Csőváz Csajszik!
Köszi mindenkinek a bíztatást és tippeket, annyira aranyosak vagytok. Nem győzöm írni, ha vmi nem okés, hogy mennyire jó érzés, ha így gondoltok rám.
Icirit már jobban vagyok taknyilag, remélem csak egyre szuperebb leszek. Az Estrofermtől nem bírok reggel aludni, fél ötkör már pattan a szemem, aztán egész nap csak kómázok déltől... De beszedem, mert kell a klassz mnyh.
Wikka:
Hjaj... úgy sajnálom... Mély együttérzésem.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A következő már bizti sikerül, csak így szabad felfogni.
Kahlan:
Drukk, hogy műtét után 6 héttel már beülti lehessen!
Judit:
Hát én tuti nem vagyok vashiányos, sőt!
De kipróbálom a Bérest, hátha...
Csudaszép tüszőid kerekedtek, nagy drukk hétfőre!!!
Zsuzska:
Olvastam már, hogy sikerült kiadni a szomorkát, most még biztos rossz, de egyre jobban leszel... Meglesz az apivizsgálat is, ugyan most halasztódik emiatt a következő - de talán kell is ez az időszak lelkileg, hogy felkészülj a következőre, megerősödve. Itt szinte mindenki megszenved a céljai eléréséért, de annál jobban fogjuk értékelni az eredményt.
Gigi:
Köszi a mnyh növelőket!
Csak egy jó tanács: ne másokra figyelj, hogy nekik miért sikerült, náluk miért ilyen egyszerű, miért
pont nekik jön össze egyből... Ez mind-mind rengeteg energiát vesz el attól, hogy saját magatokra koncentrálhass és a magatok ügyével törődhess maximálisan. Ráadásul ezek negatív gondolatok, ami neked nem kell!!! Én is nyíghatnék (bocsi a szóért, én ez magamra értem), hogy ezer éve gyúrunk a gyerekre és még nem jött össze, bezzeg másoknak! De nem teszem, helyette ezt az időt és energiát arra fordítom, hogy kigondoljam, mit is tehetnék még meg az ügy érdekében, illetve csinálom is. Ha már ez mind elfogyott, akkor élvezkedem kicsit (pl.: masszírozás, egy jó mozi, v. bármi ami feldob lelkileg, testileg), mert ellazít és ez is igen fontos a babaváráshoz.
Nem könnyű ilyen szemüvegben látni a világot, élni benne, de ha belejöttél, utána már sokkal jobban érzed magad.
Vicky:
Drukk 12-ére!
Hűha, mindjárt jogsis-mami leszel. Miezához az Örs környékéről lehet vhogy eljutni, szuper lenne, ha eljönnétek a lányzóval.
Vnbeni:
Köszi, aranyos vagy!
Követett a volt főnököd?
Ez pszichopata? Ja és egy igazi furkó!
Nagyon jól tetted, hogy ügyvédet fogadtál, kívánccsi leszek mit mond, mik az esélyek. Akár priviben is, ha itt nem akarod megírni... Drukkhegyek, légy erős!!!
Valyoni:
Hajrá peteérés, de jó! Mindjárt bládi, oszt irány a bíemszí!
Woody:
Simogasd meg a nevemben Lili-babát, amiért ilyen tündéri kislány!
Lukácsné:
Imádom a fotóidat! A videó meg szenzációs lehet!!! El tudom képzelni, ahogy mosolyog a cicre.
Csodaszépek a gyerkőcök, gratula!
Vikus:
De durva lázad volt! Remélem azóta már jól vagy. Szerintem nyugodtan hívd fel Sz ügynököt a benti számán, lehet, hogy az asszisztense veszi fel, de ő is tud segíteni. Ha a recit hívod, akkor viszont csak Irénkét kérd, mert ő van legjobban képben, én nagyon kedvelem, igazi tündér.
Én is szedek Merckformint. A lényeg, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezetet, akkor nem lesz semmi vacak tünet. Ha mégis, akkor másfajta gyogyót kell íratni - hiszen nem vagyunk egyformák.
Ildi:
Édes vagy, köszönöm!
Estrella:
Háát ez nem az a kimondottan @ar
IR-lelet - szerintem (nekem a 120p-es inzulin 200 feletti volt először, na az már nagyon kaka). De lehet, hogy kapsz rá egy kis gyogyót, no para!
Kollégád elég gáz, szabad így elvinni a cégpénzt?
Ez nem sikkasztás?
Fejedre ajánlom a férfi v. női Bánfi hajszeszt (nagyon büdi, de jó) és a HairClinic kapszulát kúraszerűen, nekem megállt az őrületes hajhullás, igaz legalább 6 hónapig szedtem...
Béku:
Ez fura, de szerintem a nődoki simán elküldthet IR-re, nem is értem...
Endokrines viszont tuti írhat beutalót.
Heni:
Ifiasszony! Alig várom, hogy ti is kezdhessetek, végre tudjak drukkolni nektek is!
Mieza:
Én nemszeressem a sört, nyugodtan leradírozhatsz a sör-listáról.
Talán a szoptatós mamik? Állítólag serkenti.
Nagykutyás-fojtó nyakörv is jöhet? Úgy emlékszem
van egy fölöslegbe... Majd túrok a gardróbba egy kicsit...
Navi:
Óóóó de kár, hogy nem tudsz jönni a talira...
Anyósodnak jobbulást, már megvolt a műtét?
Köszi a barátcserjés tippet!
Aztán ne kóróskodj, maradjon meg benned a kaja mostmár, a nődokid pedig vegye fel a láthatóságiját, mert jól fenékbe lesz billegetve!!!
Andrea:
Micsoda színészi barvúrt hajtottál végre - nagykabát, vastagpulcsi!
Te meg csak lapítasz hétfőig, mi?
A versikés terveden én már most pityergek, baromi jó ötlet! Te kis könny-terrorista!
Ann:
Kösszike!
A cékla-répa-almasalihoz megfőzted a zöldségeket, illeve pirosságokat és narancssárgaságokat?
Kubu:
Bírom a"ok" - odat, hogy miért nem jössz.
Én is ilyeneket kérek fentről. A nagyobbik veszettül-bitag jó ok, a kisebbik egyszerűen gyönyörűséges ok. Köszi a fotókat, jól esett!
Csutka:
Pályázz, nehogymá kihagyd a lehetőséget! Utána is ráérsz még agyalni, csak nyerhetsz kápííse?!
Macs:
Örülök, hogy ha lassan is, de haladtok a kórház kapuja felé. Annyian szorítanak értetek, el sem hiszed!
Balázska nagyon ügyes, hogy már etetni lehet és nincs gépen, hajrá kicsi fiú!
Kittike drága, rengeteg drukkom a tiéd, harcolj miniszuperhős, mutasd meg a világnak, hogy mire vagy képes!!! Anyáék nagyon várják, hogy együtt legyetek otthon és hidd el csudaszép dolgok következnek!
Küldöm a sok pozitív életenergiát:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++