Új privát üzeneted érkezett!

Mné: A magas inzulinszint túlzott férfihormon (androgén) termelődésre ösztönzi a petefészkeket. Ahhoz, hogy egy egészséges peteérés végbemenjen, megfelelő arányban kell lennie a petefészek által termelt androgén – illetve az ösztrogén szintnek. De akinél az inzulinszint magas, ott ez a folyamat nem megy végbe. Ha teherbeesés mégis megtörténik a megváltozott hormonszint miatt a vetélés valószínűsége magasabb. :(
Nekem anno a magas inzulinszint ellenére mégis megcsinálták a lombikot. 8 tüszőm lett, de nagyon picik, éretlenek voltak. A punkció megtörtént és kettő petesejt termékenyült meg, de ahhoz is burkolt kellet repeszteni AHA-módszert alkalmaztak ICSI-vel. Már a punkció után nagyon fájt a petefészkem, és ez a fájdalom a beültetés után sem múlt el. Itthon szenvedtem szó szerint, fetrengtem a fájdalomtól és most cseppet sem túlzok. Elkezdtem erősen vérezni,-jóval idő előtt-, és kórházba kerültem. Ott megállapították, hogy a petefészkeim óriásira felduzzadtak, 3-szor nagyobb volt, mint normál esetben. Mindez oka pedig a magas inzulinszint volt.
De nemcsak a lombiknál hanem mindkét inszeminációnál kórházba kerültem, hasonló dolgok miatt. Aztán elkezdtem diétázni és rendszeresen sportolni. Az inzulinszint helyre állt, és a várva várt babásodás megtörtént. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi dokinője nagyon rendes lehet, hogy őszintén elmondta neki az igazságot. Nekem ezt akkor nem tették meg, sajnos 3-szor is a magam bőrén kellett tapasztalnom, hogy tényleg így van, és ekkora szerepe van az inzulinnak.
npgy
Budapest I. kerület

npgy: És ez azt jelenti, hogy 2-3 hónap múlva rendeződik az inzulinszintem, és lehet ismét próbálkozni? És a diéta alatt miért nem? Hiszen ha minden igaz, akkor már nem termelődik annyi inzulin a szervezetemben, vagy még igen? 3 hónap múlva ehetek egy jót?

Mné
mné

Mné!

Az ir nem gyógyítható, ez egy életre szóló "kaland".Viszont tünetmentes lehetsz, de csak kõkemény hozzáállással.

Ezt a szintet kell elérni,mert ez optimális a teherbeeséshez.
Én voltam úgy, hogy kevés lett hirtelen a cukorszintem, és hipoglükémiás rohamot kaptam(pulzus egekbe,szédülés stb....)aztán bekpatam egy kis csokit,és minden oké lett. Ha túl soknak érzem(vagy tudom :oops: )a cukromat akkor meg gyorsan iszok kb. 1 liter ásványvízet.

Nekem sokkal jobbak lettek az értékeim,igaz gyógyszer mellett ,kb betartva a diétát.

Szóval hajrá....
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica: Köszönöm neked is a választ. Hát eléggé lehangoltál.

Én nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nagyjából állandóan éhes vagyok. Ebédig elvagyok, de utána gyakorlatilag folyamatosan ennék... Nagyon remélem, hogy ez az éhség érzet elmúlik lassan, mert ez nagyon nem jó. Így kelni, és így feküdni. Tudom, mindent a cél érdekében, de mi lesz, ha terhes leszek? Én a múltkor is annyit ettem, hogy csak na... Nem lesz ez így jó. Más is küzd ezzel? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?

Mné
mné

Csajok!

azért szerintem semmiképpen nem szabad "belebolondulni" ebbe az IR kérdésbe!!!!! oda kell figyelni, hogy mit és hogyan eszik az ember, de nem szabad a rabjává válni, és főleg most neked mondom Mné, nem szabad éhezni! én sosem vonok meg magamtól semmit, ha sütit ennék sütit eszem, ha csokit csokit, DE kevesebbet és nem ebéd után desszertnek, hanem különálló étkezésként! tehát ha tízóraira megkívánok egy kis sütit akkor megeszem, de mást nem és min. 3 órán át nem eszem utána!
Lehet, hogy túl nagyvonalúan csinálom mostanában, de szerintem a rendszeresség és a kisebb mennyiség a lényeg. sok-sok folyadék és persze jól jön a mozgás is.

