Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rég írtam, és most volt csak egy kis időm végigolvasni az idei hozzászólásokat. Annyi meló volt eddig, hogy ki sem látszottam belőle.
J
ó sok minden történt, csak kapkodom a fejem.

Barika!
Teljes szívemből gratulálok a két gyönyörű babához!!! :lol: :lol:

Npgy, Kriszto!
Nagy gratula a növekvő pocikhoz!!! Remélem minél többen és minél előbb követjük a példátokat!!! :lol: :lol:

Kvzsuzsi, Rencsi!
Nagyon sajnálom, hogy le lett állítva a stimutok. :cry: :cry:

Kretty!
Jó, hogy ilyen gyorsan kezdhettek. Nagyon drukkolok, hogy minden összejöjjön!!! :D

A többieket is üdvözlöm, és minden minden jót kívánok!!! :lol: :lol:

Rólam annyit, hogy előző ciklusban fogamzásgátlót szedtem. Január 5.-én vettem be az utolsó szemet. Nem kellett foglalkozni azzal, hogy mikor jön meg a havim utána, mindenképp el kellett kezdenem szúrni január 10-től 4 napig a suprafact-ot, és január 11-től mellé, és azóta is 150 egység Gonal-F-et.
Tegnap voltam első uh-n, és a jobb oldalon van 3 db, a bal oldalon meg kb. 7 db 11-13 mm közötti tüsző. Csütörtökön megyek újra uh-ra, addig marad a napi 1 db Gonal-F.
Úgy tippelem, ha minden rendben, akkor szombaton lehet a leszívás.

Ami nem annyira jó, hogy január 9-én voltam Dr Tűű László endokrinológusnál (több mint két hónapja kaptam az időpontot), aki megállapította a leleteim alapján, hogy IR-em van, és a lombikra való tekintettel Eucreas nevű gyógyszert írt fel, napi 2-őt.
Tegnap a Kaális dokinő azt mondta, hogy terhesség alatt nem szabad ezt a gyógyszert szedni. Erre rákérdeztem a Tűű dokinál, hogy mi ezzel a helyzet. Azt mondta, hogy döntsem el én, hogy szedem-e tovább, vagy sem. Azonban ha nem, akkor nagy az esélye a vetélésnek.
Szóval ezzel kapcsolatban teljesen tanácstalan vagyok azóta is…
:cry: :cry:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra jó hogy jöttél! régen jártál erre!

Milyen IR értékeid voltak? nagyon durva? Az eucreast nem ismerem, de én meforalt szedek, nekem a Kaális dokinő is azt mondta, hogy ha lombik, akkor szedhetem, a 12. hétig.
Én is Tűűhöz szerettem volna menni először, de végül egy szintén mensmentiszes dokinőhöz mentem, aki szerintem szintén jó.
Egyébként nagyon megoszlanak a vélemények a metformin tartalmú gyógyszerekről. de tudod ez is olyan, hogy akinek bejött természetesen esküszik rá. Eddig D-t kivéve nekem minden doki azt mondta igen! segíthet, csak a 12. héten le kell tenni!

huh, szorítok a punkcióhoz és passzolok, hogy mi lenne jó a gyógyszerrel.... :? :?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, a metformin az csuda jo, rengeteg cikket olvastam, es mind pozitiv velemennyel volt rola. Szoval a vilagon mindenhol, batran hasznaljak a nogyogyaszok! :D

Almedra, nem ertem ezt a Tuu dokit... :? Minek ir fel olyat, amit nem is lehet kismamiknak szedni??? :shock: Elvegre is elkezdted a stimut, tehat kismami vagy!
Vendég

Annyira rossz, hogy a Kaális dokinő, meg az endos doki ennyire különböző véleményen van. :cry:

A gyógyszer betegtájékoztatóján nem írják le egyértelműen, hogy terhesség alatt nem szedhető, hanem az van benne, hogy meg kell beszélni a kezelőorvossal. Hát én megbeszéltem kettővel, ami ellentmond egymásnak. :?
almendra
Budapest XIX. kerület

