Új privát üzeneted érkezett!

Kagyló: a hormonok nekem sem voltak frissek, nyári eredményeket vittem. Az összes többi 1 héten belül készen volt. Sajnos abban hogy hol gyorsabb nem tudok nyilatkozni, mert nem Budapesten élünk. De látom a Lányok segítettek :lol:
Ne aggódj, már sínen vagy, van donor ami a legfontosabb!!!!!! :lol: Ha ráálsz a vizsgálatokra 1000-el, akkor meglátod szempillantás alatt készen leszel. :lol:

Holnap megyek D-hez, és remélem kapok képet, ha nem, akkor kérek, és hozom. Már nagyon izgulok, újra zizi lettem.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszto: ha van időd a diétát légyszi küldd át nekem is! Köszönöm szépen! :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Kriszto, azt jelenti: fuggo vagyok es nincs kedvem dolgozniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kagyló, Npgy! elküldöm, de csak emilben tudom, itt nem tudok csatolni. szóval kellenének a címek, priviben.

lett munkám, szóval most nem tudok függeni annyit, de úgy néz ki ebéd után itt leszek már! :wink:

Zsuzsi! Hogy döntöttél cukros vérvétel ügyben?

Almendra! Gyere majd, hogy mi volt uhu-n!!!
Szerintem jól döntöttetek a gyógyszert illetően!

Melcsi! Remélem jobban vagy picit!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Túl vagyok az uh-n.

Minden rendben, továbbra is van kb 10 db 13-16 mm közötti tüszőm. :lol:

Abban bíztam, hogy gyorsabban fognak nőni, és szombaton meglesz a leszívás, de a dokinő hétfőre tette. Addig még két este szúrni kell a maradék Gonal-t, szombat este jön a tüszőrepesztő, aztán hétfőn reggel punkció. :D

Már nagyon várom, mert egyre jobban feszít a pocim. Meg fel vagyok fújódva.

Az IR-es gyogyival kapcsolatban meghoztam a döntést, és ma már nem szedtem be, és nem is fogom szedni, amíg ki nem derül a lombik eredménye.
Állandó émelygést okoz, nem tudok annyi vizet inni, amennyit kellene, mert attól is hányingerem támad, ha csak rá gondolok, hogy innom kéne. :cry:
almendra
Budapest XIX. kerület

Kriszto: holnap reggel megyek, és akkor úgy kértem, hogy 0, 60, 120 percest, a Podmaniczkibe megyek 7.750 Ft-ért megcsinálják! :)
Már alig várom! :lol:

Almendra: gratula a szép tüszőcskékhez! :D drukkolok nagyon a hétfői punkcióhoz! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Almendra,
de jó hogy ilyen sok van, és szépek a méretek is! Drukkolok hétfőre :D

Zsuzsi,
remélem, jó eredményeket fogsz hallani! Vagy legalábbis egész jókat :lol:
leeda

Lányok!

4,85-ös THS-t mennyi idő alatt lehet levinni normális, lombikos induláshoz Dévainál?

KépKép
momelcsi

persze TSH-ra gondoltam :lol:

KépKép
momelcsi

Momelcsi, szerintem ez egyén és jó endokrinológus függő... :? Szerintem egy fél év biztosan kell.
Vendég

Momelcsi: nekem is magas volt a TSH-m. Aztán megnézettem a T3 és T4 hormonokat is, azok viszont rendben voltak, így D nem foglalkozott a magas szinttel. Te ezeket nézetted?

Almendra: Drukk!Drukk!Drukk!Drukk!

Kriszto: írtam privit

Szép estét Lányok! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Köszi mindenkinek, de nem nekem kell. A kolléganőmnek, javasoltam a Ciris doktornőt neki, remélem, gyorsan kap Ő is időpontot.

KépKép
momelcsi

Kriszto, koszonooooooom! :D :D :D :D Hogy mit is? Azt, hogy ajanlottad a csak1utazats, igy tudtam venni Bikali szallast a kastelyba, felaron! :D
Vendég

Juhuuuuuuuuuuuu, az nagyon puccccccos! Tök jóóóó! Akkor hajrá pihi!!! :wink:

Melcsi, TSH: nekem most dec. 5.-én 3,85 volt és január 4.-én 1,02!!! mindössze 25mikrogrammot emeltek az adagomon! és ugyebár babóca is van... szóóóóval gyógyszer után havi ellenőrzés és viszonylag hamar be lehet lőni!!!
Hogy vagy? Remélem már használt a kence.

