Új privát üzeneted érkezett!

Elbizonytalanodtam :oops: lehet én is 1000-t szedek? Nem is tudom, csak szedem :oops: De ciki
Megnézem, mi van a dobozán otthon és jelzem....

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Laptető átadó a következő akciósnak! Hozzon szerencsét

allegrobarbaro

Puszedli, ha jól tudom, az egyik összetevő aránya.
Alle, ha szükséged van a bogyóra, szívesen adok.

babaimádó
Kép
babaimado

Hello Lányok!

Régen voltam, ne haragudjatok.. sok a munka és az egyéb tennivaló.. ráadásul hétvégén benáthasodtam - most már jobban vagyok.

Ma voltam a Kaáliban konzultáción. A doki mondta, hogy abba is hagyhatom ma a fogigátlót - szünet három napig - és pénteken, feb. 5-én kezdem a szurikat. Szóval indulunk. Punkció valamikor feb. 15-17-e környékén várható. :)

Most rohanok, de majd még jövök. Mindenkit puszilok.
kuglica

Kuglica!
Pont délelött gondoltam Rád, és mire ide értem itt vannak a hírek!Na ez szuper!Aztán csak ügyesen azzal a Gonallal! :wink: De most már profi leszel.

KépKép

Kép
keny

Kugli, hajrá stimu!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Úgy néz ki sikerül Szeged városában nőgyógyászt találni.

Arikon mi is pont 18-án 14-kor leszünk konzin, csak nem Pesten hanem Szegeden. Sok sikert a kezdéshez!

Nati sajnálom, fel a fejjel azért vagyunk itt hogy erősítsünk!!!!!! :D

Puszedli jobbulást!

Keny ilyen pocakot szeretnénk mis is.

Egy ismerősöm kisfia ha megkérdezik hogy hol van a kistesója, a saját pocijára mutat nem a mamiéra és mondja itt van a hasamba. Hát nem édes!!

Üdv Ebba, hajrá babásodás! Miért hagytatok ki két évet? Már van baba?

Mindenkinek szép hétvégét, kitartást a stimusoknak!!

Hovnika: Minden egyes nap egy ajándék!
hovnika

Kugli,
hajrá stimu!!!!!!! Jujj, de jó most neked!!!! most már minden simán fog menni!!!!!

Keny,
aztaaaa!!!! Nagyon nagyon csini pocakod van!!!! Tényleg modellfotó :)))

Hovinka,
örülök, hogy van dokid szegedn is!!! Ő most más, mint a kaális? Miért kell "kettő"?

Ari,
ti hogy hogy ilyen korán már mentek is konzira????

Puszi,
már nálatok is visszafele számoljuk a napokat, igaz??? Ugye már jobban vagy???

Baba,
nálad teljesen elmúlt a köhögés??? Ugye már te is megnyugodtál???

Meli,
csak ügyesen a diétával!!!! Én este elbuktam :oops: :cry: megint befigyelt egy kis csoki... :cry:

Én ma beszéltem a doktornővel, azt mondta 3 hónapot ki kell hagyni, ezért majd májusban folytathatjuk??????!!!!!!! Kicsit meglepett a május, én azt hittem a kezdések között kell meglennie a 3 hónapnak...
Tudja valaki, hogy pontosan hogy van ez????

S még egy kérdés, mintha anno olvastam volna, hogy apabajra hasznlatos gyógyszerről irogattatok... megírnátok nekem még egyszer, hogy gyengébb spermaképre ki mit használt???? Köszönöm előre is!!!
Vendég

Megnéztem, 4/1000-t szedek. Most már ezt is tudom.
Baba, írok pü-t és köszönöm a segítséget.

allegrobarbaro

Nati, igen, elmúlt a köhögés.

babaimádó
Kép
babaimado

Ja, lányok, egy infó: ha valaki Clinone 80 progi gélt kap transzfer után utrogesztan után, akkor érdemes a helyi patikát megkérdezni az árról, mert mi a kaáliban 19.990-ért vettünk, amit az itthoni patikában vettünk, az pedig 19.100 ft volt. Elég nagy különbség szerintem, pláne, ha a 12. hétig kell használni :P :P :P bár csakmár ott tartanánk :P :P :P
Vendég

Kuglica:

hajrá, de jó hogy indulhattok, innen már közel a cél....

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok Csajok!