Nem okoskodni akarok ám, csak az elején én nagyon belebolondultam, mert a táblázat körül forgott az agyam folyamatosan, aztán félre tettem és mégis működik.

Tegnap fánkot ettem, ma pedig nem tudom ismeritek-e a germknödel-t, amit a sípályák melletti hüttékben lehet kapni. fenséges, szilvalekvárral töltött gőzgombóc porcukros mákkal meghintve és vaníliasodóval. már nagyon régen szerettem volna otthon is csinálni és ma megtörtént. Belefért. Szűkösen, de belefér. és néha bűnözni is lehet.

és igen nekem is mondta a doktornő, hogy a vetélések, elhalt terhességek jelentős részéért az IR a felelős, sajnos, de szerintem ha valaki tartja a diétát, ami nem is igazán diéta, hanem életmódváltás, ott nem lehet gond. remélem.... :?

Csajok, én nagyon szorítok nektek, hogy akár ebben a 2-3 hónapban amíg vártok nálatok is megtörténjen a csoda!
Én ezt a védekezős dolgot nem is értem...
ha odafigyeltek akkor jöhet a bébi, nem? hiszen nem voltak olyan vészesek az értékek, hiszen nem kaptatok gyógyszert, "csak" diétát.

kicsit magas nekem az az IR dolog. de valahol úgy érzem még az orvosoknak is! :?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné!

Egyél sok húst!!! azzal szinte nem kell számolni, csak azzal amit hozzá eszel köretnek! és laktat!!!!
Aztán mindig egyél levest! a levesekben kevés (kivéve a paradicsomleves tésztával) a szénhidrát!
Aztán valamelyik nap írta valaki, hogy a krumpli gyorsan felszívódó. az nem az!!! vagyis nekem a doktornő azt mondta, hogy sült krumplit mint lassan felszívódót ehetek délben, krumplipürét ne, mert az már megdobja az inzulint.
Ha sokat iszol az is jó, mert telít és még jó is, mert az anyagcserét is karbantartja, meg amúgy is kell a sok folyadék.
Még gondolkozok milyen praktikák vannak... hogy ne éhezz! :wink:

kriszto

kriszto82

Nálam a pattogatott kuki a tuti:)(Egy adag 3 részre osztva nasiként)

És tényleg ha valaki 1/3 köretet és több húsit eszik :P

Én szinte minden nap bûnõzök egy kicsit fõleg ha érzem,hogy alacsony a cukor szintem.(Én kb. 30-21 ch-t eszek ebédre így kicsi bûnõzés mindig belefér)Az biztos, hogy éhezni nem szabad,mert az a legrosszabb.

Trükk.egy marék sótlan pörköletlen mogyi vagy mandula.Hidd el életet ment:))

Plussz víz, ha éhes vagy.Nálam ilyenkor simán lemegy 3/4 liter.

Ne hagyd ,hogy elkeserítsen az IR.

Kriszto mindenben igazad van-
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Ja és egy idõ múlva szûkül a gyomrod,minél keményebb vagy az elején,annál gyorsabb.

Ha megingasz közbe(be zabálunk valamibõl jóban mint kellene) akkor sajnos kezdhetet elõrõl.

Szóval kitartás.
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Mné,
az nem jó, ha éhes vagy!! Pont az a lényeg, hogy ne legyenek kiugró értékek az inzulinszintben, hanem viszonylag egyenletes legyen az egész nap folyamán! Én amikor csináltam szinte soha nem voltam éhes! Mindenképp tartsd be a napi 5X-i étkezést és tényleg ne hagyd, hogy a rabjává tegyen! Nem kell egy kattant mami senkinek! ;)
Sok sikert!

gigibp

Köszi Lányok! Édesek vagytok!