Npgy! Elküldtem nagy nehezen. Drukk mára, hogy csodaszépet lássatok! :wink:

kriszto

kriszto82

Köszi Krisztó, akkor ilyen magas TSH-val lett a babótok?
Akkor gyógyszerrel gyorsan lehet korrigálni, ha valaki fogékony rá.

Hát valamivel jobban vagyok, nyomom a kencét, dehát a kímélés kilőve, mert egyedül vagyok egész nap, más nem tudja a kufferukat cipelni. Majd hétvégén kicsit könnyebb lesz, ha a férjem besegít.
De ma Matyi reggel 5kor úgy döntött, hogy neki elkezdődik a nap. Úgyhogy lenn bandáztunk, míg a többiek fenn aludtak, 7re el is fáradt, elaludt, akkor meg Sári gondolta, hogy ébredni kéne. Úgyhogy kissé kómás vagyok.

Npgy, nagyon várom a képet a picurról, imádok fotókat nézegetni.

Bikal ennyire jó hely? Utánanézek, mi is tervezünk tavasszal egy kiruccanást, hogy a nagyik gyakoroljanak augusztusra a gyerekekkel.

KépKép
momelcsi

Melcsi, neeeeem 0,7 és 1,1 között mozgott a TSH-m már jó néhány hónapja, csak amikor megláttam a teszten a csíkokat, akkor rögtön mentem kontrollra, hiszen ilyenkor megemelkedik és figyelni kell rá nagyon! és így is volt, de szerencsére egyből vissza is ment, de sajna ez is havi ellenőrzés lesz, mint az ellenanyag is, és kéthetente pedig a cukor. szóval a vérvételen egészen biztosan hamar "családtag" leszek, sajna.....

Örülök, hogy valamivel jobb,noha azért a gyerkőcök jelentősen leterhelik anyut. De már az is jobb, hogy bírsz velük egyedül. Remélem hétvégén tényleg tudsz pihizni kicsit, mert a legjobb gyógymód mégis csak az lenne.

Bikal nagyon puccos, mi még nem voltunk, a férjem volt ott egy konferencián néhány éve, nos talán egy kicsit túúúúl sok, viszont romantikázni, wellnesselni, kikapcsolódni tökéletes!!! hiszen nem mindennapi környezet és ellátás.

nem tudom ismeritek-e a helyet, de mi anno Erdőbényén a Hotel Magitában voltunk nászúton. na az a szálló gyönyörű, mondjuk egy jacuzzi és egy szauna van illetve egy kinti medence, viszont a környék és a falu meseszép. igazi eldugott kis hely.

kissé ráérek, szóval bocsi a sok dumáért....

kriszto

kriszto82

Kriszto, akkor azt a helyet is megnezem, lehet oda is elmegyunk! :wink: :roll:

Melcsi, ajanlom a kuponos oldalakat! Tenyleg alkalmi ajanlatok vannak. Bikal tenyleg egy kicsit giccses, de olyan szep wellness resze es furdohaza van, hogy 3 napot csak kibirunk valahogy... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Npgy,
ez tök furi amit írtál mert nekem is rendben volt a T3 T4 sőt az anitpo is és mégis ragaszkodott Dévai hogy kezeltessem.....sőt amikor ősszel már 2,5 volt azzal sem engedett indulni csak akkor amikor lement 1-re...

Alemndra,
mennek a tüszőnövesztő drukkjaim!++++++++++++++++++++++++++++++++

Momelcsi,
nekem azt mondta anno a endos doki hogy a pajzsmirigy lassan reagál a hormonokra kell neki kb 6 hét, szóval azzal tud a barátnőd számolni amit Kriszto is írt hogy eg yhónap alatt lehet eredmény. Domi már nagy de most is emelgetni kell időnként szóval sajnos messze van az amikor lehet pihentetni az ember hátát...masszázsra nem tudsz eljutni? nekem az sokat segít

Kretty,
megnézem majd én is ezt az oldalt mert mi is megyünk jövő héten csak mi a hegyekbe. Mennyi volt a szállás mert a szálloda honlapján is tuti jó akciók vannak 5ezer valamennyi egy éjszaka....

puszi mindenkinek!!!!

Kép
rencsi79

Rencsi, kettonknek 43500 Ft volt es ez van benne:

2 éjszaka szállás a kastélyban, olyan szobákban vagy lakosztályokban (kivéve elnöki és delux lakosztályok), melyek különleges és egyedi hangulatukkal hozzájárulnak az Ön feltöltődéséhez, továbbá a családok, vagy baráti társaságok részére ajánlott modern bútorzatú vendégházakban, a kastély mellett.
Félpanziós ellátás, mely bőséges svédasztalos reggelit tartalmaz a Katalin teremben és svédasztalos vacsorát a monarchia korabeli éttermünkben.
A francia és marokkói fürdőkben a medencék, pezsgőfürdők, gőzfürdő, finn szauna, ellenáramos medence, mélymerülő medence és relax szoba korlátlan használata.
1 óra bowling a lovagkori várbelsőt idéző Sportközpontunkban.
1X30 perc infrakabin használat.
2X10 perc szolárium használat.
Fitnesztermünk korlátlan használata, az aktív kikapcsolódásért.
Ingyenes internethasználat - a szobák nagy részében vezeték nélkül.
Köntös használat - érkezésre a szobába bekészítjük.
Játékkuckó a reggelinél és a vacsoránál (ingyenes szolgáltatás).
Délutáni játékkuckó a Fürdőházban (Szépségszalonunk legalább egy szolgáltatásának igénybevétele esetén ingyenes szolgáltatás).
Játszótér a parkban és az Élménybirtok területén.
Babák és kisgyermekek gondozását segítő eszközök a szobában (előzetes igénylés szükséges).
Őrzött parkoló.
Áfa
Vendég

Sziasztok:)
Gratulálok a pici babákhoz.Én még új vagyok itt. Februárba megyek a Dévaiba(végre rászántam magam), mert 6 éve várjuk a kistesót.
Rólam röviden annyit, hogy IR-es vagyok, és habitulális vetélő :cry: .Ha valaki hasonló cipőbe jár, szívesen venném, ha megosztaná velem a tapasztalait.
Előre is köszi:)
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Szia Cicamica! Udv itt! A gyermeked is "segitseggel" jott ossze? Az IR-t kezelik? Azt nem mondtak miert er veget mindegyik terhesseg? Genetikai tesztet csinaltak? Bocsi, a sok kerdesert... :roll:
Vendég

Szia :) A gyerekem spontán jött össze.Ő volt a második terhességem.A többit "állítólag" kezeletlen IR miatt vesztettem el,illetve egyet orvosi műhiba miatt :evil: ......Az IR-t kezelik a Mensmentisbe járok Rentz doktornőhöz.Meforált szedek 3szor 1-et.amúgy mostanában javultak az értékeim,csak az éhgyomrim rossz:7 (régen 20 volt).
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Nagyon jó a Bp.i nőgyógyászom,Lupustól kezdve mindent kizárt elvileg, nem lehet tudni mi a baj.Sajna most ott tartok, hogy mostanában teherbe sem sikerült esnem:(és már 37 éves leszek.
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Devai biztos tud segiteni, vidd magaddal az osszes leletedet. :) A ferjedet is vizsgaltak?
Vendég

Hát leletem az van ezerrel :( Őt nem vizsgálták, mert van egy gyerekünk + eddig legutóbb 2009 szeptemberében voltam terhes ikerekkel (sajnos 5-6 hetesen elhaltak szokás szerint , ezét fogják az IR-re).Szóval az orvosok szerint vele nincs baj.
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Írnál magadról?Te is IR vagy esetleg?Bár ezt senkinek nem kívánom :oops:
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Leírom az Inzulin terhelésemet,hátha tud valaki valami okosat mondani,például, hogy hasonló eredménnyel neki sikerült a baba :D

Glükóz 0 terhelés 4,6
Glükóz 120 terhelés 4,9
Inzulin terhelés 0 perces 7, 8
Inzulin tehelés 120 p 25,2
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Cicamica, nem vagyok IR-es (vagyis eddig sem a cukrommal, sem az inzulinommal nem volt gond), csak D-nel mar volt 5 stimum, mert nalunk apa gond van. Azert kerdeztem rolad, mert mondtad, hogy mentek konzira az intezetbe. Es mi ugy mentunk az elosre, hogy semmi papirunk nem volt (2010 majusaban) es igy csak november vegen tudott velunk fogalakozni D. :?

