Új privát üzeneted érkezett!

NA most már eldugulok, készítem nagyobbik szememfényének a szülinapi gyrostálat! A madártej már hűl a teraszon :wink:

Kép
judit0713

Sajti
Szupercsaj vagy! Nagyon köszi a kajás infókat. Egyelőre még nem fér a fejembe ez a sok adat, kell egy kis idő. Nekem is van már grammos mérlegem, fogalmam sem volt mennyi egy szelet tk.kenyér vagy alma, ez már nem gond, most majd csak azt kell tudni, hogy abban kb. mennyi a ch.
Nem volt tervem, hogy ennyire belemásszak részleteibe, de látom ha rászánok 1-2 hetet, hogy mindent nézek írok, akkor utána már rutinszerűen fog menni a dolog, úh. úgy látom érdemes az elején jobban belemerülni.
Nem mondod hogy Sz szólt nektek, hogy ne ricsajozzatok??? Kiszólt a váróba? Vagy hogyan történt?
Ma reggel tk. tönköly kenyeret ettem 2 kis szeletet rajta olivaolaj, mellé kígyóubi, és natur hársfatea. De 2 óra múlva szédelegtem az éhségtől. Így most megettem egy narancsos. Viszont nem tudom hogy most mikorra tegyem a köv. étkezés időpontját. Úhhh...nem 1cerű. Ha szédelgek valyon minden esetben ennem kell? Vagy ki kell várnom a köv.étkezés időpontját mert úgy fog tudni ráállni a szervezet??

Bocsánat mindenkitől, tudom hogy ez nem diétás fórum, igyekszem nem traktálni a későbbiekben benneteket ezzel!! Csak most ez nagy újdonság nálam, és olyan jó hogy van itt kedves segítség. Idegenekhez meg most nincs kedvem csatlakozni egy másik fórumba.
ann74

Andi te őőőrült!!! :lol: :lol: :lol: Imádlak!!! Ez eszméletlen volt, köszönöm!!! :lol:

Judit:
Parancs, értettem! :) Asszem Andi-kismamit már nem lehet űberelni! :)
Gyrostál+madártej? Hmmm... nyami! A madártejben is van tojás! :wink: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Ann: Neeeeem, nem szólt ránk, sőt senki nem szólt ránk... bár annyira nem bírtuk abbahagyni a röhögést, hogy jogos lett volna, ha valaki berak minket egyesbe.... :D :D :D :D :D :D
De mivel Sajtival zsák a foltját vagyunk, sanszos, hogy ez történik, ha egyszerre vagyunk egy helyen.... :wink: :wink:
andrea-1

Ann:
Dehogy szólt ránk! Senki nem szólt ránk, csak annyira jókedvünk volt, hogy én ezt továbbszőttem... :lol: Bocsi, ha félreérthető voltam!

Figyuka! Ha leírod egy napi étkezésedet, akkor jobban tudok segíteni, hogy mi a jó és mi a rossz benne. Szerintem próbálj meg 13-kor ebédelni, de a 10 óraidnál ehettél volna kekszet is a narancs mellé, úgy jobban eltelített volna. Igyál sok folyadékot és ha mégsem bírod ki ebédig, egyél vmit (akár túrót csak magába, vagy egy kekszet).
A túrót azért nyomatom ennyire mert alig van benne CH és kalória, tehát nem is hízlal! :) Ráadásul nagyon jóllakat.

Azért bepötyögöm az enyimét:

Reggeli 7-kor: 1 szelet tk. kenyér+rá vmi (pici ligth vaj+csíra, vagy
paradicsom,stb...)

Tízórai: 2 korpovit keksz / vagy 2-3 cukorstop keksz / fél szelet
tk.kenyér/ fél kifli
+ 1 alma / vagy 4 szem szilva / egy kispohár joghurt / 2dl tej
(nekem ez kakaósan, cukormentesen) / 1 barack

Ebéd 13 órakor: na itt lehet rosszalkodni, mert 50 g Ch-ba sokmindent
be lehet suvasztani és most mindegy, hogy gyors v.
lassú felszívódásút eszel! Ha tehetem főtt ételt
eszem, pl.: sovány husi+ sali/vagy fél adag köret

Uzsonna 16-kor: 2 alma / vagy 1 túrórudi+fél alma / akár fél kg túrót
is ehetsz, mert alig van ch-tartalma (szóval
túrókrémet is gyárthatsz édesen-sósan) / vagy
joghurt /vagy kb.: 3 dl tej

