Új privát üzeneted érkezett!

RénócaKép Ugye azért jönni fogsz, és mondod, hogy hogyan alakulnak a dolgaitok! Ne menj el teljesen, jó????KépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

nem okoskodásnak írom, és nem is fő téma... vészhelyzet alapján.
Azért nem a csaszi, mert az semmivel sem kisebb megterhelés a mamának, és a kockázat viszont nagyobb. A szervezet sokkal nehzebben regenerálódik utána.
Rossz élményeim nekem is vannak, kórtermes szülésről - vetélésről. Mikor a Sotera bekerültem, akkor a 2. mellettem vetélt el a 16 héten egy nő, dokik rá se néztek Kép

Orsi

ps. reménykedünk, megyünk talira. Levinek piros a torka, és lázas... drukkoljatok egy picit Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!

Nagyon kedvesek vagytok! Néha benézek majd, de tanácsot én közületek senkinek nam fogok adni, mert HAMAROSAN SAJÁT POCAKLAKÓITOK LESZNEK.Kép

Stella, Wish, Byby, többiek.
Aranyosak vagytok, de nálunk a csoda kizárt. Férjem családjában előforduló súlyos betegség miatt, valamint párom által szedett gyógyszerek miatt 75% esély súlyosan beteg útodra. Ezért voltak az inszemeink is donorosak és ezért védekeznünk is kell. Már nem vagyok szomorú. Nagyon, nagyon boldog vagyok és büszke, hogy végre meghoztam én is a döntést, amit a párom már rég kimondott. Nehéz volt, de tudom, hogy jól döntöttünk!Kép

Nóri!
Nem akartam mindent elmondani, de szeretném ha értenéd miért döntöttünk így. Most már tisztán látod. Nekünk semmi esélyünk biológiailag közös babóra, a lombik is donoros lett volna. Ne add fel kérlek!!!!Kép

RenócaKép
süni_renóca

Renóca Kép
Minden tiszteletem a Tiétek, mert azt hiszem el sem tudom képzelni, hogy mennyire nehéz meghozni egy ilyen döntést.
Nagyon-nagyon okosan döntöttetek, és egészen biztos vagyok abban, hogy nagyon jó helyen lesz nálatok az a baba, aki majd titeket választ! Remélem hamarosan már azzal a hírrel jössz, hogy Anyuka lettél! Nagyon drukkolok Nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Renóca drágaKép

Mire összeszedem a gondolataimat hogy valami szépet és "vigasztaló" gondolatsort pötyögjek be addigra megjelent egy új írásod teli vigyori fjekkel és ujjongó kis sárga figurákkal! Hála Istennek!Kép Annyira "jó" és megható volt olvasni a soraidat: igen!!! van élet a lombik után is!Kép Köszönöm! Szuper anyukája lesz annak a csöppségnek!Kép Bevallom én is felhívtam múltkor a Gólyahír alapítványt és egy kedves hölggyel csevegtem egy fél órát. Elmondott mindent hegyiről tövire és a végén majdnem elpityeredtem amikor azt mondta hogy minden baba megtalálja az anyukáját és minket is meg fog találni vagy így vagy úgy. Nagyon jó érzés töltött el!Kép

Nóri!(mérgesfejKép)

Nem azon kell gondolkozni hogy abbahagyod hanem azon hogy milyen jó hogy itt a nyár és sütni fog a nap. Aztán nyár végén kell elkezdeni azon gondolkozni hogy mikor is akarom a következőt? És akkor már úgyis tudni fogod a választ!Kép Az érzéseid teljesen természetesek. Hagyd hogy vezessen az élet és az ösztöneid! Nem kell elszomorodnod hogy most nem akarod folytatni. Úgyis tudni fogod mikor jön el a következő ideje!Kép

Fea, Éden!

Ezek szerint bejött Zsebi táblája?! Olyan jó felőletek hallani!Kép
Fea! Remélem hamar túl fogtok jutni az élet gödrein!
Éden!
Jupijé! Mindent bele!Kép

Beba!
Üdv a topicban! Kívánom minél hamarabb kerülj a táblázat tetejére!Kép

Mindenkinek további szép napot!KépZsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Nem tudom, hogy csak az én szervezetem ilyen, de nekem tutira megjött, még tegnap. Semmim nem fáj, szóval kegyes hozzám, majd meglátjuk meddig tart.

Még jó hogy nekünk a rokonság nem lakik közel, persze ez hátrány is tud lenni. Szóval anyósok nincsenek közelben, és amúgy is csak engedéllyel jönnek.

Levi,
Nehogy már ne tudj eljönni!!!

