Sziasztok!
Kedvesek vagytok, h drukkoltatok
nem szerteném elkiabálni, de úgy néz ki, h MEGTALÁLTAM! apa és fia is jöttek velem és nekik is átment az első teszten. Azzal az anyuka ismerősömmel együtt mentünk, aki nála szült 11 hónapja és őt is elkísérte a kislánya, hát ne tudjátok meg, mennyire oda voltak egymásért a gyerkőcök. Ákos még igazi fejmasszázst is kapott Sárikától, ami olyan hatással volt rá, h a kocsiban hazafelé 2 órát aludt. mi pedig kihasználtuk az időt és gyorsan elintéztük a nagybevásárlást stb. na de a lényeg a doki: határozottnak és nagyon precíznek tűnik és türelmesen végighallgatott, mindent kedvesen elmagyarázott. nekem ez a szájbarágós és lélekpátyolgató típus az esetem. pont már bent voltunk nála, maikor hívták a kórházból, h az egyik szülőnőjél beindultak az események
)))) steptococcusokra egyelőre szedegetem ezt az antibiotikumot és a candidára újra jöhetnek a kúpocskák....igazából most egyik sem veszélyes se rám se szabira, majd a 36. hét környékén úgyis újra ellenőrzik, h mi a helyzet és ha újra kitenyésztik ket ,akkor szüléskor kapok vénásan antibiotumot, ezáltal a baba védve lesz. órisái kő esett le a szívemről, és nagyon örülök annak is,h az istvánba fogok szülni
zsóka, ákos teljesen oda van a rozsos kenyérért, de a fehéret is megeszi. a kalács nekünk sem ízli mostanság. annyira válogatósak lettünk.......miért van ez?!pedig én nagyon változatosan igyekeztem táplálkozni a terhesség alatt is- állítólag ez is döntö abban, h válogatós lesz -e a baba v. sem- és vele is mindenfélét megízleltem.
szilvi, tényleg már jönnek a jelek......én ákos születése előtti két reggelen már hajnalban sütöttem a kedvenc sütinket, majd minden négyzetmétert átcsutakoltam.......lehet, h ákos nem bírta tovább, és ezért állított le
fatima, csak óvatosan a munkával. a túl sok stressz, pörgés nem tesz jót
VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!! köszi, h beszéltél az anyósoddal candida ügyben, remélem talál nekem vmit, mert csak nyugodtabb lennék nélkülük
nikitől kérdezted a haskeményedést, és görcsölést. te már ezeket tapasztaltad?!
niki, azért ne aggódj a PC babakocsi miatt, nekünk nem jött be, de lehet, h te imádni fogod. látod marcsiéknak bejött, ízlések és pofonok
emma már biztosan nagyon ficánkol. ezidőtájt lehet őket a legjobban érezni. annyira vices volt, amikor nekem először kinyomta magát a köldökömön, sokszor annyira nyomult, h már fájt, mert ott ugyebár extra vékony, érzékenyebb a bőr:) én most még csak finom kis mozdulatokat érzek szabival, és úgy élem át, mintha először történne mindez velem.
zsófi tényleg szülinapod van????!!!!
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK SAMU ANYUKÁJÁNAK!!!!
Edus, hogy vannak az álommanóid? még mindig túlóráznak??? remélem rókázás már a múlté.....
várom a prividet a "hogyan kezeljük a kis pasikat" c. melléklettel.....
Jó éjszakát és szép álmokat kívánok minden pocakosnak , anyukának és édes pici babáiknak