Új privát üzeneted érkezett!

Bejelöltem én is a tali időpontját egyenlőre nekem így néz ki, de nem biztos az egész. Kép Kép

<!--attachment: tali-226464.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*19.9**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (19.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Anna!
Nem írigyellek. Azért remélem már nincs sok hátra? Milyen eredmények születtek? Milyen tantágyat kell javítanod?

Niki!
Azt hiszem neked ígértem, hogy megkérdezem a megjövetellel való dolgot. Hát azt mondta nekem hogy előfordul hogy pár napig jön meg. Szóval nem kell vele feltétlenül foglalkozni. Gondolom ha a következő is ilyenre sikerül megnézik. Így meg most csak örüljünk, hogy legalább csak pár napig volt. Kép

Mi megbeszéltük a köv. protokollt most teljesen mást csinálunk, lehet nekem ez fog bejönni. Valamikor augusztus végén szept elején kezdünk. Kép
Feldobott a konzultáció mindenre megkaptam a válszt és örültem hogy azért van kilátás! Ja és a legjobb hír két kicsi embriónk valamikor a 4. nap körül mégis SPONTÁN megindultak szegények szerették volna ha ők is élhetnek, de kicsit megkéstek, de nekem még így is rettentő sok erőt adtak. Kép Kép Kép Lányok így lehet spontán babóba reménykedni. Indul a hőmérőzés!!!!!

Kép Most ilyen jó a hangulatom!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
De jó, hogy ilyen jó kedved van Kép Szuper a hír a kis babókról. Látod, hogy megvan az az enzim valahol Kép Kicsit még yamamotoék rávarrnak és jönnek a babák számolatlanul Kép
Mikor jársz megint felénk?

Nekem szinte semmi nem jó júniusban egyelőre, de azért bejelöltem.<!--attachment: tali-226464-226471.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**tali%2d226464%2exls --><center><pre>
Kép
tali-226464.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

wish

Wish!
Nem tudom mikor járok felétek, de valamikor egyeztethetünk. Ti is jöhettek. Dumáljuk meg!!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Ez nagyon állat, húzzatok bele.Mit jelent a másfajta protokoll, már ha tudsz róla most valamit?
Javítottam a talitáblában, mert így talán nagyobb az esély a randira, majd a szülői hazalátogatásokat átszervezzük.

<!--attachment: tali-226491.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
farkasok

Zsebi, látod hogy mindig van remény a spontánra KépKépKépKép
Ime a tábla, hát nem túl sok közös nevező van...
<!--attachment: tali-226464-226471-226496.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5*tali*tali%2d226464%2d226471%2exls --><center><pre>
Képtali
tali-226464-226471.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

KépKép
kriszta71

Farkasok, azt hiszem én az előzőbe írtam bele, most akkor mi lesz ???

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

ajajj, ez tényleg elég vegyes Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

<!--attachment: M_solat_eredetijetali-226464-226471-226496-226629.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**M%e1solat+eredetijetali%2d226464%2d226471%2d226496%2exls --><center><pre>
Kép
Másolat eredetijetali-226464-226471-226496.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

csak ennyi most majd jövök!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok,

Akkor mégegyszer, mert egy kis csúszás lett a táblában.

Farkasok

<!--attachment: tali-226646.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
farkasok

Éden!
Hatalmas drukk!!!!!!

Zsu!
Mi a helyzet veled????? Írjál madagról valamit!!!!

Farkasok!
Eddig long protokoll volt és most a shortot próbáljuk ki ez állítólag kevésbé viseli meg a szervezetet, hátha nálam ez jön be. Meglátjuk. Kép

Lara!
Amikor szedted az Elevitet akkor folsavat is szedtél mellé? Szedni fogom az Elevitet és nem tudom hogy ilyenkor kell e a folsav pluszba, vagy abba van elég? Köszi a választ!
Mikor mész orvoshoz? Lassan esedékes nem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
De jóóóóó hírek!!!
Érhetnek még téged is meglepetések!!!
Drukkolok a spontán babóknak!

