Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Légyszíves nyomjatok egy szavazatot a hajrában is a kislányomra!!! :)
Nagyon szépen köszönöm!!!!!

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=nevezes

puszika

Kép
Kép
kiscsillag

Kis*: szavaztam!

Alle: miért nem? :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi...én nem tudom mi az hogy testgyertyázás :oops: :oops:
épp pénteken láttam szegeden egy ilyen feliratot egy boltocskán és mondtam a páromnak hogy ez valami szadomazo lehet 8) :roll:
tehát, felvilágosítást kérek!
:lol:

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Lányok, nagyon úgy tűnik, h. nem sikerült elsőre... Ma (28. napra) megjött. Hasam már tegnap óta fájdogált, de mára tök egyértelműen meg is jött. :( Nagyon szomorú vagyok, de az igazság az, h. kedd óta rossz előérzetem volt, valahogy megéreztem, h. már nincsenek velem a kis Pacáim. Az elmúlt napokban elég sokat sírtam (biztos a hormonok miatt is), így mára nagyjából elfogytak a könnyeim, csak azt sajnálom, h. drága Férjemnek nem tudtam kétcsíkos tesztet adni a szülinapjára, ami pont ma van. :(
Megbeszélgettük a dolgokat, és előre tekintek, az a 3 hónap gyorsan el fog repülni, majd jó sok programot csinálunk! :)
Köszi mégegyszer a drukkokat annyira aranyosak vagytok!!!! :)
Holnap felhívom a Kaálit, h. kell e mennünk vérvételre, bár szerintem nincs túl sok értelme...

Kép
arikon78

Ari,
pont most akartam írni, hogy holnapra csuriban a kezem.... Ahhh, annyira, de annyira sajnálom!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: A fene egye meg!!!!!! (((((((((((((((Ari))))))))))))))))))))

Én még bízok és remélem, de sajnos pénteken megbetegedtem és bár kb 10 éve nem voltam lázas, most 37,7-re is felment a hőm. Folyamatosan zuhanyoztam az segített. ma már jobban vagyok... csak bízni tudok!!!!!!!!!!
Vendég

Arikon: Kép Párodat Isten éltesse! Pihend ki magad, aztán folytatás!!!

Natika: nagyon drukkolok!!!!

Zsuki: "Testgyertyázás: Vkinek a tapasztalata volt egy másik oldalon, hogy a petefészke fölött égetett ilyen testgyertyát, amit egyébként gyógynövényboltban lehet kapni. Kb 200-300 Ft. Asszem 8-10et használt és ettől tűnt el az 5 cm-es cisztája. Egyébként ez méregtelenítős eljárás."
http://www.bionatura.hu/olvasnivalo/a_t ... _rejlo_ero

Kép

Kép

*puszedli*

Arikon,
ez most már tuti?
Mert van olyan, aki vérzik, de mégis ott van a baba!
Azért én még bízok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apácskát Isten éltesse!

Nati,
babaragacsokat ma is küldöm ám!!!!!!!!!!!
Annyira drukkolok neked!
Csúnya nátha tűnjön el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baciűző drukkjaim mennek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Arikon,

Hát sajnálom de fel a fejjel!!!

Egy lombikra már járóbarátnőm szokta mondani:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI!!!
szrityi

(((((((((((((Ari))))))))))))), következőnek sikerülnie kell!
bableves

Ari, azért egy vérvételt még csináltass, mert van tényleg olyan, hogy vérzik, de mégis baba van!

babaimádó
Kép
babaimado

Arikon - sajnálom.. :cry:
kuglica

Na hol van mindenki!? :roll:

Voltam ma a Kaáliban, megcsináltuk a citológiát. Közben megvan az alaphormonvizsgálatok eredménye is, nagyjából minden rendben. Valami tüsző-hormon viszont kicsit magasabb a kelletténél (200 helyett 278), de a doki nem aggódik - azt mondta, hogy nagyobb adagot kell majd adnom a szurikból (vagy több félét).

Jövő héten megyek uh-ra, hétfőn, feb. 1-én, 11-re (nem jár valaki akkor a Kaáliban?). Még a műtéti vv-t és az ekg-t kellene valamikor elintéznem párhuzamosan.

