Új privát üzeneted érkezett!

Bols: holnapra egy kalappal!

Salha: Te is akció közepette vagy ugye?

Meli: K.dokinál sztem is jó helyen vagy. Drukk a decemberi sikerhez.

Leo: reméljük ott is csoda készül.

Baba: ++++++++++++++ csoda babádhoz

Keny: Kismami :D (Hú jó hosszú ciklusból lett ez a baba)

Kalkata, Kuglica, Puszi, Alle ...Roni : nekünk hajrá decemberi spontán baba! :wink:
roni34

[quote="roni34"]
írta:
roni34
Kalkata, Kuglica, Puszi, Alle ...Roni : nekünk hajrá decemberi spontán baba! :wink:

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Roni - úgy legyen. :wink:

Puszi - cuki ez a kép. :P
kuglica

keny! Szívből gratulálok! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

leo! Én még továbbra is nagyon drukkolok, hogy a kis pöttyök csak gömbölyödjenek!

roni! Igen akció közben vagyok, ET+5. napon. Most már egyre jobban izgulok. Tüneteim nem nagyon vannak, olykor-olykor egy kis mensis fájás (nem erős), ami az utrótól is lehet. Szóval a para beindult ezerrel nálam! :cry: :oops:
Neked szurkolok a karácsonyi spontán babához!
salha

Puszi! Te olyan bájos és jópofa képeket raksz fel mindig! Ez az utóbbi kifejezetten szívmelengető!
salha

Bols,
soksok++++++++++++++ :wink: :D

Keny,
:D ez nagyon úgy tűnik, jó helyen van! :wink:

angel37

Keny,
most már hatalmas gratula!
Nagyon örülök Nektek!

Bols,
holnapra drukk!

Salha,
babaragacsok!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És persze minden akciózónak giga-drukkok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Keny, most már nincs mese kismami vagy Te is mint Baba, tessék szépen elhinni :lol:

Leo én nagyon drukkolok neked folyamatosan

Salha Babaragacsfutárt elindítottam, szerintem is az egészben a várakozás a legrosszabb :oops:

Nekem tegnap tök véletlenül 25 napra megj9tt ( sose volt ilyen mert 31 napra szokot....) és fel is borította-gyorsította a lelkemet, mert bejelentkeztem UH ra a Fagyibaba miatt......indul a para :oops: :P
pbj12

pbj! Akkor neked is mindjárt indul a mandula! Mikorra tippeled?
Ja, és köszi megjöttek a futárok! :wink: Remélem,elegendő ragacsot hoztak!
salha

Jó reggelt!

Salha - én is nagyon drukkolok neked és küldöm a babaragacsokat. Tudom, hogy milyen ez a beparázás.. én aludni sem tudtam - de valahogy ki kell bírni és lenyugodni! :)

Pbj - nana..!? akkor fagyi lesz nem sokára? :P de jó! hogy elszálltt az idő!?

Melinda - ma ünnepled a névnapod? Ha igen, Boldog Névnapot!! :)

Szép napot mindenkinek!

(Bols - én is drukkolok neked mára.. de elvesztettem a fonalat.. ne hari.. :) .. mi történik ma?.. bocsánat..)
kuglica

Bols, Salha - drukkolok nektek.

Keny - remélem nemsokára dobogó szivecskét fogsz hallani és látni!

Pbj - neked fagyi lesz most? én is azt tervezem, ha ez nem jön össze, ami sajna valószínű......

Ha még akciózik most valaki akkor neki is drukkolok nagyon!!!!!
leo50

leo, kuglica! Köszi a drukkokat! Most úgy érzem, ólom lábakon halad az idő, sőt olykor meg is áll! Ma megyek az utolsó Choragon injekcióért a Kaáliba, remélem lesz értelme!

Kuglica!Egy korosztály vagyunk! :wink: Úgyhogy te biztos megérted, hogy a kor miatt is jobban parázok a kelleténél, no meg azért is, mert ez az 5. , ami egyben az utolsó! Nem lehet, hogy nem sikerül!!!!!!
salha

Leo és Keny: hogy vagytok?

babaimádó
Kép
babaimado

Salha, szuszá+++++++++++++++++++

Leo, Keny+++++++++++++++++

PBJ:hajrá BABÓK! Hány fagyis van?