Farkasok J

Kép
farkasok

Renóca,
kívánom, hogy mihamarabb egymásra találjatok a babátokkal! Kép

Orsi,
nagy, nagy gyógyi-puszi Levinek!

Zsebi,
nem hagylak ám ki Titeket semmiből! De már azt várom, hogy ősszel dajkálhassátok is ezt a kis örökmozgót. Persze csak ha van kedvetek.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Ez természetes, hogy majd szeretém megdögönyészni a kis örökmozgót. Kép Örülök hogy lehet majd. Kép

Renóca!
Olyan jó hogy nem mész el tőlünk. Remélem minél előbb kiutat találtok ebből az egészből. Mekkora babát szeretnétek? Remélem nem bánt a kérdés!

Éden!
Mi a helyzet veled?

Jó hétvégét mindenkinek! A talin pedig jó beszélgetést, sajnálom hogy nem leszek veletek! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
hiányozni fogsz! Azért remélem jól fogod érezni magad és egy kicsit pihenhettek is Kép
OFF! Ma lesz Peti meglepi szülinapi bulija és ma fog először az új szülinapi dobszerkóján játszani. ÚÚÚÚÚÚÚÚgy izgulok!
Neked is jó hétvégét!
Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Nagyon jó szórakozást estére ! Nálunk holnap lesz meglepi KépKépKép

Renóca : Csodálatos szülei lesztek a babának, kívánom, hogy mihamrabb teljesüljön álmotok !!

Puszi lányok, most rohanok Kép

mniki

RenócaKép CSak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, biztosan jó döntés volt, és fél éven belül boldog anyuka leszel. Majd mindent írj meg az eljárással kapcsolatba, mert ZsuKép-n kívül engem is nagyon foglalkoztat a gondolat, hgoy el kellene kezdeni...

Jó talizást Nektek!
Meg persze szép időt mindenkinek a hétvégére!KépKép
anna

madaran

Zsebike.Kép
Nem bánt a kérdés. Magam is meglepődtem magamon (na ez értelmes volt) szóval, hogy ennyire nyíltan és őszintén tudok beszélni ezekről a dolgokról. Tegnap óta, (amikor kimondtam, hogy kezdjük el) ki vagyok cserélődve. Újra érzem, hogy van kiút. BOLDOG VAGYOK és alig várom, hogy jövő hét után időpontot kérjek a Pest Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnál. Sajnos jövő hét csütörtök, péntek lesz az óviban az évzáró és addig nem mehetek szabira. Pedig úgy, de úgy be vagyok sózva.
A kérdésedre majdnem elfelejtettem válaszolni. Igazán még nem tudjuk mik a lehetőségek, de legjobban annak örülnénk, ha a kórházból mi vihetnénk, azaz hozhatnánk haza a kicsit.
Az óviban ma rakott zöldbab volt, de nem is ez a lényeg. Ákos az egyik középsős, mikor hozzá értem az osztásban azt mondta: "Én nagyon szeretem ezt, de figyelj óvónéni téged sokkal de sokkal jobban szeretlek." Azt hittem ott helyben elolvadok. Máskor is mondták már nekem, hogy szeretlek, de ez a legényke a legnagyobb csibész és még sosem mondott ilyet.

Jó hétvégét mindenkinek! Holnap pedig jó talit nektek! Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok!
Csak holnap reggel indulunk, így bekukkantottam de látom mindenki már pihen. Kép
Elpanaszolom nektek a bánatomat. Van a www.oviklub.hu-n Török Attila (Stella orvosa) és lehet tőle ott kérdezni. Megkérdeztem, hogy ez a fejhiány nálunk gyógyítható-e. Sajnos azt a választ kaptam amit igazából gondoltam de így olvasni nagyon fáj és elkeserít nem lehet gyógyítani és csak az ICSI nyújt lehetőséget. Szarul esett ez a hír. Kép

Azt szerettem volna megosztani még veletek, hogy utánaolvatam ennek a cink dolognak és azt találtam hogy sok enzim kialakulásáért felelős többek között a férfi heréjében lévőkért is szóval lehet hogy nekik sem ártana ha szednék.

Renóca!
Mondom neked a Gólyahír alapítvány nagy segítséget nyújt az ilyen pároknak és a kollégámék is az ő segítségükkel jutottak nyílt örökbefogadási lehetőséghez és a csecsemőt a kórházból ők hozták haza. Próbáld meg.

