Sziasztok!
Rég írtam, és most volt csak egy kis időm végigolvasni az idei hozzászólásokat. Annyi meló volt eddig, hogy ki sem látszottam belőle.
J
ó sok minden történt, csak kapkodom a fejem.
Barika!
Teljes szívemből gratulálok a két gyönyörű babához!!!
Npgy, Kriszto!
Nagy gratula a növekvő pocikhoz!!! Remélem minél többen és minél előbb követjük a példátokat!!!
Kvzsuzsi, Rencsi!
Nagyon sajnálom, hogy le lett állítva a stimutok.
Kretty!
Jó, hogy ilyen gyorsan kezdhettek. Nagyon drukkolok, hogy minden összejöjjön!!!
A többieket is üdvözlöm, és minden minden jót kívánok!!!
Rólam annyit, hogy előző ciklusban fogamzásgátlót szedtem. Január 5.-én vettem be az utolsó szemet. Nem kellett foglalkozni azzal, hogy mikor jön meg a havim utána, mindenképp el kellett kezdenem szúrni január 10-től 4 napig a suprafact-ot, és január 11-től mellé, és azóta is 150 egység Gonal-F-et.
Tegnap voltam első uh-n, és a jobb oldalon van 3 db, a bal oldalon meg kb. 7 db 11-13 mm közötti tüsző. Csütörtökön megyek újra uh-ra, addig marad a napi 1 db Gonal-F.
Úgy tippelem, ha minden rendben, akkor szombaton lehet a leszívás.
Ami nem annyira jó, hogy január 9-én voltam Dr Tűű László endokrinológusnál (több mint két hónapja kaptam az időpontot), aki megállapította a leleteim alapján, hogy IR-em van, és a lombikra való tekintettel Eucreas nevű gyógyszert írt fel, napi 2-őt.
Tegnap a Kaális dokinő azt mondta, hogy terhesség alatt nem szabad ezt a gyógyszert szedni. Erre rákérdeztem a Tűű dokinál, hogy mi ezzel a helyzet. Azt mondta, hogy döntsem el én, hogy szedem-e tovább, vagy sem. Azonban ha nem, akkor nagy az esélye a vetélésnek.
Szóval ezzel kapcsolatban teljesen tanácstalan vagyok azóta is…