Kuglica, drukk a kezdéshez! :D

Tnati, apabajra nálunk nagyon bejött a FERULANT kapszula férfiaknak. (60szem kb. 10eFt). Igaz nálunk csak önszorgalomból "javítottunk" a dolgon, de a doki meg is dicsérte Apa erdményét az utolsó két stimunál. (Azt mondta spontánra is elég lenne bőven)
A Crinone 80 progigéllel én is hasonlóan jártam. Korábban a Kaáliban és a gyógyszertárban is 19.100,-Ft-ot fizettem, de az utolsónál már kereken 20eFt-ot kértek érte a Kaáliban. :shock:
Nekem tegnap kellett az utolsó, gyors csökkentés után. Igaz én napi kettőt használtam előtte. :oops:

Baba, végre, elmúlt a köhögés! Nagyon szép pocid van!

Keny, húúúúúúú de karcsú vagy még mindig! Azért nagyon csini a mini pocak! :wink:

Nálam semmi extra, progigél letudva, estére azért már nekem is van pocim (tegnap Apa is megerősített ebben), de napközben nem is látszik. :? A stimu alatt 60kg körül voltam, múlt héten 55kg került be a kiskönyvembe. Ma reggel is 54,9 voltam. Pedig nem émelygek, egyszer sem hánytam, igaz nem is kívánom nagyon a kaját.

Mindenkinek drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

bocsi lányok elírtam... utró helyett, nem után..

Bols,
nagyon örülök, hogy jól vagy és a súlyod!!! nagyon irígylésre méltó!!! vigyázz magatokra!! Akkor ezekszerint meggyógyultál??
köszi a gyogyi infót!!!
Vendég

Bols,
biztos így kell írni??? nem találok róla semmit sem a neten, csak a Te korábbi hozzászólásodat... :shock: :shock: köszi
Vendég

Nati,
a Ferulant, ill. Fer14 is jó "apabajra", de ahhoz legalább 3 hónapig szendi kell. :)

Kép
arikon78

szrityi

Tnati, jól írtam, de látom már Szrityi segített. Nálunk Apa először csak 1,5 hónapig szedte, napi 1-et, az utolsónál 2 hétig napi 1 aztán 2 hétig napi 2 végül a napi 3-ra is rá tudtam beszélni (kb. 1,5 hétig) mégis hatott, mint ahogy a vonalzóm is jelzi :wink: .
Arra azonban figyeljetek, h Apa nagyon álomszuszi lesz tőle (barátnőm férje és enyém is erre panaszkodott). Nekik is sikeres lett a lombik a szedése után :roll:.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Köszi Lányok, már jobban vagyok. Ma egész délután koriztunk, síeltünk, szánkóztunk, isteni volt!!! :D

Teszek táblát, hogy el ne veszítsétek a fonalat! :wink:

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy ritkán vagyok, de betemet a munka!
De sokat gondolok ám rátok, és drukkolok a háttérből!

Nati,
kívánom, hogy minél előbb rendbejöjjön a kis lelked!És tudd kisírni magadat, mert az sokat segít!

Kugli,
de jó!De jó!De jó!
Kezdhettek is!
Nagyon örülök neki!
Drukkolok!
És a szurikkal csak ügyesen!

Puszi,
köszi a táblit! :wink:

Keny,
nagyon csini vagy!
Nekem ilyen vékoony derekam nem lesz soha! :oops:
De nagy hasam majd igen, ami nemsokára Neked is lesz!MÉg pár hét! :D :D

Viki,
nemsokára konzi!
Izgulsz már?

Lányok, én csütörtökön megyek megbeszélni a következő lombikot!Hát, nagyon várom már, de emellett ideges is vagyok!Nem tehetek róla, de még mindig bennem van a félsz, a múltkori tragédiánk miatt! :cry:
Remélem, ha beszélünk a dokival, jobb lesz majd.Mindig megnyugtatnak a szavai! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Alle, úgy látom beszerezted a gyogyit :)

Puszi, köszi a táblit, amúgy rohan ám az idő márciusig! Tavasz lesz, gyönyörű tavasz! :wink:

Nani, hogy vagy? Gondolom már kihavazódtatok...

Meli, szerintem mindenképpen menj el endokrinológushoz (nem játék)

Keny, csudaszép pocid kerekedik :wink:

Bols, rohan az idő már a 10. hétet tapossátok!!!!

Babi, 13-at!!! :shock

Akciózoknak drukk!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata,
köszi a tanácsot!
Beszéltem egy dietetikus ismerősömmel.Azt mondta, hogy diétázzak rendesen(ezt egy ideje egyáltalán nem vettem komolyan), meg sportoljak, és csináljunk egy terhelést majd márciusban.Ha akkor sem lesz jobb eredmény, akkor lépjünk tovább!
Úgyhogy van pár hetem, hogy teljesen átszervezzem az életemet.
De érzem, hogy most menni fog!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Nati nem kell két orvos a lombikhoz, de mivel nekem van olyan, hogy kisebb műtét, stb. más orvos is kell amit a kaáli nem csinál.

