Sziasztok!
Na megpróbálom behozni a lemaradásom…
zsuzsi
Gratulálok!!!
wikka
Nagyon sajnálom
Próbáljatok meg minél többet pihenni és feltöltődni ebben a két hónapban!
zsuzska
Jaj, ezt is sajnálom!
Remélem a férjed vizsgálatával minden rendben lesz!
mieza
Huh, jó sokat kifizettél az IR vizsgálatokra, jegyzetelek…
Na nem jó hír, hogy a BMC nem nézett meg mindent és még újabb vértesztek voltak… lassan úgy érzem magam, mint egy tűpárna
/Mondjuk maradjak csöndben, nekem még nem kellett hormoninjekciókat szúrnom/
A talihoz: én nem vagyok sörös, persze most már késő is lenne
Milyen volt a hétvége?
Kispatak
Úgy tűnik, kolléganő-gond hamarosan megoldódik, de persze még titkos, úgyhogy én sem kiabálom el… /De csöndben örülök nagyon!!!/
Nyilván a legtöbb embernek nem jutna eszébe céges előlegeket felvenni, de nem vagyunk egyformák, mi pont egy ilyet fogtunk ki…
Melyik munka nem jött össze, ahhol minden olyan szuperül hangzott, vagy a tyúkanyós? Sajnálom
Reméljük a másik meglesz!!!
Macs
Nagyon drukkolok Kittinek, szuper, hogy van tejed!!!
Ann
Ebéd ügyben: én azt csinálom, hogy rendelek a Teletáltól (főzni nem mindig van energiám esténként, meg kapok egy csomó kajajegyet is). Nekik vannak “zöld” kajáik, ott fel van tüntetve a kalória és a szénhidrát is. Én azokból rendelek olyat, aminek lehetőleg 50 gr alatt van a szénhidrát tartalma.
Előtte én is kijártam a közeli kajáldába, de persze ott is tele volt minden főzelék lisztte, ugyanazok a köretek, a párolt mexikói zöldségkeveréktől meg már rosszul vagyok…
sajti
Megfázás javul?
Igazából január óta nagyon odafigyelek az étkezésemre, szóval lehet, hogy ezért is jó a leletem? Meg persze sportolok is...
Régen próbáltam palacsintát sütni teljes kiőrlésű liszttel, de nekem eltört
Így azt azóta hanyagolom... Úgy általában a palacsintasütést is...
Kubu
Tetszik Marcinak az új bölcsi? Hú, ilyen korban már angoltanítás?!
Férjem teljesen háziállatmániás, de ugye nem sokat vagyunk itthon, így nem akartam olyat, amit le kell vinni sétálni, vagy éjszaka rodeózik, vagy ilyesmi, így lett kaméleon. De nagyon cuki
aktucs
Szerintem is pályázd meg azt a neked való állást, nincs veszítenivalód, ha viszont nem próbálod meg, bánni fogod…
Gigi
Mit dolgozol, ha nem titok?
Hajnali 4-kor kelsz és 10-ig nem eszel, az nagyon nem OK!
Navared
Fúj, a Smecta por ihatatlan!!! Én egyszer próbáltam, de ahogy leért, azzal a lendülettel fordult is vissza…
Én nem hiszem, hogy pszichésen viszketsz…
Főleg, hogy megint milyen rosszul ettél egy kis kajától… Szerintem folytasd a kivizsgálást!
Judit
Nagyon drukkolok a leszíváshoz!!!
Kahlan
Akkor egy hét múlva műtét… nagyon remélem, hogy nem kell eltávolítani a petevezetőket
Remélem összejönnek karácsonyra a manók, én sajnos nem tudom, mennyit kell várni műtét után…