Új privát üzeneted érkezett!

Cicamica! átjárhatóságit D csinál. Árakat főleg Mné tud mondani, de ha jól emlékszem 8000 az ultrahang/alkalom és 40 000 az inszem. de majd ő javít!

Mné! Holnap válszolok és küldök árakat. És ha mégegyszer azzal jössz, hogy zavarsz, megverlek!!! :lol: :lol: Örülök, hogy írsz, Druszám!!!! pusszantlak

Kretty! Gyorsan,gyorsan menni pihizni, mert ez a sok-sok laptető... hmmmm.... van egy megérzésem, elmondom hamarosan! puszaaaaaa

Npgy! Mondtam már, hogy cukker??? az!!! nagyon! és én tudtam, hogy az ott a szikhólyag, de legközelebbre más nem lesz ott.... mikor mentek legközelebb? meddig maradsz D-nél?

Puszi mindenkinek!!!

Kagyló! oké, ha küldesz email címet, küldöm a pakkot.

Remélem másnak már nem tartozom. De szólajtok, ha igen!

pusziiiiiiiiii

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztó, hát baromira tetszik a vonalzód! :D
Vendég

Sziasztok!

Kriszto: Előre is köszi a holnapi választ. ;-) Csak nem akarlak nyaggatni a pihenésben, ezét írom... De ígérem többet nem teszem.

Cicamica: Nos a kezelés úgy működik, hogy az első konzultáció után D elmondja, hogy milyen vizsgálatokra van szükség egyáltalán ahhoz, hogy kezdhessetek (teljes vérkép + vizelet, ellenanyag, HIV, Hepa, Szifilisz, ekg, emlő Uh., tüdőszűrés, hormon vérvétel, a párodnak sperma vizsgálat). Ha minden lelet megvan, és minden rendben van, akkor átjárhatósági vizsgálat van még hátra, amire 3 lehetőséget ajánl fel a doki. Ebből kettőt máshol is meg lehet csináltatni, és egyet pedig nála, de ez fizetős (kb. 40000 a vizsgálat + 30000 a kontrasztanyag). Ha itt is minden ok, akkor lehet kezdeni a kezelést. :-)
Mi júniusban voltunk első konzultáción, és novemberben volt az átjárhatóságim. És tavaly januárban az első inszemem, úgyhogy nagyon repül az idő.
A kezelésnél pedig a menstruáció első napján kell felhívni a dokit, és meglátogatni egy UH erejéig. Utána a ciklus 5. napján el kell kezdeni a gyógyszerek szedését, szúrását, és utána két naponta kell reggel menni UH-ra tüszőnézőbe. Ha már megfelelő nagyságú a tüsző, akkor megcsinálja az inszemet, de itt nem kell befeküdni, sőt még csak egy rövid időre sem kell feküdni. Sitty-sutty megy a dolog.

Árak: Első konzultáció ha jól emlékszem 15000. Konzultáció a menstruáció első napján 10000. UH 8000/ darab. Inszem 40000. Ezek voltak a tavalyi árak, nem tudom, hogy mennyit változott, ebben Npgy tud neked segíteni, mert ő itt a legfrissebb inszemes kismama. :-)

Na azt hiszem kicsit túltárgyaltam ezt a dolgot. :-) De ha van még kérdésed, csak bátran. :-)

Kretty: Mi jót főztél a párodnak?

Pusszantás mindenkinek!

Mné
mné

Sziasztok!

Én vagyok momelcsi kolléganője, akivel kapcsolatban a TSH-ról kérdezett Tőletek. Köszönöm, melcsi :) Már egy ideje olvaslak Titeket a háttérből, de úgy gondoltam, hogy most már ideje "előbújnom", és csatlakoznom Hozzátok. Köszönöm szépen a válaszokat a TSH-ra. Kicsit megnyugtattak, mert a második konzultáción miután Dévai megnézte a vv-eredményemet eléggé el voltam kenődve. Szerdára sikerült bejelentkeznem a Cirisbe nektek és momelcsinek köszönhetően :) Attól tartok, hogy több hónapot kell várnunk a TSH beállítása miatt, de majd szerdán már okosabbak leszünk. Nálunk apával van probléma, legalábbis eddig ezt tudtuk, de most úgy tűnik, hogy nálam sem ideális a helyzet... :?
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Krisztó, csak én nem látom a vonalzódat?
Nekem is ígértél valamit a hormonokkal és endokrinológussal kapcsolatban.