De itt vannak lanyok, akik IR-esek, szoval biztos tudnak segiteni. :) Kriszto doktorno egyenesen mestere a dietanak, es meg is van az eredmenye: csodababa a pociban! :lol:
Vendég

:D Szuper .Látom mentek pihenni,reélem szuper időtök lesz:)
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Szia Cicamica! Az eddigi terhességeid mind spontán voltak? Mióta szeded a meforalt? Mit mond Rencz? mármint, hogy szerinte mennyi idő mire beáll normálisra?
Sajnos ez az IR dolog mindenkinél más, ahogy én hallottam. Mármint az, hogy ki mikorra reagál a gyógyszerre jól, és áll be rendesen...
nálunk 4 lombik volt, 3-nál volt pozitív tesztem, kettőnél az 5. hétre elmúlt, egy pedig elhalt, aztán jött a meforal, terhes lettem, spontán és megvan a baba, mármint a pocakban 11.hete, és remélem minden rendben is lesz vele... de nekem abszolút nem volt vészes az inzulinom.... csak azért így írom, mert tényleg úgy hallottam, hogy idő kell neki. (nálunk csak a szerencsés véletlenek hada hozta ezt a helyzetet-szerintem)
Diéta és mozgás is van?
remélem Dévai tud segíteni, bár ezt a meforal-os dolgot ő nagyon nem támogatja... sajnos szerinte mellette ne lombikozzunk... :?

kriszto

kriszto82

Cicamica!

Hasonló eredményekkel, meforal mellett, nekünk sikerült, de persze még csak kisbetűkkel és nagyon halkan!!!!!! és óvatosan ezzel a kifejezéssel! :wink: :wink:
Szóval fel a fej és előre!!!! :D

kriszto

kriszto82

Kriszto! :evil: Nem kisbetuvel es halkan, hanem: HAHOOOOOOOOOOOOOO, KRISZTONAK SIKERULT, VAN REMENY NEKUNK IS!!!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok Leányok!

Hurrá péntek! :-) Így én is elő tudok egy picit bújni, mert a főnököm már elment hétvégére. :-)

Kagyló: Bocsánat a tudatlanságom miatt, de ha jól emlékszem, akkor neked tavaly tavasszal volt inszemed okoska apucival ugye? Ha jól emlékszem, akkor viszont a leleteid akkor újak, frissek és ropogósak voltak. És így viszont csak a kenetet, clamidiát kell ismátelni, mert a leletek érvényességének a lejárati ideje 1 év ha jól emlékszem. Ha nem így van, akkor kérlek csajok javítsatok ki!

npgy: Várunk ám nagyon a babus képpel. Hányra mész Dévaihoz?

cicamica: Sajnálom az IR-t, de remélem, hogy minél hamarabb tudnak rajta segíten. Viszont ha IR gyanús vagy, akkor szerintem nem a Dévai intézetbe kellene menned, hanem először az endokrinológiára, hogy ők megvizsgálják az IR-t. Lehet, hogy rosszul értettem, de talán elég lenne rendbe tenni az inzulinodat, és máris jöhetne a tesó. :-) Bocsánat, hogy belekotnyeleskedtem.

kvzsuzsi: Segítségedet szeretném kérni. Én is megyek szerdán Rencz dokinőhöz a Cirisba. Van egy tavaly áprilisi vérvételes papírom. Szerinted elfogadják, vagy addig inkább csináltassak újat? Mennyit kellett várni a dokinőnél? Előre is köszi a segítséget!

Kriszto: Hogy vagy? Hihetetlen, hogy lassan már a 12. hétben vagy! Rókakoma elkerül? Fáradtság és aluszékonység nem hagy alább?

Almendra: Mennek a tüszőnövesztő drukkjaim! A hétfő már mindjárt itt van! :-)

Kretty: Nagyon jó szórakozást kívánok nektek! Most mentek a hét végén? Vagy majd csalk nemsokára? Kívánom, hogy Ti is csodababával a pocidban térjetek haza Bikalról. :-)

Többiek merre vagytok? Szélkisasszony, Katapetra, Leeda, Kisalag, Ancsi, Emerenc és a többiek! Tessék előbújni, mert hiányoztok!
Kismamik, nagymamik és anyukák! Sok puszi nektek is, és a gyerkőcöknek is!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!