2011. 07. 06.
Glükóz 0’: 5, 1 mmol/L
Glükóz terhelés 60': 8, 6 mmol/L
Glükóz terhelés 120': 6, 1 mmol/L
Inzulin: 6, 1 mlU/L
Inzulin terhelés 60': 53, 0 mlU/L
Inzulin terhelés 120': 30, 9 mlU/L

2011. 10. 13.
Glükóz 0’: 4, 8 mmol/L
Glükóz terhelés 60': 7, 2 mmol/L
Glükóz terhelés 120': 6, 1 mmol/L
Inzulin 0’: 3, 7 mIU/L
Inzulin terhelés 60': 43, 6 mIU/L
Inzulin terhelés 120': 32, 7 mIU/L

Ezek az értékeim. A második előtt tartottam 160-as szénhidrát diétát 1,5 hónapig. Kiváncsi voltam, hogy milyen hatással lesz a diéta. A Tűű doki szerint látszik, hogy hatott, de nem eléggé, így kell a gyógyszeres kezelés.
almendra
Budapest XIX. kerület

dehát ezek az értékek nem is gázosak, persze emelkedett, de nem vészes.....

mondjuk Tűű doki elvileg profi, bár sajnos nagyon sok egyéb véleményt is hallottam róla... :? :?

esetleg nem beszélnél mással is? legalább, hogy megnyugtasson, hogy a gyógyszer mellett nem lesz semmi gond. Mert szerintem nem lesz! sőt szerintem kifejezetten fog segíteni!!!

kriszto

kriszto82

"Kedves Andrea!

Sajnálom, hogy ellenvéleménnyel is találkoznia kellett. Mint korábban leírtam, a gyógyszert a tervezett terhesség tudatában javasoltam, tehát ezen álláspontom most sem változik. Természetesen az Ön döntése lehet az, hogy a kezelést elhagyja, ezt bármikor megteheti. Talán a leginkább célravezető az lehet, ha a tervezett lombikig folytatja az Eucreast, majd az embriotransfer időpontjában elhagyja ( természetesen ez a megoldás nem biztos, hogy képes lesz kivédeni az igen magas vetélési rizikót). "

Ezt írta a doki. Most azon pörgök, hogy abbahagyjam-e a gyógyszert majd, vagy sem. :?
A Kaális dokinő szerint sem magasak az értékek, nem is érti, hogy miért kell egyáltalán gyógyszer.
Voltam novemberben egy másik endós dokinál, Prof. Balázs Csabánál, és szerinte nem vagyok IR-es.
Szóval nem vagyok teljesen meggyőzve, hogy tényleg szükséges a gyógyszer. :cry:
almendra
Budapest XIX. kerület

Te joisten....ahany doki, annyifele velemeny... :shock: :( Igy nem is lehet okos az ember lanya... :evil:
Vendég

Most én ezt nem értem! Ezt is Tűű mondta vagy ezt más? kész káosz... de én szedném...

kriszto

kriszto82

Ezt írta a Tűű doki, mert írtam neki, hogy a Kaális dokinő szerint nem szedhető a gyógyszer.
almendra
Budapest XIX. kerület

elképesztő, hogy egy ezzel a területtel foglalkozó orvos nem mond határozott igent vagy nemet, csak mismásol össze-vissza. nem is tudom mi lenne a jó... tényleg még neked kell ezen idegeskedni, basszus ezért vannak az orvosok, nem?
viszont tényleg a spontán vetélésben nagyon sok szerepe van, hogy az a nyomorult inzulin rendben van-e! tehát fontos lenne, hogy legyen ami szabályozza, nem?
áááááááááááá nem tudom........ :evil:

kriszto

kriszto82

A párom is ki van akadva. :?

Egy példát kaptam eddig, aki szedte a 12. hétig, és babás, és a 35. hétben van.
Ezen kívül mindenki lebeszél a szedéséről.
Nagyon kezdek arra hajlani, hogy ezt a lombikot végigcsinálom a gyógyszer nélkül, tehát abbahagyom a szedését, és ha sikerül a lombik, fohászkodni fogok, hogy ne legyen probléma, és ne vetéljek majd el.