Szép hetet mindenkinek.

Hovnika
hovnika

sziasztok!

Puszi, köszi a táblát!

Kalkata, a parkolónk romokban a hótól, de én többet nem akarok kocsit tolni. :lol:
Jó szervezkedést az esküvőhöz! :wink:

Kugli, hajrááá! :wink:

Meli, a diéta sajna nagyon fontos, majdhogynem a legfontosabb ir-nél! Én ma voltam a mens-be, és arról szólt a konzi, hogy fogyjak,diétázzam szigorúan, ohne fehérlisztes cuccok. Gyógyszert nem váltunk ( marad a 3x850-es adimet),nem hozna -jobb,nagyobb- javulást az 1000-s változat Tűű szerint.
180 ch-t ehetek/nap. Minimum 4 kilót fogyjak 2 hónap alatt.
Kicsit kiborultam, hogy itt toporgok évek óta ezzel az ir-rel, és ennek sose lesz vége. Nem haladok előre. ( na jó, tudom ez nem teljesen igaz)
Elkészültek az immunpaneleim is, tök jó vagyok.
A kromoszóma és trombiszűrés 1 hét/10 nap múlva lesz kész, egyébként az összes leletem kiváló, kivéve az inzulint. CSak az a szar. :(

csók a kismamiknak!
nani72

Nani,
sajnálom, hogy neked is ilyen gond ez az ir.
Hát, a diéta nehéz, de most mindenképpen betartom, az tuti.
Még ha nehezen is fog menni!
Az az igazság, hogy jelenleg nincs se időm, se pénzem rendes endokrinológust keresni, az enyém borzalmas.Természetesen, ha fogyok, tartom a diétát, és mégsem lesz jobb az eredmény, akkor lépek tovább!
Kíváncsi vagyok a vizsgálataitok eredményére!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli:

küldtem neked privit endokrinológus ügyben.

szrityi

Nani,
sajnálom a nem túl jó híreket. Sajnos én is a "toporgó" IR-sek táborába tartozom, nagyon lassan változnak az eredmények. A diéta fontos, a fehér lisztes kaják ősellenségek, sajnos, akármilyen finomak is :? Kitartás neked a diétához

allegrobarbaro

Nani, Meli!
Ajjaj fránya IR, sajnálom, hogy ilyen körülményes e miatt a babaprojekt:(.De eljön ám a Ti időtök is!

Puszi!
Síelés hmmm irigykedek :lol:

Kalkata!
Mit látok újabb menyasszonyunk van :P Jó készülődést!Ha tudok segíteni csak szólj, közeli még az élmény!Priviben is jöhetnek a részletek olyan kiváncsi vagyok!

Bols!
Esti poci :lol: , az olyan aranyos!

Tnati!
Van még eszkimótok?Vagy lombik lesz májusban?

Mindenkinek pussz!!

KépKép

Kép
keny

Helló mindenkinek!

Hovnika!
Nincs baba, endós vagyok, és mellé még nem tudunk stimulálni:( Így most, ha minden jól megy, akkor petesejt donorral indulunk neki.

vvviki!
Megkérdezted nekem az utazási támogatást? Nem is tudom, hol kellene megkérdeznem. Lehet, hogy Harcimókustól?:)
ebba

Sziasztok Csajok!

Ebba, a háziorvosodtól kell papírt kérned utiköltség térítéshez. A Kaáliban a recepciónál és az orvosnál is le kell igazoltatnod (pecsétek, dátum, aláírás). Egy lap négy alkalomra szól. Ezután leadod az OEP helyi kirendeltségénél, kb. 30 nap múlva megkapod a pénzt.
Mi Eger-Budapest útvonalra kértük a költségtérítést, gépkocsival (nem tömegközlekedéssel!) semmi más nem kellett hozzá (benzin-számla, buszjegy, stb.). Remélem érthető volt és tudtam segíteni.

Mindenkinek szép napot!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Meli, akkor hajrá diéta + mozgás!!!! (remélem sikerül így Neked)

Nani, ismerős érzés mind hólapátolás mind diéta ügyileg. Kezet rázhatunk helyben toporgás ügyileg (+ én vékony vagyok, az még sz@rabb... :? )

Alle, remélem mi jobb hírekkel szolgálunk a kontroll után, ugye? :wink:

Keny, köszönöm, csodálatos érzés!!!

kalkata

Szrityi,
nem kaptam meg a prividen! :cry:

Köszi Csajok a diéta drukkokat!Betartom, mit ahogyan a nagykönyvben meg van írva!
Márciusban, lombik előtt lesz egy kontroll, remélem addig sikerül letornáznom az értékeket, hszen feltornázni is gyorsan sikerült! :evil:
És ami még talán szerencsém, hogy rajtam van jópár kil fölösleg!
Ha megszabadulnék legalább a felétől, már akkor boldog lennék!

