Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Hát itt vagyok!!!!!!!!!NINCS SEMMI BAJ!!!!!!!!
DRÁGA KISFIAM ÚGY FEKSZIK FEJJEL LEFELÉ,HOGY A HOMLOKÁHOZ TESZI A KEZÉT NÉHA AZ ARCA ELÉ ÉS A KIS KEZÉVEL ZSÁKOL A MEDENCÉMEN VAGY A HÓLYAGOMON!ERRE MONDTA A DOKI,LESZ EZ MÉG SZARABB IS!
De koruknak napra pontosan megfelelő mindkettő,mint az egykék!Zárt méhszáj és nincs megrövidülve a méhnyak!Mehetek úszni és Ausztriába jövőhéten és sok pihi!
2hét múlva cukrozás,utána csak 20-án puncivizit,de már a kórházban,mert addigra akkora dugón kell átevickélnem Érdről,hogy két tennalady is kevés lenne hozzá!A kórház meg max.fél óra!

Annyira arik vagytok,.hogy aggódtok!

Bibarci!
Nem úszod meg a jövőhetet!Készülj!
Luki!
De jó,hogy minden ok!Pihi ezerrel továbbra is és minden rendben lesz!

Zsókuci!
Csuda klassz helyek és szépek vagytok apával!
Lippa!
Félő egy kis hiszti korszak!
Sharon!Fotó,de már morcosan :lol:

Holnap gyüvök!
Vendég

Gica!

Mennek a mega drukkok!
Nekem van egy barátnőm, aki ikreket szült hüvelyi úton! Hajrá!!!
Nagyon szorítok, hogy ne legyen gond és spontán szülhessél!!!!
De izgi!!!

Kép

Kép
sharon

Kismoni!
Asszem nospa jó még a keményedésre,de dokival beszélj mindenképp!És felhúzott széttárt lábakkal feküdj!
Gica!
Kezd izgis lenni!Már irigyellek!
Vendég

Bibarka!
Megkaptad a képeslapom??? :lol:
Vendég

Benszi,
Örülök, hogy minden rendben volt ma! :D
Háton, vagy oldalt fekve gondoltad a felhúzott, széttárt lábakat?

Kismoni
kismoni

Benszi

örülök,hogy minden ok. :D Engem is érdekelne hogy háton vagy oldalt gondoltad ezt a terpesztett lábat,ugyanis én háton nem tudok feküdni :? ,oldalt meg nehéz elképzelni :shock:

Kismoni

szerintem is hivd fel a dokid ha nem múlik a keményedés,de azért próbáld ki hogy többet fekszel

Gica

nem vagy semmi,szeretném én egy gyerekkel is megérni a 36-ik hetet.Hajrá :lol:

Kép
lukrécia

Luki és kismoni!
Csakis háton!De a fejed egy nagypárnán van,ami beér a derekad feléig,nem a nyakad törik ki ezáltal!30fokos szögben fetrengek így!Mondjuk a legjobb a szopipárnán való pihizés!Lábad közé,oldalt,has alá és isteni durmolás megy végbe!és arik vagytok,hoygy drukkoltatok!
Vendég

Sziasztok!

Gica!

Ez nagyon izgi :wink: szorítok.
Mi megvagyunk, túl vagyunk az UH-on, minden OK. Lányok a koruknak megfelelőek. Lilkó befordult fejjel, Dorka harántban fekszik Lili "tetején", kezdek reménykedni a hüvelyi szülésben :lol:
Iszonyú mozgásban voltak, doki meg is jegyezte.
Védőnéninél is voltam, felírta az utolsó vérvizsgálatokat, 11 kg-nál tartunk, vérnyomásom rendben.

Jövő csütörtökön megyünk anyuval megvásárolni az utolsó pár dolgot ( főleg nekem, hálóing, melltartó) és aztán összekészítem a kis pakkomat.
Doki szeptember 12, aztán majd meglátjuk.