Vacsora 19-kor: egy szelet tk. kenyér szintén a reggelihez hasonlóan,
de ez már picit vastagabb kenyék, vagy két nagyon
vékony

Pá Drágáim!
sajt@

Most elköszönök, de nem örökre! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Judit az avivás másolatot nagyon megköszönném. Voltam kb. 3-4 éve a tanfolyamán, az 1-es megvan, nem tudtam h. a 2-es babavárós, már nem emlékeztem rá. Majd beszéljük meg, hogy tudnánk megszervezni.
Addig is azt találtam ki, hogy elkezdem az 1es könyvben a gyakorlatokat, úgyis most jött meg 1-én, így 1 ciklus végig tudok csinálni.

Sajti, köszi ez nagy segítség lenne.
Már kezdem ám pedzegetni ám a dolgokat, néztem is hogy egy alma hány gr. és akkor abban mennyi ch va, és mennyit lehet megenni pl. belőle du. ha akkor 20 lassút lehet. És én úgy számoltam, hogy pl. egy 25 dkg-os alma mellé még befér egy túró rudi.
Na majd holnaptól írom magamnak az étrendem, aztán majd elküldöm neked. Ma megyek anyuékhoz, tesóékhoz, na ott lesz vacsi sztem olyan 6 körül. Hal lesz meg saláta, krumplit meg nem fogok enni. Végül olyan 12kor ebédeltem, cukkinit, patisszont sütöttem össze jénaiban sajttal tejföllel. Utána meg olyan 20 dkg vmi diétás vaniliás kekszet.
Még 3kor eszek majd vmit,aztán utsó kaja anyuéknál lesz ma.

Halljátok!! Ez a tükörtojis téma nem semmi!! Nem vagytok kispályások!! :))
ann74

Szép napot!

Eszter, igen, talált süllyed... Smecta por :D tényleg undi, de nagyon hatásos! Tudod amikor már semmi sem használ, akkor már mindegy milyen az íze! De meg kell találnom az egyensúlyt, mert így meg majd átcsapok a másik végletbe :shock:

Lányok, most lehet hülyének néztek, de elmesélek vmit erről a hasmenéses-viszketőd témáról:
ameddig ment a hasam, abszolút nem viszkedtem, ill. ha javult kicsit, akkor sem annyira. Most, h. iszom ezt a port és nem f@sok, szétkaparom magam :roll: Na most én elég ritkán hagyom annyiban a dolgokat és próbálok/tam utánajárni. Mivel a leleteim alapján nincs különösebb eltérés sem a májfunkcióban, sem epe-gond, akkor marad a pszichés oldal (az én olvasatomban, mivel tudom, h. bármit képes vagyok produkálni :D ). Szóval azt derítettem ki (nem csak egyedül), h. ez az egész egy tisztulási folyamat és nagyon sokat kell pihennem, mert szüksége van rá a szervezetemnek és relaxálni, meditálni... Ha így nézzük, akkor logikus, h. miért csak akkor viszketek, mikor nem megy a hasam. Hiszen, valaminek ki kell még ürülnie, aminek nem kellene ott lennie. Persze ott az érem másik oldala, h. nem hagyhatom, h. hetekig ne tudjak enni és infúziót kelljen kapnom, stb... Tehát, most mindent elkövetek, h. meg tudjam oldani ezt az egészet, hiszen még azért jó lenne 1 hónapot benntartani a Babókát!
Szóval szerintetek ez nagyon elrugaszkodott elmélet? :?

Sajti, tőled (is) várnám a véleményt ez ügyben... :wink:
Micsoda álom!!! Tök érdekes!
Hát sajna, ha még 2 in 1 leszek a tali időpontjában, akkor sem mernék elindulni :( Én itthon érzem magam biztonságban! De ha lenne egy helikopterem.... :D
Anyós tök jól van, köszi! Ez most egy úgynevezett helyreállító műtét volt, mert az előzőt elcseszték... :evil: szóval újra felnyitották a nyaka elülső részét (elég durva) és kivették azt a részét az implantátumnak, ami nem épült be v. rosszul szívódott :shock: Most jól van!