FanniKép
Mindannyian voltunk rossz passzban. Itt szerintem senkinek nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy tervezte, de ezt el kell fogadni és azon az úton kell továbbmenni, amit Valaki kijelölt nekünk. Egyszer mindannyian elérünk a célba!
Stella

Kép
stella9

Nóri Kép Merre vagy, hiányzol ám !

<!--attachment: tali-226646-226673.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**tali%2d226646%2exls --><center><pre>
Kép
tali-226646.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

mniki

Csajok,
köszi, hogy jelölgettek a táblában. Hát nem lesz egyszerű kiválasztani az időpontot. De még van időnk.

Zsebi,
a lombik előtt csak Elevitet szedtem minden nap a terhesség 10. hetéig. Innentől pedig egyik nap Elevit, másnap Maltofer Fol (folsav+vas). Még most is így szedem, meg szedek még naponta kalciumot, c vitamint és magnézium+B6 vitamint (lábgörcsre).
Egyébként pont beletrafáltál, ma este megyek dokihoz, de csak holnap tudom megírni, hogy mi volt, mert otthon elszállt a gépünk Kép
Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptatok és jobb kedved van Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Köszi a gyors választ. Kép
Holnap akkor mesélj mi volt a dokinál és esetleg egy kép is beleférhet????

Stella!
Igen vannak még jó hírek! Remélem egy spontán babának is örülhetünk, de nem ringatom magam álmokba majd meglátjuk.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
hát ha csinál valami jót. De jövő héten megyünk sok D-sre, akkor tuti lesznek jó kis képek Kép

ÚGy felhúztam magam. Az egyik kolléganőmnek 40 napja nem jött meg (babát szeretnének) és a tesztjei - voltak. Dokitól dokihoz rohant, hogy most akkor mi van. És egyik doki f.szabb, mint a másik. Uh és hormonvizsgálat nélkül szedjen mindenféle hormonokat (Closti és társai). Feljött hozzám és megkérdezte, hogy mit csináljon. Mondtam neki, hogy semmit se szedjen be és keressen fel egy szakklinikát. Tb-set akartak, mert most elég szarul állnak anyagilag, úgyhogy együtt kiválasztottuk a Sotét. Tegnap voltak, az uh kimutatta, hogy mindkét petefészke tele van tüszővel. A parasztok meg szedették volna vele a Clostit. A guta megüt!!!! Ha én így terveznék, tuti hogy 2 hónapon belül mennék a dutyiba, mert valakit agyonüt a 220. Ezek meg szépen magánpraxisban 6-10e forintot kérnek el azért, hogy egy életre tönkretesznek. Bocsi, hogy így kijött belőlem, de annyira feldühít, hogy mi van ebben az országban. Itt mindent lehet, mi meg mint a rabszolgák csak dolgozzunk és adózzunk és fogjuk be a pofánkat.
Mégegyszer bocsi, de nagyon dühös vagyok!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara77,
megértelek, hogy dühös vagy, sokszor nem lehet ép ésszel felfogni, hogy kísérleti nyulaknak tartják az embert Kép
Egyébként megtaláltam a tanfolyamot, felhívtam őket. Egy a "gond", olyan sokszor kellene menni, ezt nyárra nem vállalom, de folyamatosan indítanak, úgyhogy majd ősszel Kép Köszi szépen !

Zsebi : mi is a short-ot ismételjük majd legközelebb, ezek szerint nagyon hasonlóan kezdjük a nyár végét Kép remélem az eredmény mindkettőnknél zebrácska lesz KépKépKép
Nagyon örülök, hogy nálatok is van esély a spontán babucira !! Hajrá, ezt ki kell használni !

