Sziasztok
Na mi mindkettőnk télisportját űztük, tegnap este kocsival a cora parkolóban, ma délután pedig szánkóztam, míg a férjem nézett a kutyuval!
Mné: én tegnap megcsináltam a Kriszto által küldött sütikből a túrós sütit, számításaim szerint az egész adag 650 gr, amiben van 70,6 gr CH! ma pl ebből ettem vacsorára, tegnap meg ebédre egy picit
én még nem mértem magam, azt már többször megállapítottam, hogy az nem jó, ha minden nap mérem magam, a múlt hét hétfőn kezdtem el számolgatni, aznap reggel megmértem magam, úgyhogy én minden hétfőn fogok mérlegelni:)
Érdekes ez az éhség dolog, amit mondasz, én sem szoktam éhes lenni! Nem lehet, hogy keveset számolsz egy-egy étkezéshez??
Nekem ilyet mondjuk nem is mondott, hogy védekezzünk!! Ez érdekes!
Amit mondott, az az, hogy az én rövid ciklusom (25 nap) az nem jó! Hiába örültem neki, hogy rövid (többször van pé-m), de nem jó. Ő kerek perec kijelentette, hogy a 28 nap a jó, és punkt tum. Azzal magyarázta, hogy attól még hogy 25 nap a ciklusom nekem is a 14. napon van a pé-m, és mivel utána már csak 10-11 nap van a mensiig, ez azt jelenti, hogy a sárga test nem tud rendesen kifejlődni, és nem tud megmaradni a terhesség! NAgyjából ezt mondta!
)
Most találtam itt egy nagyon jó írást:
http://hormonzavarok.network.hu/blog/ho ... syndroma-1
Alátámasztja azt amit npgy írt nekünk nagyon érthetően!
Mné: te kaptál gyógyszert? mikor kell kontroll vérvételre menned?
katapetra: ez a kókuszos cucc nagyon jól hangzik!
Kata nem értem ezt, hogy nem mennek le a kilók, hiszen neked már egy csomó kiló lement!! VAgy rosszul emlékszem?
BArika: de jó, hogy jelentkeztél!
örülök, hogy jól vagytok! Remélem hamar elmúlik Zalánnál ez a csúnya bukás!:) puszi Nektek!