Kriszto: Mindenben teljesen igazad van. Ezek a praktikák jól jönnek. Nem vagyok egy nagy leveses, de amióta a diéta tart, minden ebédet levessel kezdek.:-) Inni rengeteget iszom, de iszom akkor többet. :-)

Cicamica: Köszönöm neked is a jó tanácsokat. Valószínű, hogy a még többet ivás lesz a jó megoldás.

Igazatok van, nem szabad belebolondulni a számolásba. Csak attól félek, hogy ha nem számolgatok, akkor túl sokszor fogok elcsábulni, és mondom majd azt, hogy belefér".
Minden esetre várom már, hogy leteljen a 2 hónap, és meglássuk, hogy hogyan alakulnak az értékek.

Köszönöm még egyszer!

Mné
mné

Mné: Én is szenvedek......a férjem kapott sógőrnőmtől ikeás mandulatortát, nekem tök aranyosan hozta a dibon-t a szerencsi csokitól....mit ne mondjak, majd meg vesztem egy szelet tortáért........DE nem mertem :(
A tegnapi palacsinta elmaradt, helyette Norbis kókuszgólyókat csináltam :roll:
(10 dkg zabpehely, 30 dkg reszeltalma, 2 k.k. kakópor, rumaroma,édesítőszer, 10 dkgkókuszreszelék)

Én a dietetikustók hallottam, hogy a krumpli gyors....lehet, hogy tévedett, majd megkérdezem.

Krisztó én diéta sport, és gyógyszer mellett sem fogyok......de nem akarok nyafogni....csak neked olyan szépen lementek a kilók!én meg 3 hét kínzás után sem fogytam , egy sz.ros dekát sem :twisted:
Remélem jól vagytok :wink:

Cica: Én gulyáslevest csináltam... a sógórnőm gondoskodott a desszertről, így azt nem csináltam.
katapetra

Katám! Nálunk is gulyásleves van! :D :D

Ez a legsz.rabb amikor az ember lánya nem fogy. nálam is volt ilyen, bár nem most a ch-s diétánál. Csak azt mondom légy kitartó, a férjem anno fogyott 15 kg-ot majd közel két hónapig semmit, de kitartott, ugyanúgy evett, mozgott stb. és aztán szépen lassan lement még 5 kg. de ez már keservesen. Most pedig van sport, jóval több kaja és nem hízik.
Baromi nehéz ez a fogyi dolog. DE nem lehet Katám, hogy az ideális testtömegnél vagy???? lehet, hogy ezért ragaszkodik a szervezeted! ezt nem viccből mondom! simán lehet, hogy ideális a testtömeged.
Puszillak és kitartás, hiszen tudom, hogy átlendülsz majd ezen a holtponton!!!

kriszto

kriszto82

Mné: mi nem védekezünk, nekem meg azt mondta a doki, hogy a természetes fogantatás ellen NE tegyünk :) szóval játszhatunk nyuszisat :oops: :lol:
Nálatok nem értem a tiltást....

Egyébként, ez az egész IR , és társai, kicsit még gyermekcipőben jár....mi pedig itt is nyuszik vagyunk, kísérleti nyulak.
katapetra

Katapetra: Nyamii. Ez a kókuszgolyó nagyon jól hangzik. Holnap én is megcsinálom. Megírod, hogy mennyi édesítőt kell tenni bele? Por vagy tabletta? Nekünk van Süssina tablettánk és Lidl-ös márkájú por édesítőnk. Melyikből kell tenni bele, és mennyit? És mennyi az alma? Szóval, ha esetleg van időd leírod a konkrét receptet?
Sajnálom, hogy Te is szenvedsz! Remélem, hogy hamar túllendülünk a "kezdeti" nehézségeken!