Mindenesetre, azt mondta a doki, hogy feb. 1-én megbeszéljük a dátumokat, felírja a szurit, stb., szóval indulunk. :wink:

Szép napot mindenkinek!
kuglica

Arikon nagyon sajnálom, sírd ki magad és hajrá folytatás!

Kugli milyen protokollt csináltok, long vagy short?

Puszika jobb a kedved?

Szép estét lányok mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises - short lesz, azt hiszem.. :roll:
kuglica

Puszi,
sokáig voltam táblában és meguntam, nem akarok folyamatosan azzal szembesülni, hogy csak én maradok a régiek közül, mindenki babásodik mellettem (tudom, nem ezen múlik, de egy ideje nem szeretek táblákban szerepelni :oops: )

Arikon, sajnálom.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Helló!

Nati: :?:

Alle: megértelek persze! Én is régi vagyok,... :oops:

Arikon: jobban van a kicsi lelked cseppet? :oops:

Kuglica: mindjárt kezdessz, jeeeeeeeee!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Csajok!

Arikon!
(((((sajnálom)))) :cry:

Nati!
Nálad mizu???A hőemelkedés amúgy jót jelent, persze akkor ha nem vagy beteg, de remélem nem csak attól van:)

Kuglica!
Jujjjj de jó mindjárt kezdődik, nagyon-nagyon fogok drukkolni!!!Narancs színeket izzítsd :wink:

Alle!
Eljön most már hamarosan Te időd is!Örökre senki nem maradhat itt!

KépKép

Kép
keny

Sziasztok Csajok!

Rég írtam már, de folyamatosan olvastalak benneteket.

Arikon, voltál vv-n a vérzés ellenére?

Nati, drukk minden nap! ++++++++++++ Hányadik napon vagy?

Kuglica kortársam, mindjárt start :!: SZUPER!++++++++++++

Irises, hogy vagy?

A múlt héten Apa valami vírusos nyavalyát hozott haza, ennek az lett a következménye, h én is köhögök, 1 nap 38 fölé is ment a lázam, de nem tartósan, így gyógyszert sem vettem be. A bébik jól bírják a köhögés okozta állandó rázkódást, ma voltam dokinál, már mindkettő 2,66 cm és az egyikőjük integetett is. Kaptunk 3D-s képeket és mozgó babamozit is dvd-n.
A köhögés még mindig tart, de már szakad, remélem hamarosan túl leszek rajta.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Puszi, tudom :oops: Nálam ez már afféle mánia vagy rögeszme :) kinek hogy tetszik.

Keny, köszönöm :) Én is hiszem, hogy mindannyian édesanyák leszünk, csak most épp a türelmetlen korszakomat élem, hogy demikormár?

allegrobarbaro

Bols, jobbulást neked. Szuper, hogy a babák ilyen szépen fejlődnek.

allegrobarbaro

Bols,
gyógyulj meg minél előbb!!!!! Örülök, hogy a picik jól vannak!!!!

Ari,
voltatok vérvételen???

Alle,
azért azt elárulod, hogy Ti mikor mentek újra???

Puszi,
Ti február elején mentek konzira, igaz??? Ilyenkor lehet kezdeni fagyi után, nem??? Vagy Te (is) szoktál fogigátlót kapni???

Meli,
gondolom már Te (is) a centit vágod :P . Jövő héten már mentek is!!!

Kuglica, Irises,
hajrá kezdés!!!!!

Én már jobban vagyok szerencsére, a hőemelkedés is elmúlt!!!!! Sokat pihizek és már tűkön ülök...... jajajaj, de messze van még a vasárnap!!!!!! :shock:
Vendég

[quote="keny"] írta:kenyrökre senki nem maradhat itt!

Ebben bízom én is! :oops:

Bols: Kép

Alle: :oops:

Nati: holnapután megyek konzira, akkor kiderül minden! 8)

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok!