Lara!
Remélem jól sikerült a szülinapi parti és a dobcucc is tetszik a párodnak. Én szeptemberben készülök a 30. szülinapjára ilyen partira már egy csomó mindent elterveztem. Pl. a tortája egy forma1-es autót fog ábrázolni, az ajándékát még nem találtam ki.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok csajok,
Végre újra itthon, le vagyok törve hogy ennyire elkerülnek minket a zebrákKépKép

Farkasok,
Remélem sikerül hamarosan felállnotok, farkaskomának ápolgasd a lelkét, sajnos mi nők ilyen szempontból mindig erősebbek vagyunk.

Nori,
Most csak Rodoszra koncentrálj, a pihenésre és a töltődésre, az idő segíteni fog hogy újra tudj bízni.

Renóca,
Teljes szivemből kívánom hogy hamarosan megtaláljátok a babátokat és igy teljes lehessen a boldogságotok !

Zsebi,

Köszi a felajanlott Maca-t, de biztos hogy nektek már nem kell ? Az, hogy az enzimeket a hagyományos orvoslás nem gyógyítja, nem jelenti azt hogy valami mas nem segit rajtuk Kép Hátha a varrás jót tesz nekik Kép

Lara,
Holnap megint kettőkor talalkozunk, ugye ? Sajna elfelejtettem, es olyan nehez visszakeresni...
Remélem ma jól sikerül a párod szülinapi bulijaKép

Fanni,
Előre az inszemes babáért Kép Ne keress jeleket, néha nekem is feszült az első napokon, néha meg semmi sem volt, attól is függ mennyire sok tüsződ érett. A mellfeszülés nekem leginkább a 7-8. nap utan volt, de sajnos sose lett belőle baba... ugyhogy csak türelem, ha semmi jele nincs akkor is sikerülhet !!
Az azért furcsa hogy nem kaptál duphastont...

Éden,
neked is küldöm a drukkot +++++++++++++++ a közelgő punkcióra.
Orsi,
Ugye Levi baba már jobban van ????? Úgy szeretném egy kicsit megdögönyözni őket Kép

Holnap meg majd megint minden orvost és minden esetet jól kivesézünkKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Hallo Utazó Nagykövet,
holnap 2-kor van a nyomulás a Kicsivilágban, ahogy azt terveztük.
Angelani,
Te most jössz? Ez volt a külön meghívód.

Holnap gyerekek megint találkozunk, Ja Krisztián hozza fényképezőt, készüljetek.

Puszi holnapig Farkasok J

ui. Szex és New York

Kép
farkasok

Lányok Kép
Levi már jobban van, így holnap megyünk Kép Nincs láza, már tegnap sem volt, picit még nyügi... de a lényeg, hogy holnap ott leszünk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csajok Kép
2kor esznek a fiúk, és utána megyünk. Olyan fél három / háromnegyed három körül érünk... remélem, megvártok minket.

Lara Kép
nem találom a telefonszámod Kép pedig úgy emlékszem, hogy elküldted. Ha olvasod még, amit ide írok, akkor dobd el légyszi még egyszer mailben!

vagy bárki, aki megy a talira esetleg küldje el, hogy legyen egy kontakt Kép

puszi mindenkinek,

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mi már hazaértünk a taliról.. nagyon jól éreztük magunkat.
így kifáradtunk:

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Mi is haza értünk rendben, sikerült nem bepisilnem.

Orsi,

Nagyon jó hogy eljöttetek, feldobtátok a napot.
Illetve jó hogy elmentünk a levegőre.
Máté itt még virgonc volt:

Kép

Nagyon jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy elég nyomi depis napunk volt, de csak addig amíg nem találkoztunk.

Farkasok
Köszi hogy eljöttetek, és legközelebb sütögetés! és SÖR!

Kép
farkasok

SÖR Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mi ez az egyoldalúság, és a másik iker? Leviről és kérünk képet Kép

Orsi Kép
Megéztem, mindkettőjük ascendense bak Kép

Farkasok Kép
Nekem elötte, utánna nyomi hangulatom volt. De a tali jó volt Kép

A nyomi hangulat oka egyébként az, hogy mégis megjött. Bár végül is számítottam rá, most próbálom magam azzal vígasztalni, hogy ez tulajdonképpen csak egy hét csúszást jelent.

Wish

Wish

wish

Sziasztok,

Igen Levi képeiből nem tudtam még válsztani, olyan szépek.

De íme:

Kép

és egy közös, így egál teljesen!

Kép

Jó éjt

Farkasok

Ja holnap csak elmegyünk Etyekre

Kriszta csak 26 km!!!
gyertek, én fizetem a frissítőt.