Pusza:

Mné
mné

Mne, Bikalra aprirls vegen tervezunk menni, szoval remenyeim szerint 3-man (vagy ha nagyon nagyot merek almodni 4-en) megyunk! :roll:

Es igen, en is hianyolom a tobbieket!!!!!
Vendég

Kép

Itt a mi kis Virágszálunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Virágszálunk ma már 20,9mm!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden a legnagyobb rendben, D szerint nagyon szépen fejlődik és gyönyörűűűűű és persze szerintünk is :lol: :lol: :lol: :lol:
BOLDOGSÁG, BOLDOGSÁG, BOLDOGSÁG, BOLDOGSÁG VAN NÁLUNK :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Npgy! Csodálatosan szép! Mikor kell mennetek megint? D-nél szülsz? Gratulálok!
Vendég

Kedves Mné!:)Már egy éve járok endros dokihoz,és nem sikerült 2010 okt óta szedem a meforalt,plusz volt egy kis túlsúlyom, most kb. 80 vagyok,még le kellene tornázni 5 kg ,de ma este is belángosoztam :oops: ,nem mintha szokásom lenne....
Aranyosak vagytok ,hogy ennyien írtatok :)

Kedves Kriszto:)Gratula és minden rendben lesz.Én anno sokat dudoltam a picimnek még a pociban.Állítólag jót tesz.

Minden terhességem spontán volt, így nem is értem mindig,hogy mit írogattok.

Majd február után okosabb leszek.Mennyi időt kell várni általában,hogy történjen is valami? Mennyi idő a kivizsgálás?
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!
Momelcsi
Gondoltam én is a Mária utcára,szeretném közelebb megcsináltatni.Nagyon jó a link amit betettél.Találtam is rajta olyat amit fel is fogok hívni.Köszönöm szépen!
Npgy
Nagyon szép a kis virágszál! :wink: Maradsz apánknál?Vagy néztél már valaki mást? :lol: Kaptál inszemnél Ovitrellét?
Mné
Ha jól emlékszem áprilisban volt a lombik(tavaly). Ezeket a vizsgálatokat átvittem az inszemre ami (augusztus végén volt). Itt kenet,meg rákszűrést csináltattam,semmi mást.Apánk is kérdezte,hogy minden rendben a vizsgálatokkal?Ezért megyek hozzá hamarabb mert valószínű lesz mit megcsináltatnom.Clamidiát lehet nála is?Nem kezdtem el semmit,pár nap és úgyis megtudom mi hiányzik.
Kretty
Remélem te is babásan jössz vissza a pihenésről :wink: Mi is voltunk nászúton,még valamikor 100 éve.Mátraházán a Hotel Ozonba,meg Balatonon a másik hetet egy családi házikóban(Csupán csak 2 szintes volt 8 szobás,3 fürdős stb.) :lol: Érezzétek jól egymást! :wink: :lol: :lol:
Kriszto
Köszönöm szépen!Keresek valami e-mail címet,nagyon sok van.De ha jól emlékszem egyszer krettynek megadtam egyet.
Már nem is tudom melyiket használom
:oops:

Sokan vannak apánknál?Mire kell számítani?Kis dokinak még mindig nincs saját rendelése? :lol: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Npgy,
csodálatos a kis Virágszál! Gyönyörűű!!! :D

Én már megint taknyos vagyok! Elegem van, brrrr.... :twisted:

gigibp

Sziasztok! Vasarna kezdjuk a stimulaciot a devai doktor urnal,van valaki aki hasonlo helyzetben van?babola
Vendég

Kagyló: És nem emlékszel, hogy április előtt mikor csináltattad a vizsgálatokat? Én azért reménykedem benne, hogy nem telt még le az 1 év, és jók a leleteid, és akkor nem csúszol a kezdéssel.

Babola: Vasárnap? Ez biztos? Nem tudtam, hogy már vasárnap is nyitva van a dokker... Ezek szerint jó sokan lehetnek. Még csak most kezded a kezeléseket? Mesélj magadról.

Cicamica: Bocsánat, nem olvastam figyelmesen az előző bejegyzést. És az hogy lehet, hogy gyógyszert szedsz az IR-re, ami nagy valószínűséggel a vetéléseidet sajnos okozta, és mégsem lettél azóta terhes? Remélem, hogy Dévai dokinál Te is megtalálod számításaidat, és a kis-tesóhoz vezető utat.

npgy: Milyen gyönyörűűűű! Gratulálok! Csodaszép a Virágszálotok! A fejecskéje mellett mi az a kerek? Bocsánat, nem vagyok egy nagy szakértő...

gigi: Jobbulást kívánok!

Jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Npgy, gyönyörűséges!!!!!!!!!!

KépKép
momelcsi

Gigi, gyógyulj meg hamar!

Babaola, lombik vagy inszem lesz? Első kezelés?

Barikának olyan szépek a gyerkőcei, olyan jó képeket rak mindig fel a fészre!
Vendég

Köszönjük szépen mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kagyló: nem maradok D-nél, mivel túl nagy a távolság. Itthon már alakulóban van az orvosom, hétfő délután megyek hozzá. Az inszem alatt és után semmilyen gyógyszert nem szedtem, kivéve a Femibion 800-at, de azt már nyár óta. A stimu closti volt +2 merional ebből lett Virágszál :lol: :lol: :lol: :lol:

Mné: a fejecske mellett a szikhólyagot látod, ebből táplálkozik Virágszál :lol: :lol: :lol: :lol:

Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek! :D
npgy
Budapest I. kerület

Npgy, és mentek még vissza D-hez? Vagy már elbúcsúztatok?

Na, megyek főzni, mert a kisfiam már éhes.. :wink: :?
Vendég

Mné: vasárnap a stimuláció kezdődik, itthon :) szerdán kell először UH ellenőrzésre menni. Második probálkozásunk ez, korábban egy fizetős klinikán voltunk, embrio bevizsgálással, de nem lett eredménye, igy hát maradunk a normál módszernél, ahogy az emberek többsége, TB támogatással, bevizsgálás nélkul, Dévai Dr úrban bízva :)
Ti hogyan oldottátok meg a nagymennyiségű fehérje bevitelt?

Ketty: lombik lesz, második stimulácio.
Vendég

Kedves Mné:)
A család tavaly rossz évet zárt,egy betegségből ki, a másikba be,és hogy talpon tudjak maradni bekaptam egy csomó Algopyrint, amitől olyan vacak vérképem lett mint a rákosoknak.
Azóta javult, és vasat is kellett szednem (régen 2-es volt) húsz a minimum.
Most éppen megint betegek vagyunk, de nem szedek gyógyszert mert most kb. 1/2 évre le vagyok az Algopyrinről tiltva.

Mindenkinek szép hétvégét:)
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Kedves mindenki!

Sajnos még nem kaptam választ arra,hogy kb. mennyi idő után kerül sor az inszemre?
Mennyi idő múlva lesznek meg az eredmények(nő és férfi egyaránt)?
Mi mennyibe kerül? kb érték is megfelel :lol:
Köszi is előre a válszokat.

Ja és mennyire kibírhatoak a beavatkozások illetve a gyógyszerek

Köszi :P
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Cicamica,ez egyéntől függ, hogy pl ki mennyire tolerálja a gyógyszereket. Nekem soha, semmi bajom nem volt tőlük, pedig lombiknál sokkal nagyobb hormonmennyiséget kap az ember lánya! De van aki egyáltalán nem bírja a gyógyszereket, fáj a feje, szédül, stb. Ha megvan minden lelet amit az OEP előír az inszemeselnek, akkor már a következő menstruációval indul a kezelés. Kétnaponta kell ultrahang ellenőrzésre menni, reggel. Itt számolni kell azzal, hogy 2-3 órás várakozás van a sok beteg miatt. Ha megfelelő méretűre nőnek a tüszők, akkor kerül sor az inszemre.

Vizsgálatok: átjarhatósági, spermakép, vérkép, HIV, hepatitis, szifilisz, EKG, mellkas röntgen, hüvely kenet+clamydia.

Babola, volt esetleg valami oka, amiért az embriót meg kellett vizsgálni?
Vendég

Köszi szépen:)
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Lenne még egy az átjárhatóságit ott csinálják, vagy nekem kell máshol megcsináltatni.
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?