Sziasztok! Ma megint mindenki dolgozik ezerrel?
Rencsi! Nagyon szorítok, már biztosan ott figyel egy szép szám a praclidban! Jó szerelembeesést! Majd gyere, hogy mi volt, részletes beszámolót kérünk!
Babola! Szilvalekvár, szerintem is, és kitartás, nálam ugyanz a helyzet, mint Barinál, amióta terhes lettem minden rendben az emésztésemmel... meg is vagyok ám lepődve... de jó ez így... ez a gyerkőc csodákat tesz velem!
Tényleg figyel a sok folyadékra és a husira, illetve egyél sok zöldséget, szerintem segíthet az is!
Nálam tegnap meglett az újabb havi TSH eredmény 0,89! ami tökéletes.... ma pedig megvolt a reggeli utáni 60 perces vércukor, amit már tudok is, hogy 4,32 lett! ami szintén olyan jó! Szóval tényleg ez a gyerek egy csúúúúúúúúúúcs, vagy csoda!
A laparra nekem is 3 napot mondtak, de állítólag tényleg utána jól van az ember lánya...
Kretty! már nem is tudom mit vuduzzak neked! akarjuk, hogy megjöjjön, vagy akarjuk, hogy esetleg, talán, az egyik csíkos teszt holnap megmutassa magát????? Vagy egyáltalán nem lehet, most hogy megy a szuri? mindenesetre azért drukkolok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd! puszillak!!!
Mné! Kellemes hétvégét! jó pihit!