Madaran : milyen tárgyból javítottak a dolikat ?

mniki

Lara!
Ez van ma Magyarországon. Teli vagyunk egy csomó szar orvossal aki tumál és tartja a kezét, de nem hogy segítene az emberkeen még többet árt. Kiakasztó a helyzet. Kép

Niki!
Tényleg nagyon egyformán fogunk haladni. neked is kell fogigátló? Neked most is a rövidte csinálta nem? Azt meg tudod mondani, hogy a fogigátló abbahagyása után kb. hány nappal rá van a pungi?
Na azért annyira nem reménykedem, de próbálkozunk a babagyártással. Szupi lenne ha összejönne, de én inkább lelkiekben készülök az őszre.

Nóri!
Hol vagy????
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Éden!
Már biztos túl vagy a szíppantáson.Biztos minden rendben. Pihenjél és igyál nagyon sokat ma aztán várjuk a híreket.
Megy a drukk a kicsiknek hogy ügyik legyenek!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki,
örülök, hogy tudtam segíteni varrás ügyben. A párom szerette volna ha elmennék, mert az ő különleges ízlésének megfelelő ingeket nem igazán lehet itthon kapni. De hát most már nincs kedvem, bár a júliust még meglátom Kép
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara : zenél a párod, jól emlékszem ? Akkor gondolom, hogy fellépő ingeket varrsz neki...

Zsebi : nekem a fogigátló abbahagyása utáni 3. napon jött meg Kép és szerencsém volt, mert nagyon jól reagáltam a szurikra és elég volt a minimális mennyiség (14 ampulla) Egyébként a ciklus 3. napján indult a szurizás, így a ciklus 13. napján volt a punkció

Fanni : ilyenkor az idő ólomlábakon vánszorog, nem Kép Még egy kis kitartás !!!

mniki

Niki!
Ja akkor magyarul annyival kevesebb a szuri amennyit mi előtte kapunk mielőtt megjönne. ÍGy mindjárt a stiumus szurival kezdünk. Értem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki,
zenél, de ő a fellépéseken sem öltözik sokkal másként, mint a hétköznapokban. Bár melóba inkább pólót vesz fel. Ingek: amcsi benzinkutas, lángos-dobókockás-ászos, stb. Persze azért ha elmegyünk valahová, én is átvedlek jampipibe Kép De hát itthon elég kevés ilyen cuccot lehet kapni, sajna. Néha a New Yorkerben, de ez tényleg ritka. Bécsben, Münchenben vásároltunk eddig, de hát jön a baba és már nem lesz céges autóm. Sőt, semmilyen autó sem lesz. Úgyhogy marad az internetes rendelés, de az elég drága, vagy a csináld magad. Egyébként előjegyeztettem magam júliusra. Majd meglátjuk, hogy lesz-e még erőm elmenni a tanfolyamra. Bár akkor már szabin leszek végre Kép
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Tök jó hogy ilyen ügyi vagy és bevállalsz. Én nem tudok sajnos varrni Kép. Amúgy mennyibe kerül egy ilyen varróhétvége?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara Kép
így már értem.
Húha, most elképzeltelek jampipi-ként KépKépKép a bébinek is lehet lassan varrogatni a hozzátok passzoló ruhákat Kép

Farkasok : hol és hogy vagytok ?

mniki

Zsebi, úgy emlékszem 15 ezer körül van.
4 hétvége (szombat+vasárnap 9-14) vagy hétközben két napon, 18-21 óra között. De hívd fel őket, mert a memoriám már nem pontos Kép

mniki

Sziasztok lánykák!Kép

Muszály elmesélnem!Kép Most jövünk a homeopatás orvostól! Azt hittük hogy szétröhögjük magunkat. Egész végig harapdáltuk a szánkat hogy ne kerüljünk kínos helyzetbe. Erről a nőről csak úgy sütött hogy fingja nincs hova nyúljon!Kép Olyanokba kapaszkodott hogy a férjem kidugja a lábát a paplan alól, szereti a sört, de nem szereti a csípős kaját...A végére semmi nem stimmelt semmivel és rábökött a 10 nem tudom én micsoda dologból az egyikre és azt mondta hogy szerinte ez és hogy egyen sok zöldséget és méregtelenítsen!
Aztán persze elkért 6000 pezót ami nem esett olyan jólKép. De valahol megérte mert kb 1 órát röhögtünk után a baromságait!Kép A férjem már bánja hogy nem kavarta be még jobban azzal hogy nem szereti a levest sem!Kép
No ennyit a homeopatásunkról!Kép Ezek után nem megyek el senkihez. 2 órát bújta a könyveit és látszódott rajta hogy baromira nem tudja mit keres.
Azért Zsebinek megköszönném ha immáron huszadszorra is leírná hogy miket szedtek!Kép Gondolom ártani nem árt!Kép