Voltunk szombaton Benkó koncerten, csajok nagyon élvezték, végigtáncolták az egészet :lol:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Benszi
örülök hogy minden oké :P :P :P képzeld a képeslapot nem sikerült megnyitnom,majd ma ujra próbálom :oops: :oops: jó lehet a Balázy bokszolása :P :P

Gica
tessék gyakrabban jelentkezni,én is irigyellek ám :P :P :P de jó,nemsokára kezedben lesznek a picik :P :P

Zsókuci
szuper képek,olyan jó volt nézni,szinte mindegyik helyen voltam én is és annyira széééép :P :P persze a legjobb amin te is rajta vagy :oops: :oops: a másikon olvastam hogy már Zozo is beteg,jobbulást nektek :oops: :oops:

Juci
hú neked is izgi már :P :P örülök hogy minden oké a csajokkal :P :P nemsokára annyi édes babafotót fogunk nézegetni :P :P :P

Kismoni
pihenj nagyon sokat,Luki is fekszik egyfolytában és igy nem keményedik :oops: :oops:

bibar

Zsókuci olyan szép vagy a képeken, és Zozóval nagyon összepasszoltok. :) Szerintem igy képeken nagyon szép helyeken voltatok. :)

Benszi tök jó, h minden oké. :)

Gica giga pocis, kééérrünk képet a pociról. :) Lucia és ha jól tudom Lippa is természetesen szülték az ikreket. :)

Juci milyen nagyok már a csajok. :)

Kismoni, hát akkor sok-sok pihenés.

Itt a 3. fog (és egy kis zeraderm reklám :) )
Kép

chesti

Bibarci!
Küldök másikat akkor!Nem gyenge odalenn a boxmeccs!
Vicceltem apával,hogy most visszaadhatná a fiának a másik oldalról!Nem szeretné! :oops: :lol: Azt mondja ő mán egy emberke odabenn!Mennyire ronyósak ezek a palik!
Chesti!
Hát a nyuszi elbújhat annyira helyes ezzel a 3 foggal!
Juci!
De jó,hogy reménykedhetsz a hüvelyi szülésben!11kg?Ügyes vagy!A mostani méretedhez legalább 3xnagyobb hálóinget vegyél!Ha nem szeretnéd,hogy elől a hasad felkapja a hálórucid és látszódjon a kismacskád! :lol: :oops:
Vendég

Chesti, jó a reklám :lol:

Benszi!
Attól tartok a mostani méretemnél három számmal nagyobb nincsen, az már sátor :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Gica!

Hihetetlen szép súllyal állnak a lurkóid, kezdek komolyan irigykedni :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci!
Majd meglátod,hogyan fog előre nyomulni a hasad!A barinőmnek akkora volt,hogy leült és a térdére majdnem rálógott a hasa!Ja és 57kg-al kezdte,de 23-at hízott és a 38.hétben szült!
Úgyhogy elő a sátorral!
Vendég

Gica

Jesszusom,hogy el telt az idő :shock: nekem olyan mintha tegnap lett volna,hogy a beültin voltál!!!nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!!Mielött elindulsz szülni azért értesíts minket!!!!!

Juci
Tök keveset híztál!!A barátnőm 30kg hízott az ikrekkel!!!

Benszi
Örülök,hogy minden rendben van!!Vigyázz magatokra a hosszú úton!!!
gabicsibe

Gabicsibe!
Édi vagy!
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci, de jóóó, gyönyörűségesen pazar helyeken jártatok, ez iigeen, és tényeg olyan édik vbagytok Zozóval :wink: és csini vagy!bizony :!:

Gica, de izgiiii, húúú, már én is parázok helyetted is, azért ez nem semmi, eddig eljutni ikrekkel, jól bírod, mennek a gigadrukkok :!: :!: :lol: Köszi, a cukrom 5,5 lett a diétás reggelim után, és tegnap mértek, 3 kg-t fogytam is, úgyhogy most 5 kg plusznál járok, ami sztem nagyon klassz így a 7.hónapra....

Chesti, Lukrécia, köszi a kérdést, megvagyok, tegnap voltam nődokimnál, mindkét babó fejjel lefelé fekszik, olyan jóóó lenne, ha így is maradna, dehát addig még sok víz lefolyik.....és ma megyünk 4D-re, már úgy várom :!: :wink: legközelebb csak okt.1-jén kell nőgyógyászhoz mennem, addigra 32.hetes leszek, ha minden jól megy :wink:
Chesti, Niki ezekkel a kis fogakkal, édes kis bogár :wink:

Benszikém, örülök, hogy minden rendben, tudtam én :wink:

puszi

Numa

Kép
numato

Gabi köszi, azért még van pár hetünk :wink: ( remélem )
És a csajok most híznak igazán, szóval biztos rám is fog még feljönni, de talán már a 30 kg-ig nem jutok el :shock:

Tegnap Ati is elkísért az UH-ra, védőnénihez és megállapította, hogy nagyon csinos kismama vagyok. Kivételesen szerencsém volt, mert mindenki nagyobb darab volt nálam, akit láttunk :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Benszi!

Kűzdök a képekkel. Hamarosan (remélem) sikerül felraknom.

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Csajok!

Képzeljétek ma már jobb a helyzet,tegnap este mondtam Lilcikének,hogy anya szeretné visszakapni a régi Lillát.Eddig úgytűnik,hogy szótfogad :lol: !

Lukrécia,Benszi örülök,hogy minden ok.volt az orvosnál :D !

Zsókuci drága gyönyörű helyeken jártatok,de a legszebbek Ti vagytok Zozóval :wink: !

Gica nagyon drukkolok Nektek,ne félj a spontán szüléstől,csodálatos dolog.Az én drága orvosom azt mondta amikor szóba került a szülés módja,hogy a világért sem fosztana meg egy ilyen élménytől(természetesen ha minden körülmény adott).Akkor még nem tudtam,hogy milyen igaza van :wink: .
Mindennap várjuk a helyzet jelentést :wink: !

Kismoni szerintem is hívd fel a dokidat,ha nem javul a helyzet.Addig is sok-sok pihi!

Juci örülök,hogy Veletek is minden ok.Hajrá spontán szülés :wink: .
Ja és nagyon ügyes vagy a 11 kg-al.Nekem szoptatós hálóingem volt,nagyon jó dolog,ápol és eltakar ami nem egy hátrány,ha egyszerre két gyereket szoptat az ember.

Numa örülök,hogy rendben a vércukrod.5 kg plussz a 7.hónapban :shock: .Nem semmi,gratulálok :wink: .Várjuk a beszámolót a 4d-ről.Hátha szégyenlőske is megmutatja magát.

Chesti édes kis háromfogú,gyönyörűszemű Lencsilány.Szerintem Te nem csak nagyítod,hanem színezed is a szemét Nikinek :wink: :D !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok Kicsi mamik!!!

Megjöttem,de sajna nem oké még a dolog mától péntekig 2 merional kell szurnom!!! :roll: És pénteken uh!!!!! :roll: Remélem addigra megnőnek!!!!Legyen szép napotok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csak hogy szörnyülködjetek :lol:

Kép akkor ( 2006 vívó edzőtábor ) - piros naciban

Kép és most ( a piros naci már nem jön rám )

jucicuki

Juci

Húúúú :shock:
gabicsibe

Nyunyi!
Ne aggódj,majd érlelődnek bent!
Bibarka!
megnyitottad a képeslapot?
Juci!
Szép nagy!
Numa!
4D-n mi volt?Grat a fejvégűséghez!
Lippa,Numa!
Én is bíztam benne,hiogy minden rendben lesz!
Lipa!
Reméljük Lilkó szót fogad!
Sharon!
Kűzdj!

Megyek bálnabalettra!Juhéjjjjj!
Vendég

Juci:
Nem semmi pocód van! :shock:
Chesti:
Annyira édes a kiscsajod, hogy csak na!
Zsókuci:
Örülök, hogy épségben hazaértetek, nagyon szép helyen jártatok, és tényleg nagyon aranyosak vagytok a képeken. :)

Változott a program: Holnap megyek AFP-re. Esetleg tudja valaki, hogy éhgyomorra kell-e menni, vagy sem? Mert azt elfelejtettem megkérdezni. :?
Vendég

Kukucc!!!!

Jucika!!!!

Az igen,szép kis pocód!!! :)

Aranyosak vagytok,hogy drukkoltok!!!!Köszike!!!

Elköszönök mára!!!Jóccakát!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról, nagyon jól éreztük magunkat, csak mára elromlott az idő, és úgy döntöttünk, hogy nem maradunk tovább. Szerencsére múlt hét óta nem tértek vissza a panaszaim, de akkor sem bánom, hogy idén kihagytuk Horvátországot. :D

Igyekszem minél hamarabb visszaolvasni, remélem csupa jó dolgok történtek itt, amíg nem voltam! :D

Egyetlen gyors kérdésem lenne: eléggé fáj a torkom, mivel kerülhetem el, hogy rosszabb legyen, és hogy ne legyek beteg??????