Ha nem sikerül, akkor a következő előtt lesz időm szedni a gyogyit, és elmenni kontrollra, meg javítani az eredményt.
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra,
persze a többieknek is szól, de főleg neked! Pont tegnap olvastam egy negatív véleményt Tűű-ről. Ma voltam én is a dokimnál, Kaáli és azt mondta, hogy változott az álláspont az IR-rel kapcsolatban. A határokat tágították és pl már nekem sem kéne szedni Adimetet a mostani állás szerint. De mivel rosszat nem csinál, ezért folytatom. Szóval az a lényeg, hogy napról-napra változik az orvosok véleménye! T doki azok közé tartozik, akik már bocs, de ingra-fingra felírnak egy rakat gyógyszert, még olyat is, ami esetleg nincs teljsen kiforrva és pl rákot okozhat. Persze elmondja, hogy ilyen lehetséges, de onnantól kezdve rád bízza a dolgot. Azt hiszem egy igazán korrekt dokinak kicsit másképp kéne vélemény alkotnia ill. tanácsot adnia! Az Eucerasról meg amúgy is azt mondják, hogy terhességben nem lehet szedni! Szerintem nem gázos az inzulin leleted, én tuti letenném a "drogot"! De persze ezt a döntést neked kell meghozni!
:)

Majd jövök este, csak most rohannom kell!

Kriszoka, gyönyörű a babácska!!!!

gigibp

Kriszto: Most tudtam jobban megcsodálni Bogyókát. Nagyon csodaszép. Mit mondott a dokinő? Mikor kell legközelebb menned? A többi vizsgálatnak is meg van már az eredménye?

Almendra: Örülök, hogy Te is visszajöttél hozzánk. Gratula az induláshoz. A gyógyszerhez, sajnos én nem tudok semmit hozzászólni, mert nincs semmilyen tapasztalatom, de remélem, hogy jól döntesz, és drukkolok, hogy minden rendben legyen az elkövetkező 9 hónapban. :-)

Momelcsi: Hogy vagytok? Sárinak sikerült meggyógyulnia? Hogy van a Te derekad/hátad?

Bari: Elhiszem, hogy nehéz! Van segítséged? Mikor a nővérem iker fiai kikerültek a kórházból, mi mentünk anyukámmal segíteni. Én voltam a délelőttös műszak, anyu pedig a délutános. Remélem, hogy van neked is segítséged, mert a két poronty bármennyire is imádnivalóak, sokszor dupla gondot okoznak. Kitartást kívánok!

Gigi: Volt a párod katona vizsgálaton? Mikor lesz eredmény?

Bocsánat lnyok, ismét lelépek. Megyek főzni gombapaprikást a férjemnek.

Pusza:

Mné
mné

Mné,
én is gombapaprikást akartam főzni, jó kis galuskával... De sajna a sógornőmet vissza kellett vinni a nőgyogyihoz konrollra és basszus belekerültünk a hatalmas dugóba!! Iszonyú volt, most értünk haza, úgy, hogy fél 5kor indultunk.
Nem voltunk katona vizsgálaton, nem is volt róla szó, csak vv-ről, de mivel reggel borzalmasak voltak az utak, plusz dugó is volt, nem értünk volna oda, így meg se próbáltuk!