Fannikának megy a zebrásító energia!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Ez hihetetetlen. Sajnos vannak ilyen kuruzslók akik azt sem tudják hogy merre hány méter. Az egészben a legbosszantobb, hogy még ezért pénzt is kér. No comment.
Szóval leírom a dogot, de van egy ismerősöm aki jövő hét kedden megy spermaképre mivel mostmár fél éve szedi ugyan ezt amit a párom majd referálok az ő eredményéről. Ha nála is sokkal jobb mint eddig bármikor akkor azt hiszem mondhatjuk ettől. Nálunk a Gynevac is pluszként jött hozzá.
Szóval Aurum Metallicum 15CH és ebből reggel és este 4-4 szemecskét kell elszopogatni. Előtte és utána fél óráig nem kerülhet mentol a szájba és se kaja se innivaló a bogyókat nem szabad fogdosni és tv és rádió mellett tárolni. Századjára is leírom ha valakinek segít ez a legkevesebb. Kép

Éden!
Hogy vagy?? Hányat szívtak le????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu Kép
annyira azért nem beszélt hülyeségeket. A doktor lehet nem értett hozzá, de a párod alaptípusát próbálta meghatározni. Ehhez olyan dolgok kellenek, hogy pl. melegben v. hidegben érzi jobban magát, szereti-e a csípőset... és minden egyéb. Ez így viccesnek tűnhet, de így működik a dolog.
Ne haragudj, hogy erőltettem ezt a szakorvos dolgot Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu,
Tőlem is nagyon hasonlóakat kérdeztek és én ezt teljesen normálisnak tartottam, ezeknek az alkati szereknek pont az a lényege, hogy próbálnak téged mint embertipust feltérképezni....
Bár én nem értek hozzá, nekem a doktornő az elején megpróbálta elmagyarázni. A homeopátia az egész testet igyekszik gyógyítani, nem egyes tüneteket eltüntetni, mint a hagyományos orvosok. Na mindegy, gondolom ha nem volt meggyőző számotokra, akkor felesleges vele foglalkoznotokKép
Nekem is most kéne felhívnom, mert letelt a 6 hét és eddig semmi változást nem érzek. Mondjuk nem is számítottam rá hogy ennyitől valami hatalmas változás állna be az állapotombanKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Elköszönni jöttem, ezt teszem meg máshol is, ahova eddig írtam.
Az elhatározásom megérett és végleges. Egy hét eltelt, mély gondolkodásban, és nem az van, hogy hirtelen felindulás lenne. A párommal úgy döntöttünk, hogy nem fogjuk a huszonéveinket ennek az egész orvososdinak alárendelni. Ha adddig sem jön össze, akkor majd ráér lombikozni pár év múlva - de valahol a lelkünk mélyén mind a ketten tudjuk, bennem hibádzik a rendszer, és nekem le kell csitulnom, esélyt kell adnom a ciklusaimnak, hogy rendeződik hosszabb idő alatt. Ráadásul megtalálnak, sürgetnek a feladatok, amiket eddig elhanyagoltam, a doktorit -úgy látszik- kiköveteli a sors, hogy fejezzem be normálisan.
Sajnos nekem nem megy úgy a "leszokás", ha látogatom az oldalakat, olyan ez, mint egy fájdalmas szakítás, bár nagy adag megkönnyebbülés is van benne. Kidobáltam a gyógyszereket is, a hőmérőt jó mélyre eldugtam... Kép Úgyhogy többet nem jövök, ne várjatok, de lélekben veletek vagyok, és mindenkinek hajrá!