Pusza

Mné
mné

Krisztó: aranyos vagy, hogy kismamiként, is figyelsz ránk...akkor jó étvágyat a gulyásleveshez.....követünk mindenben, a babásodásban is :wink:
a magasságom szerint túlsúlyosnak számítok (170cm/75kg)
Le kellene fogynom min.68kg-ra, a dokinő szerint. :?
katapetra

Mné: na akkor leírom újra, remélem most nem fog megszakadni a net. :twisted:

15db kókuszgolyóhoz:
10dkg zabpehely/zabkorpa
30 dkg alma(meghámozva, kicsumázva)
2 kávésk. natúr kakópor
10dkg kókuszreszelék
pár csepp rumaroma
8-9 csepp folyékony édesítőszer(én ízlés szerint löttyintettem)

összegyúrod a hozzávalókat, alma leve kicsit kinyomkodva, kókusznak csak a 3/4 része kerül bele, a többi a hempergetéshez kell.

a gyúrmányt :) 15 percre folpackkal letakarva pihentetni kell, hogy a zab felszívja a többit.
Minél tovább áll már készen, annál finibb, tehetsz bele diabetikus meggybefőttet, ez még pikánsabbá teszi.
Jó étvágyat, remélem ízleni fog
Azt sajnos nem számoltam ki, hogy mennyi ch-t tartalmaz....én 3-at bevágtam a gulyás után :oops:
katapetra

Mné: Az alma természetesen finomra reszelve van!!!!!!
katapetra

Csajszikák!

Olvastam,h mennyiek küzdötök az IR-rel ill. a diétával.
Én is csak csatlakozni tudok Krisztohoz,h nem szabad rákattanni,mert abba bele lehet hülyülni.
Nekem is 160 grammos diétát kellett tartanom a fiúkkal. Az első két hetet végig bőgtem,mert nem értettem a számolást meg leginkább semmit, de a végén azt hiszem egész jól belejöttem :lol: hozzá kell tenni,h kaptam segítséget is, ha bárkinek szüksége lenne étkezési tanácsadóra csak írjatok privit vagy fészen, mert van egy nagyon kedves kontaktom. Ugyan nem ingyen, de viszonylag "olcsón" segít. Paragi ismerőse és már mondhatom,h az enyém is és nyugodt szívvel tudom ajánlani Rozikát.
Mielőtt még írok én is egy-két praktikát még annyit szeretnék Déviszhez írni,h ugyan nem ismeri el az IR fontosságát ennek ellenére az ő általa "felírt" mediterrán diéta majdnemhogy megegyezik egy IR diétával :wink:
Egy-két segítség: lehet kapni remek cukorbetegeknek való kekszket, nápolyikat, de feltétlenül kell nézni a CH tartalmat. Bevallom én karácsonykor ettem szaloncukrot is úgy,h kiszámoltam,h mennyi van egy szemben és mondjuk tízóraira megettem egy kávéhoz.
CUKOR helyett én XILITet és NYÍRFACUKROT használtam. Ezt tettem mindenbe, sütöttem is vele. Ja van még egy az ERITRITOL (ennek 0 a CH tartalma-nekem ez annyira nem jött be)
EBÉD: leírom a rizs példámat: mikor először főztem rizst akkor kiszámoltam,h mennyi CH van egy zacskóban aztán elkezdtem egy másik tálba kanalazni a megfőtt rizst. A végén a kanalak számát osztottam az össz CHval, így utána már mindig tudtam,h mennyi rizst ehetek. U.így számoltam mindent amit főztem és mondjuk kanállal, merőkanállal számolható volt....

Remélem segítettem én is egy kicsit ;)

Melcsike, Matyinak jobbulást!!!

Nálunk minden OK. Benedek nagyokat alszik Zalán meg nagyokat bukik :s Szegény megint 2 napja mindent kibukik.
Ma beszéltem Csutival, Ők is jól vannak ;)

Puszi mindenkinek

bari6

Én is csak azt tudom mondani, mint Krisztó. Ugyan én nem vagyok IR-es, ennek ellenére napi 5-ször eszem, keveset. A felesleges kalóriát kerülöm (így ásványvizet iszom üdítő helyett, és édesítővel iszom a kávét/teát). És ami kulcsfontosságú (és ebben az orvosok véleménye is megegyezik) az a redszeres mozgás.