Andi, ne haragudj meg, de nekem kicsit nyálingeres ez a baba-bejelentés... nem akarlak megbántani, csak vhogy nehezen képzellek el ilyen szituban, ahogy magamat is! Az ötlet aranyos meg minden, de nekem túl csöpögős :oops: :D Persze, ha anyukádnak ez jólesik, akkor jó, bár nem mintha közöm lenne hozzá :oops: Anyum csak nézne, h. meghülyültem-e? :lol:

Judit, madártej... jajj de ennék!!! Már nem diétázom olyan komolyan, de azért még odafigyelek!

Zsuzsó, valami tünet??? Álmosság, éhség, rókica?

Lukácsné, ilyen pici és már ennyire tudja, h. mi következik, ha ezt mondod neki? Nagyon ügyes kislány!

Macsnak kitartás! Rendbe fog jönni a kislány is!!!
És majd bejár/sz a kórházba minden nap? Vagy ez ilyenkor hogy működik?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Régen jártam már erre, de azért Kisbéka által képben vagyok nagyjából.

Most is csak azért jöttem, hogy megköszönjem a drukkokat, és elmondjam, hogy sajnos nem sikerült az első lombikunk. Nagyon lehangoltak vagyunk, de majd túl leszünk rajta. Novemberben kell visszamenni 2. miatt. Hosszabb deca, több stimu... meg valszeg progi szuri is, mert crinone mellett is megjött mary. Szóval elég húzós lesz. De addig még van 2 felhőtlen hónapunk.

Még egyszer köszi, aki gondolt rám, és mindenkinek mielőbbi pocakosodást kívánok, a meglévő pocaklakóknak meg jó egészséget!

Macsek, szorítok a kiscicáknak!

Verka
wikka
Miskolc

Hahó!

Wikka: sajnálom, remélem legközelebb sikerrel jártok. Jó, akinek elsőre sikerül, de azt hiszem, ilyen sajnos kevés van - bár jó lenne!

Navi: lehet, van benne amit irsz. És a Smecta nagyon hatásos. Gyerekdoki mindig ezt adta a fiamnak. Néha nekem is kellett, az ize tényleg borzalmas. Már csak 1 hó, repülni fog az idő, próbáld magad valamivel lekötni!

Sajti: te mos merre mész? Gyere, mert itt mindenki szeret!

Judit: Isten éltesse a fiadat! Szép nap, bár én az enyémnél ott lehettem volna! Hajrá petikék!!!

Ann: remélem ezzel a diétával haladsz valamire

Macs: hamarosan mehetsz haza? Jaj de jó, és a babácskákkal mi lesz? Kisfiad gondolom hamarabb haza mehet. Reméljük, Kitti lányod is hamarosan növésnek indul és egy pár hét mulva követi a család többi tagját.

Zsuzsa: gratula a zebráshoz, igy kell ezt csinálni.

Vbeni: merre jársz csajszi? Nagyon eltüntél, gyere már és mondj valamit!

Gigi: kéretik reggel valamit enni, el fogsz ájulni éhen! A cukor leeshet normál állapotban, legalább valami keksz vagy kifli, meg folyadék.

Én el sem tudnék menni éhen. Szenvedek ha ritkán vérvétel van, akkor is viszem a kaját magammal, aztán ha lehet, leülök és már nyomom is befelé.

szép hétvégét, bár elég rossz idő van!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Drága Sajtikám!
köszönöm már jól vagyok,mindig ilyen magas a lázam!
Ok köszönöm az infot,de lehet csak a recit hivom simán kérjem Irénkét???????nem gáz?????

Judit!
Én is voltam Aviván sok ismerösömnek bejött,de a párod de rendi,h veled Pilates-zik!
Hát ez van a szolgáltató szektorban,ma mindenki csak massziroztatni akart,kicsit megfájdult a csuklóm!
vikus82

Sziasztok Csajszik!

Sajti,
haláli vagy!!!! :lol: :lol: :lol:
A kaja tippeket köszi, te is sokat segítettél!
Holnaptól megpróbálok ráfeküdni a témára, bár az időpontokkal baj lesz! Ja és újból elkezdem szedni a metet, remélem nem csinálja ki a gyomrom!