Ne feledjétek: a természet legnagyobb csodája a gyermek, és nem biztos, hogy orvos kell hozzá! KépMindenkit ölelek

ui: Majd, ha már kellően "függetlennek" és erősnek érzem magam, vissza-visszajövök, megnézni, mi van veletek!
s_norka

Zsebi,
én is úgy mentem oda, hogy fingom se volt melyik a varrógép eleje és melyik a popója. Aztán hamar kiderült Kép El sem tudtam képzelni, de az első hétvégén varrtam magamnak egy gatyát. Ráadásul tök jó lett, nagyon szeretem, de persze most nem tudom hordani Kép Niki már leírt mindent, kis módosítás: 14e a tanfolyam ára.

Niki,
a legutolsó kép az albumomban is egy jampipi-rucis kép, de én inkább már jampipinek álcázott vizilónak mondanám Kép

Nóri,
Megértem a döntéseteket és nagyon tisztellek benneteket azért, mert ezt meghoztátok. Kívánom, hogy sikerüljön jól kipihennetek magatokat és feltöltődjetek. Élvezzétek egymás társaságát és az életet.Kép De azért szomorú is vagyok, mert nagyon fogsz hiányozni.Kép Vigyázz magadra!

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

A tábla:
Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Nóri! Kép
Hiányozni fogsz itt nekünk. Jó volt sokszor olvani az optimizumosdat és a jó tanácsot. Kívánom hogy minél előbb azért összejöjjön ez a csoda spontán. Abban teljesen egyetértek, hogy te még oly fiatal vagy és ráérsz lombikolni pár év múlva is ha ne adj Isten nem sikerülne.
Vigyázz magadra. Ha van kedved azért nyár végén írjál hogy sikerült a nyár!
A döntés biztos nehéz volt mármint az is hogy befejezeitek és az is hogy nem jössz ide többet, sokszor én is voltam így vele nem olvasom nem hergelem magam, de nem bírtam ki mindig érdekelt kivel mi van.

Puszi
Zsebi

Kriszta!
Pont akartam kérdezni tőled, hogy mi van a homeoval, de ezek szerint még nem voltál nála azóta. Tényleg és most neked konkrétan milyen változásokat kéne érezni???

Lara!
Lehet hogyha letudom az angolt akkor elmegyek egy varrótanfolyamra én is. Ha nem is ilyen komoly dolgokat de egy két dolgot jó lenne megvarrni. Kép

Tessék megírni mi volt a dokibácsinál!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!
Nagyon izgulok érted! Még egy hét meglátod hamar eltelik!!!!! Küldöm az energiát!!! Kép

Wish!
Veled mi a helyzet? Elmúlt már ez a görcsös valami?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jaj tényleg, a dokibácsi. Tiszta hülye vagyok! Na szóval, minden leletem negatív, Andor szépen növekszik. Méretei alapján tartjuk az augusztus 11-i időpontot Kép Meg is dícsért minket, hogy tankönyvbe illő a terhességem Kép Sajna olyan képet nem csinált, amit érdemes lenne feltenni, de jövő hét pénteken a Praxisban biztos készítenek egy-két sztárfotót.Kép
Varrótanfolyam: az első hétvégén vagy szoknyát vagy nadrágot varrnak a kezdő tanfolyamon, a másodikon én egy felsőt választottam. Úgyhogy nem úszod meg a komoly darabokat Kép Mikor fejezed be az angolt?

Lara

KépKép
lara77

NóriKép
Hiányozni fogsz nagyon!
Minden tiszteletem a döntésetekért!
Stella

Kép
stella9

Nóri !
Megértem és tisztelem a döntéseteket. Nem akarok frázisokat puffogtatni, de tényleg fiatal vagy még, bármi történhet pár éven belül Kép Én ennek drukkolok és kívánok minden jót ! Puszillak
... hiányozni fogsz !!!!!

hú lányok, most olyan szomorú vagyok Kép

Lara : nagyon csinos jampipi kismami vagy !!!!