Orsi,

400 Ft-od jelenleg a farkasok bankját gyarapítja, ne szégyeld elkérni legközelebb, de nem szeretném elfelejteni!

Farkasok

Kép
farkasok

Wish Kép
köszi... de Te is láthattad, hogy mennyire mások Kép Kép Kép

Farkasok Kép
majd elkérem... kamatokkal együtt Kép Kép Kép Kép

mikor lesz a következő tali? mi bejelentkezünk Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Minden nap benézek hozzátok, de már nem írkálok.
Nincs rám szükség, de mindenkinek titokban küldöm a pozitív energiákat.
Sajnálom a rossz híreket, de annak örülök, hogy talizgattok és jól érzitek magatokatKép

Lányok!
Megmaradt nekem 1amp. Choragon 5000. Tudom, ezt kettesével szokták adni, de ha kell valakinek szívesen odaadom. Legalább már csak 1db-ot kell megvenni, amit a kaáliban is kiadnak. Amúgy is elég drágaKép 2007.02.-ig jó.
Clostilbegyt-ből csak 4db vanKép (nekem azt pont 4 napig kellett szednem, naponta 1-et.az 2009.04.-ig jó.
Tudom ez semmi, de ha mégis valakinek szüksége lenne rá, akár elpostázom.
Nekem annak idején jól jött volna a segítség, de már nincs rá szükségem.
De nem baj, ha nem kell senkinek. Kidobom.

Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Üdv,
Voltunk ma a MaxCityben (Törökbálint- M1 lejáró-Tetrapaknál), hát mit ne mondjak, nem sok üzlet, sok ülőgarnitúra,minőségi cuccok, közép és húzós árak, talán a Toscana volt a legjobb, hihetetlen de szerintünk megfizethető, és nagyon minőségi bútorok, Krisztián már kinézte magának a hintaszéket, most a helyet keresi a lakásban, én is megtaláltam magamnak a hálóba a fotelemet- angol típusú és virágos-, igaz a nappaliba szerettünk volna egy dohányzó asztalt, bár ennek a méretén az első 10 percben össze is vesztünk, én egy normál méretűt Krisztián egy franciaágynyit szeretett volna mint kiderült, mondtam neki húzzunk haza. Na jó újból nekifutottunk és végignéztük, sajnos találtunk olyan parkettát-földszint, valami olasz 50 év garanciával- amit parkettának lehet nevezni (nappaliba jó lett volna, de most valószínűleg nem ez lesz amit a lakásba veszünk), irdatlan fajtája van ha valakit érdekel szóljon, mert mint közben kiderült a tulajdonos nekem alvállalkozóm, és véletlenül ért is ahhoz amit csinál az építőiparban.

Voltunk Etyeken is, hátha tudok fedőt venni. Jó sokan voltak, nem találtunk programot, biztos volt csak mi nem leltük. Szétszórva volt minden, valami lent, valami meg fent Alcsút felé. Szóval bort nem ittunk, enni nem ettünk, vásárosokat nem láttunk, de a helyi kocsmában ittunk 1-1 sört, és hazajöttünk. Szóval ezt a borfesztivált szüzen úztuk meg, de legalább kimozdultunk.

Gyerekek nagyon jó volt a szombati tali. Addig le voltunk törve, de aztán elfújták a borút. Minél előbb kell egy újabb, ahogy azt beszéltük szabadban, és jöhetnek Levin, Mátén és Krisztiánon kívül a hímek, rosszul mondtam jönniük kell. Peti (Lara papa) és Orsi lesz sör!!!!

Ma már felugrottan a kondigépre és jót futottam, holnaptól minden este nyomok egy 20-30 percet, így szépen lecsúszik rólam a zsírocska, muszály tetszeni a papának még itt csúfra elmegyünk valami tengerparti túrára, és fel kell venni valami falatnyi szerkót.

Zsebikém,
Jelentkezz be ha megjöttél.

Snori,
Milyen volt az ebéd? Kocsiváltás lesz?

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Szar volt a hétvége. Megjöttünk a hétvégéről, nem volt, jó. Kép
Örülök, hogy nektek jól sikerült a tali. Kép

Orsi!
A babák egyszerűen csodásak!!!! Kár hogy nem voltam ott.

Kriszta!
Tényleg nem kell neked adom, tudod mi már homeoval nyomulunk, ez bejött így nem akarunk változtatni. MEgbeszélhetjük hogy hol talizunk, vagy a köv. talin nekem mindegy. Kép

Angelani!
Ne tűnj el. Szükségünk van a pocakos és a babás példára. Sokat segítesz már azzal is ha bíztatsz, sajnos mi sem tudunk egymáson segíteni, csak a reményt táplánli. És nektek akiknek már sikerült ti tudtok igazán példát mutatni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,
Tök jók a képek KépKépKép Én is nagyon jól éreztem magam, remélem a legközelebbin is ott tudok lenni...piknik, sör, esetleg bor ?