Kalkata,
igen, azt mondják, hogy a vékony IReseknek rosszabb, mint a túlsúlyosaknak!
Azért mennek ám a drukkok a diétához! :wink:

Nani,
Nked is!
Rajtad kb. hány kiló plusz van?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli:

Nem tudom miért nem ment el, küldöm még egyszer.

szrityi

Szép estét mindenkinek!

Kata, én most szkeptikus vagyok,kicsit nagyon nem tartottam az utóbbi 2 hétben a diétát, egyszerűen muszáj volt csokit ennem (de legalább étcsoki volt, az uzsonna helyett) Most már kezdek visszarendeződni, szóval kíváncsi vagyok az eredményre.
Te mikor mész kontrollra?

allegrobarbaro

Meli, igen nekünk nehezebb. :(

Alle, terh. 12-én, doki 16-án. Előtted.

kalkata

Jó reggelt mindenkinek,

Kata, igen, épphogy, de előttem. Remélem, legalább neked jók lesznek az eredményeid :)

Baba, itt is köszönöm a bogyókat :)

allegrobarbaro

Szívesen, Írtam neked választ is.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Na, megjöttünk Pestről.
Legkorábban április első hetében kezdhetünk, mert sajnos valóban ki kell hagynunk 3hónapot, és ezt nagyon szigorúan betartják!
De most nem is bánom.Pont úgy nézem, hogy 10hét múlva kezdünk, és nekem 10 kilótól kellene addig megszabadulni.És a heti 1kiló, az nem is sok, ugye!?
Tehát áprilisban, húsvét után kezdés!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

IReseknek jó eredményt! :wink:

Meli: jó fogyit! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica!!!!!!!!!!!!!!!

hát nem megelőztél :lol: :lol: :lol: !
gratula!!!!!
mi tegnap voltunk uhun, csiszta apad már csak 1 cm...de azért még egy doboz fogigátló lemegy... és március 12-én kezdünk!!!!

te már addigra ikreket fogsz cipelni a pocakodban!!!!!!

puszi neked és mindenkinek!!!!

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Ideért piri!
34 napos ciklusom volt!
Ez hihetetlen!
Gyogyi nélkül évek óta nem produkáltam ilyet! :D És még pém is volt! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi!
bols70 köszi az infókat! Ha minden jól megy, 16-án megyünk Pestre.
ebba

Sziasztok Kismamik!

yner ma elárasztotta a reklámjával a babanetet, mindenhová leírja fenti üzenetét.

Sehová se kattintsatok, ez egy reklám, aminek nem itt a helye!

üdv

kispatak
Vendég

Meli, húha, 10 hét alatt 10kg az nem "piskóta" :oops:

Nanikám, miújság????

kalkata

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy ritkán jövök, de nagyon sok a meló és minden egyéb. Próbálok azért majd visszaolvasni.

Zsuki - nagyon édes vagy, úgy legyen! :) Neked pedig gyorsan elszáll ez az újabb hónap.. hajrá márciusi ifjak! ;)

Melinda - neked nagy hajrá az április kezdéshez! Gyorsan elszáll ez is, hidd el!

Én ma kezdem a szurit!!! :P
kuglica

Kugli: csak ügyesen a szurikkal!

Táblában senki nem akar frissíteni az adatain? :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Szia Puszi! Most már rutinos vagyok a szurikkal.. legalábbis, úgy gondolom. :wink: Te hogy vagy? lemaradtam egy kicsit és elvesztem.. Mikor lesz a következő akciód?

Nekem a táblicskuban csak annyi változtatni való van, hogy feb. vége helyett valamikor hamarabb, kb. feb. 20-ra várható a beülti.. majd menet közben kiderül. (Jövő héten kedden megyek az "ötödik injekciós uh-ra".. gondolom, hogy majd utána pontosítunk).
kuglica

Kugli: febr. végén kezdünk. ET márc. közepére saccolható.
A változtatásokat, ha már tudod, priviben írd meg kérlek!

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

Meli, 10 kg 10 hét alatt nagy vállalkozás!
(havi 2 kg az "egészséges", mert az tartós fogyás marad)

Kuglika++++++++++++++++++!

Kalkatám puszi neked!(minden rendben.....diétázom) Pedig ma buliba megyek....nehéz lesz, szeretem a sütiket. :oops:

szép hétvégét!
nani72

Voltam, olvastam! :P

Mennek a drukkok 1000-rel minden Akciósnak!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?