KépKép
momelcsi

Krisztó,úgy látom jobb lesz, ha leírod kinek mit ígérsz! :D :D

Nyuszicica, üdv itt köztünk! Akkor te már túl van 2 konzin D-nél? Ő mit mondott? Más eredményed rendben van?
Vendég

Kretty, köszönöm az üdvözlést :D
Augmentin Duo-t is kell szednünk a férjemmel, mert sajnos D. talált valamit a kenetben:( Mit mondott? Azt, hogy ahhoz képest, hogy milyen fiatal vagyok, elég sok baj van velem, és nem akar több csontvázat a szekrényből... :D Sajnos a férjemnek olyan rossz a spermaképe, hogy biopsziára volt szükség, és még nem tudtuk a szövettan eredményét mikor először voltunk D-nél, így csak inszemhez szükséges vizsgálatokra küldött el először azért, hogy ha donorra lesz szükségünk, akkor inszemmel kezdünk. Most kedden pedig a TSH eredményem miatt pedig már nem is tudja megmondani, h mikor kezdhetünk, mert minden a TSH 1-esre történő csökkentésétől függ... A többi eredményem eddig viszonylag rendben, bár mammon találtak két microcisztát, de azt mondták az elmúlik magától...
Még mik várnak rám a továbbiakban a lombik előtt?
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica,
üdv köztünk! Végül mi lett a biopszia eredménye? Gondolom, ha találnak néhány spermiumot, akkor lombikotok lesz? Ugye?

Kriszto,
én sem látom a vonalzód! :(

Durva, hogy az inszemnél ennyi mindent ki kell fizetni!!! Ezt nem támogatja a TB? Basszus az átjárhatósági is brutál drága!

gigibp

Nyuszicica, végül a férjednek lett biopsziából spermiumja?

Lombik előtt még azok kellenek, amiket fennt Mné írt, csak átjárhatósági nem. Utána ha minden OK, zöld utat ad D a kezdésnek! Endokrinológushoz mikor mész? Ha a TSH lement, akkor kell D-hez ismét menni?
Vendég

Igen, lombikunk lesz, mert találtak spermiumot. Legközelebb rákszűrésre megyek D-hez február 3-án. A továbbiakat még nem beszéltük meg, de mivel most szerdán megyek endokrinológushoz, így addigra már tudok neki mondani valami újat. A múltkori megbeszélésből arra következtetek, hogy minden további a TSH 1-es eredménye, úgyhogy addig várunk. Remélem nem kell hónapokat.
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica, szerintem 1-2 hónap és rendben lesz a tsh! Addig meg meg lehet csináltatni a többi vizsgálatot, áprilisban lombik, a nyáron meg már gömböjödő pocival feszítesz majd! :wink:
Vendég

A próféta szóljon belőled. Nagyon aranyos vagy :)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica: Szerdán hány órára mész? A Cirisbe kaptál időpontot?

Mné
mné

Mné: Szerdán 11-re megyek a Cirisbe.
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Kicsit le vagyok törve,mert nem gondoltam,hogy ilyen sokat kell várni,az első inszemre. :cry:

Én lassan kifutok az időből,minden hónap számít.....
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Én vidéken az átjárhatóságit soron kívül megtudom csináltatni+ az összes vizsgálatot is szerintem. Akkor sem lehet gyorsabban elvégezni az inszemet?
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Cicamica: Ha megvannak a leleteid, akkor nem kell ennyit várni természetesen. Mi megcsúsztunk az idővel a férjem sperma vizsgálata miatt, mert Dévaiék szerint rossz volt a sprema kép, és el kellett mennünk Kopához, akinél ha jól emlékszem 1 hónapra kaptunk időpontot. Mikor mész Dévai dokihoz?
Esetleg holnap látogass el a háziorvosodhoz, és kérj tőle beutalót vérvételre, ekg-ra, emlő uh-ra. Menj el tüdőszűrésre, és a nőgyógyászodhoz rákszűrésre. Utána már nincs olyan sok hátra. Ráadásul most mindenki dolgozik, mi nyáron kezdtünk a szabadságolások alatt, így azért lassabban haladtunk a beszerzéssel.
Ne add fel, hidd el nagyon gyorsan meglesznek a papírok.

Mné
mné

Cicamica: Dehogynem. Mikor mész Dévaihoz? Minél több leletet viszel akkor magaddal, annál hamarabb lehet indulni.

Mné
mné

február 7 , de addig sok mindent be kellene szereznem.Nem tudom, hogy az átjárhatóságit mindig el lehet-e végezni, vagy ciklus bizonyos szakához kötött.Ezt tudja esetleg valaki.
cicamica759
Budapest XXII. kerület

minden konzultáció 10 e? Mármint 2 naponta 10 e + UH,vagy 2 naponta 8 ezer UH.
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Bocs a sok hülye kérdésért :oops:
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Cicamica: Ha jól emlékszem, akkor a ciklus közepén lehetett csináltatni a kontraszt anyagos átjárhatóságit, de lehet laparoszkópiával is és röntgennel is csináltatni. (remélem nem mondtam hülyeséget, olyan régen volt, hogy már emlékszem kristály tisztán).
Csak a második konzultáció került 10000-be, amikor megkezded a tényleges kezelés. Utána két naponta 8000 Ft.

Nyugodtan kérdezz, hiszen ezért is van ez a fórum. :-)

Mné
mné

Nagyon szépen köszönöm:)Hát jó kis pénzbe kerül, az már biztos:(,remélem bírni fogjuk.
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Cicamica, még a 3.és 21. Napi vérvételt elfelejtettem. Erre D ad beutalót, és ilyenkor nemi hormonokat néznek. De szerintem febr 7-ig elég sok vizsgàlatot meg lehet csinálni. Ha a vírusszerológiát tb-re csinàltatod, akkor azt intézd el minél előbb, mert 3-4 hét múlva lesz csak eredmény.

Most megyünk egy kicsit sétálni, eddig punnyadtunk az ágyban... :oops: Szép napot nektek!
Vendég

Nektek is és köszi mindent:) 8)
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Cicamica: Hát nem kevés, de tudod, MI már most elkezdünk költeni a gyerekünkre. :-)
Február 7-ig sok mindent be lehet szerezni. :-)

Lányok! Bocsánat, hogy ilyen pofátlan kérdéssel jövök, de ha jól tudom, akkor vannak itt a topikon, akik a Kaáliból jöttek, és vannak akik oda mentek. :-) Megnéztem a honlapjukat, és hát lehet, hogy én is eglátogatnám őket. Ez még nem egy konkrét elhatározás, csak egy ötlet. Tud valaki ajánlani ott jó orvost? Esetleg Krizsa oki ott van még? Róla olvastam jókat, de kérlek adjatok tanácsot, ha tudtok. Érdemes odamenni?

Köszi

Mné
mné

Én is szeretném még a tapasztalatotokat a továbbiakban is igénybe venni :oops:

Mikor először voltunk férjemmel D-nél elmondtuk, hogy a férjemnél a spermavizsgálat eredményei nagyon rosszak lettek: először 2 db élettelen sejtet találtak, majd az ismétlésben 1 db élettelent :(

Ezután az andrológus többek között genetikai vizsgálatra is elküldte a férjemet, aminek az eredménye: "A 9. kromoszómában átrendeződés található, de nagy valószínűséggel ez nem befolyásolja a termékenységet." Miután ezt meglátta D. elég szomorú lett, és mesélte, hogy pont nyáron volt náluk egy pár, akiknél minden megtermékenyítés után furcsa embriók lettek, és nem sikerült 3 lombik sem egymás után. Elküldték őket genetikai vizsgálatra, és ott ugyanezt állapították meg a férjnél. Így azt mondta D., hogy sajnos nem sok reményt fűz hozzánk, és gondolkodjunk donoron, ha már engem stimulálnak ne vesszen el...
Tehát azt szeretném Tőletek kérdezni, hogy találkoztatok már ilyesmivel vagy nincsen hasonló tapasztalatotok az ismeretségi körötökben esetleg? Egyelőre még nem szeretnénk donoron gondolkodni, bízunk benne, hogy hátha csak annál a párnál más volt az ok, de nem mentek tovább a kivizsgálásokkal miután erre rátaláltak...
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Sziasztok
Mné
Nekem nincs jó tapasztalatom a Kaálival.Örülök,hogy onnan eljöttem.De ha orvost kell ajánlani,akkor én is a Krizsát mondanám.Jó pár évvel ezelőtt azt mondták,hogy akihez eddig hozzá ért az mind terhes lett. :lol: Azt nem tudom ott van- még. :( Viszont én nem váltanám le apánkat,mert nekem eddig semmi olyan gondom nem volt vele,hogy a fejembe ez megforduljon. :D Látod azért van aki a Kaálit jobbnak találja,mindenki maga dönti el! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mné, èn a kaàliba mentem át. Írok privit! :wink:

Nyuszicica, én azt mondom, hogy először próbáljátok meg a saját lombikot, és így megtudhatjátok, milyen embriók lesznek. Mondjuk vésztartaléknak lehet venni katonákat.
Vendég

Mindenképpen saját lombikkal szeretnénk kezdeni. Csak hát félek, hogy tényleg köze van a genetikai leletnek az embrió rendellenességekhez, és akkor... nem is tudom, biztosan nem lesz könnyű... Na de csak pozitívan, és hátha minden rendben lesz velünk :)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Kretty: Köszönöm a privit, válaszoltam is. :-)

Mné
mné

Nyuszicica, hol csinálták a genetikát? Nekünk a genetikus azt mondta, hogy ha y kromoszóma eltérés lenne a férjemnél (nekünk nincs) akkor az csak a spermium számra van kihatással, nem az embriók minőségére. Azt jelenti ez az eltérés, hogy az alacsony spermium szám genetika miatt van, es a fiú utódra öröklődik. De ha a kromoszómaállomány rendben van (XY, normál férfi karotípus), akkor egészséges embriók lesznek. Nem gondoltátok, hogy elmentek egy genetikushoz tanácsadásra?
Vendég

Mné
Ott van még a Krizsa a Kaáliban.Én is csak jókat hallottam róla. Kaális körökben úgy nevezik: a "mágus". A nővérem hozzá járt. Én Őt szerettem volna, de amikor időpontot kértem hozzá márciusban (ez nem tudom pontosan hány éve volt), akkor azt a választ kaptam hogy "erre az évre már nem tudunk időpontot adni a doktor úrhoz"!!!!!
Így kerültem a doktornőhöz.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Mné, az Istenhegyi úton csinálták a vizsgálatot. Genetikai tanácsadáson még nem gondolkodtunk, mert D. is azt mondta, h a genetikusok szerint ez nem hat ki a megtermékenyítésre, de az ő tapasztalatuk azt mutatja, h mégis... Donort egyelőre nem szeretnénk. Inkább bizakodunk, és várjuk a lombikot, hátha nálunk rendben lesznek az embriók :) Persze emellett a lelkem mélyén sajnos számítok arra, amit D. már előre vetített...
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Era: Kováts Tímea doktornőhöz jársz ezek szerint? És mik a tapasztalataid?
Itt a Kaáliban is kell menni két naponta UH-ra? Ha jól tudom, akkor ők hétvégén is nyitva vannak ugye?

Mné
mné

Bocsánat, Krettynek írtam a választ, csak a vasárnapi ebédhez készülődés elterelte a figyelmemet :oops:
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Mne
Igen, a dokinőhöz járok-jártam eddig. A tapasztalatok vegyesek, vannak jók is rosszak is. Lombiknál az uh nem fixen kétnaponta van, hanem mindig mondják vizsgálat után hogy hány nap múlva kell menni.Vannak hétvégén is azt hiszem 11ig vagy 12ig, de ha lehet, akkor úgy intéznek mindent hogy ne hétvégén kelljen menni.Én egyszer voltam szombaton, mérges is volt a dokinő, mert a gyógyszerekkel el lehetett volna napolni hétfőig, én hívtam is őket pénteken emiatt, de nem adták át a dokinőnek az üzenetet.
De ez csak egy dolog.Tényleg van jó is rossz is.Ezért állunk mi most,mert nem tudjuk merre van a tovább......

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era, és Krizsához nem lenne könnyebb most bekerülni, hiszem már a kaáliban vagy! Krizsáról egyébként én is azt hallottam, mindenki babásan távozik tőle :D , viszont, amikor én a váltás mellett döntöttem, egy ott dolgozó ismerôsöm egyből a doktornőt ajánlotta, mert őt is a doktornő segítette babához. Ez azért egy kicsit elárul valamit, hiszen ő mehetett volna bármelyik dokihoz is, de a sokéves együtt dolgozott idő, tapasztalat utàn döntött így.

Nyuszcica, bízz, az a legfontosabb! :wink:
Vendég

Kretty: Akkor megvárom, amíg februárban Te is babásodsz, és utána kérek időpontot én is a dokinőhöz. :-) Hozzá egyébként könnyebb bejutni, vagy nála is hosszú a várólista?

Mné
mné

Kaáli ügyben annyit, hogy én Krizsához járok és imádom, de azt hiszem mostanában nem fogad új beteget, mert iszonyú sokan vannak nála, míg másoknál fele annyi páciens sem. A doktornő is kiváló és kedves nagyon! Őt merem bátran ajánlani nektek!
Az intézetről annyit, hogy maximálisan elégedett vagyok velük, korrektek, ha csúszás is van, max egy óra, de azt meg ki lehet bírni. Ez is csak a beszélgetős konziknál van. A punkció és ET mindig szinte percre pontosan megy. Magánklinika színvonalú, egy rossz szavam se lehet.
És, ha kell hétvégén is vannak. :)

gigibp

Nyuszicica,
szerintem én vagyok a hülye (vagy túl fáradt :) ), de nem értem, hogy most inszemre készültök vagy lombikra?!

gigibp

Gigi: És a Kaáliban mi a kezelés menete? Mi inszemesek vagyunk. Ugyanúgy a menstruáció első napján kell menni, felírják a gyogyikat, és utána UH? Honnan tudják, hogy mikor van a tüszőrepedés, ha nincs két naponta UH?

Mné
mné

Gigi, lombikra készülünk, mert jó lett a biopszia eredménye a férjemnél, és a lombikhoz pont elég:) Persze ICSI-hez. Csak amikor először voltunk D-nél még nem volt meg a szövettan eredménye, és így nem tudta mire készüljünk. Donoros inszemre vagy saját katonás lombikra. Bocs egy kicsit bonyolultan írtam le :oops:
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Sziasztok!!!

Az inszemes témához szeretnék hozzászólni!
Én anno a klinikán csináltattam meg, TB-re, és itt nálunk 2 egymást követő napon végzik.
Arra lennék kíváncsi, hogy miért nem ezt a formát választjátok???

A klinikai kezelés sorozat ugyanúgy megy, mint ahogy írtátok, utána írnak még fel utrót vagy duphastont.

Npgy, csodaszép a kép!!!
Barika, édesek a fiúk!!!

Mindenkinek szép estét!!!!

Primula
primula35
Algyő

Mné,
sajna inszemmel kapcsolatban nem tudok neked segíteni, nálunk az fel sem merült... Lombikkal kapcsolatban viszont bármikor! ;)

Nyuszicica,
ááááhhhh, most már értem! :lol:

gigibp

Primula: Mit jelent az, hogy két egymást követő nap végzik? Itt Pesten is csinálnak TB támogatott inszemet, de oda a várólista cca. 1 év.

Mné
mné

Szép jó reggelt mindenkinek!

Van kedvetek táblázatozni? Javítgassatok bele és írjátok mellé légyszi, hogy melyik sorban javítottatok.

Nyuszicica és Cicamica! üdv köztünk.
Kormi! Te nem bújsz elő, ha már te is Dévais leszel, mesélj magatokról!!!

Mné! írtam.

Melcsi, szerintem neked nem lógok már semmivel, vagyis remélem....:roll:

Jövök később, csak van meló szerencsére... :D

1327304805.12.01.23.xls

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, en nem tudok belejavitani, nem menti el :? vagy en vagyok bena... :lol:
Szoval Kezdes: Febr 1, 3. ICSI (mert csak 2 vegzodott ET-vel).

Nalunk semmi munka nincs, szoval sokat leszek ma (persze ha van akkor is sokat vagyok! :lol: )
Vendég

Kretty: ez most már a 4. laptetőt egymás után! :D

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

npgy: csodálatosan szép Virágszálad van! :lol: vigyázz rá továbbra is! :)

én megjártama podmaniczky labort pénteken, és már meg is van az eredmény:

glukoz 0 perc 4,6
glukoz 60 perc 3,8
glukoz 120 perc 5,7
inzulin 0 perc 5,0
inzulin 60 perc 19,6
inzulin 120 perc 19,4

TSH 3,258
FT4 15,1
FT3 5,2

AMihez a papíron adtak referencia értékek, abban mind benne vagyok!
Az inzulinnál nincsen referencia!
Szerintetek milyenek az értékek?

Szép napsütéses napot Mindenkinek! :)

Zs

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?