Mamm

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Hát, sajnos még mindig nem gyógyultam meg. Tök csúnyán köhögök :? Holnapra kivettem egy nap szabit, és végig fogom aludni-feküdni a napot :wink: Remélem, ez segít egy kicsit. Közben már Zozó is elkapta, vasárnap óta náthás (tegnap kb. 140 zsebit fogyasztott :roll: ), és Ő is nagyon csúnyán köhög, és hőemelkedése is van folyamatosan, úgyhogy a héten nem is megy dolgozni…

Köszönöm szépen a bókokat, nagyon aranyosak vagytok!!!! :oops: :oops:

Bibarci,
Jaj, Omisra nem is reagáltam még! Mi tavaly jártunk ott, annyira tetszett! Nagyon hangulatos kis hely! Onnan mentünk felfelé a folyón motorcsónakkal (én is vezettem kicsit :lol: ), meg voltunk a várban is. Egyedül a part része nem tetszett annyira, mert olyan volt, mint a balcsi, csak sósan :wink: :P Imádom azt a környéket!!!

Bibar-Luki,
Annyit röhögtem a néger-babás irományaitokon!! :D:D:D:D

Luki néni :lol: ,
Ha meggyógyulok, megyek! :D Ez tuti! :D
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!!!

Lanett drága,
Nagyon szép Réka, és Te is nagyon szép vagy a képen! Tünemény a kiscsaj ahogy vigyorog :D:D

Benszi,
Mi is voltunk Vodicén! :D
Örülök, hogy minden okés!!!

Chesti,
Igeeen, annyira drága vagy, hogy hívtál! Tökre jól esett ám!!! :D Ja, és nem is mondtam, hogy pont akkor fájt a legjobban a torkom, amikor Krkán voltunk, és így nem fürödtem a vízesésnél, de már nagyon megbántam :( Na mindegy, majd legközelebb, ha majd gyerekestül megyünk :wink:
Édes Niki és az Ő 3 fogacskája! :D:D

Réka,
Ne is gondolj ilyenekre! Kiskakukk időben fog születni, úgyhogy ne parázz!!! :D
A keményedésre szedsz magnéziumot, ugye?

Gica,
Jujj, izgiiii :D:D Tényleg jelentkezz ám minden nap! Ha nem jössz, biztos kombinálunk, hogy már szülsz! Van már hírhozód? Ha nincs, én szívesen lennék :oops: :oops:
Nagyon szép méretekkel rendelkeznek a gyerkőcök! Csoda, hogy ilyen jól bírod!!! :shock: Képet kérünk!! :wink:

Kismoni,
Hogy vagy? Remélem, már jobb a helyzet!!! Hívtad a dokit?

Judit,
Nem vagy semmi a képen!!! :D Neked is már giga pocid van! De nagyon szép! :D És igaza volt Atinak, tényleg nagyon csini kismami vagy! :wink:

Numa,
Drága vagy, köszönöm! :D :oops:
Nagyon ügyes vagy a kilókkal! Le a kalappal!!! Voltatok ma 4D-n? Képet kérünk!! :D

Lippa,
Hehe, a régi Lillát kérted vissza? :D Ez annyiiira édiii! :D Puszillak!

Estella,
Nem kell éhgyomorra menni, egy könnyű kis reggeli belefér.

Mamm,
Örülök, hogy minden rendben veletek!! Hát a torokfájásra talán a mézes tea, sok-sok vitamin a nyerő. De ha vírusos, nem segít ez sem. Nekem is így kezdődött :roll: Jobbulást!!!

Puszi mindenkinek! Legkésőbb holnap dobok fel táblát, már ezer éve nem tettem! Bocsi :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Köszi Zsókuci!

Nektek jobbulást, remélem hamar rendbe jöttök!

Jó pihit holnapra!

Puszi!

Judit

Ui.: klassz lehetett a nyaralás, kicsit irigykedek is :wink:

jucicuki

Sziasztok!

Mamm és Zsókuci!
Próbáljátok ki a Sinupret nevű homeopátiás szert. Felnőttek részére úgy tudom, hogy kapszula formájában kapható. Állítólag csodaszer. A védőnőm nagyon feldícsérte, van is itthon csepp formájában, ha Máténak ilyen jellegű tünetei lennének gyorsan tudjunk lépni. Eddig, szerencsére, nem volt rá szükség. Jobbulást kívánok!

Chesti, örülök, hogy Lencsilány jobban érzi magát. Annak viszont nem, hogy Te is elkaptad. Gyógyuljatok meg gyorsan!

Nyunyi, drága vagy, hogy ennyire érdeklődsz! Máténak van egy autoimmun betegsége, ITP. Itt egész jól le van írva, hogy miről van szó. A 2. kérdés az, ami bennünket érint.
http://www.babanet.hu/faq/gybeteg73.php
Ez úgy derült ki, hogy apró bevérzések lettek az arcán, ekkor még nem gyanakodtam, mert nem tudtam, hogy vérzés, csak gyanúsak voltak a pici pöttyök, másnap készültem vele dokihoz. Este, fürdetéskor vettük észre, hogy a BCG oltása körül a vállán egy nagy véraláfutás van. Irány az ügyelet, onnan a gyermekambulancia. Hát így kezdődött, aztán folytatódott 1 hét kórházzal, 5 infúzióval, vérvételekkel, tönkrement branüllel, harccal, hogy ne szúrják meg a buksiját, éjszakai elkülönítéssel - nem lehettem mellette, könyörögni kellett a tápijáért, nem hagyták, hogy akkor szopizzon, amikor szeretne, és még folytathatnám megyei kórházunk emberségesnek, baba- és anyabarátnak nem nevezhető húzásait. Rengeteget küzdöttem a jogainkért, de csak annyit értem el vele, hogy amikor 3 hét múlva kontrollra mentünk egyik-másik nővérke még köszönésre is alig méltatott, a főorvos asszonnyal az élen!
Máté szerencsére jól van. Tünetmentes. Havonta járunk vérvételre, oltások előtt kötelező. Időnként hasi UH. Ha 2 éves koráig nem újul ki, akkor v.szeg megúsztuk. Addig is nagyon figyelünk, hogy kerüljük a fertőzési lehetőségeket. Persze, nem akarjuk búra alatt tartani, de direkt nem visszük olyan helyzetbe, ahol összeszedhet valamit; pl. babaúszás.

Neked köszönhetően ma ablakot pucoltam. Régóta halasztgatom, és Te annyira élvezettel írtad le a takarítást, hogy Máté alvásidejében gyorsan megcsináltam 2-t + ajtókat. Köszi!:D

Most többre nem futja. Holnap megyek beiratkozni az egyetemre. Megvonatoztatom Mátét is. :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
share

Eltévedt vándor... :lol: :oops: :roll:

Hát sziasztok :lol:
Természetesen állandó rohanásban, de jól vagyunk. Még mindig felújítunk, de sokminden már megvan, és remélem, a hétvégén még előrébb leszünk. Úgy néz ki ez nálunk, hogy hétközben a férjem munkája miatt főleg csak a beszerzésre van idő, hétvégén meg megpróbáljuk a hétközben beszerzett anyagokat a megfelelő helyre illeszteni :roll: :shock: Több kevesebb sikerrel... Szerencsére van humorérzékünk. Bár a férjemé fejlettebb :lol: :oops:
Szóval a tervemnek annyi, hogy én majd az utcsó hónpban már csak felrakott lábakkal ülök a hintaszékben, és simogatom a babarucikat 8)
De hál istennek a szervezetem engedi a munkálatokat, hisz hétfőn voltam a dokinál, és minden szépen zárt, és továbbra is 3000-res .
kicsi mazsolám 2200 gramm, így kerekedett is a szemem, hogy Gica, te milyen szép nagyra növesztettél két babát ugyanennyi idő alatt :shock: Nagyon ügyi vagy ám :wink:
És átérzem az izgalmadat :oops: 8)
Bár én még mindig tartom magam az eredeti tervhez, hogy majd csak október elsején szülünk...
Mindig mondom Nórimnak, hogy anyának addig még sok dolga van...Eddig szófogadó kislány volt...

Lányok segítsetek már egy picit, lécci! Van már vagy háromféle betétem szülés utánra, de hiába mondom én a patikában, hogy olyan kellene, ami jó hosszan felér elől és hátul ( ilyen kéne a szülésznő szerint ) végül sosem olyat kapok.
Tud valaki pontos márkát, és típust mondani?

Bocsi, hogy külön nem írok most, csak már szégyelltem a pofám...
De nagyon örülök ám, hogy minden renben Benszi, Luki néni, Bibarci :lol:

Zsókuci tényleg szépek vagytok za uraddal, olyan kis kipihentnek tűnsz a képen :wink:

Cheszti, hát a fogpaszta reklám nagyon király!

KépKép
naposoldal

Napcsi4
Azért amennyit tudsz pihizz mostmár!Szép nagy a lánykád!Nem semmi!
Tenalady állítólag istenkirály szülés után!gondolj csak bele a nagyiknak mekkora segítség :oops: :D
De ha bemész egy gyógysegéd boltba,ott megmondják mit tudnak ajánlani!
Zsókuci,Mamm!
Jobbulást nektek!

