Na, újra itt!
Lukrécia drága,
Jó volt újra olvasni soraidat!
És örülök, hogy nagyjából rendben vagy, hősiesen viseled a fekvést. Csak így tovább!! Ígérem, hamarosan meglátogatlak – ha szabad!
Igazán nincs mit megköszönnöd, ez annyira természetes, ne viccelj drága!!!
Nem jó, hogy így beparáztatott a védőnőd, de biztos Ő is csak aggódik. Tartsd be a legszigorúbb tanácsokat, az a tuti! Amúgy a Béke térhez tartozol védőnénileg?
Lexikém,
Sajnálom, hogy még mindig ennyire nem vagy jól! El kellene menned a dokihoz, mert van azok között, amiket írtál nem túl normális jelenség. Az érzéketlenség sajnos vele jár, egy darabig még nagy területen érezni fogod, aztán egy idő múlva már „csak” a vágás vonalában, vékonyan. Az sajna nekem is megmaradt. Szerintem már mondtam, de nem biztos, nekem a csaszi után sokáig a jobb csípőmnél volt egy jókora rész, ahol tök érzéketlen volt, de idővel ez elmúlt, és mostmár teljesen rendbejött. Szóval ezekhez még türelem kell.
Sajnálom, hogy még az allergia is kínoz!!!
Ja, és hidd el a „mit keresek én itt” kérdés bennem is ezerszer is felmerült… de valahogy mégis úgy érzem, itt jobban itthon vagyok, mint a „sima” topikban. Remélem, ezzel nem bántok meg senkit, de végülis 6 hónapig idetartoztam, és valahogy nem tudok (és már nem is akarok) elszakadni innen…
Benszi,
Hű, mekkorát nőtt a pocid!!!
Hát, nem leszel semmi te sem a végére
Sharon,
Nagyon gratulálok, a kis punishoz!
:D:D Nyaralás közben eszembe voltál, hogy már biztos tudod, ki lakik odabent
Várjuk a képeket!
Bibikém,
Annyira kis tündérke Betti baba! Hihetetlen, hogy már több, mint 1 hós!!! Nekem is a farmerrucis kép jött be a legjobban!!
1001,
Sajnálom, hogy neked is rossz a vércukor eredményed! Nem lehet egyszerű kismamiként, hogy visszafogjátok magatokat…
Chesti,
Megkönnyeztem, amit leírtál a reggeli ébredéssel kapcsolatosan. Annyira átjön, hogy mennyire imádsz anyuci lenni!
Sajnálom, hogy megint beteg volt Niki!
Remélem, azóta már rendben vagytok!!!!
Share,
Édes volt Máté vidámparkos élménybeszámolója!
:D Mennyire nagyfiú már, és nagyon hasonlít Rád!!!
Mot,
Nagyon aranyos Kriszti a keresztelős képeken!
Tessék ám sűrűbben irogatni, és többet!!!! Puszi nektek!
Judit,
Teeee ”teli esővizes hordó”
:D:D Jó rötyögtem ezen a mondatodon
:D Puszi!
Mamm,
Húúú, lefagytam, amikor olvastam, hogy mi volt Veled… Anyám… Szerencse, hogy nincs komoly baj. És szerintem is jól döntöttetek, hogy nem indultatok el Horvátba. Első a baba!!!
Nagymamád nagyon aranyos lehet! Olyan jó érzés ilyet olvasni!
Gica,
Fotót kérünk!!! Gondolom, azóta még óriásibb a pocid!
Hogy bírod? Betöltött 36. hét, nem semmi
:D Izgi kezd lenni! Remélem, már összepakoltál!!!
Napcsi,
Remélem minden okés Veletek is!!! Felújítás? Hogy álltok?
Lippa,
Még mindig nagyon tüncik a csajok!
Látom, élvezték a tropicáriumot!
Petra édes lehetett, ahogy a rájától menekült!
:D Megzabálooom
Zuzmó,
Nagyon édes Jázmin is! Cukor, ahogy popótpúpoz
Ballagyo,
Jó, hogy minden rendben volt a dokinál! Remélem, már nincs kellemetlenséged, és a tenyésztés is rendben lesz!
Bibar drága,
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton. Pihizz sokat!!!
Köszönöm, hogy hiányoltatok, olyan aranyosak vagytok!
Millió pusssz!!!
UI: elnézést a litániáért, iszonyú hosszú lettem