Új privát üzeneted érkezett!

Lukácsné: akkor én is most Filippel együtt nézek mesét,párom is még alszik :D

Aztán lebattyogok szavazni,párom asszem azt is végig fogja aludni :D

Nem lehet könnyű ez a rendszertelen alvás-nemalvás dolog... :shock: :shock:
Vendég

Zsuzsó: ez a leptetűűű jó jel ;)

ehhez a kávé-dologhoz nem tudok hozzászólni,én abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy sose kávéztam,évente egy-két alkalommal megkívánom a cappuccino-t,vagy a 3 in 1 izéket, de amúgy semmi,még hozzávalóm sincs,hogy főzzek :lol: :lol: :lol: :lol:

Míg anyósom itt lakott velünk egy éve,volt kávé,ő jópárat iszik naponta,de a túl sokat én már inkább pótcselekvésnek éreztem...

Én kakaós vagyok születésem óta,de egész héten nem ittam,mert anyumnál maradt a hozzávaló,és sose tudtuk megbeszélni,hogy odaadja :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsó: Nekem pé utáni 22-23.(? nemtom pontosan) napon látszott rendesen a petezsák, úgyhogy ne aggódj, biztosan fog az látszani Nálad is :)
Kávé: én is kávézom, nem is tudom mi lenne ha nem, mert olyan kóma vagyok... bár, tegnap nem bírtam meginni, ugyanis macskapisa szagot éreztem rajta... :lol: Rajó azt mondta dila vagyok... ma már úgy ittam, hogy nem vettem levegőt, amikor kortyoltam belőle :lol:
Amúgy Sz-szel még nem beszéltük meg a részleteket, gondolom holnap.... hú, egyre feszültebb is vagyok miatta.. mármint nem a megbeszélés miatt, csak hogy rendben legyen minden odabent... :shock:
andrea-1

Andi: ne izgulj,odabent minden a legnagyobb rendben van! :)

Kiváncsi vagyok,mit mond Sz a továbbiakra :)
Vendég

Ann:
Mégegyszer mondom: Délután uzsira GYORS felszívódásút lehet enni!!!
Vszeg elírtad az előző oldalon, csak a gyakorlatlanabbak miatt írtam újra le, nehogy félreértsenek vmit. Az elején én is bénáztam ám ezerrel, de tényleg bele lehet szokni, azóta már csak saccolok a tapasztalataim alapján. :) Szerintem te nagyon ügyes vagy és hamar belejössz! :)

Pá Drágáim!
sajt@

'Reggelt! :D

Vicky, sajnálom a talit, de nem merek nekiindulni, akkor már 38. hétben leszek! De ha erre (Fehérvár) jársz/tok nagyon szívesen látok mindenkit! :wink:

Kávé, mivel iszonyatosan alacsony a vérnyomásom, én végig kávéztam, de csak reggel és csak Nescafét... a doki még javasolta is. Szóval 1-2 gyenge kafétól nem lesz gond Zsuzsó!
De inkébb igyon mindenki Nescafét v. normál hosszú kávét, mint 3 in 1-bent... csak el kell olvasni mi van benne... na azzal aztán mérgezzük magunkat - szerintem! Amúgy már egy ideje nem iszom semmilyet sem abszolút, nem igénylem...

Andi, ne izgulj, minden okés lesz... tudom, most már könnyen pofázom :? Lesz szívhang és minden okés, hisz egy erős spontán terhességről van szó!!!!! :wink:

Szeretnétek kiakadni? Ha nem akkor ne olvassátok el a következő pár sort: :oops: :D
Tegnap miután már a diétát kezdem félretenni, ettem minimális (tényleg csak pár falat) marhalábszár pörit (bográcsos) és egy kevés padlizsánkrémet kora este. Na most úgy jártam, mint 3 (vagy 4?) hete... begörcsöltem, de iszonyatosan! Mivel tudtam, h. ez pontosan ua. mint akkor volt, mikor be is mentünk a sürgősségire, vettem be egy NoSpa-t és jobban lettem... egy darabig, aztán éjjel görcsök között fetrengtem, vödör mellettem, párom be volt szarva, de aztán kialudtam és már semmi gond! Komolyan mondom, egy vicc vagyok! Már meg sem lepődöm. Hasmars elmúlt, pedig már tegnap sem szedtem be ilyen port rá, a viszketés megmaradt. Szóval epés vagyok, faszán... se hagyma, se gomba, se zsíros nem megy. Lehet epekő lesz mégis a ludas :shock:
Na nem borzolom tovább a kedélyeket! :roll: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok,
Judit: ha esetleg belefér az idődbe a szkennelés, megköszönöm nagyon, de ezért külön ne fáradozz, remélem tudok menni 23-án és akkor sem lesz késő, addig csinálom az 1est.
Ne izgulj, szerintem teljesen normális hogy érzed a pocidat. Szerintem már most nyugodtan igyál sok folyadékot és leszívás után meg pláne és sok túrót. Rendben lesz minden!

Zsuzsi: pihenjél sokat!!

Vicky: utána olvasgattam még, és való igaz, hogy a kardióedzést javasolják leginkább. Mondjuk edzés és edzés között is van különbség. Tehá tényleg van az a felpöregetős amikor a pulzus az egekig, de ez nem biztos tényleg h. jó. Emlékszem több olyan eset volt, pl. stepp órák után, annak elenére hogy 20 éve rendszereen aerobikoztam, hogy óra uán nagyon hányingerem volt és szédültem. Szóval szerintem vmi középutat kell találni, pl. gondolom én, mondjuk futás vagy kocogás, de nem sprintekkel megfűszerezve. Amúgy meg ha túlpörgeted magad, pont hogy nem tudsz fogyni vele, mert akkor túllépsz a zsírégető tartományú pulzuson, ott inkább állóképességet tudod növelni már csak. De keress rá, a neten, hogy kardio edzés vagy zsírégető tartomány, sztem van sok infó.

Sajti: köszi a bíztatást kaja ügyben!!

Andi: nyugi, tuti minden rendben lesz! Bár tudom én is hasonlóképpen izgulnék a helyedben. Próbálj lazítani. Láttad már a Másnaposak c. filmet? Nemtom szoktatok-e letölteni filmet, de ezt nagyon ajánlom. Én nem sok jó vígjátékot tudok, de ezen iszonyat jókat röhögtem, és nagyon jól kikapcsolt. Ráadásul a filmben a fogdokkerről mindig Sz jutott az eszembe. És aztán az volt a gáz, hogy amikor mentem múltkor uh-ra, akkor meg Sz-ről jutott eszembe a fogdokker egy jelenete, szerintem még el is mosolyogtam magam, de aztán visszafogtam magam. Látta vki?
ann74

Sziasztok! :)

Zsuzsó:
Délelőtt lehet tejet inni, de sajna csak tízóraira - hiszen a tej gyors felszívódású. Én nem voltam kávézós, de ez mostanság megváltozott, én is kívánom a reggeli kávét... :oops: Úgy szoktam csalni, hogy tejszínt teszek bele reggel, ha ihatnékom van, mert abban kevesebb a CH, mint a tejben és tejszínből amúgy is csak picit szoktak löttyinteni.
Ha mégis elég állhatatos vagy és kibírod 10-ig, akkor ihatsz tejeskávét 2 dl tejjel + vmi lassú felszívódásúból 10g Ch-tartalmút (pl.: keksz, fél kifli).
A poros kávé meg tele van minden @arral, inkább a főzöttre szavazok... Szerintem egy pici kávé még nem árt a babának, pláne, ha eddig is ittál. Okosok azt mondják, hogy inkább át kéne térni a zöld teára, hááát az is fini, de ugyi más... :oops: :)

Csajok én azért írom sűrűn a kekszet, mert ez rém praktikus még útközben, vagy melóhelyen is, könnyű előkapni és benyomni. :)

Wikka:
Kívánok nektek testi-lelki feltöltődést a következőig! :)

Vikus:
Nem gáz, ha Irénkét kéred - szerintem.

Irénkével kapcsolatban:
Én személy szerint nagyon kedvelem, igazi tündér. Nekem sem tűnt fel, hogy lassan beszélne, inkább olyan jó halk, megnyugtató hangja van. Nekem nagyon bejön, mert amikor HP vagyok, vagy ijedt rigó, ő mindig megnyugtat a hangjával és a kedvességével. Ő pl.: még nem tolt le semmiért, pedig lett volna rá oka, amilyen zizi szoktam lenni, ha előjön a fehérköpenyes frászom. Jól tolerálja a sok hormonkezelt csirkét/tyúkot > minket. Emellett mindent tud, amit kell, nem tájékoztatott még félre véletlenül sem, nagyon segítőkész. Amikor meglátom, legszívesebben megölelném, de milyen hülyének nézne?! :lol: :lol: :lol:

Andi:
Ne fossá má annyira, úgyis minden okés lesz!
Ja! Vigyél kesztyűt a hideg kezecskédnek, vagy az uradat, hogy melengesse. :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Találtam vmit, menta priv.

Húú, nemtom ki is kérdezte, én napi 3* 850 Merckformint szedek.

Pá Drágáim!
sajt@

navi: Megértem hogy inkább nem jössz. Majd legközelebb már a babácskával együtt találkozunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Most olvasom hogy jártál... Bakker, méé sajnálják tőled azt a kis zsírt, gombát, hagymát odafenn? :? Majd gyere az eredményekkel, nagyon kíváncsi vagyok! Drukk, hogy okés legyen!

Ann:
Bármikor, szívesen! :)
Az endokrin dokker valóban a kardiós mozgást javasolta IR miatt, csak én olyan dög lusta vagyok rá... :oops: :oops: :oops:
A Másnaposok az egyik kedvenc filmem! :lol: A fogdokkeres rész már nem rémlik, rég láttam... Sajna nekem nincs meg, gondolkoztam, hogy megveszem a bótba, de még igen borsos az ára. Pedig milyen klassz lenne, amíg itthon fekszem a gyerkőcökkel a pocakban, jókat nevetgélni! :lol:
A nagyfiúkat látta vki? Állítólag az is hasonló agyament szösszenés.
Mondjuk járom az üzleteket és figyelem az akciókat, már vettem 3 vígjátékot 200,-Ft/db áron, ill. megvettem a nagy kedvenceket 990,-Ft/db áron: Indul a bakterház, Üvegtigrisek.