Van egy doboz (4 ampulla) Merinal 75NE injekcióm, és másfél doboz Utrogestan golyó. Ha valakiek kell, szívesen oda adom ingyen és bérmentve (csak használjon!)! Akit érdekel, írjo privit!
Mindenkinek ezerrel drukkolok! (Ovasla titeet folyamatosan és "suttyomban" küldöm a babatapikat és a pozitív energiát! Virtuális ölelés mindannyiótoknak!
salha

Rosszul írtam: Merional! Bocs! :oops:
salha

Bols, jobbulást Nektek! Örülök, hogy a babócák ilyen szépen fejlődnek.

Köszönöm jól vagyok. Már szúrok, de valahogy teljesen máshol jár az eszem, talán szerelmes vagyok :lol: Remélem nem felejtek el egy injekciót sem:)

Tnati ++++++++++++++++++++++++

Salha mi van Veled?

Puszi jó, hogy ilyen gyorsan bejelentkeztetek dokibácsihoz. Én a fagyi után ami ugye nem volt, 3 hétig tologattam a bejelentkezést...

Igen én is bízom:) lassan már minden barátomnak barátnőmnek gyereke van, csak nekünk nem, de ez hamarosan megváltozik :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Lányok! Még egy tévedés :oops: :evil: Nem Merional, hanem MENOPUR!!!!!!!!!!!!!!!!

Irises! Köszönöm érdeklődésedet, valamivel jobban vagyok. Küzdök tovább, igaz, nem lombikkal, hanem spontán :wink: :lol: ! Hiszek benne! És megyek Aviva tornára, hogy kinyíljanak a petevezetőim. Itt tartok! És persze nagyon szorítok Nektek!
salha

Irises: már aznap kértünk időpontot. :oops:

Salha: petevezetőt ki nem egyenesít és le nem rövidít ez a torna? Mert akkor én is mennék! :( :oops:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Bols, nagyon sajnálom, hogy Te is beteg vagy! Reméltem, hogy nem kapod el Apától, de látom, ez Neked sem jött össze. A fene a betegségekbe! Látod, én 1 hónapja betegskedek. EZ valami hihetetlen. Remélem, gyorsan rendbejössz. Szedsz / használsz valamit?

babaimádó
Kép
babaimado

Irises és Kugli: nagyon drukkolok Nektek!

Salha:hajrá spontán.

Alle: ha a Sors elvesz egy életet, mindig ad helyette egy másikat.............

Puszedli: pusszantás és ölelés és rádgondolás.

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

Bols, gyógyulj meg, örülök, hogy a picurkák jól vannak! :)

Baba,neked is gyógyító ölelés!

Salha, az aviva jó dolog, de ha szabad ajánlani,több havi tornázás után ugorj bele a spontánkodásba, mert bár megnyílik a petevezető, de esetleg nem teljesen és akkor jön a méhenkívüli.
De az erős hit, mindig nyerő!drukk!

(((Arikon))))

Nekem "lement" az e havi uh-s cikluskövetés. A 9. napra már 12 mm-s endót produkáltam jobb oldali 18 mm-s tüszővel. A 12.napra a tüsző már 15 mm-s sárgatestté változott, endo maradt 12mm. Hétfőn progi vv.lesz.
Toxoplasma negatív lett, pedig a fél családom állatbarát. :) Hogy nem tudtam összeszedni?? A tesóméknál pedig volt nyúl+ 2 hörcsög + 3 pinty, anyósnál 4 papagáj.
nani72

Sziasztok!

Picit megfázhattam vasárnap,... kúrálom magam.

Nani: ez igen! Szép eredmények! :D

Nati: mikor tesztelsz Drága? 8)

Baba: ezt nem hiszem el! Mikor gyógyulsz már meg? :(

Arikon: soxor eszembe jutsz! :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a kedves szavakat, a rám gondolást, nagyon jól esett! :) (Puszedli, Neked külön is!!! :) )
Tegnap délután hívott Doktor Úr is, jól kikérdezett, és mondta, h. valóban nincs értelme a vérvételnek. Teljesen ugyanúgy jött meg, ahogy szokott, és a csalódottságtól való félelemtől függetlenül azt megelőző napon csináltam egy szép negatív tesztet is. :( Tehát tuti!!!
Doki nagyon aranyos volt, sikerült az éteren keresztül is jobb kedvre derítenie, bátorítania, úgyh. már jobban vagyok. Febr. 18-án megyünk konzira, amit már nagyon várok. :) Addig meg feltöltődök sok-sok pozitivitással, mert biztosan az is hozzájárul a sikerességhez. Tornázni is újra elkezdek, persze csak lájtosan, itthon, és már egy csomó jó kis programot kitaláltam. :)

