Sziasztok!
Judit:
Ha nem szerda, hát nem.
A lényeg, hogy elkezdted a bökést és nemsokára eksön!
Nagggyon-nagggyon drukkolok!
Kispatak:
Jövő hétre szorítok, most pedig jó utat és pihenést!
Rita:
Egyedül megyek szerdán?
Brühühüüüüü....
Majd megoldom.
Nagyon drukkolok, hogy rövid protkód legyen, okt. 5 meg a sarkadban!
Addig is eredményes matiszolást...
Eszter:
Örülök, hogy szentabéka!
Olyan nyavigás újra belerázódni a melóba, megértelek... De te annyira talpraesett és ügyes vagy, hogy azok az aktakupacok csak úgy párolognak majd mellőled!
Kubu:
Egy KIS nyugi nem ártana neked, vmi masszász, v. kozmetikus, v. fodrász - garantáltan egymagad lehetnél. Most biztos nehéz lenne megoldani, pedig jót tenne az idegpályáidnak és a lelkednek.
Marci kakis-fogkrémes alaítása minden eddigi sztoriját űbereli, kész vagyok tőle!!!
Énöcsém kiskorába a Moncsipancsiba bogyózott bele, de nem tetszett neki vszeg, mert egyesével dobálta ki a fűre.
Estrella:
Gratula a szuper átjárhatóságodhoz, ez igazán jó hír!
IR-ügyben látom már kaptál pár infót, biztos lesz, ahol hamarabb bevállalnak, sok sikert hozzá!
Mieza:
Gyönyörűűű a gyerkőc!!!
Elsőre egyből apuci arca köszönt vissza a képről nekem, de a szemformája, mintha te lennél. Kíváncsi vagyok, ha kibújik, a valóságban milyen lesz!
Babaszoba nagyon klassz és a pocid csodaszép! Pont tegnap találkoztam Tündi kollegina-barátosnéval és neki is már majdnem ekkora - szóval éljen a kerekpocak!!!
Tali: nekem mindegyik ip. jó elvileg, de azért szerdán talán többet tudok mondani, mert akkor megyek uhura. A helyszín nálad nagyon szimpi, szerintem legyen ott!
A kaját-piát meg összedobjuk, mindenki hozhatna vmit. A kutyák pedig egyenesen hívogatóak számomra, aki fél tőlük, akkor majd én lefoglalom a zebeket, no para!
Gigi:
Ez bizti? Ne vedd még kp-nek, tesztelj még később is! Én nagyon drukkolok továbbra is!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lukácsné:
Gratula, hogy Hanna megjavult, nemtom melyik szervízbe adtad be, de maradjon így!
Tüneményes lehet a kiscsajszi!
Ennyi időjós egy fórumba (Kispatak is az) kész főnyeremény, legalább biztosan tudható, hogy jön a hideg és fel kell öltözni!
De mostmár vettük az adást, ezért a fejfájás monnyon le!!!
Zsuzska:
Ejnye! Tessék még bízni, hol van még a tesztelés! Mk-ra nem is gondolj, most jó helyen van a prücsök és kész!!! Hipermegadrukkjaim:+++++++++++++++++++++++++++++
Andrea:
Na? Párod egyesbe?
Fúúú, én nem tudnám anyu előtt titkolni, kész banya! Amikor a legjobban magam alatt voltam péárszor eddigi életemben, tuti akkor hívott, a kellős közepén, még frissibe, hogy mi újság velem... Persze, hogy nem tudtam "hazudni", vhogy mindíg megérzi, nemtom hogyan lehetséges - ja, ő az anyukám.
Béku:
"C" terv szuper, de szigorúan kímélőprogramon tessék nyomni!
Nekem takonykór + toroknyavala nyelvtőviszketéssel... Tuti az allergiám... Szedek rá gyogyót, de mégis vannak tüneteim, a homeós még ennyit sem használt. Mondjuk Coryzalián kívül mást még nem szedtem...
Esetleg ötlet vkitől más homeós bogyóra?