Puszikám: hogy állsz ciklusilag? Remélem, neked is sikerül.Nagyon szorítok értetek!

babaimádó
Kép
babaimado

Akciósok! Nagyon drukkolok Nektek!!!!

Salha++++++++
Bols!++++++++
Melinda!A kezdéshez+++++++
Fagyisok!++++++++++++
Spontánkodók!+++++++++++

Baba!
Tegnap reggel és ma is émelyeg a gyomrom :wink: , a kávém sem tudtam meginni, és rengeteget alszom este 9 után nem tudok ébren maradni.Viszont reggel volt 1 kis rózsaszínes cucc a betéten, de csak nagyon halványan, remélem nem lesz baj :!: És azt tegnap nem írtam nektek, hogy van a hasamban a petefészek környékén, de nem a vezetőben!egy 14mm-es cystikus képlet, a szonográfusnak fogalma sem volt mi lehet?Majd pénteken megyek a nődokimhoz és megnézetem vele is.
Nálad mizu?????

KépKép

Kép
keny

Keny, én sme tudom, eltűnt-e az a ciszta, ami még a mensi előtt volt a műtét után.

A kérdésedre válaszolva:
1., szétaggódom magam.
2.,szétaggódom magam
3., szétaggódom magam
4., mintha lenne egy icipici émelygés, de nem vagyok benen biztos, hogy nem az időjárás okozza-e, mert eléggé frontérzékeny vagyok
5., néha görcsölget a pocim, de Harcikára hallgatva igyekszem nem aggüdni emiatt, mert ő megmondta: fog is még görcsölni

puszi

babaimádó
Kép
babaimado

baba! Most hányadik napon vagy?
Hidd el, ott kapaszkodik a kis drága! Görcsölgetéssel kapcsolatban pedig annyit, hogy sokan elmondták, hogy a györcsök gyakoriak. Ne izgulj, Harcika is nyugtat, úgyhogy tuti jó lesz!
salha

Sziasztok,

Baba,
Próbálj meg ne aggódj kérlek, minden rendben lesz, bár tudom ezt most még nehéz elhinni.

Leo,
Én továbbra is szorítok.

Keny,
Remélem nem lesz gond a petevezetődnél.

Bols, Salha
++++++++++++++++++

Puszi, Alle
Nektek is kívánok hasonló spontán baby a fa alá mint Babának!:)

Melinda,
Mindjárt itt van 7-e:)))
Vendég

Baba, tudom, hogy ennyi év után nagyon nehéz nem aggódni és persze könnyen beszélek én stb, de ne aggódj és nem azért a szokásos dumáért, hogy élvezni kell a kismamiságot, hanem a sok aggódás tényleg árt, neked de leginkább a babánek, sok minden agyban dől el.Hát ezért nem szabad aggódni.Görcs lesz még nem is kevés és nem is kicsik, tudod méhszalagok nyúlnak, méh tágul és az fájdalommal jár.
Vendég

Hunci :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
tessék megnyugodni!Ott van a kis babócád, és kapaszkodik nagyon!

Keny,
kismamink!Irigylem egy kicsit a hányingeredet! 8)

Köszi a köszöntést!
Ma megkapom eddigi legszebb névnapi ajándékomat, ma veszem be az utolsó fogigátlót! :D

Pbj,
drukk az eszkimókhoz!

Salha,
tessék megnyugodni, és bízni!Hát persze, hogy sikerülni fog!!!!!!!!!!

Leo,
csak pozitívan!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Babim, Keny és MINDENKI:
látjátok Hunci a mi kedves, aranyos, megértő, segítőkész ŐRANGYALUnK!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

[quote="kalkata"]B írta:kalkataabim, Keny és MINDENKI:
látjátok Hunci a mi kedves, aranyos, megértő, segítőkész ŐRANGYALUnK!!!!

őőőő ezt nem értem, pedig nem vagyok szőke :oops: Amúgy akit írtál, az Harcika :wink:

amúgy Babim, az is eszembe jutott miért nem mész el uhura csak úgy, hogy megnyugodj, jó helyen van a bébid...igaz, szívhangot nem hallasz, ezért ne is akadj ki, mert 6 hét előtt nem is lehet, de legalább megnyugodnál...
Vendég

Fene a trehányságomat, figyelmetlenségemet, bocsi... :roll:
MINDKETTŐTÖK Harci + Hunci!!!!! :oops:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Baba nagyon-nagyon szorítunk Neked mindannyian. Ne aggódj légyszi sokat. Könnyű ezt írni, de Veled csoda történt annyi év és várakozás után.