Nagyon durva éjszakánk volt!Eső és én óránként jártam ki pisilni!Majd 3 felé amikor eleredt az eső,felkelt Balázsom és felébresztette Dórát is!Alig akartak visszaaludni!Szerintem Balázs érzékeny lesz az esőre és a szélre,mert múltkor fenn volt éjjel a viharnál!Az apukája ugyanilyen volt baba korában állítólag!Jól jártam!
Tegnap megkívántam a zacskós levest és egy litert egy ültő helyemben bekanalaztam!Úhhhhhh,nagyon jó volt!
Vendég

Benszi!

Nekem a védőnéni szerint most húst kell ennem hússal + rengeteg tejterméket, mert attól fognak hízni a csajok.

Kár, hogy annyira nem bírom a húst, de azért igyekszem.

Judit

jucicuki

Benszikém
megkaptam,nagyon jóóóó :P :P élőben esetleg egy ilyen????bár most nem tudnék vele mit kezdeni :P :P sajnálom a szar éjszakád,én is alig aludtam,nem tudom miért,hol pisilni kellett,hol csak forgolódtam :cry: :cry: szar volt.vigyázz magatokra :lol:

Napcsi
na végre :P :P örülök hogy jól vagytok,és nagyon szép súlya van Nórikának :P :P gyere gyakrabban :oops: :oops:

Zsókuci
jobbulást nektek,legalább ma pihensz is egy kicsit :oops: :oops:

Luki
ma csak délután tudunk beszélni,mert itt lesznek anyuék délelött.
pusszantalak :P :P

bibar

Ja és tegnap azt mondta a dokim hogy hagyjam abba az elevitet,mert szerinte nem jó ha végig szedem :oops: :oops: én is igy hallottam,ezért kérdeztem rá :oops: lukvizit volt,minden oké vele :lol: :lol:

bibar

Juci!
A halat szereted?Én mondjuk lazacos vagyok,fene a jó dógomat és belemet!Szója?Tofu?Én mondjuk ezeket nem!
Bibarka!
Hát ez az élőben össszesz@rnánk magunkat ettől,de hát,hmmmmmm,nem lenne pite!Mindjárt keresek még neked!Csak rá ne ugorj apura! :D :oops: :wink:
Én is csak 4naponta szedem a hipp natalt és láss csodát,tudok tőle WC-ni4Ha egy héten egy szemet beveszel az nem árt,de végig kevés doki javasolja!
Jó,hogy minden ok volt a lukásznál!?Mindjárt feleződsza vonalzódon!!!!
Vendég

Benszi!

Nem tudom, mi a baj, de nem tudom feltölteni a képeket! Mindig azt írja ki, hogy hiba történt, pedig a képet lekicsinyítettem, tehát a méret tuti jó. Mérgemben kipróbáltam, hogy feltöltöm azt, amit már sikerült egyszer, de azt sem engedi! Szóval kép van, csak mégsincs! Ha eszembe jut valami okosabb, bár kétlem, akkor nekiállok újra!

Hogy vannak a boxbajnokaid? A hidegfrontot az én hasam is utálja, tegnap egész nap keményedett, még sokszor fekve is!

Bibar!

Miért nem lehet szedni az elevitet végig? Bár az én dokim is azt mondta, hogy elég kétnaponta bevenni, de a zsírban oldódó A,D,E,K vitaminokon kívül a többit nem lehet "túladagolni"!

Juci!

Én nagy húsevő vagyok, mégis mindig azt mondják, hogy kicsit kisebb a lányom a koránál! Nem semmi mekkora a pocid!!! És ezt még hízlalni kell??? HÚÚÚÚ!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Lányok!

Még egyben... :wink: Köszönöm mindenkinek a drukkokat, ránkfér. Kicsit izgulok ám, de ugyanakkor nagyon várjuk már a gyerkőcöket. Szinte hihetetlen, hogy hamarosan előjönnek...

Pocis képet majd teszek fel, de ahhoz ugyebár nálunk Apa kell, aki dolgozik, bár minden nap úgy megy el, hogy vajon ma szülünk-e.

Juci!
Szép nagy pocakot növesztettél Te is! :)

Numa!
Örülök, hogy a cukor szépen normalizálódik! CSak így tovább!

Benszi!
Tök jó, hogy nincs semmi baj, csak a lurkók gyakorlatoznak. :)

Lippa!
És hogy bírtad a természetes szülést? Kértél fájdalomcsillapítást, vagy anélkül is ment a dolog? Én azon gondolkodom, hogy lehet, kérek, mert nem nagyon bírom a fájdalmat... :oops:, bár tudom, hogy az igazi az lenne, ha csak simán menne a dolog..