Judit,
sokat gondoltam ma rád! Voltunk Nagymaroson sétálgatni, meg betértünk a csokiboltba is! :D
Nagyon szép helyen laksz, tetszett nagyon! Épp valamijen rendezvény volt, én rögtön azt mondtam, hogy cserkész dzsembori :), de aztán megláttam egy csomó papot, apácát meg rengeteg fiatalt. A templomnál meg kiderült, hogy valami ifjúsági találkozó van.
Elmentünk még Szobra ott is sétafikáltunk, aztán Sződön egy borzalmas étteremben megebédeltünk! :)
Nagyon jó kis nap volt!

Wikka,
sajnálom, hogy neked se sikerült az első! Nem tudom nálunk, hogy lesz a második, november elején megyünk megbeszélni a dolgokat, de én már azt is alig bírom kivárni, nemhogy a januárt!!!

:arrow: Szorítsatok nekem holnapra, hogy a melót kibírjam idegösszeroppanás nélkül! :wink:

gigibp

Csajok!
Sz meddig nincs?
vikus82

Vikus: masszőr vagy? :D

Gondolom,hogy mindenkinek Te kellettél :)
Milyen masszázzsal foglalkozol,és hol?
(Lehet p.ü.-ben is)
Vendég

Vikus,
Sz hétfőn már lesz!
Masszázs engem is érdelel, jöhet privi!

Gigi,
hát nagyon szorítok, főleg hogy holnap vasárnap...szegénykém, ilyenkor melózni :roll:

Ann,
ha jössz a talira ott oda tudom adni az Aviva másolatát! Vagy az talán még jobb, ha beszkennelem csak a babás részt (van ezen kívül változókori meg pasis is, de gondolom az most nem kell neked) ést átküldöm e-mailben.

Navikám,
próbáld meg nem szétvakarni magad az utolsó hónapban!
Egyébként sanszos hogy ez mentális dolog, próbálj másra koncentrálni!

Verka,
vigaszölelés ((((o)))) Meglásd, a következőnél ott lesz a két csík!
Addig meg relax, egymásrahangolódás, testi-lelki rákészülés!

Kép
judit0713

Judit: aranyos vagy,nemsoká tényleg itt a kezdésem ideje,olyan nehezen érkezett el,de végre itt van!!! :D

Bár még "csak" fogamzásgátlót kapok,de 1 hónap,és már szúrunk,és kevesebb mint 2 hónap múlva már kezemben a +++++ teszt :)

Neked hétfőn lesz "eksön",ugyi? :D
Vendég

Sajti!
Neked mennyit kell szedned a Merck-ből?hogy kezdted?
vikus82

Judit,Kisbeeka!
Eredetileg kozmetikus vagyok,de svédmasszázst csinálok!
Budán dolgozom a Városmajor utcában!kicsit túl vállaltam magam kozmetikus és masször...de imádom!!!! :D :D :D :D
vikus82

Huhh,Vikus,kozmetikus? Akkor inkább maszkban megyek,ha találkozunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klassz lehet a svédmasszázs,azt nem ismerem,bevallom.
De nagyon becsüllek érte :D
Vendég

Béku,
igen, hérfőn lesz a leszívás!
Most egy kicsit parázok, mert ma elkezdtem jobban érezni a petefészkeimet, pedig csak ma éjjel kell beadni a tüszőrepit és én holnap még egy barátnős talit szerveztem magamnak!
Vagy lehet hogy csak azt érzem, hogy nagyok benn a tüszikék? :roll:

Vikus,
:( az nekem nagyon messze van, pedig szívesen meglátogatnálak!

Kép
judit0713

Judit: ne aggódj semmit,a dokik nagyon tudják a dolgukat!!
Nekem már napokkal a leszívás előtt nagyon kellemetlen feszítés volt az alhasamban,pedig nekem "csak" 6 tüszőm volt... :roll: :roll: :oops:

El se tudom képzelni,hogy bírtam volna,ha 16-18 lett volna,így is alig bírtam már járni is...
Ezért akkor a balcsis fürdést is kihagytam,mert inkább csak ültem/feküdtem.

Úgyhogy no para,minden okés!!! :D

Simonnak nagyon boldog születésnapot!!! :)
Vendég

sziasztok Lányok,

szellemileg vegetálok ma este, éjjel alig aludtam, hazaautóztam Visegrádról (összesen 1óra az egész) és kb úgy érzem magam, mint aki megmászta a Himaláját...

Kittike, remélem este jó hírrel szolgálsz Anyának!!!!
Navi, asszem Te kérdeted fáradt vagyok-e?! :-D
Sajti, a rántottád szédületes, imádlak!!!! :-D :-D
Andi, köszi hogy képben is megjelenítetted. :-D :-D te hogy vagy?
Juditkám, Simont isten éltesse nagyon sokáig, jövőre már a kistesókkal ünnepeltek. :-D
Breki, íme a teszt, hcg-ről nem tudok semmit.

bocs, mára ennyi telik tőlem, de mindenkinek drukkolok!!! :arrow: :arrow:
még1X mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat és a gratukat!!!!

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macccs, ha olvasol vagy Kispatak vagy valaki, aki tudja!
Olvastam Macsi bolgján, hogy biztosítva van valahol és ha műtétre kerül a sor fizet a biztosító! Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet ilyen biztosítást kötni?????

gigibp

ja, Juditkám zebratársam!! sok-sok víz, az biztos nem árthat és megelőzheti az esetleges túlstimut. vagy nem jól tudom?
:oops: :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Gigi: jó volt a kérdés, kaptál tőlem egy pü-t.

Biztosítás témában irjatok csak, tudok segíteni - van szakember a családban.

Zsuzs: csodaszép a zebrás csak igy tovább többiek is

üdv

kispatak
Vendég

zsuzsi: Szép teszt. Köszönöm ha elviszel minket. Van gyerekülésünk és szerintem ránk is legalább annyira fogsz vigyázni, mint magatokra.

kisbeeka: Tetszik a vonalzód.

kahlan: Remélem hamar túl leszel ezen a műtéten.

macs: Mennek Kittikének a drukkok. Barbus is volt több napig kék fény alatt, de nekem nem mondták hogy ettől fogyna. Fejtem neki tejecskét és azt kapta. Kittikénél mondjuk más a helyzet. Rakok fel az én kis ufómról képet.

Kép

ann: Azért érdekes amit a mozgásról írsz, mert annak idején az endokrinológusom pont azokat a mozgásformákat javasolta ami felpörgeti a szívem. Most akkor nem tudom. Lehet hogy azt azért mondta mert azzal jobban lehet fogyni.

sajt: Próbálunk menni a találkára. Csajommal együtt.

wikka: Sajnálom a lombikot. A legközelebbi sikerülni fog.

Tali: Kubu sem jön és Navi sem (megértem, de akkor is) ? :( Szerettem volna megismerni őket is.

Irénke: a párom mindig azt mondta hogy olyan mint aki be van nyugtatózva. :D Olyan vontatott egy kicsit. És mindenkire mosolyog.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi :)

És kinézetre milyen Irénke?
nincs valahol neten egy fotó? Tegnap jól megnéztünk ott mindenkit Wikkával,de a neveket még mindig nem tudom.
Vendég

Vikus, svédmasszázs kismamiknak is lehet?
Sz elvileg lesz hétfőn. legalábbis Ú. és Z. ügynök szerint, bár nem voltak túl határozottak, de végül abban maradtak hogy már lesz. :-) :-)

Vicky, írtam én is pü, szupi hogy megyünk! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Kitti már nincs kék fény alatt.
ma megvizsgálta este Hajdú doktornő, hogy elkezdhessék a gyógyszeres kezelést a Botallo vezeték zárása érdekében, de sajnos még nem lehet :(
Hétfőn kontroll!
Viszont hála Istennek lekerült arról a hatalmas gépről a kis picúr, már csak a kisebben van rajta, mint az első napokban!
Fogyott még Kittike, most 840 gramm, de mondták, hogy ez most így lesz, majd ha erősödik, akkor kicsit felturbózzák a hamiját, hogy gyors gyarapodásnak indulhasson ő is!
Balázs továbbra is jól van, kis huncutka :D
Kiszedi az infúziót, és hasonlók :D kis helyes gombóckák :D

Továbbra is imádkozunk Értük!

eszter82
Budapest

Én is imádkozom a kis gombóckákért!!
Tündériek lehetnek :)
Vendég

eszter: Egy másik fórumon volt egy kisfiú, aki éppen hogy a 24. héten született (23+6 napon) 600 gr-mal. Ő a lélegeztetőt tépte ki magának és mondták hogyha ő úgy érzi hogy nem kell, akkor nem is raknák vissza. És tényleg csak oxigént kapott ezek után. És már nagyon szépen összeszedte magát, szerencsére eddig nincs károsodása úgy néz ki. Vannak azért csodák.
vicky79
Budapest III. kerület

Kittit visszatették a kisebb lélegeztetőre, de sajnos a gyógyszerezés nem kezdődhet, mert túl nagy a luk, hétfőn újabb vizsgálat. a "jóhír" hogy még spontán is záródhat!

Kittike, kérlek kűzdj tovább ügyesen és elszántan!!! segítő energiák itt mennek neked!!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

látom Eszter is írt, bocsi.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kittinek rengeteg drukk megy :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsókám,
gyönyörű a zebrácskád :)
Rohanok utánad, hogy zebratárs lehessek :wink:
Hétfőn ugye beugrasz hozzám a jó hírrel miután Sz-szel beszéltél?

Béku,
Irénke: telt idomok, hosszú szőkésbarna melírozott haj. Tényleg mindig mosolyog. Eddig nem is tűnt fel, de most hogy Viki írta tényleg kicsit lassan beszél :)

Kép
judit0713

Zsuzsó: köszi a tesztet,nagyon szép!!! :D
Persze hogy látszik az a csíkocska :) mutattam páromnak is :D
Vendég

Ööööööö,Judit,Irénkének egyenes feltűzött a haja,ugye?

Ha ő,akkor tényleg kedves. :) A másik hölgyemény pár dolgot már elkavart nekünk is,úgyhogy reméltem,hogy nem ő... :roll: :roll:
Vendég

Hát nem mindig van feltűzve. De rajta kívül én még csak két csajt láttam, az egyik egy fiatal szöszi, a másik meg fekete.
Ja, nem is, van még egy vöröses is...szóval mindenképpen felismerhető :wink:

Kép
judit0713

kukk
suli totál kikészített

Zsuzsó,
akartam írni napközben sms-t de nem mertem, mert tudtam hogy outdoor vagy, de tudd hogy rengeteget gondoltam Rátok, jupppppppppppppééééééééééééééééééé millió cuppa Nektek.

Viki,
"Tali: Kubu sem jön" - ööööööö mi az ???? én ? dehogynem ott a helyem, viszem a 3 gyerekemet is :-)

bocsi csajok hogy most nem olvasok vissza, megyek aludni, KO vagyok, holnap anyósmenet, picit kemény lesz és rá kell pihennem

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu: Bocsi, akkor félre olvastam valamit. Már alig várom hogy találkozzunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok,

IR-hez: úgy tudom hogy az a jó ha ún. kardio-edzést csinálsz pl 40 perc úszás v. szobabringa v. ellipszis tréner.
az arwen torna nagyon jó pco-ra és azt hiszem endora is. akit érdekel, tudok kölcsönözni dvd-t. ha megtalálom itthon. :?

Sajtikám,
kösz hogy írtad a délutáni kaját, elvileg a szigorúbb előírások szerint tényleg uzsira csak gyorsat lehet, délelőtt pedig tilos a tej. mivel én a kávét csak tejjel tudom meginni, ez utóbbit én nem tudtam sajnos betartani. :?

Juditkám,
naná hogy benéznék hozzád hétfőn, de Irénke azt mondta a hétfő nagyon rossz, ne akkor menjek. kedden sajnis 8-kor egy oktatást tartok, így azt hiszem az kizárva, hacsak nem tudom későbbre tenni. :? szóval én azt hiszem szerdán megyek...

Wikka,
nagyon sajnálom, hogy most még nem sikerült, de a következőre kell koncentrálni. sok erőt nektek.

Eszter,
ti most kivizsgálódtok és várakoztok? magadról nem írsz mostanában.

Andi,
Szűcsünkkel ugye még nem beszéltél a szülésről? várom majd az infokat, mert nekem is ő a jelöltem. :-)

Lányok szerdán jön még valaki? szerintetek aznap már látszani fog a petezsák? hivatalosan inszem + 22. napon leszünk.
van valaki, aki terhesen is kávézik/kávézott?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu: én is nagyon várom,hogy megismerjelek,és akkor láthatom a babókákat is :D

Ha 23-án lesz,akkor én tuti ott leszek :)
Vendég

zsuzsi: A sógornőm kávézott és azt mondta neki a védőnő, hogyha eddig nagy kávés volt, akkor egy nem fog megártani.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu,
lemaradtam. tegnap megint isis nap volt? hogy tudtad megoldani a logisztikát? :roll: remélem most nem betegszetek le.
köszi a gratut, drága vagy. :-)
hurrikán Marcinak tetszik az a bölcsi amelyiket végül választottátok? itt van a kis szerelme Eszter? :-) :-)
édesek a képek, amiket feltettél.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó reggelt Csajok!

Zsuzsi!
Nagyon szép a zebrád :wink:
Sajna nem lehet massziroztatni kismamiknak :( :wink:

Kittike nagyon sok erőt küldök Neked!!!!!

Lehet jövőhéten hivom a recit,de nem gáz ha Irénkét kérem?????????????????????????
vikus82

köszi Vicky. én nem iszok erőset, de most nem tudom letenni. főleg az álomkór meg a vérnyomásom miatt... :? :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Lehet, hogy az egyik lehetőségem a kutban landol ma. Még örüljek, hogy a másik megvan talonban, hátha abból lesz valami - már annyira szeretnék valahová, normális helyre dolgozni járni. A fogászat nem is érdekel annyira, majd alakul. A gyerekemmel is majd csak lesz valami, ha más nem - 2 hónap mulva névnap,akkor remélhetőleg megyünk hozzá. Tudja ő, hogy nem egy roosz bolt neki egy ilyen látogatás, de milyen jó lenne, ha mr magától jönne ide hozzánk, de a valódi megoldást még nem látom, reménykedek, de nagyon.

Kubukám: gyertek csak gyertek a talira. Woody nem tud? Akkor képecskéket kérünk sokat! Mi volt a sulival, apa van velük?

Vicky: nemsokára vizsga, juhéjj!. Kislányod ufó-s képe nagyon édi.

Én autóm tegnap kapott volna egy ajtót, mire kederült hogy nagyobb a kelleténél. Valami megoldás született, most derül ki, hogy üveg hogy passzol.Már nagyon várom, hogy mehessek, de ki tudja mikor lesz az még.

Zsuzsi: szép a zebrás, huh sokan szeretnének ilyent. Főleg én, akinek már tuti nem lehet ilyenje - na majd csak visszatalál ez a csatangoló, egyszer talán egy unokát is kapok - de mindkettőre kevés a remény.

Macs! Remélem Kitti babád hamarosan szépen gyarapodni fog, igy kell lennie. Bátyóval mi a helyzet, mit eszik, tej?

üdv

kispatak
Vendég

zsuzsó
én nagy kávés voltam régebben, de mire lombik volt napi 1-2re visszafogtam magamat, mert a férjem nem kávézik és azt mondta jófejen, hogy ne mérgezzem az Ő gyerekét.
3:1 kávékat ittam a terhesség alatt végig naponta de Sz doki azt mondta napi egy rendes kávé nem árt a babának, úgyhogy mikor szétment a fejem a frontok miatt akkor bizony rendeset ittam mert ugye gyógyszert sem nagyon ehet a kismami az jobban árt.

macs
drukkolunk ám tovább is mind a kettőnek de főként Kittinek.

mi jól vagyunk, bár a fél 12 és éjfél mindennap kivárja a kisasszony akkor fekszik, tegnap napközben kb 4 órát aludt töbszörre és reggel 6-éjfélig ébren volt kivéve a 4óra, szerintetek mire haladtam a nagy semmin kívül???? Apa elvitte délután Filipet játszótérre addigra elaludt, ahogy nyílt az ajtó már nyekergett, na mondom akkor állj és megy ő is mert a levegő legalább elnyomja, azt mondja a férjem nem mentek 2 métert már csend is volt....
ma reggel a szokásos 6-kor kelt akkor evett, utána fejtem közben megint evett, kaka aztán 8tól alszik már közel 1 órája. Filip mesét néz Apa meg alszik még....
majd jövök délután vagy este olvasni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kispatak: remélem Veled is találkozom az összejövetelen :)
Vendég

Lukácsné,
Hanna is akart menni a játszótérre! :-D
te sem vagy semmi pörgésileg a gyerkőcökkel! a testvérképek annyira édesek!
Filipnek továbbra is bejön az ovi?
köszi a kávéinfót, akkor két poros kávé még nem akkora bűn remélem! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

laptető?! :roll: :roll: :roll: :roll: :D :D
inszem óta nem volt ilyenem, remélem ez jó jel!
legnagyobb részt Kittikének ajánlom, hogy spontán záródjon a luk a szívecskéjén!!!
a többit megosztom a jövő heti akciózókkal!
zebratárs Juditkám! :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?