Bols,
gyógyulj meg hamar!!! De az fantasztikus, h. ilyen kis harcosok vannak a pocidban, még a nátha is lepereg róluk! :D

Nani,
nekem is van nyuszim, tutira meg fogom csináltatni a toxot...

Kép
arikon78

Tnati,
most az IR rendbetétele van soron, elvileg az áprilisi menzesz előtt kell mennem a Kaáliba megbeszélésre. Elvileg májusban lesz a köv.lombik.

allegrobarbaro

Puszedli, jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok !

eltűntem mint szürke szamár a ködben :oops: :oops: :oops:
de most itt vagyok !

Arikon, nagyon nagyon sajnálom ! egy hatalmas ölelést küldök és sok erőt !
én mindig azt szoktam mondani, hogy fogunk mi még jókat émelyegni !!! :D :D :D :D
az ilyen orvos nagyon klassz, aki már telefonon is meg tudja nyugtatni az ember lányát ! :D

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Puszedli
gyors gyógyulást !!!!! körülöttem sokan taknyosak, sok sok mézes teával próbálom védeni magam
:?

Baba
neked is gyógyulást !!!! most már gyorsat ! :D

Bols
neked is gyógyulást !

Meli
a Danoval : "A danazol férfiakban-nőkben egyaránt gátolja az agyalapi mirigy nemi mirigyre ható (gonadotrop) hormonjainak (legfőképpen sárgatest képző (luteinizáló) hormon és a nyiroktüsző (folliculus-stimuláló) hormon) elválasztását. Hatása visszafordítható (reverzibilis); a kezelés abbahagyása után helyreállnak az élettani hormonális viszonyok. A danazolnak nincs ösztrogén- vagy progesztogén-szerű hatása. Nagy adagok alkalmazásakor gyenge androgén-szerű és anabolikus hatás jelentkezhet."
ez hivatalosan a leírása ennek a gyógyinak
nem tudom, miért nem GnrH kezelést kaptam :roll:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Arikon,
hatalmas ölelés Neked!!!!((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))
És csak azt tudom mondani, amit én is csináltam, sírd jól ki magadat, és utána csak előre figyelj!
És a következő hidd el, hogy sikerülni fog!!!!!

Natikám,
hogy érzed magadat?Nagyon aggódok ám érted!
Remélme már jobban vagy, és a babácskáid kapaszkodnak rendesen!

Viki,
nemsokára Te is mész konzira!
Időgyorsítók mennek!

Nani,
nagyon szépen működik a szervezeted!Szép kis tüszőcskét növesztettél!És milyen vastag a nyh-d! :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Bocsi a bepofért, csak Arikonhoz jöttem:
Rettentően sajnálom nagyon szorítottam neked...
Kitartás, fel a fejjel :!:
Ölellek((((((((((((((()))))))))))))

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok,
Én is lekonyultam ma (úgy látszik a keddek már csak ilyenek), mert tegnap este óta fáj a hasam.. nem a méhemnél, hanem felette és nem görcsöl, hanem fáj, feszít, de épp elég kellemetlen ahhoz, hogy a kedvem elrontsa.. Lassan már én se bízok semmi jóban :cry: :cry:

Arikon,
megint csak azt tudom mondani, hogy szőrnyen sajnálom!!! Én nagyon bíztam Benned!!!!!! De látom, nagyon klassz dokibácsid van és már előre nézel!!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!
Ilyenkor hogyan működik ez az egész? Felhívod a kaálit, hogy megjött, és akkor a doki visszahív, vagy azonnal bekapcsolnak??? Érdemes ilyenkor már új időpontot kérni, igaz?