Úgy tűnik most nálunk is long protokoll lesz, mert már volt két ulrta short és egy antagonista. Ez lesz a nyerő! :D

gigibp

Mné, megyek hozzátok vacsorára..a gomba a kedvencem! :D
Vendég

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Már egy jó éve lombikozunk endometriózis miatt és igazából még semmi nem történt, csak egy újabb műtét. Ezért (is) most ott szeretném hagyni a SOTE-t. Olvastam jókat a Dévairól és azt hiszem ez a legmegfelelőbb hely, ahol infókat kérhetnék. Nem akarok 1050 oldalt visszaolvasni, de hálás lennék 1-2 véleményért, tapasztalatért. Előre is köszönöm Nektek! :)
Sziasztok!
kormi76
Budapest IX. kerület

Kormi, szerintem az a legjobb, ha bejeletnkezel egy konzultaciora, es ott megismerheted Devai dokit. :wink: Amugy NAGYON szigoru, nem kertel es jopofizik (na jo, neha tud nagyon cukker is lenni) DE ha valami nem stimmel, ko kemenyen a szemedbe mondja az igazsagot. A lombikra nincs varolista, ha minden leleted rendben van, mar indulhatsz is!
Vendég

Kormi! Szia!
Mi az, hogy egy éve lombikoztok és semmi sem történt? az újabb műtéttel valamelyest felszámolták az endot? akkor minél előbb el kellene kezdeni a programot, nem?
Amiket Kretty írt, így van, szerintem kérj időpontot, kb. 2 hétre adnak időpontot. Ha érdekel esetleg, hogy milyen papírok kellenek, abban segítünk, mert az is sok idő mire mindent beszerzel, szóval akár mehetsz úgy, hogy már sok-sok minden megvan. sőt célszerű úgy menni. A ciklusod rendben van, azzal lehet számolni? mert ugyebár az is fontos.

Többiek? Dolgoztok? Itt esik a hó.... kár, hogy bentről nézem :(

kriszto

kriszto82

Sziasztok

Úgy döntöttem, hogy elmegyek egy magán endokrinológushoz.
szeretnék kérni tőletek tippeket, hogy hova lehetne menni, ahol télleg foglalkoznak velem.
Nem mintha bármi problémám lenne, csak mégis, mivel én szedem a Lethroxot, úgy gondolom, hogy jó lenne, ha más dokival is tudnék beszélni, nem csak azzal, aki ezt felírta, és amúgy nem is nagyon foglalkozott velem!
a google-ban 3 kimelt hirdetés van:
aesthetica
medmarket
ciris
Van valamelyikőtöknek tapasztalata?
Amúgy még az is jó lenne, ha minél gyorsabban tudna fogadni!

Kriszto: gyönyörűséges eper méretű bogyocskád van, én azon a képen nem igazán igazodok el, hogy mit is kellene nézni, meg ha jól látom, akkor fordítva is van. vagy csak télleg nem igazodok el rajta! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi! Nem igazodsz el rajta! :lol: Anyumék voltak ugyanebben a cipőben, "huh, milyen szép,de nem nagyon tudjuk mit kell nézni" olyan cukik vagytok!
Szóval úgy van fordítva a kép, hogy a bébike gyakorlatilag egy C alak, felül a fejecske, az arcánál a keze egészen fent, ki is lóg a C-ből, majd a teste, c alakban és alul a lábacskák. A fejecskében látszik az agyállomány is :wink: Nézd meg alaposan mert március-áprilisban már a saját babácskátokat fogjátok az ultrahangon nézni! tudooooooooood :D :wink:

Kinél voltál most endokrinológusnál?
Akihez én járok, a Blahán van, szerintem alapos és kedves, aranyos, dr. Czéh Lídia, első konz. 12000 azt hiszem, majd 8000 a többi, de van lehetőség telefonos konzultációra is a továbbiakban.
de tiszta szívvel ajánlom Rencz Ritát is, akihez én a Cirisbe mentem, két napra kaptam időpontot. szintén 12000 az első konzi, utána 10 a többi. Hozzá az IR-rel mentem, de endokrinológus és tökéletesen alapos és a pajzsmirigyes dolgokhoz is hozzászólt, csak ugyebár én kezelve vagyok más által!