Éden ????

mniki

Niki,
köszi Kép

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Kép

Zsebike Kép
Még görcsölök, nem is kicsit, dolgozóba sem mentem be. De holnapra el kell múljon mert így döntöttem! Kép Holnap megyünk varratni, izgulok is.

Nóri Kép
Sok sikert! Remélem pár hónap múlva jelentkezel egy jó hírrel Kép

Niki Kép
Ne legyél szomorú Kép
Jobb, hogy így döntöttek, mintha szenvedve tovább lombikoznak. 25 év nem a világ reméljük, hogy sikerül nekik pár éven belül. Gondolj bele, isteni felhőtlen szex évekig, aggódás nélkül, legfeljebb egyszer csak nem jön meg Kép Csak az évekig hibádzik benne, mert szerintem csak hónapok lesznek Kép

Különben is spontán babák előre. Egy ismerősöm akinek az első babája ICSI rásegítéssel született spontán terhes lett! És ugyanaz az apuka is Kép Szóval nem feladnai, soha nem tudhatjuk.... Kép

Wish

wish

Wish Kép
Szomorúságomnak az is az oka, hogy egyik lombikos ismerősnél most derült ki, hogy méhenkívüli. Már több, mint 1 hónapja megy a huza-vona, hogy a progi szintje miért alacsony, stb. Majd megállapították, hogy elment a baba, mert nem látni méhen belül, de mivel a HCG-je nem csökkent, csináltak egy eü-t. Most meg megint kórházban, mert a HCG tovább nő, azaz nem véletlenül nem volt látható a baba Kép
Átéltem én is, ezért visel meg.. az összefüggéseket talán jobban látom és csak értetlenkedek.

De egy szépséges hír is fogadott ma, egy másik lombikos társunk spontán babát vár, lombikos kisfia után KépKépKép

Ilyen az élet, jönnek a jó és kevésbé jó hírek.

Lehet, hogy ismeritek már, de bemásolok ide egy idézetet, amit ma olvastam a másik fórumon :

"Nem tudom milyen hosszú, az alagút, nem tudom milyen sötét, nem tudom hányszor fogunk elcsúszni, hányszor sebezzük meg magunkat, hányszor tévedünk el, de most már TUDOM, hogy haladunk, és ez a lényeg. Kifogunk jutni a fényre, kéz a kézben a párommal.
Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni."

mniki

Sziasztok Lányok Kép

Én csak vendég vagyok itt Nálatok, és a segítségeteket kérem. (A Fogamzás/babaproject előtt állók, ide fórumba szoktam írni.)
Szeretnénk a férjemmel elmenni egy profi szakemberhez, aki tényleg tud segíteni (1,5 éve szeretnénk babát és az irányított Closti/Choragon nem jött be, 2 hónapig Clostiztam eddig, most vagyok a harmadikban, de most nem szedem), figyelmes és nem mond hülyeségeket (szeretném már látni a realitásainkat).
Dr. Krizsáról hallottam egy barátnőmtől, de szeretném hallani Tőletek, akik a Kaaliba jártok, hogy milyen dokik vannak ott, milyen árban és milyen felszereltséggel, TB támogatással működik, stb.

Köszönöm a segítségeteket előre is! Kép
Unique

KépKép
unique

Niki Kép
A francba ezzel a méhenkívülivel. Ha már lombikoznunk kell, megérdemelnénk, hogy legalább erre ne legyen esély, de sajnos nem Kép. Elhiszem, hogy megvisel Kép
Én nem tudom miért ezt érdemeljük, és csak remélni tudom, hogy valahol megkapjuk majd érte a kárpótlást. Az ismerősödnek, így ismeretlenül is minden jót kívánok, üzenem, hogy eggyel többen gondolnak rá szerettel.Kép Bár tudom, nem igazán ez fog segíteni.