Puszi,
sok sok gyógypuszi megy neked!!!!!!!!! Most betegeskedd ki magad, hogy ha jövő hónapban kezdtek, akkor már ne legyen esélyed "lerobbanni"!!!!!
Giga-mega drukk neked holnapra, hogy minél előbb kezdhessetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baba,
Te még mindig köhögsz?????????? Szegénykém!!!!!!!!!!!!! Gondolom már mindent kipróbáltál.... Azért ne add fel, remélem most már minél előbb elmúlik!!!!!!!!!

Meli,
köszi az aggódást!!!! Nagyon kedves Tőled!!! Hát, látod, nem az igazi, de ha hétvégén pozitívat tesztelnék, akkor ezt se bánom!!!!!! Még igyekszem nem feladni, bár nem könnyűűűűű!!!!!!!!!!! Jövő héten hányra mentek???

Bols,
úgy látom mindneki beteg... :cry: neked is mielőbbi gyógyulást!!!!

Alle,
drukkolok, hogy elvileg elmaradjon és már csak a terhesség megállapíására menjél a kaáliba!!!!! Olyan jóóóóóóóóó lenne!!!

Nani,
ez igen!!! Gyönyörű nyálkahártya!!!!!! Csak azt nem értem, spontán miért tudunk ilyen szépet növeszteni, stimu alatt, meg jó, ha a 10-est megütjük. :shock: .
Nem a kaáliban csintáltatod ezeket a vizsgálatokat, ugye? Ezek kötelezőek vagy csak a magad megnyugtatása miatt van?
Vendég

Nati,
csütörtökön 11re megyünk majd!
Addig már csak egy bő hét van hátra!Nagyon várom már!
Te pedig ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Sosem adjuk fel, ugye tudod? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Natika: nem letörni! Bízni! A fájás normális!
+++++++++++++++++++++++++++++++

Ma 1. cn, jól jött a takony mellé. Hőemelkedéssel társulva. :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok,

tudtok abban segíteni, hogy az alábbi vizsgálatokat amit vérből csinálnak, melyiket kérik a Bp.-i Kaáliban a nőnek és melyiket a férfinak a lombikhoz? Egyáltalán az összeset kérik?

Hív
Hepa B, Hepa C
Luesz
TORCH

Most én megkérdeztem egy helyen ahol azt mondták ez így fejenként 50.000 ft lenne.
Hol lehet ezeket megcsináltatni ingyenesen TB-re, és ki adja hozzá a beutalót a háriorvos vagy a nőgyógyász?
szrityi

Sziasztok,
betegeskedőknek mihamarabbi jobbulást kívánok!

Szrityi, HIV és Hepa kell szerintem mindkettőtöknek, a lueszt és a torch-t em tudom mi, szerintem nem volt, legalábbis nem emlékszem rá.

A TB-s beutalót szerintem szakorvos adhatja, a háziorvosok jogosultsága eléggé korlátozva van, sajnos (mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha ők is adhatnák)
Ha az idő nem sürget, akkor lehet,érdemes lenne TB-re nézetni, igaz, ott több hét is lehet a várakozási idő az eredményre, ha egyáltalán van ellenanyag, meg labor....stb.

allegrobarbaro

Kedves Alle,

Köszi szépen
Ha jól tudom a luesz az a szifilisz
a TORCh pedig, toxoplazma, rubeola,és még valami az több összefoglaló neve.

Ezeket akkor akik most mennek első akik lombira nem is igazán kérik?
Csak a Hepa B, C-t meg a HÍV-et?
szrityi

Sziasztok!

Arikon sajnállak, de milyen hamar mehettek újra, ezek szerint nem kell kihagyni semmit két lombik között?

Puszedli: jobbulást,

Szrityi: mi tavaly próbáltuk a nőgyógyásszal felíratni a HIV ÉS Hepatitist, de nagyon macera volt és a Kaáliba csináltattuk, de nem volt kettőnknek 10e több. Kérdezd meg a Kaálit.

Alle, neked is kitartást hamar itt lesz az április. Azt nem tudod véletlenül, hogy a Hiv és Hepa. 1 évig érvényes?

Mindenkinek kitartást!

Hovnika
hovnika

Niki, Melinda, Nati, Hovnika és Bettykém,
Nagyon-nagyon köszönöm mégegyszer a kedves szavakat, jól esik!! :)
Igazából egész jól érzem magamat, bármilyen furcsa is... Próbálok egyáltalán nem arra gondolni, h. már ott is lehetne a hasamban a kisPacáim, hanem minden egyébbel lefoglalom magam. Ráadásul nagyon jó híreket kaptunk a Dokitól, lehet előbb is tudunk kezdeni... :)
Nati,
Nagyon drukkolok Neked!!!! Amit jótanácsként mondhatok, h. próbálj minden mással foglalkozni...bár nekem nem sikerült az utolsó héten, de hátha Te erősebb vagy!! :wink: Drukkk!!! Fogsz tesztelni?
Szrityi,
nekem az összes beutalót a hazidoki adta. A laborra is, belgyógyászatra is (ekg). A labor eredménye 2-3 hét alatt jött meg nekem. Amúgy az ÁEK-ben csináltattam, még tavaly novemberben. Valóban a HIV, és a Hepatitis B, C mindkettőtöknek kell, ill. neked még sok egyéb más is. :) Az eredményeket úgyis a beülti időpontjáig kell visszavinni, ami a konzitól számítva biztosan lesz 1 hónap.

Hovnika,
3 hónapot kell kihagyni a lombik beültik között, mert csak így támogatja a tb. Febr. 18-án megyünk konzultálni a Dokival, és majd akkor kapunk időpontot. :)

Kép
arikon78

Sziasztok Csajok!

Arikon, nagy ölelés! Febr. 18. hamarosan itt van! A következőnek sikerülnie kell :!:

Üdv. az újaknak (Hovnika, Szrityi, Bableves), remélem hamarosan mindenki bebabásodik!

Nati, egy zugi teszt :?: Drukk! ++++++++++++++

Irises, Kuglica, drukk az akcióhoz!

Vvviki, hamarosan Te is kezdesz!

Puszi, jobbulást!!! Új hónap, új remény!

Alle, májusi kezdéshez drukk, (a legszebb hónapot választottátok).

Melinda, gyorsan március lesz!

Nani, a cikluskövetés nagyon jó eredményt mutat! Gratu!!!!!!

Köszönöm mindenkinek, a köhögésem enyhül, de még nem az igazi. Baba, nem szedtem semmit, csak mézet ettem és rengeteg citromos teát ittam. Illetve esténként meleg sós vízzel öblögettem a torkom (nekem bejött).

Holnap megyek védőnőhöz!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok,

MINDENKINEK nagyon köszi amiket írtatok sokat segített!

Nani:
végül elintéztem köszi a linket amit küldtél!
A többieknek is továbbítom ha ez segít : az Országos Epidemiológiai Központban a HÍV-et INGYEN csinálják ha mondjátok, hogy lombikhoz kell. A HepaB HepaC 1850.- és 1500.- forint fejenként. Én a Gyáli útit hívtam fel ott ennyiért és így csinálják.
Az én orvosom a Péterffy Kórházban van és ma találkoztam vele, nagyon rendes volt és képzeljétek nekem a Hepa B, C-t megcsinálja sőt a Torch-ot is meg tudja kórházban így akkor nem kell fizetni. A HÍV-et nem tudja de az a Gyáli úton meglesz.
Megcsinálta a rákszűrést és a clamidiát is 5000.-ért a kettőt.

Arikon:
Ne szomorkodj, vagy egy jó mondás amit nekem egy barátnőm szokott mondani ez általában segít:
FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI!!!!
szrityi

szrityi, örülök, hogy sínen vagy!

Bols, a sós víz öblögetésre tényleg nagyon jó.
Baba, próbáld ki te is, hátha besegít a gyógyulásba.
nani72

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jövök, nemrég értem haza. Doki után vásárolni voltunk, aztán meg moziban,... :D
Következő ciklusban folytatjuk a lombikot, azaz február végé. Beülti március közepén lesz körülbelül. :D Addig meg rengeteg programunk, tervünk van, úgyhogy nem is bánjuk. :oops:

Holnap már leszek, akkor írok majd nem csak magamról,... :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?