kriszto

kriszto82

Kriszto: képzeld odatelefonáltam a cirisbe, és ma fél kettőre kaptam időpontot! úgyhogy el is megyek, bár a leleteim otthon vannak, de úgyis kell friss! :)
hát nagyon kiváncsi vagyok! :)))
Én amúgy még tavaly, amikor a leleteim alapján D elküldött, akkor a területileg illetékes Váci kórházban mentem el egy dokihoz.
Ő írta fel a Lethroxot. Amit azóta is szedek!
De ugye teherbe nem estem, tehát ha a problémámra a megoldás a letrox lenne, akkor már terhesnek kéne lennem!
Na mindegy ma hátha okosabb leszek, ha nem, akkor legalább a pénztárcámban lesz kevesebb! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto,
én még tegnap kérdeztem, hogy mik a picúr méretei, nem tudom, azóta megírtad már? :D Egyébként tényleg olyan kis C betű, bár engem igazából egy kis hóemberre emlékeztet :lol:

Szélkisasszony,
még múlt héten küldtem privit, megkaptad??? :roll:

Kormi,
szerintem is jelentkezz be hozzá, D. dokihoz, egy beszélgetést mindenféleképpen megér! Általában elég morcos és nyers, de tud abszolút másmilyen is lenni :D

Zsuzsi,
majd mesélj, mi volt!

Almendra,
szerintem jól döntöttél :wink:
leeda

Nem nagyon válaszolgattam, mert Almendra inzulinos dolgán járt az agyam tegnap.... :oops: Amit azóta sem tudok igazán hová tenni, hogy mi lenne a jó megoldás. Esetleg nem mennél el Rencz dokinőhöz te is????? Főleg, hogy ilyen hamar van időpont????

Most babucka már csak popsiig lett mérve fejtetőtől, 36,3 mm volt. Plusz ugye a lábacskák. Az uhu 10hetes 4 naposnak hozta ki, tehát két nappal "nagyobbnak".
Igen, bent volt a férjem is, nagyon jó érzés volt, mármint ez az egész mindkettőnknek.
A dokinő nagyon sokáig nézegette és cukizta folyamatosan, nagyon látszott rajta, hogy szereti az ilyen csöppségeket.
30.-án reggel kell mennünk a 12. heti genetikai uhu-ra és a kombinált tesztre. a következő lépés.
Ja és annyi van még, hogy a reggeli 30 g CH-mat lefaragta 25 g-ra mert a 60perces cukrom 7,2 lett sajna.... :? :? Ezt is nézetni kell két hetente... tűpárna leszek :lol:

Zsuzsi! De jó, hogy kaptál rögtön időpontot, hidd el a dokinő kedves,és tök mosolygós és alapos, esetleg az inzulint is megkérdezheted, hogy szerinte megnézzétek-e. várunk majd, hogy mit mondott.

kriszto

kriszto82

Kriszto,
micsoda méretek :D
remélem, javul majd a cukor - értéked!!
leeda

Sziasztok!
Kriszto
Nagyon szép a picike! :wink: Milyen gyorsan halad az idő is hozzá!
mesélj,milyen érzés?
Mné
Szeretem a kutyákat,de nekem a párom sajnos nem. :( Volt olyan,hogy 6 kutyánk is volt,sőt amikor lettek picikék,akkor aztán az összeset egész nap gyúrtam. :wink: :lol:
Rencsi,zsuzsi
Nagyon sajnálom,hogy le lettetek állítva! :cry: Mikor kezdhettek újra?
Valamin változtat apánk,a kezelés menetében?
Barikám
Szeretnék még sok sok képet!Légyszí! :wink:
Almendra
Hihetetlen,hogy mindegyik orvos mást mond. :shock: Nem tudom én mit tennék a helyedbe,de remélem akárhogy is lesz,te is kismama leszel.Nem lesz semmi gond!