Judit Kép Krisztián Kép
Hogy vagytok?

Wish

wish

Wish!
Akkor holnap lesz a nagy nap! Juditék is mennek? Este tessék minden részletről beszámolni. Engem ilyenek érdekelnének mennyivel lombik előtt érdemes varratni. Hova varrnak hányat és hogy látszik-e! Előre is köszi.
Farkasokat meg épp akartam én is hiányolni, nagyon elcsendesedtek. Kép

Unique!
Tetszik a neved!
Szóval megpróbálok mindenre válaszolni, de ha valami kimarad, vagy lenne még kérdésed kérdezz nyugodtan.
Krizsa dokihoz járok én is. Nekem nagyon bevált mind orvosilag mind emberileg. Beszélget velem elmondja amit gondol és válaszol a kérdéseimre akár milyen csacskának is tűnik (mármint a kérdés). Igen itt is tb. támogatással csinálják a lombikot. Van egy egyszeri konzultációs díj melyet az első alkalommal fizetsz ki ami tavaly 8000 forint volt. Aztán elvileg kell egy kötelező spermavizsgálat (vanakinek elfogadják amit hoz nekünk csináltatni kellett)( szintén 8000 forint. És még kérnek vérvételt, de ezeket tb. alapon máshol is megcsináltathatod itt fizetni kell érte de elég húzos. Viszont amikor elindul a projekt onnan már "csak" a gyógyszereket kell fizetni ott már minden uh, vérvétel, punkció, transzfer ingyen van és ezek után már bármelyik konzultáció is inygenes. Az inszeminációért meg a gyógyszereken felül 30000 forintot kell fizetni.
Van még Kovács doktor úr, Szmatola doktor, Bernát doktor és Kovács Tímea doktornő. Szerintem mindenki jó szakember esetleg a beszédességben nem egyformák, de igazából én csak Krizsánál voltam egyszer kerültem Kovács dokihoz amikor muszály volt az uh és Krizsa nem volt. Vele is maximálisan meg voltam elégedve.
Ja nem kell várni mindig időben behívanak, szerintem ez nagyon fontos. Kép

Lányok!
Olyan csendes mostanában ez a topik. Remélem hamar felgyorsulnak az események, mert szeretek itt olvasgatni beszélgetni. Hajrá!!!!!! Vagy azzal is kiegyezek mindenkinek jöjjön egy spontán baba és költözzünk az alattunk lévő babás topikba! Benne vagytok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép

Jajjj de jó, hogy ilyen kimerítően válaszoltál a kérdéseimre! Kép
Köszönöm! Kép Én is jókat hallottam eddig a Krizsáról (meg hogy szakmailag nagyon OK), szeretnék tényleg a legjobbhoz menni!
Õ mégiscsak profi ebben a dologban, nem? Kép
Én eddig Telkibe jártam, bevallom ott dolgozik a nődokim. (ott is időre megyek, mégis olyan nagy úrnak képzeli magát a doki, hogy mindig megvrakoztat még így is fél, hnegyed órát) Na az ottani árakat szerintem nem tudja felülmúlni semmelyik másik intézet! Egy sima női UH 12.000 Ft pl. ha csak egy sima konzultációra megyek, az is min. ennyi. No comment.

És bemásolom ide, amit egy másik topicba írtam, épp most fel vagyok dúlva rendesen a nődokim miatt:
Felhívtam, hogy akkor most erre a hónapra kihagynám a Clostit (2 hónapja szedem, másodikban duplát), mire aszondja, milyen jó, meg hogy jót tesz ha kihagyom, stb-stb.
Erre kérdem, hogy kb. mennyi ideig szokták szedni és mikor érdemes már arra gondolni, hogy továbblépünk? Erre ő: kb. 0,5-1 évig szedik általában és hogy majd utána érdemes esetleg meddőségi kp-nál próbálkozni, addig nem is...
Szóval ősszel térjünk vissza arra a kérdésre. Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek... Én ősszel már egy tuti kisbabóval a pocimban szeretnék készülődni a télre... Főleg, hogy ősszel már 2 (!) éve lesz, hogy próbálkozunk!
Tavaly arra gondoltam, hogy még adunk magunknak fél évet idén tavaszig, majd ha még mindig semmi, akkor szakemberhez fordulunk. Remek. Azt mondta, hogy még ezer féle kombináció van a gyógyszerekkel, amiket érdemes végigpróbálni, mielőtt továbblépnénk...
Mi a véleményetek erről, lányok? Tényleg Closti min. 0,5 év???? Vagy csak azt szeretné a dokim, hogy minél tovább járjak hozzá??? Kép

