán délben punkció.

Kérek majd egy kis drukkot lányok, hogy valami csoda történjen. :cry:
Hát.. ennyit tudok csak sajnos mondani.
pusszantalak benneteket
kuglica

Alle, pénteken is sokan voltunk sajnos :(
(igaz sok volt a "kísérgető" - csak én voltam 1magamban)

kalkata

Kuglica!

Na a francba..., de nem baj ez van ebből kell gazdálkodni okosan!Nagyon szorítok szerdára legalább a kettő legyen meg!
pusza és fel a fejjel!

Irises!
Úgy tűnik ez a két tüszősök akciója Kuglival 1ütt!Neked is gigadrukkok holnapra!

Többiek puszi nektek!

KépKép

Kép
keny

Köszi szépen Keny, drukkoljunk együtt. :wink:

Irises - tényleg, neked is két tüsződ van. Úgy látszik, ez egy ilyen évjárat.. de ezért fog sikerülni, ugye? :wink: Nagyon drukkolok neked holnapra!!!
kuglica

Kuglica ne szomorkodj. Az egyik hónap ilyen a másik meg olyan. Nekem most kettő tüszőm van, nyáron meg hét volt. Most én sem reagáltam valami fényesen, pedig még az inszemeknél is három-négy-öt tüsző volt. Ez egy ilyen hónap, a tél végén vagyunk (ráadásul január óta elég kemény a tél), nem tud a szervezet annyi természetes vitaminhoz jutni mint egyébként.

Engem a doki nagyon biztatott, azt mondta, ha már ennyit szurkáltunk, csináljuk végig. Elmesélte, hogy egy 40 feletti páciense 1 petesejttel lett terhes, nehezen stimulálható volt. Csodák pedig vannak.

Én a magam részéről rettenesen bizakodom, pedig még most köhögök is, mert jobb optimistának lenni, mint szomorkodni.

Nagy drukk Neked a szerdához, mostantól növekvő hold van, az asztológia iránt érdeklődő barátnőm szerint az jó. Puszi Neked.

irises

Irises: köszi!
Nagyon drukkolok! Hányra mentek???

Kugli: tessék bízni és sikerülni fog!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

11-re, de előtte már ott leszünk. Te hányra?

irises

Szia Irises, teljesen igazad van (igazatok van), próbálom most már pozitívan felfogni. Legyen 1-2 petesejt, ez a lényeg.. és akkor csináljuk! A növekvő holdban is bízok! :)
kuglica

Irises: én is 11-re, és ugye szintén B.-hoz! :shock: Úgyhogy hamarabb megyek, hogy még előtted gyors meguhuzzon.
Kék kabátban, fehér sálban leszek és fekete-fehér táska lesz nálam.

Kép

Kép

*puszedli*

Irises, Kuglica,
tudom, hogy mennyire nehéz most nektek, de nagyon büszke vagyok rátok, hogy ilyen pozitívan álltok hozzá az egészhez!!!!!! Nagyon ügyesek vagytok és meglássátok, SIKERÜLNI IS FOG!!!!!!!!!!!!!! Már csakazért is!!!!!!!!!!! Mutassátok meg a világnak, hogy innen is lehet győzni!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!

Anima,
neked is boldog szülinapot és hasonló jókat és babásodást kívánok, mint Puszinak!!!!! Jövőre már ti is többen lesztek!!!!!!!!! :P

Puszi,
drukkolok Neked holnapra!!!!!!!!!!!!!! Gyere ám, nagyon kíváncsi vagyok, hogy végre mikor kezdetek!!!!!

Keny, Baba, Bols,
puszi nektek is, Baba neked drukk a menshez!!!
Vendég

Kuglica!

Nagyon sajnálom, olyan nehéz ilyenkor szavakba önteni az együttérzést, de mélyen együtt érzek.

Ne add fel, mert tud nagy csoda is történni!

Bízzál az utolsó percig!!! :) :) :)

Irises, ügyesek legyetek, további tüszőnövesztést!!!!

Puszedli, bocs kicsit lemaradtam, te hol tartasz??

Mindenkinek további szép tavaszvárást és babavárást egyben!!

Jó estét: Hovnika
hovnika

Tnati, Hovnika - nagyon szépen köszönöm a drukkokat. Nincs más választásom, mint bízni és pozitívnak lenni!