Macsiéknak úgy örülök!!! Végre Kittike lekerült a nagy gépről! Hajrá, csak így tovább!!! :)
A kissrác meg ilyen virgonc? Nagy kópé, édesek lehetnek! Mai szeretetteljes energiáim: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti Drága!
köszi Én kérdeztem a Merck-et,Nekem úgy mondta Sz,h 1hétig 1/2 szem 1x,2.hét 2x 1/2,3hét 3x1/2!

Andrea!
nyugi pozitiv gondolkodás,minden rendben van! :wink:
vikus82

Sziasztok!

Navi: szerintem mindenki megérti, hogy te már otthon akarsz maradni. A szülés hol lesz? Kajákkal vigyázz! Diéta!

Huh de lenne a cicusokról valamilyen fénykép! Vajon mikor várható? Persze a legfontosabb az egészség!

De jó,hogy én nem kávézok, tej is ritkán - más meg semmi. Ásványvíz az igen.

Breki: igyekszem majd menni a talira, nagyon kiváncsi vagyok ám rátok - nem kevésbé Miezára - mekkora lehet az Albert pocak! Ja és hol vagy kedves csajszi!?

Judit: milyen volt a szül. nap?
Most holnap akkor mi várható nálad?

Zebrások: vigyázni magatokra!

Vbeni: válrozatlanul nagyon hiányzol csajszi! Gyere már és nyugtass meg minket valamivel

üdv kispatak
Vendég

Csajok!
Milyen az inszemináció?drágák a gyógyszerek?

Én szedhetek E vitamint?nem árt?
vikus82

Sziasztok Csajszik!

Ez a hét nem az én hetem volt.

Fogdokker, majd az általa lemondott időpont - most várok a jövő hétre.

Most tudtam meg - amit eddig is sejtettem - az egyik álláslehetőség ugrott. De sebaj, dokker meggyógyul, én pedig rendeületlenül reménykedek. Még ott a másik lehetőség és az élet még hosszú, csak optimistán.

üdv

kispatak
Vendég

vikus: A stimulációs gyógyszerek ára a szervezeted reakcióitól függ. Nálam olyan 30.000 körülre jött ki egy inszem. Amikor megérnek a tüszők, akkor tüszőrepesztő és mehet az inszem. Apa be reggel, minta lead, letisztított mintát meg te visszakapod a műtőben dél körül. És rá 17 napra teszt. Nem fáj, olyasmi mint egy nőgyógyászati vizsgálat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Remek volt a szülinap, fiam kedvenc kajái, jó hangulat, laza beszélgetések, ajándékok.
De azt hiszem a legeslegjobb ajándékot a hugától kapta: egy barátnőt :D
Na jó, az úgy volt, hogy múlt héten Esztert a szülinapjára elhívta a barátnője koncertre, aztán rábeszéltük ezt a nagy lovat, hogy kísérje már el a két kiscsajt, vigyázzon rájuk...ebből aztán ismerkedés lett, abból meg most hétvégén randi :lol:
Nem bánom, helyes kislány, meg Eszter révén már úgyis ismerem, osztálytársak...csak Simonnak volt újdonság, de tetszetős :lol:

Navi,
bakker csajszi, hogy lesz ebből hízás???

Kubu, Kispatak
még szép hogy nem maradtok ki a taliból!

Zsuzsókám,
köszi a laptető-részt, majd jól meghálálom :wink:
Szerintem már látható lesz a petezsák, szívhang talán még nem :roll:
A kávézásról van egy jó cikk itt a babaneten, ott kifejezetten azt írják, hogy inkább kávé mint alacsony vérnyomástól ájuldozó kismama!

Ann,
nem fáradtság, most úgyis itthon punnyadok egy darabig, a szkenner meg itt figyel a nappaliban. Szóval priviben kérem az emilt ahova küldhetem!

Vikus,
ez nagyban függ attól, hogy mennyire vagy stimulálható. Nekem 40 és 60 ezer volt a két inszem. Maga a beavatkozás szinte fájdalommentes (kb. mint egy rákszűrés), 5 perc az egész!

Andikám,
no para, ott van az a babó szép rendesen beágyazódva, mi baja lehetne?
Azon kívül, hogy nem érti mit parázik ez a dinka tyúk annyit :wink: Na majd holnap jól megnyugtatjuk egymást :)

Kép
judit0713

Köszönöm Csajok!!!!!!!!!
vikus82

Kispatak: én hol vagyok,vagy Mieza? :)

Én itt vagyok,mint mindig-kivéve,mikor beindul a meló (holnaptól újra...)