Keny éreztem én, hogy Neked hamarosan lesz babád :lol:

Pbj drukk az eszkimókhoz.

Melinda hajrá az elsőhöz és egyben utolsóhoz. Én is most kezdek nemsokára (remélem:))

Salha drukk Neked is.

Nekem is sok a melóm, idegesség is van rendesen.

Mindenkinek szép estét, ígyekszem folyamatosan figyelni, olvasni, itt vagyok a háttérben, ha nem is írok gyakran:)

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Melinda!
B*o*L*d*O*g N*É*v*n*a*P*O*T!!!!!!!
akkor küldöm hozzád a hányingert, hamarosan meg is érkezik :wink:

Irises!
köszi ari vagy, de nemtom miből gondoltad, hogy hamarosan baba lesz?A kezdéshez++++++++++++++++++

Kalkata!
puszi

Bella!
Én is!

KépKép

Kép
keny

Bols???????????????????????mi volt????????

KépKép

Kép
keny

Keny! Jól gondoltam, az a lényeg! Remélem máskor is működnek majd a megérzéseim. Nagyon drukkolok Neked a szívhanghoz. Szép esküvőtök lesz.

Bols írj, Neked is küldjük a drukkokat!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Bols: :?: :?: :?:

Irises: Mi vagy te bosziiii??? Kép :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Csajok!

Köszi a drukkokat, 6 petesejtem lett, holnap 11és 12 között kell telefonálnom!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Salha, teljesen megértelek, én is elmúltam 39 és ez lesz az 5. ET. (7 stimulációból) No para, sikerülnie kell!!! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

bols70! Gratulálok a 7 kis petikéhez. Most azért szurkolok, hogy apa katonáival a randi emlékezetes és sikeres legyen! :wink: Holnap izgalommal várlak a hírekkel! (Ha jól tudom, te Kovács doktorhoz jársz, ugye?) Az 5. a nyerő szám! :wink: :wink: :wink:
salha

Bols: szuper hírek! Sikerülni fog! :D Randidrukkok mennek! :arrow:

Kép Szép álmokat! *

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, Salha, köszi!
Igen, Kovács dokihoz járok.

Jó éjszakát!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Baba!
ha a méhenkívüli miatt aggódsz azt máris elfelejtheted, mert annál nem duplázódik kétnaponta a hcg. A tied pedig, ha jól számolom, rendben van. :wink: A sárgatest igenis nagyon tud szúrkálni és görcsölgetni. Amíg nincs vér nem kell aggódni / még akkor sem feltétlenül van baj/

Salha!
azt hiszem rájöttem, ki vagy! Ma beszéltünk is a szurid után, ugye? :wink:
harcimokus

Sziasztok Drágák,

csak bekukk, hogy közvetítsem millió drukkomat az Akciósoknak!!!
(próbálkozom felvenni a fonalat, majd csak sikerül :oops: )

Harcika,
de jó Téged is itt látni! :D

tillidian

Bols, nagyon drukkolok! Hajrá randi!

babaimádó
Kép
babaimado

Harcika :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nagyon szépen köszönöm. Meg mindenkinek.Én is igyekszem észérveket felsorakoztatni.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Szia Baba - hogy vagy? Tudtál aludni.. ? ;)

Keny - hányinger folytatódik? ;)

Salha, Bols: kedves "kortársaim"! :P Hatalmas drukk nektek :!:
kuglica

Sziasztok,

Mindenkinek mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++

Egyszer mindannyiunknak sikerülni fog csak sajnos végig kell járni az idevezető kacskaringós hosszabb-rövidebb utat
Vendég

Drága Bella!!!!
Mivel nem tudom, hogy érek gép elé vasárnap, így most így előre is boldog szülinapot kívánok neked!!!!Kívánom, hogy jövő ilyenkor hárman esetleg négyen legyetek!!!!!puszillak
Vendég

Hunci,
Nagyon szépen köszönöm.

Hunor babának is kívánok nagyon boldog születésnapot és sok mikulás és szülinapi ajándékot is! :D
Vendég

Köszönöm a nagyfiú nevében is.Vasárnap átadom neki:) Hát jó sok ajándékot kap az tutti :lol:
Vendég

Kuglica! Köszi a drukkot! :wink:

bols! Izgulok értük nagyon! :lol:

Harcika! Igeeeeeeeeen! Ezt szeretem benned többek között, hogy mindent tudsz! :wink: puszi
salha

Igen Puszi Boszi vagyok :lol:

Bols nagyon-nagyon-nagyon.

Salha+++++++++++++++++++++

irises

Sziasztok!

[quote="bella06"]
írta:
bella06
Egyszer mindannyiunknak sikerülni fog csak sajnos végig kell járni az idevezető kacskaringós hosszabb-rövidebb utat

Nekem szó szerint: kacskaringós hosszú petevezetéket kell végigjárni! :lol:

Mai drukkok: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Harcika, ne haragudj, de ennek a méhenkívüli-hcg növekedésnek ellent kell mondjak. Ámbár lehet ebben az esetben is én vagyok az egyetlen fehér holló ?! :?

Utolsó terhességem, ami méhenkívüli volt, így alakult :

szerda : hcg 76 (13. dpo)
péntek: hcg 216
hétfő : hcg 1046

még a Kaáliban is azt mondták, hogy nem kell több vv, mert ez biztos terhesség. Aztán hétfőhöz bő 1 hétre műtöttek :?

Nyilván most senkit nem szeretnék ijesztgetni, de amíg méhen belül nem látni az embriot, addig sajnos semmit nem lehet kizárni.

Azonban az is igaz, hogy nálam a maszatolás is elkezdődött a magas hcg után 1-2 nappal és nem normálisan görcsöltem, de ha csak a hcg szintet nézzük, akár meg is nyugodhattam volna. Szerencsére észnél voltam és bevitettem magam a Klinikákra.

ja, ott volt egy lány, akinél 900-as hcg-nél már látszódott valami a méhben, a doki mondta is, hogy 1000-1300-as hcg-nél azért már szokták látni.

Az is biztos, ha én még egyszer terhes leszek, nem hagyom magam és gyakran megyek vv-re és korán lesz az első UH is. Jobb félni alapon :wink:

Hajrá lányok !!!
mniki

Sziasztok csajok, voltam ma (is) vérvételen, a hcg kb 350.....tehát várakozás tovább. Jövő héten megyek UH-ra a saját nődokimhoz.

Bols - gratula a 6 petesejthez.

Harcika - köszönöm a segítséget.
leo50

Niki!
ajajaj
ez így tényleg elég jónak tünt, de ilyen is van.
Az viszont sokkal gyakrabb, jellemzőbb rá, hogy nagyon lassan nő, és kevesebbről is indul ----ééééés a progi alacsony mellette. Az neked nem tudom , mennyi volt. Általában rendes/nek tűnő/ mensi is kíséri, ami átmegy maszatolásba, kávézacc-szerű barnás pecsételésbe. A hasi fájdalom nem minden esetben van.
De lehetsz persze fehér holló, hogyne.
Most jól beparáztatjuk Babát, pedig már azt hittem sikerül megnyugtatni. :oops: :)
Szegény Leo, eredménye nem tetszik nekem most. :?
harcimokus

Harcika, progim 40-ről indult, amire csak azért kaptam pótlást, mert ez volt a 8.terhességem :?

Baba, nem beparázni, senkit nem akartam paráztatni :oops:

és tény, hogy én igazi fehér holló vagyok ! :lol:

Leo, nehéz most bármit írni, reméljük hamarosan végre kiderül mi a helyzet nálad. Kitartás !!!!!!
mniki

Naaaah
a 40, AZ kevés!
még a spontán terhességnél is. Ugye írtam korábban a minimum 60-at. Gondolom, a magas hcg miatt nem figyeltek fel különösebben extragyanúra ebből a pici jelből csak....lehetett gondolni egy sárgateselégtelenségre. Akkor csak félig fehérholló vagy. :)
Baba: megnyugodni! Neked jó a progid is. :wink:
harcimokus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?