Hát jó reggelt!
Jó fej ez a Kami, felkelt fél 8-kor, nem tudom visszaaltatni, és tudom, h legkésőbb másfél óra múlva el is fog aludni, mert nem bírja ébren...persze én már nem tudok visszaaludni ilyenkor, hála a reggeli kávénak, ami nélkül etetés alatt nem találnék be a kicsi szájába, annyira rajtam a kóma még reggel.
Jó volt a tali, már beszélgetésre is jutott idő
én is mindig csak ámulok, h mennyit ügyesednek egy-egy hónap alatt. És olyan mókásak, ahogy egyre több mindent tudnak. Annán csak ámulok, ül, mászik meg minden, Somi tök nyugi volt, ahogy ott feküdt mellettem és csak bámult a szép szemeivel - egészségére a kockatartót, visszük akkor legközelebb is, a keksz azt hiszem, nem a mi plédünket érte
- Bius is a megtestesült nyugalom volt...sorolhatnék mindenkit, pl. Zsombi tuti kockás ingét, olyan "férfias" volt benne, ilyenkor mindig elönt, h akarok még egy picurt ide, lehetőleg kissrácot...aztán apa bejelenti, h most pénteken is csak este jön haza a kora du. helyett, mert konferencia lesz, és akkor rájövök, h minek legyek egyedül két kicsivel...bár gyakorlatilag tök mindegy, h 1 vagy 2 gyerkőccel ülök itthon
Na nagymonológ vége.
Jaj, Csabus is olyan helyes, örülök, h láttalak titeket is Viki. Tényleg csendes voltál, de akkor betudjuk a ginnek (nekem ugyan nem tűnt fel, h másnapos lennél), hja, én is innék most, tonikkal
Használt rucik: a Keletitől a Blaha irányában a Rákóczin nyílt nemrég egy bolt, csak csecsemő és gyerekcuccokkal. Persze van néhány béna darab is, de átlagban nagyon jó állapotúak, divatosak és szerintem nem látszik, h használtak, sok a márkás, pl. Marks&Spencer, Next meg mit tudom én, nem ismerem a márkákat annyira, meg nem is lényeg. Az egy év alattiak 1000 alatt vannak mind, Kami tegnapi ruhája speciel 690 volt, a cipője is u.ennyi (ha láttátok). A múltkor volt egy fehér, csipkebetétes Zara ünneplős ruha, gyönyörű, de nem vettem meg, mert kb. két évesre lett volna jó, de nagyon fájt a szívem. Fiúknak is van sok, de sajnos azokat nem néztem, kockás kisingek biztos voltak, meg farmergatyók.
Kátya, köszi h fotóztál, nagyon jók a képek, és megint jó, h mellettetek ültünk.
Na szép napot.