Most volt szabad 7végém,a Veletek való találkát is csak okt. 23-nak köszönhetem :)

Lányok,itt annyi szó esik már s diétákról,írni is alig merem,milyen isteni töltött káposztát készítettem este... Azt eszem most is :roll: :roll:

Sajti: én láttam a Nagyfiúkat!!!! :D
Nagyon király film,mindenképpen nézd meg!!

De ami nekem még kedvenc,és babavárós-tesztvárós napokra ajánlom:
*Igenember (Jim Carrey)
*Ki nevel a végén? (hihetetlenül jóóóó!!!!)

ezeket ne hagyjátok ki semmiképp!
Sajti,kifejezetten a Te figyelmedbe ajánlom :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nah, túl éltem az első meló napot! Brrrr....
Nem volt annyira vészes, de hülye kérdésekből akadt bőven, pedig csak néhányan tudtak róla, miért is vagyok betiben! Kedvencem:
:arrow: "Hát te hogy-hogy itt?" :arrow: vErre jártam, gondoltam beugrok egyenruhában és akkor már dolgozok is úgy 12 órát! :lol: :lol:
:arrow: "Te dolgozoooool?" :shock: :arrow: Miért eddig nem tűnt fel?! :lol: :lol: 8)

Jajj, szakértők!
Megakartam kérdezni, hogy most ez a három pihi hónap úgy lesz, hogy okt-nov-dec teljes pihi és mondjuk jan-ban kezdem el szedni a fogigátlót vagy már dec-ben is akár??? :?: :?:
Szerintetek?

Sajnálom, hogy 23-án nem tudok menni a talira, pedig sokkal jobb lenne, mint dolgozni!

gigibp

Szia Gigi!
Jó látni hogy túlélted! A hülye kérdések meg...nos, abból mindig van, annyira nem értik akik nincsenek benne :?
A 3 hónap az úgy van, hogy a harmadikban már fogigátló (ha kell, nekem pl. még sosem kellett), és után jöhet a kövi lombik. Tehát ha neked most szept. végén jött meg, akkor a dec-i mensivel kezdődik a stimu!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Tudom Breki hogy itt vagy, Mieza van ritkán. De biztos majd ő is jelentkezik.

Gigi: jaj te hol dolgozol, kemény lehet 12 óra.

Most nincs jó kedvem. Húzok is el fürdeni és csendben maradok itthon, mert ugy össze tudnék veszi a férjemmel. Annyira önfejű, semmi más nincs, csak amit a fejébe vesz, senki és semmi se veri ki onnan, l. gyerekem is ilyen.

Judit: remélem holnap minden ok-s lesz.

üdv mindenkinek kispatak
Vendég

Gigi: én már kiokoskodtam augusztusban,hogy a 3 hónap hogyan számít.
Szóval: a BEÜLTI napjához képest 3 hónappal későbbi menstruációval lehet kezdeni szurizni leghamarabb (!!).
A fogamzásgátló meg épp az előtte levő ciklussal indul.

Az én példámmal:

beülti: július 21. -> okt. 21. utáni mensi: okt. 31.
előtte okt. 3. fogamzásgátló

(nekem eredetileg így lett volna,csak csúszott a menstruációm...)

remélem segítettem :)
Vendég

Judit,
ezt a szuper szülinapi ajándékot!!! :-D nem semmi, emlékezetes marad biztosan! :-D

Kittike jobban van, lejjebb vették a lélegeztetőről és kap teát, hamarosan majd tejet is. holnap vizsgálják újra!
Kittike, csodálatosan küzdesz, csak így tovább! nagyon drukkolunk!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vikus,
én nem számoltam, de a 40-60ezerrel én is egyetértek. plusz én most a 3. előtt kezdtem elevitet is szedni, előtte csak folsavat.

Gigi,
próbáld meg mindennap bevenni a lec@rom tablettát!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kispatak,
Mieza épp Prágában "sörözik", de utána biztos jön majd! :-D

Judit,
holnapra ++++++++++++ :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
délután meg gyere a jóhírekkel!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Téééényleg,a sör :D
épp most néztem a bajorokat a TV-ben,mennyi sör fogy el a Fest-en :D
Vendég

Kispatak, Zsuzsó,
köszi a holnapi drukkokat, kell is!
Remélem elég sok petike lesz, és meg is termékenyítődnek, mert most szeretnék 5 naposra játszani (feltéve hogy S hajlandó miattam szombaton bejönni :roll: ), de úgy tudom, azt csak bizonyos darabszám fölött csinálják (merthogy sok elhal a 4. napon :( )

És még mielőtt eltenném magam holnapra:
Kitti baba! Hajrá tovább ilyen ügyesen!!! Minden apró jóhírnek nagyon örülünk, mert annál közelebb jutsz a hazautazáshoz :) [/b]

Kép
judit0713

Judit: lehet,hogy egy bizonyos darabszám fölött csinálják,de ha jónak látják a helyzetet,akkor kevesebbel is megpróbálják.
Nekünk csak 4 petesejt lett,de mivel mind azonnal megtermékenyült, ezért felajánlották :)

2 tökéletes állapotban volt,2 lassabban fejlődött.
Akkor a biológus elmondta a telefonban,hogy a "természetes kiválasztódás" működik ilyenkor is,és kb. 50 % marad meg.

Ez nekünk is így lett,4-ből 2,ezért nem lett fagyibabánk.

Nagyon drukkolok holnapra is!!! :D
Tuti minden rendben megy majd,kiváncsian várom majd a kedd reggeli beszámolót is,és hogy mikor lesz a beülti :D
Vendég

Juditkám,
akkor azért is drukkolok, hogy S péntek éjjel vagy szombaton ügyeljen, mert akkor tuti bent van az 5. napotokon! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem tudom,hogyan zajlik ez 7végén... :? :roll:
Nekem szerencsém volt,pénteken volt a leszívás,és szerdán a beültetés.

Nekem azt mondták,hogy megpróbáljuk az 5 napot,és ha a hétfői táptalaj-cserénél úgy látja a biológus,hogy nem viselik jól a manócskák,akkor még aznap be kell mennem 10-11h körül,és megcsinálják gyorsan :)
Vendég

Zsuzsó: Neked szerdán kell bemenned Sz-hez?
ha szerencsém van,akkor aznap megyek én is :)

Lányok,a fogamzásgátlót mindig a 3. napon kell kezdeni,ugye?
Azaz ha a 3 nap közül az elsőn vagy 2.-on sikerül menni,akkor is a 3. nap a kezdet?
Vendég

Béka, nekem elvileg kedden kéne, de aznap csak 10-re érnék oda.

tényleg csajok, nem tudjátok meddig lehet menni? 10-kor még lehet jelentkezni a recin? végülis ilyenkor nem tom hogy van-e vérvétel. :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: nem tudom,hogy ebben az esetben hogy lesz,de az én logikám szerint lesz vérvétel.
Verka is csak fél10 körül ért oda,utána még sorbaállás,majd vérvétel,és majd 2 óra múlva volt eredmény.

Akkor még bőven volt sorállás,fogalmam sincs,hogy került oda annyi ember... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Judit:
Holnapra nennek a drukkok!

Andi:
Ne aggodj,holnap minden rendben lesz!Ez a baba nagyon akart jönni és fog is maradni!Ennek igy kell,hogy lennie!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jó reggelt Mindenkinek!

Judit!
szoritok mára!

Zsuzsi!
Köszi ,akkor szerintem ha azt mondja Sz mehet az inszem én is elkezdek elevitet szedni,amig vannak ciszták addig nem!

Szép napot mindenkinek
vikus82

Sziasztok!

Na megpróbálom behozni a lemaradásom…

zsuzsi
Gratulálok!!! :)

wikka
Nagyon sajnálom :(
Próbáljatok meg minél többet pihenni és feltöltődni ebben a két hónapban!

zsuzska
Jaj, ezt is sajnálom! :(
Remélem a férjed vizsgálatával minden rendben lesz!

mieza
Huh, jó sokat kifizettél az IR vizsgálatokra, jegyzetelek…
Na nem jó hír, hogy a BMC nem nézett meg mindent és még újabb vértesztek voltak… lassan úgy érzem magam, mint egy tűpárna :) /Mondjuk maradjak csöndben, nekem még nem kellett hormoninjekciókat szúrnom/

A talihoz: én nem vagyok sörös, persze most már késő is lenne :)
Milyen volt a hétvége?

Kispatak
Úgy tűnik, kolléganő-gond hamarosan megoldódik, de persze még titkos, úgyhogy én sem kiabálom el… /De csöndben örülök nagyon!!!/
Nyilván a legtöbb embernek nem jutna eszébe céges előlegeket felvenni, de nem vagyunk egyformák, mi pont egy ilyet fogtunk ki…

Melyik munka nem jött össze, ahhol minden olyan szuperül hangzott, vagy a tyúkanyós? Sajnálom :( Reméljük a másik meglesz!!!

Macs
Nagyon drukkolok Kittinek, szuper, hogy van tejed!!!

Ann
Ebéd ügyben: én azt csinálom, hogy rendelek a Teletáltól (főzni nem mindig van energiám esténként, meg kapok egy csomó kajajegyet is). Nekik vannak “zöld” kajáik, ott fel van tüntetve a kalória és a szénhidrát is. Én azokból rendelek olyat, aminek lehetőleg 50 gr alatt van a szénhidrát tartalma.
Előtte én is kijártam a közeli kajáldába, de persze ott is tele volt minden főzelék lisztte, ugyanazok a köretek, a párolt mexikói zöldségkeveréktől meg már rosszul vagyok…

sajti
Megfázás javul?

Igazából január óta nagyon odafigyelek az étkezésemre, szóval lehet, hogy ezért is jó a leletem? Meg persze sportolok is...
Régen próbáltam palacsintát sütni teljes kiőrlésű liszttel, de nekem eltört :) Így azt azóta hanyagolom... Úgy általában a palacsintasütést is...

Kubu
Tetszik Marcinak az új bölcsi? Hú, ilyen korban már angoltanítás?!

Férjem teljesen háziállatmániás, de ugye nem sokat vagyunk itthon, így nem akartam olyat, amit le kell vinni sétálni, vagy éjszaka rodeózik, vagy ilyesmi, így lett kaméleon. De nagyon cuki :)

aktucs
Szerintem is pályázd meg azt a neked való állást, nincs veszítenivalód, ha viszont nem próbálod meg, bánni fogod…

Gigi
Mit dolgozol, ha nem titok?
Hajnali 4-kor kelsz és 10-ig nem eszel, az nagyon nem OK!

Navared
Fúj, a Smecta por ihatatlan!!! Én egyszer próbáltam, de ahogy leért, azzal a lendülettel fordult is vissza…
Én nem hiszem, hogy pszichésen viszketsz…
Főleg, hogy megint milyen rosszul ettél egy kis kajától… Szerintem folytasd a kivizsgálást!

Judit
Nagyon drukkolok a leszíváshoz!!!

Kahlan
Akkor egy hét múlva műtét… nagyon remélem, hogy nem kell eltávolítani a petevezetőket :(
Remélem összejönnek karácsonyra a manók, én sajnos nem tudom, mennyit kell várni műtét után…
estrella22

Sziasztok!

Hát, még 1 napot kell várnom. Nem volt Sz. úgyhogy holnap újra megyek..... :shock:
andrea-1

Helló Csajok!

Macs:
varratszedésen túl van, ma mehet haza. A délutáni PIC látogatás után mennek!
JÓ HÍR:
BALÁSZ KIKERÜLT A PICről a preintenzívre :D :D :D
Őhuncutsága nagyon belehúzott!

Bevallom, hogy kaptam róluk képeket Macstól :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: (majd kiugrok a bőrömből...azóta nézegetem újra és újra :D :D :D ), de sajna nincs nálam kábel, meg nem is venném el tőle a lehetőséget!!!
DE CSAJOK! ANNYIRA KIS TÖKÉLETESEK MINDKETTEN.... Szavakat nem találok rájuk :D
És nagyon megnyugtató látni őket! Olyan kis szépek és nagyon jól néznek ki! Hála Istennek egyáltalán nem megviselt baba kinézetük van-pedig micsoda napok vannak a hátuk mögött! Harcosok és napról napra jobban vannak!!!!
Lassan már Kitti is kaphatja a tejecskét, nem csak a teát :D
Gondolom, Macs ha otthon lesz, aklimatizálódik és tesz fel képeket ide is :D :D :D
Szuper lesz 2 hónap után otthon neki, bár a babákat nem viheti, de hamarosan mind a négyen együtt lehetnek otthon! Pláne, ha Balázs ilyen iramot diktál :D

Judit!
drukk hegyek már a az össze-vissza beszéléshez :D

na dolgozom is egy picit... :D de annyira felpörögtem a Picúrok láttán, hogy nem nagyon tudok másra figyelni... :oops:

eszter82
Budapest

Na, hol csörgött a telefon??? ahol az intenzív szót írtam...természetesen a postintenzíven van Balázs...mivel olyan létezik is :lol: :lol: :lol: :lol: na ennyit az osztott figyelemről...látok két babucit és már nem is tudok több felé figyelni.. :oops:

eszter82
Budapest

Nembaj Eszter!!! :) A lényeget úgyis értettük és nagyon szépen köszönjük, hogy azonnal tájékoztatsz minket :)
Szerintem itt mindenki annyira drukkol Macsiéknak, hogy ezzel a csodás hírrel + hogy hazamehet a Macsi sikerült az amúgy útálatos hétfőnket bearanyoznod és széppé tenned!!! :)

Juditot meglátogattam reggel: pont punkció előtt volt, nyugodtan, mosolygósan..... :) a hogy a nagykönyvben meg van írva!!! :D
andrea-1

sziasztok,
tegnap este óta madarász utcai gyermekklinikán vagyunk Marcussal,
lenyelt egy gombelemet, ami ha nem távozik időben, a gyomisav hatására szigetelés felolvad, berobban, beleket károsít, hasnyálmirigy gyulladás és a legutolsót nem írom le :-(
kaptunk irdatlan mennyiségű hashajtót, passzírozom a cart ami kijön de még semmi.
Heimből simán hazaküldtek minket, Madarász megdicsért hogy jól cselekedtünk hogy jöttünk.
én most itthon, alvás 5-ig és megyek vissza, addig apa van Marcussal, KO vagyok, nagyon félek, hashajtó még nem hozta lentebb, ha helyzet változatlan holnap lenyúlnak gyomorba és kiveszik.
Marci aránylag jól viseli, én kevésbé a sok kis bébit akik üvöltenek mellettünk (éppen kuki műtét után). nem mondom hogy a 10x10 cm bébi széken töltött éjszaka jót tett a lelkemnek, de ez a legkevesebb ha az elem mielőbbi kiürülését segítem áldásos segglapításommal. ma eldöntöttem h a földön fogok aludni, de apa már szerzett egy nyugágyat.
ezidáig 3 Marcikakát nyomtam szét azzal a fanyavalyával spatula vagy mi a neve ? de nothing, drukkoljatok hogy az a kis g.ci gombelem röpüljön már ki egy jólirányzott fosival.