Orsi,
Köszi hogy jöttetek, olyan jó egy kicsit babázni Kép

Farkasok,
Jó volt Etyeken ? Mi nem kispályázunk, 26 km az semmi....mi ma is lenyomtuk a 60-atKépKépKép de a másik irányba, a szentendrei szigeten. Sajnos a páromat nem tudtam rávenni az antialkoholista sofőr szerepére...De biztos hogy 26 km volt ? Én 50-re emlékszem.. na mindegy, majd legközelebb KépKépKép

Wish,

Hát, túl szép lett volna ha nem jön meg, sajnos nekünk már úgy látszik a nehezebb út jutott, de ennek is a végére érünk egyszerKép

Most hulla vagyok, lehet hogy le is fekszem mindjárt....
Nagy kár hogy holnap megint dolgozni kellKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi,
Pont egyszerre írtunk Kép Hát akkor szívesen átvesszük a Macát, de most van egy nagy dobozunk, ugyhogy szerintem elég a következő taliig, ha mégsem akkor szólok Kép Sajnálom hogy nem volt jó a hétvége, a rokonok mindig macerásak Kép Szerencsére nekem elég kevés van Kép

Farkasok,
Ezek szerint nem maradtunk le semmiről Kép Legközelebb gyertek ti bringázniKép A párom legalább 4 sör ivott ma Kép -na jó, tényleg nagyon meleg volt Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Akkor a köv. talira viszem. Kép

Nem is annyira a rokonokkal volt a baj, hanem körülöttünk ott most mindenki bejelentette babát vár. Nem vagyok irigy, de valahol ilyenkor elgondolkodok én már mióta várok és semmi. Kép
Anyóssal csak annyi volt, hogy ahogy odaértünk még le se ültünk, hozza a kiskegyedet, hogy ezt olvassam el. Elolvasva a cikket kiderül egy nőnek a 3. lombikja sikerült (amúgy vele volt a baj) és utána lett egy spontán babája. Orítani tudtam volna hogy nem értik meg hogy nem velem van a baj és hogy nekünk nem lehet természetes úton gyerekünk????? Fáj hogy ilyen értetlenek az emberek.
Aztán hazafelé elhoztuk a párom egyik haverját amíg cuccolt ki a kocsihoz az anyukájával beszéltünk első kérdés hogy vagytok? Második nem lesz még kisbaba. Kínosan mosolygunk, de majd lesz. Gyűlölöm már a kérdezősködő embereket. Szóval most nagyon kivagyok, muszály lesz holnap valami jót tenni, ami meghozza az életkedvemet.

Farkasok!
Örülök, hogy nálatok minden ok! Hiányoznak az esti e-mailok! Kép Kép

Wish!
Azért csak így van rendjén, hogy megjött, így innen minden tisztán indulhat!!!

ÉDEN!
Tessék megírni hogy mi volt az uh-n szombaton?

Lara!
Milyen volt a meglepetésparti????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt mindenkinek!

Renóca,
szívből kívánom Neked, hogy mielőbb karodban tarthasd a kisbabádat!

Zsebi,
aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Szombaton még mindig csak 2-2 tüszőm volt, mnyh 10-es, hiába kaptam folyamatosan napi 300NE Gonalt-t, nem hagyja a szervezetem, hogy kizsákmányolják a pete-készleteimet... :-))
Tegnap éjjel megkaptam a repesztő szurit, holnap délelőtt megyek a Kaáliba a leszívásra. Remélem, hogy addigra lesz annyi érett petém, hogy legalább 2-en vagy 3-an megtermékenyüljenek. A múltkor kettőt kaptam vissza, ha elegendő lesz, akkor most hármat kérnék beültetni.

Orsi,
gyönyörűek a fiaid, igazán büszke mama lehetsz, jó látni, hogy nem szabad feladnunk, mert van miért küzdenünk.

Éden
Éden

Sziasztok!

Zsebi!
Nagyon köszönöm, hogy marasztalszKép
Igazán rendi vagyKép

Sajnálom, hogy a hétvégéd nem sikerült!

Majd azért benézek rátokKép
Sziasztok!
Angelani
(ma kezdtem meg a 24.hetet)

Kép
angelani

Kriszta,
hmmm, bor, nyam-nyam... Persze az elmúlt 7 hónapban mindig én voltam a sofőr Kép

Orsi,
olyan édik voltak a fiúk Kép Egész este róluk áradoztam Petinek. Már alig várom, hogy Andort is a kezemben tarthassam.