Puszi - mi is lesz neked holnap? majd gyere és mesélj! :wink:
kuglica

Hovnika, Kugli: uhu lesz és reményeim szerint a köv. ciklusban lombik.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi akkor épp váltjuk egymást a dokinál. Majd nézlek :lol:, hátha látlak holnap, bár nagyon egymás után vagyunk, lehet, hogy épp elkerüljük egymást. Barna rövid hajam van, be vagyok rekedve:) és most épp szemüveges vagyok, a fekete kabátban leszek.

irises

Jó reggelt mindenkinek!

Mai akciósoknak, punkciósoknak drukk!
Puszi, neked drukk, hogy mihamarabb kezdhessetek!

Megérkezett a tegnapi vv eredménye...meglepődtem.

cukor 0 perces 4,42 mmol/l
cukor 120 perces 4,81 mmol/l
inzulin 0 perces 4,96 mIU/l
inzulin 120 perces 52,88 mIU/l

Ez az én előzményeimmel :D :D :D Csak azt sajnálom, hogy nem váltottunk korábban Avandametre.

allegrobarbaro

Alle, hurrá!!Ugye megmondtam!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Szuper!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
igen, igazad volt. És örülök neki :)
Az meg külön tetszik, hogy a cukorban nincs nagy eltérés a 0 és a 120 perc között, szerintem ez is jó tendencia. Tényleg nem vártam ilyen eredményt....

allegrobarbaro

Alle!
Azannya... nem gondoltam, hogy ilyen szuper lesz, csúcs ez az Avandamet :D

Petesejtszám miatt aggódó Lányok!
Én, a megakripli (IR, endo, etc.) piszok rosszul voltam stimulálható, volt olyan stimum, hogy 300 Gonalt szúrtam első naptól, és 4 petesejtet sikerült összehozni még így is csak.
'Oszt spontánul meg működtem és babás lettem.... :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Lois! Aranyos vagy - köszönjük szépen a bíztatást. Csak lesz valahogy. Jöjjön, aminek jönnie kell. :wink: Már türelmetlenül várom a holnapot, hogy kiderüljön, végül hány petesejt van. :roll:

Irises - várom a híreket. Kezem-lábam keresztben! Gyere majd, mesélj.

Puszi - neked mit mondtak ma? gyere te is.
kuglica

Kuglica,Irises,
mennek a drukkok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
mit mondtak, mikor kezdhettek!?

Alle,
gratulálok az eredményedhez!
Megkérdezhetem, hogy az előző milyen volt? :roll:

Lois,
énis szeretnék úgy járni, mint Te! :wink: :D

Keny,Baba,
mindjárt félidő? :shock:

Bols,
hogy vagytok?

Nati,
márciusban telózol majd időpontért?Vagy mikor?

Mindenkinek mennek a drukkok ezerrel!
Most kicsit ritkábban jövök, mert próbálok a diétámra, meg a mozgásra koncentrálni, hogy csini kismami lehessek majd! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Alle, ez ám a javulás (mindig akkor egyáltalán nem számítunk rá... :wink: ), holnap írj!

Puszi????

Meli, szépen haladsz, így tovább!

Kugli, minden rendben lesz, csak pozitívan!!!!!!!!

Irises, szintúgy!!!!!

Kismamiknak pocaksimi!

kalkata

Alle!

Húha ez aztán a jó eredmény!

Irises!
Várunk a hírekkel!

Kugli!
Holnap ilyenkor már Te is túl leszel, és lesz ott petike meglásd!

Meli!
Hogy halad a fogyás?

Puszi!
Hajrá március!!!!!

Tnati!
Te is fogyozol?

KépKép

Kép
keny

Kata,
köszike a dicsit!
Fogyogatok, de ami a legfontosabb, hogy sokkal jobban érzem magamat a bvőrömben!
Érzem, hogy nekem erre volt szükségem.Eddig nem vettem komolyan a diétát!De végre benőtt a fejem lágya! :lol: :lol: :lol:
Neked hogy megy a diéta?

Keny,
haladok.1hete mértek meg(egy alakformáló szalonba járok 6hete, ott rendszeresen van mérlegelés, meg centiben is lemérnek), akkor a kezdeti súlyomhoz képest 2kilóval voltam kevesebb.Ja, és 14centit fogytam összesen.Ebben benne van a has, comb, csípő..........
Nemsokára megint mérünk.Kíváncsi vagyok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lenne még egy kérdésem Lányok!?
Sütöttem magamnak tk.kenyeret.Nagyon guszta lett szerintem, csak az a baj, hogy nem igazán szeretem a tk liszt ízét.Szeretném megkérdezni, hogy felesben használhatom a tk.lisztet kukoricaliszttel keverve?Az mennyire magas GI értékű?Mert sajna csak tk-t nem szeretnék többet csinálni, nem ízlik!
Ötletek?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi lányok! :oops: hát öregszik az ember ... :)

Puszi: hajra marcius!