Annyira siettem múltkor,hogy elfelejtettem leírni velem mi van :oops:
Még mindig el sem hiszem,de meg lett mind a kettő donor.Az egyik teljesen ki lett fizetve,a másik szállítási költség nélkül.
A megbeszélt időpontra oda is mentünk,de a párom mikor ketten maradtunk,hogy válasszunk akkor mondtam az amit a telefonba mondtak nincs közöttük.Vissza jött a hölgy és rákérdeztem,hát félre tette de el is felejtkezett róla.Hozta is és,megint ott hagyott minket,a párom meg mondta szerinte legyen egy,most sikerülnie kell belőle.Nagyon mérges lettem,hogy nem ezt beszéltük meg.Megvettük az egyet,és megbeszéltük,hogy pár nap múlva utalással is meg lehet oldani,de összesen 3 ampulla maradt belőle.3 nappal később felhívtam,hogy szeretnénk kérni,addigra már csak egy maradt,és azt meg is szereztük.Így okoska 2-3 már csak el kell kapnia.Apánkhoz jövőhéten megyek,a vizsgálatok miatt.Remélem nem lesz semmi gond,és február közepén kezdhetek is.Most a kettő egymás után le fog menni,nem kell várni donorra. :lol:
Annyira :oops: de elfelejtettem milyen vizsgálatok kellenek az inszemhez.Segítene valaki?
Kretty
Látom te is bele húztál a kezdéssel kapcsolatosan!Ez az év a miénk lesz,muszáj! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagylo, remeljuk februarban vegre teljesul az almotok!

Kriszto, poci no mar? :D A szurasok miatt ne aggodj, mert ezek most JO szurasok! :D

Zsuzsi, kivancsi vagyok, mit mond az endokrinologus...
Vendég

Almendra: ez egyszerűen elképesztő. Na, így legyél okos! :twisted: Remélem, sikerül hamar valami megnyugtató megoldást találni.

Kriszto: Azta!!! :D :D :D Már mekkora!!!! Én jól megnéztem Bogyókát... :wink:
A cukor meg menjen a fenébe. :?

Kormi: üdv köztünk! D-ről csak még annyit, hogy a kapott időponthoz képest van, hogy 2-3 órát is kell várni. De szerintem megéri! Írd össze a kérdéseid felé, mert nekem rendszeresen akkor jutottak eszembe, amikor eljöttem tőle. Írj még magadról egy kicsit!

Leeda: :oops: :oops: :oops: :oops: igen, megkaptam. Aznap már nem tudtam válaszolni, azóta meg... nos ... már írok is! :wink:

Kagyló: hajrá!!!!! :D :D :D :D Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!

Zsuzsi: gyere majd, hogy mi volt az endo-nál!!! Nagyon kíváncsi vagyok!!!
szélkisasszony

Kagyló,
örülök, hogy sikerült, ráadásul kettőt is tudtatok választanki! A párod meg megenyhül majd a másodikkal kapcsolatban is! Nyugiiiii! :)

Zsuzsi,
álmomban nem mertem volna gondolni, hogy már ma délutánra kapsz időpontot! Ez szuper! Kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a dokinő! Majd jelentkezz, mindenképp!

Sajna estig dolgozom, de remélem addigra megírod a fejleményeket!

gigibp

Kagyló: Gyorsan megkerestem a dossziénban a papírokat, és írom is hogy milyen vizsgálatok kellettek.
-Ciklus 2v3v4 napon: FSH, LH, PROLACTIN, OE2
-Ciklus 19v20v21 napon: PROG, TESTOST.

+
a háziorvosnál kellett csináltatnom EKG-t, és egy csomó vérvizsgálatot. Pl. HIV, Rubeola, ellenanyag, vércsoport stb. Ezekről D adott egy listát, a körzeti megírta a beutalót és már pár nap múlva mentem is. Erre a vérvizsgálatok eredményeire úgy emlékszem kb 1 hetet vártunk, mire meglett minden.
+
tüdőszűrő+mellkas röntgen

Ha jól emlékszem más nem kellett, de ha mégis elfelejtettem volna valamit akkor bocsánat. Mné szerinted más kellett még??

Drukkolok nagyon Kagyló!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok

itt vagyok, már vissza is értem!
A dokinő tényleg nagyon jó fej! :lol:
IR gyanú, ezért elküldött: " TSH meghatározással, vércukor terhelés során 0 és 120 percnél vércukor és serum insulin meghatározással.