Farkasok,
Peti jön, már megbeszéltem vele. Kép Nálunk a június elég zűrös, de mindjárt csinálok egy újabb tali táblát.

Zsebi,
amilyen nehézkesen indult, olyan jó lett a buli. De hát mindig ezek lesznek a fergeteges partik Kép
Sajnálom, hogy szarul sikerült a hétvége. Pont a talin beszéltük, hogy azok az emberek, akik nem járták meg a "mi poklunkat" nem értenek semmit. Hiába próbálnak megértőek lenni, messziről látszik rajtuk, hogy halvány fingjuk sincs az egészről és minden megjegyzésükkel csak rontanak a helyzeten. Kép De ez van. Azért mi itt vagyunk ám neked, tudod Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

ZsebiKép
Hát, az én Sámánom mindig megmondja a tutit kertelés nélkül.
Sajánlom, hogy nem javítható a párodnál a helyzet, de azt is tudom, hogy mindent megtesztek a siker érdekében, ami erőtökből telik.

Sajnos nálunk is kicsit hasonló a helyzet, már ami a környezetet illeti.
Az az igazság, hogy az emberekben akkora adag előítélet van a meddőséggel kapcsolatban, hogy csak na! Ha azt mondod meddő házaspár, mindenki a feleségre gondol!
Így van ez nálunk is. Nekem ajánlgatják a természetgyógyászokat, a gyógyteákat és minden egyebet. Ilyenkor én visszakérdezek, hogy és ez pasiknak is jó???
A legrosszabb az volt, hogy az első fagyibabás beültetés után eljöttek hozzánk a szüleim (a párom szülei annyit se kérdeznek a témáról, hogy "hö?") és a párommal együtt elkezdték ecsetelgetni, hogy egyszer majd csak megtanulja az én szervezetem, hogy hogyan kell megtartani az embriókat!
Azt hittem szétrobbanok! ezek szerint én vagyok az oka a sikertelenségnek? Az én méhem nem tudja, hogy mit kell csinálnia? Remek, most már ezt is tudom és pont ez hiányzott a lelkemnek!

Az az igazság, hogy segíteni akarnak, de mivel nem voltak ilyen helyzetben, nem tudják mit tegyenek! A nagymamám is azt hisz, hogy jó nekem, ha minden héten elmeséli, hogy ez vagy az ikreket szült és őt is úgy kezelték, mint engem.
Tényleg nem értik és ezért meg kell próbálni nem hibáztatni őket.
Legjobb lenne, ha nem akarnának segíteni, legalábbis így nem, ert ezekkel a dolgokkal csak ártanak és kínozzák az amúgy is elgyötört lelkünket.
Nem tudok mást mondani, mint, hogy kitartás!

A kérdezősködő emberekkel nem tudsz mit csinálni, mert ez annyira természetesnek tűnő kérdés.
Amíg nem próbálkoztunk és is sokaktól megkérdeztem, hogy lesz-e baba, és eszembe sem jutott, hogy ezzel esetleg fájdalmat okozhatok nekik.
Aki nem szembesül ilyen problámával, annak ez nagyon távoli és ritka dolognak számít.
És csak mi tudjuk, hogy mennyire nem az!
Múlt héten elkezdtem vitatkozni az egyik oktatónkkal, mert azt mondta, hogy felháborító, ami most van az országban! X év múlva már csak 8 millióan leszünk és sok szülésznőnek át kell képetnie magát, mert nincs gyerek.
Elkezdtem neki mondani, hogy lehet, hogy ennek nem csupán a hozzáállás, a karrierhajhászás az oka, hanem lehet egészségügyi oldala is.
És tudod mi volt erre a válasza?
Azt mondta, hogy hát, ehhez azért gyerek kéne!
MI VAN?????? Ennyire nem tudják mi is valójában a helyzet!!!
Bocsi lányok, de engem is annyira felhúznak ezek a sztorik, hogy szofosásom lesz!

Irígy vagyok a tali miatt! Egyszer remélem mi is eljutunk egyre!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Örülök, hogy jól sikerült a tali, Máté és Levi nagyon édesek !

Éden ! a 4 tüszike tudja a dolgát, ne izgulj, szép vastag a nyh-ád, biztosan jól bevackolják majd magukat az embriocskák ! Holnapra nagy drukk Kép

Zsebikém : szörnyűek néha az emberek Kép Nálunk most az a sláger, hogy senki nem mer tőlem semmit kérdezni, mert azt gondolják, hogy leharapom a fejüket, ha esetleg érdeklődnének, hogy vagyok, mi a pálya baba ügyben. Kínosan ügyelnek arra, hogy még csak szóba se hozzák...
Ez sem sokkal jobb..