Alle: nagggyon szuper volt minden! ;) gratulalok a szep eredmenyekhez!

Irises: remelem mar jobban vagy!

Kugli: haaat koszi nagyon jol vagyok mostansag :). Drukkolok am ezerrel!

Melinda: en sem szeretem a legtobb tk liszt izet, foleg a rozset, de a tk tonkolybuza nagyon bevalt, tobb mint fel eve mar csak sajat keszitesu kenyereket eszunk, es olyan jokat lehet kiserletezni. Meg a graham liszt is jo szerintem. Jo sutogetest, dietazast!

Nani: khm... hat irulok-pirulok, a dietat mar csak 80%-osan tartom, gyogyszert is kevesebbet szedek amiota mar nem lombikozunk. Majd tavasszal szeretnek menni vizsgalatra, akkor majd kiderul az igazsag :oops: :)
Te hogy vagy? mikor akcioztok?

pussz mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!

Alle: de örülök!!!! :D Az Avanda egy csodamet! :wink:

Irises: asszem láttalak a Kaáliban, de sürögtél-forogtál,... :lol: . Fekete irhakabátban voltál a férjeddel, aki szintén szemüveges és nagy hátizsák volt nála? Ha igen, velem írattatta alá a papijaitokat! :wink: Meg aztán ő le is ült majdnem velem szembe. Vártam, hogy odajössz hozzá, de addigra meg engem hívtak be.
Remélem minden jól alakult, nagyon drukkoltam! :wink:

Rólam: minden ok odabent, így kezdhetünk mensimkor, jeeeeee! :lol: Megkaptam a recepteket, úgyhogy várom Pirit ezerrel! :P

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi!
Ez szuper akkor mindent bele!!!!

KépKép

Kép
keny

Puszi, ezek nagyon jó hírek! Akkor hajrááá! :wink:

Irises, hol vagy? minden rendben? gyere, mondd már el mi történt. :roll:
kuglica

Puszi,
de jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Igen Puszi sürögtem-forogtam, iszonyúan kellett pisilnem :roll: , aztán behívtak. Mikor kijöttem nagyon néztem a táskákat. Volt egy szőke lány kint és egy barna hosszúhajú akiket nagyon néztem, csak nem láttam a táskát és nem mertem odamenni...Igen illik rám a személyleírás, a férjem hozta azt az őrült nagy táskáját és tiszta ideg volt egész nap, mert melóznia kellett.

Hát vegyes a sztori. Mikor beértünk rögtön behívott uhu-ra, akkorra már hárman lettek, örültünk a dokival, de aztán mégis egy peti maradt. Ezerrel vigasztalt a doki, de valahogy nem voltam ideges miatta. Eddig mindig csak rosszul ment, most majd jól alakul :lol: Puszikám drukk Neked a márciushoz.

Kugli drukk-hegyek Neked a holnaphoz.

Bocsánat, hogy most jövök, de kidőltem, hazaértünk, ettünk és én azóta alszom. Egy valami azért jobb, mint múltkor. Múltkor hatan lettek és nagyon fájt a hasam utána, most nem, van a kevés petinek is előnye. Kímél már a leendő gyerekünk.

irises

Irises!
Drukk a kis egykének az osztódáshoz!!!!!!

KépKép

Kép
keny

Irises: sajnálom, hogy nem sikerült beszélnünk, de mint 2. számú tanútok ezerrel drukkolok!!! :lol: Hajrá Egyszemke!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Szia Irises - nagyon drukkolok az egyszemkének!! Örülök, hogy azért minden rendben volt. (Már kicsit aggódtam, de most akkor megnyugodtam. :wink: ) Hajrá egyszemke, kapaszkodj!!! :wink:
kuglica

Puszi, kicsit meg voltunk csúszva, a papírokat majdnem otthon hagytuk, nem is mi lennénk, köszönjük szépen a tanúskodást. Tudom ki vagy :lol: A férjem is. Szerintem utánam mentél be B. dokihoz.

irises

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?