Zsókuci!
Jobbulást kívánok nektek! Jól rátokragasztották ezt a vírust! :(

Gabi!
Hát, tényleg gyorsan eltelt az idő! Drukkolok Nektek!

Chesti!
Hamm, hamm, mindjárt megzabálom Nikit! Azzal a három foggal... :)

Napocska!
CSak óvatosan a felújítási munkákkal. Te már inkább tényleg csak irányíts!
Én Tenaladyt viszek a kórházba (extrát) ezt adták a gyógyszertárban, hogy ezt szokták vinni a kismamák, de azt is hallottam, hogy a sima éjszakai betétek is jók, mert azok is elég hosszúak. Így beszereztem olyat is. Majd váltogatom... :roll: Meg vettam tenabugyit (2 db-os), bár nem tudom az mennyire lesz hasznos, állítólag jó, mert mivel hálós, ha össze is vérzed, kimosod és gyorsan meg is szárad. Majd meglátjuk, hogy a gyakorlatban, hogy jön be...

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Hát, ez a 4D nekem nagy csalódás volt, pedig az Istenhegyin eddig mindig olyan elégedett voltam. Hát most nem. Először is, összesen 12 percig tartott az egész, és "csak" a kisfiunk mutatta magát, de 4D felvétel róla is kb. 1/2 perc készült, addig engedte magát nézni :lol: a másik babónk még mindig titokzatoskodik, olyannyira, hogy még az arcocskáját sem mutatta, tehát ő még lehet fú és lány is...
Viszont, a kisfiú 1,5 héttel nagyobb a koránál, és így 1267 gramm, a másik babónk 1061 gramm. A doki és az asszisztens is megjegyezte, hogy "hú, de szép pufók baba" :lol: :lol: és tényleg, az arcáról adtak egy fotót, és olyan pufi, hogy csak na :lol: dehát az apja és az anyja se soványka, tehát valahol érthető a dolog. Természetesen azt a fotót nem tudtam idevarázsolni, amit kaptunk, de magamról próbálok küldeni 2 tegnapi képet.

puszillak Titeket

Numa Kép Kép

Kép
numato

Numa!
Nem semmi mekkora lett a pocid!!!!!Szép nagy legénykét növesztgetsz odabenn!Ne izgulj a másik miatt!

Gica!
Nagyon izgi!Kinek nyomsz sms-t?

Sharon!
Éjjel 3felé jött az eső,Balázs nem szereti és felébredt,bulizott,így felkeltettte Dórát is!Hurrá!És ez lesz ha kigyünnek?????JAJJJJJJ!!!!!
Valószínű te ilyen keményedős vagy,de az rengeteg pihit igényel!!!

Luki!
Bírod még???
Vendég

Napcsi :lol:

na végre :D örülök hogy jól vagy.Én is a tennaladyt hallottam hogy azt szokták bevinni.puszika

Zsókuci :P

remélem már kicsit jobban vagy,kúrálgasd magad.

Bibarci :P :P :P

pont az előbb próbáltalak hivni :D puszika

Gica

nem semmi,olyan izgi ez az egész :lol:

Numa

de szép nagy pocód van már :D De jó,a betöltött 27 héten már ezer körül vannak a babák?Ez megnyugtat :D

Juci

na neked meg aztán tényleg jól beindult a pocakod :lol:

Kép
lukrécia

Benszi

köszike,birom-birom(bocsi még mindig nincs meg a hosszú i :oops: ),mostanában a legnagyobb megpróbáltatás hogy visszafogjam az allergiás tüsszentéseket,mert a doki szerint nem tesz jót. :shock: Jó kis éjjeli mókáid lehetnek :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Napcsi Tena Lady. Hát nem akarok gusztustalankodni, de első nap pl nekem az is alig bírta elszívni amit kellett, pedig aztán sűrűn cseréltem. :oops: :oops:
Nekem pl a hálóing épp ezért nem is jött be, tréningben nyomtam.
Van viszuont egy jó homeós bogyó, sebgyógyulás elősegitő nemtom most melyik.
Vagy a cimicifuga racemosa, vagy az arnica montana, de az utóbbira tippelek. Nekem nagyon gyorsan megszünt a vérésem.

Lanett nagyon szépek vagytok a képeken. :)

Ezeregy merre vagy??

Gica mekkora babáid vannak :shock: Nem semmi hallod. Már cipelni sem könnyű gondolom.

Lippa ez nagyon aranyos lehetett ahogy mondtad neki a régi Lillát kéred vissza. El is raktározom magamban, lehet nekem is szükségem lesz rá. :)
Gondolom csajok sem bírják az időt. :?

Mamm hát én is a mézes-citromos tea híve vagyok. Gyógyulj meg mihamarabb!

Share áruld el, hogy tudod majd beiktatni az egyetemet? Nekem ez rejtély :) :shock: :roll: Gondolkodom Én is a továbbtanulásban, de Lencsi ana, ana, ana.
Mikor tanulnék? És kire hagynám? Nagy kérdések. :lol:
Szeptemberben talcsi. :) Mátéről dobj képet még még még. :)

Benszi a szövegedtől állandóan kidőlök, apának is is felszoktam olvasni. :) Hát kösd fel a gatyádat csajszi, ha már most nem hagynak a kölkök, kint sem fognak. :)

Bibar örülök, hogy lukvizitnél rendben minden. :) Elevitet Én is abbahagytam 15. hét után, ettem helyette sok gyümit, meg zöldséget.

Sharon ha jó is a mérete 600*600-as, lehet, hogy akkor nagyobb 250KB-nál. Ha jpg-ként mented akkor előugrik egy ablak, amin van egy csúszka. Ne a legnagyobb legyen 12, hanem vedd kisebbre, mondjuk 10-re. Remélem igy ok lesz.

Numa szééép kis poci az már. :) Tiszta izgi ki is a másik babó. :) Nagyon szégyenlőske. :)

Zsókuci drága ezeréve nem volt táblánk, hahóóó. :) Kis tábla felelősünk. :) Ma úgyis otthon vagy. :) Gyógyulgass. Puszi :)

Én tegnap este nem pakoltam Nikit át hozzánk....naaaooonnn hiányzott reggel. :(
Ettől az időtől iszonyat kis hisztis a lelkem. Elkezdett enni, igy a tápszert nem kellett bevetni. Én is javulgatok, de az egész családon végigtarolt a vírus.
Ez van, puszi mindenkinek.

chesti

Sziasztok kicsi mamik!!!

Share!!!!

Ez szörnyű lehetettt, :shock: :( Remélem minden rendben lesz a kicsi Mátéval és elmúlik ez a baj!!!Drukkolok neked!!!!

Numato!!Tuti a képek!!! :wink:

Gica!!Hajrá!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti!
Hát én egy ilyen kis funny jányka vagyok! :D Apa nem mindig bírja,mert van ám a cinkelős funny figurám is! :wink: :roll: De azért ő is bírja!Kell neki!Vagy megszoksz vagy megszöksz!
Jobbulást nektek!Hát sajna meg kell szoknia a saját kuckóját Lencsinek,ha élvezni akarod apát néha reggel! :oops: :lol:
Mi csak álmodunk erről! :oops:
Lukikám!
Az a baj,hogy nem tudsz mit csinálni a tüsszentés ellen!Calcium pezsitabi?Azt lehet terhesen is!Ja és jó a rövid i betű! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Friss táblácska! :D Tényleg, ezer éve nem volt :oops: :oops:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Ja, és eltűnt topiklakók jelentkezzetek!!!

Taptau, Agnesm, Agnese, Rozus, Szuszi, Nviki - Wolves, Csibe, Mary, Vicuska, Gomba, Tini, Málna: HAHÓÓÓÓ!!

Életjelet kérünk :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Szia!

Benszi, az az igazság, hogy nem szeretem a halat, de mióta terhes vagyok megy ezerrel :lol: ez az egyetlen dolog, amiben változott az izlésem, ma is hekket ebédeltem :wink:

Sharon, én már nem nagyon szeretném hízlalni a sajátomat, így is majd szétszakad, de ha a csajoknak még nőni kell, hát legyen. Pénteken megyünk UH-ra, ahol súlyt is mérnek, kiváncsi vagyok, mekkorák

Numa, sajnálom, hogy nem jött be a 4D! Ki csinálta? Helyes a pocid :wink:

Lukrécia, köszi, növögetünk szépen :wink:

Chesti, nem csodálom, hogy Niki nyűgös, ettől az időtől én is az vagyok...

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Ja, Benszi, szója, tofu nálunk nem játszik. Ráadásul azt hallottam, hogy valahol sportolók haltak meg a szójától, szóval én inkább kihagyom :shock:

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?