Szombaton este elvittem apát egy éjszakai fürdőzésre, nagyon jól éreztük magunkat, elfáradtunk, de úgy megéheztünk, hogy éjjel 1/2 1-kor még csülkös bablevest kellett ennünk KépKép

mniki

Na szóval, az ígért júniusi tali tábla:
<!--attachment: tali-226286.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
Légyszi jelöljétek be (mindig a legutolsóban), hogy melyik időpont jó és tegyétek fel újra.
Ja és javaslatokat is kérnék a helyszínt illetően.

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Még pénteken este Apa elvitt a Balcsira, így ott töltöttük a hétvégét... Elnézést, hogy nem jeleztem, hogy nem tudok menni, de mikor még gépközelben voltam, nem tudtam Kép
Én sajnos egyre idegesebb vagyok így az inszem. utáni 7. napon, s valahogy az az érzésem, hogy nem sikerült. Ezért olyan is vagyok, mint aki citromba harapott, s még a jóidő sem tudja enyhíteni a készülő depresszióm. Így talán jobb is, hogy nem mentem, s nem rontottam a hangulatot.
Örülök, hogy akik voltatok, jól éreztétek magatokat, mindenkinek kellemes, szép hetet kívánok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Próbálnék segíteni, de nem akarok felesleges frázisokat puffogtatni.
Bízni kell benne, nem szabad feladni.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de muszáj!
Lehet, hogy nem sikerült rögtön az első, de akkor sem lehet letörni. Pláne úgy, hogy az inszemeket havonta lehet csinálni!
Kell a jó lelkiállapot a következőhöz is! És még van egy egész heted a tesztig!
Kérlek, ne add fel!
Stella

Kép
stella9

rohanok, csak dobom az általunk beikszelt táblát Kép

<!--attachment: tali-226308.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0*tali*tali%2exls --><center><pre>
Képtali

Orsi
KépKépKép
icsilya

A tábla tetejére felírtam a számom, hogy bármikor el tudjatok érni.
<!--attachment: tali-226316.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0**tali%2exls --><center><pre>
Kép
Lara

Lara

KépKép
lara77

Fanni!
Soha ne mond azt hogy nem sikerült. Miért ne sikerülhetne, hol van az a lelkesedés amivel megígérted, hogy meghozzod az év első zebráját. Így lesz akarnod kell, különben a pici sem akar maradni. Kép

Lányok!
Köszi a jó szavakat. Kép

Stella!
Ez így is van, hogy próbálnak segíteni, de azért gondolkodni is lehetne mielőtt cselekszenek szerintem.
Az pl. engem nem zavar ha terhes körülöttem valaki főleg ha hasonló cipőben jár, de azért nem kell külön elmondani hogy már megint ez is az is és vegyem már észre hogy csak én nem vagyok az. Szóval ezek fájnak, de lesz ez fordítva is.

Icsilya!
Táblát majd otthon töltök, mert a melóhelyen nem tudok csatolni. Kép

Nóri!
Kijöttél már a veremből? REmélem a jó idő meghozta a jókedvedet is!!!!! Kép

Mindenkinek szép napot!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szevasztok,

Zsebike,
Este írunk, Farkasnak fájt a feje este, éjszaka csak rájöttünk, hogy kicsit megütötte a kocsiban a légkondi, lehet hogy nem a fejére kellene állítani, hanem egy kicsit lentebb.

Ím a talitábla:
<!--attachment: tali-226316-226328.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0**tali%2d226316%2exls --><center><pre>
Kép
tali-226316.xls (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
farkasok

Lara Kép
Nem tűnik zűrösnek a júniusotok, én csak egy helyre tudtam volna nyugodt szívvel x-et tenni Kép

Orsi Kép
Tényleg nagyon más a két fiú, ezért is voltam kíváncsi erre az ascendens dologra. De akkor ennyit az aztrológiáról Kép (esetleg ha 10 percet kéesett az óra, akkor más eredmény jön ki Kép)

Zsebi Kép
Sajnálom, hogy vacak volt a hétvégéd. A tali kivételével az enyém sem volt fényes.
Igem igazad van, tiszta lappal indulok így a lombikra nem gyógyszeres rásegítessel. Csak rossz, hogy már belenyugodtam hogy ez van és akkor megint mégsem úgy van, ahogy eltervezem. na meg kérdéses az is, hogy ez a ciklus hány napos lesz. De múlnak a napok, úgyhogy csak eljön az én időm is.

