sziasztok,
Én is lekonyultam ma (úgy látszik a keddek már csak ilyenek), mert tegnap este óta fáj a hasam.. nem a méhemnél, hanem felette és nem görcsöl, hanem fáj, feszít, de épp elég kellemetlen ahhoz, hogy a kedvem elrontsa.. Lassan már én se bízok semmi jóban
Arikon,
megint csak azt tudom mondani, hogy szőrnyen sajnálom!!! Én nagyon bíztam Benned!!!!!! De látom, nagyon klassz dokibácsid van és már előre nézel!!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!
Ilyenkor hogyan működik ez az egész? Felhívod a kaálit, hogy megjött, és akkor a doki visszahív, vagy azonnal bekapcsolnak??? Érdemes ilyenkor már új időpontot kérni, igaz?
Puszi,
sok sok gyógypuszi megy neked!!!!!!!!! Most betegeskedd ki magad, hogy ha jövő hónapban kezdtek, akkor már ne legyen esélyed "lerobbanni"!!!!!
Giga-mega drukk neked holnapra, hogy minél előbb kezdhessetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baba,
Te még mindig köhögsz?????????? Szegénykém!!!!!!!!!!!!! Gondolom már mindent kipróbáltál.... Azért ne add fel, remélem most már minél előbb elmúlik!!!!!!!!!
Meli,
köszi az aggódást!!!! Nagyon kedves Tőled!!! Hát, látod, nem az igazi, de ha hétvégén pozitívat tesztelnék, akkor ezt se bánom!!!!!! Még igyekszem nem feladni, bár nem könnyűűűűű!!!!!!!!!!! Jövő héten hányra mentek???
Bols,
úgy látom mindneki beteg...
neked is mielőbbi gyógyulást!!!!
Alle,
drukkolok, hogy elvileg elmaradjon és már csak a terhesség megállapíására menjél a kaáliba!!!!! Olyan jóóóóóóóóó lenne!!!
Nani,
ez igen!!! Gyönyörű nyálkahártya!!!!!! Csak azt nem értem, spontán miért tudunk ilyen szépet növeszteni, stimu alatt, meg jó, ha a 10-est megütjük.
.
Nem a kaáliban csintáltatod ezeket a vizsgálatokat, ugye? Ezek kötelezőek vagy csak a magad megnyugtatása miatt van?