Kagyló: mennek a drukkok a februári kezdéshez! :D

Kriszto: ha nem gond tudnál küldeni egy mintaétrendet, mert azt mondta a dokinő, hogy amig kész lesz a lelet barátkozzak a diétával! :lol: köszike!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, megnézem a pakkot amit anno én kaptam és ha küldesz priviben egy email címet, akkor küldöm oda, mert ott van meg nekem is. És írok is hozzáfűznivalókat, jóóóó?
Mikor mész vérvételre? vagy most hogyan tovább? mikor mész vissza hozzá?

Kagyló! Örülök, hogy jöttél, annak pedig még jobban, hogy két donor is van, de legyen úgy, hogy a másodikra már nem lesz szükség, jóóóó?

kriszto

kriszto82

Kriszto: itt van a profilomban a mél címem! :) de elküldöm priviben is! :wink:
Hát úgy gondoltam, hogy megnézem, hogy a pro laborban ez mennyi lenne, mert a dokinő azt mondta, hogy mindent felírhat a háziorvos, de az inzulinost nem, amiatt el kéne menni egy nőgyogyihoz, vagy kórházas endos dokihoz, én meg ilyet nem tudok :(
Vissza majd csak a leletekkel a kezemben kell menni!

Köszi a segítséget

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, nekem a centrum labban 6-7 ezer korul volt a cukor+inzulin.

Kriszto, a dietat legyszi nekem is dobd mar at! Koszi!
Vendég

oké, csajok, mennek a mail-ek. :wink:

Zsuzsi! én is a centrumlabban csináltattam, 0,60,120 perces cukor és inzulin és én is 7 körülre emlékszem, de megbeszéljük, ha érdekel, hogy pontosan hogy kell kérni stb....

kriszto

kriszto82

Kriszto, koszonom...majd holnap frissen atnezem, ma mar agyhalott vagyok, es meg csak most kezdodik egy megbeszelesem... :shock: Hiaba, igy jar az ember, ha amerikaban is vannak kollegai... :?
Vendég

Kriszto én is kérhetem???????? :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Kriszto: érdekes, hogy nekem a dokinő csak 0 és 120 percest írt elő!
60 perceset nem :roll:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Köszi lányok a hozzászólásokat, meg mindent. Nagyon jól esik.

A párommal úgy döntöttünk, hogy szedem a gyógyszert, amig ki nem derül, hogy sikerült-e a lombik. Ha sikerült, akkor egyből beszélek a Tűű dokival, és kérem, hogy térjünk át a sima met-re. Nem tudtunk jobbat kiötölni. :cry:

Holnap reggel megyek uh-ra tüszőnézőbe, meg talán már lesz konkrét időpont a leszívásra.

kvzsuzsi!
Nekem három pontos volt a terhelés, és a Tűű doki pont a 60 perces értékre mondta, hogy az nem jó, mert nagyon magas. Szóval kellett a jó értékeléshez a 60 perces érték is. Ha lehet inkább három pontost kérj. :wink:
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok!

Egy délután kellett, hogy egy nap kimaradást pótoljak az olvasásban.
Krisztó, tündéri a baby. Csodás nagy babótok van. Hidd el, hogy később is mindig rá fogsz csodálkozni, hogy kisbabád lesz/van. Én még most is úgy tudok rájuk nézni, pedig én még a szerencsések közé tartozom, és elsőre sikerült.

Hát ma már voltam házidokkernál a derék/hátfájásommal. Meg vagyok eröltetve, kíméljem. hahaha, az tényleg egyszerű lesz. Kaptam rá krémet, attól majd jobb lesz, és mi lesz, ha nem??? Tegnap már bőgtem, mert a gyerekeket sem tudtam megemelni, de ma jobb, odafigyelek nagyon, hogy emelem őket.

Hú, csak kapkodom a fejem az IR-re. Szerintetek is csak akkor érdemes elmennem dokihoz, ha majd már megjött? endósra gondoltam, mert nekem sosem volt rendben a mensim, tisztára Krisztó vagyok:-)
De még van némi remény, hogy majd most megjavul:-)
Hallott már valaki ilyen csodát? Mert én nem. A baktériumos-gombás körforgásra is ezt mondták, nem lett igazuk:-(

Kagyló, örülök, hogy van két donorotok is, de kívánom, hogy a másodikat visszaadjátok (van ilyen lehetőség?)

Kormi, én képviselem azt a kevés embert, akivel D mindig jókedvű volt és poénos. Semmi rosszat nem tudok rá mondani, szigorú, de megéri betartani az utasításokat. Kívánom, hogy gyorsan találjátok meg a megfelelő helyet.

KépKép
momelcsi

Zsuzsi! ha nem vagy rosszul a vérvételen, akkor szerintem is 3 pontost csináltass. a centrumlab-ban egy nap alatt megvan az eredmény.

Reggel jövök csajok, csak már nagyon húz az ágy! szép estét nektek :wink:

Melcsi! Puszillak és kívánom, hogy mielőbb hasson a kence, reggel még írok neked is! puszaaaaaa

kriszto

kriszto82

Melcsi, nem küldött tovább a doktor? Ez azért nem normális, hogy ennyire fáj a hátad!

Krisztó, igazad lett: megyünk wellness hétvégére (te egy boszi vagy, légyszi vuduzz már egy babát is nekem, a wellness hétvége már kipipálva... :lol: :lol: )... :D :D :D Már csak ki kell nézni, hogy hová! Ez volt tegnap a zuram meglepije, mert apuja nekiadta az összes megmaradt üdülési csekkjét, és május végéig el kell használni. Van ötletetek, hogy hová érdemes menni? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.01.18 20:26-kor.
Vendég

szia függő-társ :D :D :D szinte egyszerre írtunk ismét... :lol: :lol:

na jó mentem aludni :roll:

kriszto

kriszto82

Jaja, csak én még szerkesztettem egy kicsit.. :lol: Jó éjt Eperkének is! :wink:
Vendég

Npgy
Nagyon szépen köszönöm! :lol: De most azt hiszem egy picit le is törtem. :( Minden vizsgálatot előröl kell kezdenem.Mire a legközelebbi menszesz jönne addigra indulnom is kellene.Viszont nincs meg a hormon vizsgálatok.(Hiv,ez nem csak lombiknál kell?)
Lehet,hogy nem is február hanem március lesz az indulásból?!Remélem apánk ha megyek hozzá,nem fogja azt mondani,hogy várni kell :(
Annyival előrébb vagyok,beszéltem a körzetivel és segít a szokásos vizsgálatok meg legyenek,csak fel kell hívnom újra.(Nem kell egész nap ott ücsörögnöm,hanem be fog hívni) :wink:
A HIV eredményre mennyit kell várni?Gondolom minden más 1 hét alatt meg van.
Mikor teszel fel képet?Tőled is várjuk! :wink:

Köszönöm,aranyosak vagytok! :lol:
Igen,ha sikerült kifizetik a másikat csak azt nem tudom,hogy (mennyit,lehet nem az egészet). Nagyon jó lenne,ha nem kellene a másikat felhasználni.De muszáj volt többet venni,mert hónapokat vártam a megfelelő donorra. :roll:

Zsuzsi
Mikor lesz meg az eredmény?
Kriszto
Nekem is elküldöd a diétát?Egy picit kerek lettem,inkább bálna :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, a Mária utcában, ha fizetsz, gyorsan megvan a HIV eredmény. Ingyen asszem 3 hét, de nem tuti, régen volt már nekünk. De én 3 napra emlékszem a fizetősre.

KépKép
momelcsi

KépKép
momelcsi

Kagylo, en is ugy tudom, ha a Maria utcaba mesz, akkor hamarabb megvan a vervetel eredmenye. Csakhat az fizetos... :?
Vendég

Kretty: ez már a második laptetőd egymás után! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

és ez jelenteni fog valamit... :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: