Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Kicsi mamik!!!!!

Benszike!!!

Bizony,én sajna végig hánytam!!!Minden reggel egy kis adag,meg néha este is!!! :oops: De megérte!!!! :wink: Lett egy gyönyörű kisfiam!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép ' 1 napos Laci baba!!!! Ezt egy naposan csinálták Lackóról!!!!!!!A korházban! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Pár napig nem voltam, mert én hülye dolgoztam egy kicsit és most persze megint keményedik a pocim! Nem vagyok normális!

Benszi!

Igaz, hogy ikreket vársz, de csak három héttel vagy előttem!!!! És a pocid ötször nagyobb, mint az enyém! Bár még mindig amondó vagyok, hogy az enyém túl kicsi, nem a tiéd túl nagy! Viszont nagyon szép kismami vagy!!!!!!
Pocifotó a munka miatt elmaradt, de pótolni fogom. Már az én hasam is növöget, csak szépen lassan.

Lippa!

Csodaszépek a lánykák! Kistesókkal mi a helyzet, sajnos a másik oldalt nem volt időm olvasni, lehet, hogy oda írtál...

Zsókuci!

Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Frissen, üdén, kipihenten jöttél haza, ugye? Olvasd vissza az uh-s írásomat, addig had' fúrja az oldaladat a kíváncsiság, hogy mit mondtak? :lol:

Bibar!

Azért, hogy nem írtam, minden nap gondoltam rád! Jó, hogy túl vagy rajta! Mikor lesz eredmény?

Lukrécia!

Bírod még a fekvést?

Kép

Kép
sharon

Zsókuci
:P :P :P :P végre itt vagy :P :P :P képeket is kérünk majd,no meg élménybeszámolót :P

Sharon
pénteken lesz eredmény.
te meg ne dolgozgassál ha keményedsz,tessék odafigyelni!!!!!!!!!vigyázz magadra :oops: :oops:

Nyunyi
de cuki az egy napos Lacika :P :P megérte a rosszullét :P :P

Benszi
oké küldheted őket,elbirok velük :P :P

bibar

Ballagyó!

Nekem is mélyen tapadt meg a méhlepény, elég közel a belső méhszájhoz! Különösebb gond ezzel nincs, ne aggódj! Sokat kell pihenni és kicsit gyakrabban orvoshoz menni! A méhlepény helyzete a terhesség alatt, ahogy nől a méh változik, kicsit feljebb csúszik. De azért jobb, ha gyakrabban lát a doki, nehogy kicsit kinyíljon a méhszáj! Sok pihi, semmi nehezet ne emelj és minden rendben lesz!!!

Kép

Kép
sharon

Bibarci!!!

Köszike a dicséretet!!Én is imádom!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
édes a kisfiad!Szar lehetett ez a hányósdi!
Sharon!
Örülj neki,hogy nem lesz akkora hasad,legalább nem repedsz annyiraa szét!Egyébként köszönöm a dícséretet!Várom a fotót és ne dolgozd már magad halálra!
Nem jó a keményedés!
Bibarci!
Nemsoká keresgélek a neten neked jó kis nyálcsorgatós pasikat!
Vendég

Benszike!!

Köszike!!!Túl éltem!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Egy kis élménybeszámoló:
A nyaralás jól sikerült, nagyon szuper időnk volt, így szinte minden nap a tengerben lubickoltunk :D:D A szállás nem volt valami nagy szám, a tavalyi ezerszer szebb és jobb volt, de hát ez van, végülis, a jó idő miatt szinte csak aludni jártunk haza :wink: Sajnos az észak-dalmátok nem annyira vendégszeretők, legközelebb nem valószínű, hogy ebbe a régióba fogunk menni. Viszont pár km-re a szállástól volt egy nagyon jó kis öböl, itt voltunk többször is fürcsizni, itt a víz sokáig sekély volt, és egy jó részen homokos volt, úgyhogy ezt nagyon megszerettük. :D A környező kis falvakban jártunk, voltunk a Krka Nemzeti Parkban, Trogirban, Sibenikben, és hajókirándulással a Kornati Szigeteknél (ami szintén nemzeti park). Hát a hajóút elég botrányosra sikerült, tök más helyre vittek, mint ahogy az ígérték, a part (ami a nemz.park területén volt!!) tele volt szeméttel, wc-papírral, és egyéb ehhez tartozó cuccal :? A Kornati sem tetszett igazából, szóval ez nagy csalódás volt. Az utazásszervezőknél reklamáltunk is, hogy nem ezt ígérték, és végül 1 órányi reklamáció után kaptunk vissza némi „kártérítést”. Szóval érdekes volt az a nap… :shock: De ezt leszámítva jó volt, főleg, hogy minden nap tudtunk pancsizni. Ja, és persze azt leszámítva, hogy a nyaralás felét betegen töltöttem, mert az egyik lány, akivel mentünk betegen érkezett, és így szerda óta beteg vagyok (durva torokfájás, aztán nátha – min. 100 zsepit elfogyasztottam – tegnap óta meg csúnyán köhögök is), de legalább már kifelé megyek belőle. Szóval összességében azért jó volt, de a tavalyi nyaralás jobb volt; most annyiból volt viszont nagyon jó, hogy az idő fantasztikus volt, és rengeteget tudtunk pancsizni :D:D Képeket elvileg még ma kaptok :D

Később még jövök, most fogunk ebédelni. Eddig ment a mosás, takarítás, pakolászás, meg férjecském rendbe tette a kertet… :D
Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

de jó hogy újra itt vagy :lol:
Azért egy-két kellemetlenséget leszámitva,biztos szuper lehetett 8) 8) 8)
Gyógyulgassál drága :P

Sharon

tényleg ne vagánykodj,a haskeményedést vedd komolyan,most már én is ezt teszem

Nyunyi

örülök hogy szépen növögetnek a tüszőcskék.Hajrá :lol:

Estrella

nem hiszem hogy olyan nagy gáz neked 2 kiló,olyan karcsú vagy.Én már a kilókkal nem is törődöm,itt mozgás nélkül ugyis zúdulni fognak rám. :?

Bibarci

holnap hivlak,azért remélem kibirtad vhogy a pihit :P :P :P

Kismoni

mi könyvet raktunk a matrac alá,de csak a hálóba,ahol nappal fekszem ott nincs.

Lányok

szoritsatok,holnap du megyek a dokimhoz kontrollra és naggggyon izgulok :roll: :roll: :roll:

Kép
lukrécia

Na, újra itt! :wink:

Lukrécia drága,

Jó volt újra olvasni soraidat! :D És örülök, hogy nagyjából rendben vagy, hősiesen viseled a fekvést. Csak így tovább!! Ígérem, hamarosan meglátogatlak – ha szabad! :wink:
Igazán nincs mit megköszönnöd, ez annyira természetes, ne viccelj drága!!!
Nem jó, hogy így beparáztatott a védőnőd, de biztos Ő is csak aggódik. Tartsd be a legszigorúbb tanácsokat, az a tuti! Amúgy a Béke térhez tartozol védőnénileg?

Lexikém,
Sajnálom, hogy még mindig ennyire nem vagy jól! El kellene menned a dokihoz, mert van azok között, amiket írtál nem túl normális jelenség. Az érzéketlenség sajnos vele jár, egy darabig még nagy területen érezni fogod, aztán egy idő múlva már „csak” a vágás vonalában, vékonyan. Az sajna nekem is megmaradt. Szerintem már mondtam, de nem biztos, nekem a csaszi után sokáig a jobb csípőmnél volt egy jókora rész, ahol tök érzéketlen volt, de idővel ez elmúlt, és mostmár teljesen rendbejött. Szóval ezekhez még türelem kell.
Sajnálom, hogy még az allergia is kínoz!!! :?
Ja, és hidd el a „mit keresek én itt” kérdés bennem is ezerszer is felmerült… de valahogy mégis úgy érzem, itt jobban itthon vagyok, mint a „sima” topikban. Remélem, ezzel nem bántok meg senkit, de végülis 6 hónapig idetartoztam, és valahogy nem tudok (és már nem is akarok) elszakadni innen… :oops:

Benszi,
Hű, mekkorát nőtt a pocid!!! :shock: Hát, nem leszel semmi te sem a végére :wink:

Sharon,
Nagyon gratulálok, a kis punishoz! :D:D:D Nyaralás közben eszembe voltál, hogy már biztos tudod, ki lakik odabent :D :D
Várjuk a képeket! :D

Bibikém,
Annyira kis tündérke Betti baba! Hihetetlen, hogy már több, mint 1 hós!!! Nekem is a farmerrucis kép jött be a legjobban!! :wink:

1001,
Sajnálom, hogy neked is rossz a vércukor eredményed! Nem lehet egyszerű kismamiként, hogy visszafogjátok magatokat…

Chesti,
Megkönnyeztem, amit leírtál a reggeli ébredéssel kapcsolatosan. Annyira átjön, hogy mennyire imádsz anyuci lenni! :D
Sajnálom, hogy megint beteg volt Niki! :( Remélem, azóta már rendben vagytok!!!!

Share,
Édes volt Máté vidámparkos élménybeszámolója! :D:D Mennyire nagyfiú már, és nagyon hasonlít Rád!!! :D

Mot,
Nagyon aranyos Kriszti a keresztelős képeken! :D Tessék ám sűrűbben irogatni, és többet!!!! Puszi nektek!

Judit,
Teeee ”teli esővizes hordó” :D:D:D Jó rötyögtem ezen a mondatodon :D:D Puszi!

Mamm,
Húúú, lefagytam, amikor olvastam, hogy mi volt Veled… Anyám… Szerencse, hogy nincs komoly baj. És szerintem is jól döntöttetek, hogy nem indultatok el Horvátba. Első a baba!!!
Nagymamád nagyon aranyos lehet! Olyan jó érzés ilyet olvasni! :)

Gica,
Fotót kérünk!!! Gondolom, azóta még óriásibb a pocid! :wink: Hogy bírod? Betöltött 36. hét, nem semmi :D:D Izgi kezd lenni! Remélem, már összepakoltál!!! :wink:

Napcsi,
Remélem minden okés Veletek is!!! Felújítás? Hogy álltok?

Lippa,
Még mindig nagyon tüncik a csajok! :D Látom, élvezték a tropicáriumot! :lol: Petra édes lehetett, ahogy a rájától menekült! :D:D Megzabálooom :D

Zuzmó,
Nagyon édes Jázmin is! Cukor, ahogy popótpúpoz :lol:

Ballagyo,
Jó, hogy minden rendben volt a dokinál! Remélem, már nincs kellemetlenséged, és a tenyésztés is rendben lesz!

Bibar drága,
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton. Pihizz sokat!!!

Köszönöm, hogy hiányoltatok, olyan aranyosak vagytok! :D

Millió pusssz!!!

UI: elnézést a litániáért, iszonyú hosszú lettem :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
a pancsik miatt nagyon irigykedem :P :P de durva amit irtál,mindenhol át akarják verni az embert,na meg hogy beteg lettél :shock: :shock: azért örülök hogy zömében jó volt,jövöre meg már pocakosan még jobb lesz :P :P mi is voltunk a nemzeti parkokba meg trogirba,annyira szépek,imádtam,mi omisban laktunk annó.
jó hogy itt vagy már :P :P

bibar

Luki
nagyon drukkolok holnapra :P :P de minden oké lesz,hivjál majd :P kibirom,ma sokat voltam a kertben és bevallom már tegnap sem feküdtem,csak pihi :oops: :oops: de képzeld tegnap már olyanokat rugdosott hogy látszódott a hasamon,és ma a Karesz is látta,direkt szóltam neki hogy most kuksizza mert rugdos :P :P annyira édes volt,imádooooom :P

bibar

Lukrécia!!!Köszönöm a drukkot!!! :D Drukkolok nekd holnapra!!!Minden rendben lesz!!!! :wink:

Bibarci!!!!

Csoki baba??!!! :wink: Ajajajaj!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibarci

Én láttam ott lézengeni egy csini feka-srácot akkortályt.... :wink: :lol: Helyes volt,158 centi,enyhén kopaszodó,barátságos jellem.... :lol: Hajrá :lol:
De tök jó hogy ilyen hamar látod a kis Olit mozogni :lol: Nekem korán,a 16-ik héten mocorgott,viszont látni kivülről csak a 22-ik héten láttam először :D Ügyes kis csákó :wink:

Zsókuci

de jó lenne vmikor átugranál Luki nénihez. :wink: :lol: A Lakatoshoz tartozom,nem a Béke térihez.puszika

Kép
lukrécia

Bibar!

Szuper a vonalzód! csak ámulok és bámulok hogyan változik! És ez a néger baba, csúcs! Lenne ajtócsapkodás, ha tényleg barna lenne!!

Lukrécia!

Szívesen pihiztem volna itthon, de muszáj volt leltároznom. Ezt másra nem bízhatom rá, csak a férjemre, de ő is szinte mindig dolgozik és utálja a papírmunkát. Nem mintha én szeretném, de meg kellett csinálni. Most egy darabig nyugisabb lesz, de fél szemmel azért mindig rá kell néznem a dolgokra. Amikor csak tudok pihenek! Amikor valamit meg kell csinálni, akkor azt megcsinálom, de akkor másnap szigorúan pihenek, így próbálok kompenzálni!
Szorítok, hogy holnap minden rendben legyen a dokinál! Remélem azt mondja, hogy jobb a helyzet, mint volt!

Zsókuci!

Szerintem minden nyaraláskor van valami kis bibi, de úgyis csak a jó dolgokra emlékszik az ember! Aranyos vagy, hogy gondoltál rám a nyaralás alatt is! És persze, hogy itt a helyed!!!!! Neked is és Lexinek is!!!!!

Kép

Kép
sharon

BIbar,Lukrécia

Jól megrötyögtettetek :D

Bibar
Nekem is a csoki jutott az eszembe,de a nyuszira is ráfoghatod,ha szereted a kakót :D

LUkrécia
Holnapra egy nagy kalappal és várunk a hírekkel!!!!
gabicsibe

Jó reggelt Kicsi mamik!!!!

Végre beadtam az utolsó merionalt,holnap uh!!! :D Csak minden oké legyen! :roll: Hasam szurkál már rendesen!!! 8)

Lanett!!Biztos szép a kép csak nekem az istenért nem akarja betölteni!!!! :shock: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lanett!
Hát édes ez a csöpp királylány!Nem tudnád lekicsinyíteni?
Bibarci!
Én nem a négerség miatt aggódnék a helyedben,hanem hogy ne legyen nagy orra és zömök teste,mint Zekénknek! :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :D :D Az urammal mindig ezzel viccelődünk!
Luki!
Drukkolok ezerrel!
Zsókuci!
Krka az egy csoda!Mi Vodicen voltunk 2éve és végigjártuk azt a részt!Gyönyörűséges volt!Sőt még háborús részen is voltunk,ahol otthagytak csapot-papot az emberek úgy menekültek és semmit nem vittek magukkal!Bemenni nem tudtunk,mert mindenhol gránátok voltak!Azért én állat egy házba besurrantak a kertek alatt ahol a legveszélyesebb és fotóztam,de nagyon izgi volt!

Csajok!
Képzeljétek!Szerintem olyan komoly terhelés nehezedik rá a puncimra,ezt nem tudom szebben leírni,bár már nem lehet ennyi idősen annak hívni :oops: :wink: Na mindegy!Szóval,néha olyan,mintha Balázs kidugná a kezét rajta,ami tudom baromság,csak az érzés olyan!Annyira beleboxol a hólyagomba,az meg szerintem nyomás alá helyezi a szeméremcsontot és a medencét,hüvelyt,mindent!Szúró érzés.Nem olyan mikor felfázol!Nagyon furi!Szerintem én felhívom a dokimat!Remélem nem nyílogatok a terheléstől!14kg :oops: :oops: :oops:
Vendég

Nyunyi!hajráááááááááááááááááááááááááá
Vendég

Na hívtam a dokit,megyek be hozzá délután!Szerinte nincs semmi gond,csak Balázs feje nyomja a medencémet,de rámkukkol!És ez egyre fokozottabb lesz!
Vendég

Sziasztok!

Lanett, csodaszép ez a kislány, nagyon ééédes :lol:

Lukrécia, én is ma megyek délután a dokimhoz, és én is izgulok, hogy minden rendben legyen :roll: :wink:

Benszi, de reped is a pocid?

Zsókuci, de jóóó, hogy újra itthon vagy,és itt vagy!Azért örülök, hogy pihentél, és persze a fürdi miatt irigy vagyok :lol: :lol:

puszi

Kép
numato

Benszike!!!

Köszönöm!!!Én is drukkolok neked,biztos minden rendben lesz!!!!!!Gyere majd a hírekkel!!! :roll: :wink: Kicsi Balázs lehet boxoló lesz!!!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Kicsi Balázs ne legyen boxoló,mert azoknak nincs agyuk!
Numa!
Egy darab repedés nincs rajta!Olajozom naponta kétszer,mint állat!
Vendég

Benszi
hú az nagyon szar lehet,remélem nem fektetnek le :oops: :oops: :oops: drukkolok :oops:

Nyunyi
neked is megy a drukk :lol: :lol:

Gabicsibe
lehet hogy igazad lesz,mostanában nagyon sok kakao csúszik le :lol: :lol:

Lanett
annyira szép ez a csaj,de tényleg nem tudod lekicsinyiteni,mert igy egészben nem látom csak részletekben :oops: :oops: de azok a dundi kezek :oops: :oops: és a szemöldökét ráncolja :lol: :lol:

Luki
drukkolok nagyon :lol: :lol:

bibar

Sziasztok! Jó reggelt!

Bocsika, a képet nem így akartam felrakni. A fotótáron sokkal kisebb, nemtom mit szúrtam el hogy ez ekkora lett.Jön a húgom, akkor majd még dobok fel, ő majd megmutatja hogy lehet kicsinyíteni.
Vissza akartam jönni és írni is, de hát a kisasszony közbeszólt. Kitűnő érzéke van hozzá, hogy abba apillanatba fel bír ébredni amikor az anyja lerakja a fenekét a számítógép elé :D

Sharon!
Gratula a kis puncishoz!
Vigyázz magadra, pihend ki a leltárt! Dokiválasztás-ügyileg hogy állsz?

Zsókuci!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Sajnálom hogy csalódás volt a hajóút, mi is voltunk anno és nekünk nagyon jól sikerült. Ott kötöttünk ki ahol az Erik a vikinget forgatták, fel lehetett mászni a sziget tetejére, volt egy kis kápolna alul, és egy rom a tetején, és gyönyörűen be lehetett látni a szigetvilágot. Olyan kristálytiszta volt a víz, hogy úgy láttál mindent mintha búvárszemüvegbe néznéd, és közbe 2,5 m mély volt a víz :shock: eddig a pontig élveztem a dolgot, amikor ezt a férjem közölte akkor már nem. Nem tudok úszni, és kissé víziszonyom is van :?

Benszi!
Remélem minden rendben lesz a dokinál.

lanett

Luki-Bibar :lol: :lol: Imádlak titeket, jókat rötyögtem a néger babón. :) Mi a férjemmel azon nevetgéltünk gyanús lesz ha magas, és szemüveges lesz a gyerek :)

Lanett gyönyörű a csajsziiii :lol: Várjuk a kisebb képet, igy tényleg csak részletekben látni. (nem is értem neked hogy enged ekkorát felrakni :shock: )

Benszi ez nem lehet kellemes. :shock: Jó fej gyerekeid vannak, már most adják az ívet neked. :)

Sharon gratula a csajszihoz. :) Túlzásba azért ne vidd ezt a meló dolgot. :)

Zsókuci pusziiii, jó volt dumcsizni, már hiányoztál. :) Mi is voltunk KRk-án, imádtam, asszem oda Nikivel is elmegyünk még egyszer. :)

Nyunyi hajrá, hajrá :)

Numa magadról nem írtál!!! Hogy vagyotok?

Gica nagyon közeleg az idő, milyen a giga pocival? :)

Napcsi merre mászkálsz? Tessék jelentkezni. :)

Lencsi kezd jobban lenni, bár szilárdat nem akar enni. :( :roll: Ma megyünk vissza dokihoz. Persze Én is benyaltam a virust. :(
Hűű na felébredt puszi mindenkinek

chesti

Lanett

Tündéri és az a csókos szája!zabálni való!

Benszi
Remélem minden rendben lesz,várjuk a a megnyugtató híreket!!!!
gabicsibe

Kép

Hát ez volnék én és a kicsi lánykám :-)
Remélem ez kisebb lesz

lanett

Lanett!
Hogy mosolyog,de édes!
Bibarci,Lanett,Gabicsibe!
Én is remélem minden ok,csak tényleg böködi a fejével a medencémet vagy a hólyagomat!
Chesti!
Megkaptam a püt és köszi!
Vendég

Share köszi,szívesen látlak Benneteket bármikor,csak szólj :wink: !

Chesti további jobbulást kivánok Nektek!

Bibar örülök,hogy túl vagy rajta!Nagyon jó az új vonalzód :wink: !

Estrella szerintem sem sok az a két kiló.

Nyunyi nagyon aranyos volt a kisfiad már picinek is.Mennek a drukkok holnapra!

Zsókuci drága jó,hogy újra itt vagy :D !

Sharon köszi :D .Szerintem októberben megyünk vissza a Tesókért,mert kedvenc doktorom szeptember 20-ig szabin van,aztán meg mensi függő.Képzeld a kolléganőmről most tudtam meg,hogy terhes.18 hetes és szerintem még akkora pocakja sincs mint a Tied volt akkor :wink: .Aztán csak óvatosan a munkával!

Lukrécia nagyon szorítok a mai vizsgálathoz,biztos minden rendben lesz.Várunk majd a hirekkel!

Luki,Bibar :D .Mi is mindig attól féltünk,hogy csak ferde szeműek és négerek ne legyenek a lányok :lol: !

Lanett nagyon szépek Vagytok!Keresztelő jól sikerült?

Benszi biztos minden rendben lesz,drukkolok nagyon!

Numa jól Vagytok?

Gica most már mindennap tessék bejelentkezni :wink: !

Nálunk a Lilla iszonyú hisztis mostanában,semmi nem jó neki,nem eszik rendesen .Nem tudom mi van szegénykémmel lehet,hogy lappang benne v.mi.Vagy ilyen lesz a dackorszak :shock: ?

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok Kicsi mamik!!!

Köszike a drukkokat!!!! :) Édik vagytok!!!!!

Lanett!!!!

Édes kis tündérke!!!!!Gratulálok!!!!Meg kell zabálni!!!! :wink

Lippa!!!

KÖszike a drukkot neked is!!!!És a dicséretet!!!!! :)

Bibarcika!!

Hogy van pocika+pocaklakó??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Óriási kéréssel fordulnék hozzátok!

Apa kitalálta, hogy menjünk el kicsit kikapcsolódni pár napra. Először Horvátország volt a cél szept 11-től, de végül úgy döntöttünk, hogy maradunk a Balcsinál jövő héttől.

Nagyon jó lesz, de rájöttünk, hogy a gyerkőcöt nem tudjuk miben altatni. Végső esetben elvisszük a járókáját de az nagyon sok helyet foglal és macerás is betenni a kocsiba.

Szóval ha esetleg lenne valakinek kölcsönbe egy utazóágya, azt nagyon megköszönném. Budapesten bárhováel tudok menni érte.
Vagy ha van esetleg tippetek, hogy honnan lehetne kölcsönözni!

Bármilyen megoldásnak örülnék!

Pusz

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó írtam pü-t!

lippa

Chesti
köszi :P :P :P :P :P örülök hogy jobban van a picur,aztán te is kúráld magad :oops: :oops: annyira jó a vonalzódnál a kép :P :P

Nyunyi
köszi jól vagyunk,rugdos a drágám,a szurás helye meg már alig látszik :oops: :oops:

Lippa
lehet hogy a dackorszak :wink: majd átragasztja a tesóra,na akkor lesz nemulass :oops: :oops:

bibar

Sziasztok

megjöttem a dokitól,hála Istennek nincs változás,továbbra is csak kicsit van kinyilva a külső méhszáj,meg nincs is megrövidülve meg ilyenek.Mondtam is a dokinak,hogy az elmúlt 4 napban kevesebbet keményedett a pocóm,bár félek a jövő héttől,mert hidegfront jön. :? Azt mondta hogy bármikor inkább menjek be hiába,mint hogy baj legyen,ha úgy érzem.3 hét múlva kontroll,akkor töltöm be a 28-at,háááát,nyugodtabb leszek az biztos.De várom már. :roll: Fekvés van továbbra is.Láttam Lilit is,szundikált a drágám,olyan megható volt,még sosem láttam szunyizni :oops: Imádom. :P Köszi hogy gondoltatok rám.

Benszi

gondolok Rád,irj hogy mi volt a dokinál

Chesti

örülök hogy jobban van Csillagszem

Lippa

Kitartás :lol: :lol: :lol:

Numa

de rég irtál,mi van Veled?

Sharon

én is mindig ezt csináltam,egy rázós nap után pihenőnap,vigyázz magadra és pocakfotót kérünk :)

Kép
lukrécia

Lukréci
Hála a jó égnek,akkor további jó fekvést neked!!!
gabicsibe

Bibarci!!!!

Örülök,hogy jól vagytok!!!!! :)

Lukrécia!!!

De jó ,hogy minden rendben van!!!Feküdni én se bírnék,de ha muszály!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lukrécia!

Örülök, hogy minden ok a dokinál! Még min. 10 hetet bírjál ki! Beszéld meg Lilivel, hogy előbb ne akarjon kibújni! Legyen szófogadó kislány!

Benszi!

Mit mondott a dokid???? Remélem nincs gáz!!!! Írj, ha hazaértél!

Kép

Kép
sharon

Kukuccs!!!

Benszike!!!Na mi volt,remélem minden oké!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi mamik!!!!

Mára elköszönök,Jócakát!!!!!

Benszike!Remélem minden rendben van!!!! :roll:
Reggel benézek mielött megyek!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Néhány kép a nyaralásról :wink:

Panoráma az erkélyről:
Kép

Krka Nemzeti Park:
Kép

Kép

Trogir:
Kép

Ide jártunk strandolni (Slanica-öböl):

Kép

Murter - a háttérben Kornati:
Kép

Én Kornatin:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

gyönyörűek a képek 8) 8) 8) olyan szép pár vagytok Zozóval :D

Benszi?

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Lukrécia: örülök, hogy nincs rosszabbodás, és hajrá pihi!Húú mpst gondoltam bele, hogy én 26.hétre sülettem, az nálad a jövő hetet jelentené :shock: én tök parázom attól, nehogy nálam is korán szülessen Kiskakukk, de úúúúúúúúúgyse fog...

Sharon:óvatosan a munkával, inkább dulpán pihizz!! :D

Zsókuci: örülök, hogy a mellékzöngékkel együtt is jól telt a nyaralás, a képek nagyon szépek!!
Benszi??remélem csupa jó hírt hallottál a du.!

Mi megvagyunk, szerdán kezd a kőműves,
Kiskakukk iszonyú sokat rugdos, aminek tök örülök, de én is gyakran keményedek, nem nagyon csak rossz érzés no, meg akkor elekzdek parázni a mumusomon... :oops: de szerintem ez kb. 30.hétig így is lesz.
vigyázzatok magatokra!!
puszi

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Zsókuci!

Nagyon szép helyen jártatok! És tényleg nagyon helyes pár vagytok!

Benszi!

Még nem értél haza????? Remélem nincs gond!!!!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Lányok!
Megvagyunk ám mi is, még egyenlőre egyben, de a doktorbácsi ma megfenyegetett, hogy a héten, vagy jövő héten nagy eséllyel szülünk... :) A gyerkőcök jól vannak 2600, 2800 gr-ra becsüli őket, a méhszáj 1111 és puhul, úgyhogy bármi történhet most már. Hááát, hogy őszinte legyek, kicsit izgulok. TErmészetes szülés a terv, mindketten fejjel lefelé és mocorognak bőszen.

Lippa!
Látod, a jelek szerint tényleg be kell jelentkeznem minden nap, mert már bármi történhet..

Chesti!
Sajnálom, hogy NIki összeszedett valami nyavalyát, de reméljük mihamarabb túllesz rajta.
A giga pocival már elég nehéz, éppen ma éjjel volt az, hogy már sehogy sem volt jó, óránként pedig pisijárat... :oops:

Zsókuci!
Nagyon szép képeket készítettetek, bár amint írod, volt némi kellemetlenség is az út során, No, de azt hamarosan elfelejtitek és csak a szép emlékek maradnak...

Benszi!
Remélem minden oké nálad, és a dokibá megnyugtatott. Vigyázz magatokra!

Juci!
Te merre jársz?

Numa!
Örülök, hogy jelentkeztél. Diétával minden rendben?

Zuzmó!
Jázmin nagyon édes! Kiváncsi leszek milyen lesz a nyaralás. Majd számolj be, hogyan viselkedett jó?

Gabicsibe!
Remélem alakulnak a dolgok!

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Zsókuci,
Gyönyörű helyen voltatok! :D

Lukrécia,
Örülök, hogy nem változott a méhszáj Nálatok. :)
A magnéziumon kívül kell mást is szedned, hogy ne keményedjen a hasad?
Nekem ma nagyon rossz napom volt; ha nem feküdtem rögtön bekeményedett a pocim. Ez nagyon rossz és ilyesztő érzés ráadásul azt mondta a dokim a múlt héten, hogy nem kell mennem csak 3 hét múlva. Most nem tudom mit csináljak; én úgy tudom vannak gyógyszerek keményedés ellen. Ha holnap sem lesz jobb azt hiszem fehívom a dokimat. :(

Benszi,
Nálatok minden rendben volt ugye?

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?