megj: nem keresünk hibást, de a gombelem egy kis játéktelefon tartozéka volt amit tegnap kaptunk dújvban anyóséktól, persze rám azért rámszóltak hogy a délelőtt vásárolt meglepi megabloks játék tuti biztonságos é, nehogy lenyelje Marci....
aztán este felhívtuk őket hogy miszitu erre anyós: hát emlékszem másik, libling fia is lenyelt kicsi korában valamit.... erre én: engem aztán nagyon nem érdekel ő jelen pillanatban (anyós besértődés, és csak azért is elmondta hogy mit nyelt le) és nekem meg mondták hogy jobban oda kellett volna figyelnem a fiamra....
nem feltétlenül értek egyet... na mindegy.....
fáj nagyon h a két évig egigombi fiam most kórhiban van
megyek aludni, 6-ra megyek vissza Lizussal remélem addira SZARhírek várnak.
cupp

Mieza,
azért hívtalak egy csomószor ma délelőtt, mert csüt du 15.40-es időpontom nem kell dokinál ? átadnám
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.07 03:08-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hahó!

Hát nagy örömök, és mire a végére érek mit látok?????

Kubu: nagyon veletek vagyok.Most már kár azon "kárálni", hogy ki miért. A lényeg, hogy cselekedtél, és reméljük minden jobbra fordul. Most sebészeten van? Nem lehet ezt valahogy kiszedni? Hu pár éve voltunk Madarász seb. nincs sok hely az anyukáknak, max kisszék volt régen. Ettől jobb helyzet volt a Bethesda, ott ugy emlékszem létezett baba/mama szoba. Nagyon szorítok! Fiamnak gyomortükrözést csináltak a Madarászban, profin megoldották altatásban.

Mint ahogy Macsnak és cicuskáknak is? Ki viszi be a tejecskét, apa? Fejjél ahogy lehet, hogy legyen, mire hazajutnak a cicó-micók! Képet nagyon várjuk!!!!!

Estrella: a magyar cég nemet mondott, a német van függőben. Mit mondjak, ha itt lett volna a kettő mellettem, ez utóbbit választottam volna - szóval ez a lehetőség még nem veszett el, hátha. Nem az esetleges no-i utazások miatt, hanem a nyelvhasználat, jó humánpolitika, munka és főnök milyensége a döntő, és ez mind jónak tünne. De még min 2 hét. Nálatok mi lesz? Már nem hirdetnek.

Majd jövök még

kispatak
Vendég

Kubu!

Jajj Istenem...szegény Marcus és Ti is :cry:
Remélem valóban kaka fogad mire visszamész és benne lesz az a kis szemét elem!

Nagyszülőkkel ne foglalkozz! Asszem ez nem a Ti műfajotok!!!
Mondja csak mindenki a magáét, ne érdekeljen!!!!!
A legfontosabb, hogy minden rendben lesz és igenis JÓ SZÜLŐK vagytok!!!!!!
Nagyon drukkolok a kis picúr prototipusnak :D
Szörnyen kimerítő lehet ez az egész, de eszedbe se jusson az az opció, amit le sem írtál! Ha nem jön kis magától az elem, akkor valahogy kiszedik!!! Nem hagyják, hogy baja legyen ennek a kis egészséggombócnak!!!! Ne aggódj, továbbra is kis egészség mazsi lesz, csak most volt egy huncut húzása, ami nagy bajt is okozhatott volna, ha nem lennétek ilyen JÓ SZÜLŐK és nem veszitek észre! De észrevettétek, és időben orvoshoz mentetek!!!!!! :)

Írd majd meg, hogy mi volt!!!!

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Punkció kész, 8 szép petesejt lesz, holnap kell telefonálni hogy háynak volt sikeres randija :)
A beülti már biztos hogy csütörtökön lesz, S szerint sajnos nincsenek még berendezkedve rendesen a hétvégi munkákra :?
Na de láttunk itt már 3 naposból is szép sikereket :D

Eszter,
köszi a szuper híreket!

Macsi, cicók,
hamarosan együtt a család!!!

Kubu,
drága, nehogy azon rágódjatok ki a hibás!
Marcust is ez érdekelné legkevésbé!! Kifelé azzal a gombelemmel egy hatalmas trottyal és újra kerek a világ :wink:
Szorítok, hogy mire mész délután már hatalmas vigyorral és a megkerült (szó szerint is) szaros elemmel fogadjanak!

Kép
judit0713

Szióka!

Csajok, én egyre szarabbul vagyok... Hajnalban fel kellett kelnem, mert annyira fájt a torkom. Mivel a gyogyótól amúgy is álmatlanságban szenvedek, kihasználtam az időmet és sütöttem leveles tésztából olyan csavart hosszú sós rudakat. Zuram mire felkelt, már egy adag a sütőben figyelt. :)
Most cévitaminolok, meg mebuk(ok)ainozok. Remélem a mnyh-ám azért szépen megnő és megtartjuk az ET-t nemsokára. Én inkább megígérem az ügynökömnek, hogy nagyon meggyógyulok addigra!

Andrea:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bakker, jól megjártad... Akkor lehet, hogy talizunk holnap! Nagyon taknyos vagyok, ezért majd száműzöm magam mindenki mellől, nehogy elkapja vki. Azért majd integetek neked! :lol:

Zsuzsó:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vikus:
Bizony az elején fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezetedet a Merckhez, hallgass Sz ügynökre. :)

Béku:
Köszi a filmes infókat! :)

Gigi:
No, ezért jó, ha klassz csapatban dolgozik az ember, nekem nem kell titkolódzni. Ha megyek, akkor tudják, hogy nem sikerült és nem kérdezősködnek, nem mutatják, hogy agyonsajnálnak (ezt előre megbeszéltem velük). Ha meg nem fogok mennei, akkor happyyy!!!! :lol:

Judit:
Ezt jól megcsípte Simon bátyó! :D Biztos aranyosak együtt! :)
Azta, de kafa! 8 petike, mind termékenyüljön meg! :)
Te meg pihizz csütörtökig, hogy klassz kis fészekbe kerüljenek a lurkók! :)

Kispatak:
Sajnálom a dokkert és a melót, talán a másik lesz az igazi, szorítok.
Férjedet kapcsold ki! :)

Estrella:
Csak nem teljeskiőrlésű gipszből csináltál palacsintot? :wink: :lol:

Eszter:
Annyira jó, hogy megírod Macsiékat, ezer hála érte! :)

Macs:
Végre otthon vagy, azért így már sokkal jobb - ennyi kórházban lét után! :) Igazi hős vagy ám, ugye tudod? Azon filóztam, honnan ez a töménytelen erő mindehhez, a sok megpróbáltatás túléléséhez? Nagyon le a kalappal előtted, no és Eszter is biztos rengeteget segített, mindkettőtöket nagyra tartalak (húúú de csöpögős lett, de akkor is így gondolom)! :)
Végtelen drukkjaim Kittikének, Balázsnak is, de ő már úgy hallottam huncutkodik! Nagyon boldog vagyok, hogy egyre jobban közeleg a hazatérésük napja!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu:
Nagyon szurkolok, hogy kakihurrikánnal távozzon az elem! Fene a sejhaját, minek mászott be Marcus szájába?!
A tesóm kislánya amikor kórházban volt, anyukám aludt bent nála egy polifoamon, az jól szigetelt, nem fázott fel. Jujj, nagyon drukkolok, hogy kívül legyen a gonosz elem!!!
Anyóssal ne foglalkozz, tudod miért van két füled, ugye? Itt be, ott ki! :) Ilyen baleset akárkivel megeshet, nem ezen kell lemérni, hogy ki a jó szülő!

Pá Drágáim!
sajt@

Holnap nagyon koránra kell mennem, mikor is nyit a talponálló?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti
Fél 8-kor kezdik a beengedést a talponállóban :) :)
Megérkezel, becsekkolsz és a műtőből kérsz egy zöld arcmaszkot, biztos ami biztos.. :D :D :D

Egyébként jobbulást Neked!!!!

Macsikám:
Üdvözöllek otthon!!! Biztos fincsi az otthoni levegő.. és ha majd a babaillat is belengi!!!! :) És az már mindjárt ittlesz!!!! Úgy örülök, mikor a gyerekekről jó híreket kapunk!! Csak így tovább!!! ++++++++++++++++++++++

Juditkám:
Gratula a 8 petihez, remélem 8 kis embrió lesz belőlük!!! Na de semmi extrád műsor nem volt az altatással??? Hadd halljunk már valami vicceset..... :D
Ragacsszállítmányom indítom :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
andrea-1

Kubu:
Marcussal mindig történik valami... :shock: Ejj... nagyon drukkolok, hogy ahogy Sajti mondta egy kakihurrikánnal kijöjjön belőe a cucc....!!!! Szegény kis Drágám, azért egy kórház, még ha gyerekkórház is, nem lehet egy jó élmény biztos....
andrea-1

Sziasztok!

Judit:
Gratula a 8 petesejthez ez igazán jó eredmény!Szoritok,hogy mind a 8-nak sikerüljön a randevú!

Andi:
Akkor ma volt egy felesleges köröd BMC-be.Sok sikert holnapra!

Kubu:
Kitartás,minden rendben lesz,Marci ügyes gyerek,megoldja a kaki dolgot.

Zsuzsó:
Mikor van jelenésed Sz-nél?Annyira izgulok értetek!
Róka kóma meg egyéb nyavaják már jelentkeztek?
Forum talival kapcsolatban csak annyit,ha még van hely az autóba akkor szivesen csatlakoznék hozzátok.

Velünk semmi új dolog nem történt csak várakozunk-várakozunk....

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?