A férjem andrológiai vizsgálatáért egyébként 40e-t fizettünk Telkiben. Azt hittem, lefordulok a székről, amikor meghallottam!!! Kép Kép Kép

Megvan már a HSG-m (az OK), a férjemet 1x vizsgálták. Ha a Kaali-t választom, akkor mindenképpen a Krizsát.

Köszi, a nevem igazából a kutyim neve! (az egyik, alaszkai malamut kislány) Gondoltam, ezt senki más nem választja és bejött.
Először amatőr módon próbálgattam a "Tündi"-t... Kép

Majd dobok fel képet magunkról, csak először még ki kell nyomoznom, azt hogyan kell.. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Szívesen. Ha úgy szeretnél képet hogy itt látható legyen ahol a szöveg akkor egyszerűen a melléklet feltöltése gombot nyomd meg de elég kicsi méretű képeket lehet felrakni 500Xvalahányas.

A closti témához nem tudok hozzászólni. Nekem nem kellett szedni mert mi a párom eredményei miatt kényszerűltünk a lombikra.
Azért a Kaáliban is rendesen meg tudják kérni a rákszűrés és társainak az árát aki itt csináltatja, de minden további nélkül mehetsz a saját orvosodhoz és ezt ők maguk ajálják fel. Szóval nagyon korrekt a dolog. Kép
Viszont nem akarlak elkeseríteni, de ha tulajdonképpen eddigi vizsgálatok alapján semmit nem találtak nálatok akkor szerintem inszemmel kell majd kezdeni, de azért ezt nyilván a szakember dönti el csak nekem ez a véleményem a sok olvasottak alapán.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ja azt akartam írni, hogy úgy is lehet képet csatolni hogy a profilodba a nicknév alá akkor ott kell bütykölni, oda én még soha nem tettem.

zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique Kép
clostynál 3 hó a standard kezelési idő. utána pihenni kell... és esetleg lehet még egyszer 3 hó.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi Kép
Köszi, megpróbálom a képes dolgot! Kép
Elvileg nem találtak nálunk semmi olyant, ami miatt nem lehet spontán baba, mégsincs baba.
A hőm elég magas (erre is választ várok majd a meddőségi kp-ban), 37,0 az alap és 37,4-37,6(37,7 !)-ig is felmegy a ciklus 2. felében. A ciklusom 30-32 (inkább 32-33) napos, most a Clostival volt az első hónap, hogy 28 napos volt. És Clostival nem fáj annyira, mint a nélkül.
Szóval ELVILEG minden OK, de én mégis picit nyugtalan vagyok. És én is inszemre gondoltam először. Meg másodszor. Bízom benne, hogy mindkettőnknél rendben van minden, csak az én hormonjaimmal van valami gáz.

Most már hogy mindent tudtok rólam.... Kép

Icsilya Kép
Köszönöm, akkor én a 2 hónap után hamar hagytam abba, de sebaj! Ha 2 hónap nem volt elég, akkor 3 sem lett volna az... Kép

Pusza
Unique

KépKép
unique

Nem hajlandó elfogadni a képet, pedig nem nagy! Kép
Nem tudom feltenni! Kép Kép

Unique

KépKép
unique

Unique!
Magát a feltöltő táblát sem hozza be? Mert a munakahelyemen nekem sem hagyja! Ha azt behozza akkor nemtudom mi a baj. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?