Kata, igazad van, ez az IR kérdés még gyerekcipőben jár (mint annyi más az egészséget illetően). Valamelyik orvos nem is törődik vele, valamelyik meg túlspirázza). A fogyás néha stagnál, de ne add fel, elindulnak azok a kilók lefelé! :wink:

Bari, csudaszépek a fiaid! :D

Szép estét!!!!!
Vendég

Sziasztok

Na mi mindkettőnk télisportját űztük, tegnap este kocsival a cora parkolóban, ma délután pedig szánkóztam, míg a férjem nézett a kutyuval! :D

Mné: én tegnap megcsináltam a Kriszto által küldött sütikből a túrós sütit, számításaim szerint az egész adag 650 gr, amiben van 70,6 gr CH! ma pl ebből ettem vacsorára, tegnap meg ebédre egy picit :)
én még nem mértem magam, azt már többször megállapítottam, hogy az nem jó, ha minden nap mérem magam, a múlt hét hétfőn kezdtem el számolgatni, aznap reggel megmértem magam, úgyhogy én minden hétfőn fogok mérlegelni:)
Érdekes ez az éhség dolog, amit mondasz, én sem szoktam éhes lenni! Nem lehet, hogy keveset számolsz egy-egy étkezéshez??
Nekem ilyet mondjuk nem is mondott, hogy védekezzünk!! Ez érdekes!
Amit mondott, az az, hogy az én rövid ciklusom (25 nap) az nem jó! Hiába örültem neki, hogy rövid (többször van pé-m), de nem jó. Ő kerek perec kijelentette, hogy a 28 nap a jó, és punkt tum. Azzal magyarázta, hogy attól még hogy 25 nap a ciklusom nekem is a 14. napon van a pé-m, és mivel utána már csak 10-11 nap van a mensiig, ez azt jelenti, hogy a sárga test nem tud rendesen kifejlődni, és nem tud megmaradni a terhesség! NAgyjából ezt mondta! :))

Most találtam itt egy nagyon jó írást:
http://hormonzavarok.network.hu/blog/ho ... syndroma-1

Alátámasztja azt amit npgy írt nekünk nagyon érthetően! :)

Mné: te kaptál gyógyszert? mikor kell kontroll vérvételre menned?

katapetra: ez a kókuszos cucc nagyon jól hangzik! :)
Kata nem értem ezt, hogy nem mennek le a kilók, hiszen neked már egy csomó kiló lement!! VAgy rosszul emlékszem?

BArika: de jó, hogy jelentkeztél! :) örülök, hogy jól vagytok! Remélem hamar elmúlik Zalánnál ez a csúnya bukás!:) puszi Nektek!
kvzsuzsi
Fót

Köszi csajok, elfogultság ide vagy oda, azt hiszem jól sikerültek a fiúk :roll: A bukás megszűnését mi sem bánnánk,mert ez idegileg kimerítőbb mint kelni éjszaka. Tegnap este a 3. ruhájában aludt el a kis drága :roll: olyan éhenkórász,h felhergeli magát ezzel sok-sok levegőt nyel és hát tudjuk,h mi lesz a vége.

Pussz

bari6

2x szállt el amit írtam :twisted:

Barikám, csak annyi, hogy örülök, hogy jól veszitek az akadályokat, Zalánkának üzenem, hogy nyugi, marad neki is tejecske :)
Gondolom nem könnyű, az aggodalom, de hidd el hamarosn belejön a kis kópé!

Zsuzsi: jól emlékszel, igen fogytam, de októbertől dec. végéig visszacsúszott 4 kiló....DE nem akarok ennyit nyafizni.....majd csak lesz valahogy!!!!

Jó éjt mindenkinek!
katapetra

Sziasztok!

Ma van a 14. dpo, ET+9.

A teszt csont negatív volt reggel.:((
Szerdán ellövöm a Kaáli-s tesztet, és nem fog meglepetés érni, hogy az is negatív lesz. Aztán abbahagyom az utro-t.
Semmi tünetem nincs már napok óta. A cicim is teljesen leengedett, a haspuffadás is elmúlt.

Kicsit utána nézek a fagyibabás beültetésnek.

El vagyok keseredve rendesen. :cry: :cry:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra!

még egy cseppet tarts ki, még legalább szerdáig, akkor mész vérvételre, nem?
én még szorítok egy picit jó?
Egyébként ilyenkor fagyissal indulhatnátok a következő ciklusban rögtön?
Hatalmas ölelést küldök és még picurka kitartást!!

puszi

kriszto

kriszto82

Npgy! Mikor mentek a kombináltra? vagyis arra mentek???
Hová? Kihez?