Éden Kép
Megy a drukk a négy tüszőcskének Kép

Fanni Kép
Nem feladni! Lehet, hogy már ott kapaszkodik a kis bébi Kép

Niki Kép
Hol voltatok éjszakai fürdőzésen?

Stella Kép
Én azt utálom, a legjobban az egészben, hogy mindenki jön az ismerőse ismerősével, akinél ez meg az volt. És fura módón a rémtörténetekket jobban mesélik, mint a sikereseket Kép Meg amikor azzal jönnek, hogy miért ide járok, ez vagy az jobb, mert a szomszéd sógornőjének a főnökéknek ott sikerült. Olyan kurvára nagyon ért hozzá mindenki, hogy hogyan lenne nekem jobb.
Egy barátnőm ikreket vár, ő is szt mondta, hogy az ikres terhesség dettó ugyanez, mindeki nagyon ért hozzá és osztja az észt belőle.

Wish

wish

Wish,
közben rájöttem, hogy a másik elutazós hétvége már júliusra (2-3.) esik. Csak az a zűrös, hogy a páromnak ahhoz is igazítania kell a programokat, hogy mikor tud a fiával találkozni. De nagy fiúk, majd megoldják Kép

Farkasoma,
küldök egy kis gyógyító buksisimit. És a klímával tessék vigyázni, jó kis arcüreg vagy homloküreg gyuszit lehet tőle összeszedni.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Látom szervezitek a júniusi talit Kép
Részemről még nem tudom, az biztos, hogy júni első fele nem jó, de majd meglátjuk

Wish : Ceglédbercelen voltunk Kép Ami nagyon nagyon tetszett, az a kinti úszómedence. Gyönyörű tiszta és 2,5 m mély, szóval tényleg csak úszóknak. Nem nekem..., én a felét sem bírnám kapaszkodás nélkülKép A benti medencékben van légfúvóka (kb. 20 percenként lehet masszíroztatni...Kép és persze van nyaksugaras akármi is. Na, ezt jól megmondtam...
Egyébként szimpi hely, nincs is annyira messzire Gyáltól, úgyhogy még vissza fogunk menni.
Az éjszakai fürdőzés 20-24 órát jelent, 1000 Ft volt a belépő.

Lányok, elkezdtem mérni a reggeli hőmet, hátha segít..., én úgy szeretnék egy spontán babót.. KépKép

mniki

Stella, Zsebi, Wish, Kriszta!
Köszönöm!
Persze hogy bízni akarok, s bízom is a sikerben, de szörnyű ez a 2 hét. Tudjátok, nekem ez az első, s még nincs tapasztalatom, nincs mihez viszonyítsak (vagy jobb is?), s miután már egyáltalán nem érzek semmit, vagyis semmi jelet nem kapok a kispocoktól, letörtem, mint a bili füle.
Egyébként mi a "babagyártásnak" úgy álltunk neki, hogy nekünk biztosan 1.-re sikerül, amikor szeretnénk... aztán nem úgy alakult. Az 1. inszem-nek is így álltunk neki... és most nagyon aggódom...
De azért ígérem, hogy lélekben nem adom fel!
Mégegyszer köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Niki,
légyszi jelöld be az utolsó tali-táblában a neved mellett, hogy melyik időpontok jók Nektek előreláthatólag! Így nem kell a hozzászólásokból összevadászni, hogy ki mikor ér rá! Köszcsike Kép
Ja, még valami... Múltkor kérdezted a varrótanfolyamot és le is írtam neked az elérhetőségeket. Megtaláltad?
Mi is megyünk Ceglédre - ha minden igaz - egy hétvégére és akkor tervezzük a strandot is. De én csak a babamedencébe merek bemenni, úgyhogy a masszírozást ki kell hagyjam.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Fanni,
nem is kell érezned semmit. Majd csak később, vagy még akkor sem (mint én) Kép Hinni kell abban is pocokban, tudja ő mit csinál. És már el is telt egy hét abból a fránya várakozásból. Készítem ám az év első zebráját neked Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Köszönöm Lara Kép
Kicsit hisztis vagyok, bocs mindenkitől/nek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Húúúúúúúú, miről maradtam le!!!! Dögönyözni LevitKép és MátétKép!!!! Jó hallani, hogy tök jót taliztatok!
nekem rohadt sz.r hétvégém volt, el sem hagytam az irodát, mert javítom a szépséges érettségi dogákat.
FanniKépKépKépKép Kitartás!!!!

pusza mindenkinek,
anna

madaran

Anna Kép
Júniusban jössz Te is, ugye? Kép mikor zárul ez az érettségi-időszak?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?