Sziasztok Leányok!
Hurrá péntek!
Így én is elő tudok egy picit bújni, mert a főnököm már elment hétvégére.
Kagyló: Bocsánat a tudatlanságom miatt, de ha jól emlékszem, akkor neked tavaly tavasszal volt inszemed okoska apucival ugye? Ha jól emlékszem, akkor viszont a leleteid akkor újak, frissek és ropogósak voltak. És így viszont csak a kenetet, clamidiát kell ismátelni, mert a leletek érvényességének a lejárati ideje 1 év ha jól emlékszem. Ha nem így van, akkor kérlek csajok javítsatok ki!
npgy: Várunk ám nagyon a babus képpel. Hányra mész Dévaihoz?
cicamica: Sajnálom az IR-t, de remélem, hogy minél hamarabb tudnak rajta segíten. Viszont ha IR gyanús vagy, akkor szerintem nem a Dévai intézetbe kellene menned, hanem először az endokrinológiára, hogy ők megvizsgálják az IR-t. Lehet, hogy rosszul értettem, de talán elég lenne rendbe tenni az inzulinodat, és máris jöhetne a tesó.
Bocsánat, hogy belekotnyeleskedtem.
kvzsuzsi: Segítségedet szeretném kérni. Én is megyek szerdán Rencz dokinőhöz a Cirisba. Van egy tavaly áprilisi vérvételes papírom. Szerinted elfogadják, vagy addig inkább csináltassak újat? Mennyit kellett várni a dokinőnél? Előre is köszi a segítséget!
Kriszto: Hogy vagy? Hihetetlen, hogy lassan már a 12. hétben vagy! Rókakoma elkerül? Fáradtság és aluszékonység nem hagy alább?
Almendra: Mennek a tüszőnövesztő drukkjaim! A hétfő már mindjárt itt van!
Kretty: Nagyon jó szórakozást kívánok nektek! Most mentek a hét végén? Vagy majd csalk nemsokára? Kívánom, hogy Ti is csodababával a pocidban térjetek haza Bikalról.
Többiek merre vagytok? Szélkisasszony, Katapetra, Leeda, Kisalag, Ancsi, Emerenc és a többiek! Tessék előbújni, mert hiányoztok!
Kismamik, nagymamik és anyukák! Sok puszi nektek is, és a gyerkőcöknek is!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!
Pusza: