Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most csak egy gyors bekukk.
Forum talival kapcsolatban,én is szivesen csatlakoznék hozzátok.Nekem a 17-e nem jó mert szombaton megyünk bálba,ha mégsem leszek addig kismami akkor valószinü teljes kómába leszek.Más dátum elméletileg megfelel.
Velem semmi ujdonság nem történt,a héten melóztam ezerrel, viszont valószinü nekem akkora nagy Mary jelentkezés lesz mint még soha.Tegnaptol már enyhén fájnak a melleim,amit egy terhességhez igen csak korainak tartok(ha persze nem méhenkivüli),meg idönként görcsöl a hasam.Nyugtassatok meg,hogy minden okés és még más is volt hasonlóan.

Zsuzsi:Veled mi újság,Te érzel valamit?Remélem zebra társak leszünk.

Gigi:Nagyon sajnálom,de még ne add fel,holnap-holnapután még egy tesztet megér.

Most megyek,mert millió dolgom van,de még jövök és befejezem a visszaolvasást,mert a héten csak felületesen olvastam át.

Üdv:Zsuzska!!!
zsuzska2007

Zsuzska,
én épp ezekre a tünetekre vártam, de nem jöttek...és hát ugye nincs is itt baba még most :?
Szóval nehogymár letörj, szerintem ezek a világ legjobb jelei :)

Lukácsné,
végre megjavult Hanna baba? Ez nagyon jó hír!
Remélhetőleg még sokáig alhat kint a jó levegőn! Fedett a teraszotok? Nekem mind a két gyerkőc kint aludt télen is, nagyon bírták!

Kép
judit0713

Judit köszi a biztatást.Annyira akarok reménykedni,csak most egy kicsit beparáztam,mert nekem már volt egy méhenkivülim és akkor is ilyen hamar éreztem minden tünetet és már a mensi elött 3 nappal délutánni vizeletböl pozitivat teszteltem.Na szóval ez a nagy rettegés oka.De nagyon reménykedek.
zsuzska2007

olyan lelkiismeretfurdalásom van hogy 1 hete nem tudlak követni Benneteket, azt sem tudom kivel mi van :cry: :cry: :cry:
mi 'jól'
szösszenet a mából

hazajöttek a fiúk a 4 napos kirándulásból
Marcit sterilizáltam, második adag ruha mosógépben
Marci játszott majd jól belecart a fürdővízbe
segond kiganéztam
közben Liza nonstop üvölt, érdekes minden fájdalma elmúlik ha ölben van cool
Marci nagy csend, szétkent egy adag fogkrémet magán, ajtón, szekrényen, kismotoron
Liza üvölt
Marci rohan
én ki
apa még csendben, ő szeret és azt mondja nagyon jó anya vagyok
....
kinek kell 1 gyerek
esetleg 2 ?
:-))))))))))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsuzska,
csak pozitívan!
Ismered a mondást, a villám se csap be kétszer ugyanabba a fába!
Terhes vagy te, mégpedig méhen belüli :wink:

Kép
judit0713

Kubu,
mikor lehet értük menni? :D
Fújd ki magad aztán mehet minden tovább! Tudod, ez még csak a kezdet! Majd ha már Liza is mászik :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak ezek a napok a csöndes várakozással telnek :)

Először is: Macseknak és a cicusoknak nagy gratula, hogy idáig egyben-rendben megy a buli.. :)... Csak így tovább és Macsek (olvastam) a hülye szobatársat zárd ki amennyire tudod még a gondolataidból is... Ugyanaz a véleményünk, csak az enyém még nyomdafestéket sem tűrő..., de majd ha a Picúrok rendben kint lesznek, megbeszéljük.. Addig: ++++++++++++++++++++++ Nektek :) Puszillak!!!

Juditkám: Nagyon örülök, hogy egyből kezdhettek!!! És hogy a főnök belement a szabiba :) Meglátod, most tényleg sikerülni fog! Biztos vagyok benne, amit megfejelek minden nap egy jóadag pozitív gondolattal feléd!! :) ++++++++++++++++++++++

Gigi: Én is azt mondom, hogy ne add még fel, bár tudom ezt milyen szar ilyenkor hallani, olvasni.. ..! Ha pedig nem úgy alakul, mint ahogy szerettük volna, a köztes időben eresszétek ki jól a gőzt!! (mi is azt csináltuk, teljesen a köv. lombik kezdésre koncentráltam minden erőmmel, addig meg csak "telt" az idő... buliztunk... azt ez lett belőle)..:))))

Mieza a kis Albert gyönyörű, a szobája pedig fenomenális.. :) Mondanám, hogy majd gyere hozzánk is ezügyben, ha itt lesz az ideje, de akkor Neked lesz egy kis elfoglaltságod úgy tippelem.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A babakocsi témához nem tudok hozzászólni.. én egyáltalán a + teszt utáni témákhoz nem tudok szólni, csak stimukban vagyok otthon :).. Pont ma ecseteltem Kpn-nek, hogy nekem ez az egész helyzet most full kínai :) :) :):) :) :)

Eszter: Remélem jobban vagy.. és otthon is szent a béke!!! (most meg nálunk van épp egy kis feszkó, de hazajön Rajó, asszem berakom egyesbe..... :-/...)

Estrella: Ne legyél elkeseredve, a dolog jó oldala, hogy átjárható vagy és ennek örülünk, mert esélyed lehet a spontánra! A termináltnak is lehet előnye az eddigi helyzethez képest - a szuriktól jó minőségű petesejt lehet, frankó mnyh-val!!.. Úgyhogy örüljünk és hajrá kezdés!! :)

Békus: Yipppppíííí költözés... :) Azért a cipekedéssel óvatosan majd!

Zsuzsik: Remélem 1 hét múlva Nektek örülhetünk!!! Gonoldok ám Rátok, sokat!!! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Akit kihagytam volna most, elnézést, kicsit szita az agyam... :)

Fórumtali: részemről bármelyik időpont jó elméletileg, úgyhogy teljesen alkalmazkodókész vagyok :)

Rólam: Jól vagyok, ahogy az elején is írtam, a csöndes várakozással tellnek a napok. Csanda nincs, émelygés van, de nem reggel,hanem du-nonként, ami miatt a világért sem szeretnék panaszkodni, végülis ezt vártam/vártuk/várjuk mind :) Munkahelyen nem tudtam sumákolni, látják hogy a fejemen körbeér a vigyorom.... Persze halkan beszélünk még csak RÓLA, de nagyon drukkolnak!... Ha 4-én rendben lesz minden, akkor azon a héten még megyek, utána viszont táppénz lesz. Család, szülők még nem tudják. Anyámat kerülöm múlt hét óta... :shock: mert tutira kiszúrná... amúgy meg szinte biztos vagyok benne, hogy megérezte, mert ma olyanokat mondott a telefonba, hogy tutira a tudatalattija jelezhetett Neki... Rákérdezni nem kérdezett, főleg, hogy úgy tudja, októberben kezdünk majd.... :shock: :shock: :shock:

Majd még jövök,
Puszi Mindenkinek :)
andi
andrea-1

Zsuzska: ezek bizony jó jelek!!
Nekem nemcsak feszült a cicim eredm.hirdetés előtt,de még nőtt is,ami esetemben jól jött :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak sajna visszafogytam onnan is,sőőőt.kisebb melltartó kéne,mint azelőtt... :lol: :lol: :lol:

Estrella: tudom,hogy drága a magán nőgyógyász,ezért nekem nem az van. Magánkórházban IS dolgozik,de én simán az SZTK-ba járok hozzá,így minden ingyen van,elvégre azért fizetem a TB-t,nem?
Épp elég lesz a többszázezer Ft-ot leperkálni szülés után :?
Vendég

Andi: jujj,Te anyud is megérzi a dolgokat :D :D :D
Enyém az arcvonásokból megmondja már ismert arot nézve :D
sőőőt,még azelőtt,hogy az illető tudná :shock: :shock: :shock:

Úgyhogy beülti után mikor nagyon nézte az arcomat,miközben beszéltem,és mosolygott végig,rá se mertem kérdezni,mit látott :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Amúgy egyre inkább kezdek megnyugodni,december sincs messze,akkor már szedném a fogamzásgátlót,és 27. körül lenne a szuri kezdés.

Akinek esett már Karácsony-környékére az antagonista protkó,mit tud mondani,nem lesz gáz az ünnepek miatt?
Mert ott a jan. 1. is pl :(

Nem lehet előtte megmuatniuk,hogyan kell majd szúrni aznaptól,és akkor ha mondjuk Karácsonyra esne a kezdés,akkor nem csúszna emiatt?

Még valami,és mára befejeztem... (na jó,csak estig :D )
Ha már kapom a fogamzásgátlót,azzal ugyebár lehet játszani,hogy mondjuk később jöjjön meg,vagy ilyesmi.
Nem lehet úgy csúsztatni a kezdésemet,hogy akkor ne nov. elején kezdjünk szúrni,hanem mondjuk másfél hónappal később,azaz dec. végére már jó is lenne :D
mert végülis addig "muszáj" csak dolgoznom.

Vagy ettől már hülyének néz a doki,hogy később szeretném,de nem annyival?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most légy okos,Domonkos... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Andi!
Tök jó olvasni, hogy minden rendben van veletek, te mázlista! :D
Remélem az otthoni összezördülést is hamar elrendezitek! Nem jó az , ha áll a bál!

Én már nem reménykedem a két csíkban... ez van!
Majd legközelebb!

Breki, te melyik sztk-ba jársz?
gigibp

Breki szerintem nem nézne hülyének és simán el lehetne csúsztatni Pirit!
gigibp

Gigi: szerinted tényleg meg lehetne ezt beszélni?
Nem durva,hogy már a babát is időzítenem kell? :lol: :lol: :lol:

Én a XIII.kerületbe járok (Béke tér).
Tündéri dokim van!!! :D Semmi pénzért nem hagynám ott! :)
Vendég

Gigi: azért én a helyedben reménykednék!
Miután otthon teszteltem,és utólag is csak lelki szemeimmel láttam rajta BÁRMIT is,az esélytelenek nyugalmával mentem vissza Sz-hez az eredményhirdetésre,és én lepődtem meg leginkább,mikor azt mondta,hogy +++ lett :D :D :D

Nem szabad letenned róla!
Párom akkor egész úton mondogatta,hogy "De Te mondtad,hogy nem mindenkinek mutatja ki,ezért én még mindig úgy gondolom,hogy +++ lett" :D
Ő tudta végig,nem tudtam elbizonytalanítani :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi, nem feladni! Van még remény 2 nap múlva, duplázódhat a Hcg!

Estrella, az nagyon jó átjárható vagy, de nem szabad elkeseredni, hogy nem találtak meg az okot. Így biztos, egy kis segítséggel tuti sikerülni fog a baba!

Kubu, drága nagyon nevettem, ahogy leírtad. Eszméletlenek a gyerkőcök, de imádnivalók.

Eszter, remélem már minden ok otthon! Gyere majd ha van időd!

Lukácsné, örülök, hogy Hanna szépen alszik.

Mieza, Albert szobája csuda jó! Az a zöld nagyon tetszik nekem!
A kép nagyon aranyos. :D
A talit még nem tudom, meg kell néznem a naptárat, mert most kezdődtek el a látogatások, mindenki Lilit akarja megnézni. Ma 2 helyen is voltunk, holnap jönnek hozzánk és vasárnap is.

Babakocsi, nekem olyan van amit beraktál, csak 4 kerékkel (Quinny Buzz 4). Mindig ilyen volt a vágyam, és én elfogult vagyok, mert szerintem ez az egyik legszuperebb babakocsi. Nálunk fontos volt, hogy nagy kerék legyen és bírja a kiképzést, mivel nincs aszfaltozva az utcánk, és a kutyával olyan helyeken is járunk, ahol durvább a környezet, pl. erdő stb.
A Buzz 4 azért jobb szerintem, mert könnyebb vele fordulni és nekem biztonságosabbnak tűnik. A kocsi 3 részből áll, mózes (6 hónapos korig, sport rész 6 hónapostól és a maxi cosi autósülés (ez max. 1 éves korig és van valami súlykorlát is). Egy adapter segítségével lehet a vázra rakni a mózest és az autóülést. Ez tényleg azért jó, mert a vázat kell csak elvinni, ha mentek valahova és nem kell a mózes (persze akkor, ha nem több órát lesz az autóülésben a baba, mivel azért az nem jó a gerincének). Egy a lényeg, hogy befér-e az autótokba összecsukva a váz! (ezt le kell mérni). Oké, nem akciós, de nagyon jó. Én nem akartam, azt mint minden babás ismerős, hogy vagy 3 babakocsival rendelkeznek, mivel egyik sem volt jó nekik (nehéz, rossz a kereke, stb..) én csak egyet akartam venni ami jó lesz.
Annyi, hogy majd kell venni egy esernyőre csukható babakocsit, de az nem olyan drága. Azzal azért jobban lehet közlekedni BKV-n, ha kell.
Most akciós az Elefáni bababoltban a kocsi, pont tegnap voltam ott. http://bababolt.echt.hu/akcio/bkoakcio
Annyi, hogy itt benne van az árban sport rész és az autósülés, a mózes 40e körül van.
Én szerencsére olcsóbban megúsztam, mivel ezt is tesóm vette meg Amerikában és 2 részletben hozták haza. A mózest egy ismerős, a kocsit és az ülést a nővéremék a gyerekkel, mivel így nem kellett külön fizetni a repülőn a plusz csomagért. Vicces, hogy ott minden olcsóbb, mint itt Európában, pedig a Quinny európai. :?
Ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mieza,
babakocsi, lényeg hogy vízszint legyen az első fél évben, bolygosítható kerék aztán úgyis lesz egy esernyőbabakocsi (top rider van nekünk - szerintem a legjobb)
újonnan brutál az egész, illetve elég gyorsan értékcsökkenő :-)teszvesz illetve ha gondolod van egy teszveszes aki ausztriából hoz használt babakocsit és jók vannak nála, jó áron

megyek kimosdatom a fiamat az újabb adag fogkrémből, még jó hogy holnap Mohácsra megyünk, legalább az autóban be lesz kötve :-) akkor nem tud rombolni

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Judit,

köszi, majd megkérdezem Sz.-t, hogy a terminált beleszámít-e, tényleg az a legegyszerűbb…

Kubu, kitartás!!! Én is viszem mindkettőt, ha eleged van :)

kisbeeka,
az a legjobb, ha van jó SZTK-s dokid! Én is a kórházba jártam régen hozzá, de mióta dolgozom, nem tudom megoldani… Jó esetben 8-tól 5-ig vagyok bent, így marad a magán… Látod, a te munkádnak/beosztásodnak is van azért előnye, én semmit nem tudok elintézni, mindenre vehetek ki szabit… /Illetve egyszer voltam a helyi dokinál, ahova tartozom, mikor az enyém Angliában volt, hát annyira bunkó volt, hogy oda soha többet!/
estrella22

woody: Nagyon jó ez a kocsi, ilyet én is vettem volna csak nekem nem volt rá elég "időm" (pénzem, csak nem találok olyan smilet :lol: ).
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: igen,az a jó,hogy van délelőttös és du.-os műszakom is,mert így sokszor nem kell szabadnap,de annyiból rossz,hogy mivel vannak szezonális dolgaink,Karácsonykor nem engedik a lombikot...
Ráadásul nem decemberben lenne,hisz okt.-nov.-ben lezajlik eredményhirdetéssel együtt..

De nem engednek,mert nincs helyettem senki :?
Vendég

Lányok,megtaláltam a megoldást!!
Nevezhetjük C-nek is :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval: végigcsinálom a lombikot most de rögtön :D,de decemberre visszamegyek dolgozni,és utána íratom csak táppénzre magam.
Végülis dec. 24-ig kell csak kihúzni.

Sz azt mondta azon a bizonyos "előadáson",hogy ez a terhesség nem különbözik a "normál" terhességtől,így ha más is volt már a cégnél pocakos,akkor nekem is menni fog,természetesen cipekedés nélkül.

Főnököm kompromisszumot akart,ez nekem annak tűnik :D
Mire jön a december,már bőven tudni fogom,hogy ott a babó a pocakomban :D

Csak akkor nem mennék vissza dolgozni,ha ne adj' Isten tényleg veszélyes lenne valami miatt.
Így meg kizárólag a kasszát vállalnám minden emelés és megterhelés nélkül,ez szerintem teljesíthető :)

Mit szóltok? Remélem Ti is jónak találjátok a megoldásomat,mert az előző után már csak ez jutott eszembe :D

Így csak meglenne a karácsonyi meglepetés a családomnak,mert mi mindig a nagy családdal töltjük az ünnepet, unokatestvéremékkel,szülőkkel. Akkor lehetne a nagy bejelentés :)
Vendég

sziasztok!

gigi...még mindig van esély...hátha..

bocsánat, hogy nem voltam az utóbbi két napban, csak tegnap búcsúztunk nagyimtól és ez a két nap rohanás volt...

Zsuzsik, Ti is bízzatok...
Wiccával mi van?
Vendég

Wikkáról nincs még hírem azóta,de gondolom ez azt jelenti,hogy már a pocakban a kis babó,és pihen ezerrel :)

Gigi: lássuk a +++ tesztet!!! :D
Vendég

kisbeeka: Szerintem ez így tervnek jó, ha meg valami gond lenne, akkor úgyis táppénzre mész és nem fog akkor érdekelni a meló. Azért nálam kihúzzák az ilyen főnökök a gyufát. Mi az hogy egyezkedni kell velük a gyerekről? És ha szülni készülnél, akkor várjon a gyerek január közepéig mert hajtás van? Biztos csak azért bosszant, mert nálunk annyival rugalmasabbak voltak. Pl. amikor elkezdett rövidülni a méhszájam, akkor egyik napról a másikra itthon kellett maradnom. És még ők nyugtattak, hogy most a baba a legfontosabb, maradjak csak otthon.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Judit:
Ha nem szerda, hát nem. :cry:
:lol: A lényeg, hogy elkezdted a bökést és nemsokára eksön! :) Nagggyon-nagggyon drukkolok! :)

Kispatak:
Jövő hétre szorítok, most pedig jó utat és pihenést! :)

Rita:
Egyedül megyek szerdán? :cry: Brühühüüüüü....
Majd megoldom. :wink: Nagyon drukkolok, hogy rövid protkód legyen, okt. 5 meg a sarkadban! :) Addig is eredményes matiszolást... :wink: :lol:

Eszter:
Örülök, hogy szentabéka! :)
Olyan nyavigás újra belerázódni a melóba, megértelek... De te annyira talpraesett és ügyes vagy, hogy azok az aktakupacok csak úgy párolognak majd mellőled! :)

Kubu:
Egy KIS nyugi nem ártana neked, vmi masszász, v. kozmetikus, v. fodrász - garantáltan egymagad lehetnél. Most biztos nehéz lenne megoldani, pedig jót tenne az idegpályáidnak és a lelkednek.
Marci kakis-fogkrémes alaítása minden eddigi sztoriját űbereli, kész vagyok tőle!!! :lol: :lol: :lol:
Énöcsém kiskorába a Moncsipancsiba bogyózott bele, de nem tetszett neki vszeg, mert egyesével dobálta ki a fűre. :lol:

Estrella:
Gratula a szuper átjárhatóságodhoz, ez igazán jó hír! :)
IR-ügyben látom már kaptál pár infót, biztos lesz, ahol hamarabb bevállalnak, sok sikert hozzá! :)

Mieza:
Gyönyörűűű a gyerkőc!!! :) Elsőre egyből apuci arca köszönt vissza a képről nekem, de a szemformája, mintha te lennél. Kíváncsi vagyok, ha kibújik, a valóságban milyen lesz!
Babaszoba nagyon klassz és a pocid csodaszép! Pont tegnap találkoztam Tündi kollegina-barátosnéval és neki is már majdnem ekkora - szóval éljen a kerekpocak!!! :lol:
Tali: nekem mindegyik ip. jó elvileg, de azért szerdán talán többet tudok mondani, mert akkor megyek uhura. A helyszín nálad nagyon szimpi, szerintem legyen ott! :lol: A kaját-piát meg összedobjuk, mindenki hozhatna vmit. A kutyák pedig egyenesen hívogatóak számomra, aki fél tőlük, akkor majd én lefoglalom a zebeket, no para! :)

Gigi:
Ez bizti? Ne vedd még kp-nek, tesztelj még később is! Én nagyon drukkolok továbbra is!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukácsné:
Gratula, hogy Hanna megjavult, nemtom melyik szervízbe adtad be, de maradjon így! :wink: :lol: Tüneményes lehet a kiscsajszi! :)
Ennyi időjós egy fórumba (Kispatak is az) kész főnyeremény, legalább biztosan tudható, hogy jön a hideg és fel kell öltözni! :) De mostmár vettük az adást, ezért a fejfájás monnyon le!!!

Zsuzska:
Ejnye! Tessék még bízni, hol van még a tesztelés! Mk-ra nem is gondolj, most jó helyen van a prücsök és kész!!! Hipermegadrukkjaim:+++++++++++++++++++++++++++++

Andrea:
Na? Párod egyesbe? :lol:
Fúúú, én nem tudnám anyu előtt titkolni, kész banya! Amikor a legjobban magam alatt voltam péárszor eddigi életemben, tuti akkor hívott, a kellős közepén, még frissibe, hogy mi újság velem... Persze, hogy nem tudtam "hazudni", vhogy mindíg megérzi, nemtom hogyan lehetséges - ja, ő az anyukám. :)

Béku:
"C" terv szuper, de szigorúan kímélőprogramon tessék nyomni! :)

Nekem takonykór + toroknyavala nyelvtőviszketéssel... Tuti az allergiám... Szedek rá gyogyót, de mégis vannak tüneteim, a homeós még ennyit sem használt. Mondjuk Coryzalián kívül mást még nem szedtem... :roll: Esetleg ötlet vkitől más homeós bogyóra?

Pá Drágáim!
sajt@

Jóreggelt:
Sajti: nem tudtam betenni egyesbe, mert lecsillapodott mire hazaért.. mintha mi se történt volna...pedig rákészültem, elhiheted :)))...
Aháttér annyi, hogy még nyáron kitaláltuk a szomszéd csajjal, hogy az erkély ajtót át kéne alakítani bukóra. Ehhez most vidékről meg is hoztak valami alkatrészt, de a szerelő nem tud eljöni, így a fiúknak összesen 3 lakásban maguknak kell megcsinálni. Leírás van hozzá, de elé bonyolult. Tegnap reggel találkoztunk a szomszéd sráccal, erre a buszmegállóban elkezdi ecsetelni, hogy hát nem tudja hogy fogjuk megcsinálni, mert fúrni-fűrészelni stb. kell... Na Rajó erre berágott, eleve berágott, hogy neki kell szerelni, útálja az ilyeneket, ő az az antibarkács féle, elméleti ember, de így hogy még nehéz is lesz... Mi nagyjából mindenhez v. hozzáértő ismerőst, v. szakit hívunk, ami szerelés... Szóval a metrón már hisztizett emiatt, hogy milyen merényletet találtam ki ELLENE!!!.... meg napközben is... Persze velem, mert: "Te minek találsz ki nekem ilyen szarságokat!" felkiáltással...holott első körben arról votl szó, hogy a szerelő fogja megcsinálni, és majd csak jövő tavasszal :) .. Na mindegy...
Este mikor hazajött, már kilátásba helyeztem neki az elbeszélgetést :) Erre hazajön, ott smúzol.... és előrukkol a Szökőév c. romantikus filmvígjátékkal.. hogy ez a mai meglepetése nekem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy szent a béka itt is... De hogy ezek mit fognak ma du. alakítani, azt csak a fennenvaló tudja... :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Az igen! Szerintem libbenj el otthonról a macera idejére pl.: barinőzni, v. vmi.... Mire hazaérsz, minden kész lesz! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Beletrafáltál anyám, úgyhogy irány lottót venni!!! :) Szomszéd csajjal, meg a kislányukkal csajos délutánt tartunk - elmegyünk vásárolgatni - amíg ezek itthon szívnak az ajtóval... :) :) :) De engesztelésül biztos kapnak valami finomat tőlünk...
andrea-1

Sajnos az egy csík, csak egy csík...
No sebaj, majd legközelebb!!!

Andi,
jó, hogy béka van és nagyon jól csináljátok a szomszéd csajszival, hogy elhúztok otthonról, míg a pasik szerelnek. Szerintem jobb, ha nem halljátok az átkokat! Így mindenkinek nyugalmasabb, nincs veszekedés, csak a fantasztikus végeredmény és valami jutalomfalat :lol: :lol: !

Sajtikám,
sajna én nem ismerek allergiás gyógyszereket. Parlagfűre vagy???

Béku,
szerintem ez a C terv a legjobb!!!! Bár, ha valami gáz lenne én biztos nem mennék be, még ha etnikumok potyognának az égből akkor sem! Első a bébi! :D

Kahlan,
remélem kicsit megkönnyebbültetek, most, hogy elbúcsúztatok a nagyitól! Küldöm a könnyítő energiákat! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu,
én is bevállalom őket! Mikor induljak??? :D
gigibp

Gigi, sajnálom hogy ma sem kaptál jóhírt. a gyógyszereket ma mindenképp abbahagyod? nem lehet hogy még kicsit korai? annyira reménykedem hogy ma ++++ lesz.

Andi ezt az ajtómizériát szerintem hogy jobb hogy kihagyjátok a babával! :-)

Kisbéka, jó a C terv, ha ott a babó már úgyis ő fogja irányítani a dolgokat! :-) :-)

Kubu, szeretnék én is feliratkozni a Marci-Liza elhozós listára. majd szólj hogy melyik napok jutnak nekem. :-) remélem Marci az úton tényleg nem tudott hurrikánkodni és tudsz kicsit pihizni is!

hát csajok, én olyan változó hangulatban vagyok, néha úgy érzem hogy persze hogy itt a babó, néha meg tiszta szkeptikus vagyok, nem érzek semmit... és még majdnem 1hét a tesztig... áááá... a türelem sosem volt az erősségem, nade most aztán...

Macs, még 5 nap!!!! :-) azt már féllábon is megcsináljátok!!!! drukkjaim itt mennek!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Béku,
a most elkezdem, az azt jelenti, hogy fogigátló és utána nov-ben lombik???

Andikám,
szép és jó az átalakított ajtó? Apa örjöngött mire hazaértetek, vagy büszkén feszített a műve mellett? :D

Zsuzsó, Zsuzska,
türelemhullámok mennek itt :arrow: :arrow: :arrow:
ÉS már csak 5 nap!!!!!

Sajtikám,
szerdán kiderül nálatok mikor indulnak a pociba a fagyimanók?
Aaaaannnnnnyira drukkolok már most!!!

Gigi,
használd fel ezt a három hónapot a feltöltődésre, regenerálódásra! Aztán még az is lehet, hogy közben bekukkant egy csodababa mint Andiéknál :wink:

Eszter,
látom nagyon-nagyon eltemetett a munka :roll:
Azért ugye írsz majd hogy veled/tek mizu van?

Kubu,
remélem jól sikerült az utazás!
Marcinak az útra mit vittetek? Kenőmájas, tömlős sajt, fogkrém, popsikenőcs? :lol:

Macsek,
alig pár nap van hátra hogy magadhoz ölelhesd a gyermekeidet!
Jujjj, nagyon izgi!
Ügyesek legyetek, nagyon-nagyon szorítok nektek!!!

Kép
judit0713

Zsuzsó,
drukkjaim mennek ezerrel és a türelem energia is! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Nem is kell semmit érezned a lényeg a két csík náhány nap múlva!!!! :D
Igen, ma abbahagytam mindent. Azt mondta a dokim, hogy mára, ha lenne baba látszana a teszten... Hát tudom, hogy vannak/voltak/lesznek kivételek, de nem tudok mást tenni, ha ő mondja... Most várom Mérit, aztán majd október végén megyünk konzira és megbeszéljük a hogyan továbbot!
gigibp

kisbeeka
Szerintem jó, amit kitaláltál, de nehogy megerőltesd majd magad a karácsonyi hajrában!
Remélem a főnöködnek is tetszeni fog a kompromisszum. Pont jó karácsonyi meglepetés a családnak :)

Kahlan
Sok erőt kívánok!

Sajti
Ha már ennyi ideje várunk a gyerekre, akkor kibírom novemberig az IR vizsgálatot, amúgy meg csütörtökön meglesz az eredménye a vérvételnek, és akkor már tudni fogom, hogy ez az oka, vagy nem.

Amúgy meg novemberben leszek 30, jöhetne valami jó kis meglepetés-ajándék odafentről :)

Sajnálom az allergiát!
Sajna gyógyszer ötletem nincs, nem vagyok allergiás semmire.

andrea
Na, elkészült az ajtó?
Miket vettél addig a szomszéd csajjal? :)

gigi
De sajnálom, hogy ma is csak egy csík van :(

zsuzsi
Kitartás, már csak pár nap van hátra!!!

Mi holnap megyünk unokahúg látogatóba, most fogjuk először látni a kórház óta, remélem jó lesz kicsit babázni és nem borulok ki…
estrella22

köszi csajok a bíztatást!

Judit! Boldog szülinapozást holnapra!!!!!! :D :D :D :D :D

Estrella, remélem jól sikerül a babalátogató! :-D ne arra gondolj hogy neked nincs, hanem hogy hamarosan neked is lesz! persze tudom könnyű mondani. :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi Zsuzsó!
Jönnek a szüleim meg a nagymamim, biztosan jó lesz :)

Estrella,
ugyanezt akartam írni, amit Zsuzsó!
Amikor babázgatsz, próbálj arra koncentrálni, hogy hamarosan majd a sajátodat dajkálgatod így!!!

Kép
judit0713

Mieza, tök helyes lett a vonalzód! :-D
remélem hamarosan itt is látszani fog! :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

akkor egyre gondoltunk Judit? :-)
gondolom mindenki hozza majd a jobbnál jobb sütiket! :-) :-)
remélem jó időtök is lesz. küldöm a napocskát. :arrow: :arrow: :arrow:
holnap nálunk is szülinap lesz, nagyim 90 éves, de sajna csak a kórházban tudjuk köszönteni. :(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
sajnálom hogy a kórházban köszöntitek, de a 90. szülinap az már nem semmi!
Ismeretlenül is még sok boldog szülinapot kívánok neki! Jövőre már a dédunokával a karjában ünnepel majd :wink:

Kép
judit0713

Judit: igen,ez azt jelenti,hogy okt. 7 körül kezdjük a fogamzásgátlót,és után indul a mandula!!! :D

Lányok: köszi a megerősítéseket,hogy jó ötlet,amit kitaláltam,ez megnyugtató!! :D

Gigi: sajnálom a második csíkocskát,de ami késik,nem múlik ;)
Vendég

Vendég

Sziasztok,

ZsuzsÓ: Nagyidnak boldog szülinpot :!: :!: :!:

Judit: sajnálom,hogy nem sikerált,de az nagyon jó,hogy már kezdhettél is :)

Gigi: ölelelés((((((())))))

Mieza: szerintem a babakocsi nagyon dögös :D :D :D

Navikám: hogy van a viszketésed :?:

Andikám: remélem az ajtó mizéria megoldodott :D az én párocskám is ilyen lelkesen tud ezekhez az akciókhoz hozzá állni...Ő kézrátétellel szerel :D ha nem sikerül telepatikusan megcsinálni mondjuk a vill.kapcsolót,akkor közli,hoy mindent megtett az ügy érdekében,sajnos valamiért nem sikerült,ezért szakembert kell hívni :D :D :D

Macsek: Nagyon sokat gondolok rátok :!: :!: :!: :!: Már csak egy pár nap és a kezedben tarthatod ŐKET :D

Sajtikám: remélem a takonykorságod lemondott vagy már jobban vagy....

Breki: szerintem is jó a lombik kontra munka terved :wink:

Lenne egy kérdésem:
Ha ma jött meg akkor mikor kell mennem erre a hormonos vv-re???holnap vagy kedden???

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

kisangyal: Én kedden mennék, ha ma délután jött meg akkor a holnapi elméletileg az első nap.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi, kétszer küldtem el.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi...de nem d.u.jött meg,hanem reggel :roll: akkor is inkább kedd legyen szerinted?

Kép

kiss angyal

Vicky: megnéztem Barbus fotóit megint :D Ő tényleg egy kis hercegnő :D Annyira szép kislány :D Én pont ugyanilyen gyönyörűséget akarok :!: :D :!:

Kép

kiss angyal

Angyal,
én 3. napi vv-re emlékszem, szóval szerintem is kedd!

Kép
judit0713

sziasztok,

Angyal, szerintem 3+/1nap, úgyhogy jó a kedd. meg szokták asszem mindig kérdezni, hogy hányadik napon vagy.

Juditkám, hogy sikerült az Eszter party? :-D

Macs, már csak 4 nap! szerintem a kiscicák is érzik hogy itt az ősz, azért alszanak többet. :-)

köszi csajok a nagyi jókívánságokat. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi Csajok, akkor kedden megyek...

Judit: Eszternek boldogságos Szülinapot :D

Kép

kiss angyal

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így bepofátlakodok hozzátok, de lenne egy sos kérdésem! Nagyon hálás lennék, ha elmondanátok a véleményeteket!
Fagyis beültetésre készülök, két 3 napos embrióm van. Tehát a peteéréstől számított 3. napon kell beültetni őket. Viszont én úgy éreztem, hogy nem pénteken, hanem már csütörtökön, vagy szerda este megvolt a tüszőrepedés. (szerdán voltam uh-n, 18, 5 mm-es volt a tüsző, aznap este kellett beadnom a repesztőt.) Szerintetek ez nagy gáz, szóljak holnap reggel, vagy mi legyen? Mindezek tetejébe még náthás is vagyok... Mit gondoltok?
Egyébként régi motoros vagyok, csúnya múlttal, a BMC-ben egy inszemem és egy IVF-em volt. Tanár úr betege vagyok, a fagyis beültetésekkel nincs nagy rutinom.
Nagyon köszönöm, ha elmondjátok a véleményeteket!
Mindenkinek sok sikert, üdv, Tancsa
t.ancsa

Kispatak megjött a nagy tó mellől!

Na ma borzalmas idő volt. Utközben is esett. Itt Pesten már nem annyira. annál inkább a faluban, ott felhőszakadást kaptam. Na mindegy itthon vagyok átöltöztem aztán jól van.

Tul vagyunk rajta. Jó hogy elmentünk. Péntek szép idő volt, nyári meleg. Tegnap kibirható, na mára aztán rossz ami belefért. Pedig nem siettünk volna annyira haza de igy?

De jó, hogy péntek korán indultunk és korán meg is érkeztünk. Aztán egy csomót gyalogoltunk meg elmentünk csónakkal. Nagyon szép élmény marad Egy csomó vizimadarat láttam meg egy hatalmas halat amely dobott egy hátast a csónak mellett.

Tegnap kerékpározni kellett volna, na az számomra eséssel végződött. Ment a barátnő egyedül 2x is. Én meg elvoltam a medencében és olvasgattam, meg sétáltam.

Ja egy másik fogam tegnap elkezdte a müsort, ma még a fejem is.
Holnap reggel irány fogdokker, szerintem kihuzzák (bár csak tudnák, és ne kellene vésni. Ráadásul más fogja csinálni, mert ő nem ér rá)

Olvastalak menet közben is, de irni nem tudtam.

Gigi: már pénteken olvastam, hogy nem sikerült - remélem legközelebb!

Breki: jó megoldást találtál ki, doki beleegyezett?

Kubu: hát gondolom milyen nehéz lehet velük. De örülj egészségesek és Marci jár bölibe. Apa állás???

Lukácsné: sokat vigyed levegőre Hannát, hátha ez a baja?!

Zsuzska: remélem ezek jó jelek nem??? Nagyon jó lenne ez zebrás!

Macs: remélem már csak pár nap és minden ok-s lesz!

Eszter merre???

Sajtikám: gyógyhullámok a nagy tóról! Ill. most már a patakpartról!

Zsuzsi: nagyinak hatalmas gratula. Ritka kor. Én ugy örülök, hogy az anyukám megérte a 80. születésnapját, remélem itt és ott is lesz még folytatás.

Majd olvaslak még titeket de most pakolás

üdv

kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.26 16:01-kor.
Vendég

Na csajszik ehhez mit szóltok?

Laptető!

Kicsit megtartok magamnak holnapra és a jövő hétre aztán a többit szétdobom nálatok! Legnagyobb szelet Macsnak szálljon

üdv a patakpartról
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?