Szép napot!
Eszter, igen, talált süllyed... Smecta por
tényleg undi, de nagyon hatásos! Tudod amikor már semmi sem használ, akkor már mindegy milyen az íze! De meg kell találnom az egyensúlyt, mert így meg majd átcsapok a másik végletbe
Lányok, most lehet hülyének néztek, de elmesélek vmit erről a hasmenéses-viszketőd témáról:
ameddig ment a hasam, abszolút nem viszkedtem, ill. ha javult kicsit, akkor sem annyira. Most, h. iszom ezt a port és nem f@sok, szétkaparom magam
Na most én elég ritkán hagyom annyiban a dolgokat és próbálok/tam utánajárni. Mivel a leleteim alapján nincs különösebb eltérés sem a májfunkcióban, sem epe-gond, akkor marad a pszichés oldal (az én olvasatomban, mivel tudom, h. bármit képes vagyok produkálni
). Szóval azt derítettem ki (nem csak egyedül), h. ez az egész egy tisztulási folyamat és nagyon sokat kell pihennem, mert szüksége van rá a szervezetemnek és relaxálni, meditálni... Ha így nézzük, akkor logikus, h. miért csak akkor viszketek, mikor nem megy a hasam. Hiszen, valaminek ki kell még ürülnie, aminek nem kellene ott lennie. Persze ott az érem másik oldala, h. nem hagyhatom, h. hetekig ne tudjak enni és infúziót kelljen kapnom, stb... Tehát, most mindent elkövetek, h. meg tudjam oldani ezt az egészet, hiszen még azért jó lenne 1 hónapot benntartani a Babókát!
Szóval szerintetek ez nagyon elrugaszkodott elmélet?
Sajti, tőled (is) várnám a véleményt ez ügyben...
Micsoda álom!!! Tök érdekes!
Hát sajna, ha még 2 in 1 leszek a tali időpontjában, akkor sem mernék elindulni
Én itthon érzem magam biztonságban! De ha lenne egy helikopterem....
Anyós tök jól van, köszi! Ez most egy úgynevezett helyreállító műtét volt, mert az előzőt elcseszték...
szóval újra felnyitották a nyaka elülső részét (elég durva) és kivették azt a részét az implantátumnak, ami nem épült be v. rosszul szívódott
Most jól van!
Andi, ne haragudj meg, de nekem kicsit nyálingeres ez a baba-bejelentés... nem akarlak megbántani, csak vhogy nehezen képzellek el ilyen szituban, ahogy magamat is! Az ötlet aranyos meg minden, de nekem túl csöpögős
Persze, ha anyukádnak ez jólesik, akkor jó, bár nem mintha közöm lenne hozzá
Anyum csak nézne, h. meghülyültem-e?
Judit, madártej... jajj de ennék!!! Már nem diétázom olyan komolyan, de azért még odafigyelek!
Zsuzsó, valami tünet??? Álmosság, éhség, rókica?
Lukácsné, ilyen pici és már ennyire tudja, h. mi következik, ha ezt mondod neki? Nagyon ügyes kislány!
Macsnak kitartás! Rendbe fog jönni a kislány is!!!
És majd bejár/sz a kórházba minden nap? Vagy ez ilyenkor hogy működik?