Melcsi! Jobban vagytok??

Rencsi! Remélem nem fagytál ma meg reggel, irtó hideg volt, van! Gyere majd, hogy mi a helyzet!

kriszto

kriszto82

Almedra, szerintem koran teszteltel, nem? Ne add meg fel!!!!!

Rencsi, gyere majd, mi volt UH-n.
Vendég

Sziasztok,
voltunk 2. lettem pedig csak 7:05-re értem oda.....a helyzet jobb mint eddig de nem tökéletes van egy nagy 16X14-es meg 4 db 11-12-es meg millió kicsi több mint 20 darab.....szerdán kiderül, hogy leállás vagy pénteken punkció.....drukkoljatok!!!!

Almendra,
még nagyon korai , ne add fel!! nagyon szorítok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Rencsi! naná, hogy pénteken punkcióóóóóóóóóóóóóó
szorítok nagyon!!!!!

kriszto

kriszto82

Almendra!Nekem a kicsi fiammal nagyon halvány volt a tesztem egy héttel a menszi kimaradás után. És itt van.A másik sajnos nyugodtan mondhatom ,hogy sokszor voltam terhes és nem is tudtam róla,én a kezeletlen Ir miatt veszítettem + endos is voltam pluszba amirõl szintén nem tudtam, szóval ne add fel.
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Rencsi drukk megy neked is :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!
Barikám
Képet,jó sokat nem lehetne? :oops:
Almendra
Szerintem szerdán úgy is kiderül!Van amikor később lesz pozitív a teszt,volt már erre is példa.Nagyon nagyon szorítok!!!
Rencsi
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Nem értem ezt a ne próbálkozzunk dolgot! :shock: Vagy csak azért mert én már nem is emlékszem arra milyen az amikor észnél kell lenni? :oops: :lol: Vannak csodák!
Kriszto
Hogy vagy?Nagy lépést tettél már kismama nadrágot is hordasz! :wink: Kép? :oops:
Npgy
Nálad is van már kismama nadrág?Jól vagy?Kép? :oops:
Mné
Még van pár darab lelet,és ha minden jól megy akkor kezdünk is.Most szedek gyógyszert,mert a kenet nem lett jó.Szombaton kidobtam a taccsot is,nem tudom mi volt velem.De vasárnap nem bírtam ki és voltam hó golyózni,meg szánkozni :lol: :lol:
Mikor indulsz?
Kretty
Hogy mennek a szurik? :wink:
Lehet ilyenkor tornázni?Stimunál?? :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Na jó nem bíííííííííírom tovább! teszek fel képet: :D :D

Kép Kép

Npgy! Gyere majd, hogy hogy vagy!!!!

Leeda! Remélem szerencsésen megérkeztetek, majd jelentkezz be, hogy minden ok, és hogy ott mekkora hó van!?

Kagyló, akkor a napokban indultok is? Drukkhegyek neked is!!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszti
Nagyon csini kismama vagy!Nagyon cukker a pocid!!!!!!!!!!!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

:)Nagyon jók a képek:))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto,
jaj de cukor :D :D :D már milyen szépen látszik!!!!

Mné, Kata és Kriszto,
köszönöm, hát nem mondhatom, hogy nem voltak rázós óráink tegnap... :? Ahogy átléptünk Szerbiába, már az első kilométeren sokkolódtam. Elakadt kamionok, és legalább 10-15 cm hó az autópályán, csak a teteje volt úgy ahogy eltolva, utána semmi, csak amit a kocsik próbáltak eltolni, így jöttünk kb. 100 km-t. Hókotró persze nuku, sehol semmi, a többiek meg úgy szaggattak körülöttünk, hogy csak na, persze csúszkálás jobbra-balra.
Utána már egy sávon lehetett haladni, többé kevésbé, így persze estére értünk a hegyek közé, ahol véget ért az autópálya, és a tök sötétben rázendített a szembefújó, vízszintesen eső hó, megspékelve kavargó széllel. És mindenütt rengeteg kamion a szembesávban. Amíg előttünk is ment kamion, tudtunk haladni, de egy idő után nem vállaltuk be a 90-es tempót ilyen időben, így lemaradtunk, és szinte vakon próbáltunk haladni, a lámpa, ködlámpa semmit nem ért, fogalmunk sem volt, merre megy az út
:roll:20 km után feladtuk és egy útszéli helyen megaludtunk, vagy legalábbis próbáltunk, de nem nagyon ment. Én 4 pulóverben és kabátban, stb. Na mindegy, reggel továbbindultunk és szerencsésen megérkeztünk, most itt vagyok egy pici kis szállodában, és ki sem dugom egyenlőre az orromat! A párom elment oktatni, majd este bemegyünk vacsorázni valamerre :wink:
Szóval Katám, nagyon jól tettétek, hogy nem indultatok útnak, bár nektek jóval ismerősebb lett volna a terep és az útviszonyok is, mégis inkább akkor gyertek, ha jobb az idő!! :wink:
Bocs, hogy hosszúra sikerült!

Almendra,
szerintem is még nagyon korai volt ez a tesztelés, de szorítok!! :roll:

Rencsi,
nagyon szorítok!!!! :D

Puszi Nektek!!
leeda

Leeda! Huh, ez szuper, mármint idézőjelben, basszus alaposan felkészültek ott a hóra... remélem mire jöttök vissza, addigra kicsit alakulnak a dolgok. Elég kalandosra sikeredett ez az út. ne is mozdulj ki, gondolom ott még hidegebb van a hegyekben. viszont nagyon szép lehet a táj. :D

kriszto

kriszto82

Kriszto,
itt nem viszik túlzásba a hótakarítást, sajnos nem nagyon van pénzük az embereknek és az államnak sem, látszik, hogy nem tudták még kiheverni a múltat. Most nem kimondottan hegyes tájon vagyok, bár itt van a város mellett egy, de még csak futólag láttam :wink:
Kb. -10 fok van jelenleg!
leeda

Kriszto: elbőgtem magam a képeken. Olyan aranyos a pocid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy örülök Neked! Millió puszi! :lol:

most mennem kell, majd holnap délután vagy este jövök!
pussza Mindenkinek!
npgy
Budapest I. kerület

Holnap lesz az elsõ konzi semmi leletem nincs meg, de majd neki fekszek amikor megkapom, hogy mit is kér.

Remélem kedhetek lombikkal,és nem kell inszemre menjek :oops:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica mikorra mész holnap?
Ha ügyes vagy egy hónap alatt be lehet szerezni mindent!
Szorítok, hogy ne kelljen sokat várnod!

kriszto

kriszto82

1/2 5-re megyek:(
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Meddig tart egy konzi átlagosan mi a tapasztalat?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Az első konzi szerintem akár 30-40 perc is lehet, vagy még több is, attól függ mennyien vannak még, mennyi a csúszása és mennyi a megbeszélni való. Egyébiránt a legelső találkozáskor amid van vidd magaddal! És végig néz mindent és el is mond mindent normálisan.
Ami neccesebb, hogy mikor kerülsz sorra. Ne lepődj meg a 2-3 órás várakozáson, DE lehet, hogy nem lesz igazam, egyszer-kétszer mi is jártunk úgy, hogy pikk-pakk végeztünk, de nem ez a jellemző! :?

kriszto

kriszto82

Kriszto: Nagyon szép már a pocakod. Mikor kezdett így növekedni? Pár hete még azon aggódtál, hogy nem gömbölyödik, most pedig már le sem tagadhatod, hogy lakik valaki odabent. :-)

Alemendra: Még csak szombaton volt egy hete, hogy visszakaptad a babócáidat. Dévainál a tesztelésig várni kell(ene) 21 napot. Te pedig már a 9-en teszteltél. Kérlek ne add fel. Szerintem is nagyon korai volt még.

Leeda: Atya Úr I-ten! Hát én valószínű, hogy összepisiltem volna magam a félelemtől. Még olvasni is hátborzongató! Remélem, hogy a visszaút már simább lesz! Nagyon jó pihenést kívánok neked!

Katapetra: Köszönöm a receptet. Holnap megcsinálom én is. :-) Tegnap pogácsát sütöttem, és van még belőle, bár ha a férjemen múlott volna, akkor nem lenne. :-) Úgyhogy mivel a kedvence a kókuszgolyó holnap meglepem vele. :-)

Zsuzsi: Nekem teljesen mást magyarázott a dokinő. Nekem azt mondta, hogy az inzulin túltermelődése miatt túl gyorsan "elöregedik" a sárgatest, ami életben tartja a magzatot, nem tart ki a 12. hétig, hanem elhal, és ezért okoz vetélést az IR.

Kagyló: Mi most nem kezdünk. Megpróbáljuk rendbe tenni az inzulint, és hátha spontán sikerül összehozni egy babócát.

Bocsi Lányok, futok, mert hazajött az Uram.

Pusza

Mné
mné

ALMENDRA: Szerintem is nagyon korai volt a tesztelés.....min. 2 hetet kell várni, és akkor is csak a vérvétel a tuti! Én még nagyon izgulok értetek!

Krisztó: Csudaszép a pocakod :lol: a kis formás citrom mire képes :wink:

Leeda: csodálom, hogy bemertétek vállalni, még nagy esőben is húzós a hegyi menet, nem ilyen hóban...örülök, hogy rendben megérkeztetek, merre vagyto a belvárosban?majd mesélj!

Kagyló: Hajrá kezdés!
katapetra

Kriszto,
ez aztán az igaz pocak már le se tagadhatnád!!!!! :D

Leeda, ez brutál lehetett.....reméljük a visszafelé út majd zökkenőmentesebb lesz!!!!

köszönöm mindenkinek a drukkokat.....hát ránkfér.... :cry:

pusz

Kép
rencsi79

Krisztókám, NA VÉGRE!!!!!

Cica, és még egy jó tanács holnapra: írd össze a kérdéseidet! Lányos zavarában könnyen elfelejti az ember! :lol:

Mné, hajrá spontán baba! Krisztóból kiindulva, jövő hónapban már csíkos teszttel jössz! :wink:

Kagyló, de jó, hogy kezdhettek! Mikor kell D-t hívni? Kell a kenet miatt kontroll?

Leeda, meddig maradtok kinnt?

Rencsi, naná, hogy PUNKCIÓÓÓÓÓÓÓ PÉNTEKEN! :D

Kata, neked mikor kell vérvételre menned?

Lányok, vuduvarázslatot kérek piri ügyben, mert a héten kell magjönnie, és akkor KEZDÉÉÉÉÉÉS!
Apa amúgy már nagyon profi szuriadás terén. És ha valami rosszat csinálok, mindig vigyorogva mondja: na nem baj drágám, lesz még holnap reggeli szuri.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszto,
csudiszép pocid van! :)

Leeda,
brutál lehetett az út. Nem irigyellek miatta. Itt is nagyon hideg van és szinte folyamatosan esik a hó!

Almendra,
drukk, hogy a szerdai két csíkos legyen!!!

gigibp

Kretty: ezek a pasik.... :D hogy bírod a szurikat?
Holnap hívom fel őket, de nem terhelés miatt kell vérvételre mennem, csak tsh-t néznek, meg tesztoszteront, proklaktint, T4-et.
Csak 8 kg mínusz után fogok terhelésre menni, addig küzdök....

Rencsi: én is drukkolok ám nektek, de nagyon!!

Mné: legyen igaza Krettynek :wink:
katapetra

Lányok,

úgy látom ez az egyetlen hely, ahol érdemi infot lehet szerezni Dévai dokiról, és az intézetről úgy általában.

Mi is lehet, hogy fel kell őt keressük...

Mit tudtok róla mondani, jó fej? Azt hallottam elég mufurc alak.

Összességében tudnátok ajánlani? Mi az, amit nála fizetni kell? Mennyi egy konzultáció?
Milyenek a statisztikáik?

Köszi előre is, ha valaki válaszol erre!
magicca
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?